ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Vulpia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kynikosΜέλος
07/01/2005, 01:10:19
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:
Το οτι δεν υπαρχουν στη βαση δεδομενων σημαινει πως ειναι πλαστα;Λογικη ειναι αυτη;Υπαρχει αλλος τροπος της επικοινωνιας (οχι στη βαση δεδομενων) με το πανεπιστημιο.
Οπότε περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δώ το πλήρες κείμενο που να αναφέρει οτι βρέθηκε Γραμμική Β του 2700 π.Χ. στην Ιθάκη (ή οπουδήποτε αλλού) από τον Πώλ Φώρ (ή από οποιονδήποτε άλλον).

Το περιμένω δε με τόσο ενδιαφέρον, γιατί αν υπάρχει θα με κάνει να αλλάξω σημαντικά την γνώμη μου, πράγμα που συνήθως με ευχαριστεί!!

Αντιλαμβάνεσαι, φυσικά, οτι αφού εσύ παραθέτεις τον ισχυρισμό, είναι και δική σου ευθύνη και να παρουσιάσεις το κείμενο.

Εγώ δεν διαθέτω τον χρόνο για να κάθομαι κυνηγάω τσάμπα κατι που είμαι σχεδόν ολοσίγουρος οτι είναι αρλούμπα για ευκολόπιστους.

Τώρα, βέβαια, αν βάζαμε και κανα στοιχηματάκι, έτσι για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο ζωντανά, μπορει και να με ενδιέφερε. Δεν λέω πολλά, να πούμε έτσι 100-500 ευρουδάκια, για την πλάκα του πράγματος. Αν κερδίσω μάλιστα χαρίζω τα κέρδη στο esoterica, να αποσβέσει λίγο τα έξοδα του bandwidth και των σκληρών δίσκων στέγασης των αρχαιομπουρδολογιών.

Ή αν δεν σου αρέσουν τα χρηματικά στοιχήματα (μου φαίνεται οτι ακούω κοτούλες να κακαρίζουν, κο-κο-κο-κο ), τότε, για να δούμε, τί να στοιχηματίσω - νά το βρήκα, θα γράψω σε όλα τα σχετικά τοπικ του esoterica, όποια μου υποδείξεις εσύ, με γράμματα κόκκινα, size=5, «Παιδιά ξευτιλίστηκα: Οι απόψεις που είχα για τους ΙΧ ήταν εντελώς βλαμένες, τα στοιχεία του Φώρ μας δείχνουν μια εντελώς άλλην εικόνα, όποιος σας λέει για Πακιστανο-Ουζμπέκους, δείχτε του το άρθρο του "περιοδικού" Nestor.». Εσύ τι θα ήθελες να στοιχηματίσεις; Προτείνω να ντυθείς κότα για μια μέρα και να σταθείς έξω απο τα γραφεία του Δαυλού κρατώντας ένα πλακαρ που να λέει = "Κουφάλες αρχαιολάτρες κοιτάχτε πως με κάνατε να καταντήσω!!", κι όταν σε ρωτάνε τί συμβαίνει, να τους εξηγείς το στοίχημα.

Τί λές μεγάλε κάνουμε παιχνίδι;
Ή έχεις κάτι άλλο να αντιπροτείνεις;

Κ

Edited by - kynikos on 07/01/2005 01:17:14

PHILOSOFOS-1Μέλος
07/01/2005, 02:16:51
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!
ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ....
.......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΧΙΟΥΜΟΡ!!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

07/01/2005, 10:05:33
Ά ρε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, ά ρε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, θα σε επιπλήξω νομίζω με……..1000 μετάνοιες σε μοναστήρι…….γυναικείο!!!!!

Καλά, δεν έχεις ΑΚΟΜΑ αντιληφθεί πως ο Μρ.Κυνικός ζει από……στοιχήματα?? Άντε αγοράκι μου να κάνεις τίποτα καλύτερο διότι τα «τεκμήρια» που κατέχει το camp των ΙΕστών είναι τόσα μα τόσα πολλά ώστε……..δεν μπορούνε καν να καταγραφούν!!!!

