- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (?) ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Εσύ όμως,πρέπει να καταλάβεις, δεν πετυχαίνεις τίποτα...
Μίλα επί της ουσίας, καμιά φορά, τόσο διάχυτο κι απερίσκεπτο
είναι το πνεύμα σου; Αν δεν σουαρέσει το θέμα, το να μπαίνεις
για να μου την ..."μπεις", φίλε μου, πρέπει να έχεις πολύ
ελεύθερο χρόνο...
Πάντως τα βίντεο και οι περιπτώσεις τερατογεννησεων πληθαίνουν και φυσικά όχι κατά λάθος, πιστεύω...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ... ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΥ 'Η ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ... ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ....
που παίζεται και παίζεται για να σπάει νεύρα και κόκκαλα...
Κάνε υπομονή, γιατί δεν είσαι στα Goodys και παρήγγειλες κι αδημονείς γιατί αργεί η παραγγελία σου...
Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται....Έτσι για να σου εξάψω την περιέργεια και να σου δώσω εικόνες,υπάρχουν και άτομα που πιστεύουν ότι αυτά τα όντα καλώς υπάρχουν και δέχονται και την ...συμβολή
τους στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους... Ναι υπάρχουν όπως τα αρπακτικά για τη βελτίωση του είδους μας, λένε κάποιοι...
Όσο για ΜΎΘΟΥΣ, τώρα τελευταία καταλαβαίνω ότι ότι λέμε μύθο, απλά έχει μια ιστορία πίσω του που δεν την ξέρουμε καλά...
quote:-------------ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΧΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΓΙΝΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ..."ΗΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"...Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ,ΕΥΤΥΧΙΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΛΙΨΗ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ,ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΤΑΙΟ... ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΥΤΗ ΜΟΥ Η ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ..... ΜΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ, ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!!! ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ, ΟΝΤΩΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ... ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΥ 'Η ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ... ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ....
Edited by - ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ on 13/05/2008 10:10:07
Η ζωή είναι υπέροχη, και αυτό στο λέω εγώ που βυθίστηκα πάμπολλες φορές "σε ένα καλό μπουκάλι ουίσκι" .
Σήμερα θα λες και θα αποδεικνυεις το άσπρο, αύριο το μαύρο και θα συνεχίζεις να μπαίνεις σε μήτρες, θα αγωνίζεσαι να βγεις από αυτές, θα κλαις βγαίνοντας και θα μπαίνεις σε καινούριες πιο μεγάλες, θα αγωνίζεσαι να βγεις κι από αυτές, θα κλαις.... κ.ο.κ..... Μην μείνεις σε μία. Ποτέ!
Θα ψάχνεις συνοδοιπόρους, θα βρίσκεις καλοθελητές,σωτήρες, πωλητές...
Καλημέρα.

Δεν είναι τυχαίο, ούτε ρομαντικό.
Εχει στόχο να ανεβάσει τους ακροατές, να εξαφανίσει οτιδήποτε μαύρο και χλωμό και να σηκώσει τα χαμηλωμένα φτερά...
quote:
Μην το βάζεις κάτω αλλά προπάντων εχε το νου σου στα ονειρικά ταξίδια. Είναι για λίγο,για ομορφιά....για διασκεδαση, δεν είναι για διαφυγή οπως και οτι άλλο μας ΒΥΘΙΖΕΙ.
Μόνο με τα μάτια ανοιχτά μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα και την λάμψη του ήλιου..ετσι δεν είναι?
quote:
Μην μείνεις σε μία. Ποτέ!
ΝΑΙ ...μόνο κάντο σαν τουρίστας κι όχι σαν μεταλλωρύχος...
Απλά τώρα βιώνουμε το τέλος ενός κόσμου και πριν έρθει ο επόμενος πρέπει να δούμε το τέλος του προηγούμενου... Μαζί του θα πάει κι η
παλιά κοσμοθεωρία για το τι είναι ο άνθρωπος...
Μην ανησυχείς, ότι συμβεί θα έχει να κάνει με κάποιους πουλημένους που θέλουν αυτή την αλλαγή.. Αλλά το άν γίνει ή όχι αυτο είναι θέμα που δεν ρώτησε κανείς αυτόν τον έρημο τον άνθρωπο. Απλά πάνε να του την περάσουνε και γι' αυτο δεν θα πετύχει..
quote:
Το ενδιαφέρων πάντως σε όλο το θέμα, είναι πως εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορεί όλοι αυτή η παραφιλολογία με αυτά τα όντα .Κάποτε τους γνωρίζαμε ως γκρι, μετά σαν δρακονιανούς, μετά ως υποχθόνιους εσωγήινους, μετά Νεφελίμ, και πάει λέγοντας ..
