- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Σε παρακαλώ πες μου σε ποιο σημείο ακριβώς σε έκανα να πιστέψεις κάτι τέτοιο?
Γιατί θέλεις να με κουράζεις.. και με βάζεις να ψάχνω...
Ορίστε εσύ δεν το είπες αυτό...
quote:
Ο μικροσκοπικός μου εαυτούλης φουσκώνει σαν παγώνι όταν με χαρακτηρίζουν έτσι, ... (δηλαδή αντρακι)
Δηλαδή καμαρώνεις επειδή σε αποκάλεσαν έτσι..
Πως αυτό το μεταφράζεις ως εμπάθεια δεν το αντιλαμβάνομαι.
Ναι αυτό ακριβώς εννοώ, ότι καμαρώνω.
Καμαρώνω γιατί αντιλαμβάνομαι ότι το εννοούν απόλυτα θετικά και εκφράζει την εκτίμησή τους.
Αυτό που με ενοχλεί καλέ μου φίλε,
είναι το ότι με αυτή την έκφραση αποδεικνύεται,
πως στη γυναικεία φύση δεν αποδίδονται τέτοιες αρετές.
Αν και τώρα δεν γίνομαι καταννοητή,
ίσως έχω τελικά σοβαρό πρόβλημα έκφρασης.
Καλό απόγευμα,
Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
Αυτό που με ενοχλεί καλέ μου φίλε,
Αυτό λέω και εγώ ξωτικούλα...
quote:
Ναι αυτό ακριβώς εννοώ, ότι καμαρώνω.
Και εγώ αυτό λέω οτι καμαρώνεις...
quote:
Πως αυτό το μεταφράζεις ως εμπάθεια δεν το αντιλαμβάνομαι.
Το μεταφράζω ώς εμπάθεια προς το γυναικείο φύλο..
quote:
![]()
Παρατηρώ και εγώ τη συζήτηση και αποφάσισα να λάβω μέρος.
Απευθύνομαι στην συγγραφέα του τόπικ την ``ξωτικούλα`` η οποία πραγματικά φάσκει και αντιφάσκει, οπως αρκετά ευγενικά τα αποδίδει ο αγαπητός μας ``allzzaro`` ώς οξύμωρα.
Πως δηλαδή η συγγραφέας του τόπικ ως θηλυκή ύπαρξη είναι υπέρ της άποψης οτι θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και γενικώς με τον τρόπο της περνά το μήνυμα αυτό, και απο την αλλη καμαρώνει ως γυναίκα οταν της χαρακτηρίζουν ανδρικά προσόντα.
μα πρόσεξε τα λόγια σου λίγο.. συνεχίζεις να με υποβιβάζεις.. και να με υποτιμάς
(Κοίταξε simori δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στα λεγόμενα μας.. εγώ απλά είπα οτι δεν έχετε αντίληψη και εσύ προσβάλλεις την ανδρική μου υπόληψη....)
ακούς τί γράφεις?
επειδή έχω αντίληψη του τί λες..
(Μάλλον εσύ πρέπει να ανακαλέσεις simori..)
(Όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν σκοπός μου να σε θίξω προσωπικά γιατί δεν σε γνωρίζω
Δεν θα το έλεγα simori .. με έθιξες... και πολύ μάλιστα..)
Όταν σου λέω στα ίσια πως δεν είχα σκοπό να σε θίξω προσωπικά.. δεν μετράει? Ή πιστεύεις πως εγώ δεν έχω το θάρρος της γνώμης μου.. ?? γιατί το έκανα ήδη. αγαπητέ μου ..και σου είπα πως αυτή είναι μία τακτική πολλών που ξέρω.. αλλά δεν σημαίνει πως και εσύ το έκανες με αυτόν τον τρόπο.. με άλλα λόγια, δέχομαι (βάζω δηλαδή νερό στο κρασί μου)ό,τι χρησιμοποίησες ένα αστείο πραγματικά αθώα.., αν και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου τα αστεία.. αυτό είπα.. δεν σε είπα θρασύδειλο...εσένα... (δεν χρησιμοποίησα καν αυτή την λέξη).. .. είπα πως εμείς οι γυναίκες είμαστε ο εύκολος στόχος.. .. αυτό είπα η έρμη.. προσπάθησε να διαβάσεις τι σου λέω.. και όπως βλέπεις ξαναμπαίνω στον κόπο να επαναλάβω τα όσα είπα νωρίτερα...
