ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Nikitas131 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/11/2009, 19:33:23
Η λέξη διάβολος, είναι παραπλανητική, αγαπητέ μου Αίολε..Πρέπει να
οριοθετήσουμε όχι απλά τι εστί διαβολή, αλλά και πως εννοείται στη
συγκεκριμένη περίπτωση, ωστε να θεωρηθεί διαβολή,κατ ουσίαν...
Ο εχθρός του ανθρώπου, σαν έννοια είναι αυτός που δεν θέλει τον άνθρωπο να γίνει αυτό που προορίσθηκε...Ο κατήγορος αυτού ενώπιον του
θρόνου του Θεού...
Αλλά, ποιός αλήθεια ξέρει πιά ποιο είναι το νόημα της ζωής;
Ο ίδιος ο Θεός για να ορισθεί τιμωρός, σημαίνει συνεχή ενεργή δράση, άμεση συμμετοχή και ίδιον όφελος, αλλά και αρκετά άλλα πράγματα, που δνε στέκουν...Πές μου τι εννοείς τιμωρός, που να στέκει ως έννοια,
για τον Θεό;
Γιατί την αγάπη, έπρεπε να την έχεις δεδομένη, λόγω του ότι ζεις στον κόσμο που έφτιαξε και είσαι ένα απο τα πλάσματα που τους έδωσε ζωή πνεύμα, ήτοι αιώνια...Είναι δώρα αγάπης αυτά, όχι μίσους..
Είναι πολλά φίλε μου που δεν στέκουν, για τις κατηγορίες σας προς τον Θεό,αλλά πολύ περισσότερα που δείχνουν την αγάπη του Θεού...Κα τη δικη μας αχαριστία, όταν δεν το βλέπουμε, ή το αρνουμαστε...
05/11/2009, 21:30:23
Φίλε Νικήτα διάβασα και εγώ τον μπλόγκ σου.
Καλά ακούγονται ολα αυτά που γράφεις παραπάνω, εξαρτάται την ετικέτα φίλε μου που θα χρησιμοποιήσεις στο εξώφυλλο σου..
05/11/2009, 22:18:53
quote:

Ο εχθρός του ανθρώπου, σαν έννοια είναι αυτός που δεν θέλει τον άνθρωπο να γίνει αυτό που προορίσθηκε...Ο κατήγορος αυτού ενώπιον του
θρόνου του Θεού...
Ο ίδιος ο Θεός για να ορισθεί τιμωρός, σημαίνει συνεχή ενεργή δράση, άμεση συμμετοχή και ίδιον όφελος, αλλά και αρκετά άλλα πράγματα, που δνε στέκουν...Πές μου τι εννοείς τιμωρός, που να στέκει ως έννοια,
για τον Θεό;
Γιατί την αγάπη, έπρεπε να την έχεις δεδομένη, λόγω του ότι ζεις στον κόσμο που έφτιαξε και είσαι ένα απο τα πλάσματα που τους έδωσε ζωή πνεύμα, ήτοι αιώνια...Είναι δώρα αγάπης αυτά, όχι μίσους..
Είναι πολλά φίλε μου που δεν στέκουν, για τις κατηγορίες σας προς τον Θεό,αλλά πολύ περισσότερα που δείχνουν την αγάπη του Θεού...Κα τη δικη μας αχαριστία, όταν δεν το βλέπουμε, ή το αρνουμαστε...

Οριοθέτησε ότι θέλεις Ευάγγελε...απο το εξοχικό σου μέχρι και την παραλία όπου λιάζεσαι!!!

soul

05/11/2009, 22:23:18
quote:

θρόνου του Θεού...
για τον Θεό;

Οριοθέτησε ότι θέλεις Ευάγγελε...απο το εξοχικό σου μέχρι και την παραλία όπου λιάζεσαι!!!

soul

ar_iaΜέλος
05/11/2009, 22:33:18
quote:
Αίολος
quote:
O εχθρός ποιός ήταν?
Μα φυσικά ο Διάβολος!
Τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Το βρήκα;

Τώρα τι να σου πω....αυτοί όλο εχθρούς βλέπουν

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

05/11/2009, 23:24:48
quote:

Είναι πολλά φίλε μου που δεν στέκουν, για τις κατηγορίες σας προς τον Θεό.....

