- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εμφανίζονται λοιπόν οι Υμέτεροι, που δε βρίσκουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο να πού, πέρα ότι δεν είμαστε όλοι ... "ευγενείς".
Όχι, παληκάρια μου. Εδώ μας δουλεύουν αγρίως, και περιμένετε να είμαστε και γούτσου-γούτσου με την ψωνάρα ?
Νοητική αντίσταση, μηδέν ?
Κρίση, λογική, αξιολόγηση, ανύπαρκτη ?
Αντίλογος, ανεπιθύμητος ?
Σαν κάτι να μην μας τα λέτε καλά ... κύριοι.
Και άν είναι και πλυθηντικός πάει καλά. Μήν είναι τίποτε άλλο φοβάμαι... που πολύ το φοβάμαι.
Λοιπόν.
Ή θα μάθετε να κάνετε δημόσιο διάλογο, ή θα μάθετε να μιλάτε σε πρόβατα. Βλέπω ότι προτιμάτε το δεύτερο, όπως όλες οι Κορυφές της Διανόσης το προτιμούσαν. Βλέπετε, οι πρόβες μπροστά σε συνοδοιπόρους στην Αγκαλιά της Λευκής Αδελφότητας ... εκ-παιδεύουν...
unquote
Φίλε Βριλ, ούτε πρόβατα είμαστε, ούτε ημέτεροι.
Αντιθέτως είμαστε λάτρεις του δημοσιου διαλόγου και γι΄αυτό εκθειάζουμε κάποιους (πχ Medtech - Gentleman) και παραπονιόμαστε για κάποιους άλλους....
Μπορείς να κάνεις την αντιπαράθεσή σου κόσμια. Είναι τόσο εύκολο να εξελιχθεί μία κουβέντα σε μπινελίκια και προσβολές, δεν έχουμε όμως όλοι την πολυτέλεια να αναλώνουμε τον χρόνο μας έτσι....
Ο PaNo φαίνεται να έχει διάθεση για διάλογο (όπου μπορεί να απαντήσει τουλάχιστον) και δεν νομίζω πωε έχει νόημα να του τα χώνετε και να τον μειώνετε.
Τα Forums είναι δημόσιος χώρος για όλους, άμα κάποιος γουστάρει να πει ότι είναι Αρειανός, ωφείλουμε να τον αφήσουμε να μας το πει. Άμα μας φαίνεται γελοίος τον προσπερνάμε. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων να φυλλάξουν τον χώρο - από ποιούς άραγε ???
Αναφορές περί Λευκής Αδελφότητας μου είναι αδάφορες αγαπητέ. Θέλω να δω που θα πάει το θέμα και άμα δω ότι υποτιμάει το πνευματικό μου επίπεδο, απλά δεν θα ξαναμπώ. Αμα νοιώθεις πως σε δουλεύουν, γιατί ασχολείσε μαζί τους ????
Τα ίδια γίνανε και με τις προφητείες των Αγίων, μαζεύτηκε εκεί μια παρέα, αραδιάζανε ένα σωρό Μ@@@@ες (κατ'εμέ) και "καταφέρατε" να τους διώξετε. Κάποιοι σπάγανε πλάκα με αυτά που διαβάζανε και κάποιοι γουστάρανε να βλέπουν τον τρόπο σκέψης και αντίληψης κάποιων. Τελικά τους διώξατε και τι καταφέρατε ? Μας γλιτώσατε από ομαδικές αυτοκτονίες εν'οψη της Δευτέρας Παρουσίας ?
Διαφωνίστε, κάνει καλό ! Απλά, κρατήστε το επίπεδο που κρατάνε οι απέναντί σας προκειμένου να απολαύσουμε μια συζήτηση. Άμα θέλεις να κάνεις πλάκα, κάνε έξυπνο χιούμορ τουλάχιστον. Μην υποτιμάς τους πάντες, δεν ξέρεις τι άνθρωποι συμμετέχουν σε τέτοια forum και δεν νομίζω πως υπάρχει ανάγκη και λόγος να τους κρίνεις....
