ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απορίες για pc & ίντερνετ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Απορίες για pc & ίντερνετ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

elo34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/01/2007, 21:03:52
Κριεσε ευχαριστώ πολύ , τώρα απλά μου μένει να δω πως φτιάχνουν το μέγεθος της κάθε φωτογραφίας ,και ότι χρειαστώ τα ξανάλεμε !

13/01/2007, 12:39:11
Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Hotmail, τα μηνύματα που είναι στην ελληνική μου τα βγάζει με σύμβολα. Βέβαια αν κάνω αριστερό κλικ στο Encoding επιλέξω το Greek Windows το πρόβλημα λύνεται προσωρινά, στο επόμενο μήνυμα ξανά τα ίδια, υπάρχει μόνιμη λύση; και ποια είναι;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Καλή χρονιά σε όλους

21/01/2007, 11:58:24
Βρε παιδιά δεν μπαίνει κανείς ποια εδώ;
καμιά ιδέα για το προβληματάκι μου;
Το είχα και παλιά και το έλυσα, αλλά δεν θυμάμαι πως...

21/01/2007, 14:43:15
Αγαπητέ Krios, σε ποιό πρόβλημα σου αναφέρεσαι?
Εάν αναφέρεσαι στο πρόβλημα με τα e-mails σου όπου σου βγάζει τα μηνύματα με σύμβολα, τη λύση την έχεις ήδη: Encoding!

Πάντως εφόσον σου είχε απαντηθεί το ερώτημα που είχες θέσει τότε για να βρεθεί μια μόνιμη λύση, μπορείς να ανατρέξεις λίγο να βρεις τη λύση που σου προτάθηκε.

In anticipation of my resurrection...

21/01/2007, 14:56:04
Αγαπητέ Dying_Incubus, σε ευχαριστώ που απάντησες, αλλά αυτή η λύση είναι τελείως προσωρινή, στο επόμενο μήνυμα, ξανά τα ίδια, πάλι με σύμβολα, φτου και από την αρχή...

21/01/2007, 15:02:01
quote:
μπορείς να ανατρέξεις λίγο να βρεις τη λύση που σου προτάθηκε.

Δεν έχει γίνει καμία πρόταση, δυστυχώς.... περιμένω όμως...

26/01/2007, 07:28:57
ψυχή....κανείς...

28/01/2007, 15:00:51
Άλλο ένα προβληματάκι... πως ανεβάζουμε αρχείο τύπου Powerpoint στο φόρουμ;

Να μην ξεχνάμε και το παλιό...
Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Hotmail, τα μηνύματα που είναι στην ελληνική μου τα βγάζει με σύμβολα. Βέβαια αν κάνω αριστερό κλικ στο Encoding επιλέξω το Greek Windows το πρόβλημα λύνεται προσωρινά, στο επόμενο μήνυμα ξανά τα ίδια, υπάρχει μόνιμη λύση; και ποια είναι;
Αυτό είναι το παλιό και λύση μόνιμη δεν έχω βρει ακόμα...

30/01/2007, 18:11:04
quote:
πως ανεβάζουμε αρχείο τύπου Powerpoint στο φόρουμ;

Δεν είναι δυνατό. Μόνο μέσω της διαδικασίας που περιγράφθηκε προηγουμένως, δηλαδή να κάνεις upload το αρχείο σε κάποιον web space provider και στη συνέχεια να σημειώσεις το link που βρίσκεται το αρχείο.
quote:
Αυτό είναι το παλιό και λύση μόνιμη δεν έχω βρει ακόμα...

Τι browser χρησιμοποιείς; Στον firefox για δοκίμασε αυτό...
(a) view --> character encoding στο off
(b) tools --> options --> general --> languages και δώσε ως default character encoding τα ελληνικά
Ελπίζω να λειτουργεί... δυστυχώς δεν το έχω τσεκάρει!
01/02/2007, 17:20:52
Σε ευχαριστώ φίλε Jejeje που απάντησες.
Χρησιμοποιώ firefox αλλά το MSN ανοίγει με τον Explorer.
Το πρόβλημα βέβαια το κάνει μόνο στη σελίδα που είναι το μήνυμα, οι άλλες είναι κανονικές.
Α και μήπως ξέρεις φίλε μου κάποιο web space provider δηλαδή το link του που να κάνει upload αρχείο τύπου Powerpoint;
Και μην ξεχνάς σε παρακαλώ ότι λίγους μήνες ασχολούμε με αυτό το πράμα, και είναι και τα Αγγλικά μου χάλια...

DrillgrΜέλος
03/02/2007, 22:15:06
quote:
Α και μήπως ξέρεις φίλε μου κάποιο web space provider δηλαδή το link του που να κάνει upload αρχείο τύπου Powerpoint;

Δεν υπαρχει καποιο site που αποκλειστηκα να κανει upload αρχεια office!! Απλα πανε πχ σε αυτο το site το οποιο απλα κανει upload οτι λογης αρχεια θες

Προς τους mods: Δεν γινεται να απλοποιηθουν καποιες διαδικασιες στην δημιουργια του μηνυματος? πχ για να κανω add το link και να το φερω στην παραπανω μορφη θελει πολυ manual δουλεια!

.::Greek Motorola Community::.

