- Από.κρυψη - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
όταν κάποιος σε καλεί με απόκρυψη υπάρχει τρόπος να αποκαλύψεις τον αριθμό του τηλεφώνου του?
όποιος ξέρει...ξέρει τι πρέπει να κάνει!
Παρακαλώ, διαβάστε την απάντησή μου στη σελίδα: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4207
Και το παρόν απενεργοποιείται!
Προτείνω οπωσδήποτε την επίδειξη μίας μεγαλύτερης προσοχής...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
JD.A.LIVRAGA
ME ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ,ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...
ΕΛΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Edited by - ryche on 08/10/2003 23:52:43
Edited by - ryche on 11/10/2003 14:03:12
Edited by - ryche on 11/10/2003 18:17:50
Ενας συγγενής μου είχε διάροια και ήμουν με τον σκύλο μου στο σπίτι του εκείνη την εποχή που το έπαθε.
Ο σκύλος μου ήταν ένα μπάσταρδο κυνηγιάρικο.
Λοιπόν ο σκύλος του είχε μεγάλη αγάπη του συγγενή διότι μία φορά πιο παλαιά τον είχε σώσει από πνιγμό με κόκκαλο από ψάρι που είχε φάει… ο σκύλος μου έτρωγε τα πάντα. (έχει δολοφονηθεί ο σκύλος μου, για αυτό τον λόγο λέω…έτρωγε)
Τέλοσπάντων ο συγγενής λοιπόν έμεινε 3 μέρες στο κρεβάτι και η διαδρομή που έκανε ήταν κρεβάτι – τουαλέτα, τουαλέτα – κρεβάτι. Ο δε σκύλος έκανε διαδρομή έξω από την πόρτα του κρεβάτιου – έξω από την πόρτα της τουαλέτας, έξω από την πόρτα της τουαλέτας – έξω από την πόρτα του κρεβάτιου. Τρείς μέρες το σκυλι δεν έφαγε…δεν πήγε για χόντρό ούτε για ψιλό. Νόμιζα ότι θα σκάσει το ζωντανό. Καθόταν μπροστά στο κρεβάτι του άρρωστου και έκανε συμπαράσταση σας λέω…που ούτε εγώ δεν θα το έκανα τόσο βασανιστικά.
Λέω λοιπόν την Τρίτη μέρα στον συγγενή να βγεί λίγο έξω να κάνει και ο σκύλος την ανάγκη του…Προσέξτε τι έγινε…
Βγαίνει ο συγγενής στην πόρτα και ο σκύλος από δίπλα…τον κοιτάζει ο σκύλος και ο συγγενείς του λέει… Πήγαινε αγόρι μου να κάνεις την ανάγκη σου… Κάνει ο σκύλος τρία βήματα…γυρνά να τον κοιτάξει… Ξαναλέει ο συγγενής... Πήγαινε βρε χαζούλη, καλά είμαι! Και ο σκύλος τρέχει κατοστάρη στο πρώτο δέντρο και καταλαβαίνετε ότι έγινε ένας πόλεμος από ψιλό και χοντρό έτσι?
Τι να πουν και οι άνθρωποι μπροστά σε τέτοιο ζωντανό.
Αυτός που έριξε την φόλα στον σκύλο μου εύχομαι να πάθει ότι φοβόταν στην ζωή και στον θάνατο του!
Να είστε καλά και να αγαπάτε τα ζωντανά.

Για τα ζώα θα μπορούσα να πώ οτι έχω μια παθητική Αγάπη...
Είμαι ικανός να δώσω ακόμα και τη ζωή μου για ένα ζώο.
Όπως έλεγα και στο topic "πρέπει νξα τρώμε τα ζώα?"
Θεωρώ οτι τα ζώα χρειάζονται την άμεση βοήθειά μας γιατί είναι ανήμπορα...
Ο άνθρωπος είναι ο κυρίαρχος στη φύση, αυτός τη μολύνει, οπότε τα ζώα αποτελούν μέγιστη προτεραιοτητα για εμένα.
Πριν κάποια χρόνια είχα συληφθεί μαζί με κάποια άλλα άτομα γιατί στα πλαίσια καμπάνιας για τη διάσωση της χελώνας καρέτα-καρέτα, είχαμε καταλάβει πλόιο της λιμενοφυλακής που προσπαθούσε να παρεμποδίσει το έργο μας.
