- Σχετικα με το 666... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Mα πως ήσαν τόσο απρόσεχτοι? αφού όλα ήσαν στημένα!
Δεν είναι θέμα απροσεξίας, μην το ανεβάζεις το θέμα.
Είναι θέμα αμορφωσιάς, άλλωστε όταν φτιάχνεις ένα παραμυθάκι δεν δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, αλλά ακόμη κι αν το κάνεις αυτό στην αρχή, όταν έρχεται κατόπιν ό κάθε βαρεμένος ιεράρχης και κόβει και ράβει το αποτέλεσμα είναι αυτό το τερατούργημα.
Πού να ήξεραν ότι μετά από πολλά χρόνια, αυτά που έφτιαξαν για λαούς που ζούσαν στο σκοτάδι, θα ήταν ακόμη η "εξ' αποκαλύψεως" θρησκεία για "σκεπτόμενους" ανθρώπους;
quote:
[Βλέπεις που τίποτα δε σας βγαίνει? Από όπου και να πιαστείτε στο τέλος πέφτετε!
Δεν γνωρίζω γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό, αλλά εγώ σου λέω ότι ευτχώς, που υπάρχουν τα "ιερά" κείμενα και έτσι όσοι μπορούν βλέπουν, οι υπόλοιποι, ούτως ή άλλως, δεν μπορούν να δουν...
quote:
Για γράψε λοιπόν τις αντιθέσεις να ξαναρχίσουμε πάλι να ερχόμαστε γύρω.........
Όχι φίλε μου, αυτό το βίτσιο το έχεις εσύ που τρέφεσαι απ' την ανακύκλωση γενικότερα.
Αν θέλεις να θυμηθείς δεν έχεις παρά να ανατρέξεις σε παλαιότερες συζητήσεις του φορουμ ή να κάτσεις και να μελετήσεις, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΛΕΩ, τις διαθήκες, χωρίς την τάση να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 11/06/2008 17:13:20
quote:
γιαπετ:
Δεν είναι θέμα απροσεξίας, μην το ανεβάζεις το θέμα.
Είναι θέμα αμορφωσιάς, άλλωστε όταν φτιάχνεις ένα παραμυθάκι δεν δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, αλλά ακόμη κι αν το κάνεις αυτό στην αρχή, όταν έρχεται κατόπιν ό κάθε βαρεμένος ιεράρχης και κόβει και ράβει το αποτέλεσμα είναι αυτό το τερατούργημα.Πού να ήξεραν ότι μετά από πολλά χρόνια, αυτά που έφτιαξαν για λαούς που ζούσαν στο σκοτάδι, θα ήταν ακόμη η "εξ' αποκαλύψεως" θρησκεία για "σκεπτόμενους" ανθρώπους;
Δεν γνωρίζω γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό, αλλά εγώ σου λέω ότι ευτχώς, που υπάρχουν τα "ιερά" κείμενα και έτσι όσοι μπορούν βλέπουν, οι υπόλοιποι, ούτως ή άλλως, δεν μπορούν να δουν...
Όχι φίλε μου, αυτό το βίτσιο το έχεις εσύ που τρέφεσαι απ' την ανακύκλωση γενικότερα.
Αν θέλεις να θυμηθείς δεν έχεις παρά να ανατρέξεις σε παλαιότερες συζητήσεις του φορουμ ή να κάτσεις και να μελετήσεις, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΛΕΩ, τις διαθήκες, χωρίς την τάση να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Όπως ποθείς........... ξεκίνα λοιπόν για το τερατούργημα! απόδειξη!.....σκεπτόμενος άνθρωπος είσαι έχεις διαβάσει την Καινή Διαθήκη! οπότε κατά τα λεγόμενά σου έχεις εντοπίσει τις ανακρίβειες.
Γράφτες λοιπόν να δούμε ποιοι ήσαν οι αγράμματοι ποιοι οι αφελείς ποιοι οι σκεπτόμενοι και ποιοι είναι οι μή σκεπτόμενοι!....ξεκίνα!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
«Ούτε ένα αναπάντητο μήνυμα δεν έχω αφήσει...... μέχρι και τα copy paste μου ταπώνουν τα δικά σου copy paste.... τι να σου κάνω????»
Ούτε ένα έ?
Πως λέει το τραγούδι?
Άς τον τρελό στην τρέλα του.......![]()
Ότι πεις μεγάλε, ότι πεις!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δες τι έγραψα...
