ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- OMAΔΑ Ε- λοιπον, τερμα τα ψεμματα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- OMAΔΑ Ε- λοιπον, τερμα τα ψεμματα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9530 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
synplinpanΝέο Μέλος
12/06/2004, 18:09:18
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Πολλές οι Ομάδες, με την μια να βρίζει την άλλη και να την θεωρεί Εβραιοκινούμενη. Πάντως οι συντάκτες διαφόρων επιστολών είναι γήινοι και ακολουθούν το κινέζικο ρητό <<να είσαι σαν τα θολά νερά>>. Ισως μια βόλτα με ένα UFO με έκανε να πάρω θέση. Η αίσθηση μου είναι ότι όλλοι δουλευουν για το ίδιο αφεντικό.
Δεν ξέρω αν σας έχει περάσει απο το μυαλό ότι κείμενα όπως η αποκάλυψη (αυτός ο πόλεμος περιγράφεται στο κείμενο της ΟΕΑ), μπορεί να μην είναι προφητείες, αλλα ΟΔΗΓΙΕΣ, για αυτόν που έχει την δυνατότητα να <<φτιάξει>> μια αποκάλυψη, οπότε ταυτόχρονα οι οδηγίες επαληθεύουν τα κείμενα σαν προφητεία και η συνέχεια γίνεται δεκτή απο τις μάζες. Αναρωτηθείται τώρα. Μπορούν να φτιάξουν μια αποκάλυψή; (το γιατί είναι άλλο θέμα). Μπορούν να δημιουργήσουν πείνα, φτώχεια, αρώστειες, καταστροφές, πολέμους; Μπορούν να προβάλουν μέσω ολογραμμάτων στην ατμόσφαιρα ΑΤΙΑ ή ό,τι άλλο αν θέλουν; Που θα οδηγηγήσει αυτό;

Πρίν λίγα χρόνια τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα σε σχέση με τους Ε. Τώρα πολλοί είναι οι γαμπροί...

Σαν άμεση λύση συμφωνώ με τον τυχερούλη...

Aphrodite ArtemisΝέο Μέλος
13/06/2004, 01:14:58
quote:

Δεν ξέρω αν σας έχει περάσει απο το μυαλό ότι κείμενα όπως η αποκάλυψη (αυτός ο πόλεμος περιγράφεται στο κείμενο της ΟΕΑ), μπορεί να μην είναι προφητείες, αλλα ΟΔΗΓΙΕΣ, για αυτόν που έχει την δυνατότητα να <<φτιάξει>> μια αποκάλυψη, οπότε ταυτόχρονα οι οδηγίες επαληθεύουν τα κείμενα σαν προφητεία και η συνέχεια γίνεται δεκτή απο τις μάζες.

Nai ennoeitai oti mas exei perasei apo to myalo...kai ekei einai pou arxizeis kai trelainesai...

Telika thewrw to mono antidoto se ola auta einai to humor...opws episeis kai i syneiditopoiisi oti auti i zwi pou zoume sto fysiko epipedo se touton ton planiti einai ena oneiro...nai, kamia fora kai efialtis...opws kai na xei, pisteuw oti voitha to na min pernoume ta pragmata poly sovara kai na kratame mia apostasiopoiisi apo auta...Oxi oti to exw kataferei...alla toulaxiston prospathw...

Auta gia apopse!

Kalinixta se olous!

Amor vincit omnia

BokkenΜέλος
13/06/2004, 01:43:20
>>ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ Ε ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ < Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ 2011 - 2014 ><<

Φαίνεται τους έπιασε λάστιχο.

>>Ας μου εξηγησει καποιος πως εμεις οι Ελληνες, που ειμαστε πανω κατω δηλωμενοι στο κοσμο 30.000.000 ατομα, πως θα φτασουμε τα 100.000.000 ατομα μεσα σε λιγο απο 10 χρονια ας πουμε.<<

Είναι πολύ απλό.Λογαριάζουν και τους "εν αγνοία" Έλληνες.Δηλαδή καμιά 40 εκατομμυριάκα στην Μεσόγειο,άλλα 10 στην Νότιο Αμερική,άλλα 10 κατά Πολυνησία μεριά και τα 10 που μένουν απο 'δω και από 'κει.