Απο τη ζωή μου έχουν περάσει πάμπολα ζώα και σκυλιά αλλά δε θα ξεχάσω το βλέμμα του αγαπημένου μου Πεπίτο...ένα Ντόμπερμαν που είχα και πέθανε στα χέρια μου...
Δε θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που επικοινωνούσε μαζί μου...
Αυτό το σκυλί ήταν κάτι περισσότερο απο φίλος...
Πριν ξεψυχήσει, με κοίταξε βαθειά για 20 δεύτερα με βαθύ υγρό βλέμμα, έβαλε το κεφάλι του στο χέρι μου που βρισκόταν δίπλα και έβγαλε τον επιθανάτιο ρόγχο...
Αυτή τη σκηνή θα τη θυμάμαι μέχρι να πεθάνω!...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Σήμερα καθώς γύριζα απ'τη δουλειά με τ'αυτοκίνητό μου,
στη μέση του δρόμου διέκρινα εναν απροσδιόριστο όγκο
σαν πέτρα μου φάνηκε αρχικά
σκεφτηκα επίσης πώς ίσως να ήταν κανένα τραυματισμένο αδέσποτο
που να χρειάζεται βοήθεια κιέτσι έστρεψα την προσοχή μου προς τα εκεί
Τελικά ήταν μια μεγάλη χελώνα που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησα το αμάξι και έτρεξα να τη πιάσω και να την περάσω απέναντι
το περίεργο ήταν οτι η χελώνα άρχισε ξαφνικά να "γκαζώνει"
και σε λιγότερο απο δέκα δευτερόλεπτα είχε περάσει απέναντι...
Η φάση είναι πως ο δρόμος αυτός είναι μια παρακαμπτήριο που την χρησημοποιόυν ως επι των πλήστων φορτηγά και μου φάνηκε παράξενο πώς την είχε γλυτώσει τόση ώρα...
Αυτά που λέτε η κυρά χελώνα μου την έκανε γυριστή
γι'αυτό μην υποτηματέ ποτέ τις ικανότητες ενός ζώου...
Σάν κάτι προσκόπους σε κάτι ταινίες που βλέπουν μια γιαγιούλα να προσπαθεί να διασχίσει κι'αυτή το δρόμο όπως η κυρά χελώνα και σπεύδουν να βοηθήσουν και ξαφνικά η γιαγιά πετάει την εξής ατάκα :
" Γιαγιά να πείς τη θεία σου ! ποιός σου είπε οτι χρειάζομαι βοήθεια τράβα αλλού να το παίξεις προστάτης... " ![]()
Και σαφήνει "αφώνου και απιστεύτου" γωνία ! ![]()
¨ΑΡΓΩ¨ γιατί δεν βιάζομαι και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ...
Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΖΩΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΠΡΟΗΠΟΘΕΤΕΙ ΨΥΧΗ??

μου φαινεται οτι απαντησες στην ερωτηση μου
περι ψυχης...
ο σκυλος που αναφερεις...
τηλεπαθητικα?...ενιωσε την αναγκη σου...
και ηταν εκει για σενα εισαι τυχερος...
Ryche χαιρετα Reptesalonica
φιλε μου...λες
Πριν ξεψυχήσει, με κοίταξε βαθειά για 20 δεύτερα με βαθύ υγρό βλέμμα, έβαλε το κεφάλι του στο χέρι μου που βρισκόταν δίπλα και έβγαλε τον επιθανάτιο ρόγχο...
Αυτή τη σκηνή θα τη θυμάμαι μέχρι να πεθάνω!...
.................................................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καπου σε διαβασα οτι εχεις 7 χρονια να παρεις σκυλο...
ελπιζω να αποκτησεις συντομα...

Σε αντιχαιρετώ φίλε,
7 χρόνια μαστίγωνε την ψυχή μου αυτή η εικόνα...ήγκηκεν η ώρα όμως, έχεις δίκιο φίλε...
~Γρηγόρης~
τι θα ελεγες για αυτο εδω?
http://www.floa.ch/gallery/sophie/P1010049?full=1

Έχει ένα ζευγάρι ένας φίλος και έχω ξετρελαθεί μαζί του!
Απίστευτα χιουμοριστικό σκυλί!
