ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

ellovos87 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
30/03/2009, 16:35:45
Αγαπητή mary209, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δε μπορείς να γράψεις με ελληνικά, θα μπορούσες να μπεις στο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

Εκεί μπορείς να βρεις κάποιες προτεινόμενες λύσεις που ίσως σε βοηθήσουν.
Εάν δε μπορεί να σε βοηθήσει κάποια από τις προτεινόμενες, θα μπορούσες φυσικά να το αναφέρεις.

In anticipation of my resurrection...

mimosaΜέλος
01/04/2009, 19:57:02
Ωστε έτσι ε; Μελισσόχορτο...
http://kourkoubini.blogspot.com/2006/04/melissa-officinalis.html
gizmoΝέο Μέλος
29/10/2009, 00:29:48
quote:

DELTA4 TOYΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΝΑ ΒΟΥΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥΔΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

PatoylisΝέο Μέλος
07/04/2010, 23:57:59
Καλησπέρα σε όλους και από μένα και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μόλις πέρασε το ΠΑΣΧΑ του 2010 και με βρήκε με το σφύριγμα στο κεφάλι. Το έχω εδώ και 1 εβδομάδα και είναι πολλές φορές απροσδιόριστο αλλά κυρίως από το δεξί αυτί που πριν 2 χρόνια είχα πάθει ωτίτιδα, άλλες φορές από τον αυχένα και μερικές φορές πιο γενικό. Προβλήματα στα αυτιά έχω πάνω από είκοσι χρόνια τώρα είμαι σαράντα τρία και τα τελευταία 5 χρόνια βουλώνω τα αυτιά μου για να μπω στην θάλασσα γιατί όταν κάνω 2-3 μπάνια αρχίζουν να πονάνε πολύ.
Δεν ξέρω αν έχω Tinitus γιατί είναι πολύ φρέσκο ακόμα αλλά οι περιγραφές τον περισσοτέρων ταιριάζουν. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι στον υπολογιστή ο ήχος του συντονίζεται και είναι σαν το σφύριγμα στο κεφάλι.
nickosΝέο Μέλος
08/04/2010, 20:22:21
καλησπερα σε ολους. παιδια να μην σας λεω τωρα τι και πως, ειναι μεγαλη ιστορια. το θε ειναι οτι εχασα την ακοη μου στο 100% και εχω μονιμη φασαρια στο αριστερο αυτι,απο τον ηχο της εξατμισης φορτηγου. μετα 4 χρονια τρεξιματος , αμερικη, γερμανια, ολα τα νοσοκομεια ολα τα αστεια και επικινδυνα φαρμακα που μου εδιναν μια ειναι αυτη την στιγμη η θεραπεια στην ελλαδα και λεγετε mora super εμενα με βοηθησε σε τραγικο επιπεδο δηλαδη ακουω στο 90% και η φασαρια σχεδον εφυγε. να ξερετε μια τετοια θεραπεια κοστιζει ισως και 2000 ευρω και απαιτει απο εσας την πληρη προσπαθεια ομως πραγματικα αξιζει γιατι ειμαι και παλι αυτος που ημουνα. τωρα η καλυτερη τιμη και αντιμετωπιση που βρηκα ηταν ***. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ***. αν καποιος θελλει να με ρωτησει κατι το email μου ειναι nickspy@otenet.gr ευχομαι περαστικα σε ολους.

nikos spyropoulos

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ,
ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ.

8/9/2010

KarinΝέο Μέλος
04/09/2010, 23:35:06
Καλησπέρα αγαπητό esoterica.

Το πρόβλημα μου ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες. Στην αρχή έγινε μια-δυο φορές και παρόλο που τρόμαξα αρχικά, το έβγαλα από το νου μου.

Άρχισα να ακούω τους ήχους πιο έντονους ή παραμορφωμένους ή υπόκωφους.

Βούιζαν τα αυτιά μου μέχρι τρέλας, μερικοί ήχοι έμοιαζαν με ψιθυρους ή μουρμουρητά μεσα από τοίχο, έπειτα όταν χαλάρωσα αυτό μειώθηκε αλλά δεν σταμάτησε.

