- Σατανισμός-συνεχώς εξαπλώνεται-τι θα κάνουμε??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:νομίζω ότι με μια μακροχρόνια εκπαίδευση στο Θιβέτ μπορούν...
Μιλάω για ενέργεια που ξεπερνά τα ανθρώπινα πλαισια..Που έχει να κάνει με το μεταφυσικό..
Δεν μπορουν όλοι να κάνουν θαυματα ουτε σατανιστικες τελετουργίες..
quote:
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί είναι εγωιστικό δεν σε καταλαβαίνω από τη στιγμή που τουλάχιστον σύμφωνα με τας γραφάς ο ίδιος φανερώθηκε στον άνθρωπο...
ναι...και ο άνθρωπος τον σταύρωσε.
γιατί?
μήπως επειδή δεν μπορούσε να τον κατανοήσει?
quote:
Δεν τίθεται θέμα κατανόησης στα λεγόμενα μου απλή παρατηρήσει είναι και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τπτ για το λόγο ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το οτιδήποτε
το ίδιο ισχύει και για μένα.
quote:
ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟν ΘΕΟ --Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ Δεν νομίζω παντός ότι ο κόσμος μας είναι μια στρατιά μυρμηγκιών που μπήκαν στο σπίτι μας αυτό μάλλον θα ήταν το πιο απλό και για το θεό πιθανόν και για τον σατανά
Αλώστε Αυτός μας δημιούργησε κατά την χριστιανική και ιουδαϊκοί-εβραϊκή πίστη και μας οριοθέτησε στο πλανήτη γη και πιθανόν στο γαλαξία μας
φίλε μου,κοίτα μας λίγο από ψηλά...
καθόμαστε πάνω σε ένα κόκκο άμμου ο οποίος κόκκος βρίσκετε στο χάος μιας απέραντης ερήμου...
το σκηνικό είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό!
quote:
Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι μάλλον παίζουν ζαριά ,,, σας θυμίζει κάτι
COΝSTANTINE?
Η εκκλησιά βρίσκετε στο σαν φρανσίσκο.
ιδρύθηκε από τον περιβόητο A.S.LAVEY την δεκαετία του 60(αν δεν απατώμαι)και ονομάζεται THE CHURCH OF SATAN,στην Αμερική είναι πασίγνωστη.
ο LAVEY έχει γράψει την σατανική βίβλο και μερικά ακόμα βιβλία για τα οποία δεν γνωρίζω το περιεχόμενο τους.
η εκκλησία έχει κάποιος κανόνες και 9 εντολές.
υμνεί την υλική απόλαυση και σέβεται την ανθρώπινη σάρκα(όπως υποστηρίζουν).
ένας κανόνας είναι "όταν περπατάς στον δρόμο μην ενοχλείς κανέναν.αν κάποιος σε ενοχλήσει πες του να σταματίσει.εάν δεν σταματήσει τότε ξαναζήτησέ του το,αν συνεχίσει τότε σπάστον στο ξύλο,κάντον να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που σου μίλησε"(!).
ακόμα δεν πιστεύουν ότι ο σατανάς έχει υλική υπόσταση.
το πιο γνωστό μέλος της,αν δεν κάνω λάθος ήταν η γνωστή ηθοποιός ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΟΝΡΟΕ.

Never Leave Me...
αγαπητέ nossoforos με τάπωσες έχεις τον respect μου δεν έχω τπτ άλλο να πω εκτός του ότι τουλάχιστον αυτός προσπάθησε και ίσος κάτι κατάφερε κανένα σχολείο περί COΝSTANTINE γιατί το περιεχόμενο του θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν γυρίζονταν στην Κωνσταντινούπολη και ευχαριστώ για της πληροφορίες για τον lavey
i don't fear anything exept my self...
quote:
[quote]
Μιλάω για ενεργεια που ξεπερνα τα ανθρωπινα πλαισια..Που έχει να κάνει με το μεταφυσικό..
Θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω έντονα "ενέργειες που ξεπερνάνε τα ανθρώπινα πλαίσια". ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειναι αποδεδειγμένα τέτοια περιστατικά. Πολλά ερμηνεύονται είτε ως απάτες, είτε ως αυθυποβολή και γενικά με καλή θέληση και ψάξιμο μπορούν να ερμηνευτούν όλα. Για φαντάσου φίλε Χρηστο ο Copperfield να έκανε όλα τα κολπα που έκανε και να υποστήριζε ότι τα καταφέρνει λόγω μιας "ανωτερης δύναμης"(μα τι ασαφής ορισμός) που επικαλείται, ποσοι ευπιστοι άνθρωποι θα παρασύρονταν.Και αν δημιουργούσε και αυτός μια εκκλησια και εντολες και μαγικα βιβλια και τα σχετικά θα είχε κι αυτος μια Α απηχηση...και πωλησεις βεβαιως βεβαιως. Απλα κάποιοι ειναι ειλικρινεις και καποιοι απατεωνες. Γενικά τα μεταφυσικά και τα αποκρυφιστικά γοητεύουν και συναρπάζουν τον ανθρώπινο νου με αποτέλεσμα κάποιοι να πιστεύουν τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Θα σου προτεινα να διαβάσεις με προσοχη τα παρακατω links που ερμηνευουν διαφορα τέτοια παραφυσικα φαινομενα.
για ψευδαισθησεις παραισθησεις, φαντασματα
http://www.skepdic.gr/Articles/psychiatric.htm
http://www.skepdic.gr/Entries/Sigma/syllogikespar.htm
και για τα λεγομενα "θαυματα"
http://www.skepdic.gr/Entries/Theta/thayma.htm
Και επειδή φίλε Χρήστο αναφέρεις τη λέξη ναρκωτικό, μου δίνεις το έναυσμα να πω το εξης. Υπάρχουν 2 είδη πρέζας. Οι υλικές, κανονικές πρέζες που πουλάνε οι έμποροι ναρκωτικών και δυστυχως σκορπιζουν το θανατο στους χρηστες τους και οι πνευματικές πρέζες στις οποιες εντάσσω ολες τις γνωστες θρησκείες καταλήγοντας μέχρι και την πιο αγνωστη "αιρεση" ,μεταφυσική αναζήτηση που μπορεί να προεκυψε και απο τον διπλανο γειτονα. Στην δευτερη κατηγορια φαινομενικά, δεν υπαρχουν τοσο ασχημα αποτελέσματα...ομως μπορει και αυτές να σε οδηγησουν σε ακραιες καταστάσεις αν αρχισουν και σου γινονται αυτοσκοπος. Το κοινο στοιχειο πάντως που έχουν και οι δύο αυτές πρέζες ειναι οτι σε αποτραβουν/αποσπουν απο την πραγματικότητα, σε γλυκαίνουν, σε εκτονώνουν, σε σαγηνεύουν και σε ξινιζει/βασανιζει να γυρνας στην πραγματικοτητα. Δεν λέω, ο καθένας ας την βρισκει οπως θέλει (περι ορέξεως...),θα πρέπει ομως παράλληλα να έχουμε το θάρρος να αμφισβητούμε κάποια πράγματα και γενικά να προσέχουμε με ολα τα "πνευματικα αλκοολ".
Μη φτάνουμε ομως και σε καταστάσεις υστεριας και πανικου...αγαπημενη τακτικη των τρομολαγνων ΜΜΕ. Αυτά...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
ΦΙΛΕ necro-Fiera ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ?????
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ούτε είχα σκοπό τουλάχιστον...
συζήτηση κάνουμε!
quote:
το περιεχόμενο του θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν γυρίζονταν στην Κωνσταντινούπολη
όντως!
αν πακετάρουμε το feeling που σου βγάζει η Πόλη,κυρίως η περιοχή γύρω από την Αγία Σοφία,με την όλη υπόθεση της ταινίας τότε νομίζω ότι έχουμε ένα αριστούργημα!
αλλά μη ξεφεύγουμε από το θέμα γιατί θα μας "κράξουν".

Never Leave Me...
quote:Θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω έντονα "ενέργειες που ξεπερνάνε τα ανθρώπινα πλαίσια". ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειναι αποδεδειγμένα τέτοια περιστατικά.
Επιτρεψε μου να σου πω οτι θεματα που έχουν να κάνουν με ψυχιατρική τα γνωρίζω καλα..Αυτα που σου ανέφερα δεν εχουν να κάνουν με ψευδεσθήσεις φίλε μου..Κατ'αρχήν η λεξη "μεταφυσικό" εχει παρεξηγηθει λίγο..Και το μεταφυσικό είναι "φυσικό" απο τη στιγμη που μας το 'δωσε στη φύση.