Βέβαια αυτό που θα ήθελα είναι Boston terrier αλλά λόγω του οτι στην Ελλάδα δεν είναι γνωστό, είναι πανάκριβο.
~Γρηγόρης~
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί εχουμε δύο ειδών ζώα.
Αυτά που συμπαθούμε και αυτά που τρώμε.
Για τα πρώτα αυτά που συμπαθούμε χαίρουν κάθε εκτίμησης μας.
Για τα αλλα τα εχουμε εγκαταλείψει στα σφαγεία. Στη μοίρα τους.
Η τρυφερότητα λοιπόν είναι για εκείνα τα οποία δεν αποτελούν την τροφή μας....
Είδατε μήπως κύριοι και κυρίες το προχθεσινό survivor.
Εσφαξαν ξεκοίλιασαν και εφαγαν μπροστά στην κάμερα ενα φίδι.
Δεν ξέρω αν το είδατε.
Βέβαια το ξαναναφέρω σε αλλο τόπικ αλλά αξίζει τον κόπο να το αναφέρω και εδώ.
Νομίζω
οτι τα γατάκια , τα σκυλάκια και ολα τα κατοικίδια ζωάκια χαίρουν της εκτίμησης μας.
Οταν ομως χρειασθεί να τα φάμε α.... εκεί αλλάζει.
ΑΜ ΠΩΣ????
allzaro οπως πάντα φιλικά , προσπαθώ .
Νάτος πάλι

Καλημέρα Ρομπέν των Φυτών
(α ρε φιλαράκο...τς!τς!...κι αυτός με την ομπρέλα του)

~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 08/10/2003 05:51:43
quote:
Νάτος πάλι...ξαναχτύπησε...κρέας
Καλημέρα Ρομπέν των Φυτών
(α ρε φιλαράκο...τς!τς!...κι αυτός με την ομπρέλα του)~Γρηγόρης~
Γιατί με αποπαίρνεις.
Μιλάτε για αγάπη προς τα ζώα, για τρυφερότητα, για φιλία.. και τόσα αλλα.
Και σας το ξαναλέω και πάλι. Μιλάτε για ολα τα ζώα.
Οχι δεν μιλάτε για ολα τα ζώα μιλάτε μόνο για αυτά που δεν τρώγονται ή δεν θέλεται να τα φάτε.
Και σας ρωτώ . Τα αλλα δεν είναι ζώα . Τί είναι ??? είναι το φαί σας.
Φίλε Γρηγόρη είσαι ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι μου γενικά.
Τέλος πάντων εχω εχω την ομπρέλα μου.
Καλή συζήτηση λοιπόν κύριοι και κυρίες.
Συζητήστε πόσο αγαπάτε τα γατάκια σας και τα σκυλάκια σας.
Μόνο σηκώστε το κεφάλι σας λίγο πιο ψηλά και κοιτάξτε εξω απο τον κόσμο που ζείτε.Εναν κόσμο που δέν θέλεται να βλέπεται.
Για εναν κόσμο που οποιος σας μιλάει γιαυτόν τον θεωρείται Ρομπέν των Φυτών...
quote:
Καλή συζήτηση λοιπόν κύριοι και κυρίες.
Συζητήστε πόσο αγαπάτε τα γατάκια σας και τα σκυλάκια σας.
Μόνο σηκώστε το κεφάλι σας λίγο πιο ψηλά και κοιτάξτε εξω απο τον κόσμο που ζείτε.Εναν κόσμο που δέν θέλεται να βλέπεται.
Για εναν κόσμο που οποιος σας μιλάει γιαυτόν τον θεωρείται Ρομπέν των Φυτών...
ΑΧ, ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ ΑLLZZARO,
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ...ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΦΤΙΑΧΤΕΙ" ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ(!!!),ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ...ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Χαίρομαι τουλάχιστον που το καταλαβαίνεις.
Ισως αυτό να είναι κάτι.
Το να είναι κάποιος φιλόζωος.. δεν μου λέει τίποτα.
Και εγώ εχω οπως ξέρεις ζωάκια. Τα εχουμε πεί.
Γράφει ομως ο ryche να φτιάξουμε μια γωνιά για τα ζώα.
Και εύλογα ερωτώ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ??
Οχι θα μου απαντήσει..
Οχι για αυτά που προορίζονται για την τροφή μας.
