ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

necroskopos91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
seirios12aΜέλος
04/11/2007, 11:13:47
Αγαπητέ Εχετλαίο
Χαίρομαι ειλικρινά που έληξε η παρεξήγηση,διότι δεν είναι ωραίο σε ομοϊδεάτες να υπάρχουν διχόνοιες. Διότι μόνο ενωμένοι θα κάνουμε τελικά ένα βήμα παραπέρα. Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο που σπατάλησες μαζί μου.
Τώρα μία παρατήρηση γενική για το βίντεο της Μυθωδίας. Παρατήρησα πως το 90% των ανδρώς έχουν μούσι. Παράξενο, εκτός κι αν ο Βαγγέλης θέλει να υπενθυμίσει το πως ήταν οι πρόγονοί μας.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πάνω απο τους χιτώνες του, φοράνε μαύρα μαντήλια. Και το λέω αυτό ορμώμενος πως το λευκό είναι το χρώμα του καλού και το μαύρο του κακού, για εμάς τους θνητούς τουλάχιστον.
Η προβολή της προτομής του Δία στο βάθος του χώρου, είναι σαν να βλέπεις τον Χριστό ή τον Απολλώνιο, τουλάχιστον απ΄ ότι μας τους έχουν παρουσιάσει κάπως έτσι μοιάζει.
Κι ένα τελευταίο. Άν όντως το μήνυμα απευθύνεται στου Ολύμπιους, τι θα λέγανε βλέποντας τις τραγουδίστριες, να προσεύχονται σε σπαστά αρχαία Ελληνικά και να μην μοιάζουν καθόλου με Ελληνίδες καθότι είναι μαύρες? Δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο, είναι απορία.

Έσεται Ήμαρ
seirios12a

topgiant1981Νέο Μέλος
07/11/2007, 12:10:14
Τώρα μία παρατήρηση γενική για το βίντεο της Μυθωδίας. Παρατήρησα πως το 90% των ανδρώς έχουν μούσι. Παράξενο, εκτός κι αν ο Βαγγέλης θέλει να υπενθυμίσει το πως ήταν οι πρόγονοί μας.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί πάνω απο τους χιτώνες του, φοράνε μαύρα μαντήλια. Και το λέω αυτό ορμώμενος πως το λευκό είναι το χρώμα του καλού και το μαύρο του κακού, για εμάς τους θνητούς τουλάχιστον.

Απάντηση...
Το μούσι είναι ένα καθαρά αντρικό χαρακτηριστικό. Οι πρεσβύτεροι το έχουν ως δείγμα σωφροσύνης και σύνεσης, ενώ οι νεότεροι, ακριβώς επειδή επιθυμούν αυτά τα δείγματα και για τους εαυτούς τους. Κανείς δε μπορεί να μας πει, πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν ή όχι μούσι. Είναι ένα καθαρά προσωπικό στοιχείο για τον καθένα. Κάποιοι είχαν και κάποιοι άλλοι όχι. (Εγώ προσωπικά νομίζω πως δεν παίζει κανένα ρόλο!). Όσον αφορά τα "μαύρα μαντήλια", προς γνώσην ονομάζονται "έσθητες" ή "επιτηβέννια"! Χαρακτηρίζουν το βαθμό και το επίπεδο ενός ατόμου που τα φορά. (Στις ορκομωσίες πχ, οι καθηγητές στο ΕΚΠΑ φορούν μαύρα επιτηβέννια και οι απόφοιτοι χρώμα ανάλογο του τμήματος που έχουν φοιτήσει. πχ μπλε η Φιλοσοφική, κόκκινο η Νομική, Λευκό η Ιατρική!)
Για τη χρήση των στη Μυθωδία εκτιμώ πως έγινε για να αναπαραστήσουν τη σοβαρότητα, ως σημασία! Αν ήταν να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάποιον και θέλαμε να μας λάβει σοβαρά υπόψιν του, θα έπρεπε να έχει τόσο το μήνυμα, όσο κι ο πρεσβευτής την ανάλογη σοβαρότητα. Πιστεύω, πως η χρήση λευκών τηβέννων και μαύρων επιτηβεννίων χαρακτήριζε ακριβώς αυτό> αγνότητα λόγω του λευκού, σοβαρότητα λόγω του μαύρου.

