- ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ? Η ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
ΚΑΠΟΙΟΝ?
ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ Η ΤΡΕΛΟΙ Η ΨΕΥΤΕΣ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ BARNEY KAI BETTY HILL TO 1961 META ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ
ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ
ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ,ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ.
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ
ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΑΝ
ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .
gh
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ!!
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ '
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ?
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΩΝ?
Ως προς τις απαγωγές, τις διάφορες ιατρικές εξετάσεις, τις σεξουαλικές πράξεις με εξωγήινους για να γεννηθούν υβρίδια και τα εμφυτεύματα, ειμαι πολύ επιφυλακτική.
Οπως και στο θέμα των διάφορων "επαφικών" στυλ Αντάμσκι και Streiber, όπου οι εξωγήινοι τους δίνουν πληροφορίες αλλά και διδασκαλίες θρησκευτικού τύπου...
Η περίπτωση των Hill, ήταν αρκετά αληθοφανής και ίσως η πιό εις βάθος μελετημένη από σοβαρούς ερευνητές, αλλά από κει και πέρα βρέθηκαν πολλοί μιμητές της ιστορίας που το τράβηξαν ως εκεί που δεν πάει. Οπότε μέσα στα ξερά καίγονται και τα (πιθανώς) χλωρά και σήμερα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις οτιδήποτε.
Η πιό πιθανή απάντηση είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ισχυρισμών προέρχεται από ανθρώπους φαντασιόπληκτους ή με το σύνδρομο του "εκλεκτού", από απατεώνες που βγάζουν λεφτά ή αποκτούν φήμη (και φανατικούς οπαδούς) και τέλος για μυστικά πειράματα κάποιων υπηρεσιών γήινων πάντα.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΤΩΝ HILL ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΣΚΙ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ .
ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ DVD ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Αυτή η εντύπωση ενδυναμώθηκε όταν στις ειδήσεις του STAR πέρυση είδα ένα ρεπορτάζ της Νανάς Παλαιτσάκη για ένα μηχάνημα που ήρθε και στην Ελλάδα και μέσα σε όλα έχει την ικανότητα να σβήνει μνήμες και να απενεργοποιή συναισθήματα.
Αυτό το μηχάνημα θα έχει ανακαλυφθεί χρόνια πριν, μυστικά αρχικά και γιατί όχι να έχει να χρησιμοποιηθή για τέτοιους σκοπούς.
Τώρα για τους εξωγήινους δεν ξέρω, γιατί όχι;
Για τους "εξωγήινους" υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον σάιτ με τίτλο "Τεχνοείδωλα της αβύσσου". Αξίζει. Είναι:
quote:
Πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών των απαγωγών γίνεται από στρατιωτικές υπηρεσίες.Αυτή η εντύπωση ενδυναμώθηκε όταν στις ειδήσεις του STAR πέρυση είδα ένα ρεπορτάζ της Νανάς Παλαιτσάκη για ένα μηχάνημα που ήρθε και στην Ελλάδα και μέσα σε όλα έχει την ικανότητα να σβήνει μνήμες και να απενεργοποιή συναισθήματα.
Αυτό το μηχάνημα θα έχει ανακαλυφθεί χρόνια πριν, μυστικά αρχικά και γιατί όχι να έχει να χρησιμοποιηθή για τέτοιους σκοπούς.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΕ STERM ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ? ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? Η ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ?
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΣΤΟ INTERNET ΓΡΑΨΤΟ.
quote:
Για τους "εξωγήινους" υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον σάιτ με τίτλο "Τεχνοείδωλα της αβύσσου". Αξίζει. Είναι:www.oodegr.com/oode/asynithista.htm
ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
quote:
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΕ STERM ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ? ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ? Η ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ?
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΣΤΟ INTERNET ΓΡΑΨΤΟ.
Κυρίως για ιατρικούς σκοπούς.
Κατά τα λεγόμενα του ιατρού το χρησμοποιούν για να σβήσουν τραυματικές εμπειρίες.
Θα ψάξω και αν βρω τίποτα θα το παραθέσω.
quote:
Πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτών των απαγωγών γίνεται από στρατιωτικές υπηρεσίες.Αυτή η εντύπωση ενδυναμώθηκε όταν στις ειδήσεις του STAR πέρυση είδα ένα ρεπορτάζ της Νανάς Παλαιτσάκη για ένα μηχάνημα που ήρθε και στην Ελλάδα και μέσα σε όλα έχει την ικανότητα να σβήνει μνήμες και να απενεργοποιή συναισθήματα.
