- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οπότε θα μπορούσαν άνετα να δημιουργήσουν ότι έχουν ανάγκη και όχι να παίζουν στον πλανήτη γη...
Πάλι κάνεις το λάθος να κάνεις υποθέσεις για υλική τροφή...
Εγώ σου μίλησα για συναισθήματα... για καταστάσεις που δεν άπτονται της ύλης. Συμφωνώ απόλυτα ότι ένας τόσο προηγμένος πολιτισμός θα μπορούσε να φτιάξει υποκατάστατο της τροφής του με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσε να φτιάξει χρυσάφι όπως πολύ σωστά είπες...
Παστιτσάκι?![]()
Εμείς οι εξωγήινες ξανθές κάνουμε ωραία μπεσαμέλ...![]()

quote:
Αvvallon,
Πάλι τα ίδια;;;
Γιατί δεν διάβασες τα λίνκ της συζήτησης που σου έδωσε ο Agnostic;;;
Μήπως γιατί τελικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πιστεύεις σε κάτι, χωρίς σε καμία περίπτωση να εξετάζεις την αλήθεια;;;
Λές να μην το διάβασε?
Εσύ διάβασες αυτά που έγραψα προηγουμένως απο το λίνκ αυτο που παρέθεσε ο agnostic?
quote:
Avvallon,
Έχεις σκεφτεί ότι ένα τέτοιο είδος μπορεί να δημιουργήσει την δική του τροφή; Μπορείς να καταλάβεις ότι οι δυνατότητες δημιουργίας του είναι ανώτερες από κάθε δική μας σκέψη; Πως θα φαινόταν στον άνθρωπο του 1μ.χ. η κλωνοποίηση, το DNA tailoring και το DNA creating; Τόσο μεγάλες σε απόσταση θα είναι οι ικανότητες των όντων που μπορούν να κάνουν διαστρικά ταξίδια.
Οπότε θα μπορούσαν άνετα να δημιουργήσουν ότι έχουν ανάγκη και όχι να παίζουν στον πλανήτη γη...
Τι λές ρε παιδί μου.
Ποιός είσαι ο industrial angel..![]()
Kαι με ποιά ιδιότητα μιλάς? βιολόγος είσαι?![]()
Σας καληνυχτίζω...
Ααα... και για να σας λύσω την απορία... δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά... Εγώ αρχαιολογία έδωσα...(γ' δέσμη και φαρμακερή
)
Ελπίζω ΟΑΝΝΗSEA να κοιμηθείς καλύτερα απόψε που επιτέλους δικαιώθηκες σε κάτι από όσα είπες...

quote:
allzzaroΕσύ διάβασες αυτά που έγραψα προηγουμένως απο το λίνκ αυτο που παρέθεσε ο agnostic?
Οντως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσες οι πηγές που έβαλα οι οποίες επισημαίνουν με χάρτες και συγκρίσεις τις τρομερές ανακρίβειες του χάρτη του Πίρι Ρέις που οπωσδήποτε δεν θα ήταν κληρονομιά γνώσεων από όντα με εξελιγμένη τεχνολογία.
http://www.uwgb.edu/dutchs/pseudosc/piriries.htm
http://xoomer.virgilio.it/dicuoghi/Piri_Reis/PiriReis_eng.htm
Εκτός αν τα όντα αυτά ήταν σκράπες στη γεωγραφία![]()

Edited by - Agnostic on 02/05/2011 22:37:18
Προσπαθούν να μας πούν πώς θα σκεπτόταν ενας
υπερπολιτισμός!!
Για φαντάσου!!
Τόσο ειδήμονες είστε πιά?
Ο μηχανικός μας λέει για τις μηχανές τους.
Ο βιολόγος για την γεννετική τους.
Ο φυσικός για τα ταξίδια τους.
Ο διατροφολόγος για τις γαστριμαργικές τους προτιμήσεις.
Ο μεταλειολόγος για τα μέταλά τους.
Ο ψυχολόγος για τις προθέσεις τους.
Ο φιλόσοφος για τις σκέψεις τους.
Εχετε άραγε αναρωτηθεί κανείς σας,οτι όλες σας οι γνώσεις μαζί
και στο τετράγωνο,μάλιστα,μπορεί να είναι μια τρίχα απο τα
αμελέτητα του τελευταίου εξωγήινου κηπουρού του διαστημοπλοίου
της πιο υπανάπτυκτης εξωγήινης φυλής?
Αποκλείεται αυτό,δεν έχουμε αποδείξεις!Τάδε έφη σκεπτικιστής!
Αποκλείεται το άλλο,είναι αδύνατον!Τάδε έφη άλλος σκεπτικιστής!
Μα ρε καλέ μου,ρε χρυσέ μου,του λές,μη σκέφτεσαι με το δικό σου
μυαλό.Μπορεί να υπάρχουν μυαλά στο σύμπαν,ηλικίας 5.000.000.000
ετών,οπότε τα δικά σου είναι ανθυπονηπιακά μπροστά τους.
Οχι σου λέει ο σκεπτικιστής,είναι αδύνατον να ήρθαν στην Γη.