>>Εκτως κι αν η ακτινοβολια αυτη δεν ειναι κανονικη, και να υπαγεται σε νομους που δε γνωριζω. Η εκτως κιαν καμω λαθος στους υπολογισμους.<<

Μόνο σιγουρέψου πως κάθεσαι:

>>Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).<<
από http://homepages.pathfinder.gr/the_unknowns/html/epsilon.htm

>>Πρίν λίγα χρόνια τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα σε σχέση με τους Ε. Τώρα πολλοί είναι οι γαμπροί...<<

Ο νόμος του Bokken για τις παντρειές:

Το πλήθος των γαμπρών είναι ευθέως ανάλογο της προίκας της νύφης(*)

(*) έχει διατυπωθεί κατά το παρελθόν από διάφορους πειραματιστές ανεξάρτητα

tonisΜέλος
13/06/2004, 12:23:28
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ < Η ΕΚΔΙΚΗΣΙΣ ΤΩΝ Ε >
ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ < Α. ΚΑΡΑΜΥΔΑΣ >
ΕΚΔΟΣΕΙΣ < ΕΣΟΠΤΡΟΝ >
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004 <ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ,ΣΕΛΗΝΗ ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ,ΕΡΜΗΣ ΑΡΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ΄,ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ . ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ (ΜΑΣΣΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΑΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.>
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 <ΣΥΝΟΔΟΣ,ΣΕΛΗΝΗ ,ΕΡΜΗΣ,ΗΛΙΟΣ ,ΑΡΗΣ,ΔΙΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΚΡΟΝΟΣ. Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΑΧ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ 1912.Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΔΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ...>
ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟ ΟΙΩΝΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙΩΝΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΖΕΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΡΗΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ 2012,ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ,ΕΡΜΗΣ,ΗΛΙΟΣ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΣΕΛΗΝΗ,ΔΙΑΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ.
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

LOGOSΜέλος
13/06/2004, 13:06:38

Και μιας και πολύς λόγος για τον Κεραμυδά....σας πείθει οτι θα μπορούσε να είναι φορέας ιδιαίτερα μυστικών πληροφοριών.Στην εκπομπή του που κάνει......ουσιαστικά ροκανίζει τον χρόνο της εκπομπής πλασάρωντας βιβλία του.Δε μπορώ να πάρω θέση αν υπάρχουν ή όχι οι ΕΨΙΛΟΝ...αλλά ακόμα και να υπάρχουν,δε μπορώ να πιστέψω οτι χρησιμοποιούν τον Κεραμυδά και κάποιες άλλες γραφικές και κατα τα άλλα συμπαθείς φιγούρες.Εκτός και αν αυτοί είναι αγγελιοφόροι του Διόνυσου......
Περιμένω μεγαλύτερη σοβαρότητα και στην εμφάνιση αυτών των "ευαγγελιστών" αλλά κυρίως στα λόγια τους.Και η σοβαρότητα στο λόγο παρέχεται με αποδείξεις.Σίγουρα κάποιοι αποφασίζουν για το μέλλον της γής στα μυστικά συμβούλια τους.Δεν ξέρω κατα πόσο αυτοί οι κάποιοι είναι κάτοχοι μυστικών και ανώτερων γνώσεων...σίγουρα όμως είναι κάτοχοι αμύθητων περιουσίων και προκειμένου να τις διευρύνουν κατευθύνουν την "μοίρα" μας.Άν παράλληλα με αυτούς....που γιατί όχι να τους ονομάσουμε σκοτεινές δυνάμεις....λειτουργούν και κάποιες φωτεινές ,που είναι υπεράνω του υλικού πλούτου και αγωνίζονται να μας αναδείξουν σε κάτι το ανώτερο...καλοδεχούμενοι.Πάντως οι φερόμενοι ως "ευγαγγελιστές" τους,με τους εκδοτικούς οίκους που ιδρύουν μάλλον δεν πρέπει να είναι και πολύ υπεράνω του υλικού πλούτου...έστω κι αν αυτός προέρχεται ακόμα και απο κωμωδία.

CMΜέλος
13/06/2004, 14:21:32
Σε λίγο θα δούμε τον Κεραμυδά με στολή σπούπερμαν, μόνο που αντί για S θα γράφει μπροστά Ε.

