ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/03/2008, 00:20:55
-Φοβερό trexagireve!
-Θα ξαναγράψω κάτι που είχα γράψει παλιά και που πιθανόν να μην το έχεις διαβάσει αφού ήρθες στην παρέα αργότερα.
-Στο χωρίο μου κάποιος ευκατάστατος ονόματι Λούβρης πριν πολλά χρόνια στη γιορτή του και βγαίνοντας από την εκκλησία έχοντας πάνω του στραμένα όλα τα μάτια γιατί δήλωνε άθεος (ο μοναδικός στο χωριό, τότε περίπου 600-800 άτομα)επειδικτικά πέταξε το ύψωμα σε έναν σκύλο ο οποίος το έφαγε! βρε Λούβρη του φώναξε ο παπάς! καταλαβαίνεις τι έκανες? -Για να δούμε τι θα μου κάνει ο Θεός σας! κόμπαζε!
-Η μία του κόρη πέθανε από καρκίνο στα νέα νέα στα 22-25 χρόνια περίπου. Η άλλη του κόρη αγνοούνται τα ίχνη της κάπου στην Κρήτη μαθάινω έχοντας ρίξει πίσω μαύρη πέτρα. Η μεγάλη του περιουσία εξαφανίστηκε, ο ίδιος είναι για λύπηση η γυναίκα του τα έχει χάσει! .............άστα να πάνε. Για αυτό έχω πει στα παιδιά που δεν πιστεύουν ας μην πιστεύουν. Μην κάνουν όμως την ανοησία και χλευάζουν.........................

-φίλε Dying_Incubus! περιμένω απάντηση για να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

08/03/2008, 01:14:53
Ευρωπαίε, είναι σωστό να άμαρτάνει κάποιος και ο θεός να τιμωρεί τα... παιδιά του;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/03/2008, 01:19:39
Ευρωπαίε2 να δείς ένας φίλος μου τι έπαθε...

Εκανε το ίδιο με το δικό σου και την ίδια μέρα του κάηκε το βίντεο. Στη βδομάδα επάνω του ψόφησε ο σκύλος. Η γυναίκα του άρχισε να τον κερατώνει με τον ύδραυλικό και αυτός ενώ περίμενε να βγάλει κέρατα, κέρατα δεν έβγαζε... Πάει στο γιατρό και τι του βρίσκει; ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ! Μάλιστα φίλε μου. Γι'αυτό δεν έβγαινε το κέρατο.

Και το χειρότερο;... Από κείνη τη μέρα σε όποιο μπαρ πηγαίνει, τρώει πόρτα!

Ακούς φίλε μου; Ακούω να λες...

macedon

08/03/2008, 01:21:44
Α... επειδή "ύψωμα" μάλλον εννοείς το αντίδωρο και όχι κάποιο λόφο, για πες και την τύχη του σκύλου που το έφαγε.

Κέρδισε το λαχείο (όπως λέγανε κάτι χαρτιά κάποτε που πετάγανε κάτω απ' τις πόρτες) ή του παρουσιάστηκε ένα βουνό κόκκαλα μπροστά του;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/03/2008, 10:26:07
Φίλε Γιάπετ,ο Θεός δεν τιμωρεί, διδάσκει…
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κι όχι μόνο αυτούς που ανοσιουργούν,
αλλά και τους γύρω τους, ώστε να μην το κάνουν κι αυτοί…
Πρόσεξε όμως και το ότι αυτή η ζωή, για τον
Χριστιανισμό είναι πεδίο άσκησης
, άρα όσα συμβαίνουν εδώ, δεν είναι τίποτα,
αν σκεφτείς το ότι ζούμε λίγα χρόνια στη γη,
μπρος στην αιωνιότητα της αθανασίας της ψυχής…
Αστειάκια, που ελπίζω φιλαράκια καλά, να μην σας βγούν ξυνά….
Δεν φταίτε εσείς αν σκέφτεστε με το ..κάτω κεφάλι…
08/03/2008, 14:09:10
quote:
γιαπετ:
Ευρωπαίε, είναι σωστό να άμαρτάνει κάποιος και ο θεός να τιμωρεί τα... παιδιά του;

-Γεννεές 14 φίλε γιαπετ! είναι αυτό που λέει μ.... γονέων παιδεύουσι τέκνα. Άν ποτέ Τον συναντήσεις ρώτατον.

quote:
γιαπετ:
Α... επειδή "ύψωμα" μάλλον εννοείς το αντίδωρο και όχι κάποιο λόφο, για πες και την τύχη του σκύλου που το έφαγε.

