ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

makfor30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/02/2010, 23:27:30
trexagireve αν πρόσεξες τον πίνακα που σου έβαλα η Ελλάδα βρίσκετε με ποσοστό πάνω από 50% σε αυτούς που πιστεύουν την εξέλιξη των ειδών, αν και για να πω την αλήθεια πάντα ήμουν επιφυλακτικός σε κάθε στατιστική μέτρηση, εδώ όμως θα την πάρω ως αληθή με κριτήριο την συνεχόμενη αναφορά που κάνεις συχνά στα φόρουμ, ότι η πλειοψηφία (ποσοστό) των ελλήνων Χριστιανών είναι 98%..

Τώρα τα άλλα περί συνωμοσιολογίας δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω…

01/03/2010, 00:08:06
Τελικά trexagireve θα βάλεις κανένα κείμενο που να λέει κάτι αντίθετο με την εξέλιξη των ειδών, γιατί μέχρι στιγμή αυτά που έχεις βάλει συμφωνούν με αυτά που γραφούμε…

Και όσο για τον πλατύπους, γνωστός και ως ορνιθόρυγχος ποιος σου λέει ότι η φυσική επιλογή δεν έπαιξε και εδώ τον ρολό της, για σκέψου ένα θηλαστικό (ορνιθόρυγχος) που συνδυάζει χαρακτηριστικά ερπετών και πτηνών, τι καλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον από αυτό…

01/03/2010, 10:43:20
Καλημέρα Elo....

soul

D.P.J. 10Μέλος
01/03/2010, 10:46:27
Και μια που το ένα φέρνει το άλλο.....
Αφού οι πιστοί ειδικά...ορισμένοι ξέρουν πολύ καλά ότι με την λέξη γη "εννοούνται τα κάτω" ..., υπήρχε γη εκτός του πλανητικού μας συστήματος (!) και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα μυστικά του τρόπου ενέργειας του θεού τους , άς απαντήσουν και στο παρακάτω ερώτημα που έκανα από μικρός :
Αφού ο θεός των Εβραίων Γιαχβέ έκανε τον άνθρωπο να ζει εγκλωβισμένος στη γη , γιατί "δημιούργησε" και τόσα άλλα δισεκατομμύρια γαλαξίες , άστρα και πλανήτες , σε ασύληπτες από το νου αποστάσεις από την γη ; Ποιος ο λόγος ; Δεν .......θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του με πολύ λιγότερα ουράνια σώματα , πολλά εκ των οποίων μάλιστα "νεκρά" , χωρίς ίχνος ζωής επάνω τους ; Μήπως "έφτιαξε" τον άνθρωπο κάπου αλλού , σε άλλον πλανήτη- εργοστάσιο άς πούμε και τον μετέφερε εδώ στη γη, έτσι για να τον μπερδέψει ;
Y.Γ. Η απάντηση που έπαιρνα στο παρελθόν και από μορφωμένους (κατά τα άλλα) πιστούς ήταν : " Για να βλέπει ο άνθρωπος ...τη νύχτα τον έναστρο ουρανό και ......να θαυμάζει το μεγαλείο του θεού". Παράκληση να μην επαναληφθεί....φοβάμαι ότι δεν θα το αντέξω.....
01/03/2010, 10:48:48
Τα ευρήματα «χεριού» και «ποδιού» που βρέθηκαν είναι 18 εκατομμύρια χρόνια παλιότερα από τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα .......

......απολιθώματα «τετραπόδων» ή αλλιώς και τετράποδα σπονδυλωτά. Ανήκαν σε πλάσματα τα οποία είχαν το σχήμα σαύρας μήκους 2.5 μέτρων.

Η ανακάλυψη, που θα δημοσιευτεί αύριο στο επιστημονικό περιοδικό Nature, έγινε σε ένα παλιό λατομείο στην νοτιοανατολική Πολωνία. Τα ευρήματα τοποθετούνται γύρω στα 395 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Πηγή: ΑΠΕ

[/quote]

Για να έχουμε μια βάση συζήτησης απο δώ και πέρα , δηλαδή τα ανωτέρω και τα οποία ΕΣΥ χρησιμοποίησες ως αποδεικτικό υλικό..ΙΣΧΥΟΥΝ φίλε μου???

