- ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Απο ότι βλέπω αγαπητέ μου zip, η κόντρα θα αφορά στο βρισίδι...
Καλά, αγόρι μου, τι παίρνεις και σε κάνει έτσι χάλια;
Και Εαρινέ, λές να έχεις δικιο; Ξεχαρμάνιασμα θέλει το άτομο;...
Αλλά για τον αχιλλεα, που έλεγε, τι έγινε;
Πάει πάσο; ...
Kαλησπέρα Βαγγέλη , τί κάνεις εσύ φιλε μου , όλα καλά???
Ο Zip ξαφνικά για κάποιο λόγο -ελπίζω καλό- άλλαξε υιοθετώντας ένα άλλο στύλ...αν πρόκειται να ξεσκασει και να του κάνει καλό ας βρίσει όσο θέλει Βαγγέλη...δεν τρέχει τίποτα..τουλάχιστον εις παν ότι αφορά εμένα...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
allzzaro, πως κι έτσι ;
Tι πώς και έτσι?
Δεν μας εχεις συνηθίσει σε τέτοια ξεσπάσματα και εμένα προσωπικά μου ήρθε κατακέφαλα..![]()
quote:
Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι στο esoterica ; Από τότε που ξεκίνησε. Έχεις κάνει ποτέ "αναζήτηση" να δεις τι θέματα υπήρχαν εδώ μέσα το 2005; Έχεις διαβάσει κανένα απ' αυτά τα θέματα, να δεις τι ΤΙ έλεγαν τότε εκείνα τα μέλη ; ΠΩΣ το έλεγαν ; ΓΙΑΤΙ το έλεγαν ; Έχεις διαβάσει το μέλος ΠΛΩΤΙΝΟ π.χ ή το μέλος thoth ; Τι νομίζεις δηλ. ; Ότι πάντα το esoterica είχε τύπους σαν εσένα εδώ μέσα (οπότε 'ντάξει, άλλος ένας δεν πειράζει) ;
Να και ενα παλιό μέλος.
Ποιός ήσουν όμως δεν μας λές γιατί και εγώ ανήκω σε αυτή τη παλιοσειρά και σίγουρα σε γνωρίζω.
Σε οτι αφορά την εποχή που λές αλλά και στα μέλη που λές πράγματι μας χάρισαν πάρα πολλά μάλιστα διαβάζω και τα μπλόγκ τους.
Οπωσδήποτε η απουσία τους είναι πολύ μεγάλη οχι μόνο σε αυτά τα δύο μέλη που αναφέρεις αλλά και πολλά άλλα.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα αντί για να βρίζεις τον τρεχαγύρευε και τον καθένα εδώ μεσα, να συμμετέχεις στις συζητήσεις έτσι οπως αρμόζει σε ενα μέλος της παλιάς σειράς..
Άρες μάρες κουκουνάρες με μικρά-μεγάλα-μεσαία γράμματα, άλλοτε κολλημένα που δεν διαβάζονταν και άλλοτε σε απόσταση παραγράφου το ένα από το άλλο, μύγες μαζί με φιλοσοφίες του κώλου, συνωμοσίες και ανταλλαγές mail με τρελές θεωρίες και καλά κάτω από την μύτη των συντονιστών και διαχειριστών, ποιος θα κάνει τον μεγαλύτερο ντόρο με την ανοησία του......
Όχι σε ότι γράφω, αλλά τι άτομο είμαι,τι ρόλο βαράω....
Δεν μπορεί να με ψυχολογήσει και τώρα, κατέφυγε σε ...βουντού...
Χρησιμοποιεί το ακαταλόγιστο, χωρίς να ξέρει , ότι έχω ασχοληθει με το σπορ του Καστανέντα...επισταμένα...
Κι ίσως ,μια νέα αρχή, να μοιάζει απαραίτητη..Και με προσαρμογή, όλων, άμα λάχει ναούμε...Με τι σκοπό θα πορευθούμε, αδερφέ,zip;
Ή πρώτα, απαιτείται η κάθαρση;
Καλά, ρε δικε μου, σου αρέσει αυτός ο ρόλος;...
Δεν πρέπει να γράφει ο zip allzzaro...
Τι ειναι, πια τόσο εύθραυστο και φοβάστε μην σπάσει;
Και έπρεπε κάποιος να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
Και χαίρομαι που αυτός δεν είμαι εγώ και το ότι θα την πληρώσει ο Ζιπ αντί για μένα που θα μπορούσα να είμαι στη θέση του.
