- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν βαστιέμαι να σχολιάσω επί της διαφωνίας του Julious και του Dsm...
O Julious ...δεν υπάρχει κατ' εμέ.
Είναι troll που έχει διωχθεί κατ' επανάληψη και εμφανίζεται με καινούρια nicks.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τα χώσω κι εγώ στον DSM αν πίστευα ότι αδικεί το οποιοδήποτε μέλος του forum.
ΟΜΩΣ ο Julious δεν είναι μέλος του forum.
Βρίσκεται εδώ, παρά τη θελήσει, της διαχείρησης,αλλά και των περισσοτέρων μελών.
Για μένα είναι ανύπαρκτος.
α.Δεν μπορείς να αδικήσεις τον ανύπαρκτο.
β.Ο ανύπαρκτος δεν μπορεί να είναι θεματοθέτης του τίποτα.Άρα δεν μπορεί να είναι κανείς εκτός θέματος, σε ένα ανύπαρκτο θέμα, ενός ανύπαρκτου θεματοθέτη.
Πέραν αυτών, που είναι που είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου,
σου εύχομαι καλή χρονιά και προσωπικά, Ανδρέα. ![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Με τύφλωσε ο Κανένας!!!
Καλή χρονιά σε όλους!

Καλή χρονιά.
αλλά δυστυχώς τον ταΐζουμε
Χρόνια καλύτερα και σε εσένα ![]()
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Δεν βαστιέμαι να σχολιάσω επί της διαφωνίας του Julious και του Dsm...O Julious ...δεν υπάρχει κατ' εμέ.
Είναι troll που έχει διωχθεί κατ' επανάληψη και εμφανίζεται με καινούρια nicks.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τα χώσω κι εγώ στον DSM αν πίστευα ότι αδικεί το οποιοδήποτε μέλος του forum.
ΟΜΩΣ ο Julious δεν είναι μέλος του forum.
Βρίσκεται εδώ, παρά τη θελήσει, της διαχείρησης,αλλά και των περισσοτέρων μελών.
Για μένα είναι ανύπαρκτος.
α.Δεν μπορείς να αδικήσεις τον ανύπαρκτο.
β.Ο ανύπαρκτος δεν μπορεί να είναι θεματοθέτης του τίποτα.Άρα δεν μπορεί να είναι κανείς εκτός θέματος, σε ένα ανύπαρκτο θέμα, ενός ανύπαρκτου θεματοθέτη.
Μη μας τον αγριεύεις φίλε ΑΜΕΙΝΙΑ και μας φύγει. Θα ξεμείνουμε από Ρωμαίους.
*
Ιούλιε προπάντων μη μασάς. Σάρωσες όλα τα βραβεία του esoterica.gr για το σωτήριο έτος 2015, τη χρονιά που όλοι οι Ελληνες κλοσάρ περίμεναν την έλευση του Αντίχριστου για να καταστραφεί επιτέλους αυτός ο γαμ... κόσμος (που λέει κι ένας φίλος εδώ), αλλα τελικά ο Μπέκετ είχε δίκιο. Ξεκίνα δυνατά για το 2016, έτσι ώστε να χρειαστεί να εφεύρουν ακόμα και ειδικά βραβεία για σένα. Και μην μεινεις στα καθιερωμένα παραληρη-εμετικά κείμενα περι λατρείας. Αρχισε να ξαναγράφεις τα ευαγγέλια, κανονικά και απόκρυφα. Πλήθος πιστών θα βρεθεί να πιστέψει. Κάποτε.
Απο εμάς τι θα μείνει; Κάποιο επίθετο και μια κληρονομία από φόρους σε κάποιο βλαστάρι που θα μας βρίζει εν ζωή οτι δεν τον καταλάβαμε ποτέ, για να περάσει κι αυτός τα ίδια με την σειρά του απο το δικό του. Ενω εσύ; Κάποτε, ο γαμ... τούτος κόσμος θα καταστραφεί τελικά και αν κατά τύχη επιβιώσουν τα γραπτά σου -φροντιζε να τα διατηρείς φυσικά- θα προκύψει μια νεα μυθιστορία για να πιστέψουν όλοι αυτοί οι απόκληροι του καινούργιου κόσμου που θα ξαναχτιστεί. Γι' αυτό μην μασάς.
Εμείς κατά βάθος σε ζηλεύουμε.