Η προβολή της προτομής του Δία στο βάθος του χώρου, είναι σαν να βλέπεις τον Χριστό ή τον Απολλώνιο, τουλάχιστον απ΄ ότι μας τους έχουν παρουσιάσει κάπως έτσι μοιάζει.

Απάντηση>
Ο Δίας, ο Κεχρισμένος μεταξύ τους δε μοιάζουν καθόλου. Εκτός αν εννοείται πως μοιάζουν επειδή έχουν και οι 2, δυο μάτια, δυο φρύδια, κοκ. Εικόνα του Απολλώνιου δεν έχουμε σωσμένη, οπότε αδύνατη η σύγκριση. Ο Διας εμφανίζεται μόνο στην αρχή της Μυθωδίας. Διάβασε την ανάλυσή μου στην ιστοσελίδα του ΕΧΕΤΛΑΙΟΥ να δεις την αποψή μου, γιατί συμβαίνει αυτό.

Κι ένα τελευταίο. Άν όντως το μήνυμα απευθύνεται στου Ολύμπιους, τι θα λέγανε βλέποντας τις τραγουδίστριες, να προσεύχονται σε σπαστά αρχαία Ελληνικά και να μην μοιάζουν καθόλου με Ελληνίδες καθότι είναι μαύρες? Δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο, είναι απορία.

Απάντηση>
Πρώτον, μια παρατήρηση που κανείς ως τώρα δε φαίνεται να έχει κάνει. Περί το 3ο Movement, οι κάμερες παρακολουθούν την τελετή από ύψος, δίνοντάς μας μια σφαιρική άποψη του χώρου. Εκεί ακριβώς, γίνεται κατανοητό, πως πάνω στον αρχαίο Ναό, ΜΟΝΟΝ ο Χορός στέκεται. Τόσο ο Βαγγέλης, όσο και οι σοπράνο, οι και οι οργανοπαίχτες, είναι κάτω από το Ναό. Μόνο "καθαροί" Έλληνες στέλνουν μήνυμα. Οι σοπράνο, ως μη γνήσιοι στο αίμα Έλληνες/ιδες φέρουν χαρακτηριστικά ελλάνια. Πχ... η Battle, φορά αρχαία ελληνική ενδυμασία, που ταιριάζει σε Ελληνίδα, με κοσμήματα εποχής, ενώ η Norman φορά όντως στολή που δεν παραπέμπει σε Ελλάδα.

Κάτι για το Χορό τώρα. Πολλοί έχουν πει, πως ο Χορός ήταν μέσα "στο παιχνίδι", και πως ήξερε τι γινόταν εκείνη τη νύχτα! Διαφωνώ κατακόρυφα! Στο 1ο κιόλας Movement, όταν ο Χορός για πρώτη φορά σηκώνει τα χέρια σε στάση ικεσίας, ακριβώς τη στιγμή που οι άρπες παίζουν μόνες τους, αν παρατηρήσετε καλά, θα δείτε κάποιον να είναι ακριβώς πίσω από το σημείο που κάθεται ο Βαγγέλης όσο παίζει, και ο οποίος δε έχει την πλάτη γυρισμένη προς το κοινό, για να κοιτάει το Χορό. Εκτιμω πως είναι η κα. Φ. Παλαμήδη, που ως χορωδός συντονίζει το Χορό. Χαρακτηριστικά, όταν εκείνη σημώνει τα χέρια της, ακολουθεί ο Χορός. Επομένως, κατά την κρίση μου, δεν είναι υποχρεωτικό ο Χορός να "ήξερε" τι γινόταν εκείνο το βράδυ. Απλά πήρε μέρος στην τελετή, στα πλαίσια μιας ακόμη μουσικής παράστασης. Μένει μόνο να βρούμε κάποιον να μας πει, αν τους μίλησαν για κάτι, και τι τους είπαν.

seirios12aΜέλος
07/11/2007, 19:29:39
topgiant1981

Πιστεύω, πως η χρήση λευκών τηβέννων και μαύρων επιτηβεννίων χαρακτήριζε ακριβώς αυτό> αγνότητα λόγω του λευκού, σοβαρότητα λόγω του μαύρου.

