- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ξέρεις πως δε μου αρμόζει να πυροβολώ και να φεύγω, δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου κιοτής, από την άλλη ο κακός λύκος είναι και σκληρόπετσος ( η ζωή στο δάσος και όχι σε προστατευμένα περιβάλλοντα βλέπεις
) οπότε δεν τον πιάνουν εύκολα οι σφαίρες.
Αυτή είναι η άλλη ταινία, εκείνη της πολύ επιλεκτικής συμμετοχής, εκείνη η συμμετοχή που ο κακός λύκος είναι μαζί με ελεύθερα λυκάκια-λύκαινες-λύκους και απολαμβάνουν τη φύση.
Ελπίζω αυτή η ταινία να σου αρέσει.

Ο κακός λύκος
quote:
Αυτή είναι η άλλη ταινία, εκείνη της πολύ επιλεκτικής συμμετοχής, εκείνη η συμμετοχή που ο κακός λύκος είναι μαζί με ελεύθερα λυκάκια-λύκαινες-λύκους και απολαμβάνουν τη φύση.
Ελπίζω αυτή η ταινία να σου αρέσει.

τωρα ειμαι ετοιμος να "αποσυρθω" στα υπολοιπα τοπικς ,ηρεμος και ευτυχισμενος:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
καλωςηρθες φιλε ,δε θα ακουσεις απο εμενα,γιατι ησουν εδω ,ασχετα αν δεν εγραφες :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Εγώ λέω να πω τι ζώδιο είμαι για να μείνω και στο θέμα.
Είμαι:
Ταύρος(ταυρίνα καλύτερα)εεεεε! μην ψάχνετε για κέρατα.Έμαθα και τα κρύβω καλά!
Και έχω ωροσκόπο καρκίνο.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Α...ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.......
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.....
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ...ΦΕΡΟΝΤΕΣ.....
ΠΑΝΤΩΣ, ΤΑ ΠΙΣΤΟΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.
ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΡΑΚΙΑ.
ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΑΚΕΜΑΤΑ, ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΡΔΙΟΙ ΓΑΤΟΥΛΗΔΕΣ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
Δίδυμοι?
Αυτοί δεν είναι που λατρεύουν τις ίντριγκες, είναι διπλοπρόσωποι και κάνουν συνωμοσίες?
Είναι καλοί, γεμάτοι ευστροφία εφευρετικοί διπλωμάτες, έχουν αίσθηση του χιούμορ είναι παιδιά ετοιμόλογα, έχουν κυβερνήτη τον Ερμή και είναι ζωντανά άτομα. Η ευφράδειά τους είναι το κάτι άλλο.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
quote:
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.....
Αρχικά καλώς ήρθες,
Κατά δεύτερο, δεν απαντώ για να...βγάλω άκρη, απλά είναι πολύ ενδιαφέρον ο συνδιασμός σου!
Και τα δυο διπλά ζώδια και τα δυο με τρομερά απίστευτες ικανότητες στη χώρα του φανταστικού και τα δυο εξαιρετικά ασταθή...
Ο αέρας των Διδύμων και η ζωντάνια του, ενισχύουν τη συνεσταλμένη φύση των Ιχθύων.
Ένας πολύ όμορφος όσο και δυσπροσάρμοστος Ιχθύς.
Πρέπει να είσαι τρομερά καλλιτεχνικό άτομο

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
quote:
Xρόνια Πολλά καλοί μου φίλοι...
Εχω την τιμή λοιπόν να κάνω την πρώτη ανασκόπηση του 2004 (ξανά μανά εγώ ρε γμτ?)
Εχουμε λοιπόν και λέμε:Zυγοί:Darkangel - Striker - Matrix Ghost - Knight Michael - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ = 5
[
ΜΑΛΙΣΤΑ!ΚΛΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΕΝΑ!![]()
ΠΑΛΙ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΟΡΑΤΗ!![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Δεν ήταν εσκεμμένο...

quote:
azmat
και ο χριστιανισμος δεν σε δεσμευει σε τιποτα . οποιος θελει ακολουθει
Αφού ακολουθεί όποιος θέλει, γιατί πληρώνουν όλοι και δεν πληρώνουν μόνον όσοι ακολουθούν;

macedon
χριστιανών που ενδιαφέρεσαι να σώσεις; Γιατί αυτό
το ..κουφό, "πληρώνουν όλοι", μου άρεσε...
