ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ar_ia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/05/2010, 21:16:48
Μάλιστα κατάλαβα το οτι αντιφάσκουν οι συγγραφείς αυτό είναι γνωστό.
Τώρα απο κεί και μπρός έχουν ο καθένας τους υποστηρικτές τους σήμερα.

29/05/2010, 21:22:42
Παραδείγματα, έφερα, φιλε μου skartados, για το ποιοί ελληνίζαν...Δεν ειναι άσχετο, παρά τη διαφορά των ετών...
Και το λέω, γιατί,άποψη μου,είναι, μέσα απο όσα έχω διαβάσει,
ότι όλοι οι Έλληνες, ξεκινήσαν απο τη Φθεία,ότι όλοι είναι γνήσιοι,γιατι κι οι διαφορετικότητες μεταξύ των, είναι τίποτε
μπρος σε άλλων λαών και σε σχέση με όσα τους ενώνουν....
Πέρισυ,επιστήμονες, μετά απο 150 χρόνια, αναλύουν, το γενετικό υλικό απο δόντια και οστά, σε 19 μούμιες, απο την Κρήτη....Έχει προχωρήσει η επιστήμη και ισχυρίζονται,οτι είναι ακριβώς το
ίδιο με τους τωρινούς....
Σε κανέναν άλλο λαό, δεν υπάρχει αυτή η ιστορική και γενετική συνέχεια και συνέπεια...
Αυτό, λέω, δεν λύνει το αν το ελληνικό γονίδιο,είναι δυνατό και καθαρό;
29/05/2010, 22:04:03
Γραφει ο αλζαρο

Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης ομως λέει για τους Πέρσες οτι
Ο Δάτις, στρατηγός των Περσών και Μήδος την καταγωγή, έχοντας την παράδοση από τους προγόνους του ότι οι Αθηναίοι ήταν απόγονοι του Μήδου, που είχε συστήσει το βασίλειο της Μηδίας, έστειλε μήνυμα στους Αθηναίους, όπου έλεγε ότι ερχόταν με δύναμη στρατού να απαιτήσει την πατρογονική εξουσία, γιατί ο Μήδος, που ήταν πρόγονός του, επειδή του αφαίρεσαν τη βασιλική εξουσία οι Αθηναίοι, πήγε στην Ασία και ίδρυσε τη Μηδία. "

Μα φιλε μου ,αν διαβασεις καλα αυτο το κειμενο ,θα καταλαβεις οτι ο δατης απλα λεει οτι οι μηδοι καταγωνται απο την αθηνα και οτι απλα ηρθαν να παρουν τη γη των προγονων τους.Δεν λεει οτι οι αθηναιοι ειναι μηδοι ,αλλα οτι οι μηδοι ηταν αθηναιοι...

30/05/2010, 12:13:39
Από την Ελλάδα έχει περάσει κάθε καρυδιάς καρύδι. Το από που κατάγεται ο σημερινός Έλληνας όμως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Αυτό που έχει είναι το τι αισθάνεται, το τι θέλει και ποιο είναι το όραμά του γι' αυτόν τον τόπο.
-Είναι γεγονός ότι Έλληνες στην καταγωγή έχουν προδώσει αυτόν τον τόπο και ξένοι αλλά φιλέλληνες, τον έχουν ευεργετήσει.
Οπότε δεν έχει ουσία το να καθόμαστε και να ψάχνουμε για την καταγωγή φυλών 1.000 ή 2.000 ή 3.000 ετών π.Χ.

-Υ.Γ. Ωραίοι, ο strangerz2 και ο Βαγγέλης, μας χάρισαν μπόλικο γέλιο!

NIKOS XILOYRIS - O GIGANTAS P.X.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

30/05/2010, 15:15:04
skartados
quote:
Μα φιλε μου ,αν διαβασεις καλα αυτο το κειμενο ,θα καταλαβεις οτι ο δατης απλα λεει οτι οι μηδοι καταγωνται απο την αθηνα και οτι απλα ηρθαν να παρουν τη γη των προγονων τους.Δεν λεει οτι οι αθηναιοι ειναι μηδοι ,αλλα οτι οι μηδοι ηταν αθηναιοι...