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες δυνατότητες φίλε μου, μην είσαι τόσο απόλυτος..Το οτι δεν έχεις δει εσυ θαυματα ή γεγονότα που δεν στέκονται στη λογική του κοινού ανθρώπου δεν παει να πει πως δεν υπάρχουν..Εγω προσωπικα εχω δει..
Μη μου πεις οτι ο Γκέλερ όταν έκανε τη φακή να φυτρωσει, έκανε καποιο τρικ, και πόσο μάλλον μη μου πεις οτι όλοι όσοι το είδαν είχαν ψευδεσθήσεις..Να ξέρεις οτι υπάρχουν ανθρωποι που κάνουν την πέτρα ψωμι και το ξύλο ψάρι!Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και θαυματα..
Φιλικά..

quote:
μου έκανε εντύπωση κάτι που είδα σε ένα κανάλι που το όνομα του είναι αστέρι για κάτι που έφταιξαν κάποιοι πιθανόν σατανιστες σε ένα ρέμα στην Αθηνά λιγο πριν τα χριστουγενα είναι σαν ένα μικρό χόριο με πέτρες αραδιασμένο που μου θυμισε μια ταινια και είναι γραμμένα διάφορα μνμ για την γέννηση του Χριστού που απεφθυνοταν στους ανθρωπους γραμμενα σε χαρτια παντου υπήρχε ένας μικρός ναός και θρόνος δεν ξαναείδα κάτι ούτε σε αυτό το κανάλι ούτε πουθενά άλλου και μου έκανε εντύπωση γιατί το αποσιώπησαν οποίος ξέρει περισσότερα ας μου απάντηση....
Αυτή ήταν η ερώτηση μου αγαπητέ AVATARgr δεν ξέρω δεν γίνετε να είμαι ο μόνος που το είδα κάτι θα άκουσαν και άλλη απευθύνθηκα σε σένα γιατί είδα την συμμετοχή σου στο τοπίκ
http://www.medium.gr/articles/109699407299692.shtml
http://www.zem.demon.co.uk/nzrh.htm
http://www.simon-jones.org.uk/articles/uri_geller_how.htm
http://www.skepdic.gr/Entries/Gamma/urigeller.htm
Τώρα για την εκκλησια του Lavey είχα κι εγώ ένα άρθρο στα αρχεια μου που δεν το ειχα διαβάσει ως τώρα. Μαλιστα εκτος απο την Μονρόε είναι και άλλοι γνωστοί μέλη της εκκλησιας ένας εκ των οποίων είναι και ο Τραβόλτα. Anyway, για να επιστρέψουμε στον αρχικό τίτλο του τοπικ, δεν νομιζω οτι χρειάζεται κανένας λογος ανυσηχιας. Στο ερώτημα "εξαπλώνεται ο Σατανισμός-τι θα κάνουμε" απαντώ. "Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνουμε για ένα ψευδοπρόβλημα. Θα συνεχίσουμε να ζούμε σαν κανονικοί άνθρωποι, με τις δουλειές μας, τους φίλους μας, τις οικογένειες μας." Τα λέμε![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
φιλε Χρηστο Κ ο "κυριος" Γιούρι Γκέλερ είναι πολύ απλά άλλος ενας τραρλατάνος/απατεώνας.
Προσωπικά πιστευω οτι αυτα που έκανε ο Γκελερ δεν ήταν ταχυδακτηλουργικά..Και αυτο οχι γιατι τον γνωρίζω καλα, αλλα γιατι πιστευω και σε αλλες δυνατότητες του ανθρώπου που όμως οι περισσοτεροι δεν τις έχουμε..Σχετικά με το οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν πάντα να κάνουν τετοια πράγματα, γνωρίζω πως για να γινουν όλα αυτα πρεπει:
1ον Να είναι πάντα έτοιμος να τα κάνει ο ίδιος
και 2ον να υπάρχει καλος αποδέκτης..
Και για να μην μιλήσουμε μόνο για τον Γκέλερ γιατι ευκολα μπορει να αμφισβητηθει, προσωπικά πιστευω στα θαυματα, γιατι πολύ απλα αποδέχομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι πολυ ανωτεροι απο 'μενα, και δύναμεις στη φυση πολυ ανωτερες απο αυτες που γνωρίζουμε..