Mια και εγώ μπήκα στο κόπο να ψάξω να βρω πληροφορίες για να σας απαντήσω,δικαιούμαι φαντάζομαι και εγώ απάντηση στις ερωτήσεις μου:
Ας μου απαντησει Ο Panos (που πληρωσε πολλές χιλιαδες δολλάρια κατα δική του ομολογία και που μας εδωσε πληροφορίες για το που μπορουμε να αγορασουμε cd και κασέτες για να συντονιστουμε αλλά και βιβλία με αυτες τις θεωρίες,μαζί με πόσο κοστίζουν αυτά) :
Δεν αναρωτηθηκε ποτέ,πως αυτη γνώση,που οι εξωγήινοι εφτασαν μεχρι την δολοφονία για να την κρατησουν μυστική,έφτασε στα χέρια αυτων που την πουλάνε?Δεν τους εχουν πάρει ακόμα χαμπάρι ενω έχουν αραδιάσει την πραμάτεια τους στον πολυσυχναστο παγκόσμιο ιστο?
Kai o ΟΕΑ ας μου πεί:
1.Πως αυτη η γνωση εφτασε στα χερια του?Αν κάποιος του την εδωσε,πως εφτασε στα χέρια εκεινου?(και δεν τον εκαναν με τα κρεμμυδάκια οι συνομώτες σαυρομογγόλοι?).
2.Αν καταστραφουν η Κίνα και το Ισραήλ,η Ελλάδα θα γίνει καλύτερο μέρος?
unquote
Για πολοστή φορά η Medtech έριξε το γάντι και ελπίζουμε (για το καλό της συζητησης) να δούμε επιτέλους την απάντηση στα ερωτήματά της....
Είναι και γ@μώ τα τόπικ.
* Δάσκαλε, δίνε μας τα Φώτα σου *
Τώρα, άν μερικοί δεν το καταλαβαίνουν, δεν θέλουν να το καταλάβουν ή το παίρναουν πολύ στα σοβαρά, δεν ξέρω, δικό τους πρόβλημα είναι. Όχι δικό μου.
Εγώ παίρνω απ΄αυτό το τόπικ ακριβώς αυτό που χρειάζομαι.
Μου φτιάχνει τη μέρα, το κέφι, διώχνει το άγχος, το στρές...
Αν κάποιοι θέλουν να δαπανούν τον ελάχιστο χρόνο τους, προσπαθώντας να απαντήσουν σε ορθολογιστική και σοβαρή βάση, είπα, πρόβλημά τους. Δεν θα μπώ στο πετσί του καθενός -και ειδικά της ΜεντΤέχ- γιατί το κάνει αυτό.
Όσο για το θέμα της Λευκής Αδελφότητας.
Ξέρετε, κάποιοι αναγνωρίζονται μεταξύ τους από μυστικές χειραψίες, μυστικά μηνυματα, κλπ κλπ.
Πιθανότατα, σε αυτό το τόπικ, κάποιοι αναγνωρίστικαν μεταξύ τους από το περιεχόμενο του ή τους κρυφούς συμβολισμούς τους. Στην καθομιλουμένη, μια ιδιότητα που έχουν να αναγνωρίζονται κάποιοι μεταξύ τους, την λένε με το κρυφό συμβολισμό του αναλάμποντος οφθαλμού.
Λάμπει τόσο, που ....
(και εδώ διακόπτεται η απότομα η συγραφή. Ο γράφων δολοφονήθηκε από Δρακονιανό πράκτορα)
TO 1984 APODHX8EIKE ~:EPISTHMONIKA:~ OTI TA UFO EINAI PRAGMATIKO FENOMENO APO NORBIGOYS KAI SOYIDOYS EPISTHMONES.GINANE METRHSEIS ME PARA POLLA ORGANA , RADAR ,SEISMOGRAFO, MAGNETOGRAFO ,Geiger counter(METRHTHS RADIENERGIAS),IR-viewer, spectrumanalyzer, laser KAI FYSIKA ME PARA POLLES KAMERES.STO PHRAMA PHRAN MEROS 40 EPISTHMONES KAI PARATHRH8EIKAN 53 FENOMENA TA OPOIA ANALY8HKAN EPISHS APO EPISTHMONES ALLWN XWRWN KAI 2 EKS AYTWN APO THN NASA.
BASH METRHSEWN TOY RANTAR KAI TWN ORGANWN KATAGRAFHKE UFO ME TAXYTHTA 30.000 XLM THN WRA!