(Έ ρε γλέντια……)

Κατά τα άλλα, και για να μην ξοδευτούμε στα στοιχήματα (πως φαίνονται οι συνήθειες…), ας δούμε τι λένε και κάποιοι από δαύτους που…….δεν εντόπισαν το περίφημο camp!

http://www.bydesignwebsights.com/DesktopDefault.aspx?tabid=8454

http://www.bydesignwebsights.com/DesktopDefault.aspx?tabid=7095

Και για να μαθαίνουν οι νεότεροι (σωστά τα λέω παππού, ουπς, ή μήπως Παπούα??) σας δίδω και ορισμένους…πυροβολημένους που την είδαν δήθεν!

1) Φρίντριχ Ένγκελς: Η θέση του αρχαίου ελληνικού λαού στην ιστορία δεν μπορεί να διεκδικηθεί από κανέναν άλλο, γιατί μόνο αυτός έχει τόσα πολλά χαρίσματα.

2) Ζορζ Κλεμανσό: Η ανθρωπότητα ευεργετήθηκε από τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν μεγαλειώδη πολιτισμό.

3) Κρουαζέ Μαρί: Πολλά διαφορετικά ταλέντα και πρωτότυπα έργα που αγγίζουν την τελειότητα κατόρθωσε να παράγει μόνο η Ελλάδα... Οι πολιτισμοί του κόσμου κουβαλούν μαζί τους ένα κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού.

4) Ούρλιχ Βιλάμοβιτς: Οι Έλληνες είναι οι πατέρες όλων των πολιτισμών.

5) Ζίλμπερτ Μάρεϊ: Η ελληνική κλασική σκέψη είναι η ρίζα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

6) Αλεξάντερ Βασίλιεφ: Τα κλασικά ελληνικά έργα μεταφέρθηκαν στη Δύση εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούσαν στην Ελλάδα. Επιπλέον στην Ιταλία μαζεύτηκαν πολλοί Έλληνες και έτσι η Δύση είχε την ευκαιρία να έρθει σε νέα επαφή με το παρελθόν της Ελλάδος, η οποία πρόσφερε στην ανθρωπότητα μεγάλη υπηρεσία για την περαιτέρω εξέλιξή της.

7) Νικόλαος Λένιν: Η δημιουργία της λογικής σαν αυτοτελούς επιστήμης οφείλεται στον Αριστοτέλη.

8) Πωλ Βάλερι: Η πειθαρχία του πνεύματος οφείλεται στην Ελλάδα. Όλες της οι πράξεις ήταν τέλειες.

9) Έντουαρντ Μακένζι: Ό,τι κάνει ωραιότερη και ανώτερη τη ζωή το χρωστάμε στην κοιτίδα του μεγαλύτερου πολιτισμού, την Ελλάδα.

10) Μιχαήλ Κορόστοβτσεφ: Οι έννοιες πολιτισμός και Ελλάδα είναι αδιαίρετες και ταυτόσημες.

11) Ροζέ Γκαροντί: Η επιστήμη γεννήθηκε στην ελληνική Ιωνία τον 6ο και 7ο αιώνα π.Χ.

12) Ζακ Βερνάν: Ο Ελληνικός λαός είναι ο εκλεκτός ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς.

13) Τόμας Γιάκομπσεν: Η κλασσική Ελλάδα τα πρόσφερε όλα στον σύγχρονο πολιτισμό.

14) Μαριάν Μακντόναλτ: Οι ευρωπαϊκές γλώσσες δομήθηκαν σύμφωνα με την πνευματική δομή της Ελληνικής.

15) Ιρίνα Αντόνοβα: Η νεότητα του πολιτισμού της ανθρωπότητας είναι η Ελλάδα.

16) Γκαίτε: Καταραμένε Έλληνα! Όπου και να κοιτάξω σε βρίσκω μπροστά μου! Τα έκανες όλα, τα βρήκες όλα και δεν άφησες τίποτα να βρω εγώ!

Άχ ΑΣΧΕΤΕ Γκαίτε, άσχετε που δεν έβαλες πρώτα το στοίχημα για να σωθούμε…..

Τα χαιρετίσματα στην Αίλια Καπιτωλίνα.

VulpiaΝέο Μέλος
07/01/2005, 12:30:51
ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ
quote:
Σοβαρεψου!!!
Εσυ μου εστειλες μια σελιδα στα Αγγλικα σκεπτομενη τι;Οτι γνωριζω Αγγλικα;
Και στο φιναλε σου εγραψα τι διαβαζεις,οχι τι γραφεις.