Φίλε μου, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και οι απόψεις σου περί του όλου γεγονότος είναι απ΄ ότι φαίνεται αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης. Πάντως θα πρέπει να παραδεχτείς πως το όλο σκηνικό ήταν λιγάκι σκοτεινό θα έλεγα. Εντάξει βέβαια η συναυλία έλαβε χώρα κατά τις βραδυνές ώρες, αλλά γενικά αυτή την εντύπωση μου έδινε το όλο σκηνικό.

Έσεται Ήμαρ
seirios12a

nireasΜέλος
15/06/2012, 02:27:42
Καλησπέρα

Μετά από πολύ καιρό επαναφέρω το θέμα..

Κατάλαβε κανείς ποιος ήταν ο λόγος της συναυλίας;

nireasΜέλος
15/06/2012, 03:05:08
Έχω την εντύπωση ότι κάποια μηνύματα που ήθελε να περάσει η NASA και που δεν λέγονται εύκολα τα έχω "πιάσει" ! Προσωπική μου εκτίμηση πάντα (μπορεί και να σφάλω..)

1ον Ο Θεός αυτού του κόσμου με την μορφή που τον γνωρίζουμε φαίνεται να είναι ο ΔΙΑΣ για τον οποίο στο σχολείο μας τον έμαθαν σαν ΜΥΘΟ δηλαδή ΠΑΡΑΜΥΘΙ (ασχέτως αν ο ΜΥΘΟΣ είναι ΙΣΤΟΡΙΑ δηλαδή η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! )

2ον Φαίνεται να έχει γίνει κάποιο είδος παραποίησης της ιστορίας από αυτούς που ΔΕΝ κατάγονται από τον ΔΙΑ όταν στην 1η Έλευση ο ΑΠΟΛΛΩΝ δηλαδή ο ΥΙΟΣ του ΔΙΑ δηλαδή ο ΥΙΟΣ του ΘΕΟΥ ... κατέβηκε στην Γη ! Ακούστε λίγο την ανάλυση του 3ου movement εδώ :

http://youtu.be/EAnhJR9Xcio

Ακούμε καταρχήν την παραδοχή ότι ο ΔΙΑΣ μας έπλασε... και ότι οι Άτλαντες και κατ'επέκταση η Ατλαντίδα υπήρξαν !! Όμως δεν προέρχονται από τον ΔΙΑ ! Όπως και οι άλλες φυλές των ανθρώπων (!!!) δεν προέρχονται από τον ΔΙΑ !

Ξαφνικά εκεί που απευθύνεται στον ΔΙΑ ... μιλάει στον ... ΑΠΟΛΛΩΝΑ ... ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!! Το δε όνομά του βγαίνει ως Α-ΠΟΛΛΩΝ δηλαδή ο 1ος ΟΛΩΝ !

Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να είναι ο 1ος όλων αμέσως μετά τον ΘΕΟ ? Μήπως ο ΥΙΟΣ του ... ?

Γιατί τώρα εμφανίζονται οι μινωϊκές φιγούρες να κρατούν το Α και το Ω την στιγμή που απευθύνεται στον ΑΠΟΛΛΩΝ ?

Θυμηθείτε ποιος είπε όταν κατέβηκε στην ΓΗ ... ότι "Εγώ ειμί το Α και το Ω "

Ακούμε μετά "ΠΑΛΙΝ ΣΥ ΕΡΧΟΜΕΝΕ ΘΕΕ" δηλαδή ΘΕΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ γιατί όπως λέει και η ανάλυση ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ πάει να πει πως έχει ήδη έρθει μία φορά τουλάχιστον στην Γη !

Σκεφτείτε τώρα Ποιος ήρθε μία φορά στην Γη σαν Θεός... ή καλύτερα σαν ΥΙΟΣ του ΘΕΟΥ ?

