- Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
3521 Μηνύματα Απεστάλη: 26/08/2006, 02:07:12
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Avallon
Μεταξύ μας... κάτι μου λέει ότι θα τριτώσει με τα ερωτηματικά...
τι τοθελες και τοπες???
ξερει κανεις πως να καλεσω μερικα ουρί, χωρις να με χρεωσουν?
ALOS
Μέλος 3ης Βαθμίδας
697 Μηνύματα Απεστάλη: 26/08/2006, 06:48:44
Πάς στην πλατεία Παραδείσου και φωνάζεις
ουρί πουίστ ? ουρί πουίστ ? ουρί πουίστ ?
Αν είναι εκεί κοντά θα σου απαντήσουν.
Αλλιώς ξανακάλεσε το 0
*

Βρίλ
Για δες τι βρήκα στο Δίκτυο !
Κάποιος/κάποια/κάποιοι μας βλέπουν ... έτσι !
[center]
"Pentelika Troika"
Vril, Ntavelis666 k JoniebeGood - H Agia Triada
το αποδιδω στον Βριλη μιας και αυτος το εφερε στο εσωτερικα
πρεπει να συγχαρω ομως και τον αγνωστο δημιουργο!

Crystal_tear
Όπως οι απαντησης καποιων σε αυτο το θεμα ε?
Avallon
Oπως αυτό το θέμα ίσως?![]()
![]()

OmasEpsilon
Ομολογω οτι και εγω αρκετα απο αυτα που γραφει ισος να ειναι λιγο παρατραβηγμενα,ισος να τα λεει πολυ επιστημονικα
Ας κανουμε πρωτα κατι πιο απλο και ας αφησουμε τις Θεωρίες που μας λεει ο φιλος Panos για αυτους που πραγματικα μπορουνε να τις κατανοησουνε.
Γιατι για να τα κατανοησεις αυτα πρεπει να ριξεις πολυ διαβασμα και να εχεις την καταληλη ευστροφια.
Υ.Γ. φίλε Panos γινε απλοικος στα μηνυματα σου.πες τα εξω απο τα δοντια με απλα λογια,να καταλαβαινουνε και οι απλοι ανθρωποι,οι αγραμματοι κλπ κλπ.

DANILO2
Για εξηγησω για πολλοστη φορα.Ακραια μυνημτα Αντζι σαν αυτα που εστειλα διαφωνεις οτι πρεπει να διαγραφουν;Αναγωνρισα το λαθος μου,τι αλλο πρεπει να κανω για να γινει δεκτη η συγνωμη;
angi
Να κρυψεις το κεφαλι σου στην αμμο...

jonniebegood στο θέμα με τις διαμάχες....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7640&ARCHIVE=
"ME LENE SOUBLAKO EIMAI NEO MELOS.GAMATO TO FORUM SAS"
Πιάσε ένα πίτα-γύρο-απ'όλα ρε φίλε![]()

quote:
Πιάσε ένα πίτα-γύρο-απ'όλα ρε φίλε
Έφτασεεεεε

![]()
![]()
![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
πορνογραφια και ερωτισμος 18+ στο forum .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Agnostic
Οπως ορθά λέει και το ρητό "Οι Σουμέριοι βρήκαν τον τροχό, οι Κινέζοι την πυξίδα...μα οι Ελληνες πρώτοι *άμησαν απ'την κ*λ*τρυπ*δα!"...........
wendigo
Κι όλ'αυτά όταν οι άλλοι τρώγαν βελανίδια,ε;
jonniebegood
και που ναξεραν που ταχαμε βαλει εμεις τα βαλανιδια πριν αυτοι τα φανε...
ΥΓ. είναι φορές που το esoterica μου θυμίζει τράπεζα, όπου πηγαίνεις το πρωί, παίρνεις το νούμερο σου και κατόπιν φεύγεις για να πας L.A.* ,κρεοπώλη, φούρνο, τα παιδιά σχολείο κτλ. Και όταν τελειώσεις όλες αυτές τις δουλειές, πας και στην τράπεζα για να μην χάσεις τη σειρά σου (συνήθως για να δώσεις λεφτά) και είσαι κομπλέ.![]()
*Λαϊκή Αγορά
Στράτος