1) Sorry, δεν ηξερα οτι δεν διαβαζεις Αγγλικά
2) Απο την αλλη παντως αφου δεν γνωριζεις Αγγλικα, γιατι απαντάς πανς στο Αγγλικο κειμενο και εκτιθεσαι?

3) Για να εξηγηθω μια και καλη: ο λογος που σου εδειξα την επιστολή του Evans ειναι για να αναδειξω το γεγονος οτι η χρηση μεμονομενων quotes δεν αποτελει επιχειρημα. Θα εχεις ακουστα οτι το δικτυο βριθει απο sites που στηριζομενα σε τμηματικα quotes απο Αρχαιους Ελληνες συγγραφεις "αποδυκνειουν" οτι πχ "η Μακεδονικη ηταν διαφορετικη γλωσσα απο την Ελληνικη".

4) Στο φινάλε τον Εβανς απο που τον εμαθες και τον χρησιμοποιεις σαν πηγη? Να υποθεσω οτι ξερεις μονο την μεταφραση αυτων των 10 λεξεων που διαβασες καπου, καποτε?

4)Και στο πολυ φιναλε, κοψε τις προστακτικες

VulpiaΝέο Μέλος
07/01/2005, 13:06:30
Schwabe
quote:
1) Φρίντριχ Ένγκελς: Η θέση του αρχαίου ελληνικού λαού στην ιστορία δεν μπορεί να διεκδικηθεί από κανέναν άλλο, γιατί μόνο αυτός έχει τόσα πολλά χαρίσματα.

2) Ζορζ Κλεμανσό: Η ανθρωπότητα ευεργετήθηκε από τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν μεγαλειώδη πολιτισμό.

3) Κρουαζέ Μαρί: Πολλά διαφορετικά ταλέντα και πρωτότυπα έργα που αγγίζουν την τελειότητα κατόρθωσε να παράγει μόνο η Ελλάδα... Οι πολιτισμοί του κόσμου κουβαλούν μαζί τους ένα κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού.

4) Ούρλιχ Βιλάμοβιτς: Οι Έλληνες είναι οι πατέρες όλων των πολιτισμών.

5) Ζίλμπερτ Μάρεϊ: Η ελληνική κλασική σκέψη είναι η ρίζα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

6) Αλεξάντερ Βασίλιεφ: Τα κλασικά ελληνικά έργα μεταφέρθηκαν στη Δύση εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούσαν στην Ελλάδα. Επιπλέον στην Ιταλία μαζεύτηκαν πολλοί Έλληνες και έτσι η Δύση είχε την ευκαιρία να έρθει σε νέα επαφή με το παρελθόν της Ελλάδος, η οποία πρόσφερε στην ανθρωπότητα μεγάλη υπηρεσία για την περαιτέρω εξέλιξή της.

7) Νικόλαος Λένιν: Η δημιουργία της λογικής σαν αυτοτελούς επιστήμης οφείλεται στον Αριστοτέλη.

8) Πωλ Βάλερι: Η πειθαρχία του πνεύματος οφείλεται στην Ελλάδα. Όλες της οι πράξεις ήταν τέλειες.

9) Έντουαρντ Μακένζι: Ό,τι κάνει ωραιότερη και ανώτερη τη ζωή το χρωστάμε στην κοιτίδα του μεγαλύτερου πολιτισμού, την Ελλάδα.

10) Μιχαήλ Κορόστοβτσεφ: Οι έννοιες πολιτισμός και Ελλάδα είναι αδιαίρετες και ταυτόσημες.

11) Ροζέ Γκαροντί: Η επιστήμη γεννήθηκε στην ελληνική Ιωνία τον 6ο και 7ο αιώνα π.Χ.

12) Ζακ Βερνάν: Ο Ελληνικός λαός είναι ο εκλεκτός ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς.

13) Τόμας Γιάκομπσεν: Η κλασσική Ελλάδα τα πρόσφερε όλα στον σύγχρονο πολιτισμό.

14) Μαριάν Μακντόναλτ: Οι ευρωπαϊκές γλώσσες δομήθηκαν σύμφωνα με την πνευματική δομή της Ελληνικής.

15) Ιρίνα Αντόνοβα: Η νεότητα του πολιτισμού της ανθρωπότητας είναι η Ελλάδα.

