ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

samuel197469 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
stanfromgreeceΜέλος
08/12/2006, 09:15:11
ΧΑΧΑΧΑ...ρε ΑΖΑΧ... είσαι απίστευτος μιλάμε!!! πού το ξετρύπωσες αυτό!!! δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια!!!
08/12/2006, 09:41:29
Απαιχτος...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

08/12/2006, 13:28:04
Την πατήσατε...

Η αφίσα λέει 9 Νοεμβρίου...

και όχι 11 Σεπτεμβρίου.

Α ρε AZAΧ_ΧΑΖΑ, γιατί κοροιδεύεις τον κόσμο

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...
08/12/2006, 16:26:13
Ναι... αλλα αμα το παρεις με τον τροπο που το γραφφουν κυριως οι Αγγλοσαξωνες... ειναι σωστο: 9/11

GENUS PANTHERAS FELIDAE

08/12/2006, 17:28:34
quote:
PREDATOR
Ναι... αλλα αμα το παρεις με τον τροπο που το γραφφουν κυριως οι Αγγλοσαξωνες... ειναι σωστο: 9/11

Σωστό κι' αυτό.

Αλλά η αφίσα φίλε μου, δεν είναι σε κολώνα της Αγγλοσαξονίας.

Στράτος

08/12/2006, 17:54:48
Παιζει η περιπτωση ο "εκδοτης" της να ειναι της Αγγλοσαξονιας!!!!! χεχεχε

GENUS PANTHERAS FELIDAE

james_hetfieldΝέο Μέλος
08/12/2006, 21:51:16
axAXxaAXax

Είστε όλοι καμμένοι

Έριξα το γέλιο της αρκούδας!!

Αυτά είναι

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*

09/12/2006, 10:26:08
Tι εννοεις ειμαστε καμμενοι?

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
09/12/2006, 10:42:49
Φίλοι μου καλημέρα
Απλά ο φίλος james_hetfield μάλλον αναφέρεται στο ποστ του ΑΖΑΧ-ΧΑΖΑ και στα σχόλια που ακολούθησαν αυτό... (για καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα μάλλον μιλάει! χαχαχαχα)...
Οχι φίλε james_hetfield ...δεν παίρνουμε "ληγμένα"... απλά που και πού το χιούμορ κάνει καλό! (το γέλιο μακραίνει την ζωή λενε κάποιοι!)
και σε αυτό πάντα βοηθάνε οι παρεμβάσεις του φίλτατου ΑΖΑΧ!
09/12/2006, 10:54:10
To καταλαβα...απλα ειπαμε να μην το ριχνουμε παντα στο σοβαρο... ενα αστειο να κανουμε να σπασει λιγο η σοβαροτητα...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
09/12/2006, 11:00:50
quote:

ΧΑΧΑΧΑ...ρε ΑΖΑΧ... είσαι απίστευτος μιλάμε!!! πού το ξετρύπωσες αυτό!!! δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια!!!

ΠΑΙΔΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ... ΚΟΝΤΕΒΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ....(ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.... Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ... Ο ΜΠΙΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ" ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ GEORGE W. ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!

Ο άσπρος σίφουνας....

----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....

09/12/2006, 11:04:34
Και η Γαρμπη τι ρολο θα διαδραματησει ακριβως? το Χανουμ-Μπουρεκ?

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
09/12/2006, 11:12:56
Φίλε ΑΖΑΧ...στο Μαρκόπουλο πήγαινες...ή στον Μακρόπουλο...χαχαχα
Πολύ του σκυλάδικου σε "κόβω"! Βρέ έχεις κάνει αντιλυσσικό?
Ωραίο (αποκαλυπτικό) φορεματάκι φοράει η Καιτούλα στην φωτό... που παρεπιπτώντος την έχω γνωρίσει από κοντά και τον Διονύση και τον γιόκα τους! Τους έχω εγκαταστήσει Η/Υ στο σπίτι τους! Πολύ καλά παιδιά και οι δυό τους! Αψογοι!
Δεν τους κόβω για πρακτορες! χαχαχα
09/12/2006, 11:37:22
[off topic]Nομιζω οτι "ξεφυγαμε" λιγουλακι[/off topic]...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

09/12/2006, 12:12:45
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
ΠΑΙΔΙΑ ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ... ΚΟΝΤΕΒΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ....(ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

ΝΑΤΟ !!!!!!!!!!

Σας το 'πα εγώ.

ΥΓ. το σεμεδάκι στα πόδια τις Καιτούλας είναι όλα τα λεφτά.

Στράτος

nomadΜέλος
11/12/2006, 00:38:00
Δύο video:
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm
http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htm

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

11/12/2006, 10:25:56
Aυτα τα βιντεο, αν και "καλα" ειναι πολυ μικρα για να δειξουντο μεγεθος των γεγονοτων... στο ιδιο thread εχουν υποδειχτει παρα πολλα βιντεο που μπορεις να ανατρεξεις και να δεις

GENUS PANTHERAS FELIDAE

19/12/2006, 17:14:21
Η χθεσινη εκπομπη κου κου Μακη Τριανταφυλλοπουλου, βασιστηκε σε αυτο το θεμα...Ητοι στην 11η Σεπτεμβριου και κυριως για τους Διδυμους Πυργους...

Φιλε Μακη... ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...παρα πολυ... και επειδη εκλεψες το ΘΕΜΑ μου... θα σε παω στα δικαστηρια!!!! χεχεχε

GENUS PANTHERAS FELIDAE

20/12/2006, 02:49:51
quote:
Η χθεσινη εκπομπη κου κου Μακη Τριανταφυλλοπουλου, βασιστηκε σε αυτο το θεμα...Ητοι στην 11η Σεπτεμβριου και κυριως για τους Διδυμους Πυργους...

Την είδα χτες, είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν ξέρω κατά πόσον ο James Fetzer (που τον είχε καλεσμένο) έχει δίκιο ή όχι.
Βρήκα ένα μικρό απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη του fetzer δεν ξέρω αν την έχετε δείξει (δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα).
http://www.youtube.com/watch?v=xVWXO_VIdVc

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

stanfromgreeceΜέλος
20/12/2006, 08:59:07
Μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος που παρακολούθησε την εκπομπή να μας κάνει μια μικρή περίληψη του τί ειπώθηκε και πού κυμάνθηκε πάνω-κάτω το πνεύμα της εκπομπής?