MPOREITE STA PARAKATW LINK NA DIABASETAI ANALYTIKA OLH THN ~:EPISTHMONIKH:~ ANAFORA ME TA APOTELESMATA TOY PHRAMATOS POY EIXE DIARKIA ENOS MHNOS.
TWRA GIATI DEN EGINE GNWSTO ANA TON KOSMO? AYTH EINAI MIA ERWTHSH POY 8A PREPEI NA KANETE STON EAYTO SAS.
http://www.verbodennieuws.nl/Scientiffic-UFO-Research-Project-Hesdalen-Norway-UFO-Laboratory.ram
http://www.hessdalen.org/reports/hpreport84.shtml
http://www.hessdalen.org/reports/ProjectHessdalen-story-April2002.pdf, 
LOVE AND LIGHT
PaNo
quote:
1.Πως αυτη η γνωση εφτασε στα χερια του?Αν κάποιος του την εδωσε,πως εφτασε στα χέρια εκεινου?(και δεν τον εκαναν με τα κρεμμυδάκια οι συνομώτες σαυρομογγόλοι?).
Η γνώση αυτή εμπεριέχεται ως επι το πλείστον στα κείμενα της Ο.Ε.Α. η οποία είναι μια μυστική οργάνωση με παγκόσμια δράση.
Όσον αφορά για τα "κρεμμυδάκια" δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις τις πολλαπλές απειλές και απόπειρες κατά της ζωής των επώνυμων εκπροσώπων του πλέγματος του Ιστού Ε και του έχοντος την νομική ευθύνη των κειμένων της ΟΕΑ.
quote:
2.Αν καταστραφουν η Κίνα και το Ισραήλ,η Ελλάδα θα γίνει καλύτερο μέρος?
Δεν απαντώ σε ανόητες υποθετικές ερωτήσεις.
]+[
Edited by - O.E.A. on 08/05/2006 13:59:30
quote:
TWRA GIATI DEN EGINE GNWSTO ANA TON KOSMO? AYTH EINAI MIA ERWTHSH POY 8A PREPEI NA KANETE STON EAYTO SAS.http://www.verbodennieuws.nl/Scientiffic-UFO-Research-Project-Hesdalen-Norway-UFO-Laboratory.ram
Δεν είναι πλέον κρυφό αγαπητέ μου Πάνο αφού το μαρτύρησες εσύ.![]()
Και μια ερώτηση: Τώρα εδώ στην Ελλάδα η ώρα είναι 1 παρά το μεσημέρι... άρα στην Αμερική θα είναι γύρω στις 6 το πρωί. Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνιος βρε μπαγάσα;;![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
φίλε pano:
1. πως γνωρίζεις ότι είσαι indigo; εγώ έχω ακούσει ότι τα λεγόμενα indigo children έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται απο το '72 και μετά, άρα λογικά δεν σε πιάνει
2. για τα crystal children γιατί δεν λες τίποτα;
3. έχεις υπόψη ότι όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία παρεπιπτόντως δεν μου είναι κανούργια), συγκαταλέγονται στο "new age"? έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται;
4. πως μπορείς να καταλάβεις ότι το dna σου αναβαθμίστηκε;
5. τι έχεις να πεις για τις ιστορίες που αναφέρει ο ο.ε.α.;
6. ποιός πιστεύεις ότι είναι ο απώτερος σκοπός των "illuminati", με τη δημιουργία της λεγόμενης "νέας τάξης πραγμάτων" και της μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης;
7. γιατί, αφού όπως λες κι εσύ, μόνοι μας με τις σκέψεις μας δημιουργούμε την πραγματικότητά μας, εμείς παρ'όλα αυτά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας, απλά έχοντας αγάπη και ειρήνη στις καρδιές μας και αγαπώντας τη φύση και όλους τους συνανθρώπους μας, ακόμη κι αν αυτοί είναι "ερπετοειδείς";
8. τι κατάσταση πιστεύεις ότι δημιουργείται στα μυαλά των ανθρώπων όταν βομβαρδίζονται μονομιάς με τόσο πολλές πληροφορίες;
9. τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πολλά από αυτά που γράφεις, δεν είναι "αλήθειες" ανεμιγμένες με (πολλή) παραπληροφόρηση, που προέρχονται από την ίδια ακριβώς πηγή, που θέλει να δημιουργεί φόβο και σύγχιση στον κόσμο;
10. τι γνώμη έχεις για την ιδέα, ότι όταν πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε κάτι, τότε αυτό το κάτι ξεκινάει να δημιουργείται (στα μυαλά μας πρώτα, στην πράξη στη συνέχεια όπως και τα πάντα άλλωστε), με αποτέλεσμα αυτό να εμφανίζεται στην πραγματικότητά τους; τι γνώμη έχεις για την ιδέα, ότι οι προφητείες ξεκινούν να θεωρούνται προφητείες και όχι αοριστίες, από τη στιγμή που επαληθεύονται; μήπως οι προφητείες έχουν αυτό το ρόλο, ώστε να βάζουν φραγμούς στη θέληση και τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων, ώστε η πορεία τους στη ζωή να κατευθύνεται εσκεμμένα από διάφορους "καλοθελητές" που επιθυμούν να επιτύχουν τους δικούς τους σκοπούς;
αυτά για τώρα ;-)
φίλε ο.ε.α.:
1. τι γνώμη έχεις για αυτά τα οποία αναφέρει ο pano;
2. τι σχέση έχουμε εμείς, οι απλοί φιλειρηνικοί άνθρωποι, με τους διαγαλαξιακούς πολέμους (της φαντασίας μάλλον ή όχι, δεν θα κρίνω εγώ) κάποιων τρίτων;
3. για ποιό λόγο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε το μέρος κάποιας (όποιας.. και άντε να διαλέξεις τώρα με τόσα ψέμματα) παράταξης και να οπλιστούμε με μίσος, δόρυ και ασπίδα;
4. οι ιστορίες οι οποίες αναφέρεις (οι οποίες παρεπιπτόντως μου είναι και αυτές γνωστές από διάφορους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας θα έλεγα και δεν τις βλέπω για πρώτη φορά), πως γνωρίζεις ότι δεν είναι παραπληροφόρηση, ώστε να κατευθύνει τον κοσμάκη (κοίτα να δεις που είχαμε δεν είχαμε, θα εφεύρουμε και πρόσθετες κοινωνικές τάξεις τώρα: πρόβατα, κοσμάκης, υπερκοσμάκης και δεν συμμαζεύεται) προς το φόβο και το άγχος; πως είσαι σίγουρος για το ποιοί σου λένε την αλήθεια, αφού όλες οι πηγές σου είναι εκ μασονείας;
5. ποιός σου είπε ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τους μασόνους;
6. εσύ είσαι μασόνος;
7. εγώ (π.χ.) που δεν θέλω να έχω εχθρούς και πολέμους, δεν γουστάρω να σκοτώσω κανέναν και σέβομαι και αγαπώ όλες τις υπάρξεις, ακόμη κι αν είναι "διαβολικές", επειδή κατ'αρχήν αναγνωρίζω ότι είναι μέρη του εαυτού μου, δεν μπορώ να τη βγάλω καθαρή με τίποτα;
8. ποιός και τι κερδίζει από έναν τέτοιο ή οποιονδήποτε πόλεμο; γιατί, αν υποθέσουμε ότι κάποιοι "εξωγήϊνοι" έχουν ανάγκη από πόρους για την επιβίωση τους, εμείς δεν πρέπει να τους προσφέρουμε με την καλή μας την καρδιά; τι θα κάναμε εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους;
9. πως είναι δυνατόν, με το μίσος και το ρατσισμό, να βγούμε από αυτή την κατάσταση αλώβητοι, αφού με τέτοιου είδους σκέψεις και ενέργειες, υπογράφουμε θεωρητικώς και πρακτικώς την καταδίκη μας;
10. γιατί πολεμάτε τη χριστιανική και οποιαδήποτε θρησκεία, πράγμα που αυτόν τον καιρό είναι η πάγια τακτική των "illuminati";
