ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΥΡΑ: Μπορούμε να την δούμε; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

amalia63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΚάθυΜέλος
01/03/2003, 09:29:11
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ,
για να είσαι σίγουρος πως βλέπεις την αύρα και όχι τι θέλουν να δουν τα μάτια σου χρειάζεσαι τρία πράγματα:

1) εξάσκηση
2) εξάσκηση
3) εξάσκηση

και μια απορία: την χαλάρωση δεν την θεωρείς "φυσιολογικές συνθήκες";

01/03/2003, 09:33:14
Καλημέρα σας.
Κάθυ σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας έχεις δώσει. Επίσης ΑΤΜΑ, είσαι τελικά ανθρώπινη βιβλιοθήκη σελίδων του διαδυκτίου! Ξέρεις που πως και πότε για κάθε θέμα!

Κάτι λοιπόν που άκουσα πριν λίγο καιρό: Η αυρα και το ενεργειακό πεδίο γύρω μας, ναι μπορεί να φωτογραφηθεί. Ξέρατε όμως ότι έχει και βάρος; Ελάχιστο βέβαια. Γίνανε κάποια πειράματα για την μέτρηση του βάρους του αιθερικού σώματος, όπου ανακαλύφθηκε ότι εάν ένα άτομο πριν πεθάνει τοποθετηθεί σε μία ζυγαριά πολύ πολύ ακριβείας, μόλις το αιθερικό αποχωρίζεται το φυσικό σώμα, το βάρος μειώνεται κατά πολύ λίγο βέβαια, αλλά μειώνεται!

αυτή...που τα κατάφερε!

thothΙδρυτικό Μέλος
01/03/2003, 12:09:14
Σε λίγες ημέρες θα βάλουμε στην κεντρική σελίδα ένα ενδιαφέρον άρθρο για μια παραλλαγή της μηχανής Κιρλιάν από έναν Ρώσο (πάλι !!!) Τώρα το μεταφράζουμε.

Εχέμβροτε, μία πληροφορία. Επειδή έχεις χαρακτηρίσει την Κάθυ (σε αυτό αλλά και σε άλλο topic) πολύ πρωινή, να σου δώσω μια πληροφορία. Η Κάθυ ζει στην Αυστραλία και νομίζω έχει 9 ώρες διαφορά με την Ελλάδα και αν στην Ελλάδα φαίνεται να γράφει στις 6 το πρωί στην Αυστραλία εκεί είναι μάλλον 9 το βράδυ. Άρα μάλλον προ-μεσονύχτια είναι και όχι πρωινή Ας παρηγορηθούμε εμείς όμως. Αυτή ζει στο... παρελθόν μας.

Κάθυ, τα άρθρα τα ετοιμάζω σιγά, σιγά. Μην ανησυχείς. Πολύ δύσκολος είναι παναθεμάτος ο... Sri μας. Θα μπουρδουκλώσω τις... συνάψεις του εγκεφάλου μου, αλλά δεν πειράζει. Αξίζει !!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

01/03/2003, 14:56:00
quote:

....ζει στην Αυστραλία και νομίζω έχει 9 ώρες διαφορά με την Ελλάδα και αν στην Ελλάδα φαίνεται να γράφει στις 6 το πρωί στην Αυστραλία εκεί είναι μάλλον 9 το βράδυ. Άρα μάλλον προ-μεσονύχτια είναι και όχι πρωινή Ας παρηγορηθούμε εμείς όμως. Αυτή ζει στο... παρελθόν μας.

(ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!........ΤΙ ΕΙΠΕ!!!!!!!....[Αυτή ζει στο... παρελθόν μας.]..ΣΑΝ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ...)

Ω!!!!ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ...
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ....

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ...ΥΠΕΡΟΧΟΣ....

(ΠΑΡΕΠΕΙΠΤΟΝΤΩΣ...ΑΥΤΟ ....ΕΣΕΝΑ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?
....)

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/03/2003 14:57:50

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/03/2003 14:59:02

thothΙδρυτικό Μέλος
01/03/2003, 15:25:06
Έτσι είναι Άτμα.