Και η ιστορία όπως καταλαβαίνεται πουλάει καλά…
.
Α, συγνώμη ξέχασα τους βρίλ…
quote:
Ο λόγος που γίνονται οσα γίνονται είναι για να γίνει ο πλανήτης
μας κατάλληλος για δαίμονες, όπως είναι το κάτω από την επιφάνεια υπέδαφος και μέρος των νεφελίμ, καλικάτζαρων, και γενικώς...
Η ζέστη είναι τρία πράγματα:
1. Κίνηση των μορίων ή των ατόμων, στην περίπτωση που έχουμε υγρό ή αέριο.
2. Περιστροφή των μορίων στην περίπτωση που έχουμε υγρό ή αέριο.
3. Παλμική κίνηση των μορίων στην περίπτωση που έχουμε αέριο, υγρό ή στερεό.
Ειλικρινά πιστεύεις ότι τα πνευματικά όντα, που αναφέρονται σαν πονηρά πνεύματα ή δαίμονες έχουνε προτίμηση σε μία υλική κατάσταση, όπως είναι η ζέστη, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία κινητικότητα των ατόμων;;
Εάν είναι έτσι, τότε οποιαδήποτε κινητικότητα της ύλης αρέσει στους δαίμονες, οπότε θα συγκενρώνονται σε περιστρεφόμενους έλικες, σε γρήγορα κινούμενα αυτοκίνητα, σε όποιον γενικά άνθρωπο κάνει γρήγορες νευρικές κινήσεις...
Εάν οι δαίμονες είχανε προτίμηση στο ζεστό κλίμα, τότε οι ασκητές δεν θα αποχωρούσανε στην καυτή έρημο, αλλά στον βόρειο παγωμένο πόλο...
Εάν το κρύο έκανε τους δαίμονες να τουρτουρίζουνε, τότε αντί για εξορκισμούς και προσευχές η Εκκλησία θα χρησιμοποιούσε υγρό άζωτο ή παγωμένο νερό... και δεν θα έπρεπε να ανάβουμε κεριά και καντήλια μέσα στις Εκκλησίες, γιατί προκαλούνε ζέστη και θα μαζευότανε οι δαίμονες για να καψαλίσουνε τις ουρίτσες τους...

...Θωθουλιξ,ισως ειναι καλο αν μπορεις,τα θεοσοφικα,να τα συμμαζεψουμε καπου,ισως εδω.
Αυτο το βιβλιο,που εχει και link,ενα εξοχο παρομοιο βιβλιο του Ληντμπητερ,
μαζι με την Αρχαια Σοφια,ειναι τα πιο καταλληλα για εισαγωγη στην θεοσοφια οπως και το Τhe Ocean of Theosophy,του Τζατζ...
http://www.theosociety.org/pasadena/ocean/oce-hp.htm
Edited by - Helios on 28/04/2004 17:35:57
Edited by - Helios on 03/05/2004 16:59:07
Edited by - Helios on 12/05/2004 15:20:21
Ναι, έχεις δίκιο. Σε αυτό το topic είναι καλό να μπούνε όλα τα links με τις καλές σελίδες για την θεοσοφία.
Προτείνω να το μετονομάσεις π.χ. ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή κάτι τέτοιο και να κάνεις post και τις άλλες πηγές που έχεις αναφέρει από εδώ κι από εκεί.
Όντως είναι αξιόλογα κείμενα και με έχουν βοηθήσει να κατανοήσω την Θεοσοφία.
Στο topic για το Κάρμα-Μετενσάρκωση έχω πάρει πολλά από αυτές τις πηγές.
Συνέχισε την καλή δουλειά. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα θα βοηθηθούν.

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
http://www.theosophical.ca/OnLineDocs.htm
ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ...
...και συνεχιζουμε...
Edited by - Helios on 03/05/2004 15:43:28
Edited by - Helios on 03/05/2004 15:44:38
ΤΗΕΟSOPHY:
quote:
..Θωθουλιξ,ισως ειναι καλο αν μπορεις,τα θεοσοφικα,να τα συμμαζεψουμε καπου,ισως εδω.
quote:
Γεια σου Ήλιε.Ναι, έχεις δίκιο. Σε αυτό το topic είναι καλό να μπούνε όλα τα links με τις καλές σελίδες για την θεοσοφία.
quote:
ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΕΤΡΟΒΝΑ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΣΩ/ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ...
quote:
Μπράβο ΑΤΜΑ για το θέμα που άνοιξες. Η Blavatsky είναι μια από τις αγαπημένες μου συγγραφείς.Παρακάτω προσθέτω κι εγώ κάποια links (όσα μπόρεσαν και κατάφεραν να ξεφύγουν από την ΑΤΜΑ ) που νομίζω ότι είναι αξιόλογα...