Τώρα ίσως η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη... Ακούμε τους στίχους:

" ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΝ ΕΥ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ " που σημαίνει :

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ (ΑΤΛΑΝΤΕΣ ? = ΕΒΡΑΙΟΙ - ΙΟΥΔΑΙΟΙ ? ) ΕΙΠΑΝ ΜΕΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΠΡΑΜΑΤΑ, ΛΟΓΙΑ)

Δηλαδή:

Στο πρόσωπο του Χριστού δηλαδή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είπαν καλά πράγματα (όντως αυτό που γνωρίζουμε σήμερα σαν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ δεν λέει κακά πράγματα για τον Χριστό)

ΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΙ: Εσύ όμως να μην τους πιστέψεις (ΧΡΙΣΤΕ = ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

ΟΥΧΙ ΜΗ ΔΕΙ ΠΟΤΕ: Ούτε και πρέπει να τους πιστέψεις ποτέ !

Δηλαδή υπήρξε μία παραποίηση γεγονότων ως προς την 1η Έλευση του Χριστού δηλαδή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και κατ'επέκταση ως προς τον ίδιο τον ΘΕΟ ! Η παραποίηση πιθανότατα έγινε από τους Εβραίους - Ιουδαίους που προέρχονται όπως αφήνεται να εννοηθεί από τους Άτλαντες ! Άλλωστε ο Θεός των Εβραίων είναι ο Γιαχβέ ή Ιαχωβάς ή Ιεχωβάς όπως το έχει ακούσει ο περισσότερος κόσμος και οι πιο πολλοί από εμάς...

Έγινε λοιπόν ένα μαγείρεμα βασιζόμενο στην Αρχαία Ελλάδα δανειζόμενο πολλά στοιχεία από αυτήν ! Και το όνομα του μαγειρέματος είναι γνωστό στις μέρες μας ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ !

Κρατήστε τώρα την αρχαιοελληνική λέξη ΔΙΑ-ΒΟΛΟΣ που προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα ΔΙΑ-ΒΑΛΛΩ και θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ο ΒΑΛΛΩΝ τον ΔΙΑ (δεν πρέπει να είναι μία απλή πρόθεση...)

nireasΜέλος
15/06/2012, 03:20:39
Άρα η σχέση των Ελλήνων είναι ιδιαίτερη για αυτό και έγινε η συναυλία στις Στήλες του Ολυμπίου Διός ... δηλαδή στον Ναό του Θεού ! Του πραγματικού Θεού !!!

Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως... και θα αμφισβητηθεί... εντόνως πιθανότατα...

Σεβαστό...

Πάμε τώρα στο movement 2

http://youtu.be/hXnuP0LqY8w

Η μάχη που εξοστορείτε ότι θα αρχίσει και βλέπουμε περικεφαλαίες στο background είναι αυτή... που δίνουμε στις μέρες μας όλοι οι Ελληνες με αυτά που βιώνουμε τώρα !

Οι αρχαίες περικεφαλαίες κάποια στιγμή εκσυχρονίζονται απλά... για να μας δείξουν το ΤΩΡΑ ! Δηλαδή τις μέρες μας στην σύγχρονη εποχή μας !

Και ακούμε ότι Τον προσμένουμε... και περιμένουμε να έρθει ! Εννοείτε ο ΔΙΑΣ ή ο ΑΠΟΛΛΩΝ (ΧΡΙΣΤΟΣ) είναι η 2η ΠΑΡΟΥΣΙΑ που έχουμε μάθει ... η 2η ΕΛΕΥΣΗ του ?

nireasΜέλος
15/06/2012, 03:24:36
Η εμφάνιση του Ωρίωνα και του Σείριου στο background χρήζει περαιτέρω ανάλυσης για την πιθανή μας καταγωγή ως ... ΈΛΛΗΝΕΣ !!

nireasΜέλος
15/06/2012, 03:27:33
Αν βρίσκεται ενδιαφέρουσα την πιθανή ερμηνεία των στίχων ... πείτε μου να συνεχίσω ... και με άλλες ερμηνείες των άλλων movements...

15/06/2012, 09:26:53
@ nireas

Να συνεχίσεις....

promitheus90Μέλος
15/06/2012, 10:09:25
Μαζί σου nireas!