Και νομίζω ότι είναι καταλληλότερος απο μένα στο να κάνει αυτή τη δουλειά. Άλλωστε εγω είμαι της διπλωματίας, αλλά σε ένα πόλεμο δε χρειάζεται μόνο ο διπλωματης αλλά κ πρώτα απ' όλα ο στρατιώτης που θα θυσιαστεί στη μάχη. Και ο Ζιπ είναι ένας καλός στρατιώτης.
Εν τούτοις το να βλέπω να εκφράζεται έντονα απο τα μηνύματα του μία προσωπικότητα με τρομάζει και μου δημιουργεί ανησυχία για αυτόν.
Αλλα εγκρίνω το περιεχόμενο..
quote:Η απάντηση είναι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ αρκεί να κοιτάξεις το σύνολο των μηνυμάτων του στο θέμα τούτο.. Δεν θα καταλάβεις τίποτα όμως αν, ως παλιό μέλος, σου λειπει απ' τη μνήμη, η αίσθηση της ΤΕΧΝΗΣ στον ΛΟΓΟ...
Να και ενα παλιό μέλος.
Ποιός ήσουν όμως δεν μας λές γιατί και εγώ ανήκω σε αυτή τη παλιοσειρά και σίγουρα σε γνωρίζω.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/07/2010 00:08:39
Πριν από μερικά χρόνια, όταν βρισκόμουν σε ένα άλλο παρόμοιο φόρουμ, το mystica, τους είχα πει πως έτσι κι αλλιώς σε λίγο χρόνο κανένας δεν θα θυμάται αυτό το φόρουμ τους και κανένας δεν θα ασχολείται με αυτό. Κι όλοι θα ξεχάσουν αυτό που το ονομάζουν αυτοί "Εσωτερισμός". Βλέπετε, κάποτε τα βιβλία τελειώνουν, οι αντιγραφές τελειώνουν αλλά και η περιέργεια τελειώνει.
Όσοι βρίσκονται εδώ από περιέργεια, κάποτε θα ικανοποιηθεί η περιέργειά τους. Αυτοί που έχουν κατανοήσει το νόημα όμως του Εσωτερισμού, παλιές καραβάνες και ανοξείδωτες, μπορούν άνετα, χωρίς να φοβούνται τίποτε, να δίνουν απαντήσεις του τύπου :
quote:
pyramidΕ καλά, εμένα δεν μου έλειψαν και όλοι.
Άρες μάρες κουκουνάρες με μικρά-μεγάλα-μεσαία γράμματα, άλλοτε κολλημένα που δεν διαβάζονταν και άλλοτε σε απόσταση παραγράφου το ένα από το άλλο, μύγες μαζί με φιλοσοφίες του κώλου, συνωμοσίες και ανταλλαγές mail με τρελές θεωρίες και καλά κάτω από την μύτη των συντονιστών και διαχειριστών, ποιος θα κάνει τον μεγαλύτερο ντόρο με την ανοησία του......
που είναι και οι πιο εντάξει και οι πιο αληθινές.
Ο χρόνος σαϊνια μου, είναι πιο δυνατός απ' όλους μας. Και η ζωή - η ζωή που περνά και χάνεται ή το γεγονός ότι τίποτε δεν χάνεται στην χαμένη σου ζωή - είναι ακόμη πιο δυνατή. To esoterica.gr αποδυναμώθηκε και τα "Νέα" στην αρχική του σελίδα, σταμάτησαν την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009. Αυτό, δείχνει πάρα πολλά.
Πολλοί ίσως παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένειες, άνοιξαν σπίτια, αράδιασαν και 2-3 κουτσούβελα και μπήκαν στο Τρένο του Μεγάλου Δρόμου με μηχανοδηγό την Ζωϊτσα, η οποία είναι γλυκιά σαν μέλι και τρελή σαν τον "Τρελό" του Άκη Πάνου. Καλό τους ταξίδι!
το γλειφιτζούρι απο το στόμα,αλλά, ο καθένας δειχνει τι πραγμαιτκά έχει...Κι εσύ έδειξες τον δημόσιο υπάλληλο που κρύβεις μέσα σου...
Το θέμα είναι να σκοτώσεις και τον μπάτσο που έχεις μέσα σου..
Ίσως έτσι ξαναρχίσεις να μιλάς όπως παλιά;...
quote:
trexagireveΌχι σε ότι γράφω, αλλά τι άτομο είμαι,τι ρόλο βαράω....