Ναί φίλε μου γιαυτό και το ανέφερα.
Δεν γνωρίζω το σκεπτικό σου οπως δεν γνωρίζω πως ακριβώς αντιλαμβάνεσαι τις αντιλήψεις των ιστορικών.
Οπως ανέφερες αν κατάλαβα καλά πολλοί ιστορικοί θέλουν σκοπίμως να μην θεωρήσουν γηγενείς τους μετανάστες, αν και νομίζω οτι ερμηνεύεις τα κείμενα με εναν υποκειμενικό τρόπο.
Στην προκειμένη περίπτωση οπως σε όλες βέβαια οι συγγραφείς θέλουν τους Πέρσες να έχουν καταγωγή Ελληνική και οχι μόνο τους Πέρσες.

europaios

quote:
Το από που κατάγεται ο σημερινός Έλληνας όμως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Πώς δεν έχει ρε Νώντα.
Εδώ τρεχαγύρευε και αλλοι χτυπιούνται οτι ο Ελληνας έχει καθαρό αίμα.
Εάν λοιπόν έχει ο Ελληνας καθαρό αίμα τότε έχουν και οι Πέρσες που κατάγονται απο το Μήδο έχουν και οι Αιγπτιοι που είναι απόγονοι του Βήλου εχουν και οι Φοίνικες που κατάγονται απο τον Αγήνορα έχουν και οι Σλάβοι που κατάγονται απο τον Ιλλυριό οι Καυκάσιοι που κατάγονται απο τον Υπερίωνα οι Ισπανοί αλλά και σε όσα μακρινά μέρη φαίνεται να γνώριζαν τότε οι Ελληνες ολοι τους φαίνεται να είναι Ελληνες που έχουν αποικήσει και δημιούργησαν απογόνους ακόμα και στη χώρα των Υπερβορείων.
Κάτι Κινέζοι έχουν μείνει απέξω κάτι ερυθρόδερμοι αλλά και για αυτούς φρόντισαν με κάποιους ασαφείς τρόπους να τους θεωρήσουν Ελληνες. Μέσα απο τη μυθιστορία πάμε ακόμα πιο παλιά Πλούταρχος περί Ισιδος και Οσίριδος οπου ο Διόνυσος εκστρατεύει στην Κίνα?
Τι γίνεται εδώ τελικά.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να το κάνουν αυτό? Τόσο διορατικοί ήσαν? ή πράγματι οι Ελληνες είχαν ταξιδέψει σε ολον τον τότε κόσμο και δημιούργησαν αποικίες.

Edited by - allzzaro on 30/05/2010 15:16:51

30/05/2010, 16:12:28
allzzaro

quote:
....ή πράγματι οι Ελληνες είχαν ταξιδέψει σε ολον τον τότε κόσμο και δημιούργησαν αποικίες.

Τα ιερά βιβλία και οι παραδόσεις λαών όπως οι Ινδοί, οι Ιάπωνες και οι γηγενείς Αμερικανοί, καταγράφουν, έντονα, αυτήν την πιθανότητα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

30/05/2010, 17:33:04
γιαπετ πιστεύω ότι κάνεις λάθος.

Μετά τον Βαγγέλη δημοσιεύω κι εγώ τη δική μου φωτό!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

30/05/2010, 18:31:41
Φίλε Νώντα στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν δύο ειδών προδότες.
Αυτοί που γίνονται προδότες ηθελημένα τους και αυτοί που γίνονται άθελα τους..

Για φωτό δεν θα έπρεπε να επιλέξεις τον γιαπωνέζο αλλά αυτό..

Edited by - allzzaro on 30/05/2010 18:32:36

30/05/2010, 19:00:56
Τι ...κηροζίνη είναι αυτή που ρίχνεις στη φωτιά ρε φιλε allzzaro;......Μπουρλότο, θα γίνουμε, που έλεγε κι η Σαπφώ Νοταρά.....Θα μολύνεις την ατμόσφαιρα, οικολόγε μου!!!!!!
Η καθαρότητα του Έλληνα,δεν είναι θέμα άποψης..
Υπάρχουν αναλύσεις και αναλύσεις, εξηγήσεις επι εξηγήσεων και αποδειξεις για την δύναμη και καθαρότητα του ελληνικου γονιδίου...
Πρέπει να το ..κρύψουμε;
30/05/2010, 19:13:01
Αγαπητέ, allzzaro,
Η φωτογραφία μου μπορεί να μην είναι σαν του Κινέζου, αλλά σίγουρα δεν είναι σαν τη δική σου παρακάτω,