Αρα να φτιάξουμε μια γωνία για μας ΜΑΣ το ξανααναφέρω ΓΙΑ ΜΑΣ
οπου θα μπορούμε να συζητούμε την ψυχωτική μας συμπάθεια που εχουμε για τα ζώα ετσι ωστε να κάνουμε τους εαυτούς μας ευχαριστημένους.
Τέλος πάντων αυτά ολα τα εχουμε συζητήσει στο αλλο τόπικ ξέρω καλά τις απόψεις σχεδόν ολων.
Τώρα θα μού πείτε allzzaro σπάσε και ασε μας να συζητήσουμε αυτά που θέλουμε να συζητήσουμε και οχι αυτά που θέλεις εσύ.
Εχω ομως να προτείνω κάτι.
Και θα το προτείνω οχι σε αυτούς που παρατηρούν αδρανώντας τη συζήτηση.Αλλά σε οποιονδήποτε θελήσει να δώσει ακόμα και τη ζωή του για τα ζώα.
Τουλάχιστον εσύ ξέρεις καλά οπως και ο seeker απο συζήτήσεις που κάναμε οτι τη ζωή μου την εχω γραμμένη στα παλιά μου παπούτσια.
Ποιός θέλει λοιπόν να πάρουμε τα αγαπημένα μας ζωάκια και να πάμε σε μία βραχονησίδα. Τα εξοδα ολα δικά μου ολα τα πάντα.
Χωρίς φαγητό χωρίς νερό χωρίς τίποτα.
Εκεί θα αποδείξουμε ιδίοις όμασι ποοί δίνουν τη ζωή τους για αυτό που πραγματικά πιστεύουν.
quote:
Καλή μου Καποδίστρια.Χαίρομαι τουλάχιστον που το καταλαβαίνεις.
Ισως αυτό να είναι κάτι.Το να είναι κάποιος φιλόζωος.. δεν μου λέει τίποτα.
Και εγώ εχω οπως ξέρεις ζωάκια. Τα εχουμε πεί.Γράφει ομως ο ryche να φτιάξουμε μια γωνιά για τα ζώα.
Και εύλογα ερωτώ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ??
Οχι θα μου απαντήσει..
Οχι για αυτά που προορίζονται για την τροφή μας.
Αρα να φτιάξουμε μια γωνία για μας ΜΑΣ το ξανααναφέρω ΓΙΑ ΜΑΣ
οπου θα μπορούμε να συζητούμε την ψυχωτική μας συμπάθεια που εχουμε για τα ζώα ετσι ωστε να κάνουμε τους εαυτούς μας ευχαριστημένους.Τέλος πάντων αυτά ολα τα εχουμε συζητήσει στο αλλο τόπικ ξέρω καλά τις απόψεις σχεδόν ολων.
Τώρα θα μού πείτε allzzaro σπάσε και ασε μας να συζητήσουμε αυτά που θέλουμε να συζητήσουμε και οχι αυτά που θέλεις εσύ.Εχω ομως να προτείνω κάτι.
Και θα το προτείνω οχι σε αυτούς που παρατηρούν αδρανώντας τη συζήτηση.Αλλά σε οποιονδήποτε θελήσει να δώσει ακόμα και τη ζωή του για τα ζώα.Τουλάχιστον εσύ ξέρεις καλά οπως και ο seeker απο συζήτήσεις που κάναμε οτι τη ζωή μου την εχω γραμμένη στα παλιά μου παπούτσια.
Ποιός θέλει λοιπόν να πάρουμε τα αγαπημένα μας ζωάκια και να πάμε σε μία βραχονησίδα. Τα εξοδα ολα δικά μου ολα τα πάντα.
Χωρίς φαγητό χωρίς νερό χωρίς τίποτα.
Εκεί θα αποδείξουμε ιδίοις όμασι ποοί δίνουν τη ζωή τους για αυτό που πραγματικά πιστεύουν.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ALLZARO
Η ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙΚΛΙΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ Η΄ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ...
ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΩ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ...
ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
ΨΥΧΙΚΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ...
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΜΥΜΑ ΜΟΥ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ <<ΓΑΤΑΡΑ>> ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ΣΚΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΑΣ Η ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ...
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΓΑΤΑ,ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΟΥ,ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ALLZARO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩΟΝ...
ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...