- Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο 5ος κι η Ελληνική Επανάσταση - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Επειδη εγω δεν γνωριζα περι αριθμησης κλπ , τοποθετηθηκα ετσι . Οφειλω να αποσυρω την συγκεκριμενη μου προταση :
quote:
Ασε που η φραση αυτη δεν υπαρχει στον ψαλμο 69quote:
και παραλληλα να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση .
Εσυ ομως samuel1974 , οπως καταλαβαινω το γνωριζες , αλλα ποιωντας την νησσαν αντιπαραβαλεσαι με υφος χιλιων δικαιων καρδηναλιων .Αυτο δειχνει τον κακο σου ( χριστιανικο ?) χαρακτηρα .
quote:Το nickname ειναι αμιγως Ελληνικο με κεφαλαια γραμματα και "επεξηγηματικο" ,για να το βλεπεις εσυ και οι υπολοιποι :ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ! . Το δικο σου ειναι .... ας μην το σχολιασω !
Μιλάτε όλοι σας με μια σιγουριά και με μια αυτοπεποίθηση, που άμα δε σας ξέρει κανεις, νομίζει ότι έχετε γνώσεις.
Και για πες μου , με ξερεις και απο παλια , γνωριζομαστε ; Γνωριζεις το επιπεδο των γνωσεων μου ; Μηπως : "Έπρεπε ήδη να σε έχουνε προσλάβει σε μυστική υπηρεσία" και εσενα
![]()
quote:
„Ο κόλακας είναι ένας φίλος, που σου είναι υποτελής, η που δείχνει ότι είναι.“
Αριστοτέλης
„Δεν υπάρχει καλύτερο μέσο, να αποφεύγεις την κολακεία, από το να πείσεις τους άλλους, ότι δε σε προσβάλλουνε όταν σου λένε την αλήθεια.“
Μακιαβέλι
„Η αντίφαση και η κολακεία συνδιαλέγονται άσχημα.“
Γκαίτε
„Το κομπλιμέντο είναι κάτι σαν ένα φιλί πίσω από ένα σαλι.“
Βίκτωρας Ουγκο
„Οι γυναίκες δεν αφοπλίζονται ποτε από τις κολακείες, αντίθετα με τους άντρες.“
Oscar Wilde
Ποιος μιλησε για κοπλιμεντα ή για κολακειες ; Ατυχεστατα τα παραδειγματα που επικαλεισαι. Εγω μιλησα για επαινο και για αρετη. Η κολακεια που επικαλεισαι ενεχει το στοιχειο της υστεροβουλιας. Διεκρινες κατι τετοιο στην τοποθετηση της Αμαλιας; Ή στη δικη μου ; Δεν νομιζω .
Προσπαθεις να φανεις υπερασπιστης , δικαιος , αλληλεγγυος και ειναι θεμιτο και προς "επαινο" σου ,αλλωστε το ιδιο πραττω εγω και πολλοι αλλοι εδω , αλλα μην ξεχνας : ανηρ δικαιος εστιν ουχ ο μη αδικων , αλλ΄οστις , αδικειν δυναμενος , ου βουλεται.( Δικαιος δεν ειναι εκεινος που δεν αδικει , αλλα εκεινος που ενω μπορει δεν θελει .ΦΙΛΗΜΩΝ )
Να΄στε ολοι καλα . Ερρωστε και ευδαιμονειτε !
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
«Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος μέχρι το μεδούλι. Εφάπαξ δεν παίρνω ούτε πρόκειται να πάρω. Γεννήθηκα το 1974 και νομίζω το λέει το nick μου. Εργάζομαι σαν ιδιωτικός υπάλληλος από τα 15. Με τη δουλειά μου μπόρεσα να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου. Και δεν μου χάρισε κανένας τίποτα, oύτε κράτος ούτε γονείς.»
Άααα, τώρα μάλιστα!!![]()
Είδες που η πίεση όλο και κάτι φέρνει? Δεν θα πω την λέξη «τσίμπησες», αλλά χαίρομαι που με αυτό τον τρόπο μας δίνεις το προφίλ σου, ορισμένες φορές αυτά τα σημεία βοηθούν την κατανόηση….