Περιμένω την θέση σου ....

soul

Edited by - Εαρινός on 01/03/2010 10:52:36

01/03/2010, 13:58:58
Στο άλλο θεματάκι και που σε καίει και για ευνοήτους λόγους απάντησες αμέσως..εδώ σε αυτή την ερώτηση υπάρχει μια "χρονοκαθυστέρηση"...

soul

01/03/2010, 16:59:44
quote:
τρεχαγυρευε :
Ειδικά όταν συζητάμε για τόσο ....σοβαρά θέματα, όσο το άν άνθρωπος προέρχεται απο τον πίθηκο....Ειναι θέμα επιπέδου...

Σπάνιο είδος πιθήκων «μιλάει» όπως οι άνθρωποι

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα σπάνιο είδος πιθήκων έχει φωνητικές ιδιότητες παρόμοιες με αυτές του ανθρώπινου είδους.

Σύμφωνα με την ομάδα των επιστημόνων, οι Μουρικί, χρησιμοποιούν τουλάχιστον 435 διαφορετικές φωνητικές φράσεις για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Συνήθως, μιλούν μετά το πρωινό τους ξύπνημα και πριν να πέσουν για ύπνο το βράδυ.

Η δρ. Ελεονόρα Καβαλκάντε Αλβάνο είπε ότι η ομάδα της και αυτή έχουν καταγράψει 140 ώρες ομιλίας μεταξύ των πιθήκων. Όπως δήλωσε η ίδια στο επιστημονικό περιοδικό Pesquisa δεν υπάρχει κανένα άλλο ζωικό είδος στον κόσμο με ομιλία τόσο κοινή με αυτή των ανθρώπων.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Καμπινάς στο Σάο Πάολο ανακοίνωσαν ότι το είδος αυτό των πιθήκων είναι τόσο ασύνηθες εξαιτίας του τρόπου που ζει. Οι Μουρικί ζουν σε ομάδες που έχουν ως αρχηγό τον πιο αγαπητό και όχι το δύνατότερο πίθηκο.

Είναι ανάμεσα στα πιο σπάνια είδη που υπάρχουν στη Γη, αφού έχουν απομείνει λιγότεροι από 1.000 Μουρικί σε όλον τον πλανήτη και ζουν στη ζούγκλα βόρειο-δυτικά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Βρε τρεχαγυρευε , μπας και ειναι αυτος ο "κρικος" που ελειπε ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

01/03/2010, 17:03:44
ELO
quote:
Τελικά trexagireve θα βάλεις κανένα κείμενο που να λέει κάτι αντίθετο με την εξέλιξη των ειδών, γιατί μέχρι στιγμή αυτά που έχεις βάλει συμφωνούν με αυτά που γραφούμε…

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

01/03/2010, 17:20:38
Συγνώμη,γιατί δέν τα έχω διαβάσει όλα,υπάρχει κάποιος εδω μέσα που πιστεύει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο?

Η θεωρία της εξέλιξης δέν είναι λανθασμένη,αλλα το το οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο,είναι τεράστιο λάθος και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους.

01/03/2010, 18:00:12
quote:
Συγνώμη,γιατί δέν τα έχω διαβάσει όλα,υπάρχει κάποιος εδω μέσα που πιστεύει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο?

Η θεωρία της εξέλιξης δέν είναι λανθασμένη,αλλα το το οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον πίθηκο,είναι τεράστιο λάθος και όσοι το πιστεύουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους.

Προφανως εισαι καταχος της χαμενης γνωσης περι καταγωγης του ανθρωπου ... δωσε μας τα φωτα σου ...

Και για να λυθει η παρεξηγηση εγω δεν πιστευω στην θεωρια που υποστηριζει την απο τον πιθηκο καταγωγη του ανθρωπου . Μαλιστα στην σελίδα μου εχω μια σχετικη αναρτηση του καθηγητη Τσαντρα Γουικραμασινγκε, διευθυντη του κεντρου Αστροβιολογιας του πανεπιστημιου του Καρντιφ , η οποια δημοσιευτηκε στο International Journal of Astrobiology" (Διεθνες Περιοδικο Αστροβιολογιας) του πανεπιστημιου Κεϊμπριτζ, οπου τονιζει πως "η γήινη ζωή έχει κοσμική προέλευση, αλλά ένα "πολιτισμικό φράγμα" εμποδίζει τους ανθρώπους του πλανήτη να παραδεχθούν τη διαστημική τους καταγωγή"

Ευκολα κατανοουμε ποιο ειναι το "πολιτισμικο φραγμα" ...
Παντως εγω ειμαι θιασωτης αυτης της αποψης .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/