![]()
Σίν Βασίλη βγιέν (Ο Άγιος Βασίλης έρχεται)
μπόρα η πιλκιέν. (το χιόνι του αρέσει.)
Βγιέν μ΄ντα νε μές ε νάτες (Έρχεται μέσα στη μέση τηςνύχτας)
δεμάτ τε κα γιάπιν. (δώρα να μας δώσει.)
Γενάρη ντίχετ. (ο Γενάρης προβάλει.)
Ζόνιεν περιμένιμ (Την κυρά περιμένουμε)
τσί βγιέν σίπερ πάρ (που έρχεται από τον επάνω δρόμο)
δίπλιετ γκαρκούαρ νε γκομάρ. (δίπλες φορτωμένες στο γαϊδούρι.)
Μίρσε τ βίνιε βίτι ρί (Με το καλό να μας έρθει ο καινούργιος χρόνος)
Καλή χρονιά σε όλους![]()
*
Edited by - Sesostris on 02/01/2016 16:13:37
quote:
Aitherovamon,Δεν βαστιέμαι να σχολιάσω επί της διαφωνίας του Julious και του Dsm...
Ποιος είπαμε ότι είσαι εσύ; Με το κανονικό σου nickname δεν μπορείς να γράφεις αυτές τις ασυναρτησίες;
Εγώ απέδειξα ποιοι είναι τα τρολ και lol νομίζω από εκεί και πέρα ότι το αποδεικνύεται και οι ίδιοι.
quote:
Μακάρι να του συμπεριφερόμαστε ως να μην υπάρχει...
αλλά δυστυχώς τον ταΐζουμεΧρόνια καλύτερα και σε εσένα
Δεν με ταίζει κανείς.
Τα δικά μου ποστ και θέματα ταίζουμε όλα αυτά τα τρολ που εκτιμάς στο σάιτ, αντί για εμένα. Και τα οποία προφανώς ενοχλούνται από την παρουσία μου γιατί νιώθουν ότι απειλείται κάποιο βραβείο τους, αν κάποιος άλλος θεματοθετεί και έχει δυναμική παρουσία στο σάιτ.
Προτιμάς δηλαδή να έχεις μέλη που θα κατεβάζουν χριστοπαναγίες(εκ του ασφαλούς) και θα φτιάχνουν ατμόσφαιρα γηπεδική, αντί για κόσμιες συζητήσεις και θέματα με ιδέες να διαβάζει ο κόσμος.
Σχετικοί λοιπόν με το θέμα όλοι αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά και μάλιστα αποδεδειγμένα εσωτεριστές με κάρτα μέλους.
Και την panpam αν και είναι από τα πιο σοβαρά και κόσμια άτομα σε σάιτ; δηλαδή την έχετε για να γελάτε ε, Θες δηλαδή μοναχά τον βούρκο της κοινωνίας να γράφει εδώ;
Δεν σε καταλαβαίνω. Κάνεις πλάτες σε μια κλίκα καφενείου που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να παίρνει και την θέση σου, παίζοντας τον διαχειριστή.
Γιατί δεν θες ένα επίπεδο και μια τάξη στην θεματολογία και προτιμάς τον βούρκο και το χάος;
quote:
Για να πρωτοτυπήσω και για το καλό του χρόνου θα σας πω τα κάλαντα στα αρβανίτικα όπως τα λένε ακόμα μερικοί στα αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας.Σίν Βασίλη βγιέν (Ο Άγιος Βασίλης έρχεται)
μπόρα η πιλκιέν. (το χιόνι του αρέσει.)
Βγιέν μ΄ντα νε μές ε νάτες (Έρχεται μέσα στη μέση τηςνύχτας)
δεμάτ τε κα γιάπιν. (δώρα να μας δώσει.)
Γενάρη ντίχετ. (ο Γενάρης προβάλει.)
Ζόνιεν περιμένιμ (Την κυρά περιμένουμε)
τσί βγιέν σίπερ πάρ (που έρχεται από τον επάνω δρόμο)
δίπλιετ γκαρκούαρ νε γκομάρ. (δίπλες φορτωμένες στο γαϊδούρι.)
