ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

john14862 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
skepticΜέλος
23/02/2005, 15:55:48

Δεν θες πραγματικό διάλογο επί του θέματος Ramoglou, γιατί φοβάσαι τον διάλογο.

Απόδειξη:
Ο Atermon ως πιθανός εκπρόσωπος των ιδεών της ΟΕΑ που είναι, γιατί τον πετάξατε εκτός;;;;;

..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild

skepticΜέλος
23/02/2005, 16:00:11

Εκπροσωπείς τον άκρατο φασιστο-εγωισμό, τον απρόσωπο ατομικισμό, και την επικίνδυνη μπασταρδοιδεοληψία της παγκοσμιοποίησης Ramoglou.

Άσε, σε έχουμε καταλάβει...

..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild

23/02/2005, 17:16:55
Πολυαγαπημένε μου Skeptic.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, σε ευχαριστώ για το διάλογο τον οποίο προάγεις με ήθος και με στοιχεία ακλόνητα(κάπου άκουσα, μου είπανε, φαντάζομαι, νομίζω κλπ) σε ευχαριστώ για την συνεχή ροή δυσεύρετων πληροφοριών και τέλος σε ευχαριστώ τα μάλα που μου μαθαίνεις νέες λέξεις (φασιστο-εγωισμό, Μπασταρδοιδεοληψία) .

Απλά σου υπενθυμίζω ότι δεν ανήκω στην ομάδα Συντονιστών – Διαχειριστών αυτού του Forum και ούτε είμαι ιδιοκτήτης του.
Για πληροφορίες λοιπόν περί της διαγραφής του οποιουδήποτε μέλους σε παρακαλώ να απευθύνεσαι στους καθ’ ύλην αρμοδίους και όχι σε μένα.

Edited by - Ramoglou on 23/02/2005 17:19:44

skepticΜέλος
23/02/2005, 21:14:43
Δεν πειράζει Ramoglou, πάντα υπάρχει χρόνος για αλλαγή, και ουδείς τέλειος.

AZΩΕΛΜέλος
25/02/2005, 20:37:35
ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ –Ε-.
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ALTA VISTA, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΣΥΧΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 80.).
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΝΕΤΡΕΞΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΨΑΞΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΣΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ…
ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΤΡΟΜΑΞΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΉΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΨΕΥΤΗ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟ.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ, ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΨΑΞΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

ΑΔΥΝΑΤΩ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ.
ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ.
ΑΝΗΣΥΧΩ. ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ… ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

28/02/2005, 00:36:33
Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΕΑ....
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ Γ'ΠΠ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΑΤΗ.ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.........
paragonΝέο Μέλος
01/03/2005, 04:32:20
Εγώ αυτο που βλέπω είναι μια ωμοφαγία αριστερόστροφων αμετανόητων Μπολσεβίκων (τύπου Ράμογλου ) ,που επιτίθενται σε κάθε άλλη ανθρώπινη πιθανότητα ύπαρξης.
Αν ο κάθε ένας επισκέπτης αυτού του φόρουμ είχε διαβάσει τα κείμενα της ΟΕΑ πρώτα,θα είχε και μιά σαφέστερη αντίληψη απο αυτή του κατα τα άλλα αγαπητού κυρίου Ράμογλου.
Ο Κύριος Ράμογλου όμως υπάρχει (αν δεν απατώμαι) ευθύς εξαρχής αυτού του τόπου σαν κάτι ιδρυτικό........
Ο Κύριος Ράμογλου δέν διάβασε ποτέ του τα κείμενα της ΟΕΑ, αλλά εξακολουθεί να έχει την Μενεγάκεια τηλεοπτική αντίληψη,Της αγνοίας εν σκότει....
Τα ίδια αυτά κείμενα σαφέστατα δεν απευθύνονται σε άτομα κάτω των 20 ετών.
Απορώ πως τόσο εύκολα εμφανίζονται κάποιοι "παιδοεκπαιδευτές" που θα διδάξουν τα παιδιά μας Αυριο .
Πώς αντί για φέροντες την αλήθεια , όλοι εμείς οι απόφοιτοι πανεπιστημίων..,διαιωνίζουμε το ζόφος της λεγόμενης Επιστημοφανούς κοινωνιοεξουσίας,λέγοντας ότι:
"Από την άλλη σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τις ατελείωτες στιγμές ευθυμίας που μου προσφέρεται, τόσο εσύ όσο και όσοι ασπάζονται τέτοιου είδους συνομοσιολογομπουρδολογίες."
Ο Κύριος Ράμογλου καλείται να απαντήσει ειλικρινά γιατι η γυναίκα του (ή η γυναίκα του γείτονα δεν μπορεί πλέον ,η δεν πρέπει κατα την αρμόζουσα παγκόσμια ασφαλιστική κοινωνιοτροπία να αποκτήσει όσα παιδιά επιθυμεί.)
Ας μιλήσει για την ανώνυμη γειτόνισά του αν τον ενοχλεί η προσωπική θέση του.
Και τέλος.
Ο Κύριος Ράμογλου ας διαβάσει σαν άντρας τα ατέλειωτα κείμενα της ΟΕΑ,και μετά να μιλήσεισαν "κριτής " ψυχών τε και σωμάτων των συμπολιτών του.
01/03/2005, 11:58:44
quote:
αριστερόστροφων αμετανόητων Μπολσεβίκων

Τελικά θα την πάθω την πολιτικοϊδεολογική σύγχυση !