απο το τοπικ Esoterica.gr, .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κεντησανε ολοι τους! ![]()
Ευστράτιος
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
429 Μηνύματα Απεστάλη: 30/01/2007, 17:21:00
Θεοσοφιστές ;;;;;;;;;
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν Ολυμπιακοί.
Κρίμα !!!!
Στράτος
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
1612 Μηνύματα Απεστάλη: 30/01/2007, 22:05:51
Αυτός ο ζεστός χειμώνας τελικά κάνει μεγάλη ζημιά...
Συνοδινός
Νέο Μέλος
Germany
46 Μηνύματα Απεστάλη: 30/01/2007, 23:25:38
ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Εμένα με έχει φάει η αγωνία...
Δεν γίνεται ρε Αττίλα να ξεμπερδέψουμε απόψε..;
Μην παρατείνεις την αγωνία μου.Μαζί με την Μπλαβάτσκυ,δεν θα κοιμηθώ ούτε εγώ απόψε.Ότι είναι να γίνει,ας γίνει απόψε...
Πάντως παιδιά δεν έχω καλό προαίσθημα,μεγάλο κακό θα γίνει.Βλέπω αποφασισμένο τον Αττίλα,να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με την Μπλαβάτσκυ.Είναι πολύ θυμωμένος με την Μπλαβάτσκυ και με αυτούς που τραβάνε κόκκινες γραμμούλες και δεν ξέρω ποιόν άλλον θα πάρει ο Χάρος.Πάντως κι εγώ την άκουσα την Ασπασία που έπαιζε με τα Μπατζούρια.Μετά,άκουσε τα νευρικά βήματα του Αττίλα,να περιφέρονται έξω από την κλειδωμένη πόρτα και εξαφανίστηκε.Άγνωστο για πού.Δεν τόλμησα να πάω να κοιτάξω.Μην με περάσει ο Αττίλας για την Ασπασία ή την Μπλαβάτσκυ και βρεθώ προ εκπλήξεων.Σταμάτησα να αναπνέω για λίγα λεπτά και με προσεχτικά βήματα απομακρύνθηκα στο μεγάλο δάσος που απλωνόταν πίσω μου.
gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
2386 Μηνύματα Απεστάλη: 30/01/2007, 23:46:38
Γιατί καλή μου δεν ανοίγεις την πόρτα? Γιατί?
-γιατι η μαμα της της εχει πει να μην ανοιγει σε κλωνους
Γιατί δεν απαντάς στα κουδούνια σου? Γιατί?
-γιατι μονο οι τρελοι συνομιλουν με κουδουνια
Γιατί δεν απαντάς στο τηλεφωνάκι σου? Γιατί?
-γιατι εχει αναγνωρηση κλισης και δεν θελει να μιλησει
Γιατί όσο με τσαντίζεις εγώ επιμένω περισότερο? Γιατί?
-αν δεν ειχα τροπους θα ελεγα γιατι εισαι μ@λ@κ@ς
αλλα εχω και δεν το λεω
Μήπως γιατί ήρθε η ώρα τις κόκκινες γραμές σου να τις κάνεις πράσσινες?
-η λεπτη κοκκινη γραμη που εγινε το πρασσινο μιλι
Μήπως ήρθε η ώρα να πληρώσεις την αυθάδεια σου?
-καρτα η μετρητα;
Αύριο το πρωί θα το μάθεις, κρύψου όσο θέλεις, εγώ θα σε ξετρυπώσω.
-οταν τελιωσεις με την κοπελια ελα και απο το σπιτι μου γιατι ακουω κατι χρατς χρουτς στην αποθηκη και νομηζω οτι ειναι ποντικι
Μπορεί απόψε να την γλίτωσες κρυμένη πίσω απο την πορτούλα σου, σε άκουγα που έπαιζες με τα μπατζούρια, δεν είναι η φυγή όμως η λύση στο πρόβλημά σου.
-για να κρυβετε πισω απο την πορτα και να παιζει συχρονως με τα μπατζουρια η μενει σε πολυ μικρο σπιτι η ειναι τεραστιων διαστασεων
Τώρα εσύ και η παρέα σου είστε οι κυνηγημένοι και εγώ είμαι ο κυνηγός.
-εχω βασιμες υποψιες οτι ξερει τον σβαρτζ γι αυτο κυνηγε προσεχε
Αύριο κα Ασπασία, αύριο, ένα αύριο που θα φοβάσαι απόψε.
-νυχτα ειναι και θα περασει
![]()