Μίρσε τ βίνιε βίτι ρί (Με το καλό να μας έρθει ο καινούργιος χρόνος)Καλή χρονιά σε όλους
*
Edited by - Sesostris on 02/01/2016 16:13:37
Εσύ τουλάχιστον για την ηλικία που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, δεν μπορείς να έχεις και ένα επίπεδο;
Το θεωρείς σωστό αυτό που κάνεις;
Θες να τα γράψεις όλα αυτά; Σε εμπόδισα; Άνοιξε ένα νέο θέμα και γράφε για σεξ μέσα στην Βίβλο. Γιατί δηλαδή πρέπει να τα γράψεις εδώ για να μου την σπάσεις; Σου ενόχλησα την ζωή ρε φίλε; Γιατί με ενοχλείς εσύ;
Τί φταίω εγώ που ενδιαφέρομαι για μύθους και θρησκείες, να έχω όλους εσάς που δεν ενδιαφέρεστε και να έρχεστε να μου την σπάτε και να βρίζετε τα πάντα; Γιατί δεν πάτε σε κανένα γήπεδο, σε κανένα καφενείο και ούτω καθεξής; Πήγαινε σπάσε καμμιά εκκλησία, βάρα κανένα παπά, σκίσε καμμιά Βίβλο να στανιάρεις, άμα έχεις απωθημένα με τον Χριστιανισμό.
Και λέτε και από πάνω ότι είστε σχετικοί.
Ο κόσμος που μας διαβάζει τί θα πει με αυτό το χάος; Μου λες;
Εγώ λοιπόν το κακό troll που ενδιαφέρομαι για τους μύθους και τις θρησκείες και πιστεύω στην φιλική συζήτηση μεταξύ ενδιαφερόμενων, εσείς οι καλοί άγιοι και πνευματικά εξελιγμένοι που έχοντας βαρεθεί την ζωή σας έρχεστε εδώ και βρίζετε γύφτικα...
Ούτε να μιλήσετε δεν ξέρετε, μόνο την γλώσσα των κανιβάλων ξέρετε και μετά μιλάτε και για ορθογραφία και για αρχαία ελληνική γλώσσα.... δεν σας νοιάζει λοιπόν το πνευματικό επίπεδο ούτε θέλετε να βελτιωθείτε.
Και υπάρχει ο όρος δηλαδή, πως αν θέλω να είμαι εδώ και όποιοι άλλοι ευγενικοί και καλοί άνθρωποι υπάρχουν, να σας ανέχομαι;
Τί να πω; Αν θέλετε τέτοια φόρουμ και πιστεύετε ότι αυτά τα πράγματα αναβιώνουν αρχαιοελληνικές κοινωνίες....
quote:
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο κόσμος που μας διαβάζει τί θα πει με αυτό το χάος; Μου λες;
Θα σου πω αμέσως.
Ο κόσμος που μας διαβάζει, θα σχηματίσει νέα αντίληψη περί του μαλακιόμετρου, έχοντας τον θεματοθέτη ως πρότυπο.
Παλαιότερα το είχε τερματίσει ο regulus.Τώρα αναγκαστικά προστέθηκαν νέες κλίμακες, ώστε να χωρέσουν τις δικές σου μαλακίες.
Εχεις όλο το 2016 στην διάθεσή σου, να το τερματίσεις κι εσύ, παρ'όλο τον ανταγωνισμό, από τον Χριστ.Ορθόδ. και την panpam.
Προς επίρρωσιν των ανωτέρω θα τοποθετηθούν νέα μέλη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο κόσμος που μας διαβάζει τί θα πει με αυτό το χάος; Μου λες;Θα σου πω αμέσως.
Ο κόσμος που μας διαβάζει, θα σχηματίσει νέα αντίληψη περί του μαλακιόμετρου, έχοντας τον θεματοθέτη ως πρότυπο.
Παλαιότερα το είχε τερματίσει ο regulus.Τώρα αναγκαστικά προστέθηκαν νέες κλίμακες, ώστε να χωρέσουν τις δικές σου μαλακίες.
Εχεις όλο το 2016 στην διάθεσή σου, να το τερματίσεις κι εσύ, παρ'όλο τον ανταγωνισμό, από τον Χριστ.Ορθόδ. και την panpam.Προς επίρρωσιν των ανωτέρω θα τοποθετηθούν νέα μέλη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν κατανοείς πως ο τρόπος ομιλίας σου είναι αηδιαστικός;
Χρησιμοποιείς βρισιές μαζί με ανήκουστες αρχαιοελληνικές φράσεις ψυχιατρικού περιεχομένου που πλάθεις, και βγαίνει ένα πολύ άσχημο μίγμα.