Τώρα για τους εξωγήινους δεν ξέρω, γιατί όχι
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
quote:
Αυτή η εντύπωση ενδυναμώθηκε όταν στις ειδήσεις του STAR πέρυση είδα ένα ρεπορτάζ της Νανάς Παλαιτσάκη για ένα μηχάνημα που ήρθε και στην Ελλάδα και μέσα σε όλα έχει την ικανότητα να σβήνει μνήμες και να απενεργοποιή συναισθήματα.
αυτο ειναι παρα πολυ ενδιαφερον,μηπως μπορεις να μας δωσεις καποια links επανω στο θεμα?
οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες
Temporal lobe stimulation," he said, "can evoke the feeling of a presence, disorientation, and perceptual irregularities. It can activate images stored in the subject's memory, including nightmares and monsters that are normally suppressed."
Σε άλλο σημείο λέει και για την αντιγραφή των συναισθημάτων.
Αυτό είναι μικρό κομμάτι από αυτά που λέει το παρακάτω link:
http://www.abovetopsecret.com/pages/mindcontrol.html
Όπως επίσης και το παρακάτω που λέει για πειράματα σε ποντίκια για να τους σβήσουν την μνήμη και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε ανθρώπους...
http://www.corax.org/revisionism/documents/20000907memory.html
Θα ψάξω τις επόμενες μέρες και αν βρω κάτι εδώ είμαστε, θα τα πούμε.
Γιατί όλες οι απαγωγές γίνονται στην Αμερική? Είναι μήπως από οργανώσεις παρά από εξωγήινους, οι οποίες είναι Αμερικάνικες?
Αν £ + £=2 και @ + @=2, τότε 2 + 2=2.
Απλά Μαθηματικά?
ΞΑΝΑΠΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ
ΠΟΛΥ EXTREME.
TheUknown ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΤΙ
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΚΑΝΑΔΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
Ψάχνοντας όμως βρήκα στο http://www.indiadaily.com/ αρκετά ενδιαφέροντα και σχετικά άρθρα όπως το παρακάτω που μέσα σε όλα λέει και για την δυνατότητα των επιστημόνων να επέμβουν στο μυαλό των ποντικιών και να τα κατευθήνουν αριστερά-δεξιά ανάλογα με την εντολή που λάμβαναν...
http://www.indiadaily.com/editorial/3158.asp
όπως και το παρακάτω που λέει ότι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Yale κατάφεραν να τηλεκατευθήνουν μύγες(!) από μεγάλη απόσταση..
http://www.indiadaily.com/editorial/2257.asp
επίσης μια θεωρεία για τεχνολογία δημιουργίας ψευδαισθήσεων και το ότι υπάρχουν υποβρύχιες βάσεις εξωγήινων που στους ανιχνευτές των επιστημόνων εμφανίζονται σαν υποβρύχια ηφαίστεια...
http://www.indiadaily.com/editorial/2495.asp
ακόμα, μια θεωρεία για το πως(και αν) επικοινωνούν οι κυβερνήσεις με τους εξωγήινους..
http://www.indiadaily.com/editorial/2310.asp
και... σύμφωνα με ερευνητές των ΑΤΙΑ η μαύρη τρύπα από τον γαλαξία με το όνομα Μ87 πιθανόν να είναι η "είσοδος" που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για το σύμπαν μας...
http://www.indiadaily.com/editorial/2325.asp
Για όλα τα παραπάνω το μόνο που μπορώ να πω είναι "και γιατί όχι;"
Συγγνώμη αν σας παραφόρτωσα με τόση ανάγνωση αλλά είπα να τα βάλω όλα μια και καλή τώρα που είχα χρόνο γιατί δεν ξέρω πότε θα μπορώ πάλι να ασχοληθώ ξανά τόσες ώρες...
Edited by - STERM on 16/06/2005 21:22:20
quote:
Για όλα τα παραπάνω το μόνο που μπορώ να πω είναι "και γιατί όχι;"
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.