PHONE HOME !!!

Είναι ΚΟΥΦΟΘ.
Είναι K-UFO-TH
αυτός ο ΤΗΟΤΗ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

01/03/2003, 15:34:30
quote:
EGW PROSOPIKA EXW DEI THN AYRA MOU KAI EXEI TO XROMA POU
PROANEFERA.ENA PRASINO ANIXTO ME MIA ELAFRIA KITRINH APOXROSH.

πω-πω ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ!!!

και η Αμαλια λαχανοκιτρινουλα με ζωγραφιζε οταν ημασταν μικρα!
λες να ειμαστε αδελφακια της αυρας?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

indigo_boyΜέλος
01/03/2003, 16:41:39
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ............ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΔΗΛ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Edited by - indigo_boy on 01/03/2003 16:50:45

ΚάθυΜέλος
02/03/2003, 00:23:37
Πωωω, πωωω!!!!!!!!!! Λάθη!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σας βάλω τιμωρία.
Ξέρετε πού βρίσκεται η Αυστραλία;
12.000 χιλιόμετρα ανατολικά της Ελλάδας.

Η Αυστραλία πάει ΜΠΡΟΣΤΑ 9 ώρες, - με το θερινό ωράριο, 8 ώρες κανονικά.
Όταν δείχνει το μύνημα 6 η ώρα το πρωί, εδώ είναι 3 το απόγευμα και όχι 9 το βράδυ αγαπητέ THOTH.
Και όχι μόνο. Και οι εποχές είναι ανάποδα.
Εχέμβροτε, δεν κρυώνω γιατί εμείς εδώ έχομε καλοκαίρι 30 βαθμούς Κελσίου σήμερα, δεν άκουσες τίποτε για τις φωτιές που σχεδόν αποτέφρωσαν τη χώρα που μένω;

ΑΤΜΑ: Με αυτά τα αληθινά δεδομένα η Κάθυ σας μιλάει από το ΜΕΛΛΟΝ (κυριολεκτικά και συμβολικά) και όχι από το παρελθόν.
Τώρα μπορούμε να έχουμε μια ανάλυση σχετικά με τα αστέρια παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω η ώρα είναι 9.20 το πρωί. Ήδη έχομε δει το φως του ήλίου από τρεις και πλέον ώρες ενώ εσείς κοιμάστε ακόμη στο παρελθόν μας. Καλό σας ξημέρωμα....

thothΙδρυτικό Μέλος
02/03/2003, 01:04:11
Ωχχχ, η Κάθυ μας κουρέλιασε την εθνική μας αξιοπρέπεια. Άκου να ζούμε τελικά στο παρελθόν. Αλλά από την άλλη έτσι δεν είναι; Αν κρίνω από τις τελευταίες συζητήσεις οι περισσότεροι Έλληνες ζούμε ακόμα στο... παρελθόν. Περιμένουμε να μας σώσουν από την παγκοσμιοποίηση, οι αρχαίοι Έλληνες. Αλλά και πάλι δεν λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα; Είχα δεν είχα πάλι πάω να μας βγάλω από πάνω. Σοφιστική!!! Είναι το ελληνικό μου DNΑ, τι να κάνω;

Πάντως ο παραλληλισμός ισχύει, ζούμε ταυτόχρονα σε διαφορετικούς χρόνους. Φαντάσου, στην Αυστραλία ο Χριστός γεννιέται καλοκαίρι !!! Αυτό είναι το παράδοξο της παγκοσμιοποίησης των θρησκειών.

Κάθυ, ζήλεια, ζήλεια !!! Όταν εμείς πάμε για ύπνο εσύ δουλεύεις...΄

Άντε καληνύχτα και καλημέρα !!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

02/03/2003, 01:39:21
Ω!ΘΕΟΙ ....(ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ +ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ...)

ΑΚΟΜΗ + Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΞΕΧΝΑ...

"ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ...ΕΤΣΙ+ΚΑΤΩ...."
ΑΠΟ ...Τ'ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ...'Η ...ΘΥΜΟΜΟΥΝ....