Μα ... ο ίδιος εσύ Βαγγέλη Τόλια ή Τόλη από την Λάρισα, μας έχεις πει ποιος είναι ο ρόλος σου. Έχεις - εδώ μέσα - τον ρόλο του "Ότι να' ναι", του "Να 'χαμε να λέγαμε", του "ανακατωσσούρα". Είσαι σε καλύτερη θέση από πολλούς εδώ μέσα, οι οποίοι έχουν επιλέξει ρόλους που δεν μπορούν να τους παίξουν. Εσύ αντιθέτως, παίζεις πολύ καλά τον ρόλο σου.
Προσωπικά για μένα, είσαι ένας φουκαριάρης, νεο-έλληνας καταπιεσμένος παρλαπίπας Κουταλιανός που ακριβώς επειδή βρήκες το μπορντέλο ανοιχτό και την πινακίδα να αναβοσβήνει "ΠΛΑΚΕΣ - ΠΛΑΚΕΣ - ΠΛΑΚΕΣ", είπες "ε, ρε κάτι πλάκες, κάτσε να μπω να στρώσω το στρώμα μου". Κατά πάσα πιθανότητα, επειδή αυτές τις πλάκες, δεν σε παίρνει να τις κάνεις στη ζωή σου - Κι αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι / στο τσαρδί του ο Κουταλιανός / τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος / αχ! πως την φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός - μπήκες εδώ να τις κάνεις. Και μιας και η τσατσά πήρε άδεια άνευ αποδοχών, αφού πρώτα της έγινε δραστική περικοπή επιδομάτων και δώρων, μπορείς να λες και να κάνεις ότιδήποτε. Όσον αφορά την Θρησκεία σου, κατά την άποψή μου, τον Ιησού τον έχεις γραμμένο στα παπάρια σου και όταν πηγαίνεις στο super market να ψωνίσεις, κρυφογουστάρεις το ανοιχτό ντεκολτέ της κοπελίτσας στο ταμείο και παρακαλάς τον Θεό σου να σου δώσει δύναμη να μην απλώσεις την χερούκλα σου και την χουφτώσεις. Πηγαίνεις στην Ακρόπολη, ανοίγεις το ταπεράκι σου με τα κεφτεδάκια και θαυμάζεις το αριστούργημα που κάποιοι δημιούργησαν. Νομίζεις μάλιστα πως το δημιούργησαν και για σένα και νιώθεις μεγάλη τύχη και υπερηφάνια. Μετά, βγάζεις βόλτα τον σκύλο που κατουράει όπου να' ναι, πετάς την γόπα σου όπου να 'ναι από το ανοιχτό τζάμι της κούρσας σου και γεμάτος ευτυχία αναφωνείς "ε, ρε άντρακλα Βαγγέλη, ποιος είσαι ;".
Έτσι όπως είναι το esoterica αυτήν την στιγμή, ΜΟΝΟ στο esoterica θα μπορούσες να είσαι. Γιατί οπουδήποτε αλλού κι αν πήγαινες, θα σε είχαν στείλει για μούσμουλα.
Edited by - zip on 09/07/2010 09:11:58
Βάζεις χέρι σε κάποιον που δεν σε έχει ζημιώσει, τα βάζεις με τον τρέχα, ενώ εσύ δεν είσαι καλλίτερος. Μας το έδειξες.
Κακομαθημένο κολόπαιδο είσαι.
Απαιτείς, όπως και κάποιοι άλλοι, να επιλέγουν οι διαχειριστές με ποιούς θα μιλάς. Οσοι δεν γουστάρεις δεν πρέπει να έχουν λόγο. Αυτό κι αν είναι κολοπαιδισμός!
Αυτό κι αν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ...κι ορυόσουν "δημοκρατικά" κάπου αλλού...
Φασίστας και κολόπαιδο λοιπόν.
Και κακοήθης.
Αν το καλλίτερο που έχεις να προτείνεις, είναι αυτές οι μαλακείες που μας γράφεις, τότε σε έχω χεσμένο φιλαράκο.
Ρε μήπως είσαι ο deva;;;![]()
quote:
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μας τα λες όλα αυτά zip μου.[Ποιος σου είπε πως τα λέω για σένα ; Μην τα διαβάσεις. Γιατί λες ότι "σας" τα λέω ;]
Βάζεις χέρι σε κάποιον που δεν σε έχει ζημιώσει, τα βάζεις με τον τρέχα, ενώ εσύ δεν είσαι καλλίτερος. Μας το έδειξες.