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

ΡΗΓΑΣΝέο Μέλος
13/06/2004, 15:14:43
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι απ' ο,τι βλέπω ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς αφού μας αφορά ατομικά ( θέμα επιβίωσης ), εθνικά αλλά και ως ανθρωπότητα, είμαι αναγκασμένος να πω μερικά πράγματα, παραβαίνοντας τον όρκο που έχω δώσει.
Ο όρκος αυτός αφορά σε κώδικα σιωπής, μέχρι τουλάχιστον μια κρίσιμη ημερομηνία.
Ομως η τροπή που παίρνει η υπόθεση γίνεται πια επικίνδυνη, καλύτερα επίορκος παρά βασανιζόμενος απο ερινύες.
Στο θέμα:
Το ζήτημα των Ε και όλα τα συναφή με απασχόλησαν πρώτη φορά πριν 2 χρόνια, όταν έπεσαν στα χέρια μου σχετικά βιβλία ξένου εκδοτικού οίκου.
Αρχισα λοιπόν να ψάχνω αφιερώνοντας πολύ χρόνο εις βάρος της δουλειάς μου και κατάφερα πριν λίγο σχετικά καιρό να έρθω σε επαφή με άνθρωπο που ζει εκτός Ελλάδος και είναι από τους "μυημένους" στην υπόθεση, από τους πλέον αξιόπιστους.
Μετά από πολυμηνες συζητήσεις λοιπόν με τον άνθρωπο και αλεπάλληλα ταξείδια σε εμπλεκόμενες χώρες, πείστηκα για τη σοβαρότητα της κατάστασης αφού μου παρέθεσε σωρεία στοιχείων-ντοκουμέντων.
Κατ’ αρχήν λοιπόν μου έκανε γνωστό οτι οι διάφοροι «ερευνητές» στην Ελλάδα που ασχολούνται με το θέμα, δεν είναι όλοι απλώς απατεώνες αλλά παραπληροφορημένοι απατεώνες.
Δηλαδή, ενώ στην αρχή ξεκίνησαν καλά και συγκέντρωσαν κάποια στοιχεία απο πηγές αξιόπιστες, στη συνέχεια έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης. Η απατεωνιά έγκειται στο γεγονός οτι ενώ στην πορεία ανακάλυψαν την απάτη, συνέχισαν να υποστηρίζουν τις θεωρίες τους, για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Ενα απο τα σημαντικά στοιχεία που απέκρυψαν και συνεχίζουν να το κάνουν, είναι οτι οι Ε είναι παγκοσμίων διαστάσεων «οργάνωση», με ιστορική διαδρομή πολλών χρόνων, με διασυνδέσεις σε 9 τουλάχιστον χώρες και με σκοπούς και δραστηριότητες που υπερβαίνουν κατά πολύ τα τοπικά-εθνικά σύνορα.
Ακόμη, ουδεμία σχέση έχουν με ελληνοκεντρικά και εθνικιστικά παραμύθια και εφευρέσεις ή μάλλον να το πω αλλοιώς, αυτά είναι ένα μικρό παρακλάδι των σκοπούμενων δραστηριοτήτων της.
Πιο πρακτικά μιλώντας και να μην κουράζω, τα πρώτα σημάδια επιρροής της οργάνωσης (ας την πούμε συμβατικά έτσι) θα γίνουν ορατά σε 3 περίπου χρόνια και θα είναι ξεκάθαρα σε όλους.
Το θέμα μας όμως είναι η απάτη.
Αυτή λοιπόν προκλήθηκε από ένα φαινομενικά ασήμαντο λάθος σε ένα κείμενο (περγαμηνή) που υπάρχει στην κατοχή του συνομιλητή μου που σας προανέφερα.
Το κείμενο αυτό έγινε γνωστό και επιδείχτηκε το 1992 σε επιλεγμένα άτομα από τις 9 χώρες που σας προανέφερα, ανάμεσα στα οποία και 2 έλληνες, που δεν έχουν καμμιά σχέση με τους γνωστούς «ερευνητές» και είναι απορίας άξιο πώς μερικοί απο αυτούς έμαθαν για την ύπαρξή του. Αυτό όμως σε κάποιο βαθμό διακαιολογεί και την πλάνη τους με τις γνωστές συνέπειες.
Το κείμενο δυστυχώς, παρά την αφόρητη επιμονή μου δεν μου επιδείχτηκε προσωπικά (επειδή «δεν πληρούσα τις προδιαγραφές» ήταν η επίσημη δικαιολογία) αλλά βεβαιώθηκα για την ύπαρξή του έμμεσα, με την παράθεση δηλαδή άλλων στοιχείων που συνδέονται με αυτό.
Αυτό που με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν το οτι ενώ οι εν λόγω κύριοι ερευνητές διαπίστωσαν στην πορεία το σφάλμα τους, συνέχισαν να εκμεταλλεύονται άγρια την υπόθεση και κανείς τους δεν βγήκε να πει «συγγνώμη, κάναμε λάθος», με αποτέλεσμα να εμπλέξουν εμάς τους αδαείς σε έναν κυκεώνα αποριών, ελπίδων, προσδοκιών κλπ με διαφαινόμενο τελευταία τον κίνδυνο διχασμού μέσω έντονων αντιπαραθέσεων.
Για να σταματήσει λοιπόν αυτή η ιστορία που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και παίρνοντας αφορμή τον τίτλο του θέματος, έχω να πω και εδώ προς το παρόν λίγα πράγματα απευθυνόμενος έμμεσα και σε αυτούς που ξέρουν.
1. Ναι, η ομάδα Ε υπάρχει αλλά ελάχιστη σχέση έχει με όσα της αποδίδουν ή της καταλογίζουν. Αυτό θα φανεί ξεκάθαρα όταν έρθει η ώρα όπως είπα παραπάνω.
Μέχρι τότε να είμαστε προσεκτικοί γιατί θα βγουν πολλοί με «αδιάσειστα στοιχεία» και θα «αποκαλύψουν» ονόματα στα πλαίσια της συντήρησης της παραπληροφόρησης, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις και γενικά θα συντηρούν το θόρυβο.
2. Αισθάνομαι άβολα γιατί αναγκαστικά μπαίνω στο παιγνίδι με κίνδυνο να χαρακτηριστώ όμοιος με κάθε λογής «ερευνητή».
Κι αυτό γιατί δεν μπορώ προς το παρόν να αποκαλύψω το όνομα του συνομιλητή μου που μου παρέθεσε τα στοιχεία. Γίνομαι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο όμοιος με εκείνους που σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή έλεγαν οτι ξέρουν πολλά, έχουν αποδείξεις για πολλά αλλά δεν μπορούν να τα πουν και αυτό το παρουσίαζαν ως αξιόπιστη μαρτυρία.
Εστω. Εκείνο που μπορώ να πω τώρα είναι οτι τα στοιχεία που μου έγιναν εμένα γνωστά (ή τουλάχιστον πολλά από αυτά) φυλάσσονται σε θυρίδα τράπεζας αραβικών συμφερόντων.
3. Αν εξακολουθήσει η σύγχιση και η απάτη θα αποκαλύψω καταπατώντας τον όρκο μου και δεχόμενος τις (οδυνηρές) συνέπειες ένα και μοναδικό στοιχείο που θα κάνει εμφανή την παραπληροφόρηση και τη συντελούμενη απάτη.
Προσπάθησα άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε σοβαρότερα μέσα και από άλλα forums ή τόπους συζητήσεων αλλά και με προσωπικές επαφές να επισημάνω έμμεσα το τί παίζεται αλλά μάταια. Ακόμη και σε τούτο το κείμενο (όπως και στο προηγούμενο) υπάρχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν και ελπίζω να πράξουν ανάλογα.
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω το οικειοποιηθέν
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
Aphrodite ArtemisΝέο Μέλος
13/06/2004, 19:11:35
quote:

