ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
George_13Μέλος
08/12/2003, 20:35:11
quote:
Για πες μας τι σημαίνει...δώσε μας το φώς

Δεν σημαινει κατι στην πραγματικοτητα.Αλλα ολοι αφτοι(Bush,Rumsfeld,Cheney κτλ.) μια λεξη μου φερνουν στο μυαλο, η οποια τελειωνει σε "ΙΔΙ".Ειναι προσωπικη ερμηνεια των ονοματων τους.Καταλαβες φιλε Cube .

WHO DARES... WINS!

scullyΜέλος
09/12/2003, 12:18:16
quote:
Δεν σημαινει κατι στην πραγματικοτητα.Αλλα ολοι αφτοι(Bush,Rumsfeld,Cheney κτλ.) μια λεξη μου φερνουν στο μυαλο, η οποια τελειωνει σε "ΙΔΙ".

Θα εννοεις "αρχιδι"...
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

11/12/2003, 01:21:14
quote:
Pigenete sthn mhxanh anazhthshs ths GOOGLE kai grapste auto edo.
weapons of mass destruction .Meta patiste to koumpi poy leei EIMAI
TYXEROS h I M FEELING LUCKY.

Sthn selida pou 8a sas bgalei pi8anos na thn perasete gia to gnosto error alla ean koitaksete kalytera 8a deite kati pio endiaferon..

Επίσης δοκιμάστε τη φράση "miserable failure" με τον ίδιο τρόπο και δείτε που θα σας βγάλει!

11/12/2003, 05:31:06
quote:
Θα εννοεις "αρχιδι"

Ίσως εννοεί και... "γίδι"!

Πιστεύω πως η πρώτη ερμηνεία είναι πολύ ευφημιστική!

Πέρα από αυτά τα... ευτράπελα θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι που πολλές φορές έχει ειπωθεί σε αυτόν τον χώρο. Δεν επιτρέπονται οι εκφράσεις υποτίμησης και κατάκρισης ατόμων, ομάδων ανθρώπων ή ιδεολογιών στα Forums.

Είναι βέβαια απόλυτα κατανοητό το μένος εναντίον συγκεκριμένων φορέων ποταπών και αντι-ελεύθερων συστημάτων, πλην όμως θα πρέπει να έχουμε πάντα στο νου μας ότι αυτοί οι φορείς/άνθρωποι στην μεγαλύτερη πλειονότητα των περιπτώσεων δεν είναι παρά απλά πιόνια, παραπλανημένοι και οι ίδιοι, στα χέρια άλλων που τα ονόματά τους δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας πιθανώς παρά μόνον από τύχη...

Μάλλον θα είναι πιο δημιουργικό και στον βαθμό που του αναλογεί αποτελεσματικό, το να αναπτύσσονται στέρεα επιχειρήματα και να δομούνται νοοτροπίες που μας βγάζουν από τη θέση των εύκολων θυμάτων αυτών των Συστημάτων, του ίδιους εμάς αλλά και όσους περισσότερους μπορούμε από αυτούς που ερχόμαστε σε επαφή. Συστήματα ελεύθερης Σκέψης ενάντια στα συστήματα της Χειραγώγησης των Συνειδήσεων. Αυτό δεν έχει την ανάγκη της παρορμητικότητας, απαιτεί πάνω απ'όλα Συνείδηση, Ελευθερία, Νου και Συναισθήματα καθαρά, αγνά και γενναιόδωρα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

scullyΜέλος
12/12/2003, 12:00:29
....!

cubeΜέλος
12/12/2003, 15:30:44
Καλησπέρα σε όλους...

Καλέ μου ADMIN ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ δεν έχω βρίσει ούτε μία φορά και οι τρόποι μου στο site είναι επιεικός άψογοι! Οσον αφορά όμως την έκφραση των συνομιλητών πιστεύω πως δεν πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν διότι μπορεί να τους κρίνεις ή να τους κόψεις εσύ. Ας μιλήσουν και μετά βλέπουμε....χμμ...συγνώμη...βλέπεις ήθελα να πω!

Τώρα όμως ενώ ο φίλτατος George_13 μίλησε με υπονοούμενο που σαφέστατα το έπιασα, ο/η scully τα έκανε περιττώματα...για να μην πω σκατά!

Δεν ήταν ανάγκη να την πείς την λέξη αδερφέ, όλοι καταλάβαμε ότι ομιλούσες περί του κάτω αριστερού στρογγυλού μπαλάκιου που έχουμε όλοι οι άνδρες στο σώμα μας.

Γελάστε και διασκεδάστε κάνει καλό... και κάτι άλλο...

Ο ADMIN δεν είναι μπαμπούλας... είναι κάποιος που προφανώς πρέπει να κρατάει τα προσχήματα και να μας προσέχει... σωστά admin? Εχει δίκιο ο άνθρωπος δεν μπορείς να γράφεις ότι θες σε ένα site εσωτερισμού. Ετσι είναι.