Το το πιστεύεις για τις απόψεις μας, το πως τις έχεις ερμηνεύσει κτλ είναι δικό σου θέμα.
Αλλά δεν είδα πουθενά να λέει πως αυτή η κατηγορία "Μύθος κ' Θρησκεία", έχει φτιαχθεί για διακωμώδηση.
Πιστεύεις στην φυσική, στη χημεία και στον αθεισμό, δεν με αφορά καθόλου, για δείξε μου όμως που λένε οι κανόνες "εδώ διασκεδάστε και βρίστε όλους τους ηλίθιους που πιστεύουν σε θρησκείες από 2000 έως 10000 ετών".
Άντε και τώρα που πήρε το ok ότι είναι ένα μέλος γεμάτο εκτίμηση από την "κοινότητα", θα έρθει ο φίλος σου ο dsm να βρίσει με τον γνωστό τρόπο, νομίζοντας πως έτσι κατάφερε κάτι καλό και άλλαξε την ζωή του προς το καλύτερο.
Σε ακίνητες Γεις, σε Σημεία και Τέρατα, σε Δράκους, σε Ιπτάμενα Άλογα και Άρματα κτλ...
Γιατί δεν το γράφει στους κανόνες, αφού εφαρμόζεται;
Και αν έστω επιτρέπεται μόνο η συμβολική ή και φυσική/χημική ερμηνεία των μύθων και των Θεών, γιατί δεν διασαφηνίζεται;
και όπως πάντα... σχετικοί επί του θέματος και
πιστοί στους κανόνες διεξαγωγής..."συζητήσεων"
και η αλήθεια αποκαταστήθηκε
quote:
Julius Caesar
Εσύ τουλάχιστον για την ηλικία που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, δεν μπορείς να έχεις και ένα επίπεδο;Το θεωρείς σωστό αυτό που κάνεις;
Καλά, ακόμα και τα αρβανίτικα κάλαντα σε πείραξαν Ιούλιε?
quote:
Julius Caesar
Σε ακίνητεςΓεις, σε Σημεία και Τέρατα, σε Δράκους, σε Ιπτάμενα Άλογα και Άρματα κτλ...
Ο πληθυντικός της Γης Ιούλιε, είναι Γαίες και όχι Γεις.
Άντε, ως πότε θα σε μαθαίνω ελληνικά!![]()
*
Edited by - Sesostris on 02/01/2016 20:50:58
Edited by - Sesostris on 02/01/2016 20:52:47
quote:
quote:
Aitherovamon,Δεν βαστιέμαι να σχολιάσω επί της διαφωνίας του Julious και του Dsm...
Ποιος είπαμε ότι είσαι εσύ; Με το κανονικό σου nickname δεν μπορείς να γράφεις αυτές τις ασυναρτησίες;
Ας με πληροφορήσει κάποιος από τη διαχείρηση,ποιο είναι το κανονικό μου nick name...
Αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ,τότε ...
ΥΣ: Έχεις δίκιο για τα περί ..τροφής των troll.Εννοείται.![]()
Είστε απλά αστείοι, εσείς η καφενειο-κλίκα που έχει κατασκηνώσει εδώ. Το σοβαρό(θα σε τσακώσει η αστυνομία, το sanhedrin, στη γάδα θα σε γαμήσουν οι αφγανοί) δεν σας βγαίνει, παρατήστε το.
Μείνετε τουλάχιστον στο κρύο αστείο που πουλάει κιόλας.
Έχετε καθήσει σαν μπάστακες, να παίζετε σαν τα μωρά με τις απόψεις των διάφορων χρηστών, παριστάνoντας και τον αστυφύλακα παράλληλα.
