ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/04/2014, 17:11:30
quote:

Σωστά τα λες Ιταλέ...Για να είναι αγαθό το οικοδόμημα,αγαθός χρειάζεται να είναι και ο οικοδόμος.Αλλιώς είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει άλλωστε.

Τώρα,ο ιερός πολεμιστής που πολεμά με ανίερα μέσα καλός είναι για κανένα ανέκδοτο μόνο.

Γράψε αν θες στο θέμα που άνοιξε η διαχειρίστρια.

27/04/2014, 19:07:54
quote:
Τώρα,ο ιερός πολεμιστής που πολεμά με ανίερα μέσα καλός είναι για κανένα ανέκδοτο μόνο.
Σωστά.
Είναι σαν την φράση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Οποιος την λέει, δεν έχει καλό σκοπό...

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 21:00:19
quote:
Mόνο με την πολυτίμητη βοήθεια των μελών μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα trolls
ειδικά περιπτώσεων που χρονίζουν, μηχανορραφούν, υποσκάπτουν... βρίσκοντας ακόμα και υποστηρικτές!
Πολλοί, εγκλωβισμένοι στα προσωπικά τους αδιέξοδα, θεωρούν το χάος και το μίσος ως ελπίδα.
Η πρόταση είναι παλιά, "βοηθήστε τους".
Μην ταΐζετε το μίσος τους, μην παίζετε το παιχνίδι τους.

Φίλε μου, θεωρείς οτι έστω κατα έναν τρόπο, όσοι είμαστε "αντίχριστοι" κατά τα λεγόμενα των φανατικών, είμαστε συνυπεύθυνοι για το φέρσιμό τους?

Και πως ακριβώς δηλαδή να τους βοηθήσουμε? Γυρνώντας και το άλλο μάγουλο?

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 21:08:29
quote:
Μύθηρα και γω θαυμάζω τη μαχητικότητα και το τσαγανό του, και προτιμώ την αντιδραστικότητα του από την παθητικότητα.

Ok, από εδώ και στο εξής, αν πεις κάτι που δεν μου αρέσει, θα σε πλακώσω στα μπινελίκια για να θαυμάσεις μαχητικότητα και τσαγανό, το εκγρίνεις αυτό?

Είναι μαχητικότητα και τσαγανό να βρίζεις όποιον έχει αντίθετη άποψη ε?

Το παίζεις και φιλοσοφημένος τρομάρα σου.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 21:28:14
quote:
ο killμαλάκας όμως, είναι άτομο ψυχολογικά εθισμένο, σε απαράδεκτο για την λογική τρόπο σκέψης και πράξης.Και ο τρόπος αυτός, είναι το "τσουβάλιασμα" όσων δεν κατανοεί, σε αντι-χριστιανικό, αντι-μασσονικό, αντι-κοσμικό, "αρχείο" κατανομής και διαλογής ιδεών.

Φίλε μου θα πω κάτι, ο τύπος είναι φασιστάκι του κερατά, λέει τους άλλους φασίστες αλλά ο ίδιος είναι χειρότερος απ' όλους.
Δεν με πειράζει αυτό, ούτε με πειράζει που με έβρισε γιατί τέτοια γελοία υποκείμενα μόνο γέλιο μου προκαλούν, αλήθεια όταν του έγραψα "σε διαβάζω και λύνομαι στα γέλια", δεν είπα ψέματα, ο τύπος μου έφτιαξε τη μέρα με το καραγκιοζιλίκι του.

Όταν όμως βλέπεις να έχει υποστηρικτές όπως ο Ιταλός η Μύθηρα και το κακό συναπάντημα, εκεί καταλαβαίνεις την άδικη αληλλεγγύη των χριστιανόπουλων η οποία να ξέρεις φέρνει καινούριο αέρα στην κοινωνία.