11. θεωρείς ότι ο μόνος τρόπος για να επέλθει παγκόσμια (πανγήϊνη) και συνεπώς πανσυμπαντική ειρήνη, είναι να νικήσουν οι "καλοί" τους "κακούς" σε κάποιον πόλεμο; αυτό δηλαδή που μας "διδάσκει" στις μέρες μας η πολιτική bush και σια;
12. πιστεύεις ότι η "ψυχική δύναμη" ή η δύναμη της αγάπης, δεν είναι παρά ένα "hoax" που υποκινείται από τον κύριο γιαχβέ και δεν είναι πραγματική; εάν εγώ δεν γουστάρω κανέναν από αυτούς και τους πω να πάνε από 'κει που ήρθαν (από το μυαλό μας δηλαδή), θα με κυνηγήσουν να με φάνε και θα πρέπει να κάτσω να τους φοβάμαι και να αγχώνομαι, αντί να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου όπως εγώ θέλω και επιλέγω, με τη χαρά, το γέλιο και τη δημιουργία;
13. έχεις υπόψιν ότι όποιος προτιμά να ζει ως "εχθρός", θα βρίσκει πάντα εχθρούς μέσα στα πάντα;
μη μου το dna τάρατε
Edited by - loveworks on 08/05/2006 13:08:00
quote:
Ας μου απαντησει Ο Panos (που πληρωσε πολλές χιλιαδες δολλάρια κατα δική του ομολογία και που μας εδωσε πληροφορίες για το που μπορουμε να αγορασουμε cd και κασέτες για να συντονιστουμε αλλά και βιβλία με αυτες τις θεωρίες,μαζί με πόσο κοστίζουν αυτά) :
PARAKALW KAPION FILO SYNTONISTH NA PAREMBEI KAI NA AFAIRESEI TO PARAPANW GRAFWMENO THS FILHS MedTech APO OPOIDHPOTE SHMEIO TOY 8EMATOS(EXEI ANAFER8EI 3-4 FORES), GIATI EGW PROSWPIKA POTE DEN PAREPEMPSA KANENAN STO NA AGORASEI "SYNGEKRIMENA PROIONTA" APLA EDWSA PLHROFORIES GIA TO POSO "*"KOSTIZOYN STHN AGORA"*" KAPIA YLIKA POY ODHGOYN TON ENGEFALO SE THETA EPIPEDO KAI 8A EPANALABW TO KEIMENO PARAKATW.EYXARISTW
EPISHS 8A PARAKALOYSA THN AGAPHTH MedTech NA STAMATHSEI NA MOY KANEI ERWTHSEIS. EPISHS GIA TO PWS KAI POY EXW KSODEPSEI TA LEFTA MOY DEN EINAI DIKO SOY 8EMA. EYXARISTW
"KEIMENO APO SELIDA 13"
quote:
TO PIO DYSKOLO PRAGMA GIA NA PETHXEI KAPIOS TA PARAPANW EINAI NA MA8EI KAI NA GINEI MASTER STO NA PEFTEI SE THETA NOHTIKO EPIPEDO 4-7HZ OPOIA STIGMH EPI8YMEI.
YPARXOYN ETOIMA CD KAI KASETES STHN AGORA POY STELNOYN STO ENA AYTI AS POYME 100HZ KAI STO ALLO 104HZ ME APOLELESMA O ARISTEROS KAI DEXIOS ENGEFALOS NA ARXHSOYN NA DONOYNTAI SE 4HZ KAI SE APOLYTH ISOROPIA.
KWSTOS ENOS CD NOMIZW EINAI 10-12 DOLARIA.
EPISHS YPARHOYN KAPIOI EIDIKOI MP3 PLAYERS ME AKOYSTIKA POY KANOYN TO IDIO(BINAURAL BEATS) KAI EXOYN EIDIKA GYALIA POY EKPEMPOYN FWTOSYXNOTHTES KAI EINAI PIO AMESO TO APOTELESMA.
YPARXOYN POLLA DIAFORA KAI KWSTEIZOYN NOMIZW STO INTERNET APO 200-450 DOLARIA.
EPISHS YPARXEI ENA MHXANHMA POY LEGETAI "EEG MACHINE" KAI OTAN EXEI EPHTEY8EI TO THETA EPIPEDO TO MHXANHMA ENHMERWNEI KAI EINAI POLY KALO GIA PRAKTIKH KOSTIZEI NOMIZW PERIPOY 900 DOLARIA.
FYSIKA YPARXOYN KAI KAPIA SOFTWARE PROGRAMATA OPWS TO "BrainWave Generator" KAI KAPIA ALLA.
THETA EPIPEDO SYMAINEI SYNHDHTH SYNDESH NE TO YPOSYNHDHTO KAI EKEI POLLA KAI DIAFORA MPOROYN NA SYMBOYN PX ASTRAL PROJECTION, REMOTE VIEWING KAI POLLA POLLA ALLA.
