- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ένα σχόλιο έκανα μπάς και αλλάξω φάση.
Ποιό θέμα στην θεματολογία που υπάρχει, νομίζεις αυτή την στιγμή οτι προσφέρεται για κοινή συζήτηση;
quote:
Η καλύτερη τεχνολογία είναι να απομονωθείς απο τον κοινό νού και να μελετήσεις την φύση.
Αυτό ακούγεται λίγο θρησκο-δογματικό επέτρεψέ μου.
Άλωστε τα σκοταδιστικά δόγματα αυτό έκαναν, οικοιοποιήθηκαν κάτι, π.χ. πνευματικότητα και κυνήγησαν ανιλεώς τα υπόλοιπα, π.χ. διανόηση, με αποτέλεσμα να έχουμε μονόπλευρους ανθρώπους - ιδεολογίες κ.λ.π. (δόγματα).
Και οι αρχαίοι παρατηρούσαν τα πάντα στη φύση (και οφείλω να πω οτι είναι απαραίτητο αυτό να γίνεται), αλλά η επιστήμη και η φιλοσοφία έκαναν την έκρηξή τους.
Π.χ. ο Ιπποκράτης παρατηρούσε τα πάντα, αλλά έφτιαξε εκχύλισμα απο τα φύλλα Ιττιάς, εμείς σήμερα το έχουμε απομονωμένο ως σαλυκιλικό οξύ (ασπιρίνη) και είναι πολύ ποιό δυνατό και αποτελεσματικό.
Δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε τη σύγχρονη επιστήμη, αλλά μπορούμε να υπενθυμίζουμε στους βάρβαρους επικριτές μας οτι την ασπιρίνη την είχαμε ανακαλύψει περίπου 2.000 χρόνια πριν απο αυτούς.
Έτσι για να τους μπούμε στο υπεροπτικό τους μάτι.
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
Ακετυλοσαλικυλικό οξύ
arte
quote:
Ποιό θέμα στην θεματολογία που υπάρχει, νομίζεις αυτή την στιγμή οτι προσφέρεται για κοινή συζήτηση;
Κανένα. Τα παιδιά μιλούσαν για καινούργιο θέμα. Αλλά όχι μια από τα ίδια.
Και δεν είμαι καχύποπτος.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Στην καχυποψία υποβόσκει ο φόβος.
Στον τάφο του αρχηγού υπάρχει η επιγραφή 'Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος'.
Αλλά δεν την έγραψε ο αρχηγός. Οι ζωντανοί την γράψανε.
quote:
Ακετυλοσαλικυλικό οξύ
Σόρρυ DSM, ακετυλοσαλυκιλκό οξύ όπως το λές αλλά μετά το 1936, απο το 1860 εώς το 1936 ήταν σκέτο σαλικυλικό οξύ και μόνον από την Bayer, χωρίς κετόνες, όπως το εκχύλισμα των φύλλων Ιττιάς.
Το ξέρεις οτι αυτός , όταν ήταν ζωντανός πίστευε οτι μπορεί να αναστήσει νεκρό; Βέβαια αυτό το έλεγε για τον Σικελιανό , οταν του έφερε η Πάλμερ ενα συγγενικό της πτώμα...να το αναστήσει δια αναπνοής ...αλλά μάλλον το πίστευε και ο ίδιος (το έκανε ο ίδιος).
quote:
Για πες τώρα, εκεί στην Πειραιώς, στη ΧΡΩΠΗ, τί φτάχναμε?
![]()
![]()
Να υποθέσω νιτρογλυκερίνη για χάπια τύπου Visken για την καρδιά?
Φίλε έχω 25 χρόνια στην πλάτη μου σαν ηλεκτρονικός αυτοματιστής, με ειδίκευση στα PLC & Scada συστήματα ελέγχου πυρηνικών αντιδραστήρων.
Εδώ και 1 χρόνο έχω ξεσκιστεί τις νύχτες να διαβάζω χημεία για να δώσω (στα γεράματα) πανελλήνιες για χημικός, γουστάρω τρελά λέμε.
ΧΡΩΠΕΙ το ορθόν:

arte
Σύνελθε σε παρακαλώ. Πες μου, τί νομίζεις πως έγραψα ακριβώς?
Γιατί θέλεις να παίξεις με τα νεύρα μου?
Δεν είμαι καχύποπτος.
Η καχυποψία έχει στο βάθος της φόβο.
Ο αρχηγός έχει στον τάφο του την άρνηση του φόβου.
Οι ζωντανοί αρνήθηκαν τον φόβο για πάρτη του πεθαμένου αρχηγού.
Τί δεν καταλαβαίνεις ρε γαμώτο?
quote:
Συνέλθετε μωρέ, μπας και κάνουμε ζάφτι.