Διόδια πληρώνουν;
Ή σαν σύλλογος νεοπαγανιστών, μαζεύουν λεφτά, για να πληρώσουν το ενοίκιο του χώρου που νοικιάζουν;
Μπερδεύτηκες πάλι μου φαίνεται....
quote:
trexagireve
Εβραιοποιούνται μερικοί και ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΊΡΝΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Ας πάρουμε για παράδειγμα εσένα:
Λατρεύεις το θεό των Εβραίων.
Λατρεύεις τον υποτιθέμενο γιο του που ήρθε στους Εβραίους και κήρυξε.
Θεωρείς τους προπάτορες των Εβραίων δικούς σου προπάτορες.
Θεωρείς τους "προφήτες" των Εβραίων δικούς σου προφήτες
Εχεις κάνει την ιστορία και μυθολογία των Εβραίων θρησκεία σου.
Οι ιερείς της θρησκείας σου ντύνονται όπως οι Εβραίοι πριν 2000 χρόνια.
Οι ναοί σου χτίζονταν σύμφωνα με την εβραϊκή αρχιτεκτονική (με τρούλο, όπως το εβραϊκό κιπά).
Στη λειτουργία σου χρησιμοποιείς εβραϊκές λέξεις
Πατρίδα σου είναι η Νέα Ιερουσαλήμ
Ονομάζεις τους ομογάλακτούς σου "λαό Ισραήλ"
... αλλά κατηγορείς άλλους για "Εβραιοποίηση" και ειδικά αυτούς που αρνούνται όλα τα παραπάνω...
Μήπως έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα; (μην απαντήσεις, ρητορική η ερώτηση).

macedon
quote:
trexagireve
Γιατί αυτό
το ..κουφό, "πληρώνουν όλοι", μου άρεσε...
Διόδια πληρώνουν;
Από τη στιγμή που οι ορθόδοξοι πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό και από τη στιγμή που ο κρατικός προϋπολογισμός δημιουργείται από τη φορολογία του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως θρησκεύματος, αυτό σημαίνει πως πληρώνουν όλοι για να υπάρχει ορθοδοξία.
Δεν περίμενα να σου εξηγήσω ΚΙ ΑΥΤΟ το απλό πράγμα...

macedon
κουβέντα " άλλος έχει την χάρη κι άλλος το όνομα";Ποιός απο
τους δυο μας είναι πιο πολύ εβράιος και ποιός Έλληνας;
Αλλά κοιτώντας τις ενέργειες μου και εσού, πιστεύω ότι εσύ
φωνάζεις όπως στις χάβρες....
Εγώ μιλάω για συμπεριφορά....Λέω ότι συμπεριφαίρεσαι με σιωνιστική
τακτική και αυτό μπορείς να το δεις, δεν είναι δύσκολο..
Δες τη συμπεριφορά του κρατους Ισραήλ, απέναντι στους παλαιστίνιους
και θα δεις ότι μοιάζει με την δική σας συμπεριφορά..
Συκοφαντίες κι άρνήσεις όσων δεν σας συμφέρουν...
Και γ@@ώ τους διαλόγους!!!!
Περί μισθών κληρικών, ξέρεις ότι διαφωνώ, απο παλιά..Απο το ΄56
που άρχισαν να πληρώνονται οι κληρικοί, έγιναν υπάλληλοι, αλλά,
το θέμα είναι ότι εδώ πληρώνουμε ιέρειες στην ..Ολυμπία, για φολκλόρ...Πληρώνουμε εκδηλώσεις,όπως η Γιουροβίζιον, οιΟλυμπιακοί,
οι ..παπάδες στάξαν απο την ουρά του γαιδάρου;
Ειλικρινά, δειχνει υποκριτικό το ενδιαφέρον σου για την πληρωμή
ιερέων του 98% του ελληνικού πληθυσμου και δεν σε πειράζει
που πληρώνουμε τα άλλα τα ευτράπελα..
Με την πίστη, δεν παίζεις,πρέπει να υπάρχει κρατική αρωγή,
αλλά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αμειβονται σε καμία περίπτωση οι ιερείς, αυτό πρέπει να το εναποθέτουν στον Θέο, για να έχουν και τη
σχετική ταπείνωση και να μην προκαλούν...
...
quote:
trexagireve
Ποιός απο
τους δυο μας είναι πιο πολύ εβράιος και ποιός Έλληνας;
Ελα ντε!
quote:
trexagireve
Δες τη συμπεριφορά του κρατους Ισραήλ, απέναντι στους παλαιστίνιους
και θα δεις ότι μοιάζει με την δική σας συμπεριφορά..