Το ότι για παράδειγμα βρε άνθρωπε μου δεν σε λένε απαραίτητα «Στάθη», έ, θα έπρεπε λιγάκι να σε πονηρέψει..![]()
samuel1974:
«Aντε! πάνε φάε τη milka και το kinderueberaschung Λάζο-μπούλη.»
Τραβάς μεγάλο ζόρι έ??![]()
Στη θέση σου, «χριστιανέ ως το μεδούλι» (
!), ενδεχομένως να αντιδρούσα και εγώ έτσι. Ωστόσο, επειδή από κάτι περιθωριακούς εσχατολογικούς τενεκέδες σαν και την αφεντιά σου έχω δει πάμπολλους έως τώρα, καλό θα ήταν για την συνέχεια να πρόσεχες περισσότερο πότε και τι λες.
Εδώ είμαστε λοιπόν......«χριστιανέ ως το μεδούλι».![]()
![]()
![]()
Όταν δεν μπορείτε να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του συνομιλητή σας…
τότε ρίξτε το…
στην αξιοπιστία των πηγών του συνομιλητή (τα ευαγγελια είναι πλαστά, ο Χριστός δεν υπήρχε, υπάρχουνε δήθεν αντιφάσεις στις Γραφές, όπως το καραμπινάτο παράδειγμα με τον Ιεχονία, που σου βγήκε τζούφιο κ. λ. π. κ. λ. π.)
κι άμα δε βγάζει αυτό σε τίποτα, τότε…
ρίξτε το…
στο κίνητρο του συνομιλητή (πήρες εφάπαξ, δηλαδή είσαι βολεμένος και δε θέλει να ταραχτεί κατά κανένα τρόπο η καθεστηκυία τάξη, είσαι χιλιαστής και σε ταΐζει η Σκοπια, είσαι παπας και σε ταΐζει η εκκλησια για να τα λες αυτά, κ. λ. π.),
στην αξιοπιστία του συνομιλητή, λόγω δήθεν ελλιπούς διανοητικής κατάστασης του συνομιλητή (είσαι παρανοϊκός εσχατολογος, αυτιστικός, επιληπτικός κ. λ. π.)
στο μορφωτικό επίπεδο του συνομιλητή (έχεις μια ηλικία δηλαδή είσαι αμόρφωτος, τα γερμανικά σου είναι για γέλια, εσύ ξέρεις ψίχουλα, ενώ εγώ ξέρω πολλά, ξέρω ότι την Παλαιά διαθήκη τη λένε πεντάτευχο κι ας λένε πεντάτευχο μονο τα πέντε πρώτα της βιβλία, τι σημασία έχει? η φανφάρα μετράει...)
στο οπισθοδρομικό στάδιο ανάπτυξης του συνομιλητή (Εγώ ήμουνα ψάλτης, παπας, παπαδοπαίδι, και ήμουνα στο εμβρυακό στάδιο πνευματικής μου ανάπτυξης σαν εσένα, ενώ τώρα αναπτύχθηκα και λατρεύω την μητέρα φύση, το εν το πάν, ...τα όργανα τα φυόμενα κάτω της οσφυϊκής μου χώρας…)
Όλα αυτά τα έχω ακούσει, όχι μονο από εσένα αλλα από πολλούς εδώ μέσα και εκτος αυτού του χώρου. Αυτό που κανεις πολλές φορες εδώ μέσα δεν είναι συζήτηση αλλα φτηνιάρικη νομικίστικη τακτική, μιας ρητορείας επιπεδου σεμιναρίου για πλασιέ. Όταν βάλει κάποιος την αξιοπιστία μου σε σημεία που ανέφερα παραπάνω, αμύνομαι για χάριν της συζήτησης. Δεν λειτουργούνε όλοι με κίνητρο την ικανοποίηση του εγωισμού τους. Εφόσον θέλεις να „τσιμπήσεις“ πληροφορίες για το άτομο μου, είτε από περιέργεια είτε γιατί χρειάζεσαι προφίλ για να σπουδάσεις τον εχθρό σου, όπως λέει και ο κινέζος στρατηγός Sunzi στο βιβλίο του "Η Τέχνη του πολεμου", μπορείς πολύ απλά να με ρωτήσεις, δεν έχω να κρύψω τίποτα.