16) Γκαίτε: Καταραμένε Έλληνα! Όπου και να κοιτάξω σε βρίσκω μπροστά μου! Τα έκανες όλα, τα βρήκες όλα και δεν άφησες τίποτα να βρω εγώ!

Πολυ ωραια ολα αυτα, αλλα εχω μερικα ερωτηματα/παρατηρησεις :
1) Το γεγονος οτι οι αρχαιοι προγονοι υπηρξαν πρωτοποροι (οχι σε ολα, αλλα τουλαχιστον και σε αυτα που δεν ηταν, τα εξελιξαν) σημαινει κατι για τους συγχρονους Έλληνες ?

2) Περιηγουμενη, διαβαζοντας και γραφοντας σε διαφορα ξενα ιστορικα fora διαπιστωσα μετα λυπης μου οτι σχεδον ΟΛΟΙ οι Ελληνες που προσπαθουν να γραψουν κατι σε αυτα εχουν μια χαρακτηριστικη αγνοια της ιστοριας και του νοηματος της Αρχαιας Ελλαδας, μια αγνοια της αρχαιας Ελληνικης γραμματειας. Στην πραγματικοτητα, απο την εμπειρια μου ο μεσος Αμερικανος που γραφει εκει εχει περισσοτερες γνωσεις πανω στην Ελληνικη ιστορια απ'οτι ο μεσος Ελληνας

3)Το γεγονος οτι οι Αρχαιοι προγονοι "εβαλαν τα θεμελα" ή "Η επιστήμη γεννήθηκε στην ελληνική Ιωνία τον 6ο και 7ο αιώνα π.Χ." αναιρει τα επιτευγματα επιστημονων/στοχαστων/συγγραφεων αλλων εθνικοτητων? Ωραιες η αρχαιες ελληνικες επιστημες, σιγουρα μπροστα απο τον καιρο τους, αλλα IMHO η ωθηση των επιστημων εγινε μετα την Αναγεννηση στη Δυτικη Ευρωπη

4)Οι 16 ανθρωποι των οποιων φρασεις χρησιμοποιησες, φαινεται να εχουν μελετησει την Αρχαια Ελληνικη γραμματεια. Ξερεις πολλους συνανθρωπους σου που να εχουν διαβασει πχ τον Γκαίτε? Μήπως πολλοι "προγονοπληκτοι" θα επρεπε εκτος απο το να διαβαζουν το Λιακοπουλο να διαβασουν εκτος απο επιλεγμενα αποσπασματα και τσιτατα αρχαιων ελληνων και κανα κουτοφραγκο?

VulpiaΝέο Μέλος
07/01/2005, 13:10:51
Α, οσο για τον Γκαροντί , να τον χαιρεστε.....
kynikosΜέλος
07/01/2005, 15:16:31
Κάλα σου λέει η Vulpia, Schwabe,

Και να συμφωνει κανείς με τα 16 σημεία που παράθεσες (που δεν διαφωνώ), δεν σημαίνει τίποτα για το θέμα που συζητάμε, την επιρροή άλλων θρησκειών στην δημιουργία της Ελληνικής.

Άρα κανένα από τα επιχειρήματα σου δεν στηρίζει αυτό που προσπαθείς να στηρίξεις.

Το λογικό σου σφάλμα:(αρκετά κοινό ανάμεσα στους αρχαιόπληκτους)

1) "Η Αθήνα είνα στην Αττική" (Σωστό)
2) "Ο τάδε λέει οτι η Αθήνα είναι στην Αττική" (Σωστός ο τάδε)
Άρα.... (με την λογική Σβάμπε)
3) "Το Δωδεκάθεο δεν αντέγραψε τίποτα απο κανέναν" (Λάθος)

Τό'πιασες το λαθάκι;;

k

Μου αρέσει που βάζεις και τον Vasiliev! Φαίνεται δεν ξέρεις ποιός είναι...

Edited by - kynikos on 07/01/2005 15:20:11

07/01/2005, 15:38:49
kynikos

"Αρλουμπα";
Αρλουμπα ειναι αυτο : "είμαι σχεδόν ολοσίγουρος ".