Ποιά είναι ακριβώς η δική μας συμπεριφορά (εμάς, των macedon)?
quote:
trexagireve
αλλά,
το θέμα είναι ότι εδώ πληρώνουμε ιέρειες στην ..Ολυμπία, για φολκλόρ...Πληρώνουμε εκδηλώσεις,όπως η Γιουροβίζιον, οιΟλυμπιακοί,
οι ..παπάδες στάξαν απο την ουρά του γαιδάρου;
Ισως γιατί η ορθοδοξία μας κοστίζει 35 νοσοκομεία ετησίως. Μόνον η μισθοδοσία ιερέων και αρχιερέων πιάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
quote:
trexagireve
Ειλικρινά, δειχνει υποκριτικό το ενδιαφέρον σου για την πληρωμή
ιερέων του 98% του ελληνικού πληθυσμου
Τότε πιστεύω ότι δεν θα έχει αντίρρηση το 98% του πληθυσμού να πληρώνει μόνον αυτό για τους παπάδες του. Τι θα έλεγες λοιπόν να πληρώνουν μόνον οι χριστιανοί για τους ιερείς τους, αντί να πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός;
Αρα, αν βγει η κυβέρνηση και πει: "Οι χριστιανοί θα πληρώνουν έναν επιπλέον φόρο για να μισθοδοτούνται οι ιερείς και όσοι δεν είναι χριστιανοί δεν θα πληρώνουν το φόρο αυτό", πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τι 98% τι 100%. Η μήπως λες να μετρηθούν λιγότεροι τότε; ![]()
quote:
trexagireve
Με την πίστη, δεν παίζεις,πρέπει να υπάρχει κρατική αρωγή,
Γιατί να υπάρχει κρατική αρωγή; Αν δεν βγαίνει το μαγαζί σας, να το κλείσετε. Αλλωστε, το 98% του πληθυσμού είναι χριστιανοί, έτσι δεν είναι;
Κι αφού μόνον με κρατική αρωγή υπάρχει χριστιανισμός στην Ελλάδα, από τον 4ο αιώνα μέχρι σήμερα, τότε γιατί αντιδράς όταν το επεσήμανα σε προηγούμενο μήνυμά μου;
quote:
trexagireve
αλλά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αμειβονται σε καμία περίπτωση οι ιερείς
Διακρίνω μία πίκρα που οι νεοημερολογίτες ιερείς πληρώνονται ενώ οι δικοί σας ιερείς, οι παλαιοημερολογίτες, όχι; ![]()

macedon
quote:
Γιαπετ@
Δεν διαβαζω τι γραφει ο ευρωπαιος (που θαυμαζω την υπομονη του ) ή οποιος αλλος , .
Μάλλον λες αλήθεια ότι δεν τον διαβάζεις, διότι διαφορετικά θα θαύμαζες την υπομονή όσων προσπαθούν να συζητήσουν μαζί του.
Αλλά εσύ τι θαυμάζεις; Ποια υπομονή, αφού δεν τον διαβάζεις;
quote:
Αυτα που γραφω ειναι η γνωμη μου .
Επίσης…
quote:
Λες πως υποθετω , αλλα ομως εσυ υποθετεις καθως πιστευεις πως με διαφορετικους χειρισμους τα πραγματα θα ηταν αλλιως .
Έγραψα ότι με ερμηνεύεις υποθετικά και με ρωτάς για πράγματα που δεν είπα, όπως:
"…εσυ δηλαδη θεωρεις προτιμοτερο απο μια γενικευμενη και οργανωμενη αντεπιθεση μια ατακτη ;"
"…θεωρεις καλυτερο 400 χρονια σφαγης…"
"…το ελληνικο στοιχειο που προασπιζεσαι , προτιμας να ειχε αφανιστει τελειως ;"
"…θα ηθελες να εξισλαμιστουν ολοι , να χασουν την ελληνικοτητα τους ( δλδ να γινουν κανονικοι τουρκοι/ οθωμανοι ) ή να κρατησουν την ταυτοτητα τους ζωντανη και να ''ελευθερωθουν'' οπως και εγινε ;"
Και βέβαια υποθέτεις, όπως:
"γιατι κατι καλυτερο τοτε δεν μπορουσαν να πετυχουν στην κατασταση που ηταν οι Ελληνες ."
"…γιατι εκει θα κατεληγαν ολα , και μαλιστα χωρις κανενα κερδος ."
"Λες και ο πατριαρχης τα εκανε με σκοπο να παρει τους ''ελληνες'' μακρια απο την ελλαδα ... και αν ''εγλυφε'' οπως λες το εκανε για να ζεις εσυ σημερα , να μιλας και να τον κατηγορεις και να χαιρεσαι που εισαι ελληνας ."