Που σε είπα Λαζομπούλη, σου ζητω συγγνώμη. Το παίρνω πίσω.
@ ΑΔΙAΒΑΣΤΟΣ
Η διαφορετική αρίθμηση είναι κάτι που κι εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα εδώ μέσα.
Σου ζητω συγγνώμη άμα προσβαλθηκες με αυτό που σου είπα. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
Γραφεις:
"Το δικο σου ειναι .... ας μην το σχολιασω."
Το δικό μου nick είναι ένα εβραϊκό όνομα, που σημαίνει αυτός που εισακούστηκε από τον Θεό. Αλλα δεν είναι αυτός ο λόγος που το έβαλα. Αλλα τελείως τυχαίος. θα μπορούσα αν είχα βάλει και το nick Geronimo. Του οποιου τα κόκκαλα τα έκλεψε ο παππούς του σημερινού προεδρου και τα κρατάνε παρα την αντίδραση των ινδιάνων οι Skull & Bones.
Όσο για το άλλο θέμα. Εάν ο Trainman η το κάθε μέλος λέει, ότι δε θέλει να του απευθύνουνε κάποια άτομα η όλοι επαίνους για δικούς του λόγους, τότε πρέπει να κάνουμε πίσω και όχι να τον διαγράφουμε.
quote:Το δεχομαι. Ησουν γνωστης ομως οταν τοποθετηθηκες επ΄αυτου και αυτο δυσχεραινει την θεση σου .
samuel1974 :Η διαφορετική αρίθμηση είναι κάτι που κι εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα εδώ μέσα.
quote:Δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη εφ΄οσον δεν ειχες προθεση . Παντως ειναι θετικο το οτι εχεις το θαρρος να ζητας συγνωμη . Ισως αναθεωρησω την γνωμη μου για τον χαρακτηρα σου .... ειδωμεν .
Σου ζητω συγγνώμη άμα προσβαλθηκες με αυτό που σου είπα. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
quote:Ειναι επιλογη σου και ως τετοια καλως εχει. Εγω προτιμω την Ελληνικη ονοματοδοσια .
Το δικό μου nick είναι ένα εβραϊκό όνομα, που σημαίνει αυτός που εισακούστηκε από τον Θεό
quote:Κρανιο & κοκκαλα ! Εχω διαβασει καπου γι΄αυτους . Χμ ! Νομιζω πως ειναι και μελος αυτης της ομαδας ο νυν προεδρος των ΗΠΑ .
θα μπορούσα αν είχα βάλει και το nick Geronimo. Του οποιου τα κόκκαλα τα έκλεψε ο παππούς του σημερινού προεδρου και τα κρατάνε παρα την αντίδραση των ινδιάνων οι Skull & Bones
quote:Συμφωνω ! Ομως η στοιχειωδης ευγενεια απαιτει καλους τροπους και ηπιους χαρακτηρισμους . Κατ΄εμε ητο αναρμοστη η συμπεριφορα του Trainman, και μαλιστα αναιτια αναρμοστη.Ευγενεια εστιν αρετη ευγενους ηθους και ευαγωγια προς λογους τε και πραξεις. ( Η ευγενεια ειναι αρετη του ευγενικου χαρακτηρα και οδηγει σε καλες πραξεις και λογια . ΠΛΑΤΩΝ ). Θα περιμενω παντως και την θεση του Trainman οταν και εαν επιστρεψει .
Όσο για το άλλο θέμα. Εάν ο Trainman η το κάθε μέλος λέει, ότι δε θέλει να του απευθύνουνε κάποια άτομα η όλοι επαίνους για δικούς του λόγους, τότε πρέπει να κάνουμε πίσω και όχι να τον διαγράφουμε.
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
Γραφεις:
"Κρανιο & κοκκαλα ! Εχω διαβασει καπου γι΄αυτους . Χμ ! Νομιζω πως ειναι και μελος αυτης της ομαδας ο νυν προεδρος των ΗΠΑ ."
Ναι, κι ο παππούς του έκλεψε για χάρη τους τα κόκκαλα του Geronimo, του αρχηγού των Απάτσι.
Αυτον αινιττονταν, αυτον φοβουνταν ο ψευτοθεος Απολλων.
Οσο τον ενοιωθε κοντα δεν κοταε
να βγαλει τους χρησμους του. Τσιμουδια.
(Τους τρεμουνε τους μαρτυρας μας οι ψευτοθεοι).
quote:Δεν το καταλαβα αυτο .
samuel1974Αυτον αινιττονταν, αυτον φοβουνταν ο ψευτοθεος Απολλων.
ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ
quote:
samuel1974 Απεστάλη: 08/09/2007, 17:04:26
Ψευτόθεος ο Θεός των πατριαρχών Αβραάμ, Ιακώβ κλπ; Ποιoς το "αινίσσεται" αυτό;
Σε τι διαφέρει ο Σαμουήλ απ’ τον Ισμαήλ;
Ιδού το "αίνιγμα".
Λουκάς
Σαστισαμε στην Αντιοχεια οταν μαθαμε
τα νεα καμωματα του Ιουλιανου.
Ο Απολλων εξηγηθηκε με λογου του, στην Δαφνη!
Χρησμο δεν ηθελε δοσει (σκοτισθηκαμε!),
σκοπο δεν τοχε να μιλησει μαντικως, αν πρωτα
δεν καθαριζονταν το εν Δαφνη, τεμενος του.
Τον ενοχλουσαν, δηλωσεν, οι γειτονευοντες νεκροι.
Στην Δαφνη βρισκονταν ταφοι πολλοι.-
Ενας απ'τους εκει ενταφιασμενους
ηταν ο θαυμαστος, της εκκλησιας μας δοξα,
ο αγιος, ο καλλινικος μαρτυς Βαβυλας.
Αυτον αινιττονταν, αυτον φοβουνταν ο ψευτοθεος.
Ανασκουμποθηκεν ο ανοσιος Ιουλιανος,
νευριασε και ξεφωνιζε: Σηκωστε, μεταφερτε τον,
βγαλτε τον τουτον τον Βαβυλα αμεσως.
Ακους εκει? Ο Απολλων ενοχλειται.
Σηκωστε τον, αρπαξτε τον ευθυς.
Ξεθαψτε τον, παρτε τον οπου θετε.
Βγαλτε τον, διωξτε τον. Παιζουμε τωρα?
Ο Απολλων ειπε να καθαρισθει το τεμενος.
Το πηραμε, το πηγαμε το αγιο λειψανον αλλου.
Το πηραμε, το πηγαμε εν αγαπη κ'εν τιμη.
Κι ωραια τωοντι προκοψε το τεμενος.
Δεν αργησε καθολου, και φωτια
μεγαλη κορωσε: μια φοβερη φωτια:
και καηκε και το τεμενος κι ο Απολλων.
Σταχτη το ειδωλο, για σαρωμα, με τα σκουπιδια.
Εσκασε ο Ιουλιανος και διεδοσε-
τι αλλο θα εκαμνε-πως η φωτια ηταν βαλτη
απο τους Χριστιανους εμας. Ας παει να λεει.
Δεν αποδειχθηκε, ας παει να λεει.
Το ουσιωδες ειναι που εσκασε.
K. Kαβάφης
Α, ...και κάτι άλλο. Γιατί ο Οικ. Πατριάρχης διάλεγε 72 άτομα για να πάρει μια απόφαση; Είχα ξαναρωτήσει πρόσφατα, αλλά κανένας δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται.
