- Ο George Kavassilas και το Ascension 2012 - Mια πολυ ενδιαφερουσα αποψη - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Τώρα μιας και δεν ξανά μιλάς, (δεν στο απαγορυει φυσικα κανένας) εμεις συζητάμε σαν φίλοι, χωρίς επαρσεις και ξερολιασμους, και όσο παει και εκει που φτανουμε σε ότι αφορα την συνείδηση.
Κι εγώ σαν φίλος σε ρώτησα αν έχει επιστημονικά τεκμηριωθεί αυτό :
quote:
Αν δεν δει ένας φυσιολογικός άνθρωπος όνειρα, (όταν τον διακοψεις) όταν ξυπνήσει, είναι κουρασμένος.Αν το κανείς για 10 - 20 μέρες, φτάνει σε σχιζοφρενεια..
αλλά δεν μου απάντησες.
quote:
Υ.γ το μόνο σου ποστ στο εσωτερικα, που χρησημοποιειεσες τη συνηδειση, (όπως εγω την εννοώ) ήταν αυτο που παραδεχθηκες στη διαχείρηση πως εσφαλες με τα να γράφεις απο άλλους λογαριασμούς, και γενικα αναγνωρισες, την μη ορθή συμπεριφορά σου.
Με ρώτησες κάτι. Σου απάντησα. Αν θεωρείς την απάντησή μου λάθος, δεν φταίω εγώ. Οι απαντήσεις που παίρνουμε κάποιες φορές, δεν είναι αυτές που περιμένουμε. Σου επαναλαμβάνω πως όλα τα posts μου [ ακόμη και αυτό δηλ. που πληκτρολογώ τώρα ] γίνονται συνειδητά. Αν αυτό εσύ δεν το πιστεύεις, εγώ ρε φίλε μου τι να κάνω ;
quote:
Βέβαια και εκει υπάρχει μια περίπτωση δράσης του εγω, με το να κοιτα τι έκανα...εγω ο ζημιάρης, μα σου περιγράφω μια κατάσταση που έχεις γνώση της πράξης σου, λόγο ακριβώς μιας βαθύτερης ανάγκης.Και για να τελειώσω με όσο αφορα το τι θυμάμαι και τι όχι,
το έχεις παραδεχθεί εδω και καιρο, μάλιστα εγραψες συγκεκριμένα, ήταν λάθος μου, περνάγα διαφορες καταστάσεις...
Το ότι κάνει κάποιος λάθος ή λάθη στη ζωή του, τι σχέση έχει με το τι θυμάται και τι όχι ρε φίλε ; Βέβαια, θα μου πεις, πως συνήθως οι άνθρωποι δεν θυμούνται τα λάθη τους, δεν τους συμφέρει δηλ. να τα θυμούνται. Ε, εντάξει, εμένα με συμφέρει δεν με συμφέρει, αν έχω κάνει κάποια λάθη και τα θυμάμαι αλλά και τα παραδέχομαι. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και τα λάθη μου, τα κάνω συνειδητά. Τώρα, γιατί τα κάνω ... άλλο θέμα. Αλλά τώρα, θα μιλάμε για τα λάθη μου ; Εσένα δηλ. αυτό σε νοιάζει ; Έχεις νταλκά με τα δικά μου τα λάθη ή με τα λάθη των άλλων δηλ. ; Για να καταλάβω ...
quote:
Αυτές τις καταστάσεις τις περνάμε συνεχεία όλοι Ζιπ, ιδιαίτερα όταν κάποιος εργάζεται, (οπως ακριβως τωρα, ετοιμαζομαι να βγω) οι αυτοματισμοί ειναι....στην πόρτα...
Άσχετο αλλά ... τέλος πάντων.
Edited by - zip on 09/07/2012 11:17:04
quote:
Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε,που θα κρίνεις αν ο άλλος υποκρίνεται ή όχι
Εγώ.
Καλά το είπες "εγώ".Το εγώ σου δρά και εσύ κοιμάσαι όρθιος.
quote:
Ο Δάσκαλός μας είσαι?
Ανάλογα πώς θα ξυπνίσω. Αν ξυπνίσω και πω "Ωραία μέρα για να κάνει κάποιος τον δάσκαλο σήμερα" τότε ναι.
Ανάξιο σχολιασμού.
quote:
Καταλαβαίνεις τί λές? Βλέπεις τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩΣΙΣΜΟ εδω πέρα.Εδώ πέρα... τον βλέπω καιρό. Για αυτό αποφάσισα να γελάσω λίγο μαζί του. Ή πολύ.
Πρόσεχε μην κλάψεις στο τέλος.
quote:
Καταλαβαίνεις γιατι σε τρώει?Εμένα με τρώει. Το ερώτημα είναι, εσένα γιατί σε τρώει;
Α)Γιατί θεωρώ οτι δεν λές αλήθεια και θα στο αποδείξω αυτό ή μάλλον θα σου θέσω τα επιχειρήματα μου. Β) Γιατί μου την σπάει γενικότερα.
quote:
Μωρέ, εσύ δεν είσαι το πρόβλημά μου. Η διπροσωπία είναι! Ενίοτε και εσύ μου τη σπας, όταν λες "Αυτό πρέπει να είναι έτσι (αφού το λέει ο τάδε, ο τάδε, ο νόμος της συμπαντικής αγάπης & ευτυχίας κλπ) αλλά ξαναλέω, εσύ προσωπικά δεν με πειράζεις καθόλου (απλά έτυχε να με τσιγγλίσεις, οπότε λέω κάποια αλήθεια βρήκε στα γραπτά μου, ας τον ζωρίσω λίγο να δω what makes him tick).
Πρώτα απο όλα κάνεις λάθος,μεγάλο λάθος.Οσο έχω την συνείδησή μου ποτέ,μα ΠΟΤΕ δεν θα ισχυριστώ οτι αυτό είναι έτσι ή γιουβέτσι λόγω νόμων κλπ. Μπορεί να έχει γίνει ακούσια λόγω μη διευκρίνησης απο παράλειψη ή απο λάθος γραπτού λόγου.Αλλά σε διαβεβαιώνω οτι όλα όσα γράφω τα θεωρώ απόψεις δικές μου.Δεν ειναι κακό κάποιος να λέει τις απόψεις του.Αν θέλεις και μπορείς,κρίνε τις,θέσε άλλες δικές σου αν σε ενοχλούν τόσο.Αυτό δεν είναι το υγιές?
quote:
Είναι σημαντικό, να αρχίσουμε να λειτουργούμε υπο πίεση. Βαρέθηκα τους ευαίσθητους "πνευματικούς" ανθρώπους. Που πήγαν τα balls; Πού πήγε η αυτοπαρατήρηση και η εγρήγορση της συνείδησης;
χιχαχοχοχο.Γιά να δούμε, ποιανού δούλος είμαστε;
Τριλαλαλιλαλο
Αμα σου αρέσει αυτό το πράγμα κάντο,μην μας παίρνεις όμως απο τον λαιμό σου.Είναι δικαίωμα σου να μην σου αρέσει η στάση μας και να την θεωρείς ψεύτικη.