quote:
KINEZOEBPAΪKH MAΣΩNIKH ΔIKTATOPIA EIΣ THN EΛΛAΔA ΠPO TΩN ΠYΛΩNΑΝΙΔΕΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ KATAΞEKΩΛIAΣMENOI ΠPOΔOTEΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΙ!!!
EIΔIKΩΣ ΠPOΣ TOYΣ MAΣΩNOYΣ METOXOYΣ TPAΠEZΩN ΘETOYME TO EΞHΣ EPΩTHMA:
ME THN TEΛEYTAIA ΠΩΛHΣH TOY 7% THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ, TO OΠOION EΠΩΛHΣE EIΣ ΞENOYΣ EΠENΔYTEΣ ΛONΔINOY H KYPIA METOXOΣ KAI OYΣIAΣTIKH IΔIOKTHTPIA THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ EΛΛAΔOΣ, ΠOPNH KINEZOΓENHΣ XPIΣTIANIKH OPΘOΔOΞH EKKΛHΣIA, TO ΣYNOΛIKO ΠOΣOΣTO TΩN METOXΩN EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ TO OΠOION EXEI ΠΩΛHΘEI EΩΣ ΣHMEPON EIΣ ΞENOYΣ EINAI 30% TOY ΣYNOΛOY TΩN METOXΩN. ME THN ΣHMEPINH ΠOPEIA TΩN ΣYΓXΩNEYΣEΩN H EΘNIKH TPAΠEZA THΣ EΛΛAΔOΣ KAI H TPAΠEZA THΣ EΛΛAΔOΣ ΠPOKEITAI NA ΠΩΛHΘOYN EIΣ THN KENTPIKH TPAΠEZA THΣ ΣINAΣ (KINAΣ), H OΠOIA ΘA ΣAΣ ΓENOKTONHΣEI. ΔIATI ΠPOΔΩΣATE THN ΦYΛH ΣAΣ KAI TIΣ XΩPEΣ ΣAΣ KAI ΠOIO ΘA EINAI TO ΠPOΣΩΠIKO OΦEΛOΣ THΣ ΠPOΔOΣIAΣ THN OΠOIA TEΛEΣATE;
KAI TEΛIKΩΣ TI ΠPOTIMATE; NA ΣΦAXΘEITE AΠO EMAΣ 'H AΠO TOYΣ ΣINEΣ (KINEZOYΣ);
Εσύ Ramoglou θα σφαγείς κανονικά και με το νόμο με την ίδια την τοποθέτησή σου : EIΣ ΞENOYΣ EΠENΔYTEΣ ΛONΔINOY H KYPIA METOXOΣ KAI OYΣIAΣTIKH IΔIOKTHTPIA THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ EΛΛAΔOΣ, ΠOPNH KINEZOΓENHΣ XPIΣTIANIKH OPΘOΔOΞH EKKΛHΣIA,:----
Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι φανερός.
Ξαφνικά μας τη βγαίνεις ανίδεος παιδίσκος σε ότι αφορά οικονομικοπολιτικά ζητήματα.
Μας ξενερώνεις φρικτά όταν δηλώνεις απόλυτη Ελληνική πενία σε θέματα φυσικών πόρων.
Μήν ζητάς απο έλληνες ή ελληνογενείς κάτι που εσύ ο ίδιος ανέφερες.
Την πλήρη υποταγή των Ελληνικών Τραπεζών στην Κινεζοελληνική πόρνη .
Την πλήρη υποταγή στην Αμερικανο-σινική μαφία που καταδυναστεύει τον τόπο σου.
Όχι με σωματική βία, αλλά με διαλόγους .
----------------------------------------------------------
Με διαλόγους που αυτή τη στιγμή κάνουμε μέσω αυτού του φόρουμ (που ο θεός μόνο ξέρει για την αντικειμενικότητά του...).
Κοίτα Ramoglou.
Αν εσύ επέλεξες σε κάποια κρίσιμη περίοδο της ζωής σου να είσαι Ελευθεροτέκτονας, Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη αδυναμία.
Το παρόν φόρουμ δεν προδιαθέτει κάτι άλλλο.
Οφείλει όμως να διατηρεί τις σκέψεις των υπολοίπων. Μηδισάντων η μή.
Τι να κάνουμε;
Αν Τώρα όλοι οι Ελλληνες γίνουν δημοσιογράφοι όλοι τους,
(ε... δεν είμαστε και πολλοί....)Τι θα γίνει;
-Το "Μπάμ" σε πληροφορώ σε παγκόσμια εμβέλεια......................
Ποιός το θέλει όμως;
Μπορείς να εμβαθύνεις στις απόψεις σου;;; Νομίζω θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Καλό είναι όμως να μην ανοίξεις μια προσωπική αντιπαράθεση με άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν κάνει τις προσωπικές επιλογές τους και ένας.... ΜΑΤΣ
ξέρει πως ή γιατί. Δεν έχει νόημα άλλωστε και μάλλον θα καταλήξει στο γνωστό & ανούσιο λουκέτο...