Εγω προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω στα θαύματα ούτε σε υπερφυσικές δυνάμεις του ανθρώπου. Θεωρώ ότι για να πετύχεις κάτι που θα φαντάζει "υπερφυσικό" στα μάτια των άλλων απλά χρειάζεται κατάλληλη εξάσκηση ψυχολογική προετοιμασία και εφαρμογή ιδιαίτερης τεχνικής. Ειδικά οι ταχυδακτυλουργοί φίλε Χρήστο Κ μπορούν να κάνουν τα απιστευτα. Απλά κάποιοι παραδέχονται οτι τα κολπα τους τα κάνουν με τεχνική ενώ κάποιοι άλλοι το παίζουν "X-MEN". Υπάρχουν δηλαδή οι ειλικρινεις και οι απατεώνες/τσαρλατάνοι. Τωρα ακομα κι αν δεχτούμε ότι γινονται θαύματα και υπάρχουν ανθρωποι με υπερφυσικές δυνάμεις(που εγω δεν το δεχομαι,αλλά λεμε τωρα), αυτό δεν σημαίνει ούτε αποδεικνύει ότι ο Γκέλερ ανήκει στην κατηγορία αυτή. Αν διαβάσεις τα links που εχω δώσει θα δεις ότι εχει και κραχτές αποτυχίες ο κύριος Γκελερ/τσαρλατάνος...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ necro-Fiera ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ Η ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΡΟΝΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ (ΟΛΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ...
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..
ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ..
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ.. (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Εγω πάντως πιστευω στα θαυματα και σε ανωτερες δυναμεις..
Σεβαστη παντως η αποψη σου.

i don't fear anything exept .ΚΑΝΕΝΑΣ. and 42
=))=II=((=
Αλλα είσαι αναγκασμένος να τηρείς τον ποινικό κώδικα άρα και να μη σκοτώνεις και να δείχνεις σεβασμό στον συνάθρωπο σου κλπ.
Ο Σατανισμός είναι κατά της τήρησης των 10εντολων, αρα και κατα του ποινικού κώδικα ο οποίος συμπλέει μαζί τους.
Αν βέβαια η άσκηση του Σατανισμού είναι περιορισμένη no-problem, αλλα σε τι βαθμό γίνεται να είναι?
Το προβλήμα δεν είναι να πιστεύετε στον Σατνα-και οι Χριστιανοι πιστεύουν οτι υπάρχει-αλλα στο να τον λατρευεται πιστεύοντας οτι η ιδεολογία του είναι σωστή.
Άλλωστε ουσιαστικα η επιλογή είναι απλή:
Ανάμεσα στην ευτυχία και τη δυστυχία, επιλέγετε τη δυστυχία. Ίσως γιατι στη ζωή σας δεν μπορούσατε να είχατε κάτι άλλο(ακολουθώντας βέβαια και οι ίδιοι εναν λάθος τρόπο ζωής.Έναν τρόπο ζωής με κενά)
Χρίστος=αγάπη=φως/λογος(διαυγεια μυαλού, σοφία,λογική,μέτρο) Ελευθερία μέσα απο την νίκη πάνω στα πάθη, την διαγραφή του εγώισμου/εγωκεντρισμού, την γέννηση της κατανόησης, της βαθύτερης σοφίας, της αυτογνωσίας.. της αγάπης προς τον καθε συνάνθρωπο(...)= Ευτυχία
Σατανάς=Μίσος,Χάος,Λαγνεία,Ψυχασθένεια,Τρέλα,Σκλαβιά απο μη-ικανοποιησιμες επιθυμίες, πόθους, στόχους, φιλοδοξιες, Σχετική Ελευθερία, Ματαιότητα και σπατάλη της ζωής, καταδυνάστευση της αγάπης, προώθηση του ψέματος και της αλλοιωμενης αλήθειας, προώθηση του πολέμου και της καταστροφης, πόθος για τη δυστυχία του άλλου και τη διακιά σου(...) = Δυστυχία
Πρέπει να ξέρεις λοιπόν τι ακριβώς θαυμάζεις στον Σατανά..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
quote:
TSARLULARSON- ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ....
TSARLULARSON θα σε παρακαλέσω αν είναι δυνατόν να μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα .
Τώρα για αυτό που λες δεν χρειάζεται να σε απασχολεί, μην ξεχνάς πως ζεις σε μια χώρα που όπως είναι γνωστό ότι δηλώνεις είσαι, ακόμα και αν δεν είσαι ….![]()
![]()
Πάντως να προσεχείς το αίμα που πίνεις να είναι ελεγμένο για να μην έχεις μετά κανένα πρόβλημα….

Edited by - ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ on 07/03/2009 16:20:20