ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/04/2014, 22:37:37
Ασε Σέσοστρις χαμός είχε γίνει, και δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν μόνο ένας ο διαδηλωτής που σκοτώθηκε. Τέλοςπάντων το θέμα είναι να σταματήσει όλο αυτό το μακελειό στην Αίγυπτο..

11/04/2014, 22:47:32
Πάντως πέρα από το Αιγυπτιακό και πολύ σοβαρά, ο Σέσοστρις έχει δίκιο, είμαστε στην Ελλάδα σε ελληνικό φόρουμ, το θεμιτό είναι να μιλάμε ελληνικά. Δεν σε κάνει ελληναρά το να μιλάς τη γλώσσα σου...

12/04/2014, 11:04:55
quote:

Πάντως πέρα από το Αιγυπτιακό και πολύ σοβαρά, ο Σέσοστρις έχει δίκιο, είμαστε στην Ελλάδα σε ελληνικό φόρουμ, το θεμιτό είναι να μιλάμε ελληνικά. Δεν σε κάνει ελληναρά το να μιλάς τη γλώσσα σου...

Δεν είναι αυτό το θέμα αλλά ότι υπήρξε ισχυρισμός ότι υπάρχει κανόνας του φόρουμ (που δεν έχω δει, σίγουρα δεν είναι στους όρους της εγγραφής) και ότι η γλώσσα μας δεν χρειάζεται να φοβάται σκόρπια ποστ σε άλλη γλώσσα αν κάποιοι επικοινωνούν καλύτερα έτσι.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

12/04/2014, 11:50:49
quote:
panpam
Δεν είναι αυτό το θέμα αλλά ότι υπήρξε ισχυρισμός ότι υπάρχει κανόνας του φόρουμ (που δεν έχω δει, σίγουρα δεν είναι στους όρους της εγγραφής) και ότι η γλώσσα μας δεν χρειάζεται να φοβάται σκόρπια ποστ σε άλλη γλώσσα αν κάποιοι επικοινωνούν καλύτερα έτσι.

Αυτό που έγινε δεν ήταν σκόρπιες αναφορές σε ξένα sites, αλλά κανονική αλληλογραφία στα αγγλικά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν αποπειραθείς να αλληλογραφήσης στα ελληνικά, ακόμα και με σκόρπια posts όπως ισχυρίζεσαι, σε ένα αγγλόφωνο site, θα σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και καλά θα κάνουν. Σταμάτα λοιπόν τις εξυπνάδες.

*

12/04/2014, 13:53:06
quote:

quote:
panpam

Αυτό που έγινε δεν ήταν σκόρπιες αναφορές σε ξένα sites, αλλά κανονική αλληλογραφία στα αγγλικά. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν αποπειραθείς να αλληλογραφήσης στα ελληνικά, ακόμα και με σκόρπια posts όπως ισχυρίζεσαι, σε ένα αγγλόφωνο site, θα σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές και καλά θα κάνουν. Σταμάτα λοιπόν τις εξυπνάδες.

*

Σέσοστρι τελευταία όχι μόνο δεν μιλάς(όπως συνήθιζες με ειρωνικά σχόλια), αλλά έχεις αγριέψει κιόλας.

Γκρρ!!!Αγκρρ!!

12/04/2014, 14:06:32
Βέβαια αν δεν μας ξαναμιλήσεις χεστήκαμε.

Απλώς κάνει εντύπωση πως η μεταστροφή σου ήρθε απότομα, την στιγμή μάλιστα που ισχυρίστηκες ότι διασκεδάζεις πολύ με αυτά που γράφουμε.

Όπως και να'χει, who gives a ****.

12/04/2014, 14:34:40
quote:

quote:
panpam

*

Εγώ λέω ένα απλό, απλούστατο πράγμα. Αν είναι όρος που επιβάλλει ελληνικά στα ποστ - όρος στους όρους που έχεις αποδεχτεί για να συμμετέχεις στο φόρουμ - σε παρακαλώ δείξτον.

Αλλιώς οι ισχυρισμοί ότι είναι όρος είναι ψευδείς. Πες αν θέλεις ότι είναι άγραφος όρος, πες ότι έτσι θέλουμε και αποφασίζουμε - αλλά το να προβάλλεται ως όρος κάτι που δεν υπάρχει είναι προβληματικό δε νομίζεις;

12/04/2014, 16:05:39
quote:
Italos
Ασε Σέσοστρις χαμός είχε γίνει, και δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν μόνο ένας ο διαδηλωτής που σκοτώθηκε. Τέλοςπάντων το θέμα είναι να σταματήσει όλο αυτό το μακελειό στην Αίγυπτο..

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φίλε Γιώργο, δεν το έβαλα για να αναδείξω τα δραματικά γεγονότα της Αιγύπτου. Απλά το έκανα copy-paste από το αραβόφωνο Al Jazeera που επισκέπτομαι κατά καιρούς και ενημερώνομαι για τα γεγονότα στην Αίγυπτο και τον αραβικό κόσμο γενικότερα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να δείξω σε μερικούς ανεγκέφαλους, το πως θα ήταν αν εγώ με κάποιο άλλο μέλος του foroum ξεκινούσαμε να αλληλογραφούμε μέσα από μια ελληνική ιστοσελίδα, στα αραβικά.

*

12/04/2014, 20:11:23
quote:

quote:
Italos

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φίλε Γιώργο, δεν το έβαλα για να αναδείξω τα δραματικά γεγονότα της Αιγύπτου. Απλά το έκανα copy-paste από το αραβόφωνο Al Jazeera που επισκέπτομαι κατά καιρούς και ενημερώνομαι για τα γεγονότα στην Αίγυπτο και τον αραβικό κόσμο γενικότερα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να δείξω σε μερικούς ανεγκέφαλους, το πως θα ήταν αν εγώ με κάποιο άλλο μέλος του foroum ξεκινούσαμε να αλληλογραφούμε μέσα από μια ελληνική ιστοσελίδα, στα αραβικά.

*

'Εχεις παραλείψει να το τοποθετηθείς επί της εξυπνάδας - Εγώ λέω ένα απλό, απλούστατο πράγμα. Αν είναι όρος που επιβάλλει ελληνικά στα ποστ - όρος στους όρους που έχεις αποδεχτεί για να συμμετέχεις στο φόρουμ - σε παρακαλώ δείξτον.

Edited by - panpam on 12/04/2014 20:33:25

12/04/2014, 22:40:28
Panpam δεν είναι κανόνας του φόρουμ, έχεις δίκιο θα έπρεπε να το είχανε προσθέσει οι συντονιστές. Η παράλειψη είναι δική τους όχι δική σου.

Δεν είναι όμως θεμιτό από άποψη σεβασμού προς τα μέλη τα οποία δεν ξέρουν ξένες γλώσσες, να γράφουμε στην ελληνική; Θέλω να πω δεν χρειάζεται καν να είναι ένας άγραφος κανόνας, είναι θέμα σεβασμού.
Κα ιτέλος πάτνων κάτω από το αγγλικό, θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε και στα ελληνικά, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι..

Σέσοστρις κατάλαβα βρε γιατί το γραψες, απλά μιας και το είδα το σχολίασα.. :)