Με κυρίεψε πανικός, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως τρελάθηκα ή κάτι αναλογο, πεταγόμουν στον παραμικρό ήχο. Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής, μια κοπέλα σε πέντε μέτρα αποσταση έσβηνε κατι με τη σβήστρα της και όμως την άκουγα. Η ακοή μου δεν μειώθηκε, ίσα ισα.

Πήγα στο νοσοκομείο όπου μου διέγνωσαν μια δυσλειτουργία στο αριστερό αυτί αλλά τίποτα παραπάνω. Θα πάω στον ωρλ τη Δευτερα.
Φοβάμαι πάρα πολύ πως δεν θα ξανανιώσω ήρεμα, πως δεν θα φύγει ποτέ.

Νιώθω πολύ πεσμένη ψυχολογικά, έχετε καμία συμβουλη; Αν ξέρετε και τίποτα για το κόστος επίσκεψης σε ωρλ ή θεραπειών, θα το εκτιμούσα πολύ.

Σας ευχαριστώ.

05/09/2010, 19:12:50
KOITA ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ !

CHARMED

Angelic DragonΜέλος
28/09/2010, 16:53:22
Έχω κι εγώ ένα βουητό σαν σφύριγμα στα αφτιά μου εδώ και αρκετά χρονια αλλα δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου μονο το βραδυ που έχει ησυχία. Το έχω από κάποια στιγμή πριν 5-6 χρονια δεν θυμάμαι που είχα πάει σε ένα μαγαζί με τι μαμά μου και είχε αυτός μια συσκευή που έβγαζε υπερήχους για τα ποντίκια. Εγώ δεν το ηξερα φυσικά αυτό...μόλις μπήκα στο μαγαζί λοιπόν άρχισα να ακούω ένα πολύ δυνατό σφύριγμα που μου πονούσε τα αφτιά και έτρεξα έξω λέγοντας δυνατα για τον ήχο που με ενοχλούσε...ο καταστηματάρχης με κοίταγε περίεργα και μου είπε ότι δεν είναι δυνατόν να ακούς τι συσκευή για να ποντίκια που βγάζει υπερήχους...δεν είναι σχεδιασμένη να την ακούνε άνθρωποι....

Το είπα στον ωρυλά μου, που είναι και στρατιωτικός γιατρός και ελεγξε την ακοή μου και είπε ότι είναι πολύ καλή, και ότι αν ήθελα να πήγαινα στο στρατιωτικό νοσοκομείο να με κοιτάξουν και με ένα μηχάνημα που έχουν εκεί που βγάζει υπερήχους και υποηχους να δουν τι ακούω από αυτά (να δουν κι αν δουλεύει το μηχάνημα γιατι δεν το χρισιμοποιουν πουθενά είπε αστειευόμενος).

Δεν έχω πάει ακόμα αλλα γενικά έχω αρχίσει να κλείνω τελείως τον υπολογιστή πριν κοιμηθώ, το κλείνω από το UPS, κλείνω και τα ηχεία, πάλι ακούω το βουητό αλλα δεν μέ ενοχλεί τόσο. Γενικά ακούω όλους τους μικροηχους που βγάζουν τα μηχανήματα και πιστεύω είναι από αυτό αλλα το έχω συνηθίσει, άλλωστε αν έχω φασαρία διπλα μου όπως τον υπολογιστή αυτή τι στιγμή δεν το ακούω καθόλου...

Last VeteranΝέο Μέλος
14/10/2010, 14:25:35
Angelic Dracon μαλλον η δικια σου περιπτωση ειναι η λεγομενη Hyperacousis, μια κατασταση του ακουστικου συστηματος που μπορει και αντιλαμβανεται ή να ενοχλειται απο ηχους εξαιρετικα ανυπαρκτους για τους αλλους. Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις το βουητο που ακους πως ειναι ακριβως; Ειμαι και εγω παθων της καταρας που λεγεται tinnitus εδω και 20 χρονια (τωρα ειμαι 35) και δυστυχως τους τελευταιους 4 μηνες η κατασταση μου επιδεινωθηκε..