Το πιο πλήρες από όλα είναι το Blavatsky Archives
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ...
-ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ;
Α! ΝΑΙ.
- ΕΙΝΑΙ ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ ENΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ...(ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ //ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...)
ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ(ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΕΣΩ:)
ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ...
ΗΛΙΕ ΜΟΥ... Μ' ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΩΣ(;)...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ
(..ΑΦΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ...ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ...)
αγαπητη συντονιστρια..."επιλεκτικη μνημη";
...'η επαιξε ρολο η επαναληψη του διπλανου τοπικ που φερει
τ' ονομα σου...(τυχαια φανταζομαι )και επαναλαμβανει ενα τοπικ που εδωθηκε ουκ ολιγες φορες...τυχαια παλι απο το τυχαιο μελος ατμα...
χμ...συντονισμος και υποκειμενικοτητα....λοιπον...
δε βαριεσαι μη δινεις σημασια εσυ δινε και ασε να παιρνουν...ειχε πει ενας φιλος...
ενας αλλος ομως ειχε πει...μη ριχνεις τα διαμαντια στα γουρουνια....
ενας αλλος ειναι πει....
οτι οι χριστιανοεβραιοι δεν καταλαβαινουν....μα βλεπω πως αλλαξε γνωμη...
-τι αλλο;
-καλα.
Atma Jnani

Ετσι προχωρουμε παρακατω...
και ισως,αν δεν απαντουσες φορτισμενη,
απο αλλου,
"συσσωρευτικη συναισθηματικη απαντηση",
θαχες παρατηρησει ισως τα εξης...
1.Δεν εχω αναγκη να γλειψω και να χαιδεψω κανεναν,
στον τοπο αυτο,
και η συμπεριφορα μου ηταν παντα αμεση και κατευθειαν
σε ολους και ολες,
παρ'ολο που πολλες φορες ,ημουν τελειως μονος,
απεναντι σε πολλους.
Αφου εισαι τοσο παρατηρητικη,
μαλλον θα το προσεξες.
Ανατρεξε σε παλιοτερες συζητησεις και θα τα δεις...
εκτος αν δεν θελεις να τα δεις!
...Ψαχνοντας επισης να βρεις
τι ειναι αυτο που σε τυφλωνει,
και γιατι φορας μερικες φορες παραμορφωτικα γυαλια...
2.Να τα βρω με τον Ερμη...
καφεδακι...
γιατι τοση χολη,που σε κανει πικροχολη?
Και πως ξερεις οτι επικοινωνησα με οποιονδηποτε εδω?
Δεν γνωριζω προσωπικα ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ,εδω
και θα θυμασαι ισως οτι με προσκαλεσες για καφε
για να δω οτι δεν εισαι ξανθια εβραιοχριστιανη,
αλλα τελικα δεν βρεθηκαμε.
Ξεχασες?
Επισης ,να δηλωσω μια φορα ακομη,
οτι σαν ελληνας θεοσοφιστης,
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ
ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΠΗΓΑΔΑΚΙ
ΠΑΡΕΙΤΣΑ
ΣΕΧΤΑ
ΟΜΑΔΑ,ΟΜΑΔΙΤΣΑ,ΟΜΑΔΟΥΛΑ,
αλλα να μιλω ελευθερα και κατευθειαν προς παντες.
Μηπως δεν τα παρατηρησες αυτα?
Η μηπως τα ξεχασες?
Μηπως πληγωθηκες απο καποιες καταστασεις,
και σου φταιω εγω,
που δεν ειμαι παρα μονον ενας
φτωχος και μονος συλλεκτης,
θεοσοφικων κειμενων?
3.Πιστευεις οτι εισαι τοοοσο μεγαλη εσωτεριστρια,
που να χρειαζεται να σε αντιγραψω?
Αισθανεσαι δασκαλα που θελεις μαθητουδια?
Μηπως διογκωθηκε λιγο το εγω?
Και με αποκαλεις γουρουνι η τελος παντων
ποια ειναι αυτα τα γουρουνια
που η χριστιανικη ψευτοαγαπη,
ρατσιστικη οπως παντα,
χωριζει παλι ,
αυτοαναιρουμενη,
σε γουρουνια και μυημενους?