Αυτο -->: "ετος 16ο,1989,σελ.2288" δεν ειναι αρλουμπα....αυτο -->: "η επιγραφη που βρεθηκε στο Δισπυλιο....χρονολογειται στο 5250 π.Χ" (για την οποια συστηματικα αποφευγεις να τοποθετηθεις),δεν ειναι αρλουμπα.

Οσο γι΄αυτο -->:"Εγώ δεν διαθέτω τον χρόνο για να κάθομαι κυνηγάω τσάμπα κατι ..." αποδεικνυεις οτι για αλλο λογο βρισκεσαι στο esoterica...

Για το στοιχημα πια...ας ειναι ,δεχομαι υπο ορους φυσικα.

Αντιπροτεινω λοιπον :

Οροι
α): Θα βγουν οι επισημοι υπτστηρικτες της ΙΕ θεωριας (ανα την υφηλιο)και θα την αποκυρηξουν ως απαραδεκτη, αβασημη ,ηλιθια και.....
β): Θα κανεις τατουαζ στο μετωπο στο στηθος και την πλατη που θα λει οτι ησουν ενας απο τους ηλιθιους υποστηρικτες της βλακωδους θεωριας << ΙΕ >>.
γ): Θα ζητησουν συγνωμη απο τους Ελληνες (της αρχαιοτητας και του παροντος)και θα επιστρεψουν στο Ελληνικο κρατος( ολοι οσοι εχουν,κρατικοι φορεις,και μεγαλοι συλλεκτες-κλεπταποδοχοι,απανταχου της γης) ολα τα κλεμενα και μη αρχαια ευρηματα.

Αν μου διασφαλισεις αυτα (με υπογραφες ,με δικηγορους κ.λ.π. σε οποιο δικηγορικο γραφειο θελεις εσυ)εγω βαζω τα εξης:

Δυο σπιτια στο Κιλκις αξιας 250000 ΕΥΡΩ
15 στρεματα χωραφια αξιας 80000 ΕΥΡΩ
και 120000 ΕΥΡΩ μετρητα.
Αυτα εχω,θες προχωραμε δεν θες ...no comments.

07/01/2005, 15:52:40
Vulpia:
«Το γεγονος οτι οι αρχαιοι προγονοι υπηρξαν πρωτοποροι (οχι σε ολα, αλλα τουλαχιστον και σε αυτα που δεν ηταν, τα εξελιξαν) σημαινει κατι για τους συγχρονους Έλληνες ?»

Σε πρακτικό επίπεδο όχι. Δεν πρόκειται με την κληρονομιά ούτε να γίνουνε αυτομάτως καλύτεροι αλλά ούτε και ως κράτος σημείο αναφοράς. Είναι λογικό.

Όμως, και ενεργώντας συνειδητά ως αρχαιόφιλος και όχι ως αρχαιολάγνος, μπορεί να εμπνευστεί για τομείς που προσφέρονται. Ένα τέτοιο σημείο είναι η αδογμάτιστη προσέγγιση του οντολογικού θέματος. Σε πολλά βέβαια θα πρέπει να είμαστε και επιφυλακτικοί.

Vulpia:
«Οι 16 ανθρωποι των οποιων φρασεις χρησιμοποιησες, φαινεται να εχουν μελετησει την Αρχαια Ελληνικη γραμματεια. Ξερεις πολλους συνανθρωπους σου που να εχουν διαβασει πχ τον Γκαίτε? Μήπως πολλοι "προγονοπληκτοι" θα επρεπε εκτος απο το να διαβαζουν το Λιακοπουλο να διαβασουν εκτος απο επιλεγμενα αποσπασματα και τσιτατα αρχαιων ελληνων και κανα κουτοφραγκο?»

Έχεις απόλυτο δίκαιο, και πίστεψε με για κάποιον που έχει γαλουχηθεί στο εξωτερικό είναι σχεδόν αυτονόητο. Θεωρώ πως τα όσα γίνονται στο χώρο είναι κατ’αρχάς κάτι το θετικό. Ο κόσμος «ψάχνεται». Λάθη και υπερβολές θα υπάρξουν, αλλά ο χρόνος και η γνώση θα φέρουν αρκετές θετικές αλλαγές.

Όταν κάπου αλλού, όπως επισημαίνεις, γεννιόνταν η Αναγέννηση, η ρωμιοσύνη έπασχε από πνευματική οκνηρία ένεκα της ιουδαϊζουσας χριστιανοσύνης. Όταν κάπου αλλού άνοιγαν πανεπιστήμια και ερευνούσαν την φιλοσοφία, στην Ελλάδα απελευθερωνόταν εδάφη αλλά όχι το πνεύμα.

Ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο υπομονετικοί. Ο χρόνος θεωρώ πως είναι υπέρ ετούτη τη φορά. Έτσι τουλάχιστον ελπίζω.

07/01/2005, 17:09:00
Vulpia

____________________________________________________________________________________
1) Sorry, δεν ηξερα οτι δεν διαβαζεις Αγγλικά
2) Απο την αλλη παντως αφου δεν γνωριζεις Αγγλικα, γιατι απαντάς πανς στο Αγγλικο κειμενο και εκτιθεσαι?

3) Για να εξηγηθω μια και καλη: ο λογος που σου εδειξα την επιστολή του Evans ειναι για να αναδειξω το γεγονος οτι η χρηση μεμονομενων quotes δεν αποτελει επιχειρημα. Θα εχεις ακουστα οτι το δικτυο βριθει απο sites που στηριζομενα σε τμηματικα quotes απο Αρχαιους Ελληνες συγγραφεις "αποδυκνειουν" οτι πχ "η Μακεδονικη ηταν διαφορετικη γλωσσα απο την Ελληνικη".

4) Στο φινάλε τον Εβανς απο που τον εμαθες και τον χρησιμοποιεις σαν πηγη? Να υποθεσω οτι ξερεις μονο την μεταφραση αυτων των 10 λεξεων που διαβασες καπου, καποτε?

4)Και στο πολυ φιναλε, κοψε τις προστακτικες
_________________________________________________________________________________________

1)Δεν ειπα τι γνωριζω και τι δεν γνωριζω.Παλι αυθεραιτο συμπερασμα εβγαλες!
2)Αναφερομαι μεσα σε "...."στα λεγομενα του εν λογο κυριου και εκφραζω απορια.Δεν ειμαι εγω ο εκτιθεμενος.Εξ ιδιων κρινεις τ΄αλλοτρια.
3)Πολυ απειλητικη ...μπρρρ ανατριχιασα.Εχω απαντήση σ΄αυτο.
4)Πηγαιναμεε μαααζι σχολειοοο...(οπως λεει και το ασμα)
κι αλλο 4)Ας δουμε:προστακτικη--> "παρουσιαζει αυτο που σημαινει το ρημα ως προσταγη,αξιωση,συμβουλη παρακληση ή και ευχη εκεινου που ομιλει".Γιατι το πηρες ως προσταγη ενω καλλιστα θα μπορουσες να το παρεις ως παρακληση ή συμβουλη.Δασκαλε που διδασκες----> κοψε <----!!

Καλα σου λεει ρε Schwabe
Το οτι υπαρχει σημερα αυτο το κ...κρατος σημαινει τιποτα
Το οτι υπαρχεις σαν οντοτητα σημαινει τιποτα(αλλα ξεχασα,εισαι απογονος ΙΕ)
Το οτι σημερα στα σχολεια το μαθημα των αρχαιων Ελληνικων διδασκετε με κειμενα θρησκευτικου περιεχομενου (εγω ειμι η αμπελος...) και οχι με κειμενα του Αρχιλοχου (8ος αιωνας π.Χ.) ή του Τερπανδρου (7ος αιωνας π.Χ.)ή Αισχυλος ή Πινδαρος ή ...(τι κανω ,αν συνεχισω να γραφω ονοματα δεν θα στειλω ποτε την απαντηση!)δεν βοηθαει την διευρυνση του πνευματος των Ελληνοπαιδων;
Θελεις να σου παραθεςω και μερικα ονοματα λ.χ. Αιγυπτιων μαθηματικων του 5ου,6ου αιωνα π.Χ.Διαβασε λοιπον :1ος..εεεε...εεεε.εεεε...τελος παντων δεν θυμαμαι....!!!
Το οτι σημερα η Ελλαδικη εκκλησια σκεφτεται να κανει αγιους μερικους ηρωες του ΄21 σημαινει τιποτα
Και τελος μη αρχισεις να γραφεις κι αλλα ονοματα γιατι θα θυμηθω αυτα που ξεχασα και θα μεινεις αναυδος.
(Προστακτικη)"Σπασε" απο το τοπικ αυτο.