Last

14/10/2010, 17:21:49
H υπερακουσία (Hyperacousis) είναι η ευαισθησία που μπορεί να έχει ενα άτομο σε ορισμένες συχνότητες ή σε όλες τις συχνότητες και έχει να κάνει με τις συχνότητες που μπορούν να ανθρώπινα αισθητήρια όργανα να ανταποκριθούν.
Οι συχνότητες αυτές ξεκινούν απο τους 20 Hz και η πιο υψηλή για νέα άτομα είναι γύρω στους 18 Khz.
Τα ζώα ειδικά οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν συχνότητες ακόμα και 60 Khz, συχνότητες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο εαν αυτός μπορεί να τις συλλάβει.
Υπάρχει ενα κύκλωμα που κάποιος να μοντάρει ή να δανειστεί απο κάποιον που ασχολείται με τον ήχο-τα ηλεκτρονικά που λέγεται γεννήτρια συχνοτήτων. Καλό θα είναι βέβαια η γεννήτρια αυτή να έχει και οπτική ένδειξη. Η γεννήτρια αυτή μπορεί να δώσει ενα ακουστικό σήμα απο 9 hz εως 100 khz. To σήμα αυτό μπορεί να οδηγηθεί με εναν γραμμικό ενισχυτή ήχου οπου θα αυξήσει τα db σε ενα μεγάγωνο τύπου tweeter. Τα μεγάφωνα αυτά μπορούμε να τα ξηλώσουμε απο ενα HI FI αφού τα αποσυνδέσουμε απο τα crossover τα οποία είναι υπεύθυνα για το ψαλίδισμα των υψηλών συχνοτήτων και να δοκιμάσουμε μέχρι ποιές συχνότητες μπορούμε να ακούσουμε.
Η υπερακουστική καλό θα είναι να μην συνδέεται με τις εμβοές της ακοής καθώς αυτές μπορεί να προέρχονται απο χίλιους λόγους είτε άγχους είτε φλεγμονών ή αλλων παθήσεων.
Η υπερακουστική είναι ενα υπερφυσικό φαινόμενο και καλό θα είναι αν κάποιος ανακαλύψει οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο να συμβουλευτεί εναν ειδικό..
fotiostzimasΝέο Μέλος
22/05/2009, 16:05:58
Γεια και χαρά σας
Τι πρέπει να έχετε.
1 δεν πρέπει να είσαστε μοναχος και μοναχοι, ανύπαντροι ιερής.
Δεν πρέπει να βάζετε κάποιο Θεο πάνω από Αγάπη για τον Άνθρωπο..
Συνάντηση 21 Ιουνίου πνευματική και υλική με αγάπη φώτιος

Theories για το που είμαστε και που πάμε ?

Είμαστε αδύναμη? Όχι.

Είμαστε "βινατι"? Ναι.

Είμαστε λάθος του σύμπαντος? Όχι.

Είμαστε τυχαίο γεγονός? Όχι.

Είμαστε δημιουργία κάποιου? Όχι.

Προϋπήρξαμε? Ναι.

Μας λίπη κάτι και το παίρνουμε στην ζωή? Ναι, αισθήματα.

Είμαστε φοβισμένοι? Ναι και Όχι, ανάλογα σε πια θέση είμαστε.

Είμαστε άφωνη? Γεννηθήκαμε άφωβη.

Είμαστε θνητοί? Όχι.

Είμαστε αθάνατοι? Ναι.
fotios@als-net.gr

Με αγάπη Φώτιος

Michael DesignΜέλος
22/05/2009, 22:10:41
quote:
Γεια και χαρά σας
Γειά σου και 'σένα...

quote:
1 δεν πρέπει να είσαστε μοναχος και μοναχοι, ανύπαντροι ιερής.
Εδώ νομίζω τα καταφέρνω...

quote:
Τι ώρα;;

quote:
Είμαστε "βινατι"? Ναι.
Αυτό τι σημαίνει στα Ελληνικά;;

quote:
Είμαστε λάθος του σύμπαντος? Όχι.
Όχι βέβαια... είμαστε λάθος του μπαμπά μας...

quote:
Είμαστε θνητοί? Όχι.

Είμαστε αθάνατοι? Ναι.