-Τι σχέση έχει βρε γιαπετ το ύψωμα με το αντίδωρο?
-Για το σκύλο ποτέ δε μάθαμε! για τη σκηλίσια ζωή όμως του μπάρμπα! ακόμη και ώσπου να πεθάνει θα έχουμε να λέμε!

macedon! απλά θα μπορούσες να πεις ότι ήταν σύμπτωση! όχι να το ειρωνευτείς γιατί επρόκειτο για αληθινό συμβάν.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

08/03/2008, 16:32:03
Τι είναι το ύψωμα, βρε;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

08/03/2008, 18:59:15
Φίλε Γιάπετ,στο ξαναείπα, αφού δεν ξέρεις,
γιατί πετάγεσαι;
και ειδικά σε θέματα της "μισητής" σου
χριστιανικής θρησκείας...
Ύψωμα φίλε μου είναι άρτος ή άλλο αρτοποίημα και στάρι, που διαβάζεται,σε σχετική ευχή,το πρωί,πριν τη θεια λειτουργιά.
Σε καμία περίπτωση αντίδωρο...
08/03/2008, 21:51:07
-Γιαπετ...γιαπετ.... όπως ακριβώς λέει ο trexagireve! είναι ειδική ευχή που τελείτε κυρίως σε γιορτές αγίων. Οι πιστοί πάνε ή το πρωί ή συνήθως από το προηγούμενο βράδυ το πρόσφορο στην εκκλησία μαζί με ένα χαρτί με τα ονόματα της οικογενείας που θα τα διαβάσει ο παπάς στην Αγία Τράπεζα. Έτσι στο τέλος της Θείας λειτουργείας ο παπάς δίνει το αντίδωρο μόνο σε αυτούς που είχαν παέι το πρόσφορο για να το διαβάσει ο παπάς και σε όσους γιορτάζουν εκείνη την ημέρα. Για αυτό και πάντα είναι τυλογμένο σε χαρτί για να ξεχωρίσει. Οι ευχές που διαβάζονται κάνουν τη διαφορά γιατί ο παπάς επικαλέιτε το Άγιο Πνεύμα.
-Τη στηγμή που όπως λες έχεις διαβάσει την Καινή Διαθήκη κάπου σε κάπιοι σημείο θα πηρε το μάτι σου τον Ιησού να λέει ότι ο Θεός θα συχωρήσει όσους ακόμη και όσους βρίζουν την εκκλησία του σε καμία περίπτωση όμως όσους βρίσουν το Άγιο Πνέυμα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι αμίληκτο.

-Είναι σα να λέμε πήγα στην εκκλησία τα Χριστούγεννα και πήγα στην εκκλησία μία οποιαδήποτε άλλη μη εορτάσιμη Κυριακή! δεν είναι το ίδιο! έτσι και η διαφορά ανάμεσα στο ύψωμα και το αντίδωρο είναι μεγάλη!
-Σε κάποιον που δεν έχει επαφή με το Χριστιανισμό και τη Θεία λειτουργία του ακούγεται παράξενο και ίσως γελίο! για όποιον όμως είναι κοντά στην εκκλησία γνωρίζει ότι πρόκειται για κάτι ιερό και διαφορετικό.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

09/03/2008, 11:30:30
quote:
-Ερώτηση: η Ανώτερη αυτή δύναμη ο Θεός εν συντομία! αφού για σένα όπως λες υπάρχει πιστεύεις ότι θα μπορούσε εάν ήθελε να προσεγγίσει Αυτός τον άνρθωπο?

Αγαπητέ europaios2, θα μπορούσες μήπως να επαναδιατυπώσεις τη μορφή της ερώτησης που μου απευθύνεις;
Δεν είμαι σίγουρος εάν την κατάλαβα αρκετά οπότε ίσως θα ήταν περιττό να δώσω μια απάντηση ακόμα.

quote:
Αγαπητέ D Incubus, είδες που μ’ αυτά που λες
πας να βγάλεις τον Χριστιανισμό ως την καλύτερη και πιο κοντά στον Θεό θρησκεία και δείχνεις να αναζητείς
να γίνεις χριστιανός;