Αλήθεια ποιός σου είπε οτι η "πίεση" και η αυτοπαρατήρηση πάνε μαζί?
Edited by - alex22 on 09/07/2012 20:44:02
Γράφω σε σένα Πλάτωνα, Γιούγκι, Άλεξ και όποιον συναντώ με θετικό πνεύμα και καλή προαίρεση.
Ανεξάρτητα απο τη σκέψη μας, τη συνείδησή μας, από τον ψυχολογικό χρόνο, Πλάτωνα, η θεϊκή Γνώση εργάζεται μέσα μας, όπως και ο πολύ γνωστός νόμος: «το όμοιο ελκύει το όμοιο». Μια διαπίστωση όλοι κάνουμε ξανά και ξανά, τα πράγματα που δεν θέλουμε, επιστρέφουν ασταμάτητα προς εμάς ..
- Γιατί;
- Γιατί η ποιότητα των ψαριών που πιάνουμε στο δίχτυ μας αντιστοιχεί στην ποιότητα που έχει το δίχτυ της αύρας μας. Ορισμένοι ψάχνουν να δημιουργήσουν επαφές μεταξύ τους λόγο της συγγένειας των διχτυών τους. Μπορεί οι επαφές αυτές να είναι δημιουργικής φύσης, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δρουν με τρόπο καταστροφικό. Πολλά πρόσωπα συγκεντρώνονται σε μια ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από πράγματα ασήμαντα που εξευτελίζονται αμοιβαία από τις κατώτερες τάσεις και η αιτία είναι προφανής. Όταν ο προσανατολισμός είναι όμοιος ενισχύει την ελκτική δύναμη της συλλογικότητας με όλες τις συνέπειες που προκύπτουν από αυτό.
Αν θυμάμαι καλά ένας φιλόσοφος είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο: Η ψυχολογία του στασιασμού. Σ’ αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι που αν τους πάρουμε μεμονωμένα παρουσιάζουν φυσιολογικό χαρακτήρα, μπορεί αν συγκεντρωθούν σε ομάδες να μετατραπούν σε ωριόμενους δαίμονες. Κι έχουμε υπεραφθονία αποδείξεων γι αυτό. Αμέτρητα τα δίχτυα του διαλεκτικού κόσμου που αρπάζουν τους αφελείς. (συλλογιστείτε το κακό του διαλεκτικού όντος ..και πως θα βγουμε από αυτό, εδώ είναι όλη η ουσία Πλάτωνα.. ) Κάποιοι μπόρεσαν να βγουν παρά μόνο με πολύ κόπο και έπειτα από τις πιο πικρές εμπειρίες. Ποια η αιτία όλων αυτών; Σκέψου λίγο και μπορείς εσύ ο ίδιος να βρεις το κλειδί για το άνοιγμα αυτής της ανώτερης συνειδητότητας.
Υποθέστε ότι το ενδιαφέρον σας κι ένας ενθουσιασμός μέσα σας αφυπνίζεται για μια νέα ζωή και κάτι εστερνίζεται μέσα στην καρδιά σας να μην βάλετε τον μηχανισμό της, θέλησής σας μπροστά. Αναγνωρίζετε όμως ότι έχει υφανθεί εσωτερικά το δίχτυ της αύρας σας και μια συμπεριφορά απελευθερωτική θέλει να επιδείξει την ποιότητα που απόκτησε και να έχει πρόσβαση στον εσωτερικό χρυσό του θησαυρού της νέας αυτής Ζωής. Αυτό θέλουν να κάνουν όμως και οι πειρασμοί, με τη βοήθεια κάθε λογής απομιμήσεων προσπαθούν να μας υποβάλουν ώστε να πούμε: είμαι αυτός ή αυτή, που τα κατάφερε...
Κι αν δώσουμε την συγκατάθεσή μας στους πονηρούς πειρασμούς, λέγοντας ότι αποκτήσαμε φωτεινή αυρική ικανότητα, εισάγουμε μέσα μας το καταστροφικό δηλητήριο που εκφυλίζει την προσωπικότητα κι εκμηδενίζει τις δυνατότητες του αίματός μας. Το κακό πέτυχε το σκοπό του, να μας κάνει για πολύ καιρό απρόσιτους προς την επίδραση της θεϊκής Γνώσης. Πολλοί βρίσκονται σ’ αυτό το σημείο, δεν μπορούν να διακρίνουν ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Τι καταλαβαίνουμε εδώ; Ότι,οτιδήποτε συνδέεται με την επιθυμία, την κρυφή απωθημένη θέλησή μας και γενικά οτιδήποτε συνδέεται με τη φυσική ελπίδα και πίστη με τη φυσική μας αγάπη, και κατά συνέπεια με τη λειτουργία της εγωικής συνείδησης είναι σε κάθε περίσταση λάθος.
Ακόμα κι αν δεν διαθέτουμε την ικανότητα να ξεμασκαρέψουμε τον πειρασμό, ακόμα κι αν το άγγιγμα παρουσιάζεται στη συνείδησή μας σαν ακτινοβόλο Φως, καταλαβαίνετε ότι δεν εκδηλώνεται ποτέ στη διαλεκτική μας συνείδηση; Όποιος κι αν είναι ο βαθμός καλλιέργειας αυτής της συνείδησης. Αν μείνουμε σταθεροί στην τήρηση αυτού του χρυσού κανόνα, κανένα κακό δεν θα μπορέσει να μας συμβεί σ’ αυτήν την περίσταση, γιατί η ανώτερη συνείδηση (δηλ. η Γνώση), εργάζεται ανεξάρτητα από τη συνείδησή μας. Είναι δύσκολο να το συλλάβουμε αυτό.