Μπα, αγανάκτησες ήδη κι εσύ?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Σaφως θα εχει και φυσικο πατερα,πως θα γεννιοταν χωρις σπερματοζωαριο;
Γιατί το αποκλείεις φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε, μονά ζυγά δικά του τα θέλει ο Θεός? Όπως Γιαχβέ έστειλε με έναν άγγελο στην Μαρία ένα κρίνο και την γκάστρωσε, έτσι κατ' αντιστοιχία μπορεί και ο σατανάς να γκάστρωσε τη μάνα του Αντίχριστου, στέλνοντας της με ένα διαβολάκι ένα φύλλο φραγκοσυκιάς, ή ένα γαϊδουράγκαθο.
*
Όχι,ο θανατος δεν ήταν στο dna μας,ο θανατος ''εισηχθηκε'' στην ανθρωπινη φυση από το προπατορικο αμάρτημα του Αδαμ και της Ευας!Αν δεν αμαρταναν και δεν παρακουγαν την εντολη του Θεου που τους εδωσε,θα ήταν αθανατοι με τα σωματα τους μεχρι σημερα και δεν θα ειχαν γεννηθεί αλλοι ανθρωποι!Η ''πτωση'' των πρωτοπλαστων,οδηγησε στο θανατο τους ιδιους και τους απογονους τους,και μεταφερεται κληρονομικα αυτος σε κάθε ανθρωπο που γεννιεται!
quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Σaφως θα εχει και φυσικο πατερα,πως θα γεννιοταν χωρις σπερματοζωαριο;
Γιατί το αποκλείεις φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε, μονά ζυγά δικά του τα θέλει ο Θεός? Όπως Γιαχβέ έστειλε με έναν άγγελο στην Μαρία ένα κρίνο και την γκάστρωσε, έτσι κατ' αντιστοιχία μπορεί και ο σατανάς να γκάστρωσε τη μάνα του Αντίχριστου, στέλνοντας της με ένα διαβολάκι ένα φύλλο φραγκοσυκιάς, ή ένα γαϊδουράγκαθο.
*
Sesostris,
δεν γινεται αυτό,ο διαβολος δεν εχει την δυνατοτητα να γεννησει ανθρωπο υπερφυσικα,με μη χρηση σπερματοζωαρίου,αυτο μονο ο Θεός μπορει να το κανει και το εκανε με τον Χριστο!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Η γεννηση του ελαβε μερος με υπερφυσικο τροπο,χωρις σπερμα....Η Παναγια ποτε στην ζωη της δεν πηγε με ανδρα,ουτε πριν,ουτε μετα την γεννα.....
Αυτά φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε τα λες εσύ. Ας δούμε όμως τι γράφουν τα ιερά βιβλία που πιστεύεις.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Κεφ. Ιβ΄
«46 Ἔτι δὲ αὐτοῦ λαλοῦντος τοῖς ὄχλοις ἰδοὺ ἡ μήτηρ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ εἱστήκεισαν ἔξω, ζητοῦντες λαλῆσαι αὐτῷ. 47 εἶπεν δέ τις αὐτῷ· Ἰδοὺ ἡ μήτηρ σου καὶ οἱ ἀδελφοί σου ἑστήκασιν ἔξω ζητοῦντές σε ἰδεῖν.
Κεφ. Ιγ΄
«55 οὐχ οὗτός ἐστιν ὁ τοῦ τέκτονος υἱός; οὐχὶ ἡ μήτηρ αὐτοῦ λέγεται Μαριὰμ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ Ἰάκωβος καὶ Ἰωσὴφ καὶ Σίμων καὶ Ἰούδας;»
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ Κεφ. Γ΄
«31 ἔρχονται οὖν ἡ μήτηρ αὐτοῦ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ, καὶ ἔξω ἑστῶτες ἀπέστειλαν πρὸς αὐτὸν φωνοῦντες αὐτόν. 32 καὶ ἐκάθητο περὶ αὐτὸν ὄχλος· εἶπον δὲ αὐτῷ· Ἰδοὺ ἡ μήτηρ σου καὶ οἱ ἀδελφοί σου ἔξω ζητοῦσί σε.
Κεφ. Στ΄
«3 οὐχ οὗτός ἐστιν ὁ τέκτων, ὁ υἱὸς τῆς Μαρίας, ἀδελφὸς δὲ Ἰακώβου καὶ Ἰωσῆ καὶ Ἰούδα καὶ Σίμωνος; καὶ οὐκ εἰσὶν αἱ ἀδελφαὶ αὐτοῦ ὧδε πρὸς ἡμᾶς;»
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ Κεφ. Η΄
«Παρεγένοντο δὲ πρὸς αὐτὸν ἡ μήτηρ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἠδύναντο συντυχεῖν αὐτῷ διὰ τὸν ὄχλον. 20 καὶ ἀπηγγέλη αὐτῷ λεγόντων· Ἡ μήτηρ σου καὶ οἱ ἀδελφοί σου ἑστήκασιν ἔξω ἰδεῖν σε θέλοντες.
