- Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οσο για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας τι να πω.Εγω απο την Μακεδονια ειμαι (ΚΙΛΚΙΣ),εχω γυρισει σχεδον ολη την ευρυτερη περιοχη της Μακεδονιας και δεν εχω συναντηση σλαβοφωνους.Πως ο εν λογω κυριoς λεει ". I can only say, as my personal experience after exploring almost the whole interior of the province, that outside the fringes already referred to, and some small urban centres, practically the whole mass of population is Slavonic, speaking characteristically Bulgarian dialects" ηλεικρινα αποριας αξιον εστι.
Τι "εστι αξιον απορίας?" . Το γεγονός οτι αυτος περιηγηθηκε στη Μακεδονια το 1903 ενω εσυ το 2003?
quote:
Να εισαι πιο προσεκτικη οταν διβαζεις κατι.
Εγω? Κοιτα πιο πανω....
quote:
Καλο ειναι να ξερεις πως ολα χρηζουν ερευνας,ειτε τα λεει ο Εβανς ειτε ο Ομηρος ειτε ο kymikos ειτε ο Χ ,Ψ....
Ναι, αλλα μας παρουσιαζεις τα γραπτα του Εβανς σαν επιχειρημα, οχι σαν αντικείμενο ερευνας.
Και προφανώς, quoting τον Εβανς (ή γενικοτερα οποιονδηποτε συγγραφεα/ερευνητη), μαλλον θα πρεπει να γνωριζεις ενδελεχως τα γραπτα τους, γιατι "ατακτως ερριμενοι" λεξεις και φρασεις οδηγουν σε λαθος συμπερασματα.
Να μην το ψαξεις ολο,ψαξε----->ετος 16ο,1989,σελ.2288.Στειλτους e-mail.Κατεβασε την απαντηση ,και στειλτην και σ΄εμενα.
Σε τρομαζει ο Δαυλος ε;Γιατι αραγε;Μηπως πρεπει να το καψουμε;
""Και βλέπω, με λύπη, οτι ούτε το εμφανέστατο λάθος που έκανες ως προς τον τρόπο που ερμήνευσες τον Σαμψων δεν θέλεις να παραδεχθείς, οπότε μάλλον και τα άλλα θα σου είναι εξ ίσου δύσκολά""
Εσυ αυτο "γραπτή κεραμεική" θεωρεις λαθος.Οχι φιλε μου.Λαθος εκαναν οι του υπουργειου(σκοταδιστες).Επρεπε να γραφαν "ζωγραφικη" κεραμικη.Εξηγησε μου που ειναι το επιμαχο κεραμικο και γιατι δεν υπαρχει αναφορα σ΄αυτο.Αλλα εσυ μαλλον το ξερεις,αφου διαβαζεις ΔΑΥΛΟ.[Αν οχι εσυ τοτε η παρεα σου στο "ιερατειο".]
Αλλα και ετσι να ειναι ,γινεται αναφορα στην 6η χιλιετια π.Χ.
ΟΙ "ΙΕ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.
(Στειλε μου το τοπικ με τους ΙΕ)
Vulpia
Τι "εστι αξιον απορίας?" . Το γεγονός οτι αυτος περιηγηθηκε στη Μακεδονια το 1903 ενω εσυ το 2003
Δηλαδη εντος 100 ετων εσβησε το "εθνος" των σλαβοφωνων;Απο ποιους;Απο τους Ελληνες του
1912 του 22 του 40 του 67;Ελεος!
Ναι, αλλα μας παρουσιαζεις τα γραπτα του Εβανς σαν επιχειρημα, οχι σαν αντικείμενο ερευνας.
Και προφανώς, quoting τον Εβανς (ή γενικοτερα οποιονδηποτε συγγραφεα/ερευνητη), μαλλον θα πρεπει να γνωριζεις ενδελεχως τα γραπτα τους, γιατι "ατακτως ερριμενοι" λεξεις και φρασεις οδηγουν σε λαθος συμπερασματα
Παρουσιαζω τα γραπτα του Εβανς ως επιχειρημα,αλλα δεν πηρα "ατακτως ερριμενοι" λεξεις οπως λες-ουτε μια-Αναφορα εγινε στο βιβλιο "scripta minoa" και στις αμφιβολιες που εξεφρασε και συνεχισα με τον Πολ Φωρ για να επισημανω οτι η ερευνα, ειναι κρικος που ενωνετε με αλλο κρικο και.... και δημιουργουν αλυσιδα. Σημασια εχει οι κρικοι να ειναι ομοιοι .Το γιατι το καταλαβαινεις.
Εσυ τωρα βασιζομενη στα γραπτα οποιου νομιζεις ,κανε την δικη σου ερευνα καιενωσε τους κρικους σου.
quote:Μάλλον υπάρχει κάποια παρεξήγηση. Το Nestor του Πανεπιστημίου του Cinicinati (που προηγουμένως στεγαζόταν στο πανεπιστήμιο της Indiana) δίνει τις εξής αναφορές για το όνομα Paul Faure και το έτος 1989.
Να μην το ψαξεις ολο,ψαξε----->ετος 16ο,1989,σελ.2288.Στειλτους e-mail.Κατεβασε την απαντηση ,και στειλτην και σ΄εμενα.
quote:
NESTORBibliography of Aegean Prehistory, and related areas:
Search results:
1 through 2 of 2 records found.
Wednesday, January 5, 2005 09:10:19 AM
Faure, Paul. 1989. Dio mistiriodi aromatika fita tis arheas Kritis. To PO-NI-KI-JO ke i THEANGELIS. Arheoloyia 30. p. 12-13.Faure, Paul. 1989. Recherches de toponymie crétoise. Opera Selecta. Adolf M. Hakkert, Amsterdam.
Ποιό από τα δύο νομίζεις οτι είναι αυτό που εννοείς;;
Επιμένω οτι η αναφορά για τα κείμενα της Ιθάκης είναι μπαρούφα.
quote:Μπορεί και να ήταν της 6ης π.Χ. χιλιετηρίδας. Ελληνικό κείμενο δεν ήταν, πως άλλοιως να το πώ.
Αλλα και ετσι να ειναι ,γινεται αναφορα στην 6η χιλιετια π.Χ.
Κ
Το τοπικ που ζήτησες Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε
Edited by - kynikos on 05/01/2005 16:34:37
quote:Έχει χιλιοσυζητηθεί. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις αναφορές, αλλα είμαι σίγουρος οτι τις ξέρει ο junk95.
Δηλαδη εντος 100 ετων εσβησε το "εθνος" των σλαβοφωνων;Απο ποιους;Απο τους Ελληνες του 1912 του 22 του 40 του 67;Ελεος!
Η επίσημη θέση της Ελληνικής κυβέρνησης, άν κατάλαβα καλά, ήταν οτι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ τους σλαβόφωνες, αλλά αφού τους θεωρούσε εκΣλαβισθέντες Ελληνες, "φρόντισε" να ξεΣλαβισθούν.
Οι Ελληνόφωνες, από ο,τι φαίνεται και στις απογραφές ήταν η μειοψηφεία.
Ρώτα κάποιον που να ξέρει καλύτερα τα πολιτικά...
Edited by - kynikos on 05/01/2005 16:42:40
quote:
Δηλαδη εντος 100 ετων εσβησε το "εθνος" των σλαβοφωνων;Απο ποιους;Απο τους Ελληνες του
1912 του 22 του 40 του 67;Ελεος!
Αφού σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα, ακριβώς αυτό έγινε. Πρώτα στείλαμε 40.000 "σκληροπυρηνικούς" σλαβόφωνους στη Βουλγαρία. Ή μάλλον όχι: πρώτα στείλαμε 632.000 πρόσφυγες στη Μακεδονία, οι οποίοι πήραν τα καλύτερα χωράφια, ώστε να καμαρώνουμε το 1926 για "83% ελληνικό πληθυσμό".
Μετά, το 1936, ο Μεταξάς ανάγκασε τους σλαβόφωνους να αλλάξουν όλα τα επώνυμά τους σε ελληνικά (γι' αυτό βλέπεις κάτι "Σιδηρόπουλους" και κάτι "Παπαδόπουλους" 800χλμ από την Πελοπόννησο) καθώς και τα ονόματα των χωριών τους. Μέχρι το 1974 η χρήση της "βουλγαρικής γλώσσης" από τους κατοίκους της ΒΔ Μακεδονίας ακόμα και στις μεταξύ τους συζητήσεις τιμωρούνταν αλύπητα από το κράτος, το οποίο άλλωστε είχε την ικανότητα να επιβάλλει τον πλέον ασφυκτικό έλεγχο αφού ολόκληρη η περιοχή ήταν Επιτηρούμενη Ζώνη, διοικούμενη απ' ευθείας από το Στρατό και τις Μυστικές Υπηρεσίες. Δήθεν για τον φόβο των κομμουνιστοσυμμοριτώνανε. Περιττό να σου πω ότι δεν ήταν και ό,τι πιο διασκεδαστικό να ζεις υπό τέτοιες συνθήκες, γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι την έκαναν για Αυστραλία.
Παρ' όλα αυτά, αν πας σήμερα στο Νεστόριο ή στις Πρέσπες θα διαπιστώσεις ότι ο πληθυσμός είναι σχεδόν 100% δίγλωσσος. Το όλον γύρω στα 20.000 άτομα. Δεν καταλαβαίνω σε τι μας ενοχλούν. Αφήστε τους ήσυχους να ζήσουν τη ζωούλα τους. Κι εσείς και τα ιδεολογικά σας αδερφάκια βορείως των συνόρων, που φαντασιώνονται 1.000.000 υπόδουλους "Μακεδόνες". Αρκετά περάσανε. Ούτε καν συγνώμη δεν απαιτούν από εσάς.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ….
![]()
ΠΟΙΩΝ ΑΚΡΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;
![]()
ΟΛΗ Η MACEDONIA ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ. ![]()
![]()
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΣΩ. ![]()
ΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΡΟΥΣΛΑΝΑ, ΜΠΛΑΓΚΟΝΤΑΡΙΑ, Ή Ο ’ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ.
![]()
ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
![]()
ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΥΡΙΟΥΣ» ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ………![]()
![]()
ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ VISA. (όχι της Barclay’s βρε κουτά…)![]()
![]()
ΒΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΑ…. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΟΛΑ. ![]()
""NESTOR
Bibliography of Aegean Prehistory, and related areas:
Search results:
1 through 2 of 2 records found.
Wednesday, January 5, 2005 09:10:19 AM
Faure, Paul. 1989. Dio mistiriodi aromatika fita tis arheas Kritis. To PO-NI-KI-JO ke i THEANGELIS. Arheoloyia 30. p. 12-13.
Faure, Paul. 1989. Recherches de toponymie crétoise. Opera Selecta. Adolf M. Hakkert, Amsterdam. ""
Μαλλον με εμπαιζεις.Σου ειπα:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Επισης λες:
""Μπορεί και να ήταν της 6ης π.Χ. χιλιετηρίδας. Ελληνικό κείμενο δεν ήταν, πως άλλοιως να το πώ""
Εννοω τα ευρηματα!!!!
Εσκεμενα σου διαφευγουν καποια σημεια.Δεν στειλαμε κανεναν πουθενα.Δεν χρησειμοποιεις σωστη ορολογια,με αποτελεσμα να διαστρευλωνεις τα ιστορικα γεγονοτα κατα το δοκουν.
Ομως ειναι ιστορικο συμβαν και η θεση του ειναι σε αλλο τοπικ.Αν συμφωνεις ας τ΄αφησουμε.
_________________________________________________________________________________________
«Δεν παραδέχεσαι τίποτα εκτός της χοντροκομμένης μαυρό-ασπρής σου εικώνας για τους "Αρχαίους", η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο απο τρίτο χέρι Γερμανική πάσα, καί χωρίς να την στηρίζεις σε τίποτα ΔΙΚΟ ΣΟΥ (μόνο κάτι πολύ ύποπτα quote Βάσκων ευροβουλευτών, κλπ), καλείς για "Αναπαλαίωση" αυτης της παραμυθένιας οπτασίας, μπας και δει ασπρη μέρα (cargo, που λένε στην Παπούα) ή Ελλάδα.»
Γεια σου ρε Κυνικέ με……….τις έγχρωμες εικόνες σου αγορίνα μου!!!![]()
![]()
Αλήθεια, και άντε εγώ δεν στηρίζω σε «κάτι δικό μου» τα αναφερόμενα, εσύ δηλαδή ρε ερευνηταρά της πολυθρόνας έχεις……….παρουσιάσει καμία εργασία σου και δεν το πήρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ χαμπάρι?????![]()
![]()
![]()
Σοβαρέψου Κυνικέ, ηρέμησε γιατί άρχισες να τρικλίζεις και να’σαι σίγουρος πως θα δείξουμε όλοι κατανόηση για την περίπτωση σου!![]()
![]()
Ως προς το υπόλοιπο (και νέο) παραλήρημα, σου απλά το προσπερνάω διότι ουδέν νεότερο από τα όσα συνηθίζεις να λες και να επαναλαμβάνεις. Δεν μου λες, τελικά πρέπει να περνάς μεγάλη μοναξιά αδερφάκι μου.