Μια φασίστας, μια απλά δεξιός, μια αριστερός, μια αναρχικός, τώρα ΚΑΙ Μπολσεβίκος !!!

Μήπως να ανοίξετε ένα Topic να μου κρεμάσετε τις ταμπέλες για να τις έχουμε και αποθηκευμένες κάπου ;

Πραγματικά σας ευχαριστώ για τις ατελείωτες ώρες ευθυμίας ……

quote:
όλοι εμείς οι απόφοιτοι πανεπιστημίων..,

Τώρα και με Πανεπιστημιακή επικάλυψη !

Να είστε πάντα καλά !

Υ.Γ. Δεν είμαι ιδρυτικό μέλος

AngelosΜέλος
01/03/2005, 12:51:07
Ας συνεισφέρω και εγώ σε αυτή την συζήτητση
με ένα σχόλιο αντάξιο του επιπέδου.

Λοιόν Ράμογλου.

Εισαι :

Εβραίος,
Μαύρος,
Κομουνιστής,
Φασίστας,
Αλβανός,
Μασόνος,
Ρουφιάνος,
Ασφαλίτης,
Αναρχικός,
και φυσικά Γάυρος !

Αν ξέχασα κάτι παρακαλώ να μου το υπενθυμίσεις.

Αγγελος.

01/03/2005, 13:38:45

Αγαπητέ Angelos κατ’ αρχάς σ’ ευχαριστώ για το συμμάζεμα, βλέπεις ήταν πολλές οι ταμπέλες και πεταμένες δεξιά και αριστερά.

Νομίζω δε βρήκες τις κάτωθι.

Κομπλεξικός
Εγωπαθής
Σιωνομασόνος
Χριστιανομασόνος
Διαπλεκόμενος
Ανθέλλην
Αρχαιόπληκτος

Αυτά τα είχα πρόχειρα βάλτα και αυτά στη λίστα.

01/03/2005, 14:00:20
Εγώ προσωπικά Ραμογλου σε απεχθάνομαι γιατί είσαι γαύρος.
Βρωμάς ψαρίλα.
Όλα τα αλλά συχωρούνται.
Απλά κουσούρια είναι.

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

01/03/2005, 15:39:39

Αγαπητέ τυχερουλης σ' ευχαριστώ τα μάλα δια την απονομή του τιμητικού τίτλου "Γαύρος" (μια ματιά στην ετοιμολογία της λέξης θα σε διαφωτίσει)

01/03/2005, 18:46:27
Παρακαλω.
Να κοιτάξω στο κοκαληκο λεξικό?!

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα

Edited by - τυχερουλης on 01/03/2005 18:54:52

OannesΜέλος
01/03/2005, 19:19:46
Ramoglou μπολσεβίκε άστα. Σε καταλάβαμε πιά τί ρόλο βαράς.

Aκολουθεί φωτογραφία του μπολσεβίκου-Ramoglou μιλώντας σε μέλη του esoterica

02/03/2005, 09:48:44

Oannes ωραίο κτήριο ! Και με ψηλές κολώνες !!!

02/03/2005, 14:38:30
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ....

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΩΝ "Α" "Ε" "ΟΕΑ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ)ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ.....

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ...

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ... (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)
ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΩΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΛΑΜYΔΑ.. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ???

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/03/2005, 21:16:19

Φίλτατε AVATARGR ε ναι λοιπόν αλήθεια είναι !!!

03/03/2005, 17:34:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ Η ΧΛΑΜΥΔΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....

ΕΜ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ...
ΠΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

OannesΜέλος
03/03/2005, 17:53:50
quote:
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

Φίλτατε AVATARGR επέτρεψέ μου μιά μικρή διόρθωση. Δεν καίνε ανθρωπάκια αλλά μαγειρεύουν λαγουδάκια. Διά του λόγου το αληθές, παραθέτω φωτογραφία:

Yπάρχει δε και τυπικό γιά όλα αυτά:

Γιατί εδώ (σε τέτοια σοβαρά topics)...κάνουμε ρεπορτάζ...

Φεύγω, όμως, τώρα για να μην πλακώσει κανένας της O.E.A. και ξέρεις τώρα... δεν είναι να τα βάζεις μαζί τους.

03/03/2005, 19:26:03

Άπαιχτοι και οι δύο !!!!!!

THX !!!! χαχαχαχαχαχαχα !!!

Ναι ναι λαγούς με κόκκινη σάλτσα απο κότα φτιάχναμε !!!!!!!!!!

(Πανλαγοκοτιακός Α.Ο. είναι το όνομα της αντίπαλης κλίκας που έφεραν Εβραίο μάγο αλλά τον ξαποστήλανε)