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ Κεφ. Β΄
«12 Μετὰ τοῦτο κατέβη εἰς Καπερναοὺμ αὐτὸς καὶ ἡ μήτηρ αὐτοῦ καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτοῦ καὶ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ, καὶ ἐκεῖ ἔμεινεν οὐ πολλὰς ἡμέρας.»
Όπως βλέπεις λοιπόν η Μαρία απέκτησε μετά τον Ιησού και άλλα παιδιά. Και για να μη μου αρχίσης το παραμύθι ότι αυτά ήταν παιδιά του Ιωσήφ από τον πρώτο του γάμο, πρώτον δεν αναφέρονται πουθενά, και δεύτερον σου υπενθυμίζω ότι ο Ιησούς αναφέρεται σαν πρωτότοκος, και σύμφωνα με τον νόμο η θυσία του πρωτοτόκου στο ναό που έκανε ο Ιωσήφ για τον Ιησού γίνεται μόνο μια φορά.
*
Τι λέει η Αγία Γραφή γι' αυτό;
Ας δούμε τώρα κάτι πιο σημαντικό: Αναφέρει η Αγία Γραφή ότι η Παναγία δεν είχε άλλα παιδιά;
Και βέβαια το αναφέρει!
Στην προφητεία που υπάρχει στο Ιεζεκιήλ 44/μδ΄ 1-2, γράφει προφητικά για την Παναγία: «και επέστρεψέ με κατά την οδόν της πύλης των αγίων της εξωτέρας της βλεπούσης κατά ανατολάς, και αύτη ήν κεκλεισμένη. Και είπε Κύριος προς με: ΄΄Η πύλη αύτη κεκλεισμένη έσται, ουκ ανοιχθήσεται, και ουδείς μη διέλθη δι’ αυτής, ότι Κύριος ο Θεός του Ισραήλ, εισελεύσεται δι’ αυτής, και έσται κεκλεισμένη΄΄». Ρωτάμε λοιπόν: Από ποια πύλη «ήρθε στον κόσμο ο Κύριος ο Θεός του Ισραήλ ο Ιησούς Χριστός, και αυτή η πύλη παρέμεινε κεκλεισμένη, και κανείς άλλος δεν πέρασε απ’ αυτήν»; Δεν ήταν η μήτρα τής Παναγίας;
Επίσης, Στις Παροιμίες 4/δ΄ 3, λέει για τον Ιησού προφητικά: «διότι εστάθην υιός του Πατρός μου, και μονογενής ενώπιον της μητρός μου». Κι εδώ λοιπόν η μητέρα του Κυρίου φαίνεται ότι δεν είχε άλλα παιδιά! Και δεν είναι λόγια του Σολομώντα για τον εαυτό του αυτά, καθώς εδώ μιλάει ο Χριστός, η ενυπόστατη Σοφία του Θεού (π.χ. 8/η΄ 12 – 22). Επίσης ο Σολομών δεν ήταν μονογενής της μητρός του, καθώς η μητέρα του η Βηθσαβεέ, είχε τέσσερα παιδιά! (Α΄ Παραλ. ή Χρονικών 3/γ΄ 5). Μιλάει σαφώς για τον Χριστό.
quote:
«και επέστρεψέ με κατά την οδόν της πύλης των αγίων της εξωτέρας της βλεπούσης κατά ανατολάς, και αύτη ήν κεκλεισμένη.
Η πύλη των αγίων η εξώτερη η βλέπουσα στην ανατολή.
Αυτή η πύλη, των αγίων η εξώτερη η βλέπουσα την ανατολή, λέει παρακάτω ότι:
quote:
΄Η πύλη αύτη κεκλεισμένη έσται, ουκ ανοιχθήσεται, και ουδείς μη διέλθη δι’ αυτής, ότι Κύριος ο Θεός του Ισραήλ, εισελεύσεται δι’ αυτής, και έσται κεκλεισμένη
Η ΠΥΛΗ των ΑΓΙΩΝ η ΕΞΩΤΕΡΗ η βλέπουσα την ΑΝΑΤΟΛΗ είναι κλειστή, και δεν ανοίγει, και κανείς δεν θα περάσει από αυτή ο Κύριος ο θεός τους Ισραήλ πέρασε από αυτή και είναι κλειστή.
Και σε ρωτάω εγώ τώρα: Η πύλη των αγίων η εξώτερη η ΒΛΕΠΟΥΣΑ την ΑΝΑΤΟΛΗ είναι η μήτρα της Παναγίας; Η μήτρα της Παναγίας βλέπουσα την Ανατολή;
Χριστιανέ Ορθόδοξε είμαστε με τα καλά μας; Εδώ χάνουμε το υποκείμενο, το ρήμα και το αντικείμενο.
Πάμε παρακάτω.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου