ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δόξα τον μεγαλοδύναμο... έρχονται επιτέλους.... (Περιοδικό Λυκάονες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Δόξα τον μεγαλοδύναμο... έρχονται επιτέλους.... (Περιοδικό Λυκάονες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

λίλιθ17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
27/04/2005, 02:12:03
Λυκάονες;;; πού; πότε;; ποιός;;;

Πού είναι; ήρθανε; τί, ακόμη;
να τους γνωρίσουμε βρε παιδιά,
να τους καλέσουμε να γράψουν και στο esoterica!
Να γίνουμε φίλοι βρε αδελφέ!

28/04/2005, 17:46:54
Να είσαι σίγουρη αγαπητή Λίλιθ ότι μόλις μυριστούν ότι ασχολούνται μαζί τους θα εμφανιστούν... να γίνετε όσο φίλοι θέλετε αλλά εμένα θα με συγχωρέσετε.. δεν θα πάρω...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

xifomaxosΜέλος
05/05/2005, 08:10:23
Κάθε μέρα εμφανίζεται και μια νέα ομάδα που ισχυρίζεται ότι τα μέλη της αποτελούν τους θεματοφύλακες του Ελληνικού έθνους. Επειδή έχουν "παπαγαλίσει" κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας νομίζουν ότι απέκτησαν και ελληνική παιδεία. Η συμπεριφορά τους όμως δείχνει ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι ελληνίζοντες βάρβαροι. Τουλάχιστον χρησιμεύουν σαν ανέκδοτο όταν η διάθεσή μας είναι άσχημη

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ

GDS1Μέλος
05/05/2005, 20:52:34
Τώρα οι Λυκάονες έρχοντε και ποιο φεύγουνε;;;;

Οι δρακώνιοι θα πλακωθούν με αυτούς;;;;

Ηέρει κανείς τι απόδοση έχουν στο στοίχημα;;;

ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣΝέο Μέλος
07/05/2005, 14:51:28
quote:

Είναι πολύ λυπηρό αγαπητοί φίλοι άνθρωποι με σκοτεινό παρελθόν, γκρίζο παρόν και ακόμα πιο αμφίβολο μέλλον να παρουσιάζονται ως τιμητές των ιδανικών της πατρίδος. Δυστυχώς σε αυτήν την έρημη την χώρα οι αντιδραστικότερες δυνάμεις εμφανίζονταν πάντα ως θεματοφύλακες των ιερών και των οσίων της ελληνικής φυλής. Ασφαλώς αγαπητέ Άβαταρ και δεν αναφέρομαι στους αρχαίους Λυκάονες, αλλά στα σύγχρονα κακέκτυπά τους, τα οποία είχαν και το περίσσιο θράσος να γεμίσουν με αφίσες και την περιοχή του Ψυρρή όπως πρόσεξα σήμερα το πρωί πηγαίνοντας για την εργασία μου.
Ο λόγος που πνέω τόσο μένος εναντίων αυτών των ανθρώπων είναι γιατί έχω σοβαρό λόγο να το κάνω. Ο κυριος αυτός και η εν λογω ομάδα του καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία τους και με την ανοχή του εκδότη του περιοδικού Τρίτο Μάτι, είχαν το θράσος να επιτεθούν άνανδρα και καθόλα συκοφαντικά σε έναν απο τους αγνότερους ίσως στο χώρο ερευνητή, που δεν είναι άλλος απο τον Πάνειο την εποχή που αρθρογραφούσε στο περιοδικό. Και κάτω απο την πίεση της βρωμερής αυτής επίθεσης, τον αηδίασαν και τον οδήγησαν στο να επιλεξει την οδό της σιωπής, στερώντας ένα τεράστιο πλούτο πληροφοριών απο τον πολύ κόσμο, τον οποίο ο Πάνειος κατάφερε να τον συγκεντρώσει μόνος του, με κόπο, χωρίς βοήθεια απο κανέναν κερατά και πάντα με ειλικρίνεια, ευθύτητα και εντιμότητα.
Επειδή όμως πρέπει να καθαρίζουμε την κόπρο του Αυγεία, έννοια σας και έπεται σε λίγες μέρες κείμενο απο την ομάδα των Ιστορικών Ερευνητών σχετικά με την δράση των εν λόγω κυρίων...
Φιλικά...

Edited by - Απέριττος on 26/04/2005 21:56:29

Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων· νυν υπέρ πάντων αγών.

ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣΝέο Μέλος
07/05/2005, 14:52:30
Μάααααλιστα...
Δηλαδή είναι "αναξιόπιστοι" και "παραμυθολόγοι" επειδή δεν είναι του "δικού μας" αλλά του "άλλου" γνωστού ερευνητού!! Και, προφανώς, όλοι στην Ελλάδα είναι παραμυθολόγοι, ...πράκτορες ξένων συμφερόντων κλπ κλπ., εκτός από αυτούς του δικού μας εκδοτικού οίκου, περιοδικού, "μυστικής" ομάδος, παρέας...
Προσωπικώς δεν γνωρίζω κανένα από αυτά τα πρόσωπα. Έχω βεβαίως διαβάσει τα θαυμάσια βιβλία του ακούραστου και ελληνολάτρου Ι. Γιαννόπουλου. Αλλά, όταν βλέπω να κατηγορούνται... ως "καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία τους" ο -επώνυμος- Ι. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του, από τους -ανωνύμους- "Πάνειο", "Απέριττο", "Ostria" και, η απάντηση στην υποτιθέμενη συνωμοτικότητα "μυστικών ομάδων" "Λυκαόνων" να έρχεται από... όχι λιγότερο μυστικές "Ομάδες Ιστορικών Ερευνητών"... εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε...

Υ.Γ. Λέγοντας "Ομάδα Ιστορικών Ερευνητών" εννοούμε αυτούς του Δασκαλάκη; Μάααααλιστα...

Ω παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων· νυν υπέρ πάντων αγών.

girionisΝέο Μέλος
07/05/2005, 18:37:09
Πάντα θα υπάρχουν παραμυθολόγοι που προσπαθούν να πουλήσουν βιβλία ,να κάνουν εκδηλώσεις όταν βλέπουν τον κοσμάκι να πεινάει,να υπάρχει αδικία τότε ξεφυτρώνουν και έχω να αναφέρω οτι έχω πέσει κι εγώ θύμα αυτών.Ξύπνησα όταν είδα με τι πάθος και παροπισμό έκφραζαν τις απόψεις τους.Από τότε με μεγαλήτερη καχυποψία επιλέγω να ακούσω κατι ή να διαβάσω.Προσόχή στους υπερπατριώτες!Προσοχή σ'αυτούς που κατηγορούν τους άλλους για υπερπατριωτισμό! Συγνώμη αν η γνώμη μου είναι εκτός θέματος.

Δεν έχει αξία η ζωή όταν δεν έχει δυσκολίες

ELRONDΝέο Μέλος
09/05/2005, 02:44:52
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ!
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?
ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

WHAT IS THE ......?

09/05/2005, 10:53:19
quote:
Χτες βρέθηκα στον ναό του Επικούριου Απόλλωνα στην Ηλεία. (δίπλα στο Λύκαιον όρος). Πιάνω κουβέντα με τον φύλακα(ντόπιος 50άρης), τον ρωτάω μερικά πράγματα για τον ναό, και τέλος του πετάω "ισχύουν αυτά που ακούγονται ότι η βάση του ναού κινείται;" Γελάει και μου απαντάει "Πού τα διάβασες αυτά; Στο Τρίτο Μάτι;!"

Αν αγαπητή Ostria θεωρείς αξιόπιστη πηγή τον φύλακα του ναού και όχι αρχαιολογικές πηγές που αναφέρονται σε βιβλίο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ε τότε τι να πω?

Χάλασες και συ...

Τώρα όσο για τους Λυκάονες... ποιό πιθανό να δούμε λυκάνθρωπους παρά αυτούς...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
09/05/2005, 10:57:56
quote:
Προσωπικώς δεν γνωρίζω κανένα από αυτά τα πρόσωπα. Έχω βεβαίως διαβάσει τα θαυμάσια βιβλία του ακούραστου και ελληνολάτρου Ι. Γιαννόπουλου. Αλλά, όταν βλέπω να κατηγορούνται... ως "καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία τους" ο -επώνυμος- Ι. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του, από τους -ανωνύμους- "Πάνειο", "Απέριττο", "Ostria" και, η απάντηση στην υποτιθέμενη συνωμοτικότητα "μυστικών ομάδων" "Λυκαόνων" να έρχεται από... όχι λιγότερο μυστικές "Ομάδες Ιστορικών Ερευνητών"... εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε...