LOVE AND LIGHT
PaNo
quote:
Αγαπητή medtech ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία αντέγραψες το απόσπασμα που είχες παραθέσει στο μήνυμά σου 02/05/2006, 01:43:42.Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν περιέχεται το απόσπασμα αυτό, όπως επίσης δεν διαπιστώσαμε κάποια σύνδεση μεταξύ του αποσπάσματος και του προσώπου που αναφέρθηκε ως το άτομο από το οποίο ειπώθηκε.
Κατ΄επέκταση το επίμαχο απόσπασμα θα αφαιρεθεί και θα τοποθετηθεί σε δεσμευμένο χώρο.
Περιεχοταν στο http://erinys.e-e-e.gr/ εναν υπερσυνδεσμο.Απο οτι βλεπω εχουν αποσύρει τα πλειστα μπινελικια.
pyramid
σας εδωσα την βασική ιστοσελίδα.Εαν πηγαινατε στους ypo-υπερσυνδεσμους της ιστοσελίδας θα απολαμβανατε τα θεια αυτα μπινελικια (πριν αποσυρθουν αρκετα).
Επειδη ομως η medtech ειναι πεισματαρικο μουλάρι σας παραθετει φρεσκα (και μερικα παλία) με υπερσυνδεσμους!(αναλυτικoυς)
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ε:
απο την ΚΥΡΙΑ ιστοσελιδα:(κάντε λιγο σκρολ προς τα κάτω,κάτω απο το σηματακι και τα ταμπελακια με τους υπερσυνδεσμους):
Απολαύστε τι κυκλοφορεί στο μυαλό των "σωτηρων" της φυλής (ιστος Ε):
ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
Στην ίδια σελίδα μαθαίνουμε με ανοικτό το στόμα οτι:
Στην ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ PYRAMID (κανε λιγο ακόμα scroll down)
Στην ίδια ιστοσελίδα λίγο παρακάτω
Και λίγο παρακατω:
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα μπινελίκια υπογραφει ο ΩΡΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Η αναφορά ********** γινεται γιατι ανήκουν στην ίδια συνομοταξία που διαδιδει τις ψευδοεπιστημονικες ιδέες περι αρχαιων υπερόπλων,φυλετικης ανωτερότητας των ελληνων ενεκα εξωγηινης καταγωγής και δηθεν ισχυρων ομάδων που μας προστατευουν.
--------------------------------------------------------------------
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
--------------------------------------------------------------------
Πάμε όλοι μαζί στη Λευκή Αδελφότητα, με απλό παραπεμπτικό του ΙΚΑ ή του ταμείου που σθμβάλεται ο καθένας.
Κάνουμε μια απλή εξέταση. Υπάρχουν οι ειδικοί, που μπορούν να καταλάβουν με μεια ματιά, άν όλα είναι εντάξει, κάποια ιχνοστοιχεία, κάτι τιμές και δείκτες που ελέγχουν κλπ κλπ.
Μετά θα πιάσουμε τις άλλες κουβέντες. Θα λέει ο καθένας τον πόνο του.
Κάποιοι θα μιλήσουν (π.χ. εγώ) για την οικογένειά του, τη δουλειά του, την εφορία, τα χόμπυ και τις ασχολίες του (π.χ. τη Σπηλαιολογία)...
Κάποιοι θα μιλήσουν για Διαγαλαξιακούς Πολέμους, τα δωδεκάκλωνα DNA, ότι τον κυνηγάνε οι Σαυροειδής για να τον σκοτώσουν...
Εντάξει βρε Πύραμιντ, βλέπεις ότι δεν κάνω προσωπικές αιχμές κατα κανενός. Μια Φωνή της λογικής προσπαθώ να ακούσω τόσες μέρες ...
Πές μου Πύραμιντ, άν κάναμε αυτό το "πείραμα", πόσοι νομίζεις ότι θα βγάιναν από την Αδελφότητα και πόσοι θα μέναν μέσα, μια που θα τους κάνουν το τραπέζι ?
Θές να σου πώ και κάτι άλλο ?
Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αν ο ΠαΝο είναι στην Αμερική και ότι είναι νεοεμφανιζόμενο μέλος αυτού του Φόρουμ. Θές αποδείξεις ? Όσες έχει ο ΠαΝο αποδείξεις για την ύπαρξη των Δρακονιανώς Εβραίοσαυρων άλλες τόσε θα σου παρουσιάσω και εγώ.
Έχω διακίωμα να το πώ, δημόσια ?
Έ, όσο δικαιωμα έχει ο Πανό να λέει τα δικά του.
Ισονομία και ισοδικία.
4.000 ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΗΤΑΝΕ @@@@. 11 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΗΤΑΝΕ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ
ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΚΕΡΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ! ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΣΕ ΣΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ 8ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΔΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ.![]()
ΙΣΑΑΑΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το πρώην μέλος Αφροδίτη που δεν συγκράτησα το θυμό μου.
Δεν θα δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου αλλά με κούρασε αφάνταστα η κατάσταση των διπλών λογαριασμών που κάθε τόσο ανοίγονται και έχουν στόχο ως συνήθως τον Αντμιν, την διαχειρίστρια και τους συντονιστές που ότι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους χωρίς κανένα κέρδος από αυτό και τα ακούνε κι απο πάνω. Γίνονται διαρκώς στόχος υβρεων και θυμού.
Και πάλι συγνώμη.

quote:
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΔΑΡΗ
Κι εσύ λιμανίσια ?
Ε, ρε γλέντια!
Παρλεβού gretel ?
Απορίας άξιο και άξιο εστί το τίμημα...
Ηρέμησε πάντως. Εγώ το 'χω ξαναπεί. Έχει σοβαρό πρόβλημα. Θυμάμαι κάποτε προσφέθηκα να την βοηθήσω. Της είπα, πως μπορούμε να πάμε μαζί σε έναν γνωστό μου ψυχίατρο. Δεν ήθελε. Απο 'κει κι ύστερα, τι να πεις και τι να κάνεις ?
Πρόσεξε, λέω "ψυχίατρο", όχι ψυχολόγο. Χρειάζεται φάρμακα, όχι κουβέντες...
Καλό μεσημέρι.
Dr. Deva Parinito

deva_parinito@yahoo.gr
Edited by - Don_Kixwtis on 11/03/2006 14:30:50
quote:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως ένα συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ για την ασχήμια αυτή, που δεν μπορεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και φέρθηκα έτσι.Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το πρώην μέλος Αφροδίτη που δεν συγκράτησα το θυμό μου.
Δεν θα δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου αλλά με κούρασε αφάνταστα η κατάσταση των διπλών λογαριασμών που κάθε τόσο ανοίγονται και έχουν στόχο ως συνήθως τον Αντμιν, την διαχειρίστρια και τους συντονιστές που ότι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους χωρίς κανένα κέρδος από αυτό και τα ακούνε κι απο πάνω. Γίνονται διαρκώς στόχος υβρεων και θυμού.
Και πάλι συγνώμη.
ΕΧΩ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ.
ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ, ΗΣΟΥΝ ΚΑΚΗ ΚΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΤΣΙ.
ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.
ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.
ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.
taleoxima
Αλλά ποιός να μας κρίνει καλύτερα από τον Θεό;
Σαν σκεπτόμενος άνθρωπος αυτό σας λέγω.
Μην τρώγεστε, θα σας βγει σε κακό.
Είναι σαν να θέλετε να χωρίσετε ένα χωράφι που δεν σας ανήκει.
Προσοχή.
Δεν είμαι κάτι ένας απλός ήρωας της ζωής κι εγώ.
ELEYUERH SKECH
τελεια! ![]()
(αν και λιγο αργα)
then you better turn away...

για να μη γινουν παρανοισεις και μερικοι θεωρησουν οτι τους κοροιδευω,
λεω οτι ο starflower ειναι ο νοσοφορος που εκανε νεα εγγραφη.
then you better turn away...

quote:
α,για να μη γινουν παρανοισεις και μερικοι θεωρησουν οτι τους κοροιδευω,
λεω οτι ο starflower ειναι ο νοσοφορος που εκανε νεα εγγραφη.
φτου!
απανω που ετοιμαζομουνα να σε καρφωσω... ![]()
προς ολους: παμε ψυχιατρο? (οπως λεμε παμε πλατεια, παμε στο διαολο, κτλ)
εγω ειμαι μεσα! ![]()