(((((ΑΛΛΑ ..ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΔΩ...(ΩΩΩΩ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Σ'ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑΙ! ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑ ..)
ΘΥΜΑΜΑΙ..'Η ΘΥΜΟΜΟΥΝ...ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ...Ο,ΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ..ΑΣΠΡΟ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ..ΜΑΥΡΟ...(ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??..ΩΩΩΩ ΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..)
ΟΠΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΕΚΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ...
ΧΜ!)))))
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΛΙΓΟ...ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΓΑΡ...
'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/03/2003 01:44:57

cassiopeiaΜέλος
02/03/2003, 01:48:24
STO 8EMA MAS GRHGORA!!

'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'
kynikosΜέλος
10/12/2004, 02:06:06
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/greece_ancient_monument

Ξέρει κανείς κάποιο Ελληνικό λινκ γι αυτό το εύρημα;

Είναι γενικώς γνωστό οτι δυνάμεις 100,000 Ελληνων και Ασιατών υπό τον Πόντιο βασηλιά Μιθριδάτη στ' ητήθηκαν από 15000 Ρωμαίους;

kynikosΜέλος
12/12/2004, 14:23:59
quote:
Ξέρει κανείς κάποιο Ελληνικό λινκ γι αυτό το εύρημα;

Βρε παιδιά, τίποτα;

Τέτοια σημαντικά νέα, και να αναγκάζομαι να τα μαθαίνω από το Yahoo;

08/07/2010, 14:20:28
Επειδή ,είμαι χορτοφάγος, θα σε αφήσω τα κόκαλλα...
08/07/2010, 14:30:09
Και καλά, ρε καημένε, σε ...Μυρμιδόνα, βρήκες να τα πεις αυτά;....
Εγώ φίλε, έκανα και στη σπηλιά του Άδη, σχολή των Μυρμιδόνων, εσύ, τι να μας πεις απο τη ζωή σου;...Αδμήτου, γένος, βάρβαρε, εγώ ειμί...
Τα ξύδια και τα μύδια σου, απο που ξερνιούνται;
08/07/2010, 14:38:27
Θρίαμβος στο μουχλιασμένο γιαούρτι του Ομάρ Καγιάμ.

Σλουρπ, σλουρπ! Ολέ για τον Πελέ, ολέ για το ζελέ! Της μανούλας μου η τρίχα στάθηκε στο λαιμό σου! Ολέ, ολέ, ολέ και χαβαλέ!

"ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω"
08/07/2010, 15:36:49
Ωχ...zip...όλα καλά "αδερφέ" μου..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/07/2010, 16:27:32
... για να δούμε ...

Σονάτα από την Μάτα.

trexagireve, χλεμπονιάρικο σκατό, τι έγινε ; τουμπεκί ; έλα να σε σκίσω ακόμη λίγο ...

Εαρινός, what's up μαλάκα μου ; Μήπως θες ν' αρπάξεις κάνα ξεγυρισμένο remote viewing και συ ; (είναι προσφιλές σπορ στο esoterica)

08/07/2010, 18:50:05
quote:

... για να δούμε ...

Σονάτα από την Μάτα.

trexagireve, χλεμπονιάρικο σκατό, τι έγινε ; τουμπεκί ; έλα να σε σκίσω ακόμη λίγο ...

Εαρινός, what's up μαλάκα μου ; Μήπως θες ν' αρπάξεις κάνα ξεγυρισμένο remote viewing και συ ; (είναι προσφιλές σπορ στο esoterica)

Έλα ρίξ'το , ότι γουστάρει ο φίλος μου ο Zip...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/07/2010, 19:12:10
Απο ότι βλέπω αγαπητέ μου zip, η κόντρα θα αφορά στο βρισίδι...
Καλά, αγόρι μου, τι παίρνεις και σε κάνει έτσι χάλια;
Και Εαρινέ, λές να έχεις δικιο; Ξεχαρμάνιασμα θέλει το άτομο;...
Αλλά για τον αχιλλεα, που έλεγε, τι έγινε;
Πάει πάσο; ...