Δείτε πως ανατέλλει και δύει ο ήλιος, πόσο ανόητο θα ήταν να θέλουμε ο ήλιος να λάμπει στο μέσο της νύχτα. Ας πούμε ότι ένα οποιοδήποτε ον, απομιμούνταν για μας την ακτινοβολία του ήλιου μέσα στη νύχτα, η λογική μας, θα μας έλεγε, ότι προροσπαθεί να μας εξαπατήσει. Κανείς δεν μπορεί να πει: Εγώ θέλησα να ανατείλλει ο ήλιος και να, ανατέλλει.Το ίδιο συμβαίνει με το θεϊκό Φως. Δεν μπορούμε να το ελκύσουμε ούτε με την θέληση, ούτε με την έντονη επιθυμία, ούτε με διανοητική προσπάθεια, γιατί ο ήλιος του Πνεύματος δε νοιάζεται καθόλου γι αυτά. Αν κάποιος ισχυρισθεί ότι σας φέρνει την ακτινοβολία του Πνεύματος δε δρα από καμία πραγματικότητα, γιατί το Πνεύμα δεν προτείθεται να πραγματοποιήσει σύνδεσμο με μια διαλεκτική ανθρωπότητα.
Δεν ανατέλλει ποτέ ο ήλιος του Πνεύματος μόνο: «ΕΙΝΑΙ». Μόνο ένας που έχει περάσει τη φάση να συντρίψει τη διαλεκτική του φύση μπορεί να βιώσει αυτή την ακτινοβολία. Ζούμε στη διαλεκτική σφαίρα, η κάθοδος λοιπόν του Πρωταρχικού Φωτός γίνεται στο αδειασμένο από το εγώ όν, γίνεται δε πάντοτε, με τρόπο απρόβλεπτο για το εγώ και συμβαίνει απόλυτα έξω απο το εγώ. Είναι ένας μετασχηματισμός της ζωής που η ανώτερη Γνώση προσδοκά για τον πλανήτη μας και που έχει αληθινά θαυμαστές συνέπειες.
Γιατί όταν το το μικρό μας «εγώ» που είναι η συνηθισμένη μας συνείδηση, αρνιέται τις φυσικές παρορμήσεις του, κατά την έκφραση : «Σιωπηλός θα σταθώ μπροστά Σου», τότε το αίμα και η εσωτερική έκκριση υφίστανται μετατροπές, τότε η θέληση, η επιθυμία και η διανοητική διέγερσή μας συμετέχουν σ΄αυτή την όλο νόημα σιωπή .
Καταλαβαίνουμε τώρα γιατί οι δυο πόλοι της αύρας μας μέσω του μαγνητισμού μετατρέπονται πλήρως; Φτάνουν σε κατάσταση ουδετερότητας. Τι θα μπορούσαμε ακόμη να επιθυμήσουμε; Τι να μας έλξει ή να μας απωθήσει; Γίνόμαστε σιωπηλοί μπροστά στο Φως της Γνώσης, που επεκτίνεται ως το άπειρο.. Κατάλαβαινουμε ότι κι επάνω όταν ελκυσθούμε θα συνεχίσουμε να σπουδάζουμε την απροσμέτρητη θεϊκή Γνώση;
Συμπέρασμα: μέσω της αυτοεκμηδένησης ό διαλεκτικός, γίνεται ευαίσθητος στη Γνώση κι αναπτύσσει μια όρισμένη δραστηριότητα αντανάκλασης κι έτσι μέσα στο αναπνευστικό του πεδίο, μέσα σ΄αυτή την πνοή, θα εγερθεί ένα νέο ον : ο αναγεννημένος άνθρωπος. Θυμηθήτε το : «Πήγαινε πούλησε όλα τα υπάρχοντά σου κι ακουλούθησέ με».
Φίλοι μου, παρακαλώ την ανοχή σας για τη μακροσκελή δημοσίευσή μου.![]()
karpos
quote:
Αλήθεια ποιός σου είπε οτι η "πίεση" και η αυτοπαρατήρηση πάνε μαζί?
Δεν είπα οτι πάνε μαζί... είναι ξεχωριστά πράγματα. Απλά αυτό που λέω είναι οτι το ποιόν του ανθρώπου, φαίνεται υπό πίεση. Τι να το κάνω αν ο άλλος περνιέται για μεγάλος γκουρού (...) και με λίγο πίεση Τσουπ! σπάει.
Προφανώς αυτό δείχνει οτι το άτομο θέλει δουλειά με τον εαυτό του. Δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι σημαντικό το ίδιο το άτομο να δει, στην πράξη, οτι όσο μένει στην αδράνεια του "καλά πάω" "είμαι μεγάλος γκουρού" "είμαι μεγάλος διαλογιστής" "Τους εκθαμπώνω όλους με τα λόγια μου, και έχω πολλούς φίλους", "Είμαι πολύ αρεστός" οι άλλοι μπορούν να το κάνουν ο,τι θέλουνε. Χωρίς υπερβολές, ένα άτομο με εγώ (όλοι), είναι προβλέψιμο και χειραγωγίσιμο.
Πώς χειραγωγείται; Με λίγη πίεση στο εγώ του. Όχι πολύ. Λίγη πίεση μόνο. Τσουπ! και σπάει.
Π.χ. έκανα ένα σχόλιο στον Πλάτωνα για την αντίδραση του στον Ζιπ.
"Βρε Πλάτωνα, δε σου είπε η μαμάκα να κάτσεις στο απόλυτο;"
Στο επόμενο μήνυμά του ο Πλάτωνας βλέποντάς την αντίδρασή μου, έσπευσε να δικαιοληγηθεί με τη φράση
"Με παραλενε καλο δοκ, και θέλω να χάλασω λίγο αυτές τις εντυπώσεις"
Δίνοντας έτσι μια "ανώτερη υπόσταση" στην αντίδρασή του προς το ποστ του Ζιπ (Ζιπ: "Που να μην συνέχιζες κιόλας, ε ; Αφού έχετε πρόβλημα ρε φίλε μου, μεγάλο ... μεγάλο, τι θες και τα λες αυτά ; Άσε ρε φίλε τον ψυχολογικό χρόνο και δες το ψυχολογικό σου πρόβλημα. Θες να δεις πως σταματάει κάποιος ; Δες ... ")
Βέβαια, μια φράση που φαινομενικά είναι εγωική, μπορεί να κρύβει απο πίσω ένα συνειδητό κίνητρο.. επομένως πρέπει να το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αλλά.. μην είμαστε και αφελείς. Ξέρουμε ότι 95 στις 100 φορές κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει (ακόμα και απο κάποιον σχετικά συνειδητό ενδεχομένως).
Ερώτημα κρίσεως: Ποιος είναι αυτός που ενδιαφέρεται να δικαιολογηθεί;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/07/2012 03:10:35
Αν μετρήσεις πόσες φορές με έχεις και έχετε προκαλέσει, (αυτο κανείς τελευταια) και ποσες φορες δεν απαντω, δεν θα έγραφες ότι γράφεις.
Οι απάντησεις μου είναι πάντα με μετρο, και αφορα και τη δικη σου φιλοζιπικη στάση (φυσικα ειναι δίκαιωμα σου, και δεν ζηλεύω) μα προπαντός γίνετε ωστε να καταστεί φανερό, πως ακόμα και ένας ειρηνικός έν γενει συνομιλητής,, είναι σε θέση να συμπεριφερθεί, όπως ακριβώς ο προκαλώντας τον.
