ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

GreenLantern30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dimitris2Μέλος
29/06/2007, 02:23:35
quote:
Αφου οπως και να το κανουμε για εμας τους χριστιανους"αναγενημενους" και μη ειστε σκοτος,και πατερας σας εχετε τον σατανα,και ας μην το παραδεχεστε,τα εγα σας αυτο δειχνουν...εξαλου τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος.....σκοτος ειστε και σκοτος θα παραμηνεται ,αυτη ειναι η αποψη μου ...οκ mate?

Με τη λέξη αναγενημένους που αναφέρεις μας κάνεις φανερό ότι ανήκεις στην εκκλησία της πεντηκοστής.
Αν είσαι πεντηκοστιανός πες το να ξέρουμε. Μη το παίζεις και αντιπρόσωπος ορθοδόξου εκκλησίας.
maraki8Μέλος
29/06/2007, 09:24:05
Μάλλον το αυστραλεζάκι την έκανε με ελαφρά...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

29/06/2007, 10:13:48
Ορίστε έφυγε...

Στράτος

μέτρον άριστον
30/06/2007, 00:40:49
Φίλοι μου είμαι πάλι εδώ μετά από μια περιπέτεια υγείας.
Οι θεοί με βοήθησαν και το ξεπέρασα ανώδυνα.

Βλέπω ότι δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, ακόμη παλεύει να σας πείσει ο GreenLantern ότι είστε αναλφάβητοι!!!

Φίλε GreenLantern, δυστυχώς δεν είναι όλοι σαν εμένα που με… έπεισες.

Καλά πας όμως, είδα νέο παράδειγμα με το «τρίψε-σκύψε», καλά, έγραψες…

Επίσης και με το αφοπλιστικό «όποιος είναι κύριος του εαυτού του, …αυτοκαταστρέφεται;»

Πσσσς…..

Επίσης,

μου κίνησε το ενδιαφέρον ο «νέος» μαχητής του φωτός ο ISRAEL.
Ποιός να βρήκε αυτό το (δεύτερο;;!!) ψευδώνυμο και να μπήκε να μας… ανάψει τα φώτα, άραγε;;;

Εγώ δεν θα ασχοληθώ με τον κύριο, αν δεν «έφυγε», διότι είναι φανερό γιατί συμμετέχει εδώ. Δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, αλλά για μένα αν και διασκεδαστικός, είναι ανύπαρκτος.

Κατά τα άλλα, ελπίζω ότι θα βρω σύντομα το ρυθμό μου, μελετώντας την εξέλιξη του θέματος .

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

30/06/2007, 09:45:05
Φίλε μου ελπίζω να μην ήταν τίποτα σοβαρό και σου εύχομαι περαστικά.

Στράτος

μέτρον άριστον
GreenLanternΜέλος
30/06/2007, 10:18:47
Κατ’ αρχήν γιαπετ περαστικά. Να ευχαριστείς τον Χριστό που σε έκανε καλά κι ας τον βρίζεις από το πρωί ως το βράδυ. Εκείνος είναι αγάπη και συγχωράει.
Άσε που στο κάτω κάτω αν δεν είναι κάτι σοβαρό που από καρδιάς εύχομαι να ήταν κάτι απλό δεν είναι ανάγκη να βάλει το χέρι του ο θεός αφού μας έδωσε τους γιατρούς (άλλη μια εφαρμογή του κατακυριεύσατε την γη: οι γιατροί τιθασεύουν τις δυνάμεις τη φύσης πχ τοξικές ουσίες και κατασκευάζουν φάρμακα που σώζουν ζωές).

Edited by - GreenLantern on 30/06/2007 13:13:42

30/06/2007, 10:57:08
GreenLantern:
«Άσε που στο κάτω κάτω αν δεν είναι κάτι σοβαρό που από καρδιάς εύχομαι να ήταν κάτι απλό δεν είναι ανάγκη να βάλει το χέρι του ο θεός αφού μας έδωσε τους γιατρούς..»

Ωραίο και ετούτο!!!!

Εφόσον δεν είναι κάτι σοβαρό, τότε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕ-ΙΗΣΟΥΣ, εάααααν όμως είναι, τότε…………………..ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ!!!!

Και δεν μας λες φίλτατε, οι χιλιάδες που πεθαίνουνε καθημερινά από κάθε λογής ασθένειες, οι χιλιάδες που γονυπετείς τρέχουνε στις εκκλησιές και στις «θαυματουργές εικόνες», και παρόλα αυτά ΔΕΝ «ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ», τι είναι άραγε??