(Moυ αρέσει που περιμένεις να ανακαλέσω ..κιόλας )
Δεν περιμένω να το κάνεις.. αυτό είπα.. αν και θα έπρεπε όπως ανακάλεσα και εγώ.. γιατί δεν έχω την πρόθεση να σε θίξω προσωπικά.. όπως είπα παραπάνω .. δεν σε ξέρω... αλλά εσύ επιμένεις.. να με προσβάλλεις και με αυτόν τον τρόπο.. Τί άλλο πρέπει να σου πω δηλαδή? Να πάρω πίσω και τα όσα έχω βιώσει γενικότερα? Δεν είπα πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.. γιατί αυτές τις εξαιρέσεις έχω διαλέξει για φίλους, για εραστή μου, για ανθρώπους μου γενικότερα.. αλλά αυτές οι εξαιρέσεις δεν αποτελούν τον κανόνα..
Και εντέλει.. έκανα τόσες ερωτήσεις.. αλλά εσύ στάθηκες μόνον εκεί ... Δεν σε προβληματίζει που είμαστε τόσες γυναίκες εδώ που μιλάμε για την αρνητική συμπεριφορά που έχουμε βιώσει? Και αν εσύ δεν έχεις σχέση με τα όσα αναφέρουμε.. αμφισβητείς το γεγονός πως βιώσαμε τα όσα έχουμε πει? Ή περνιούνται στα ψιλά γράμματα?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
μα πρόσεξε τα λόγια σου λίγο.. συνεχίζεις να με υποβιβάζεις.. και να με υποτιμάς
Σου μιλώ πολύ όμορφα simori, δεν σε υποβιβάζω και δεν σε υποτιμώ.
Μην χρησιμοποιείς ατοπήματα που δεν μου αρμόζουν.
quote:
είπα πως εμείς οι γυναίκες είμαστε ο εύκολος στόχος.. .. αυτό είπα η έρμη
Εύκολος στόχος.. τι πάει να πεί εύκολος στόχος... και για πιο λόγο η γυναίκα να είναι εύκολος στόχος.??? Δεν το καταλαβαίνω αυτό??
Με τον ιδιο ακριβώς τρόπο που θα αντιμετωπίσω εναν αντρα με τον ιδιο τρόπο θα αντιμετωπίσω και μία γυναίκα. Και αν θές να μάθεις στη γυναίκα θα έχω εναν πιο ευγενικό τόνο.. οπως μέχρι τώρα δηλαδή..
τεσ/πα simori κάτι είναι και αυτό που λές οτι δεν ήθελες να με θίξεις ... οπότε μένει η δεύτερη άποψη .. οπου και εγώ σου διευκρινίζω τα παραπάνω..
quote:
Και εντέλει.. έκανα τόσες ερωτήσεις.. αλλά εσύ στάθηκες μόνον εκεί ... Δεν σε προβληματίζει που είμαστε τόσες γυναίκες εδώ που μιλάμε για την αρνητική συμπεριφορά που έχουμε βιώσει?
Κοίταξε simori κάπου εχουμε ξανανταλλάξει απόψεις (σε ήρεμο περιβάλλον) δεν θυμάμαι που, κάποιο παρόμοιο τόπικ ήταν.
Λές λοιπόν οτι μιλάτε για την αρνητική συμπεριφορά που έχετε βιώσει.. Γιατί οι άνδρες δεν βιώνουν αρνητικές συμπεριφορές.
Αυτό που διαπιστώνω .. γενικά .. είναι οτι όσες γυναίκες έχουν βιώσει τέτοιου είδους καταστάσεις και μάλιστα παραπάνω απο μία φορά μας βάζουν όλους στο ιδιο τσουβάλι.
Και δεν φτάνει μόνο αυτό.