Δεν θέλω να φανταστώ κάτι πιο προχωρημένο…..![]()
![]()
Άντε και χαλάρωσε, γιατί θα’χω και τύψεις στο τέλος!![]()
quote:Το έχεις διαβάσει εσύ ο ίδιος;
Μαλλον με εμπαιζεις.Σου ειπα:quote:
Σου λέω οτι τα στοιχεία που δίνεις όχι μόνο δεν υπάρχουν στην βάση δεδομένων, αλλά και μυρίζουν πλαστά.
Λοιπόν, το έχεις διαβάσει το άρθρο, ή απλά παραθέτεις μια σειρά ασυνάρτητων αριθμών από τον Δαυλο ή πιος ξέρει που;
Κ
Θά είχα μείνει πραγματικά έκπληκτος αν έδειχνες διάθεση για αληθινή συνομιλία σχετικά με τις αρχαίες Ελληνικές θρησκΕΙΕΣ!
Λυπάμαι που για κάποιο μυστήριο λόγο, τα αρχαιολογικά, γλωσσολογικά, ιστιρκά και μυθολογικά τεκμήρια δεν κατάφεραν να σου δείξουν οτι - ισως - τα πράγματα να είναι λίγο πιο πολύπλοκα από ο,τι νομίζεις.
quote:Χαχα, κορυφαίο, τάδε έφη Σβάμπε!!
Ως προς το υπόλοιπο (και νέο) παραλήρημα, σου απλά το προσπερνάω διότι ουδέν νεότερο από τα όσα συνηθίζεις να λες και να επαναλαμβάνεις.
Άντε, σε αφήνω να συνεχίσεις το παιχνίδι με τους αγαπημένους σου μαυροφορεμένους αχυράνθρωπους.
Κ
«Άντε, σε αφήνω να συνεχίσεις το παιχνίδι με τους αγαπημένους σου μαυροφορεμένους αχυράνθρωπους.»
Ο καθένας με……..«κάτι» παίζει μεγάλε Κυνικέ!!!![]()
Για να μιλάς όμως εσύ πια για παίξιμο κάτι θα ξέρεις………………….![]()
![]()
![]()
Κατά τα άλλα, εγώ με τους μαυροφορεμένους και εσύ με τους ΙΕστές και την ατελείωτη…..επιστημοσύνη!!!![]()
![]()
![]()
Έ ρε γλέντια……![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Δεν ξέρω τί σε μαθαίνουν εσένα εκεί στην Πελοπόννησο, αλλά εγώ όταν παίρνω κάτι με το σπαθί, ποτέ δεν το δίνω πίσω, δεν πα να είναι του Πάπα!
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΣΩ.
Ελληνική σύγχρονη ιστορία δεν ξέρω κάλα (όπως ας πούμε ξέρω θεωρία πτήσης) αλλά ρωτάω, και φροντίζω να μάθω ο,τι μπορώ. Μεσα σε έναν χρόνο μαθαίνεις πολλά, άμα ρωτάς!
Θα σου απαντούσα λοιπόν, και σε αυτό το θέμα, αλλά και στο θέμα του παλιόφιλου μας του Αρχύτα, που το αφήσαμε... να κρέμεται, αλλά πρέπει να βρούμε έναν πιό κατάληλο χώρό, να μην χαλάμε το παρόν τοπικ που έχει να κάνει με τις θρησκευτικές αντιγραφές.
Κ
Την καθαρεύουσα την εγκατέλειψες, ΔΩΡΙΕΥΣ; Άντε γίναμε ΟΛΟΙ kynikoi εδώ μέσα; Να το εκλάβω σαν κοπλιμέντο; ![]()
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΥΤΑ……ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
![]()
ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
![]()
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ «ΠΗΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΗΓΕΣ» ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΛΛΑ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ![]()
![]()
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ.
ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…..
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ, ΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΔΡΑ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ.
ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΝΟΒΓΚΡΑΝΤ ΚΑΙ «ΚΑΤΩ» ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.
![]()
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΖΟΥΝ ΦΙΛΗΣΥΧΑ(όπως λες) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 800.000 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΥ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΣ.
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ π.χ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΔΕΛΦΗ ΧΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ. ![]()
![]()
![]()
Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ
quote:Γιατί, επειδή επιμένω οτι το... εκκρεμές του Αρχύτα αποκλείεται να πέταγε; Ξέρεις πόσσες ώρες έφαγα ψάχνοντας κάθε πιθανότητα για το αντίθετο; Εσύ κύριε μη-ισχυρογνώμονα, πόσες ώρες αναρωτήθηκες αν μπορούσε η αναφορά να μην ήταν τίποτα περισσότερο απο "ενθουσιασμός" του Τζέλιους.
ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.![]()
quote:Οι ανασκαφες της Ανεμοσπηλιάς δεν είναι "πηγη"; Τί είναι - συντριβάνι;
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ «ΠΗΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΗΓΕΣ» ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΛΛΑ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
Γιατί το μόκωσαν όλοι μόλις άκουσαν "Μεγάλη Θεά";
quote:Και δεν είναι λάθος οι πλαστές αναφορές στον Πώλ Φώρ;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ.![]()
Κάνε καμμιά αναζήτηση στο Nestor με το λήμμα ΙΕ πρώτα, και μετά έλα ζήτα μου αναφορές για πανεπιτήμια και έδρες. (Αφου το Oxford, Cambridge, California, Yale, Massachusetts, Sorbonne, και δεν ξέρω ποια άλλα δεν σου κάνουν)
quote:Κάνεις λάθος, ποτέ δεν ασπάστηκα Φουράκη, Κεραμυδά ή Λιακόπουλο.
ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
k
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.
![]()
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Τ’ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΔΩΝ![]()
![]()
ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ![]()
![]()
Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ
quote:Αν πἰστευα οτι θα σε βοηθούσε να τα βρείς, θα σου έλεγα...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Τ’ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΔΩΝ
ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
Μόνο που χρειάζεται αεροπλάνο που να μπορεί να απογειωθεί.
Με το δικό σου, σε βλέπω να πνίγεσαι, και δε θέλω το κρίμα σου στο λαιμό μου.
Κάτσε καλύτερα εκεί που είσαι, και άμα φτάσουν οι πρόγονοι σου με το Hellenic Cargo® σε πάνε με το διαστημόπλοιό τους.
Ή πήγαινε στη Κρήτη καλύτερα να δείς για τις θρησκευτικές αντιγραφές. Με βαπόρι ίσως καταφέρεις να μην πνιγείς.
k
kynikos
"Σου λέω οτι τα στοιχεία που δίνεις όχι μόνο δεν υπάρχουν στην βάση δεδομένων, αλλά και μυρίζουν πλαστά"
Το οτι δεν υπαρχουν στη βαση δεδομενων σημαινει πως ειναι πλαστα;Λογικη ειναι αυτη;Υπαρχει αλλος τροπος της επικοινωνιας (οχι στη βαση δεδομενων) με το πανεπιστημιο.Η βαση δεδομενων "κατασκευαζεται" κατοπιν επιλογης του χωρηγου της.(π.χ.Βαση δεδομενων ΥΠΠΟ, δεν υπαρχει αναφορα στην ενεπιγραφη πινακιδα του Δυσπιλιου).
"Μάλλον υπάρχει κάποια παρεξήγηση"
Μολις ληθει η παρεξηγηση θα βρεις και την απαντηση.Ειδομεν.
Σχετικα με τον Δαυλο, το πιο σοβαρο λαθος που εκανε εως τωρα στα 24 χρονια διαδρομης του ειναι μονο "ορθογραφικο"!Μιλα παντα με αποδειξεις με στοιχεια βασισμενα παντα σε επιστημονικη ερευνα και με παραπομπες σε βιβλιογραφια.
Αν εντοπισες οτι σε καποιο θεμα εδωσε πλαστα στοιχεια,καντους αγωγη,να τα οικονομησεις και να χρηματοδοτησεις την ΙΕ θεωρια!!
Επι τη ευκαιρια για την ΙΓ θεωρια του Jacob Grimm δεν λες τιποτα...ΤΙ να πεις ομως!Δεν σας εκατσε τοτε, δεν θα σας κατσει και τωρα. Πλανη ηταν η ΙΓ φιλε μου ,πλανη ειναι και η ΙΕ.Ειναι θεμα χρονου η καταρευση της .Εδω ειναι που ταιριαζει ο χαρακτηρισμος που μου προσεδωσες :εχει(ς) επιστημονικα σαθροτατες βασεις.Με την διαφαρα οτι η ΙΕ δεν εχει αθολου βασεις.
Ες αυριο τα σπουδαια.
_________________________________________________________________________________
quote:
Να εισαι πιο προσεκτικη οταν διβαζεις κατι.
Εγω? Κοιτα πιο πανω
___________________________________________________________________________________
Σοβαρεψου!!!
Εσυ μου εστειλες μια σελιδα στα Αγγλικα σκεπτομενη τι;Οτι γνωριζω Αγγλικα;
Και στο φιναλε σου εγραψα τι διαβαζεις,οχι τι γραφεις.