Όπως επίσης λες και πράγματα που δεν συνάδουν με την ιστορία, όπως:
"Τι σου εκαναν οι χριστιανοι στους Ελληνες ; Ισα-ισα κρατησαν ζωντανο τον πολιτισμο ..."
quote:
Πως δηλαδη ; Πες την υποθεση σου . Επισης στην ερωτηση μου δεν απαντησες .
Γιατι ειναι πασιφανες πως εσυ υποθετεις .
Έχω απαντήσει ήδη σ’ αυτό που εσύ θεωρείς ερώτηση. Διαφωνώ με τον ισχυρισμό σας, ότι αν χάσει κάποιος τη θρησκεία του ή την αλλάξει, αλλάζει και εθνικότητα. Αυτό είναι κάτι που το ισχυρίζεσαι εσύ, λέγοντας "«θα ηθελες να εξισλαμιστουν ολοι , να χασουν την ελληνικοτητα τους ( δλδ να γινουν κανονικοι τουρκοι/ οθωμανοι )»."
Θα έπρεπε να συμφωνώ δηλαδή;
Οι μόνοι που έχουν μπερδέψει τη θρησκεία τους με την καταγωγή τους, είναι οι αρχιπαπάδες της ιστορίας και δη, αυτός που υπερασπίζεσαι, ο Γεννάδιος ο οποίος έβγαζε σπυριά αν τον αποκαλούσαν Έλληνα.
Αν μ’ αυτόν τον τρόπο, για σένα, διατήρησε την Ελληνικότητά του, ποιος είμαι εγώ που θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι;
Άλλωστε δεν έχω και καμμία διάθεση γι’ αυτό.
quote:
''Εμεις'' ( λες και ειμαστε διαφορετικοι...) λεμε πως εγιναν τα πραγματα , πως εισαι σιγουρος πως τα πραγματα αν ηταν αλλιως θα ηταν καλυτερα ;
Δεν είμαι, εσύ είσαι για το αντίθετο;;;
quote:
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν διατηρηθηκε ο ελληνικος πολιτισμος (με το εκαστοτε θρησκευτικο περιεχομενο ) , ο οποιος ηταν ηδη χαμενος ;
Το πρόβλημά μου είναι η αιτία και ο τρόπος που «έγινε χαμένος» ο Ελληνικός πολιτισμός. Εγώ ξεκινάω απ’ την αρχή και όχι από εκεί που βολεύει εσάς τους χριστιανούς.
quote:
Διατηρηθηκε(το πολιτισμικο στοιχειο γενικα ) ή αναδημιουργηθηκε( το θρησκευτικο/απο σημερινους ειδημονες) εν μερει . Σε νοιαζει που ο χριστιανισμος ειναι ισχυροτερος λοιπον .
Παρ’ όλο που δεν κατάλαβα τι εννοείς, βλέπω ότι πάλι καταλήγεις σε αυθαίρετο συμπέρασμα, για το τι με νοιάζει…
Αυτό σου έγραψα και πιο πάνω.
quote:
Κανενας δεν αναθεματιζει κανεναν , το πασιφανες λεγεται .
Προφανώς είσαι απ’ αυτούς που όταν τους βρίζουν, σταυροκοπιούνται.
Δεν είναι όλοι έτσι όμως και οφείλεις να το δεχθείς αυτό, όσο κι αν δεν σ’ αρέσει.
quote:
Και αν γινεται να δωθει απαντηση στην ερωτηση μου ( στην πρωτη) .
Εκει θα χρειαστει αναγκαστικα να κανεις υποθεσεις , οχι γιατι η ερωτηση ειναι τετοια , αλλα γιατι για να πιστευεις αυτα που λες , παει να πει πως θα πρεπει να τα εχεις υποθεσει πρωτα .
Απάντησα ήδη. Όσον αφορά στις υποθέσεις επί ιστορικών γεγονότων, είναι φυσιολογικό κάποιος να προβληματίζεται από κάποιες επιλογές και να τις κρίνει, όπως και να σκέφτεται τι θα γινόταν αν αυτές ήταν διαφορετικές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι…
quote:
Και στην ιστορια δεν μπορουμε να υποθετουμε , αλλα αν βαζεις εσυ πρωτα την υποθεση στο παιχνιδι , πως μπορεις και το απαγορευεις στον αλλον ;
Σου εξήγησα πιο πάνω την ένστασή μου, σε σχέση μ’ αυτό.
Έγραψα για τις ερμηνείες σου πάνω στο σκεπτικό μου και δεν σου απαγόρευσα να υποθέτεις οτιδήποτε, σχετικό με την ιστορία, να συμφωνείς ή να διαφωνείς.
quote:
καλως ή κακως τα πραγματα εχουν φτασει εδω που ειναι .