Έλα zip που είσαι;; Μας προέκυψε κ' άλλος Χαϊλάντερ...

quote:
Theories για το που είμαστε και που πάμε ?

Είμαστε αδύναμη? Όχι.

Είμαστε τυχαίο γεγονός? Όχι.

Είμαστε δημιουργία κάποιου? Όχι.

Προϋπήρξαμε? Ναι.

Μας λίπη κάτι και το παίρνουμε στην ζωή? Ναι, αισθήματα.

Είμαστε φοβισμένοι? Ναι και Όχι, ανάλογα σε πια θέση είμαστε.

Είμαστε άφωνη? Γεννηθήκαμε άφωβη.

Γ' αυτά δεν έχω λόγια... τα χτυπήματα είναι απανωτά...

quote:
Με αγάπη Φώτιος
Γειά σου βρε Φώτιε... μπα σε καλό σου, μας έκανες και γελάσαμε πάλι...

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.

23/05/2009, 12:14:55
Είμαστε θνητοί? Όχι.

Είμαστε αθάνατοι? Ναι.

Είμαστε τρελοί ; Ναι!

Είμαστε μουρλοί ; Ναι!

Θέλουμε ηλεκτροσόκ ; Ναι!

23/05/2009, 18:57:44
Αυτός ο Χαϊλάντερ μάλιστα!

Αχ και που να σφίξουν οι ζέστες!

Wolf
fotiostzimasΝέο Μέλος
23/05/2009, 19:46:06
geia kai hara sas
ti einai ta onira kai pou einai h pigi tous?
giati vlepis kapion gia proti fora kai ton simpathis h misis ?
h sinantisi tha gini stis piges tou aheronta.
ego etsi grafo kai tin metafrasi in kani to programma
All greek to me
me agapi fotios
Φώτιος Τζίμας
Δημος Αχερωντα
ΤΚ 46031
Ελλας
Mi_KiΜέλος
23/05/2009, 21:19:33
θανατος... ο μονος αθανατος!

αρ γιου σιριους? νοου, αιμ γκρηκ!

23/05/2009, 21:42:48
Αγαπητέ Φώτιε μην σου φαίνονται παράξενες οι απαντήσεις που γράφτηκαν στο θέμα σου, βλέπεις το αρχικό σου μήνυμα είναι λίγο δυσνόητο…

Και εκτός αυτού όταν διαβάζεις για συναντήσεις και για όρους που πρέπει κάποιος να έχει… γίνεσαι λιγάκι καχύποπτος…

quote:
fotiostzimas -δεν πρέπει να είσαστε μοναχος και μοναχοι, ανύπαντροι ιερής.
Δεν πρέπει να βάζετε κάποιο Θεο πάνω από Αγάπη για τον Άνθρωπο..

Βέβαια καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς να εκφράσεις όλα αυτά που νοιώθεις μεσω του γραφτού λόγου εξαιτίας αυτού του προβλήματος, και για αυτό το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την ψυχική δύναμη που έχεις δείξει μέχρι τώρα …

23/05/2009, 21:50:02
Φώτιε, τι είδους συνάντηση είναι αυτή;

Ποιός είναι ο σκοπός της;

Ποιός θα έχει τον συντονισμό και τι θέματα θα καλύψει;

Σε ρωτάω επειδή πληρώ τις προϋποθέσεις (δεν είμαι μοναχός ούτε μοναχή και δεν βάζω κανένα θεό πάνω απ' την αγάπη, γενικά), αλλά μην έρθω χωρίς να γνωρίζω τι με περιμένει...

Καταλαβαίνεις...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/
23/05/2009, 22:57:16
quote:
γιαπετ -Σε ρωτάω επειδή πληρώ τις προϋποθέσεις (δεν είμαι μοναχός ούτε μοναχή….)

Χα, Χα, να δω τον γιαπετ μοναχή ( με μούσια) και ας πεθάνω…

23/05/2009, 23:07:04
elo

quote:
Χα, Χα, να δω τον γιαπετ μοναχή ( με μούσια) και ας πεθάνω…

Μμμμμ.... τώρα που το λες και εν μέσω κρίσης...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/