Κάτι δεν μας ...θυμίζει αυτή η «συνωμοτική» λαοσύναξη; ....Λες να ανήκε σε εκείνο το μακελάρικο κλαμπ και εμείς να προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα απ’ τις σκιές;
Φίλε Σαμουήλ, εσύ τουλάχιστον - που σου αρέσει να αινίσσεσαι- σίγουρα έχεις την γνώση, απόκτησε και την βούληση και πες μας γιατί αυτό το κατάλοιπο μιας χαμένης (τάχα μας) θρησκείας παραμένει στην «καλοσυνάτη» θρησκεία των Ελλήνων Χριστιανών;
Α ρε ...Έλληνες πότε θα ...ξυπνήσετε και θα πάρετε τον βούρδουλα;
Χαιρετίσματα απ’ την Αντιόχεια.
Λουκάς
«Όταν δεν μπορείτε να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του συνομιλητή σας…τότε ρίξτε το…»
Τότε «ρίξτε το» πολύ απλά σε αυτά τα σημεία που χαρακτηρίζουν τα σημεία του γραφιά…
samuel1974:
«ξέρω ότι την Παλαιά διαθήκη τη λένε πεντάτευχο κι ας λένε πεντάτευχο μονο τα πέντε πρώτα της βιβλία, τι σημασία έχει?»
Η Πεντάτευχος ( בראשית - שמות- ויקרא- במדבר- דברים), είναι χαρακτηρισμός που αποδίδεται ώστε να δίδεται έμφαση στην ιουδαϊκή-αρχική εννοιολογία, μιας και σώνει και καλά θέλεις να μας θυμίσεις τις μαθηματικές σου ικανότητες (
!), και όχι ως τέτοιας σημασίας που εσύ και πάλι αντιλήφθηκες.
Αλήθεια, για πες μας, για πόσο αφελείς περνάς τους υπολοίπους?
samuel1974:
«Αυτό που κανεις πολλές φορες εδώ μέσα δεν είναι συζήτηση αλλα φτηνιάρικη νομικίστικη τακτική, μιας ρητορείας επιπεδου σεμιναρίου..»
Άποψη σου, σεβαστή. Ωστόσο, στις σχολαστικές σας/σου απόψεις περί του τι εστί Αλήθεια και Θείο, μονάχα η ορθή ερμηνεία μπορεί να σταθεί. Αυτή είναι και που σας γυμνώνει στο τέλος..
samuel1974:
«Που σε είπα Λαζομπούλη, σου ζητω συγγνώμη. Το παίρνω πίσω.»
Να σαι καλά, το ίδιο πράττω και εγώ.
Άντε να πάμε παρακάτω….
quote:
άθεος:
το πότε πολέμησα και πόσο για την ελλάδα το ξέρω εγώ και τα άτομα που χρειάζεται να το ξέρουν
στην αντίπερα όχθη είσαι εσύ γλείφτη των προδοτών της ελλάδας που το παίζεις έλληνας αλλά παίρνεις αλβανούς στο κτήμα σου έτσι γλυτώνεις και μεροκάματα και ένσημα οπότε ελληνάρα της κακιάς ώρας κλέβεις και το κράτος που σε ταΐζει γιατί είσαι δημόσιος ρεμπεσκές αλλά παράλληλα αφαιρείς την εργασία από τους άλλους έλληνες και με την πράξη σου αυτή στέλνεις και συνάλλαγμα στην αλβανία
Αν υποθέσουμε ότι πολέμησες το 40-5.....θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 80 χρονών!.........
Αν υποθέσουμε ότι πολέμησες στην Κύπρο δεν έχω παρά να σου υποβάλω μια σειρά από ερωτήσεις, αφού μου είναι πολύ εύκολο να μάθω λεπτομέρειες για τη μονάδα σου και σίγουρα δυο τρία ονόματα μου είναι απαραίτητα για να το διασταυρώσω, όπως και το ποιόν τους........και ξέρεις όχι αυτά μέσω διαδυκτίου. Και δε μιλώ για την απλή επιστράτευση, αλλά για τη συμμετοχή στον πόλεμο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά το ύφος σου δεν ταιριάζει καν σε πατριώτη.