Μα,του λές,εσύ δεν ξέρεις καν τον λόγο που υπάρχεις,τον λόγο που
ζείς,τον λόγο που πεθαίνεις,δεν εννοω τις αιτίες αλλά τα αιτιατά.
Πώς διάλο ξέρεις το σκεπτικό του εξωγήινου?
Ο εξωγήινος μπορεί να σε φτύσει και εσύ να νομίζεις οτι γίνεται
κατακλυσμός!!!
Τίποτα,εκεί κολλημένος ο σκεπτικιστής,με το <<γνώθι σε αυτόν>>!!
Τουλάχιστον εμείς οι λίγοι,μη σκεπτικιστές,δεν λέμε οτι ΔΕΝ ήρθαν!
Λέμε οτι ΜΠΟΡΕΙ να ήρθαν!!Και είμαστε μέσα,είτε ήρθαν,είτε οχι.
Και σκεπτόμαστε:
ΑΝ ήρθαν,υπό ποιές προυποθέσεις θα ήταν πιθανό αυτό.
Και αν ΔΕΝ ήρθαν,υπό ποιές προυποθέσεις θα ήταν πιθανό αυτό.
Και καταλήγουμε:Ενα ξέρουμε με σιγουριά,οτι δεν είμαστε σίγουροι
για τίποτα από τα δύο.Κρατάμε <<πισινή>> και για τα δύο.
Τελικά ποιοί είναι πιο λογικά όντα?
Οι σκεπτικιστές του καθαρου ΟΧΙ,ή οι αμφισβητίες του ΙΣΩΣ?
Επιστήμονες και μη και απο τις δύο πλευρές,αντιμάχονται δεκαετίες
τώρα.
Και εμείς λέμε απλά και ήρεμα,χωρίς πάθη:Κάποτε θα μάθουμε!
Μέχρι τότε...ας κοιτάξουμε να απαλαγούμε απο τους ΓΑΠ του πλανήτη!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 02/05/2011 23:00:13
quote:
Οντως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσες οι πηγές που έβαλα οι οποίες επισημαίνουν με χάρτες και συγκρίσεις τις τρομερές ανακρίβειες του χάρτη του Πίρι Ρέις που οπωσδήποτε δεν θα ήταν κληρονομιά γνώσεων από όντα με εξελιγμένη τεχνολογία.
Πηγές? ποιές πηγές?
Οι πηγές (ψεύδος πιριρεις) που παραθέτεις σκοπό έχουν να διαψεύσουν και μόνο.
Αυτή είναι η λογική σας λοιπόν?
Οι ανακρίβειες του χάρτη του Πίρι Ρεις?
Δηλαδή οι πληροφορίες που είχε ο σχεδιαστής δεν σας κινεί την περιέργεια? Εκεί κρεμαστήκατε στις ανακρίβειες?
Ο χάρτης αυτός είναι αντιγραφή κάποιων αλλων χαρτών, που και αυτοί με τη σειρά τους αποτελούν αντιγραφές είτε με προφορικές πηγές είτε γραπτές απο κάποια πρωτότυπα σχέδια πιθανόν απο βραχογραφίες.
Ο Πιρί Ρείς συγκέντρωσε αυτές τις πληροφορίες και αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι οι λεπτομέρειες αλλά ή ύπαρξη ξηράς κάτω απο τον πάγο η οποία δεν είναι ορατή .
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν το σκεπτικό της Αμαλίας που λέει..
quote:
εάν ακόμα επιστρατέψει τη διαίσθησή του, μπορεί να ανασύρει από αυτόν στοιχεία, που δεν φαινόντουσαν με την πρώτη ανάγνωση.
quote:
Ίσως πάλι να το έκαναν, για να κάνει ο ερευνητής την παραπάνω διαδικασία, να προσπαθήσει να μπει μέσα στον μύθο και να κοπιάσει για να πάρει τα κρυμμένα μυστικά του. Θα βρει τόσα, όσα μπορεί να καταλάβει.
Σύμφωνα με το τελευταίο που λέω... είναι ``όλα τα λεφτά`` θα βρεί τόσα όσα μπορεί να καταλάβει.
Εσείς δεν είναι οτι δεν μπορείτε να καταλάβετε αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε. Δεν σας φταίμε εμείς λοιπόν, ούτε ο χάρτης, ούτε οι μύθοι.
Το οτι δεν θέλετε να καταλάβετε έχει να κάνει με το οτι απαντάτε ο ένας για λογαριασμό του αλλου.
αφενός, αφετέρου σου παραθέτω και πάλι τα σοφά λόγια της Αμαλίας που λέει..
quote:
Ένας ιστορικός που βλέπει το θέμα μόνο ως ένα "παραμύθι", θα δει μέσα στο μύθο μόνο την κουλτούρα της εποχής που δημιουργήθηκε - το περίβλημα δηλαδή.
Βλέπετε το περίβλημα δηλαδή.
Δεν σας φταίμε εμείς ρε παιδιά.
agnostic
quote:
Πηγές? ποιές πηγές?
Αυτή είναι η λογική σας λοιπόν?
Οι ανακρίβειες του χάρτη του Πίρι Ρεις?
Δηλαδή οι πληροφορίες που είχε ο σχεδιαστής δεν σας κινεί την περιέργεια? Εκεί κρεμαστήκατε στις ανακρίβειες?