Και Χριστός να ήμουν, που δεν είμαι, και Βουδας να ήμουν, που δεν είμαι...αντίδρω, μα πάντα, έν γνώση μου.
Και βέβαια όλα αυτα στα γραφω γιατι ρωτας, και όχι για να δικαιολογήσω κάτι. Μα εσυ βλέπεις το εγω μου...έτσι? και εγω το λύκο! ![]()
Σε πειεραζω με το λύκο, έχετε πολλα κοινά μεταξυ σας! Και εκείνος ειχε ευαισθησιες με τον Ζιπ,, ήταν έτοιμολόγος, ζηλευε, είχε αρκετα ψηλο ΙQ, και περνάγε με καταπληκτική ευκολία απο dr jekyll σε mr HYDE!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/07/2012 04:41:22
........
Γράψε για όλους αγαπητέ καρπος, και μη δινεις σημασια αν κατι σου πουν, και μιας και διακρίνω στο λόγο σου μια χριστιανική κατεύθυνση, απο μένα που χριστιανός γεννήθηκα και χριστο διδάχτηκα, ίσως οσα γραψεις, ενώσουν και πάλι κρίκους σπασμένους.
Μην παει το μυαλο σου σε τυχόν άτοπα μέρη, ο δρόμος της αγάπης εξακολουθει να είναι δρόμος μου, απλα εκείνο το αγαπά τον πλησίον ως εαυτόν, αν και έκ πρώτης όψεως είναι τοσο απλο και εύκολο στη ρήση, στην πράξη ο άνθρωπος δεν αγαπά, με ότι κάνει δεν αγαπά πρωτίστως τον εαυτο του,
πως θα αγαπήσει τον πλησίον?
Αυτα δεν γνώρισα τότε ως χριστιανός, και αγκάλιασα την φιλοσοφία...
Θα διαβάσω με χαρα μια σου εμβανθηση, συγκεκριμένα σε ότι αναφέρεσε στην ανώτερη συνείδηση...
quote:
Alex22 θα σχολιάσω μόνο ένα απόσπασμα, γιατί είμαι κουρασμένος για παιχνίδια&χιούμορ τώρα. ίσως άλλη φορά.
Φυσικά και είσαι κουρασμένος,αφού το γράφεις αυτό το πόστ στις 03:07:01!
Βασικά θα προτιμούσα να κάνουμε εναν διάλογο με θετική ενεργεια πάνω σην σπόντα που έριξες.Ξέρεις,για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι.
quote:
Δεν είπα οτι πάνε μαζί... είναι ξεχωριστά πράγματα. Απλά αυτό που λέω είναι οτι το ποιόν του ανθρώπου, φαίνεται υπό πίεση. Τι να το κάνω αν ο άλλος περνιέται για μεγάλος γκουρού (...) και με λίγο πίεση Τσουπ! σπάει.
Προφανώς αυτό δείχνει οτι το άτομο θέλει δουλειά με τον εαυτό του. Δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι σημαντικό το ίδιο το άτομο να δει, στην πράξη, οτι όσο μένει στην αδράνεια του "καλά πάω" "είμαι μεγάλος γκουρού" "είμαι μεγάλος διαλογιστής" "Τους εκθαμπώνω όλους με τα λόγια μου, και έχω πολλούς φίλους", "Είμαι πολύ αρεστός" οι άλλοι μπορούν να το κάνουν ο,τι θέλουνε. Χωρίς υπερβολές, ένα άτομο με εγώ (όλοι), είναι προβλέψιμο και χειραγωγίσιμο.
Πώς χειραγωγείται; Με λίγη πίεση στο εγώ του. Όχι πολύ. Λίγη πίεση μόνο. Τσουπ! και σπάει.Π.χ. έκανα ένα σχόλιο στον Πλάτωνα για την αντίδραση του στον Ζιπ.
"Βρε Πλάτωνα, δε σου είπε η μαμάκα να κάτσεις στο απόλυτο;"
Στο επόμενο μήνυμά του ο Πλάτωνας βλέποντάς την αντίδρασή μου, έσπευσε να δικαιοληγηθεί με τη φράση
"Με παραλενε καλο δοκ, και θέλω να χάλασω λίγο αυτές τις εντυπώσεις"
Δίνοντας έτσι μια "ανώτερη υπόσταση" στην αντίδρασή του προς το ποστ του Ζιπ (Ζιπ: "Που να μην συνέχιζες κιόλας, ε ; Αφού έχετε πρόβλημα ρε φίλε μου, μεγάλο ... μεγάλο, τι θες και τα λες αυτά ; Άσε ρε φίλε τον ψυχολογικό χρόνο και δες το ψυχολογικό σου πρόβλημα. Θες να δεις πως σταματάει κάποιος ; Δες ... ")Βέβαια, μια φράση που φαινομενικά είναι εγωική, μπορεί να κρύβει απο πίσω ένα συνειδητό κίνητρο.. επομένως πρέπει να το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αλλά.. μην είμαστε και αφελείς. Ξέρουμε ότι 95 στις 100 φορές κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει (ακόμα και απο κάποιον σχετικά συνειδητό ενδεχομένως).
Κοίτα,ξέρω οτι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και αντίληψης ή και συναίσθησης ενος γεγονότος.Θα σου πώ τι πιστεύω για αυτό.Για το σπάσιμο όπως λές και εσύ.Πιστεύω οτι κατα κάποιο τρόπο πρέπει να γίνεται.Μην το παρεξηγήσεις,δεν εννοώ να είμαστε κακοί με τους άλλους.Δεν εννοώ να βάζουμε το εγώ μας πάνω απο την συνείδηση.
Όταν σε φορτώνει ο άλλος(δεν βάζω εισαγωγικά στην λέξη,για την στην πράξη,σου μεταφέρει την αρνητική του ενέργεια),εσύ θα πρέπει να το βγάλεις έξω,με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο μπορείς,γιατί αλλιώς,θα μεγαλώσει μέσα σου το μίσος και θα γίνει κάτι πολύ σοβαρό όταν τελικά εκδηλωθεί.Με λίγα λόγια τα συναισθήματα πρέπει να εκτονώνονται,με τον σωστό τρόπο όμως.Εγώ θύμωσα μαζί σου,αλλα δεν έκατσα να σε σκυλοβρίσω ή να το πάω παραπέρα και να ανοίξω βεντέτα.
