- ΟΙ ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ ΤΥΠΟΙ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο λιακοπουλος ειναι μακραν των αποψεων μου διοτι τα κανει σαλατα με αρχαιοελληνικα,ιουδαιοεβραικα,και εντελως προσωπικα του στοιχεια.Ανακατευει αρχαια κειμενα με χριστιανικα ορθοδοξα.θεο με διαβολο,αγγελους,ελοχιμ και πρασινοκοκκινα ατια.
Εγω μιλω μονο με γραπτα χειροπιαστ χωρις υποθεσεις και κανω μονο μια ερωτηση.Αν τα κειμενα αναφερονται σε πραγματικα γεγονοτα και δεν ειναι μυθοι,τι γινετε?Ειμαστε πλανημενοι ολοι η οχι?
Αυτο ειναι το θεμα μου.
2233
Θεωρώ ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν θα συνέβαινε. Παρόλα αυτά είναι πράγματι καλό, για εμάς, και εφόσον έχουμε τη διάθεση, μέσα από τη μελέτη να καταλήγουμε σε συμπεράσματα που ενδεχομένως η ορθολογική πλην κατευθυνόμενη επιστήμη να μην κατέληγε.
Προσωπικά δεν τα 'χω διαβάσει αυτά τα κείμενα που αναφέρεις(Ενόχ κλπ) ούτε όλα τα έργα του Πλάτωνα ή του Ησίοδου, οπότε δε μπορώ να εκφέρω και άποψη. Ίσως κάποια άλλα μέλη να μπορούν(ίσως και σε παλαιότερα θέματα να το έχουν κάνει ήδη..).
Σου προτείνω φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ να μελετήσεις αυτό το θέμα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5979
Και εκεί ίσως, λέω ίσως, να βρεις κάποιες απαντήσεις. Ίσως απαντήσεις να υπάρχουν σε άλλα παλιά θέματα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/12/2010 12:39:57
μια άποψη και να καταθέσω κάποια στοιχεία, για το θέμα,
απέθαντοι, καθώς, είναι μια έννοια, που απασχολεί τον
άνθρωπο, με πολλές έκφάνσεις..
Εγώ, θέλω να φέρω, απο το ευαγγέλιο του Ιωάννη, την προτελευταία παράγραφο,οπου στην αναφορά του,για τον Ιωάννη,στον Πέτρο,ο Χριστός,λέει:"τι προς σε, εάν θέλω αυτόν μείνει,έως έρθω;"...
"Και βγήκε, λέει το ευαγγέλιο, η φήμη, μεταξύ των μαθητών, ότι ο μαθητής αυτός( ο Ιωάννης)δεν θα πεθάνει..."
Εκεί,όμως,συμπληρώνει ο ίδιος ο Ιωάννης:"Δεν ειπε,δεν θα πεθάνει,αλλά, ότι θα μείνει..."
Όντως,ο Ιωάννης,πέθανε....
Αλλά,στην Αποκάλυψη, αναφέρεται, ότι θα ξανάρθει, μέσα απο το κείμενο: "δει σε πάλιν προφητεύσειν επι έθνεσι και βασιλείες πολλές".....
Επίσης, σε προφήτες,ο Θεός, είπε ότι δύναται να σηκώσει απο το χώμα,άνδρες δύναμης,στην κοιλάδα του Ιωσαφάτ, νομίζω...
Κι ειδε ο προφήτης τους άνδρες αυτούς...
Άνδρες, απο το παρελθόν, που θα ξανάρθουν, που ζούν,μέσα απο άλλες ζωές, για την τελευταία σύγκρουση, όπου όλοι θα κληθούν σε ένα μεγάλο αγώνα...
Τι λέτε, γι αυτή την εκδοχή των απέθαντων;...
2233
Αμα θελεις να παρεις τα οπλα. Παρε ενα μονο με μια μονο σφαιρα και
σκεψου καλα ποιον πρεπει να πυροβολησεις.
Μην περιμενεις απαντηση ουτε απο μενα, ουτε απο πανω.
Ναι φιλε μου και αυτη η θεωρια περιλαμβανεται στις αναζητησεις μου χωρις αυτο να σημαινει οτι την δεχομαι η την αποριπτω.Απλα ειναι υπο ερευνα.Σε ικανοποιει η απαντηση μου?
2233
βρες μονος σου ετσι για να κουραστεις λιγο την ηλικια του μηχανισμου των αντικυθηρων και την ηλικια των ελληνικων πυραμιδων
2233
θελεις να μαθεις?
2233