Η θεοσοφια λοιπον,απευθυνθηκε σε αυτα "τα γουρουνια",
ονοματοθεσια ρατσιστικων αρρωστημενων εγκεφαλων,
γιατι δεν πιστευει οτι υπαρχουν "γουρουνια",
η αν υπαρχουν,πιστευει οτι μπορουν να βγαλουν φτερα...
Ετσι,αν παλι παρατηρησες,
επειδη η θεοσοφια δεν ειναι θρησκευτικος ρατσισμος
και πνευματικος φασισμος,
περιλαμβανει το μερος,αλλα δεν τυφλωνεται απο αυτο,
σε τροπο ωστε να μην μπορει να δει το συνολο.
Γι'αυτο και δεν θα τα βρει ποτε με τον εβραιοχριστιανισμο...
Τελος ο ρολος μου εδω σαν "κακου"
και οχι αποδεκτου και φωστηρα διδασκαλου,
μπορει παντα να ξαναλειτουργησει,
αν εμφανιστουν τα γνωστα φασιστικα στοιχεια,
μεχρι τοτε ομως,
εχεις την αγαπη μου(την θεοσοφικη εννοω...).
Φιλακια λοιπον και συνεχιζουμε...
http://www.theosophical.ca/AdyarPamphlets.htm
http://www.theosociety.org/pasadena/fund/fund-1.htm
http://www.theosociety.org/pasadena/et/et-hp.htm
Edited by - Helios on 03/05/2004 16:31:30
Edited by - Helios on 03/05/2004 16:38:14
Edited by - Helios on 03/05/2004 17:05:27
την μικρη μου ζηλιαρα εσωτεριστρια,
που ισως καποτε μεγαλωσει,
και παψει να ειναι ενα μικρο και θυμωμενο ζηλιαρικο,
και ισως αρχισει να ασχολειται με τα εσωτερικα...
http://onlinebooks.library.upenn.edu/webbin/book/subjectstart?BL-BX
ευχαριστω για την αφιερωση...
αλλα πεσμου, αληθεια, τι μπορει να ζηλεψε η αφεντια μου και απο ποιους;
...
-σε καταλαβαμε-
χμ...
απαντησε μου σε οσα προ-ειπα επι του θεματος
και ασε τις εντυπωσεις για τις αφανεις "ζηλιαρες" που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
(αν εχω να 'ζηλεψω' κατι ειναι η αναισθησια καποιων -λιγων-
που επαιξαν ολο αυτο το παιχνιδι ξεχνωντας τους νομους του καρμα ...
αλλα + της διαφορας των χοντροειδεστατων οντων με των λεπτοφυεστατων...
ας μην παιξουμε παλι το ιδιο εργο...
-το μαθαμε καλα:η ατμα ειναι ετσι ....και εμεις οι σοβαροι εσωτεριστες...που κανουμε την παπια....εχουμε καταφερει να φταιξουμε σε βαρος της το σοβαρο προσωπο που δεν εχουμε πραγματικα!//τι γελιοτητα..αλλα κατι θα ξερεις εσυπου αλλαξες γνωμη ετσι;...-
απο εσενα Ηλιε ...εμαθα πολλα/
αν νομιζεις πως πρεπει ν' αρχισω να "σε βριζω"
τοτε υπαρχει καποιος που τα καταφερνει καλυτερα...
με τα "ροζ"...
μην ξεχνας τοσο γρηγορα...βλαπτει σοβαρα την αξιοπιστια σου...
μεχρι πριν λιγο καιρο ενοιωθες πως καποιοι σε αδικουσαν μεσχρι που σε βγαλανε τρελο και σεξομανη (θυμαμαι το πορνοσαιτ του σερπεντ...αλλα τι λεω...παντυο υπαρχει ενας μυθος...και ερχεται η ατμα να τον κανει δρωμενο...σιχτιρ κουραστηκα να εχω το κοινο της Πανια να με κριτικαρει ενω παιζω αρχαιο θεατρο...:Ρ)
-Νουμερο...-
αν τωρα ερθει ο Ερμης και υποστηριξει τον Ηλιο....
τοτε τι να πω η Ερμη...
"καποιος" οντως μας δουλευει χοντρα...
Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ" ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ "ΚΑΝΕΙΣ"...
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...-ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ-
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ....
ΚΑΙ ΕΣΥ...ΑΡΡΩΣΤΟΣ
-ΕΝΑΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΥΡΑΣ"//ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑΣ// ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΕΧΜ..+ ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ...-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ!!!!!:
Ποια η διαφορα του τοπικ που ανοιξα περυσι- με ελληνικα γραμματα-
απο
αυτον που ανοιξες φετος... στ'αγγλικα;;;;
περιμενω ...

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/05/2004 17:21:22