υ.γ. admin τα χρήματα που λέγαμε στείλτα στον λογαριασμό μου στα νησιά μπαλί.

sansationfΜέλος
12/12/2003, 18:26:41
quote:
μια λεξη μου φερνουν στο μυαλο, η οποια τελειωνει σε "ΙΔΙ".

ΠΑΙΧΝΙΔΙ??????
ΨΑΛΙΔΙ?????
ΚΟΝΙΔΙ????
ΚΟΨΙΔΙ?????
ΓΙΔΙ?????
ΣΑΝΙΔΙ???

respect

George_13Μέλος
12/12/2003, 18:56:40
Ειδατε? Τα ελεγα εγω, αλλα κανεις δεν με ακουσε .

Πλακα κανω. Ο Admin φυσικα και δεν ειναι ο μπαμπουλας και κανει αυτο που πρεπει και πολυ σωστα κανει.

quote:
admin τα χρήματα που λέγαμε στείλτα στον λογαριασμό μου στα νησιά μπαλί.

Ε... και εγω θα ηθελα κατι, μετα και απο την δικια μου αβαντα.
Ο αβανταδορος παντα πληρωνεται.Ειναι αγραφος νομος.

quote:
ΠΑΙΧΝΙΔΙ??????
ΨΑΛΙΔΙ?????
ΚΟΝΙΔΙ????
ΚΟΨΙΔΙ?????
ΓΙΔΙ?????
ΣΑΝΙΔΙ???

Κρυο κρυο.Εισαι μακρια ακομα.

WHO DARES... WINS!

scullyΜέλος
13/12/2003, 09:27:14
quote:
Δεν επιτρέπονται οι εκφράσεις υποτίμησης και κατάκρισης ατόμων, ομάδων ανθρώπων ή ιδεολογιών στα Forums

Φιλε, σε γενικες γραμμες εγω δεν ειμαι προκατηλλημενη και ρατσιστρια. Αλλα οταν προκειται για Αμερικανους, Τουρκους, Εβραιους, Ιεραπετριτες, Σκοπιτες και μπατσους δεν μπορω να συγκρατηθω...!

13/12/2003, 13:55:35
quote:
Φιλε, σε γενικες γραμμες εγω δεν ειμαι προκατηλλημενη και ρατσιστρια. Αλλα οταν προκειται για Αμερικανους, Τουρκους, Εβραιους, Ιεραπετριτες, Σκοπιτες και μπατσους δεν μπορω να συγκρατηθω..

Εδώ αυτό??? τι σημαίνει Ιεραπετρίτες ???? τι σχέση εχουν οι Ιεραπετρίτες με τους μπάτσους ή τους Εβραίους ή τους Σκοπιανούς???

Αυτό μάλλον πρέπει να μας το εξηγήσεις αν δεν κάνω λάθος είσαι απο την Κρήτη. ????
allzzaro

EυδαμιδαςΝέο Μέλος
17/12/2003, 01:03:19
Σκεψου να σουνα και ρατσιστρια δηλαδη πατριωτισα, εγω παντως για τους Ιεραπετριτες δεν εχω κακο λογο να πω. Αλλο τωρα αν πιασουμε Κουδρια μερια εκει αλλαζει το πραμα.

scullyΜέλος
19/12/2003, 12:06:19
quote:

Εδώ αυτό??? τι σημαίνει Ιεραπετρίτες ???? τι σχέση εχουν οι Ιεραπετρίτες με τους μπάτσους ή τους Εβραίους ή τους Σκοπιανούς???

Αυτό μάλλον πρέπει να μας το εξηγήσεις αν δεν κάνω λάθος είσαι απο την Κρήτη. ????

Ναι απο Κρητη ειμαι.
Ιεραπετριτες, ειναι οι κατοικοι της Ιεραπετρας (πολη στο Λασιθι).
Α! Με το "σκοπιτες" δεν εννοω τους Σκοπιανους!! Ειναι οι Κατοικοι της Σποπης, χωριο του Δημου Σητειας

19/12/2003, 17:03:39
quote:
Ναι απο Κρητη ειμαι.
Ιεραπετριτες, ειναι οι κατοικοι της Ιεραπετρας (πολη στο Λασιθι).
Α! Με το "σκοπιτες" δεν εννοω τους Σκοπιανους!! Ειναι οι Κατοικοι της Σποπης, χωριο του Δημου Σητειας

Ναί αλλά εδώ μιλάς για τους συμπατριώτες σου.
Εσύ απο πού είσαι? και γιατί τους κρίνεις έτσι.
Βέβαια εχω ακούσει απο Κρητικούς πολλά και διάφορα για τους Ηρακλειώτες.
Γιατί ομως ? απο ενα νησί είστε. Πατριώτες.
+

scullyΜέλος
07/01/2004, 10:11:31
quote:
Εσύ απο πού είσαι? και γιατί τους κρίνεις έτσι.
Βέβαια εχω ακούσει απο Κρητικούς πολλά και διάφορα για τους Ηρακλειώτες.
Γιατί ομως ? απο ενα νησί είστε. Πατριώτες.

Εγω ειμαι απο Σητεια!
Τιποτα βρε δεν εχω μαζι τους...! Μην τρελλενεσαι!
Πλακα κανω!