Όσο για τον λόγο που εσύ θύμωσες,είναι επειδή θεωρείς οτι υποκρινόμαστε και οτι δεν βγάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό αλλα και το ότι θέλουμε να γίνουμε αρεστοί με αυτά που γράφουμε και το πώς τα γράφουμε.Τουλάχιστον εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι την λογική σου πάνω σε αυτό.
Θεωρώ οτι παρεξηγείς καταστάσεις.
1)Κάποιος που θέλει να βελτιώσει τον γραπτό του λόγο,δεν το κάνει απαραίτητα όπως εσύ υποθέτεις για να γίνει αρεστός,αλλα επειδή του αρέσει να βλέπει κάτι όμορφο και σε αρμονία.
2)Κάποιος που γράφει την άποψή του πάνω σε κάτι,δεν το κάνει απαραίτητα για να την επιβάλει,αλλα για να την μοιραστεί με άλλους.
3)Κάποιος που εστιάζει στα ΘΕΤΙΚΑ ενός γραπτού κάποιου άλλου,δεν το κάνει απαραίτητα για να μην πληγώσει το ΕΓΩ του (και κατα συνέπεια να μην πληγωθεί και το δικό του εγώ στην "ζούγκλα του esoterica") αλλα το κάνει γιατί η ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια είναι απείρως καλύτερη απο την αρνητική ενέργεια,μέσα απο αυτήν έρχεται η δημιουργικότητα σε έναν διάλογο.Εγώ αυτό το έμαθα κυρίως απο τον ΠΛΑΤΩΝΑ και τον YUGI-OH που μέσα απο αυτό το συγκεκριμμένο τόπικ,μεταδίδουν την θετική ενέργεια στο forum.
Doctor,υπάρχει και αυτή η πλευρά φίλε.
Edited by - alex22 on 10/07/2012 09:49:19

" Μία περιβαλλοντική ασθένεια αναδύεται,
της οποίας οι επιπτώσεις
στον άνθρωπο και το περιβάλλον,
θα είναι πολύ χειρότερες
από αυτές του DDT, του PCB's και του ασβέστη"
Hildegarde Staninger-6/09/2007
National Registry of environmental Professionals
Μία νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ -αλλά και αλλού. Οι ειδικοί παρ' όλες τις έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, όμως υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή/και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων...
Πρόκειται για μία -κατά κύριο λόγο- δερματολογική ασθένεια που χτυπά με ρυθμούς επιδημίας τις ΗΠΑ, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη μας .
Τη συγκεκριμένη ονομασία την οφείλει στη βιολόγο Mary Leitao, οποία δημιούργησε το 2002 και το αντίστοιχο ίδρυμα -Morgellons Research Foundation (MRF)- ώστε να προωθηθούν οι σχετικές επιστημονικές έρευνες, αλλά και να προσφέρει συμβουλές στα μέλη-ασθενείς που πάσχουν από Morgellons.
Ολόκληρο το άρθρο στο http://vickytoxotis.blogspot.com/
Τι λέτε? Chemtrails είναι η αιτία ή τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα?
όπως και να' χει ένα ακόμη τέρας ξεπήδηξε από το κουτί της Πανδώρας...
Κάποιοι παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων καταργώντας τα όρια της δημιουργίας... 

http://vickytoxotis.blogspot.com
Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:28:12
Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:29:08
Edited by - toxotis on 24/09/2008 02:31:07
Ξεκίνησες το θέμα αυτό με μία ερώτηση.
Κατά την άποψή μου, λοιπόν, τα m.(morgellons) διασπείρονται στο περιβάλλον μέσω των ψεκασμών και μάλιστα,δια της σε άτοπον απαγωγής,αφού οι μακριές ουρές που εξαπλώνονται και παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελούνται από βαρέα μέταλλα,οι κοντές ουρές αποτελούνται από μυκόπλασμα, ιούς και m. σε ποικίλους συνδυασμούς και περιεκτικότητες.
Επίσης, θεωρώ πλέον πως τα μεταλλαγμένα έχουν δημιουργηθεί, προκειμένου να αποστερήσουν πολύτιμα για την υγεία μας, στοιχεία απ'τις πρωταρχικές πηγές! (π.χ. μεταλλαγμένα πορτοκάλια-βιταμίνη c μηδέν:το παράδειγμα είναι φανταστικό πρός κατανόησιν τών λεγομένων μου απ'τους υπόλοιπους,βέβαια δεν αποκλείεται και να ισχύει!)
Όπως, πολύ σωστά λές, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας!
Μας θέλουν όλους αρρωστημένους για να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι ή να πάρουμε ανάσα, ώστε όλοι αυτοί οι ''αρρωστημένοι'' να δρούν πρός όποια κατεύθυνση τους ωφελεί, χωρίς καμία αντίδραση!
Κάτι σαν τον άρτο και θεάματα- όλος ο κόσμος βλέπει τελικό ποδοσφαίρου και από πίσω οι συμφωνίες και οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν!
Καληνύχτα μας, λοιπόν!
Υ.Γ. άντε να δούμε πόσους θα κλονίσει αυτό το θέμα και θ'αρχίσουν να ''ξυπνάνε'' αγαπητή Βίκυ!
Ή έστω να'χουν εφιάλτες(και αυτό καλό είναι!)
Σχετίζεται λέτε ???
Δεν πρόσεξα το γεγονός και η αλήθεια όσο κι αν έψαξα στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή μέχρι τώρα κάποια περίπτωση... ευτυχώς.
Θεωρώ, πως παίζει ρόλο -αν φταίνε τα chemtrails- πως οι ψεκασμοί άρχισαν 5 χρόνια μετά εδώ
Και πως -αν οφείλεται στο agrobacterium/ γενετικά τροποποιημένα- πως στη χώρα μας, όπως και στα περισσότερα ευρωπαίκά κράτη μέχρι πρόσφατα υπήρχαν αυστηρά μέτρα για τα μεταλλαγμένα.
Φίλε μου XD, όλα τα δεδομένα παίζουν ακόμη ούτως ή άλλως, όσων αφορά την ταυτοποίηση της αιτίας, η "ασθένεια" όμως υφίστατε δυστυχώς και οι πρώτες έρευνες δείχνουν κάποια πράγματα που καλό είναι να τα έχουμε υπ' όψην και να πάρουμε τα μέτρα μας, έστω σε προσωπικό επίπεδο προληπτικά. Αν περιμένουμε να αποσαφηνιστεί...
Όσο για το wikipedia... ναι μεν αποτελεί μια καλή συγκέντρωση υλικού και έναν πρώτο "οδηγό" για περαιτέρω έρευνα, όμως έχω παρατηρήσει πως πολύ συχνά γράφονται πράγματα υπέρ όσων συνηθίζουν να ξεμπερδεύον εύκολα με περίεργα φαινόμενα κατατάσσοντας ή στιγματίζοντας καταστάσεις ως συνωμοσιολογικές...
