- Διάβολος - Ενα καλό παιδί!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πιστεύω πως όλα αυτά είναι παραβολικά , όπως παραβολική είναι και η διδασκαλία του Ιησού.
Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον Διά-βολο , μιας και γύρω μου βλέπω καθημερινά πάααααρα πολλούς.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
quote:
Ο Διά-βολος , είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και κανένας άλλος. Μέσα μας έχουμε το καλό και το κακό....Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον Διά-βολο , μιας και γύρω μου βλέπω καθημερινά πάααααρα πολλούς.
Όμορφα τα λές φίλε μου...και μιλάς -κατα την άποψή μου- επί της ουσίας και ρεαλιστικά...![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Υ.Γ. Καλώς σας ξαναβρήκα μετά από πολύ καιρό. Για την ώρα σας καληνυχτώ, ο χρόνος μου δυστυχώς είναι σαν τον Κρόνο, τρώει τα παιδιά του.

θα λέγονταν ελλειπής...

macedon
Επικρατεί η πίστη και η προσευχή.
Και εφόσον μιλάτε ορθολογιστικά, να σας πω και το αντίθετο που όποιος δεν έχει ασχοληθεί με πνευματιστικά δεν θα καταλάβει.
Είχα φίλο σατανιστή και πολύ αγαπητό, που υπέφερε σε σημείο να δεινοπαθεί βγάζοντας υγρά απ το σώμα του.
Οποιος κατάλαβε , κατάλαβε.
Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις.
Parthen h Rwmania

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Edited by - europaios2 on 08/09/2010 00:54:48
quote:
"το κακόν έστιν ουχί ουσία ζώσα και έμψυχος, αλλά διάθεσις εν ψυχή εναντίως έχουσα προς αρετήν, διά την από του καλού απόπτωσιν τοις ραθύμιοις εγγινομένη"(Μέγας Βασίλειος)
Parthen h Rwmania
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Υπογραφή..."Μέγας Βασίλειος"...
Δηλαδή και σαν το είπε ο "Μέγας Βασίλειος"...και τι έγινε δηλαδή???
![]()
![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Εμείς οι σημερινοί έλληνες έχουμε άλλη άποψη, εντελώς διαφορετική από την του θείου Πλάτωνος. π.χ. αρετή παλικαριά είναι να μην κόβεις απόδειξη και να ξεγελάς το κράτος και τους κατοίκους του.
Δεν έχει σημασία αν το έγραψε κάποιος Βασίλης ή Άρης ή Παπα-άρης.
Σημασία έχει ότι δεν διαβάζουμε τι γράφει κάποιος αλλά ποιος το γράφει.
Σύνδρομο του νεοτουρκογυφτοέλληνα.
Edited by - dimitris2 on 08/09/2010 16:15:31
Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

Edited by - europaios2 on 08/09/2010 18:44:11