- Επιστροφή των Μαρμάρων... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν τα μάρμαρα τα είχαν οι Γερμανοί πχ, δεν θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να τα επιστρέψουν.
quote:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ"...
δεν έχει πάψει να ακούγεται μέσα μου και, θέλω να πιστεύω, μέσα στο νου και πολλών άλλων, παρά το γεγονός ότι η καθημερινότητα κάνει το παν για να την πνίξει...
Αυτό που πραγματικά θα μας συνθλίψει είναι να εξαφανιστούν όλες αυτές οι ήδη ασθενικές φωνούλες.
Τί άλλο να πω; Ελπίζουμε περιμένοντας ένα μεγάλο ΒΗΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ κι ΕΥΘΥΝΗΣ, και πρώτα πρώτα από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...
Και, φίλε steelspring, ομολογώ πως δεν κατανοώ το σκεπτικό σου...Οι Γερμανοί γιατί δεν θα είχαν πρόβλημα;
Edited by - durden_alie on 09/11/2003 16:18:33
θέλω να προσθέσω μία είδηση, η οποια δεν γνωρίζω αμα είναι
καινούργια ή όχι, Ο δ/της του βρετανικού μουσείου δήλωσε
οτι εχουν κάθε καλη διάθεση (!!!) να σηζητήσουν την επιστροφή
των μαρμάρων η γλυπτών αμα προτιμάτε
Γνωρίζει καποιος απο εσας αμα είναι αλήθεια η παραπάνω είδηση, και αμα ναι, αυτο το γεγονός μου προκαλει μεγάλη εκπληξη, διχώς να γίνω κακος, μήπως φταίει και η Ελληνικη κυβέρνηση λίγο;
Η μόρφωση σε πάει παντού...
quote:
Πάρα πολυ ενδιαφέρων τα όσα γράφετε φίλοι μου, και σας ευχαριστώ,
θέλω να προσθέσω μία είδηση, η οποια δεν γνωρίζω αμα είναι
καινούργια ή όχι, Ο δ/της του βρετανικού μουσείου δήλωσε
οτι εχουν κάθε καλη διάθεση (!!!) να σηζητήσουν την επιστροφή
των μαρμάρων η γλυπτών αμα προτιμάτεαλλα φοβούνται μέλλον τους, ενας λόγος είναι οτι οι Ελλάδα δεν είναι σωστα εξοπλισμένη για την σωστη διατηρηση τους. Το Βρετανικο μουσειο ξοδεύει ενα μεγαλο χρηματικο ποσο για την συντήρηση τους.
Γνωρίζει καποιος απο εσας αμα είναι αλήθεια η παραπάνω είδηση, και αμα ναι, αυτο το γεγονός μου προκαλει μεγάλη εκπληξη, διχώς να γίνω κακος, μήπως φταίει και η Ελληνικη κυβέρνηση λίγο;Η μόρφωση σε πάει παντού...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Κατα καιρούς χρησιμοποιήθηκαν διάφορες ουσίες για την λεύκανση των γλυπτών που επέφεραν ανεπανόρθωτες καταστροφές.
Άν νομίζουν ότι τους κοστίζει πολύ η συντήρησή τους , ας την αφήσουν σε μάς.
Στο κάτω κάτω δεν τους ανήκουν και δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για κάτι που δεν τους ανήκει.
(ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΑΠΑΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ)
ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ...
ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΤΟΥ 1890..ΚΑΤΙ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΛΥΜΑ (ΣΑΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ... ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ..
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ... ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ...
ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ?
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΞΗΛΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ!!! ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ, ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΟΙ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.. ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΑΘΗΝΑΙΟ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΩ#%ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ...
ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!
Ξερετε ακομα οτι κατα την διαρκεια του πυρετου των ανασκαφων για την ανευρεση Αιγυπτιακων ταφων ο μεγαλυτερος όγκος των μουμιων που ανακαλυφθησαν και δεν ανηκαν σε καποιο φαραω χρησιμοποιηθικαν αρχικως ως διακοσμιτικα σε σπιτια πλουσιων στην αμερικη και επειτα ως καυσιμη υλη για τα τρενα (αντι για καρβουνα) επειδη ειχε γεμισει ο τοπος μουμιες, τα δε υφασματα χρησιμοποιηθικαν και αυτα για την κατασκευη ρουχων. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΕΕΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ .... ΑΜΗΝ
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ....ΤΟΠΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΙΜΙΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΑΡΔΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.(ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!! ΠΟΥ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΛΕΙΑ!!!) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!) ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!!! :)) ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΕΥΡΟ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ! (ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ!!!) :)))
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!! ΔΙΩΧΤΕΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.
Αν και οι απόψεις σου με βρίσκουν εν μέρει σύμφωνο, θα έλεγα ότι θα ήταν καλό να μην υπεραπλουστεύουμε τα πράγματα (κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικής πολιτικής). Σχετικά με το θέμα του ευρώ όπως το περιγράφεις είναι γεγονός ότι έχουν παρατηρηθεί αυξήσεις σε κάποιες (αν όχι σε όλες) από τις βασικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών (όπως και σε όλες τις εντάγμενες στο ευρώ Ευρωπαϊκές χώρες) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μακροπρόθεσμα οφέλη από τη νομισματική ενοποίηση θα είναι λίγα ή αμελητέα. Η ένταξη σε ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα ήταν μονόδρομος για την Ελλάδα, είτε το θέλεις, είτε όχι. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται μέσω αυτής της ένωσης. Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου για τις προσπάθειες που γίνονται σε αυτή την κατεύθυνση.
Με συγχωρείτε για την παρέμβαση.
Με εκτίμηση
--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
---------------------------
ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Ν.Ε.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΦΟΣΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΦΞΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ (ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ 500 ΔΡΧ. ΣΕ 1.40 ΕΥΡΟ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΟ ΄΄ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ΄΄ .
ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ , ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟΥ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΤΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΖΩΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΤΑΚΣΗΣ ΣΤΟ ΟΝΕ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
ΕΜ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ Ή ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Ν.Ε. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ...
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Κατ΄αρχήν είμαι φίλος. Από ότι φαίνεται δεν διαφωνείς μαζί μου. Σου θυμίζω λοιπόν αυτά που είχα γράψει. Αν πρόσεξες έγραψα...
quote:
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται μέσω αυτής της ένωσης. Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου για τις προσπάθειες που γίνονται σε αυτή την κατεύθυνση
Προφανώς καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και φυσικά πιστεύω μαζί με εσένα ότι ζω (όπως έχω ξαναγράψει) στη χώρα της μίζας, της αρπακτής, της ρεμούλας, του σκανδάλου και της διαφθοράς. Δυστυχώς έτσι μας έχουν καταντήσει οι αεριτζήδες, διανοούμενοι εισαγωγείς κουλτούρας, αλαζόνες και εκβιαστές που μας "κυβερνούν". Αλλά όλα τα παραπάνω είναι άσχετα με το όραμα της ενωμένης Ευρώπης. Και μην αρχίσω να μιλάω για την Αγγλία τώρα, γιατί νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από τη θεματολογία του forum!!
Με εκτίμηση
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...