23rd_ThiefΝέο Μέλος
26/11/2005, 16:44:52

Αν υποψιαστώ, πως διάφορα μέλη μου κλέβουν το copyright των διαφόρων "πρωτότυπων" φράσεων που λέω ενίοτε, σας το λέω να το ξέρετε ... ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ !

Deva Parinito
Υ.Γ Η ΑΤΜΑ κάποτε σε κατ' ιδίαν συνάντηση μου είπε πως αυτή έστησε το esoterica. Κάν' τε την βρε παιδιά επίτιμο μέλος του φόρουμ σας να της φύγει ο νταλγκάς της !

Χέϊ ΑΤΜΑ, κοπυράϊτ δις γλυκιά μου : Άλλο να βγάζεις Βόλβο, κι άλλο βολβούς...

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - 23rd_Thief on 26/11/2005 17:04:31

26/11/2005, 17:09:13
quote:

Σήμερα όμως που το είδα λειτουργεί και πάλι κανονικά.
Μου κάνει εντύπωση γιατί μου συμβαίνει κατά καιρούς.

In anticipation of my resurrection...

Μας συμβαίνει δε λες καλέ μου φίλε κατά καιρούς; Το ίδιο πρόβλημα είχα το πρωί.

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

23rd_ThiefΝέο Μέλος
26/11/2005, 21:50:31

Τώρα τελευταία, αρχίζω και κάνω συλλογή τα ποστ της Αφροδίτης, σ' εκείνα τα οποία αναφέρονται πλείστως οι λέξεις "κάποιος", "κάποια" & "κάποιοι"

Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις, πως η φίλη Αφροδίτη, εννοεί εμένα & την galadriel. Γιατί δεν βγαίνει να το πει ευθέως Ταμπουρωμένη την κόβω κι αυτή. Δεσμοελεύθερη.

Έ, ρε έρ'με Σολωμέ.

Απ' του Adminου βγαλμένη /
των μελών σου η μαγκιά /
κι ες αεί ταμπουρωμένη /
χαίρω, ω! χαίρε, κλειδαριά !

Deva Parinito

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - 23rd_Thief on 26/11/2005 22:04:47

26/11/2005, 22:25:25
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ/ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ/ΜΕΤΑΨΥΧΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ;

ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ...

..

RiechΝέο Μέλος
27/11/2005, 05:09:55
quote:
Αν υποψιαστώ, πως διάφορα μέλη μου κλέβουν το copyright των διαφόρων "πρωτότυπων" φράσεων που λέω ενίοτε, σας το λέω να το ξέρετε ... ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ !

Deva Parinito
Υ.Γ Η ΑΤΜΑ κάποτε σε κατ' ιδίαν συνάντηση μου είπε πως αυτή έστησε το esoterica. Κάν' τε την βρε παιδιά επίτιμο μέλος του φόρουμ σας να της φύγει ο νταλγκάς της !

Κάποτε στο τραγούδι του Εsoterica σου έγραψα:

Για ποιον είναι η Ασκητική
γι'αυτους που Ασκούνται
ή γι Αυτόν που τους Aσκει;

Οι αναδουλειές που λαμβάνουν μέρος στην ασκητική είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας σου να εμπνεύσεις πλέον εμπιστοσύνη στους συνομιλητές σου.Για να δεχτείς όμως εμπιστοσύνη πρέπει και να μπορείς να
χαρίσεις Εμπιστοσυνη.Απο μένα και την Άτμα δέχτηκες αρκετη.Το σπίτι μας το ανοίξαμε όπως και τις καρδιές μας σε σένα και σε πολλούς αλλους.Ποτε δεν σε αδικήσαμε και σε βοηθήσαμε και σε όσα ζητήματα είχαν να κάνουν εντός και εκτός forum esoterica.Kαι αυτό όχι γιατί ήσουν εναντίον της galandriel που όπως δηλώνεις όπου βρεθείς και οπου σταθείς ότι σε στρέψαμε εναντίον της,μιας και την galandriel την "έκραζες" πριν ακόμα μας γνωρισεις.Και βέβαια την έκραζες γιατί πίστευες ότι αυτά που έλεγε ήταν ανούσια.
Αν σε επηρεάσαμε εμείς τόσο βαθιά σημαίνει ότι δεν είσαι τόσο Συνειδητός όσο θα ήθελες να εισαι.Θα πρέπει μάλλον να συνεχίσεις την σχολή που άφησες στην μεση,γιατι μετά τις ασκήσεις μόνιμης απόκτησης συνείδησης του βάρους σου,ακολουθουν κι αλλες,πολυ πιο χρήσιμες και ουσιαστικές που εκτός από το να αποκρυσταλλώσουν τα διάφορα "εγώ" σου,θα σου προσφέρουν μια πρωτοφανή εκδήλωση ενός μόνιμου κέντρου βαρους,με αποτέλεσμα να νιώσεις ίσως αυτό που σου λείπει πολύ εντονα,Σταθεροτητα και Ενότητα.