Κακομαθημένο κολόπαιδο είσαι. [ Ναι, μπορεί να μην είμαι καλύτερος. Μπορεί να είμαι ο χειρότερος. Και ;]Απαιτείς, όπως και κάποιοι άλλοι, να επιλέγουν οι διαχειριστές με ποιούς θα μιλάς. Οσοι δεν γουστάρεις δεν πρέπει να έχουν λόγο. Αυτό κι αν είναι κολοπαιδισμός! [ Δεν απαιτώ. Γράφω. Αυτό που σκέφτομαι, αυτό που θέλω να πω. ]
Αυτό κι αν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ...κι ορυόσουν "δημοκρατικά" κάπου αλλού...
Φασίστας και κολόπαιδο λοιπόν.
Και κακοήθης. [ ΟΚ, τι ζόρι τραβάς εσύ ; ]Αν το καλλίτερο που έχεις να προτείνεις, είναι αυτές οι μαλακείες που μας γράφεις, τότε σε έχω χεσμένο φιλαράκο. [ OK, κοράδι μου, δεν τρέχει κάστανο ]
Ρε κολοβλάχικο ταγάρι, πόσες φορές σου είπα ρε πως ο Μπετόβεν έγραφε μουσική για κουφούς ;
Ρε ξεγοφιασμένο στραβάδι, πόσες φορές σου είπα ρε να μην μ' ακούς ;
quote:strangerz2 - Απευθύνομαι στους υπέυθυνους του esoterica,δέν θα ήταν καλύτερο ο συγγραφέας κάποιου θέματος,να επιλέγει αυτός τα άτομα που θα ήθελαν να κουβεντιάσουν το θέμα?
Αίολος - Σε ποία φωνή κα Διαμαντοπούλου;
Διότι αφύπνηση στα αραβοκινέζικα, δεν είναι αφύπνηση αλλά έξοδα.
Πρέπει να μάθουμε τα αραβοκινέζικα..Ισως αν προσπαθούσες στα γκρικλισ, στο κατάληλο σάϊτ, να εύρισκες την διακαώς, απ' ότι φαίνεται, επιθυμητή ανταπόκριση. Από πιτσιρικάδα βεβαίως-βεβαίως!
axiristo saligkari anevenei ston laimo mias kamilopardalis
quote:
ΑίολοςΔιότι εάν δεν φιλοτιμηθείς ν' απαντήσεις, τότε μάλλον είσαι φερέφωνο κάποιου και δεν το ξέρεις.
Ουάου, τι μας λες ; Φερέφωνο ; Κάποιου ; Paparies ... yes, yes, yes!
quote:
Επειδής σε είπα "κα Διαμαντοπούλου";
Αδίκως το έκανα;
Ουάου, τι μας λες ;
Ποιος είσαι εσύ ρε τρύπιε φτωχοδιάβολε που δημοσιεύεις έτσι, αβίαστα και χαλαρά, ονοματεπώνυμα και προσωπικά στοιχεία χωρίς έγκριση ; Πόθεν έσχες κάτουρο ;
Edited by - zip on 09/07/2010 09:54:22
Κάποιες μαλιοτραβήχτηκαν για πάρτυ σου...
Μαγκία σου!
..αλλά μην μας το παίζεις και... εσωτεριστής ε;
Διαφέρει από το πήδημα!
quote:Διότι εάν δεν μάς τα έλεγες, θα τα έστελνες σε μέϊλ στους εδνιαφερόμενους.
Ποιος σου είπε πως τα λέω για σένα ; Μην τα διαβάσεις. Γιατί λες ότι "σας" τα λέω ;
Απλώς θέλεις να τραβήκσεις την προσοχή ε;
Δεν βλέπω όμως πολλές γκόμενες διαθέσιμες...
Μάλλον επειδή δεν μπόρεσες εσύ ... γκομενάκι, γκομενάκι είσαι εδώ ; Για απάντα να σ' αιδώ !!!
Edited by - zip on 09/07/2010 10:05:15
quote:Αν αυτό με κάνει κακοήθη, τότε έχεις παρεούλα να τα λές βρε!
Μάλλον επειδή δεν μπόρεσες εσύ ... γκομενάκι, γκομενάκι είσαι εδώ ; Για απάντα να σ' αιδώ !!!
Πες μου...
Χαχαχαχα! Τρελό γκομενάκι η pyramid, άσε, τι να σου λέω τώρα ... pyramid, πες του λίγο του σαλιάρη ... για εκείνη την νύχτα .... χαχαχαχα! Τι μπουζούκι είχαμε ε ; Και τι φωνή όμως ε ; Μας άκουσε όλη η συνοικία ... Ααααχχ, αααχχχχ, Φιφικάρα μου εσύ!
Edited by - zip on 09/07/2010 10:19:39