"Όχι φίλε μου, αυτό το βίτσιο το έχεις εσύ που τρέφεσαι απ' την ανακύκλωση γενικότερα.
"
Νομίζεις ότι είναι όλοι αργόσχολοι;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ:
Νομίζεις ότι είναι όλοι αργόσχολοι;
Αν κρίνω από τις συνεχείς επαναλήψεις εμμονές, σε θέματα που ήδη έχουν εξεταστεί και αφορούν τόσο την Ελληνικότητα του Βυζαντίου όσο και την Αγνότητα και Θεοπνευστία της Καινής Διαθήκης,......... θα πω ναι! υπάρχουν πολλοί αργόσχολοι!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Τι έγινε;
Στέρεψαν οι "πηγές" ή πήγαν διακοπές οι ειδήμονες;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Φίλτατε ..., δεν έχεις μάθει μετά απο τόσο καιρό σε ποιόν ομιλείς?
..τιν τούτος ωρε κλεφτόπουλα...Ας πούμε ολίγες αλήθειες λοιπόν, μιας και πρέπει να ακουστούνε.
να μας τα πεις ...φίλτατε...αλλά πούθε μας γράφεις...γιατί ονοματίζεσαι έτσι?
Ο Χριστιανισμός έφτιαξε τον Ιησού μέσω της ευσεβούς λογοτεχνίας του, παρά τον Ιησού που έφτιαξε το Χριστιανισμό.
...μήπως γλώσσεψες τηε μπέρδα σου...δεν το κάνεις ενα ριπλεη...
Ο ιστορικός Ιησούς πέθανε στο σκοτάδι και επέστρεψε σε ένα σκοτεινότερο σκοτάδι από αυτό που προέκυψε επειδή είναι ένα ψέμα.
...γιατί έχεις ίδια επιχείρηματα με τους ταλμουδιστές?
φίλτατε φίλε...με τις γυναίκες πώς τα πάμε?
«φίλτατε φίλε...με τις γυναίκες πώς τα πάμε?»
Ά, κοίτα να δεις, ως ευσεβώς παντρεμένος άνθρωπος πλέον, οφείλω να τηρώ τας εντολάς!!![]()
![]()
![]()
Διότι, ποιός είναι αυτός που θα θελήσει να παραβεί τας εντολάς?![]()
![]()
![]()
Άντε και θα χάσω τη μουσική βραδιά...![]()
quote:
Schwabe
Εκπληρώνω είναι η μετάφραση, και το «καθιστώ πλήρες» δεν υπονοεί «αλλαγή» αλλά ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΙΠΩΘΕΙ. Και ως γνωστόν, ο Νόμος του Μωυσή απο κανέναν προφήτη και ουδέποτε αμφισβητήθηκε ή ποτέ γράφτηκε ότι τάχα.....θα έρθει ο Μεσσίας ώστε να κάνει όσες αλλαγές εκείνος θέλει!!
Αν φίλε Schwabe πιστέψουμε αυτά που γράφει η Καινή Διαθήκη , όταν ο Χριστός ρωτήθηκε στο ναό από τους ιερείς ποιόν θεωρεί μέγιστο των προφητών , απήντησε : «Τον Μωϋσή» .
quote:Ά, κοίτα να δεις, ως ευσεβώς παντρεμένος άνθρωπος πλέον, οφείλω να τηρώ τας εντολάς!!
...πανέμορφα...να κάνεις ένα σπίτι με πολλούς στύλους...για να προστατεύσεις την οικογένεια σου...κυκλοφορούν και σεισμοί ...Διότι, ποιός είναι αυτός που θα θελήσει να παραβεί τας εντολάς?
...μα δεν τα έμαθες...δεν υπάρχει ούτε ένας...Ο Υ Τ Ε Ε Ν Α Σ ...Άντε και θα χάσω τη μουσική βραδιά...
...κι εμείς...κερδίζουμε την υπέροχη γεύση του ντολκα...και παρακαλούμε να μην θεωρηθεί ταμπλοϊντ ...
...αγαπητέ...φίλτατε...φίλε...
Ανακοίνωσαν σήμερα επισήμως πως όσοι έχουνε τελέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, δηλαδή κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ελλήνων πολιτών, είναι για την «γεμάτη αγάπη εκκλησία του Χριστού» ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΡΝΟΙ. Κάτι σαν ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ σε απλά λόγια...
...άσχετο... αλλά...και στη βιλαριμπα ακόμα ξύνουν ...