Όταν αποκτήσεις αυτα,τοτε θα είσαι έτοιμος να γευτείς την χαρά να Εμπιστευεσαι,να Είσαι φιλος,να Είσαι Συζυγος,να Εισαι Καλός ή Κακός και όχι απλά να Γίνεσαι φιλος,εχθρος,καλος,κακος με τα δεδομένα της στιγμης.Ισως τότε ανακαλύψεις ότι εκτός από το να γινεσαι,που έτσι και αλλιώς συμβαίνει και το έχεις πολύ σωστά συνειδητοποιήσει ότι έτσι πράττουμε όλα τα τρικεντρα οντα,να αποκτήσεις και την δυνατότητα να Είσαι ένα πραγμα,μια γροθιά και από κει και πέρα ίσως να αποκτήσεις το δικαίωμα από τον Μεγάλο και Κοινό Δημιουργό Όλων μας να είσαι ο κανεις,ο πουθενά και το τίποτα αλλά και τα πάντα.

Δήλωσες πως οι άνθρωποι που έχουν διαγράφει χρησιμοποιούν 5-6 λογαριασμους.Σαφως και το κάνουμε αγαπητε.Συνεχιζουμε να προσφέρουμε
και να δεχόμαστε στο αγαπητό Esoterica.Βεβαίως προσωπικά έχω 7 λογαριασμους.Επτα εντελώς διαφορετικές προσωπικοτητες,οι πέντε από αυτές 1ης Βαθμιδος,και οι υπόλοιπες είναι νέα μέλη ακομα.Ποσταρουν αλλοι για μενα απλα εγώ γράφω τα κείμενα.Γνωριζεις μονάχα την μια.Αυτες οι διαφορετικές προσωπικότητες γράφουν με εντελώς διαφορετικό τροπο,με greeklish,σαν παιδακια,σαν σοβαροί αναζητητές κτλ.Αν δεν ήμουν αρκετά συγκροτημένος πραγματικά θα
μπαινόβγαινα στα τρελοκομεία της Μολδαβιας.Αλλα μου είναι εύκολο, μιας και αγαπητέ, στην γκουρτζιεφικη σχολή της Μαδρίτης κάναμε πολύ καλή Εργασια.Εγω λοιπόν, να 'μαι εδω,να προσφέρω όσα γνωρίζω και να μαθαίνω όσο αγνοω,μεσα από προσωπικότητες που δεν ενοχλούν κανένα και προσπαθούν να συμβάλλουν στην γενικότερη ανάπτυξη ενός διαδυκτιακου τόπου που βρίσκεται σε παρακμη.Δεν μπορείς να τους καταλάβεις ούτε εσυ,γιατι είναι χτισμένοι πάνω σε οτιδήποτε Δεν έχουμε συζητήσει..
Κάποτε είχα ρωτήσει αν θα δεχόσασταν το διαδικτιακο θάνατο σας και εσύ μου είχες πει,οτι ναι θα τον δεχομουν.Αλλα κοιτά τι εκανες.Οχι μόνο δεν δέχτηκες τον "θάνατο" του Deva-Parinito,αλλα οι πράξεις σου μέσα σ'αυτον τον τόπο στράφηκαν προς όλους όσους είχες πιει μια κανάτα κρασι.Και γνωρίζεις πολύ καλά γιατί έγινε αυτο.Γιατι και ο Deva αποτελεί τελικά ένα μικρό "εγώ" ανάμεσα στα άλλα που γνώρισα σε σένα, που δεν θέλει να πεθάνει.
Το χειρότερο είναι ότι κατέστρεψες τον πραγματικό Deva parinito που τόσο καιρό προσπαθούσες να φτασεις.Και τι εγινες;Η αρσενική διαδικτιακη galandriel, αλλα αγαπητέ, η galandriel θα παραμείνει για πάντα galandriel.Εσυ;Θα συνεχίσεις να τριγυρνάς μέσα στα φορούμ σαν πίθηκος, αφήνοντας Υπονοουμενα,και να μουρμουριζεις.Αυτα που κορόιδευες κανεις;Aυτα που εφτυνες;Θα συνεχίσεις να προσβάλλεις και να χτυπάς όλα τα ευτυχισμένα ζευγαράκια του Esoterica;Aυτο θα κανείς;
Που είναι ο Deva;