Καλά φύλλα δάφνης μασάς φίλε μου καλέ και τα λές αυτά ...???

Ποιός κατηγόρησε το θεό???

Ποιός και θα τον κομπλιμεντάρω εγώ , αναλόγως..!!!

soul

05/11/2009, 23:29:25
ar_ia:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αίολος

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
O εχθρός ποιός ήταν?

Μα φυσικά ο Διάβολος!
Τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Το βρήκα;

Τώρα τι να σου πω....αυτοί όλο εχθρούς βλέπουν.... "

......Εσείς να δεις......

ar_iaΜέλος
06/11/2009, 00:16:44
Αγαπητέ μου trexa, εγώ δεν βλέπω πουθενά εχθρούς.
Δεν πιστεύω στον Θεό σου οπότε δεν είναι και εχθρός μου.
Όπως επίσης δεν βλέπω σαν εχθρούς μου τους χριστιανούς, αν ήταν έτσι τότε εχθροί μου θα ήταν και η οικογενειά μου.
Δεν είναι εχθρός μου ούτε και ο διάολος γιατί απλά ούτε σε αυτόν πιστεύω.Πιστεύω απλά πως είναι άλλο ένα δημιούργημα της εκκλησίας γιατί παραμύθι δίχως δράκο δεν γίνεται!
Ούτε κι εσενα σε θεωρώ εχθρό μου και άσχετα αν διαφωνώ μαζί σου πιστεύω πως είσαι ο μόνος εδώ μέσα που πιστεύει αυτό που υπερασπίζεται σε αντίθεση με τους υπόλοιπους

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

Nikitas1Νέο Μέλος
06/11/2009, 00:35:52
Μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω στην ερωτηση του Φίλου Εαρινού:
"Τι σημαίνει αγάπη;" αλλά δεν μπόρεσα ν ααπαντήσω.

Μετά μου ήρθε στο νου ένα απόσπασμα από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 26:63 καὶ ὁ ἀρχιερεὺς εἶπεν αὐτῷ· ἐξορκίζω σε κατὰ τοῦ θεοῦ τοῦ ζῶντος ἵνα ἡμῖν εἴπῃς εἰ σὺ εἶ ὁ χριστὸς ὁ υἱὸς τοῦ θεοῦ.
ο δε Ιησούς εσιώπα
------------

www.psyche.gr

06/11/2009, 02:20:44
Nikitas1

quote:
καὶ ὁ ἀρχιερεὺς εἶπεν αὐτῷ· ἐξορκίζω σε κατὰ τοῦ θεοῦ τοῦ ζῶντος ἵνα ἡμῖν εἴπῃς εἰ σὺ εἶ ὁ χριστὸς ὁ υἱὸς τοῦ θεοῦ.
ο δε Ιησούς εσιώπα

Τώρα βέβαια, αν ο Ματθαίος ήξερε πέντε πράγματα σχετικά με τους Εβραίους, στην ερώτηση του Καϊάφα προς τον Ιησού:

"Είσαι εσύ ο υιός του θεού;"

θα έβαζε τον Ιησού να απαντάει στον Καϊάφα

"Γιατί, εσύ δεν είσαι;"

macedon

RobbenΜέλος
06/11/2009, 02:50:16
quote:

Nikitas1

quote:
καὶ ὁ ἀρχιερεὺς εἶπεν αὐτῷ· ἐξορκίζω σε κατὰ τοῦ θεοῦ τοῦ ζῶντος ἵνα ἡμῖν εἴπῃς εἰ σὺ εἶ ὁ χριστὸς ὁ υἱὸς τοῦ θεοῦ.
ο δε Ιησούς εσιώπα

Τώρα βέβαια, αν ο Ματθαίος ήξερε πέντε πράγματα σχετικά με τους Εβραίους, στην ερώτηση του Καϊάφα προς τον Ιησού:

"Είσαι εσύ ο υιός του θεού;"

θα έβαζε τον Ιησού να απαντάει στον Καϊάφα

"Γιατί, εσύ δεν είσαι;"

macedon

Ο Καιαφας...παιδι του θεου.....

Οσοι δεχτηκαν τον Ιησου ειναι παιδια του θεου.....