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Edited by - skeptic on 22/02/2005 09:17:40
quote:
Εσύ Ramoglou θα σφαγείς κανονικά και με το νόμο με την ίδια την τοποθέτησή σου : EIΣ ΞENOYΣ EΠENΔYTEΣ ΛONΔINOY H KYPIA METOXOΣ KAI OYΣIAΣTIKH IΔIOKTHTPIA THΣ EΘNIKHΣ TPAΠEZHΣ EΛΛAΔOΣ, ΠOPNH KINEZOΓENHΣ XPIΣTIANIKH OPΘOΔOΞH EKKΛHΣIA,:----
Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι φανερός.
Νάτα !!!
Δηλαδή θα γίνω μάρτυρας ;;;
Αχ θέλω μια παραδοσιακή τελετή !!!
Θέλω να στήσετε μια γκιλοτίνα στο Σύνταγμα, να μαζευτεί το πλήθος, να έχω δήμιο με μάσκα, να είναι πλεχτό το καλάθι που θα πέσει το κεφάλι μου, να ακούσω τις ιαχές του πλήθους την ώρα που θα πέφτει η λεπίδα !!!
GooooooooooooooooooooaL ! 
Αλλά σαν τελευταία επιθυμία μου θα ήθελα να μου πείτε τελικά τι ισχύει (να ξέρω και κάτι σωστό πριν πεθάνω βρε αδελφέ), ο Χριστιανισμός είναι Εβραϊκός ή κινέζικος ;
Οι μασόνοι (τίποτα δε μας σώνει) είναι δάχτυλος των Εβραίων Σιωνιστών ή των Κινέζων ;
Τελικά θα έρθουν οι Έψιλον το 2012 ; Αν ναι, αφήστε με πρώτα να τους δω και μετά πάρτε μου το κεφάλι.
Και πάμε παρακάτω.
quote:
Ξαφνικά μας τη βγαίνεις ανίδεος παιδίσκος σε ότι αφορά οικονομικοπολιτικά ζητήματα.
Μας ξενερώνεις φρικτά όταν δηλώνεις απόλυτη Ελληνική πενία σε θέματα φυσικών πόρων.
Όταν Ελληνικές βιομηχανίες αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τους όποιους πόρους και έτσι να έχουμε πλουτοπαραγωγικές πηγές, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι στα λόγια, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για οικονομικοπολιτικά ζητήματα. Μέχρι τότε ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Άρα.
Μην πίνετε για να μη μεθάτε και να μη ξενερώνετε μετά.
quote:
Μήν ζητάς απο έλληνες ή ελληνογενείς κάτι που εσύ ο ίδιος ανέφερες.
Την πλήρη υποταγή των Ελληνικών Τραπεζών στην Κινεζοελληνική πόρνη .
Πάλι με μπερδεύεται !
Τελικά στους Εβραίους ανήκουν οι τράπεζες ή στους Κινέζους ;
Πάλιωσε το παραμύθι με τους Εβραίους και βρήκαμε καινούργιο με τους Κινέζους ;
Ε Ολυμπιάδα έρχεται να κάνουμε και λίγο διαφήμιση, να ετοιμάσουμε και το έδαφος για να λέμε πως χάσαμε μετάλλια λόγο των κακών Κινέζων κλπ κλπ.
Εκτός και αν η Ελληνική διπλωματία έφτασε σε τέτοιο σημείο που να μπορεί να κάνει συμμαχίες με ανερχόμενες δυνάμεις (το ξύπνημα του γίγαντα) και έτσι να διασφαλίζει μελλοντικά Εθνικά κέρδη.
quote:
Την πλήρη υποταγή στην Αμερικανο-σινική μαφία που καταδυναστεύει τον τόπο σου.
Όχι με σωματική βία, αλλά με διαλόγους .
ΟΚ το έπιασα το υπονοούμενο !
Πρώτα βαράμε και μετά μιλάμε ! (στον λιποθυμισμένο από το ξύλο).
Τώρα βέβαια για μια ακόμη φορά με μπερδεύεται, επειδή την Αμερικανοσινική μαφία δεν την είχα και σε ιδιαίτερη υπόληψη, αλλά ούτε και την είχα αντιληφθεί.
Μα!, θα μου πεις, δε ξέρεις για τις μαφίες ;
Αμέ ξέρω ….
Την Ιταλική
Την Κολομβιανή
Την Πορτορικάνικη
Την Ρωσική
Την Αλβανική
Την Ρουμάνικη
Την Κινέζικη
Αλλά ξέρω και την Ελληνική !!!!!!
Απόφοιτοι του Κολεγίου «Εφιάλτης Λαμόγιος» σύγχρονες τέχνες με αρχαία τεχνογνωσία, Ελληνικό copyright !!!
quote:
Κοίτα Ramoglou.