05/02/2007, 11:12:39
quote:
Προς τους mods: Δεν γινεται να απλοποιηθουν καποιες διαδικασιες στην δημιουργια του μηνυματος? πχ για να κανω add το link και να το φερω στην παραπανω μορφη θελει πολυ manual δουλεια!

Συμφωνώ ότι η διαδικασία δεν είναι πλήρως αυτοματοποιημένη αλλά δεν θέλει και πολύ manual δουλειά.... απλά είναι λίγο μπελαλίδικος ο τρόπος εισαγωγής του κειμένου που θα φαίνεται σαν υπερσύνδεσμος!! Είναι γεγονός πάντως ότι το μενού διαμόρφωσης κειμένου της default έκδοσης του snitz είναι λίγο δυσλειτουργικό.
Φιλικά
DrillgrΜέλος
05/02/2007, 21:23:55
quote:

Συμφωνώ ότι η διαδικασία δεν είναι πλήρως αυτοματοποιημένη αλλά δεν θέλει και πολύ manual δουλειά.... απλά είναι λίγο μπελαλίδικος ο τρόπος εισαγωγής του κειμένου που θα φαίνεται σαν υπερσύνδεσμος!! Είναι γεγονός πάντως ότι το μενού διαμόρφωσης κειμένου της default έκδοσης του snitz είναι λίγο δυσλειτουργικό.
Φιλικά

Ετσι,μπελαλιδικος τροπος. πχ μαρκαροντας μια λεξη και επιλεγοντας το συμβολο για bold θα μπορουσαν να τοποθετηθουν αυτοματα τα συμβολα και οχι να μπαινουν στο τελος της λεξης.

Τεσπα αν τπτ δεν μπορει να γινει λογο περιορισμου του προγραμματος του forum παω πασο και συμβιβαζομαι

.::Greek Motorola Community::.

01/05/2007, 20:49:11
Μήπως ξέρει κανείς πως κατεβάζουμε το Magic Mail Monitor (MMM).

02/05/2007, 01:29:59
Από εδώ:
http://mmm3.sourceforge.net/
υποστηρίζει και ελληνικά.
02/05/2007, 07:17:06
Εννοείς φίλε ΟΚΤΙΝΟΜΕ, ότι γυρίζει η σελίδα που το κατεβάζουμε στα Ελληνικά;
Αν ναι πως;
Δεν κατεβαίνει....δεν κατεβαίνει....
Έχω απογοητευτεί....

02/05/2007, 19:28:56
Αγαπητέ Κριέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Δοκίμασε αυτό το απευθείας link:
http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/mmm3/magic-294b16.zip
για την έκδοση 2.94 beta16.

Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, τότε κατέβασέ τo από την snapfiles:
http://www.snapfiles.com/get/magicmail.html
είναι όμως η έκδοση 2.94 beta15

Μόλις το κατεβάσεις (είναι μόλις 227 KB) αποσυμπίεσε το (extract) και τρέξε το Magic. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.
Τώρα για την γλώσσα… Υπάρχει δυνατότητα για ελληνικά, από την έκδοση b11. Για να κατεβάσεις όμως το ελληνικό αρχείο πρέπει να γίνεις μέλος στο sourceforge. Μην αγχώνεσαι όμως αν δεν τα καταφέρεις. Κατέβασε πρώτα εσύ το προγραμματάκι, και θα κάνουμε μια χακιά για να το ελληνοποιήσεις και να το κάνεις όπως θες .

02/05/2007, 20:02:49
Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα φίλε ΟΚΤΙΝΟΜΕ, είναι πως κάτι δεν κάνω καλά με το winzip.
Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά χρησιμοποιώ αυτό το πρόγραμμα...
Κάτι δεν κάνω καλά, αλλά τι;

02/05/2007, 22:16:10
Τι λάθος μπορεί να κάνεις; Η αποσυμπίεση γίνεται με δύο τρόπους:
α)κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο και μετά διαλέγεις από το μενού που θες να αποσυμπιεστεί ή
β)με δεξί κλικ πάνω στο συμπιεσμένο αρχείο, οπότε στο μενού που εμφανίζεται διαλέγεις extract here (αποσυμπίεση εδώ) ή σκέτο extract αν θέλεις να το αποσυμπιέσεις αλλού.
Πάντως καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιείς το winrar. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:
http://www.rarlab.com/rar/wrar370b2el.exe

Πάντως το αρχειάκι στο έστειλα και με email

03/05/2007, 19:48:56
Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε ΟΚΤΙΝΟΜΕ, αν και αρχίζω να απογοητεύομαι...
Πρώτη φορά με δυσκολεύει κάτι τόσο πολύ!
Το mail δεν ήρθε δεν ξέρω γιατί...
Έχω ανοίξει λογαριασμό στο sourceforge,
Μπορούν να μου στείλουν mail σε αυτή τη διεύθυνση, αλλά έρχεται μέσω του hotmail, αυτό δεν το καταλαβαίνω, και δεν το θέλω βέβαια!
Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι το ποιο κάτω, αλλά δεν μου φαίνεται ότι είναι το ΜΜΜ, και αν είναι δεν έχω ιδέα τι κάνει, καμία σχέσει με τα άλλα mail...