Αγαπητέ Εριχθόνιε κανένας δεν είναι ανώνυμος, όλοι επώνυμοι είμαστε. Ασχετα αν γράφουμε με ψευδώνυμα εδώ μέσα. Και ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη. Εγώ δεν ανήκω σε καμία ομάδα και τα συμπεράσματά μου τα βγάζω από τα αποδεικτικά στοιχεία που συνοδεύουν τους διάφορους ισχυρισμούς. Και είμαι διατεθημένη να ερευνήσω τον κάθε ισχυρισμό, όσο "τραβηγμένος" κι αν είναι. Οταν όμως δεν παρουσιάζονται τέτοια στοιχεία, δικαιούμαι να πω ότι όσα περιγράφονται είναι "παραμύθια της χαλιμάς".
Μακάρι ο κύριος Ι. Γιαννόπουλος να είχε ανακαλύψει την είσοδο του Αδη στο Ταίναρο (η οποία όπως ισχυρίζεται είναι ερμητικά σφραγισμένη με μία μπουκαπόρτα στυλ υποβρυχίου!) ή τους τάφους των Βιλλεαρδουίων στο Χλεμούτσι (από το 1968!) ή την κρύπτη μέσα στις κατακόμβες της Κωνσταντινούπολης όπου ήταν κρυμμένα τα οστά του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (μαζί με τα λείψανα των Αποστόλων)...ή όλες τις άλλες "ανακαλύψεις" του που τόσο εύγλωττα περιγράφει στα βιβλία του. Αλλά πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

DAGONΜέλος
13/05/2005, 15:08:19
Μετά από όλα τα άλλα που κυκλοφορούν έβγαλε κι ο Γιαννόπουλος το δικό του. "Λυκάονες" λέγεται και κυκλοφορεί το 1ο τεύχος...
ΟΥΦΦΦΦ.....

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

14/05/2005, 00:56:56
Τελικά φαίνεται πως έκανα λάθος να κάνω έστω και αρνητική διαφήμιση στην ανοησία... Ας πρόσεχα...
Ζητώ συγνώμη απο αυτούς που την αξίζουν...

πάνειοςΜέλος
15/05/2005, 00:53:32
quote:
Αλλά, όταν βλέπω να κατηγορούνται... ως "καλυπτόμενοι πίσω απο την ανωνυμία τους" ο -επώνυμος- Ι. Γιαννόπουλος και οι συνεργάτες του, από τους -ανωνύμους- "Πάνειο", "Απέριττο", "Ostria"

Μηπως εχεις πυρετο; Εριχθονιε παρε κανα ντεπον .
Που ειδες δικο μου μηνυμα σε αυτο το τοπικ; να κατηγορω καποιον;
ποιος σου ειπε οτι ειμαι ανωνυμος και καλυπτομαι;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ λεγομαι εσυ που ποιος εισαι;
Και δεν ανηκω σε κανεναν εκδοτικο οικο η περιοδικο ουτε σε καποια μυστικη ομαδα η παρεα ανηκω σε εμενα και μονο .
Αλλοι εχουν εκδοτικους οικους και περιοδικα μυστικες ομαδες και παρεες η ανηκουν σε αυτες οχι εγω λαθος΄.....σε πληροφορησανε....
Τωρα αν θα απαντησουν οι μεν στους δε η δε στους μεν .....αδιαφορο μου ειναι δεν εχω παρτιδες με κανεναν ....
Συνεχισε την αναγνωση των βιβλιων σου και ψαξε αλλου για υποπτους ¨ανωνυμους¨ ....
ΠΑΝΕΙΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ).

Edited by - πάνειος on 15/05/2005 01:09:41

dim.karΜέλος
16/05/2005, 19:13:53
Έμπαινε Θανάση! Το βεβαιώνω κι εγώ παιδιά! Τον λένε Θανάση, δεν μοιάζει με τον Πάνα κι όπου λέει ότι έχει πάει, έχει ΟΝΤΩΣ πάει!!!

Επωνύμως,
Δημήτρης Καραγιάννης - ή o άνθρωπος ΟΥΙΣΚΥ:Jim (Beam) Black(& White)Johny(Walker)- (άσχετα αν δεν βάζω στο στόμα μοy οινοπνευματώδη...)

GDS1Μέλος
19/05/2005, 09:38:45
Τι απόδωση έχουν θα μου πει κάποιος για να παίξω;;;;;;;;;;;;;;

astral-projectΜέλος
19/05/2005, 20:18:57
για καλο και για κακο, πηγα και πηρα ενα κιλο φονταν να χω να τους κερασω....

GDS1Μέλος
20/05/2005, 11:06:20
Πειράζει που δεν είμαι Λυκάονας αλλά θα ήθελα να με κεράσεις ένα φοντανάκι;;;;;;