Γίνονται εύθικτες και καχύποπτες οπως εσύ καλή ώρα. Πιστεύω να μην παρεξηγηθείς πάλι που σε παρομοιάζω ώς εύθικτη και καχύποπτη αλλά οπως προείπα δεν κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλο μου , τώρα αν είναι να παρεξηγηθείς να τα μαζεύω και να φεύγω..![]()
Όχι δεν παρεξηγήθηκα.. ![]()
θα επανέλθω..
(κόλησα ιό)![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Απευθύνομαι στην συγγραφέα του τόπικ την ``ξωτικούλα`` η οποία πραγματικά φάσκει και αντιφάσκει, οπως αρκετά ευγενικά τα αποδίδει ο αγαπητός μας ``allzzaro`` ώς οξύμωρα.Πως δηλαδή η συγγραφέας του τόπικ ως θηλυκή ύπαρξη είναι υπέρ της άποψης οτι θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και γενικώς με τον τρόπο της περνά το μήνυμα αυτό, και απο την αλλη καμαρώνει ως γυναίκα οταν της χαρακτηρίζουν ανδρικά προσόντα.
quote:
Καμαρώνω γιατί αντιλαμβάνομαι ότι το εννοούν απόλυτα θετικά και εκφράζει την εκτίμησή τους.Αυτό που με ενοχλεί καλέ μου φίλε,
Σε ποιοι σημείο βρίσκεται η αντίφαση αγαπητή μου φίλη?
Στο ότι καταλαβαίνω πως το εννοούν και δεν παρεξηγούμε μαζί τους άνευ λόγου και αιτίας?
Ή στο ότι με ενοχλεί η έλλειψη θετικών χαρακτηρισμών για το ήθος της γυναίκας?
Αδυνατώ να καταλάβω πως το ένα αναιρεί το άλλο?
Θα έπρεπε να μαλώνω με τον καθένα που υιοθετεί ένα στερεότυπο
παρόλο που σκοπός του είναι να με παινέψει?
Ή να μην αντιλαμβάνομαι το θετικό περιεχόμενο των λόγων του?
Καλό βράδυ σε όλους
Ξωτικούλα
quote:
Υποκλίνομαι
ΙΣΙΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΟΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ...ΦΙΛΙΚΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΚΟΠΗ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ...ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ;...ΦΙΛΙΚΑ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
quote:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΣΤΟ ΧΩΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ...ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ...ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ...ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...ΟΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΙ.
Ο όρος "γατούλα" κακώς έχει παρεξηγηθεί. Έχετε σκεφθεί πόσο πολύ μοιάζουν οι γυναίκες και οι γάτες στην συμπεριφορά? Και δεν αναφέρομαι μόνο στην τρυφερότητα, αλλά σε πολλές άλλες ιδιότητες. Συγκεκριμένα, εκτός από ναζιάρες και απίστευτα χαριτωμένες (όταν θέλουν), βγάζουν νύχια άμα τις πειράξεις, δείχνουν ανεξάρτητο χαρακτήρα, δηλ. δεν έρχονται αμέσως αν τις φωνάξεις, για να σου δείξουν ότι έρχονται με την θέλησή τους, είναι μεθοδικές και υπομονετικές, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και τέλος... δεν αποτελούν και υπόδειγμα πιστότητας.
Αν η χιουμοριστική (τουλάχιστον αυτήν την πρόθεση είχε) παρέμβασή μου προκάλεσε τα φεμινιστικά αντανακλαστικά των female forumists ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Οι γυναίκες είναι το πιο τέλειο ον που υπάρχει στην γη. Το γυναικείο σώμα είναι ο ναός της τέχνης, n' est-ce pas? Γενικά, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε το ένα φύλο χωρίς το άλλο. Εξάλλου, σύμφωνα με μια αρχαία φιλοσοφία, στην αρχή του κόσμου δεν είχαν διαχωρισθεί τα δυο φύλα. Αυτό έγινε αργότερα με θεϊκή επέμβαση, οπότε το ενιαίο αρχικό ον, αναζητά εναγωνίως και έλκεται από το άλλο του (στην κυριολεξία) ήμισυ. Άγιος ο Έρωτας...