Τους Αλβανούς έγραψα ότι τους είχα κάποια στιγμή στη δούλεψή μου......οι Έλληνες δεν έρχονται να μεταφέρουν και να ρίξουν την κοπριά στα δέντρα.
Ούτε καν να μαζέψουν τις ελιές δεν έρχονται που είναι ποιο εύκολη δουλειά.
Εσύ εφόσον προσφέρεσαι πες το μου.......και στα χρήματα 5 πάνω 5 κάτω θα τα βρούμε.....
Οπότε όταν σοβαρευτείς και σταματήσεις να βγάζεις αφρούς.......θα τα ξαναπούμε........και λίγο ξύδι......μην το ξεχάσω....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Αν υποθέσουμε ότι πολέμησες το 40-5.....θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 80 χρονών!.........
Αν υποθέσουμε ότι πολέμησες στην Κύπρο δεν έχω παρά να σου υποβάλω μια σειρά από ερωτήσεις, αφού μου είναι πολύ εύκολο να μάθω λεπτομέρειες για τη μονάδα σου και σίγουρα δυο τρία ονόματα μου είναι απαραίτητα για να το διασταυρώσω, όπως και το ποιόν τους........και ξέρεις όχι αυτά μέσω διαδυκτίου. Και δε μιλώ για την απλή επιστράτευση, αλλά για τη συμμετοχή στον πόλεμο.
εκτός από το 40 και 74 έγιναν και άλλοι πόλεμοι που πήραν μέρος έλληνες και ακόμη γίνονται
και επίσημοι αλλά και ανεπίσημοι
δεν θα σου πω που πολέμησα αλλά πόλεμος γίνεται καθημερινά (στιβ λαλας π.χ)εκτός και αν για εσένα πόλεμος είναι μόνο χαρακώματα και οβίδες
τώρα το τι έκανα εγώ άστο μικρέ γλείφτη των προδοτών της ελλάδας
μπορεί να ειμουν στην κυπρο μπορεί και οχι μπορεί να λεω ψέματα μπορεί και οχι στην τελική σε έχω γραμμένο,έχω πάψει να ασχολούμαι με υπανθρώπους προδότες της ελλάδας που προσπαθούν να δικαιολογηθούν βγάζοντας όλους τους έλληνες άχρηστους (αναφέρομαι στην πατάτα που είπες ότι οι έλληνες δεν κάνουν αγροτικές εργασίες αλλά λογικό είναι όταν σαν πληρωμή δίνεις κατάλυμα στον στάβλο ψωμί τυρί και ντομάτα
είναι λογικό να μην έρχονται έλληνες)
άντε τώρα μικρό άχρηστο πλάσμα βρες κανέναν αλλοδαπό για να γλυτώσεις 5-10 ευρό
αλήθεια εσύ εκτός από το να τρως τσάμπα (ως δημόσιο ρεμάλι) να κλέβεις το κράτος (δεν κολλάς ένσημα στους αλλοδαπούς εργάτες)
και να μην δίνεις εργασία σε έλληνες
τι άλλο κάνεις για το καλό της ελλάδας;
quote:
γιαπετ:
Μπορεί να μην το έγραψες εσύ προσωπικά αυτό, όμως κάποιος απ’ τους υπόλοιπους το έκανε, αναφερόμενος σε πολέμους για χαμένες πατρίδες.Σας έχω πει πολλές φορές, να μειώσετε το ρυθμό καταχώρησης μηνυμάτων, προς όφελος της μεταξύ σας συνεννόησης.
? Ή δε θυμάσαι καλά ή λες ψέματα! τι από τα δύο?
quote:
γιαπετ:
Αυτό είναι το πρόσφατο που έγραψες...
Εγώ μιλάω για πιο παλιά.