Ο χάρτης αυτός είναι αντιγραφή κάποιων αλλων χαρτών, που και αυτοί με τη σειρά τους αποτελούν αντιγραφές είτε με προφορικές πηγές είτε γραπτές απο κάποια πρωτότυπα σχέδια πιθανόν απο βραχογραφίες.
Ο Πιρί Ρείς συγκέντρωσε αυτές τις πληροφορίες και αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι οι λεπτομέρειες αλλά ή ύπαρξη ξηράς κάτω απο τον πάγο η οποία δεν είναι ορατή .
Σου επαναλαμβάνω λοιπόν το σκεπτικό της Αμαλίας που λέει..
quote:
εάν ακόμα επιστρατέψει τη διαίσθησή του, μπορεί να ανασύρει από αυτόν στοιχεία, που δεν φαινόντουσαν με την πρώτη ανάγνωση.
και...
quote:
Ίσως πάλι να το έκαναν, για να κάνει ο ερευνητής την παραπάνω διαδικασία, να προσπαθήσει να μπει μέσα στον μύθο και να κοπιάσει για να πάρει τα κρυμμένα μυστικά του. Θα βρει τόσα, όσα μπορεί να καταλάβει.
Σύμφωνα με το τελευταίο που λέω... είναι ``όλα τα λεφτά`` θα βρεί τόσα όσα μπορεί να καταλάβει.
Εσείς δεν είναι οτι δεν μπορείτε να καταλάβετε αλλά δεν θέλετε να καταλάβετε.Δεν σας φταίμε εμείς λοιπόν ούτε ο χάρτης, ούτε οι μύθοι.
Το οτι δεν θέλετε να καταλάβετε έχει να κάνει με το οτι απαντάτε ο ένας για λογαριασμό του αλλου.
αφενός, αφετέρου σου παραθέτω και πάλι τα σοφά λόγια της Αμαλίας που λέει..
quote:
Ένας ιστορικός που βλέπει το θέμα μόνο ως ένα "παραμύθι", θα δει μέσα στο μύθο μόνο την κουλτούρα της εποχής που δημιουργήθηκε το περίβλημα δηλαδή.
Βλέπετε το περίβλημα δηλαδή.
Δεν σας φταίμε εμείς ρε παιδιά.
quote:
Πηγές? ποιές πηγές?
Ε αυτό είναι από τα απίστευτα!!!
Του βάζεις πηγές που γράφουν τα προβλήματα και τα λάθη του "τρομερού χάρτη" του Πίρι Ρέις και αυτός γράφει ότι αυτά τα στέκια έχουν σκοπό να διαψεύσουν και μόνο!!!
Ρε Allzzaro πας καλά;;;
Σου δίνει ο Agnostic στέκια με τα λάθη των χαρτών και λες ότι τα στέκια αυτά έχουν σκοπό να διαψεύσουν και μόνο;;;
Ρε αγορίνα μου, εάν κάποιος έβαζε στέκια που έγραφαν ότι ένα αμάξι των 1000 κυβικών δεν μπορεί να πιάσει 500 χιλιόμετρα την ώρα, θα έγραφες ότι έγραψες και πιο πάνω;;;
Τελικά μετά το παραπάνω ξέρω ότι δεν μιλάω με έναν "ανοιχτόμυαλο άνθρωπο της έρευνας" όπως ισχυρίζεσαι, αλλά με έναν πωρωμένο και μισαλλόδοξο αρνητή των θετικών επιστημών και της απόδειξης, που χτυπιέται και ωρύεται, γιατί του χαλάμε τα όνειρα του...
quote:
Μα,του λές,εσύ δεν ξέρεις καν τον λόγο που υπάρχεις,τον λόγο που
ζείς,τον λόγο που πεθαίνεις,δεν εννοω τις αιτίες αλλά τα αιτιατά.
Πώς διάλο ξέρεις το σκεπτικό του εξωγήινου?
Ο εξωγήινος μπορεί να σε φτύσει και εσύ να νομίζεις οτι γίνεται
κατακλυσμός!!!
ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
Πρόσεξε πως φάσκεις και αντιφάσκεις στο ίδιο μήνυμα σου:
Από την μια οι εξωγήινοι είναι τόσο μπροστά τεχνολογικά που δεν μπορείς να τους καταλάβει το ανθρώπινο είδος, και από την άλλη κρατάς μία πισινή ότι υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας δείχνουν ότι μας έχουν επισκεφτεί...
Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα πάντα στον άνθρωπο έχουν σχέση με το τώρα και την περιορισμένη χρονική του μνήμη;;;
Εγώ είμαι ένας από αυτούς που λέω ότι εξωγήινοι μας έχουν επισκεφτεί - όχι όμως για να κάνουν τουρισμό ή ότι άλλο σκέφτονται οι προβληματικοί εγκέφαλοι κάποιων...
Θα έχουν στείλει βολιστήρες ή θα έχουν άλλα συστήματα έρευνας για να εξερευνήσουν τους πλανήτες - δεν είναι οικονομικό να το κάνουν οι ίδιοι. Ακόμα και ο ίδιος ο πλανήτης μας είναι βιολογικά εχθρικός προς αυτούς...