Μήπως, ας πούμε, έχει…………….φόρτο εργασίας και τους ξεχνάει???

Στο δια ταύτα, να πούμε ότι ο Χριστός δεν έχει τίποτα το κοινό με την επιστήμη και την ιατρική ευρύτερα, καθώς ανά τον κόσμο οι γιατροί δίνουνε τον όρκο του Ιπποκράτη και όχι του Ιησού.

Και ετούτο διότι ο Χριστός τις λίγες φορές που του ζητήθηκε να «θεραπεύσει», ούτε καμία συγκεκριμένη συνταγή εφήρμοσε αλλά ούτε και τον είδαμε να κάνει χρήση της ιατρικής επιστήμης, παρά τον είδαμε να εφαρμόζει παμπάλαιες ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΓΩΝ, όπως χρήση σάλιου (!), και εξορκισμούς!!!

Επομένως, ας κάνουνε οι γιατροί και η επιστήμη την δουλειά τους, διότι με……σάλιο και τρισάγια μάλλον ούτε την πόρτα του νοσοκομείου δεν θα διάβαινε ξανά ο Χριστόδουλος!

30/06/2007, 11:15:42
quote:
GreenLantern
Κατ’ αρχήν γιαπετ περαστικά. Να ευχαριστείς τον Χριστό που σε έκανε καλά κι ας τον βρίζεις από το πρωί ως το βράδυ. Εκείνος είναι αγάπη και συγχωράει.

Ωραίος...
Δηλαδή τον άφησε να αρρωστήσει τον άνθρωπο, ενώ μπορούσε να το αποτρέψει, για να του δείξει αγάπη και συγχώρεση στην πορεία.
Πονηρουλής ο Χριστός με το σκεπτικό σου...

quote:
GreenLantern
Άσε που στο κάτω κάτω αν δεν είναι κάτι σοβαρό που από καρδιάς εύχομαι να ήταν κάτι απλό δεν είναι ανάγκη να βάλει το χέρι του ο θεός αφού μας έδωσε τους γιατρούς (άλλη μια εφαρμογή του κατακυριεύσατε την γη: οι γιατροί τιθασεύουν τις δυνάμεις τη φύσης πχ τοξικές ουσίες και κατασκευάζουν φάρμακα που σώζουν ζωές).

Σε καλό σου πρωί πρωί...

Στράτος

μέτρον άριστον
GreenLanternΜέλος
30/06/2007, 13:34:10
quote:
Οι θεοί με βοήθησαν και το ξεπέρασα ανώδυνα.
schwabe στο παραπάνω δε σε βλέπω να αντιδράς, αυτό σου κάνει;;;;;;;
Γιατί άμα δίκαιος και αντικειμενικός θα έπρεπε να σχολιάσεις και το παραπάνω, δεν το έκανες όμως !!!!!!!!!!!
Οι πολλοί θεοί σου κάνουν ο ένας δεν σου κάνει ;;;;;;;

Το δικό μου ποστ το σκότωσες γράφοντας ένα σωρό πράγματα κινούμενα στο χώρο της ασυναρτησιολογίας μόνο και μόνο για να θίξεις τον χριστιανισμό. Επίσης αυτά που γράφεις είναι και εκτός θέματος αυτού που έγραψα. Που στο κάτω κάτω αν κάποιος είπε ότι έχουμε την επιστήμη και τους γιατρούς να μας κάνουν καλά εγώ ήμουνα.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω να ρωτάς και να μην απαντάς με εκτός θέματος μόνο και μόνο για να βρίσεις τον χριστιανισμό.

Edited by - GreenLantern on 30/06/2007 14:10:10

30/06/2007, 15:29:18
Φίλε Στράτο Σ' ευχαριστώ. Να είσαι καλά.

Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Υποφέρω από στομάχι και μερικές φορές το παρακάνω, πληρώνοντας τις συνέπειες.

Φίλε GreenLantern ειλικρινά σ' ευχαριστώ.

Τώρα για το χριστό, ίσως να έχεις δίκαιο με την προϋπόθεση ότι χόρτασαν τα δικά του παιδιά και άρχισε να κοιτάζει και τα κυνάρια, σαν και μένα...
΄Ομως δε νομίζω να χορτράσουν ποτέ, τι λες κι εσύ;

Στα σοβαρά, ούτε αυτός φταίει που αρρωσταίνει ο κόσμος ούτε έχει καμμιά συμμετοχή στην ίαση.

Ένας άνθρωπος είναι που έζησε(;) 2000 χρόνια πριν.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