Και ας μην ξεχνάμε πως ο κάθε ένας μας μπορεί να γράψει κείμενα στη wikipedia υποσηρίζοντας την προσωπική του άποψη.
Λαμβάνοντας δε υπ' όψη την άποψη της νομπελίστα Rosalie Bertel -την οποία άποψη και συμμερίζομαι- Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς συνωμοσιολόγος σήμερα για να διαπιστώσει πως τρομερά πράγματα συμβαίουν -ιδιαίτερα στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων/πειραμάτων- τα οποία από τη φύση τους είναι "μυστικά" και που δείχνουν μία χαρακτηριστική τάση...
Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί στις μέρες μας που πιστεύουν πως ζουν σε ένα κόσμο "αγγελικά πλασμένο"...
Φύτρωσαν καλώδια σε γυναίκα
Μεταλλικά καλώδια, μήκους περίπου 10-20 εκατοστών, φύτρωσαν στο σώμα μίας γυναίκας στην Ινδονησία.
Οι πιο σκεπτικιστές πίστεψαν αρχικά πως η ίδια η γυναίκα είχε μπήξει στο σώμα της τα καλώδια. Οι γιατροί, όμως, που την εξέτασαν προέβαλαν διαφορετικές θεωρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να εξηγήσουν επιστημονικά και ιατρικά το φαινόμενο αυτό.
Η γυναίκα αντιμετώπιζει το συγκεκριμένο πρόβλημα εδώ και σχεδόν 17 χρόνια, ενώ η κατάστασή της έχει γίνει αντικείμενο έρευνας του Υπουργείου Υγείας της χώρας.
Οι αρχικές εξετάσεις των γιατρών και ειδικών που επισκέφτηκε η γυναίκα έδειξαν ότι τα καλώδια βρίσκονται και στο εσωτερικό του σώματός της και όχι μόνο στην επιφάνειά του. Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν προς το παρόν κάποια ιατρική εξήγηση, ενώ ποτέ στα ιατρικά χρονικά δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ως εκ τούτου, η μόνη λογική εξήγηση που μπορούν να δώσουν αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για αποτέλεσμα μαγείας.
Η γυναίκα ονομάζεται Noorsyaidah, είναι 40 ετών και εργάζεται ως νηπιαγωγός στην πόλη Sangatta του Ανατολικού Κουτάι. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1991. Άρχισαν να φυτρώνουν μεταλλικά καλώδια από το στήθος της και την κοιλιά της. Όπως και τώρα, ούτε και τότε μπόρεσαν οι γιατροί να δώσουν μία λογική εξήγηση. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, τα καλώδια άρχισαν να πέφτουν και κάποια στιγμή έφυγαν τελείως. Ένα μήνα όμως μετά, τα καλώδια ξαναφύτρωσαν και από τότε δεν έχουν ξαναφύγει.
Καθώς τα καλώδια συνέχισαν να μεγαλώνουν, μία από τις αδερφές της προσπάθησε να τα κόψει. Κάθε φορά όμως που τα έκοβε, αυτά υποχωρούσαν σαν να κρύβονταν και φύτρωναν σε διαφορετικό σημείο στο σώμα της Noorsyaidah.
Την Noorsyaidah παρακολουθούν 4 εξειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι την έχουν υποβάλλει σε μία σειρά από εξετάσεις. Κανείς τους όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να καταλάβει τι της συμβαίνει.
Η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε η Noorsyaidah, έδειξε πως μέσα στο στομάχι της υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 40 μεταλλικά καλώδια, εκ των οποίων κάποια έχουν διαπεράσει το δέρμα της και έχουν φυτρώσει στην επιφάνεια.
Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ζωντανό φαινόμενο καθώς τα καλώδια δείχνουν να έχουν την ικανότητα να μετακινούνται και να αλλάζουν θέση κατά βούληση.
Οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλλουν την Noorsyaidah σε μαγνητική τομογραφία ώστε να εντοπίσουν την ακριβή θέση των καλωδίων. Τα καλώδια φυτρώνουν στο σώμα χωρίς να προκαλούν συμπτώματα τέτανου, αλλά η ίδια η Noorsyaidah δηλώνει πως την πονάνε σαν να την καρφώνουν βελόνες.
news.pathfinder.gr
αφού στα morgellons, (αν μπορούμε να τα πούμε καλώδια, καθώς αναφέρονται πιο συχνά ωε "πλαστικές ίνες"- )δεν είναι αρχικά ορατές με γυμνό μάτι και αφ' ετέρου δεν φαίνεται να υπάρχει μέταλλο σε αυτά.
Να σημειώσω πως στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε δύο περιπτώσεις, εκ των οποίων στο
1ο) φύτρωσε μία λευκή ίνα μέσα από το νύχι του αντίχειρα, η οποία έμοιαζε σαν πλαστικό ή γυαλί (?) αλλά ήταν εύκαμπτο και δεν λύγιζε. Αν προσπαθούσε να το τρβήξει πονούσε φρικτα -το είδα η ίδια-...
(γιατροί, άσχετα με αυτό, είδαν στις αιματολογικές εξετάσεις του πολύ ανεβασμέες τιμές, που παρ΄πεμπαν σε ύπαρξη παρασίτων στο στομάχι -αφού γι' αυτό το λόγο έγιναν οι εξετάσεις- όπως και πολύ άσχημες τιμές στο συκώτι- ακολούθησε τρομερά επιθετική αγωγή και το πρόβλημα στο στομάχι υποχώρησε- Να σημειωθεί ότι το άτομο αυτό (35ετών) ακολουθεί υγιεινή διατροφή και γενικότερα υγιή τρόπο ζωής)
στο 2ο) μέσα στο καλοκαίρι εμφάνησε σπυράκια με έντονη φαγούρα στα πόδια, τα οποία άνοιγαν και μάτωναν. Μετά από μία εβδομάδα άρχισαν να εμφανίζονται και πιο ψηλά στο σώμα - φοβήθηκε καρκίνο του δέρματος, αλλά δεν ήταν- Μετά τη συγγραφή του άρθρου με τις φωτογραφίες στο μπλογκ μου, επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε, πως η εικόνα στο σώμα του μοιάζει με τις φωτογραφίες που ανέβασα ... (και αυτό το άτομο (56) ακολουθεί υγιή τρόπο ζωής και τρέφεται "υγειηνά"- Η δερματολόγος που τον εξέτασε θεώρησε ως αιτία το άγχος και του είπε πως είναι τυχερός που ξέσπασαν έξω, γιατί αν "χτυπούσαν" εσωτερικά όργανα ή την καρδιά, θα έπρεπε να υπολογίζει ακόμη και με θάνατο...)