Αγαπητέ trexagireve, δεν αναζητώ να γίνω Χριστιανός, να είσαι σίγουρος για αυτό.
Δεν θεωρώ τον Χριστιανισμό ως την καλύτερη και πιο κοντινή θρησκεία στον Θεό, αυτό είναι μια δική σου ερμηνεία που προκύπτει λανθασμένα από τα γραφόμενα μου.
Αναγνωρίζω ότι κι ο Χριστιανισμός μπορεί να βοηθήσει τον πιστό να προσεγγίσει το θείο στον βαθμό που μπορεί να κάνει το ίδιο και κάθε άλλη θρησκεία.

quote:
Βλέπεις, όπως λες και σύ , οι άλλες θρησκείες ο θεός ή
οι θεοί τους, είναι θεοί που έχουν δούλους και
σκλάβους με σχέση λατρευτική οπαδού και απόμακρου θεού που κρατάει αποστάσεις…

Μα δεν βλέπω ότι οι άλλοι Θεοί - όπως λες - έχουν δούλους κι η σχέση πιστού - Θεού είναι αυτή που περιγράφεις.
Αυτό από ποιό μέρος των γραφομένων μου προκύπτει;
Ανέφερα ότι ο πιστός οποιασδήποτε θρησκείας μπορεί να προσεγγίσει το Θείο στο μέγιστο βαθμό που μπορεί ένας άνθρωπος όταν μέσω της πίστης του ελευθερώνεται και δεν σκλαβώνεται.

In anticipation of my resurrection...

20/03/2012, 11:40:26
Τις πρωινές ώρες σήμερα και τη κυριακή, όταν πατούσα να σταλθεί μήνυμα μου έβγαζε λευκή σελίδα με αυτό το μήνυμα:
This page cannot be displayed because an internal error has occured

Την δε κυριακή, ήταν αδύνατο να σταλθεί μήνυμα. Σήμερα τα μηνύματα στάλθηκαν, παρόλο που έβγαινε αυτή η σελίδα.

Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα πρωινα;

25/03/2012, 22:23:01
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τις πρωινές ώρες συγκεκριμένα.

Παρολαυτά, έχουν όντως παρατηρηθεί χρονικές περίοδοι σε κάποιες ημέρες όπου υπάρχει μία ανεξήγητη κατανάλωση πόρων του συστήματος -που μάλλον αφορά αποκλειστικά την εφαρμογή των Forums ή/και το σύστημα της βάσης δεδομένων. Διευκρινίζω πως αυτές οι "αστοχίες" δεν έχουν ομοιογένεια -τουλάχιστον αρκετές φορές- δηλαδή δεν επισυμβαίνουν σε όλους τους χρήστες και σε κάθε σελίδα ή λειτουργία των Forums -το ίδιο, και έτσι σημειώνεται το "πρόβλημα" κάποιος να μας παραπέμπει σε σχετικό σφάλμα και εμείς να μην μπορούμε να το αναπαράγουμε(παρατηρήσουμε) ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Τέλος πάντων, ζητούμε συγνώμη από τους φίλους/ες Αναγνώστες και Συμμετέχοντες για αυτές τις σπάνιες στιγμές όπου οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν με επάρκεια. Τις αντιμετωπίζουμε όποτε συμβαίνουν (και τις αντιλαμβανόμαστε φυσικά) και προσπαθούμε να αντιληφθούμε τα πραγματικά τους αίτια ώστε να τις αποφύγουμε και εντελώς εάν είναι δυνατόν.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

10/06/2012, 02:08:45
Μια ενημέρωση σχετικά με κάποια προβλήματα ή μικρο-διακοπές στη λειτουργία των forums που πιθανόν να παρατηρήσατε από χθες:

Έχουμε προβεί σε αλλεπάλληλες ρυθμίσεις και επανεκκινήσεις στον server, καθώς οι καταγραφές δείχνουν επί ώρα τεράστια κατανάλωση μνήμης που κατά πιθανότητα σχετίζεται με πάρα πολλές ταυτόχρονες κλίσεις προς τον server.
Διερευνούμε το θέμα, καθώς είναι σίγουρα περίεργο.

10/06/2012, 04:21:03
Φαίνεται να έφτιαξε τώρα...

macedon

Ath_hleiosΜέλος
10/07/2012, 23:47:03
Σήμερα το πιάνει που και που. Μήπως φταίει ο ανεβασμένος υδράργυρος;

Αθήλειος