Μου επιτρέπεις να το θεωρώ, κακώς;;;
quote:
Εχεις ομως επιλογες , και ο χριστιανισμος δεν σε δεσμευει σε τιποτα . οποιος θελει ακολουθει .
Αυτοί που τον επέβαλλαν, είχαν διαφορετική θεώρηση από εσένα…
quote:
Απο κει και περα τιποτα αλλο δεν εχει σημασια παρα το παρον και το μελλον , το παρελθον μπορει να αλλαξει τα δεδομενα αυτων των δυο , αλλα οχι με υποθεσεις , υπεκφυγες , κατηγοριες που δεν ισχυουν , αποκρυψη στοιχειων , μισες αληθειες κ.ο.κ .
Η ιστορική αλήθεια είναι μία και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τη μάθει κανείς.
Εκείνο που αλλάζει, είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο καθένας στην ιστορία.
Και το παραπάνω δείχνει ότι κι εσύ βλέπεις ότι θέλεις να δεις, αν κατηγορείς άλλους γι’ αυτό…
quote:
Την ιστορια την γραφει ο νικητης σωστα ;
Εν μερει σωστο θα ελεγα εγω
Εδώ θα έλεγα, απόλυτα σωστό.
quote:
Και επειδη το θεμα απτεταιμονο θρησκευτικων θεματων , θεωρω αφελες να κρινεται ο χριστιανισμος μονοδιαστατα και ειδικα απο ιστορικα (αν ειναι δυνατον !) στοιχεια που ειναι ευκολα παραποιησιμα , αυτο λειτουργει και σαν αντεπιχειρημα βεβαια .
Μπορεί να κριθεί η ιστορική επιδρομή του χριστιανισμού, μέχρι να φτάσει στο σημείο να κάνει κάποιους υπερήφανους για το πλήθος των πιστών του.
Μέσα σ’ αυτό είναι και οι παραποιήσεις της ιστορίας, οι τονωτικές «ενέσεις» προς τους πιστούς με εμβόλιμα ψευδοστοιχεία, κατασκευασμένα θαύματα και διάφορα τέτοια θεάρεστα.
Και αυτό γίνεται, εδώ…
quote:
Να δοκιμαζουμε κατι πρωτα , και μετα να μιλαμε . Τι πιο απλο ;
Δηλαδή;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Γιατί τόσο καιρό εδώ, τι πιστεύει
δεν τολμά να το γράψει,
Το ότι δεν καταλαβαίνεις εσύ, τι λέει ο καθένας, δεν σημαίνει ότι δεν γράφει κάποιος κάτι.
Αν όλοι έγραφαν αυτό που εσύ μπορείς να αντιληφθείς, το site θα ήταν ηλεκτρονικός βρεφονηπιακός σταθμός.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Με το να δοκιμασεις , εννοω να δοκιμασεις την χριστιανικη πιστη , ετσι βγαινει πιο ασφαλες συμπερασμα .
εσάς τους αρχαιολάτρες....Εσάς που σε αντιδιαστολή με το
ελληνικό φρόνημα, προτιμάτε την λασπολογία και τη
συκοφαντία, δίχως να παραθέτετε ούτε καν τι πιστεύετε...
Καταλαβαίνω ότι ξέρετε κι εσείς πόσο πρωτόγονοι δειχνετε
και γι αυτό μιλάτε μόνο για τον χριστιανισμό με κακία
αφού δεν έχετε ανάλογη περηφάνεια για να αντιπαραθέσετε, εσείς
τι έχετε...Τι ιδέες και τι θέσεις...
Τόσο καιρό, δεν ασχολείσαι παρά μόνο κατηγορώντας...
Αυτη είναι η θέση που θέλεις να έχεις;
Μου θυμίζεις τη νέα διαφήμιση με τον τύπο που κάνει όλο
σπατάλες και αναζητάει υπεύθυνο....
Σε καθρέπτη κοίταξες, που λέμε;
Εντελώς πληροφοριακά, το 98% ΕΙΝΑΙ ο ελληνικός λαός..Το υπόλοιπο
2% είναι μουσουλμάνοι και άλλες μεινότητες....Αυτοί πληρώνουν,
δεν πληρώνει ο αλβανός της πολυκατοικίας....
Όχι η θέση μου για μη πληρωμή ιερέων, έχει να κάνει με το τι λέει
η θρησκεία μου κι όχι γιατί δεν πληρώνονται οι δικοί μας..Στο
δημόσιο δουλεύεις, τη λογική του μεταφέρεις...
Αγαπητέ μου Γιάπετ, το διαδίκτυο, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ...
Χαίρομαι που είμαι εγώ που σε ενημερώνει...