- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Η αφίσα λέει 9 Νοεμβρίου...
και όχι 11 Σεπτεμβρίου.![]()
![]()
Α ρε AZAΧ_ΧΑΖΑ, γιατί κοροιδεύεις τον κόσμο ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτος

GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
PREDATOR
Ναι... αλλα αμα το παρεις με τον τροπο που το γραφφουν κυριως οι Αγγλοσαξωνες... ειναι σωστο: 9/11
Σωστό κι' αυτό.
Αλλά η αφίσα φίλε μου, δεν είναι σε κολώνα της Αγγλοσαξονίας.![]()
![]()
![]()
Στράτος

GENUS PANTHERAS FELIDAE
Είστε όλοι καμμένοι![]()
Έριξα το γέλιο της αρκούδας!!
Αυτά είναι![]()
*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Απλά ο φίλος james_hetfield μάλλον αναφέρεται στο ποστ του ΑΖΑΧ-ΧΑΖΑ και στα σχόλια που ακολούθησαν αυτό... (για καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα μάλλον μιλάει! χαχαχαχα)...
Οχι φίλε james_hetfield ...δεν παίρνουμε "ληγμένα"... απλά που και πού το χιούμορ κάνει καλό! (το γέλιο μακραίνει την ζωή λενε κάποιοι!)
και σε αυτό πάντα βοηθάνε οι παρεμβάσεις του φίλτατου ΑΖΑΧ!
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
ΧΑΧΑΧΑ...ρε ΑΖΑΧ... είσαι απίστευτος μιλάμε!!! πού το ξετρύπωσες αυτό!!! δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια!!!
ΠΑΙΔΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ... ΚΟΝΤΕΒΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ....(ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ)
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.... Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ... Ο ΜΠΙΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ" ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ GEORGE W. ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Πολύ του σκυλάδικου σε "κόβω"! Βρέ έχεις κάνει αντιλυσσικό?
Ωραίο (αποκαλυπτικό) φορεματάκι φοράει η Καιτούλα στην φωτό... που παρεπιπτώντος την έχω γνωρίσει από κοντά και τον Διονύση και τον γιόκα τους! Τους έχω εγκαταστήσει Η/Υ στο σπίτι τους! Πολύ καλά παιδιά και οι δυό τους! Αψογοι!
Δεν τους κόβω για πρακτορες! χαχαχα
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
ΠΑΙΔΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ... ΚΟΝΤΕΒΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ....(ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ)
ΝΑΤΟ !!!!!!!!!!
Σας το 'πα εγώ.![]()
![]()
ΥΓ. το σεμεδάκι στα πόδια τις Καιτούλας είναι όλα τα λεφτά. ![]()
Στράτος

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm
http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htm
Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Φιλε Μακη... ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...παρα πολυ... και επειδη εκλεψες το ΘΕΜΑ μου... θα σε παω στα δικαστηρια!!!! χεχεχε
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Η χθεσινη εκπομπη κου κου Μακη Τριανταφυλλοπουλου, βασιστηκε σε αυτο το θεμα...Ητοι στην 11η Σεπτεμβριου και κυριως για τους Διδυμους Πυργους...
Την είδα χτες, είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν ξέρω κατά πόσον ο James Fetzer (που τον είχε καλεσμένο) έχει δίκιο ή όχι.
Βρήκα ένα μικρό απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη του fetzer δεν ξέρω αν την έχετε δείξει (δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα).
http://www.youtube.com/watch?v=xVWXO_VIdVc
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-