quote:
Αν εσύ επέλεξες σε κάποια κρίσιμη περίοδο της ζωής σου να είσαι Ελευθεροτέκτονας, Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη αδυναμία.
Αν ήμουν βάζελος να με πετροβολούσατε !!!
Αυτό δε θα άντεχα, όλα τ’ άλλα τ’ αντέχω !!!
Αλλά μ’ αρέσει που έχετε κόλλημα με το πού ανήκω και τι είμαι, παρ’ όλο που εγώ δεν έχω δηλώσει αν ανήκω κάπου ή αν με ενδιαφέρει το πού ανήκει ο καθένας.
Αλλά ξέχασα στη δική σας λογική χωράει μόνο το «Εμείς και οι Άλλοι», ή δηλαδή είσαι μαζί μας ή με τους άλλους.
quote:
Η Ομάδα Ελληνικής Αποκατάστασης δέν αναφέρεται στις επαγγελματοβιομηχανίες όπως τις αντιλαμβάνεται ο κοινός ανθρώπινος νούς.
Γενικά δεν αναφέρεται σε ότι αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος Νους αλλά ας μη το κάνουμε και θέμα βρε αδελφέ !
Και παραμένει το ερώτημα της Ο.Ε.Α.
quote:
KAI TEΛIKΩΣ TI ΠPOTIMATE; NA ΣΦAXΘEITE AΠO EMAΣ 'H AΠO TOYΣ ΣINEΣ (KINEZOYΣ);
Άντε βρε παλικάρια μπουκάρετε και πάρτε τους τα κεφάλια να τελειώνουμε με δαύτους !!!
Άντε γιατί όλο λέτε λέτε λέτε και τελικά τίποτα δε κάνουτε, όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας περάσουν και για φαιδρούς !!!!!!!!!
μπρρρρ.. ανατρίχιασα... με τη λαιμητόμο σου. Ξέρεις ότι στην Αμερική σε κάποιες πολιτείες την προτείνουν ως ιδανική αντικατάσταση της ηλεκτρικής καρέκλας ή της ένεσης;;;
Όποτε πρόσεχε καλύτερα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον... ![]()
Και αφήστε αυτό το ηλίθιο ψευδο-επιχείρημα μερικοί «Εμείς και οι Άλλοι»;
Τι σημαίνει η πιπίλα «εμείς και οι άλλοι»;;;
Αυτό μόνο εσύ και η παρέα σου το πιπιλάει. Μήπως σημαίνει ότι μόνο εσείς το πιστεύετε;
Περίμενε να δούμε τι θα πει η ...“άλλη πλευρά” τώρα....
Σσσσ... αρχίζει! ![]()
![]()
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Edited by - skeptic on 22/02/2005 15:13:45
Όχι ;;;;;;
Κι όμως. Μ’ αρέσει γιατί μου δίνεις την ευκαιρία να εκφράζω τον αντίλογο μου σε ότι θεωρώ ιδεολογικά σάπιο.
Τρανό παράδειγμα αυτή η ιδεολογία περί «Ε» κλπ κλπ κλπ.
Άντε λοιπόν να αρχίσει γιατί βαρέθηκα στο Τυρί κι αχλάδι.
Και τελικά το ποιος και γιατί τσιμπάει και σε τι επιτίθεται και για ποιους λόγους θα φανεί !
Να είσαι σίγουρος.
Από την άλλη σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τις ατελείωτες στιγμές ευθυμίας που μου προσφέρεται, τόσο εσύ όσο και όσοι ασπάζονται τέτοιου είδους συνομοσιολογομπουρδολογίες.