Φέρτο για να υπερασπίσεις το δίκιο σου.
quote:
γιαπετ:
Για να κρίνει κάποιος τη λογική του άλλου, θα πρέπει πρώτα να διαθέτει δική του.
Εξ’ ορισμού λοιπόν, εσύ δεν μπορείς να το κάνεις και αυτό φαίνεται απ’ το αποτέλεσμα στο οποίο κατέληξες.Είναι καθαρά σκέψη λιβανισμένου εγκέφαλου, περιορισμένων δυνατοτήτων, κατάλληλου μόνο να πιστεύει και να προσκυνά.
Η κρίση είναι λειτουργία άλλων, διαφορετικών μυαλών, απ’ το δικό σου.
Άλλη μια εξυπνάδα........
quote:
γιαπετ:
Κολακεύεις τον εαυτό σου, νομίζοντας ότι αυτό με απασχολεί, στο ελάχιστο.Οι θέσεις εξαρτώνται απ’ τι βιβλίο που έχεις μπροστά σου, τη δεδομένη στιγμή ή απ’ τις οδηγίες που παίρνεις, κατά καιρούς, απ’ τους υπεύθυνους.
Σίγουρα η συκοφαντία είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Το έχεις αποδείξει εδώ και καιρό.
quote:
γιαπετ:
Οι πόλεμοι για ανακατάληψη χαμένων πατρίδων είναι επεκτατικοί, ακόμη κι αν εσύ το αγνοείς...
Και πάλι γράφεις με στόχο τη συκοφαντία πουθενά δεν έγραψα να κάνουμε πόλεμο για να πάρουμε πίσω τα εδάφη.
quote:
γιαπετ:
Επιβεβαιώνεις την άποψή μου για τον εγκέφαλό σου, μ’ αυτό!!
Είσαι απλά ένας κοινός συκοφάντης γι' αυτό πέφτεις τόσο χαμηλά.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
αθεος:
εκτός από το 40 και 74 έγιναν και άλλοι πόλεμοι που πήραν μέρος έλληνες και ακόμη γίνονται
και επίσημοι αλλά και ανεπίσημοι
δεν θα σου πω που πολέμησα αλλά πόλεμος γίνεται καθημερινά (στιβ λαλας π.χ)εκτός και αν για εσένα πόλεμος είναι μόνο χαρακώματα και οβίδες
τώρα το τι έκανα εγώ άστο μικρέ γλείφτη των προδοτών της ελλάδας
μπορεί να ειμουν στην κυπρο μπορεί και οχι μπορεί να λεω ψέματα μπορεί και οχι στην τελική σε έχω γραμμένο,έχω πάψει να ασχολούμαι με υπανθρώπους προδότες της ελλάδας που προσπαθούν να δικαιολογηθούν βγάζοντας όλους τους έλληνες άχρηστους (αναφέρομαι στην πατάτα που είπες ότι οι έλληνες δεν κάνουν αγροτικές εργασίες αλλά λογικό είναι όταν σαν πληρωμή δίνεις κατάλυμα στον στάβλο ψωμί τυρί και ντομάτα
είναι λογικό να μην έρχονται έλληνες)άντε τώρα μικρό άχρηστο πλάσμα βρες κανέναν αλλοδαπό για να γλυτώσεις 5-10 ευρό
αλήθεια εσύ εκτός από το να τρως τσάμπα (ως δημόσιο ρεμάλι) να κλέβεις το κράτος (δεν κολλάς ένσημα στους αλλοδαπούς εργάτες)
και να μην δίνεις εργασία σε έλληνες

quote:
αθεος:
τι άλλο κάνεις για το καλό της ελλάδας;
Ρίχνω τάπες!

quote:
τι έπαθες χέστηκες από τον φόβο σου;
μην φοβάσαι και μην αλλάζεις χρώματα δεν θα πω τίποτα στο ικα μικρέ γλείφτη
quote:
Ρίχνω τάπες!
οι τάπες σου είναι όπως και το ελληνικό σου στοιχείο.........
ανύπαρκτα