Αυτές οι "δράσεις" είναι καλό για εμάς, γιατί μας διδάσκουν οτι ΟΣΟ και να θέλουμε να βρούμε μια συμβιβαστική λύση αυτοί δεν παίρνουν απο λόγια και μας διδάσκει επίσης οτι πρέπει να ενωθούμε και να τους λιώσουμε, είναι αυτό που λέμε δράση = αντίδραση.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

27/04/2014, 22:35:49
quote:
Lock_Smith
Όταν όμως βλέπεις να έχει υποστηρικτές όπως ο Ιταλός η Μύθηρα και το κακό συναπάντημα, εκεί καταλαβαίνεις την άδικη αληλλεγγύη των χριστιανόπουλων η οποία να ξέρεις φέρνει καινούριο αέρα στην κοινωνία.

Φίλε Lock_Smith κατά τη γνώμη μου με αυτή την απάντησή σου αδικείς τον Italo, ο οποίος το μόνο που προσπαθεί να κάνη είναι να κατευνάση τα πνεύματα, Αν ανατρέξεις μάλιστα σε μερικές προηγούμενες αναρτήσεις θα δης ότι και ο ίδιος δέχθηκε προσβολές από τον killuminati, αλλά αντέδρασε ευγενικά και του υπέδειξε να ζητήση συγνώμη για τις προσβολές του. Ο μόνος υπερασπιστής παραμένει η ΜΥΘΗΡΑ, για δικούς της λόγους που δεν με αφορούν. Όπως βλέπεις άλλωστε ακόμα και ο κλασικός συνοδοιπόρος του ο panpam, φρονίμως ποιών αποφεύγει να πάρη θέση.

*

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 22:42:37
quote:
Φίλε Lock_Smith κατά τη γνώμη μου με αυτή την απάντησή σου αδικείς τον Italo, ο οποίος το μόνο που προσπαθεί να κάνη είναι να κατευνάση τα πνεύματα.

Ο Ιταλός δεν προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, προσπαθεί να κατευνάσει μια ερμαφρόδιτη κατσαρίδα που λέγεται killuminati.

Ο Ιταλός δήλωσε οτι τον θαυμάζει, άρα?

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

27/04/2014, 22:50:03
Lock_Smith

Οφείλω να συμφωνήσω με τον Σωτήρη, στο θέμα του Ιταλού.
Θεωρώ πως ο συνδίκτυος είναι αντιπροσωπαυτικό δείγμα, σωστού συνομιλητή.
Εχεις διαφωνία μαζί του?
Κανένα πρόβλημα.θα γίνει συζήτηση και θα τραβήξει ο κάθε ένας τον δρόμο του (άποψη), ή θα υπάρξει συμφωνία και αλληλοσεβασμός.

Είναι χριστιανόπουλο?
Ναι, είναι.Αλλά είναι δικαίωμά του, αφού δεν είναι στον χώρο του φανατικού οπαδού.

Οπως κάθε διδασκαλία, έτσι και ο χριστιανισμός έχει μερικές σωστές και αποδεκτές, (τουλάχιστον από εμένα), απόψεις.Ο Ιταλός παίρνει τα ¨καλά" και "σωστά" και απορρίπτει τα υπόλοιπα.Δεν λειτουργεί η σκέψη του με βάση τα "χρηστά ήθη", αλλά με την λογική.Και αυτό μου αρέσει στον Ιταλό.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ κιλτέτοιου και Ιταλού.

ΣΗΜ.
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω μαζί του κανενός είδους επικοινωνία.Τα γραπτά μιλούν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/04/2014, 22:52:31
quote:
Lock
προσπαθεί να κατευνάσει μια ερμαφρόδιτη κατσαρίδα που λέγεται killuminati.

Εγραψες φίλε...!!!
Επεσα από την καρέκλα..

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Lock_SmithΜέλος
27/04/2014, 22:54:02
quote:
Τα γραπτά μιλούν.

Αν όντως μιλούν τα γραπτά τότε αυτό εδώ πως μεταφράζεται:?

quote:
Μύθηρα και γω θαυμάζω τη μαχητικότητα και το τσαγανό του, και προτιμώ την αντιδραστικότητα του από την παθητικότητα.

Για μετάφρασέ το μου και αν κάνω λάθος, πολύ ευχαρίστως να ζητήσω συγνώμη λόγω βεβιασμένης κρίσης.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!