Αισθάνομαι άβολα γιατί αναγκαστικά μπαίνω στο παιγνίδι με κίνδυνο να χαρακτηριστώ όμοιος με κάθε λογής «ερευνητή».
Κι αυτό γιατί δεν μπορώ προς το παρόν να αποκαλύψω το όνομα του συνομιλητή μου που μου παρέθεσε τα στοιχεία. Γίνομαι λοιπόν κατά κάποιον τρόπο όμοιος με εκείνους που σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή έλεγαν οτι ξέρουν πολλά, έχουν αποδείξεις για πολλά αλλά δεν μπορούν να τα πουν και αυτό το παρουσίαζαν ως αξιόπιστη μαρτυρία.
Εστω. Εκείνο που μπορώ να πω τώρα είναι οτι τα στοιχεία που μου έγιναν εμένα γνωστά (ή τουλάχιστον πολλά από αυτά) φυλάσσονται σε θυρίδα τράπεζας αραβικών συμφερόντων.
3. Αν εξακολουθήσει η σύγχιση και η απάτη θα αποκαλύψω καταπατώντας τον όρκο μου και δεχόμενος τις (οδυνηρές) συνέπειες ένα και μοναδικό στοιχείο που θα κάνει εμφανή την παραπληροφόρηση και τη συντελούμενη απάτη.
Προσπάθησα άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε σοβαρότερα μέσα και από άλλα forums ή τόπους συζητήσεων αλλά και με προσωπικές επαφές να επισημάνω έμμεσα το τί παίζεται αλλά μάταια. Ακόμη και σε τούτο το κείμενο (όπως και στο προηγούμενο) υπάρχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και όσοι ξέρουν θα καταλάβουν και ελπίζω να πράξουν ανάλογα.
Κλείνοντας, επαναλαμβάνω το οικειοποιηθέν
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ

Γεια σου ΡΗΓΑ,

Ακρως ενδιαφερουσα παρεμβαση.Μια λοιπον και εχεις μπει στον κοπο στο παρελθον να κανεις προσωπικες συναντησεις και συζητησεις με ατομα ενδιαφερομενα με σκοπο την πληροφορηση και την αποκαλυψη της αληθειας...να σου ζητησω και εγω να συναντηθουμε και να κανουμε μια συζητηση επι του θεματος?Θα σου εστελνα email αλλα η διευθυνση σου μου φανηκε ολιγον ''υποπτη'' για αυτο και σου κανω την προταση εδω μπροστα σε ολους.

Amor vincit omnia

beyondΜέλος
13/06/2004, 22:09:58
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ?
ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ?
ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΣΕΩΣ Ε ?
ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ?
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

synplinpanΝέο Μέλος
13/06/2004, 23:17:20
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν θέλω να χαρακτηριστώ καταστροφολόγος, απαισιόδοξος, ή δογματικός, αλλά επειδή εξετάζουμε πιθανά σενάρια για την αλήθεια είπα να παραθέσω και αυτή τη σκέψη.
Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς γνωρίζεται για την εναλλακτική λύση 3. Για όσους δεν γνωρίζουν: Τη δεκαετία του 50 έγινε ένα επιστημονικό συνέδριο στη Βραζιλία για το μέλλον του πλανήτη, λόγω των εκπομπών CO2 (Φ. Θερμοκηπίου) όπου πρωτάθηκαν 3 λύσεις. 1. Διακοπή κάθε βιομηχανικής δραστηριώτητας και επιστροφή στην εποχή του λίθου. 2. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ για την διαφυγή του CO2 στο διάστημα. 3. Εγκατάληψη του πλανήτη με άμεσο προορισμό τον Άρη. Η επιλογή 2 επισημάνθηκε οτι θα δημιουργούσε πρόβλημα λόγω διαφυγής μαζί με το CO2 και Όζωντος (ξέρουμε τι σημαίνει αυτό).
Λοιπόν και οι 3 λύσεις βρίσκονται σε εφαρμογή. Η Νο2 έγινε άμεσα (τρύπα του Όζωντος), προωθήθηκε η 3 με συνεργασία ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ, όπου πέτυχαν προσεδάφηση στον Άρη (το 1966 αν θυμάμαι καλά), όπου διαπιστώθηκε η ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ. Τα περι σελήνης και διαστήματος στήθηκαν για να δικαιολογηθούν τα κονδύλια και οι εγκαταστάσεις.
Η λύση 1 θα επέλθει όταν μας χωρίσουν σε στρατόπεδα και μας βάλουν να σκοτωθούμε, στέλνωντας την Γαία σε πρωτογονισμό και επούλωση των πληγών της. Την συνέχεια την δική τους και του είδους την έχουν εξασφαλισμένη (Γενετική κτλ). Σε αυτό το σχέδιο πιστεύω οτι εντάσσονταν και η κοινή δήλωση ΤΩΝ 2 ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ DNA, μιάς ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ δηλαδή. Πόσο σημαντικό ήταν για αυτούς; (και εμας κατ' επέκταση)
Τελικά μάλλον ούτε ρουθούνι εξωγήινου δεν είναι αναμεμειγμένο σε αυτά. Μην ξεχνάμε οτι στα εργαστήρια τους οι...υπεργήινοι είναι τουλάχιστον 150 χρόνια μπροστά απο εμάς..και τους καθυστερούμε...

αυτά για να φτιάξει η διάθεση