Ξέρεις φιλε,θυμαμαι τα πάντα από σενα,κινησεις,το ηχόχρωμα της φωνής σου,τις γκριμάτσες σου,σχεδον ότι έχεις πει μπροστά μου.Τα παντα.Βλεπεις,όσο μιλουσες,εγω ήμουν σιωπηλός και το μόνο που έκανα ήταν να σε κοιτω.Και να καταγραφω.Θυμαμαι τα παντα,απο όλες τις συναντήσεις μας ,ακόμα και τους θορύβους του περιβαλλοντος.Λες να μην θυμάμαι τι έχεις πει για τους ανθρώπους που γνώρισες από το φορουμ;Λες να έχω ξεχάσει πόσες χαρακτήρισες Π..... και πόσους θεωρείς απλά ηλιθιους;Λες να μην έχω μάθει ακόμα και τα πιο αποκρυφα..;Λες να μην πήγα στο σχολείο σου;Λες να μην επικοινώνησα με την σχολή της Αθηνάς να μάθω τις διάφορες με την δική σου;Tι με κάνει να μην τα έχω πει;

Ξέρεις τι είναι...το ξέρεις βαθιά μέσα σου...συναντάς κάθε πρωί την έλλειψη του στον καθρέπτη σου...είναι αυτό που το διακηρύσσεις ότι δεν "έχεις" όποτε μπορείς στο φόρουμ...

Ηθική...

Όχι των αλλων,οχι του διαμορφωμενου,οχι την ψευτοηθικη των κανόνων του εσωτερικά αλλά αυτήν την ηθική που την λέει και ο Γκουρτζιεφ και μάλλον δεν την γνωρίζεις ακομα.Ειναι η Ηθική που την "επιβάλλει" ο βαθμός συνειδητοτητας που έχεις κατακτήσει ως τριμυαλο Ον.Αυτη είναι η μόνη Ηθική που κρατά τα χείλη μου σε ακινησια.Και όχι μόνο...

Είμαι στην σιωπή όχι από Ενοχη,δεν πέφτω τόσο εύκολα στα κόλπα του νου,αλλα γιατί ότι και αν έκανες και ότι και να κανείς από δω και πέρα δεν κατάφερες να στερήσεις από την σωματοψυχη μου την χαρά της Εμπιστοσυνης,της Φίλιας και της Αγαπης.Γιατι ολα αυτα,αν τα διαθέτεις σαν ποιότητες δεν μπορούν να προδοθούν από τίποτα και από κανεναν.Σε αυτά θεωρώ τον Εαυτό μου "πλούσιο" και γι αυτό αγαπητέ φίλε μου,θα συνεχίσω να πιστεύω στους ανθρωπους.Δεν απογοητεύτηκα από σένα λοιπον.Ακομα σε Εμπιστευομαι.Ακομα σε Πιστευω.Η σύντροφος μου δεν διαφέρει από μένα.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν εμπιστεύεσαι, γι αυτό και δεν μπορείς να διατηρήσεις ούτε μια φιλια.Να τώρα κοιτά τι κανείς, χτυπάς εμας.Αλλα όμως, δεν μπορει.Θα υπάρχει μέσα σου κάποιου είδους συνειδησης.Γνωριζεις ότι δεν σου έχουμε κάνει τιποτα,εκτος από το να σε βοηθήσουμε και να σου φερθούμε φιλικα.Τι σε στρέφει εναντίον μας;Ή μάλλον Ποιος σε στρέφει εναντίον μας;Gνωριζεις;Σαφως και γνωριζεις...