Άρα λοιπόν δεν είναι όλοι οι επιστήμονες όλων των θετικών επιστημών ηλίθιοι, απλώς ξέρουν κάτι παραπάνω από πολλούς λάτρεις των παραμυθιών. Οι οποίοι λάτρεις των παραμυθιών απλώς δεν κάνουν τον κόπο να πιάσουν ένα τμήμα των θετικών επιστημών στα χέρια τους για να δουν την αλήθεια...
Π.χ. Πριν από λίγα χρόνια είχα μια συζήτηση με ένα παραμυθολάγνο.
- Οι εξωγήινοι μας έχουν επισκεφτεί και είμαστε όλοι παιδιά τους!!!
Κάτσε ρε μάγκα, τι λές;;;
- Το γράφει και η παλαιά διαθήκη ότι οι εξωγήινοι έκαναν σεξ με γήινες!!!
Ρε άνθρωπε, έχεις ακούσει ποτέ για DNA και ικανότητες πολλαπλασιασμού των ειδών;;; Ακόμα και συγγενικά είδη δεν μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους... Έχεις αποδείξεις ότι τα εξωγήινα είδη έχουν την ίδια μέθοδο αναπαραγωγής όπως τα γήινα; Εξελιχτήκαμε σε απομόνωση μεταξύ των πλανητών για 4.000.000.000 χρόνια, και θα μοιάζουν σε εμάς;;;
- Είσαι άσχετος!!! Το γράφει και η παλαιά διαθήκη... Όλος ο κόσμος το ξέρει!!!
Έτσι είναι οι παραμυθολάγνοι: μετράει πάντα ένα στοιχείο για αυτούς, και ο ορυμαγδός όλων των ανακαλύψεων των θετικών επιστημών δεν πιάνει μία....
quote:
Παστιτσάκι?
Εμείς οι εξωγήινες ξανθές κάνουμε ωραία μπεσαμέλ..
Και εμείς οι επιστήμονες της γης κάνουμε μία καρμπονάρα φούρνου ή ένα μουσακά, να γλύφουν οι εξωγήινες ξανθιές όλα τα δάκτυλα τους...
quote:
Ααα... και για να σας λύσω την απορία... δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά... Εγώ αρχαιολογία έδωσα...(γ' δέσμη και φαρμακερή)
Δυστυχώς πρέπει να καταλάβεις Avvallon, ότι ο OANNHSEA έχει δίκιο στο 95% των περιπτώσεων,
Δεν πέρασες τελικά αρχαιολογία;;;
quote:Eμ έτσι εξηγούνται τα 120 κιλά... Να προσέξεις...να προσέξεις πολύ γιατί το λίπος στοκάρει και τον εγκέφαλο φίλε μου. Γι'αυτό λέγανε και οι αρχαίοι μας ημέτεροι πρόγονοι "νους υγιής εν σώματι υγιή"
Και εμείς οι επιστήμονες της γης κάνουμε μία καρμπονάρα φούρνου ή ένα μουσακά, να γλύφουν οι εξωγήινες ξανθιές όλα τα δάκτυλα τους...
Δεν είναι τυχαίο ότι τόσες μέρες δεν έχεις εμπεδώσει πως γράφετε το όνομα Avallon και το γράφεις διαρκώς λάθος... (avvallon)
Και δεν απαντήσατε σε αυτό που σας ρώτησα...
Γιατί μου είπατε ότι ο χάρτης του Πιρι Ρεις ΔΕΝ δείχνει την Ανταρκτική αλλά την Ν.Αμερική αλλά δε μου εξηγήσατε πως στο καλο συμβαίνει αυτό αφού οι πηγές του είναι αρχαίοι χάρτες των Αλεξανδρινών χρόνων???

quote:
Γιατί μου είπατε ότι ο χάρτης του Πιρι Ρεις ΔΕΝ δείχνει την Ανταρκτική αλλά την Ν.Αμερική αλλά δε μου εξηγήσατε πως στο καλο συμβαίνει αυτό αφού οι πηγές του είναι αρχαίοι χάρτες των Αλεξανδρινών χρόνων???
Επ...
Έπεσες σε μία ακόμα απατεωνιά - αυτή των Αλεξανδρινών χρόνων...
Δεν είναι των Αλεξανδρινών χρόνων...
Είναι πολύ μετέπειτα χάρτες - για την ακρίβεια μετά το 1500...
Για πες μου όμως: διάβασες σε κάποιο "αποκαλυπτικό κείμενο", για τους σχολιασμούς που έχει ο χάρτης στα τούρκικα;;;
quote:
Eμ έτσι εξηγούνται τα 120 κιλά... Να προσέξεις...να προσέξεις πολύ γιατί το λίπος στοκάρει και τον εγκέφαλο φίλε μου. Γι'αυτό λέγανε και οι αρχαίοι μας ημέτεροι πρόγονοι "νους υγιής εν σώματι υγιή"
Μεγαλυτέρα δε όλων, η της γαστρός ηδονή...
Ακόμα και με ένα φλογερό έρωτα, κάποια στιγμή ξενερώνεις - με τον έρωτα τον ζυμαρικών όμως ποτέ!!!
Edited by - OANNHSEA on 03/05/2011 11:33:13
Edited by - OANNHSEA on 03/05/2011 11:39:36
ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
Πρόσεξε πως φάσκεις και αντιφάσκεις στο ίδιο μήνυμα σου:
Από την μια οι εξωγήινοι είναι τόσο μπροστά τεχνολογικά που δεν μπορείς να τους καταλάβει το ανθρώπινο είδος, και από την άλλη κρατάς μία πισινή ότι υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας δείχνουν ότι μας έχουν επισκεφτεί...
Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα πάντα στον άνθρωπο έχουν σχέση με το τώρα και την περιορισμένη χρονική του μνήμη;;;
================================================================
Φίλε μου με αυτό το κομμάτι της απάντησής σου-σχολιασμό,στο μήνυμά
μου,δείχνεις απλά την δογματική σου τοποθέτηση,νομίζοντας οτι σε
καλύπτει η γνώση μιάς και δύο επιστημών.Νομίζεις μήπως και εσύ
οτι οι συνομιλητές σου δεν έχουν περάσει ούτε έξω απο το
πανεπιστήμιο?
Τι χοντράδα ήταν αυτή που ξεφούρνισες?
Τα πάντα στον άνθρωπο εχουν σχέση με το τώρα?
Με την περιορισμένη χρονική μνήμη?
Ποιός ανεγκέφαλος <<πανεπιστημιακός>> σου τα δίδαξε αυτά?
Για πές μου κάτι.
Εγώ θεωρώ,οτι στο παρελθόν εξωγήινη νοημοσύνη εκανε μια βόλτα
απο τα μέρη μας.Το θεωρώ σημαίνει,νομίζω,ίσως,είναι πιθανό.
Αφου δεν ξέρω με σιγουριά αν έγινε,θα ξέρω τούς λόγους,που οι
κύριοι αυτοί ήρθαν,αν ήρθαν?
Και αν θέλεις και επιστημονική άποψη,μπορώ να σου παραθέσω
εκατό πιθανούς τρόπους να έκαναν αυτό το ταξίδι.Και ξέρεις γιατί?
Γιατί το μυαλό μου δεν έχει χρονικά περιορισμένη μνήμη!!!!!!!!!
Εχει <<γνωστική>> φαντασία.Την μητέρα όλων των ανθρώπινων
εφευρέσεων.
<<Αν είναι στην φαντασία σου,τότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Αν δεν είναι,τότε απλά δεν υπάρχει>>
Αν το καταλαβαίνεις αυτό...!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
- Το γράφει και η παλαιά διαθήκη ότι οι εξωγήινοι έκαναν σεξ με γήινες!!!
Ρε άνθρωπε, έχεις ακούσει ποτέ για DNA και ικανότητες πολλαπλασιασμού των ειδών;;; Ακόμα και συγγενικά είδη δεν μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους... Έχεις αποδείξεις ότι τα εξωγήινα είδη έχουν την ίδια μέθοδο αναπαραγωγής όπως τα γήινα; Εξελιχτήκαμε σε απομόνωση μεταξύ των πλανητών για 4.000.000.000 χρόνια, και θα μοιάζουν σε εμάς;;;
- Είσαι άσχετος!!! Το γράφει και η παλαιά διαθήκη... Όλος ο κόσμος το ξέρει!!!
Εντάξει φίλε, όσο και να προσπαθείς να αλλάξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι προδίδεσαι.
Γράφεις ακριβώς όπως γράφει και ο industrial angel, εκτός αυτού ο δεύτερος απαντά για λογαριασμό σου![]()
Απλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.
Γράφει ο oannhseahttp://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10995&whichpage=20
oannhsea
quote:
Εάν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε στα όρια του γελοίου.
Δεν μπορεί να λες τι θα γίνει εάν, όταν δεν έχεις κάποια στοιχεία ανά χείρας. Δεν μπορείς να υποθέτεις αόριστα και πάνω σε παλαβά μοτίβα.
Να ρε ρωτήσω και εγώ με αυτό το σκεπτικό:
Γιατί να βρουν παρκαρισμένα διαστημόπλοια στην Σελήνη;
Γιατί να τα βρει η ΝΑΣΑ και όχι κάποιος άλλος οργανισμός;
Γιατί να θέλουν να τα βρούμε οι εξωγήινοι;
Γιατί οι εξωγήινοι να χρησιμοποιούν διαστημόπλοια;
Από κλάνει το μπαρμπούνι;;;;
Γράφει ο industrial angelhttp://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=15&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10995
industrial angel
quote:
1. Γιατί μου αρέσουν οι RAMMS+EIN παρόλο που δεν έχουν σόλο;
2. Πότε θα βρει η ΑΕΚ λεφτά ;
3. Γιατί οι Έλληνες ψηφίζουν τους ΙΔΙΟΥΣ κάθε εκλογές;
4. Γιατί υπάρχει πρόεδρος Δημοκρατίας;
5. Γιατί υπάρχει συμπρωτεύουσα; Τι εξυπηρετεί ο τίτλος; Αν ρίξουν πυρηνική στην Αθήνα, αναλαμβάνουν τα καρντάσια τη διοίκηση της χώρας;
6. Γιατί ΧΤΕΣ που περίμενα στο φούρνο να πάρω ψωμί ήταν ακριβώς 2 άτομα μπροστά μου;
7. Γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ με το λογαριασμό της ΔΕΗ;
8. Γιατί κλάνει το γατί;
oannhsea
quote:
Ώπα - πάσο...
Άλλο να το ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες που ΔΕΝ τους ενδιαφέρει και άλλο να το ξέρουν οι αρχαιολόγοι...
Βλέπεις Mallen, η κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένο κοινό.
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5374Μμμμμ, ναι, έχεις ένα δίκιο εδώ πέρα...
Υπάρχει όμως και η περίπτωση της αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας και της αυτοκρατορίας της Νίκαιας...
Επίσης δεν είναι ανάγκη να είναι εστεμένος αυτοκράτορας - μπορεί να στεφθεί αργότερα...
Ώπα... Σταματάω να γράφω, γιατί δίνω ιδέες...
http://forum.metafysiko.gr/showthread.php?t=3685&page=5Ώπα, τι έγινε παίδες;
Καινούριοι ταλεμπάν αρχαιοελληνικού χαρακτήρα;
Δεν μπορούμε να θέσουμε κριτική σε ένα κομμάτι των αρχαίων (και ιδιαίτερα στους ψυχοπαθείς παραμυθάδες που τους "μελετούν" ) όπως κάποιοι δεν μπορούν να θέσουν κριτική σε "θρησκευτικά βιβλία";
Της λατρείας του Πυθαγόρα είσαστε;
industrial ange
quote:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9301&whichpage=2
Ώπα ώπα, πάρτο αλλιώς. Τι μου λες εδώ; Ότι ο Θεός σου δεν μπορούσε να φτιάξει τον άνθρωπο ικανό να επιζήσει στην εποχή των δεινοσαύρων; Ότι μπορούσαν κάποια δημιουργήματα του Θεού να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ το σχέδιό του; Τότε τι Θεός είναι; Θες να μας πεις ότι υπήρξε κάτι το οποίο ο Θεός ΔΕΝ μπορούσε να κάνει; Αυτό αναιρεί την παντοδυναμία του...
ώπα γείτονα πάρτο αλλιώς. Οι εξισώσεις της κβαντομηχανικής δίνουν τέτοια αποτελέσματα για άλλες διαστάσεις. Όπως επίσης και για παράλληλα σύμπαντα(θεωρητικά ζούμε multiverse όχι σε universe) άρα έχουν βάση αυτά που λένε, βάση τα ανώτερα μαθηματικά, που, το ομολογώ είμαι πολύ δύσκολα για να ασχοληθεί ο κοινός άνθρωπος, οπότε μη με ρωτήσεις λεπτομέρειες δεν το κατέχω. Βάση θεωρητική έχουν πειραματική δεν έχουν (μέχρι τώρα). Άρα αν αυτό σου λένε οι εξισώσεις σου αλλά δεν τα έχεις εφαρμόσει στην πράξη έχεις δικαίωμα να πληροφορείς τον κόσμο για τα συμπεράσματά σου κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη για αυτό αν παρατήρησες προσέχουν πολύ τις εκφράσεις τους, βάζουν "αν", "ίσως" κτλ κτλ. Αλλά δεν τα κατεβάζουν από το στομάχι τους.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=11&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10523
Ώπα άθεε πάρτο αλλιώς. Ξαναδές τι ορίζει ως Έλληνα...άλλο το γενετικό άλλο το γλωσσολογικό.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7579&whichpage=14
Kαι χιλιάδες αλλα...
Υποτιμάς και τη νοημοσύνη μας φίλε. ![]()
Ωπα μεγάλε .. ώπα .. πάρτο αλλιώς ![]()
Edited by - allzzaro on 03/05/2011 13:19:08
quote:
Kαι χιλιάδες αλλα...
Υποτιμάς και τη νοημοσύνη μας φίλε.
Τι κάνω;;; Μουά;;;
Φέρτε ρε αναγνώστες κάνα κοπάδι ύαινες να γελάσουν με το αστείο του allzzaro...
Του allzzaro, που γράφει ότι όλα στην γη έγιναν από εξωγήινους!!!
Έτσι δεν υποτιμά την νοημοσύνη των εκατομμυρίων ανθρώπων που δούλεψαν για τα δημιουργήματα που τα θεωρεί κατασκευές εξωγήινων; Και βέβαια το κάνει και μάλιστα χωρίς ίχνος αιδούς, αλλά (τι να κάνουμε) έχουν όλοι πεθάνει και δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν για την ικανότητα του να τους βγάζει ηλίθιους και ανίκανους...
quote:
<<Αν είναι στην φαντασία σου,τότε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Αν δεν είναι,τότε απλά δεν υπάρχει>>
Άρα μια και στην φαντασία του ανθρώπου του 2.000 π.χ. δεν υπήρχε η ταχύτητα δίνης ή οι σκουλικότρυπες ή οι πύλες, αυτές δεν υπάρχουν.
Ούτε μπορούμε να μετακινήσουμε ένα πλανήτη από την θέση του, γιατί πιο μπορούσε να το φανταστεί αυτό το 1.000μ.χ. ;;;
Ούτε μπορούμε να φτιάξουμε δικούς μας ήλιους, γιατί ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό το 500μ.χ.;;;
Κατάλαβες λοιπόν ΝΙΚΟΜΑΧΕ, τι είναι η χρονικά περιορισμένη μνήμη;;;
Θεωρείται ότι ξέρετε κάτι, μια και χρησιμοποιείται την επιστήμη του τώρα, ξεχνώντας τα βήματα της επιστήμης και τις μελλοντικές της δυνατότητες....
Π.χ
1) Πριν από δύο χρόνια είχα μία ίδια συζήτηση με ένα φυσικό για την αορατότητα. Χτυπιόταν και ωρυόταν ότι δεν γίνεται. Του έφερα αρκετά παραδείγματα μηχανολογικής προσέγγισης του θέματος τα οποία και αρνιόταν. Γιατί; Μα γιατί με την φυσική που είχε μάθει, δεν γινόταν!!!
Όμως σήμερα πάνω από 15 ερευνητικά κέντρα στον κόσμο έχουν πέσει πάνω σε αυτό το θέμα και σε 10 χρόνια min, θα είναι εμπορικό...
2) Την δεκαετία του 20 δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως οι άνθρωποι θα φτάσουν σε άλλα άστρα - οι γνώσεις τους για την ακραία φυσική του σήμερα ήταν μηδαμινές. Σκέφτηκαν λοιπόν το εξής:τεράστια διαστημόπλοια διαμέτρου μερικών δεκάδων χιλιομέτρων ή αποικίες σε κομήτες ή σε αστεροειδής που θα ταξίδευαν ίσως για 10.000 χρόνια μέχρι το κοντινό άστρο!!! Σήμερα θέλουμε το πολύ χίλια χρόνια και σε μερικές δεκαετίες μερικές εκατοντάδες χρόνια...
Άρα λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν μένουμε σε ότι τεχνολογικό γνωρίζουμε. Μόνο εάν ξέρουμε όλες τις τεχνολογικές και δη τις τρέχουσες μπορούμε να εκφράζουμε την πλήρη ικανότητα των ανθρώπων...
quote:
ΝικομαχοςΕχετε άραγε αναρωτηθεί κανείς σας,οτι όλες σας οι γνώσεις μαζί
και στο τετράγωνο,μάλιστα,μπορεί να είναι μια τρίχα απο τα
αμελέτητα του τελευταίου εξωγήινου κηπουρού του διαστημοπλοίου
της πιο υπανάπτυκτης εξωγήινης φυλής?
Φίλε Νικόμαχε και εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Και μιλώ σοβαρά.
Τα διαστρικά και διαγαλαξιακά ταξίδια για να γίνουν (αν ποτέ έχουν γίνει) απαιτούν τεχνογνωσία ασύλληπτη και όχι “αχαμνά”
Ο συλλογισμός αυτός με οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα της ματαιότητας και το χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με το αν οι τρίχες (ξανθιές ή όχι) του τελευταίου εξωγήινου κηπουρού και μάλιστα ποιας, της πιο υπανάπτυκτης εξωγήινης φυλής, μας επισκέφτηκαν ποτέ ή θα μας επισκεφτούν.
Αν μας έρχονται το 2012, καλώς να έρθουν θα μάθουμε και πως είναι οι εξωγήινες ξανθιές.
Τις ντόπιες τις μάθαμε (μιλώ γενικά – φωτογράφος δεν είμαι)
Γιατί να αγχωνόμαστε?
Γιατί θέλει να πουλήσει μια σειρά ένα κανάλι?
quote:
Avallon
Εμείς οι εξωγήινες ξανθές κάνουμε ωραία μπεσαμέλ...
Μας έχεις ταράξει στα παστίτσια και στις μπεσαμέλ ... και εγώ που είμαι λιγούρης μου πέφτουν τα σάλια.
Άλλο τίποτα έχει το μενού?
Δεν μου λες, εξ επίτηδες το κάνεις?
Έχεις σαδιστικά απωθημένα έεεε?
Σίγουρα με κατάλαβες απόλυτα τι θέλω να πώ και αφου λές
μιλάς σοβαρά,δέχεσαι και την θέση μου περί,των γνώσεών μας
πού είναι τίποτα μπροστά στην ασύληπτη πιθανή τεχνογνωσία
των υποτιθέμενων εξωγήινων και μάλιστα μιάς κάποιας ηλικίας
τεχνολογικής,πολλαπλάσιας της δικής μας.
Και συμφωνώ είναι χάσιμο χρόνου να μας απασχολεί το αν ήρθαν
ή αν θα έρθουν.
Δεν με απασχολεί αυτό εμένα.
Με απασχολούν οι παρωπίδες της απόριψης με ευκολία,τέτοιας
πιθανότητας!
OANNHSEA:
Κατάλαβες λοιπόν ΝΙΚΟΜΑΧΕ, τι είναι η χρονικά περιορισμένη μνήμη;;;
Θεωρείται ότι ξέρετε κάτι, μια και χρησιμοποιείται την επιστήμη του τώρα, ξεχνώντας τα βήματα της επιστήμης και τις μελλοντικές της δυνατότητες
=====================================
Σοβαρά φίλε?