Έπειτα αλλάζετε ύφος και κάνετε και τους σοβαρούς πρόξενους, όταν σκάσει μύτη κανείς νέος που πιστεύετε ότι "είναι σε καλό δρόμο", λες και πάτε να φιλοξενήσετε κανένα νέο μέλος σε καμμιά μυστική οργάνωση. Ή μήπως παρέχετε και συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού;
Και του λες και εσύ γελοιοδέστερε των γελοιοδέστατων heretic(αυτό το nick τί το ήθελες αφού βρίζεις όλες τις παραθρησκευτικές οργανώσεις;) να προσέχει εμένα τον παπά lol lol lol
Τουλάχιστον φτιάξτε κανένα κόμμα με πιστεύω και σκοπό, από το να μαζεύεστε στο καφενείο και να απωθείτε κάθε σοβαρό άτομο.
quote:quote:
Julius Caesar
Εσύ τουλάχιστον για την ηλικία που ισχυρίζεσαι ότι έχεις, δεν μπορείς να έχεις και ένα επίπεδο;Το θεωρείς σωστό αυτό που κάνεις;
Καλά, ακόμα και τα αρβανίτικα κάλαντα σε πείραξαν Ιούλιε?quote:
Julius Caesar
Σε ακίνητεςΓεις, σε Σημεία και Τέρατα, σε Δράκους, σε Ιπτάμενα Άλογα και Άρματα κτλ...
Ο πληθυντικός της Γης Ιούλιε, είναι Γαίες και όχι Γεις.Άντε, ως πότε θα σε μαθαίνω ελληνικά!
*Edited by - Sesostris on 02/01/2016 20:50:58
Edited by - Sesostris on 02/01/2016 20:52:47
Πες τώρα ότι κάνει κάποιος surfing και βρεθεί σε αυτό το θέμα, διαβάζοντας τις ασυναρτησίες σου. Θα το περάσει για τσίρκο, ναι ή όχι;
Εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι παρερμηνείες της ορθόδοξης εκκλησίας, γιατί δεν τα γράφεις τα αρβανίτικα κάλαντα σε νέο θέμα;
Για δείξε μου που είναι το αστείο και το προσβλητικό για το σάιτ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.
Θεωρείς αστεία την συζήτηση για την φύση του Ιησού; Χαμηλής νοημοσύνης; Ποια είναι τα αντικείμενα υψηλής νοημοσύνης με τα οποία ασχολείσαι και γιατί τα παράτησες για να ασχοληθείς με τα χαμηλής;
Τόση μεγάλη ευχαρίστηση αντλεις από το πείραγμα χριστιανών, πως τους λες χριστιανόπληκτους, λες και εσύ δεν πάσχεις από φανατισμό;
Και εγώ σου λέω θα αντλήσεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση αν μπουγελώσεις παπά, του πετάξεις αυγά, αν σπάσεις και ποδοπατήσεις εικόνες, αν κάψεις σταυρούς κτλ
Και μετά τα...αρβανίτικα κάλαντα, πάμε στα κάλαντα της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ που τραγουδάνε τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ
Τρίγωνα, κάλαντα, σκόρπισαν παντού
κάθε σπίτι μια φωλιά του μικρού Χριστού,
τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά
ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά
Άστρο φωτεινό, θα `βγει γιορτινό
μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό
Τρίγωνα, κάλαντα, στο μικρό χωριό
και χτυπάει χαρούμενα το καμπαναριό
τρίγωνα, κάλαντα σκόρπισαν παντού
κάθε σπίτι μια φωλιά του μικρού Χριστού
Τρέχουν τα παιδιά μέσα στο χιονιά
ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά
μες στη σιγαλιά, ανοίγει η αγκαλιά
κι έκανε η αγάπη την καρδιά φωλιά
Τρίγωνα, κάλαντα σκόρπισαν παντού
κάθε σπίτι μια φωλιά του μικρού Χριστού
τρίγωνα, κάλαντα μες στη γειτονιά
ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ HERETIC
Στο θέμα της στρατιωτικής θητείας μίλησες για "πουστρόχαρτο". Στο σύμφωνο συμβίωσης δεν θα ψήφιζες υπέρ, αφού οι "φασίστες" ψηφίσαν κατά;
Ονομάζεσαι heretic αλλά δεν γουστάρεις τους μάρτυρες του Ιεχωβά.
Και ποιος σου είπε ότι εγώ είμαι; Ελπίζω τώρα να γίνεις για αντίδραση, γιατί εσύ είσαι ορκισμένος αντί μου.
Πάρε λοιπόν τον ΣΤΑΥΡΟ που θα με πεις εμένα απεσταλμένο του Μπρούκλυν και μέλος κρυφοαμερικάνικης ευαγγελικής εταιρείας.