Και οι δύο τους ζουν στη γερμανία. Εκεί οι ψεκασμοί είναι κατά πολύ εντονότεροι και συχνότεροι σε σχέση με τα εδώ δεδομένα...
Αν και γενικότερα -απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω- οι άνθρωποι εκεί είναι πιο ενήμεροι σε σχέση με τα βιολογικά προϊόντα και φροντίζουν τη διατροφή τους ανάλογα, δεν αποκλείεται να παίζει και το agrobacterium στις περιπτώσεις αυτές...
Επιπλέον απ' όσο διάβασα σχετικά, δεν μπορεί να βρεθεί μόνο μία αιτία καθώς συμβάλλουν προγανώς πολλές συνιστώσες,
ωστε να εμφανισθεί Morgellons
Να σημειώσω πως σύμφωνα με τις αναφορές το 1/3 των πασχόντων που έχουν εμφανιστεί είναι παιδιά κάτω των 13ων ετών....

Edited by - toxotis on 24/09/2008 13:10:57
quote:
Μιλάς σοβαρά Kerry King?Δεν πρόσεξα το γεγονός και η αλήθεια όσο κι αν έψαξα στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή μέχρι τώρα κάποια περίπτωση... ευτυχώς.
Θεωρώ, πως παίζει ρόλο -αν φταίνε τα chemtrails- πως οι ψεκασμοί άρχισαν 5 χρόνια μετά εδώ
Και πως -αν οφείλεται στο agrobacterium/ γενετικά τροποποιημένα- πως στη χώρα μας, όπως και στα περισσότερα ευρωπαίκά κράτη μέχρι πρόσφατα υπήρχαν αυστηρά μέτρα για τα μεταλλαγμένα.
Φίλε μου XD, όλα τα δεδομένα παίζουν ακόμη ούτως ή άλλως, όσων αφορά την ταυτοποίηση της αιτίας, η "ασθένεια" όμως υφίστατε δυστυχώς και οι πρώτες έρευνες δείχνουν κάποια πράγματα που καλό είναι να τα έχουμε υπ' όψην και να πάρουμε τα μέτρα μας, έστω σε προσωπικό επίπεδο προληπτικά. Αν περιμένουμε να αποσαφηνιστεί...Όσο για το wikipedia... ναι μεν αποτελεί μια καλή συγκέντρωση υλικού και έναν πρώτο "οδηγό" για περαιτέρω έρευνα, όμως έχω παρατηρήσει πως πολύ συχνά γράφονται πράγματα υπέρ όσων συνηθίζουν να ξεμπερδεύον εύκολα με περίεργα φαινόμενα κατατάσσοντας ή στιγματίζοντας καταστάσεις ως συνωμοσιολογικές...
Και ας μην ξεχνάμε πως ο κάθε ένας μας μπορεί να γράψει κείμενα στη wikipedia υποσηρίζοντας την προσωπική του άποψη.Λαμβάνοντας δε υπ' όψη την άποψη της νομπελίστα Rosalie Bertel -την οποία άποψη και συμμερίζομαι- Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς συνωμοσιολόγος σήμερα για να διαπιστώσει πως τρομερά πράγματα συμβαίουν -ιδιαίτερα στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων/πειραμάτων- τα οποία από τη φύση τους είναι "μυστικά" και που δείχνουν μία χαρακτηριστική τάση...
Δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί στις μέρες μας που πιστεύουν πως ζουν σε ένα κόσμο "αγγελικά πλασμένο"...
Κοίταξε, σε έναν κόσμο που κατά τεκμήριο κυριαρχεί η παράνοια, σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι (σε μεγάλο ποσοστό) είναι έτοιμοι να χάψουν το οτιδήποτε, μια δόση σκληρής, άκαμπτης και στείρας λογικής δεν κάνει καθόλου κακό. Στα πλαίσια αυτά κρατώ την υπόθεση Morgellons στην σκέψη μου και φυσικά περιμένω τις όποιες εξελίξεις, ταυτόχρονα διαβάζω με ενδιαφέρον τα ευρήματα της μιας πλευράς όσο και της άλλης και συντάσσομαι με όποια μου φανεί περισσότερο πειστική εκ των ισχυρισμών της κτλ.
Τώρα σχετικά με την WikiPedia..
Αν δοκιμάσει κανείς να κάνει μια σοβαρή έρευνα στα άρθρα της θα διαπιστώσει ότι περιέχει πολύ περισσότερες (και πολύτιμες) πληροφορίες για θέματα ταμπού (υπερφυσικά φαινόμενα, conspiracy theories κτλ) από άλλες σαφώς παλαιότερες και ενδεχομένως περισσότερο έγκριτες εγκυκλοπαίδειες.
Υ.Γ.
Σε αγγελικά πλασμένο κόσμο δεν ζούμε, για αυτό ακριβός οφείλουμε να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε όλα, ακόμα και στα “Morgellons”.
Edited by - XD on 24/09/2008 13:48:33
Αν δεν είχα δει με τα μάτια μου αυτό
να βγαίνει όπως είπα παραπάνω από το νύχι ανθρώπου, ίσως και να μην έψαχνα παραπέρα, καθώς από καιρό είχα δει τη σύνδεση που έκαναν κάποιοι ανάμεσα στην ασθένεια morgellons και τα chemtrails... (λόγω του ότι παρακολουθώ από κοντά το δεύτερο)
Το είχα βάλει όπως λες στην άκρη του μυαλού να υπάρχει ως πληροφορία και επειδή στο θέμα chemtrails -δυστυχώς- παίζουν και πολλές φαντασιοπληξίες και ουφολογίες, δεν ασχολήθηκα τότε περισσότερο.
Αυτό μέχρι τα περιστατικά που ανέφερα, τα οποία -πάλι δυστυχώς και μακάρι να μην είναι τίποτε τέτοιο, γιατί πρόκειται για ιδιαίτερα αγαπημένα μου πρόσωπα-
Μάλιστα την καταπληκτική ομοιότητα των περιστατικών την πρόσεξε τρίτο άτομο... τραβώντας την προσοχή μου και ωθώντας με να δω από πιο κοντά περι τίνος πρόκειται...
Μάλιστα πρότεινα στα άτομα που ανέφερα να στείλουν δείγματα στους ερευνητές που ήδη ασχολούνται στην αμερική, αλλά και να κάνουν σχετικές εργαστηριακές έρευνες στη γερμανία, όπου και κατοικούν, για να έχουμε μία σαφέστερη εικόνα.
Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμη περί τίνος πρόκειται -γενικα-
αλλά ας έχουμε το νου μας
Η αφορμή στάθηκε ένα ολοσέλιδο άρθρο του ΒΗΜΑSCIENCE της Κυριακής 1/7/07. Ονομάζεται, ''Νανορομπότ επιτίθενται στον καρκίνο''.
Ακολούθησε 2ο άρθρο, απ'το ίδιο ένθετο στις 23/9/07 με τίτλο ''νανο-ταξίδι στα άδυτα του οργανισμού'', 2 σελίδων!
Όταν τα διάβασα απελπίστηκα!
Συζητούσαμε με φίλους το φαινόμενο των m. αλλά, μέχρι τότε, χωρίς κάτι επίσημο στα χέρια μας.
Ήρθε λοιπόν η επίσημη ενημέρωση απ'τον τύπο σαν κεραυνός εν αιθρία να επιβεβειώσει τις ανησυχίες μας.
Αποσπάσματα:
1ο: δημιούργησε υβριδικές μικροσυσκευές ανίχνευσης από βιολογικα! και ηλεκτρονικά κυκλώματα.
2ο:μια νανοσυσκευή μνήμης, που κατασκευάζεται με εμφύτευση ιών! στις λεγόμενες ''κβαντικες κουκκίδες'' ενός ημιαγωγού.Ενα πραγματικό υβριδικό υλικό που μπορεί να οδηγήσει στην παραγώγη βιοσυμβατών ηλεκτρονικών διατάξεων!
3ο:Η Μιχρί έκανε αρκετούς κύκλους εγγραφής, ανάγνωσης και διαγραφής αυτής της βιονικής μνήμης και είναι βέβαιη ότι μπορεί να οδηγήσει σε νανο-ρομποτάκια που θα σαρώνουν όλο το σώμα μας, εσωτερικά!
Και σκέφτομαι, άντε να το δεχτώ ότι τα δημιούργησε η ιατρική για θεραπευτικούς σκοπούς!
Ποιός μου λέει ότι δεν το ''μυρίστηκαν'' τα τσακάλια των μυστικών υπηρεσιών και δεν τα ανέπτυξαν για στρατιωτικούς σκοπους?
Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα, με την ανακάλυψη πώς γιατροί απ'όλο τον κόσμο, εκλιπαρούν ο ένας τον άλλο για βοήθεια, καθώς παρατηρούν ασθενείς με συμπτώματα έρπητα, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με τα υπάρχοντα φάρμακα.
Τέλος, γνωρίζω ότι στην Ελλάδα είχαμε 2 κρούσματα, αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ σ'αυτό, και φυσικά αποσιωπήθηκαν, για να μην προκληθεί πανικός!
Έπεται συνέχεια...
Και αρκετά... τρομακτικό (διάβασα το άρθρο στο blog σου).
Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως το άρθρο στη wikipedia για να αποκτήσω πιο ευρεία άποψη επί του θέματος.
Να' σαι καλά πάντως, που μας βάζεις σε σκέψεις σχετικά με θέματα που (για μένα τουλάχιστον) είναι καινούργια και αρκετά άγνωστα! ![]()

η κατάσταση είναι τέτοια όμως, που απαιτεί ενημέρωση και πάλι ενημέρωση!
Στο εξωτερικό βλέπουμε επιστήμονες -λίγοι βέβαια, αλλά ΜΠΡΑΒΟ για την τόλμη τους- που δεν συζητάνε καν για την ύπαρξη ή όχι των chemtrails, αλλα τα θεωρούν πιθανή ΑΙΤΙΑ της ασθένειας!
Κι εδώ ο κάθε ένας επιπόλαιος "πετάει" ακόμη ατάκες με υποροπτικό υφάκι, του τύπου πως κουράστηκε "μωρέ" με αυτή την τρελή ιστορία με τα chemtrails...
Δυστυχώς αντί να θορυβηθούμε και να αναρωτηθούμε σοβαρά, επιμένουμε πολλές φορές στην "καλή πίστη", μολονότι τα πάντα γύρω μας φωνάζουν πως τέτοια πια δεν υπάρχει...
Κι αντί να στρεφόμαστε με επιμονή και σύσσωμοι οι πολίτες προς τους αρμόδιους για απαντήσεις, αναλωνόμαστε στις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις, σχηματίζοντας "ομάδες" υπέρ ή "κατά" της ομολογουμένως εξωφρενικής πραγματικότητας...
-Μιλάω γενικά αυτή τη στιγμή και όχι συγκεκριμένα επί του θέματος. Είναι το παράπονο, ας πούμε ενός ανθρώπου, που δεν βλέπει γύρω του ενεργούς πολίτες...- Τόσα έχουν γραφτεί για τα chemtrails, τόσα περιοδικά,βιβλία, συζητήσεις... και μόνο 70 πολίτες νοιάζονται να πάρουν απαντήσεις?...
Χιλιοειωμένο μεν... αλλά μάλλον είμαστε άξιοι της μοίρας μας...-
quote:
Eίναι το παράπονο, ας πούμε ενός ανθρώπου, που δεν βλέπει γύρω του ενεργούς πολίτες...
Μα εκεί ακριβώς στοχεύουν οι ψεκασμοί καλή μου!
Οι τοξίνες που διασπείρουν, εισβάλλουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και καθιστούν τους πολίτες ''ανενεργούς''! ! !
Αλλιώς με την κατάφορη αδικία γύρω μας, θα είχαν ξεσηκωθεί οι πολίτες και θα βλέπαμε πολλούς κρεμασμένους σε πλατείες!![]()
Βέβαια, μπορεί κανείς να παραδεχτεί ότι δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, έστω για απλά ζητήματα, πόσο μάλλον για σοβαρά? ? ?
Δεν εξηγειται διαφορετικά, η απάθεια και αδράνεια των μαζών σ'εναν κόσμο που οδεύει προς την καταστροφή και τα πάντα γύρω μας διαλύονται!
Παλαιότερα, ο έλεγχος των μαζών γινόταν μέσω της άγνοιας, των προκαταλήψεων, της δημαγωγίας, των θρησκειών κτ.λ.
Τώρα, που όλα αυτά πλέον δεν ''περνάνε'', εφαρμόζουν πρακτικές μεθόδους: ψεκασμοί με νευροτοξίνες και σιγά σιγά, πειραματίζονται και με τα m. με τα οποία θα πετύχουν πλήρη έλεγχο των ανθρώπων στα οποία θα έχουν διεισδύσει...
Υ.Γ. Αγαπητή μου Βίκυ, εσύ τα ''βλέπεις'' όλα αυτά, όντας κάτοχος πυραμίδας...Τυχαίον?