Αυτή είναι η χρονικά περιορισμέμη μνήμη?
Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε?
Η μνήμη η δική σου μπορεί να είναι περιορισμένη OANNHSEA,γιατί έχει
ηλικία 2-3.000.000 ετών.
Η μνήμη εξωπλανητικών φυλών μπορεί να είναι ηλικίας 5.000.000.000
ετών!!!
OANNHSEA:
1) Πριν από δύο χρόνια είχα μία ίδια συζήτηση με ένα φυσικό για την αορατότητα. Χτυπιόταν και ωρυόταν ότι δεν γίνεται. Του έφερα αρκετά παραδείγματα μηχανολογικής προσέγγισης του θέματος τα οποία και αρνιόταν. Γιατί; Μα γιατί με την φυσική που είχε μάθει, δεν γινόταν!!!
Όμως σήμερα πάνω από 15 ερευνητικά κέντρα στον κόσμο έχουν πέσει πάνω σε αυτό το θέμα και σε 10 χρόνια min, θα είναι εμπορικό..
==============================================
Πάλι θα σε ρωτήσω:Σοβαρά?
Αν ρώταγες εμένα πρίν δέκα χρόνια,οχι δύο,θα σου έλεγα οτι έχει
ήδη επιτευχθεί η αορατότητα εργαστηριακά σε επίπεδο μορίων και
αναμένται η εξέλιξη.
Εχει μεγάλη σημασία με ποιόν μιλάς.Μόνο ένα χαρακτηριστικό κάνει
την διαφορά μεταξύ επιστημόνων.
Η χρήση των παρωπίδων!!
Πολλοί τις φοράνε.Είτε λόγω άγνοιας,είτε λόγω συμφερόντων,είτε
λόγω <<δόξας>>.
Ενας φυσικός δεν χρειάζεται κανένα μηχανολόγο να του υποδείξει
την αορατότητα φίλε μου!
Η μηχανολογία ξεκίνησε απο την φυσική και όχι το αντίθετο!!
Και πρόσεχε το επίπεδο των συνομιλητών σου.
Δεν είναι όλοι Ευρωπαιοι2!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Επ...
Έπεσες σε μία ακόμα απατεωνιά - αυτή των Αλεξανδρινών χρόνων...
Δεν είναι των Αλεξανδρινών χρόνων...
Είναι πολύ μετέπειτα χάρτες - για την ακρίβεια μετά το 1500...
Για πες μου όμως: διάβασες σε κάποιο "αποκαλυπτικό κείμενο", για τους σχολιασμούς που έχει ο χάρτης στα τούρκικα;;;
Tι είπες τώρα ρε μεγάλε????!!!
Μα ο ίδιος είπε ότι οι χάρτες είναι αντιγραφή από άλλους πολύ πίσω από τα χρόνια του μεγ.Αλεξάνδρου.
Και όχι... δεν κατέχω καλά την Τουρκική... οπότε είσαι ελεύθερος να μας διαφωτίσεις...
quote:
Μεγαλυτέρα δε όλων, η της γαστρός ηδονή...
Ακόμα και με ένα φλογερό έρωτα, κάποια στιγμή ξενερώνεις - με τον έρωτα τον ζυμαρικών όμως ποτέ!!!
Μεγαλυτέρα η γαστρός ηδονή??? (προσωπικά δε το πιστεύω)
Μμμμ... εμ πέστο πουλάκι μου τόσην ώρα!!
Ετσι εξηγούνται πολλά...
allzzaro καλε μου...
Αφού ξέρεις ότι εμείς οι χαζοί και αφελείς μας αρέσει να παραμυθιαζόμαστε... Μη μας το χαλάς το παραμύθι... Πολλοί είναι οι ανεμόμυλοι γύρω μας... τόσοι πολλοί όσοι και οι Δον Κιχώτες![]()
quote:
Έχεις σαδιστικά απωθημένα έεεε?
Ναι ... αλλά τα βγάζω αλλού γλυκέ μου...

quote:
Τι κάνω;;; Μουά;;;
Φέρτε ρε αναγνώστες κάνα κοπάδι ύαινες να γελάσουν με το αστείο του allzzaro...
Του allzzaro, που γράφει ότι όλα στην γη έγιναν από εξωγήινους!!!
Έτσι δεν υποτιμά την νοημοσύνη των εκατομμυρίων ανθρώπων που δούλεψαν για τα δημιουργήματα που τα θεωρεί κατασκευές εξωγήινων; Και βέβαια το κάνει και μάλιστα χωρίς ίχνος αιδούς, αλλά (τι να κάνουμε) έχουν όλοι πεθάνει και δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν για την ικανότητα του να τους βγάζει ηλίθιους και ανίκανους...
Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο φαίνεται το βρακί της![]()
quote:
Οσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο φαίνεται το βρακί της
quote:
«θέλει η Βασίλω να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ
ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ...
ΗΡΕΜΙΑ.
....
..
.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ..
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΧΨΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ-ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΥ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ Η ΚΟΤΑ.....
Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ....
....
..
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