Δεν πειράζει αγαπητέ ,έχουμε συνηθισει,παντα τα καλύτερα χτυπήματα έρχονται από τους φίλους...αλλά εμείς σου λέμε:

Βest of Deva Prinito:13/01/2005

quote:
Όμως εγώ θα σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι. Γιατί δεν προδίδεις εμένα, αλλά τον ίδιο σου το εαυτό, γιατί μέσα σου είσαι Θεός, αλλά δεν το γνωρίζεις. Γι’ αυτό εγώ θα πονάω για σένα περισσότερο και δεν θα σε προδώσω ακόμη και τώρα, που βρίσκεσαι σε τούτη την θέση...

Aς αφήσουμε λοιπόν αυτά τα "π_ _στικα" υπονοούμενα και τις Διαστρεβλωμένες δηλώσεις που Αποκαλύπτεις, αφού την φωνάρα εσύ την έχεις μιας και Δημιούργησες το Best of Deva Parinito και εσύ είσαι
αυτός που αναζητά διακρίσεις συντονιστή στο Μύθος και Θρησκεία.
Οσο αφορα το copyright εσυ εισαι ο ανθρωπος που ειπες στην Ατμα:

"Tα εχεις πει ολα.Φτιαξε ενα best of και συ και απολαυσε τις δαφνες σου."
Θυμασαι τι σου απαντησε η Ατμα;

Βλέπεις λοιπόν εγώ στα είπα όλα καθαρά και ξαστερα.Δεν έχω να κρύψω κατι.Σταματα λοιπόν να ενεργείς εναντίον της Άτμα που δεν σου έκανε τιποτα.Τα υπόλοιπα ,όπως σου είπα στο μέιλ που σου έστειλα εδώ και μέρες ,από κοντα.

Όπως σου είπαμε από την πρώτη μερα,σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και συγχαρητήρια για τον γάμο που κοινοποιησες πως θα πραγματοποιησεις.Σου εύχομαστε κάθε ευτυχία.

Ξέρω ότι θα απαντήσεις τεμαχίζοντας όλα αυτά που εγραψα,προσπαθωντας να βρεις τρύπες να τρυπωσεις.Και σου το λέω από τώρα ότι θα βρεις τρυπες.Γιατι γνωρίζω που τις αφησα.Κανε λοιπόν ό,τι νομιζεις.Δεν με νοιαζει.Δεν θα ξαναπαντησω.Ολα τα άλλα θα σου τα πω από κοντά.

αν και θα προτιμούσα να έκανες το εξής:

best of deva parinito:

quote:
16/04/2005

O έξυπνος άνθρωπος όταν συνειδητοποιήσει το σφάλμα του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να το αποδεχθεί. Αυτό, θα τον γλιτώσει από πολλές σκοτούρες...

Μετά, θα πρέπει να το αφήσει να υπάρξει μέσα του, χωρίς να ασχοληθεί μαζί του. Αυτό, θα τον γλιτώσει από το να επαναλάβει το ίδιο...

Εμείς δεν κάνουμε το εξής:
quote:

Όποιος με διαχωρίσει και με κατατάξει κάπου, ό,τι κι αν πει, βλακεία θα είναι, λάθος θα κάνει, και θα απέχει πολύ από ό,τι εγώ είμαι.

Eπειδη λοιπόν δεν σε ξερουμε,αλλα και επειδή δεν μας ξερεις,παψε να ασχολείσαι με την πάρτη μας.Η"μεταβιβαζόμενη συγγνώμη"
της galandriel "για οσα εχει κανει και δεν εχει κανει" εμεινε στα λογια,δεν την αναζητουμε.

Βρηκατε ο ενας τον αλλο,ασχοληθειτε λοιπον με αυτο.

Υ.Γ:Ποιον θα συναντησουμε σε λιγες μερες;Ξερεις;Εκτος από σενα..σκεψου.
Υ.Γ:Επίσης σκέψου γιατί δεν στο έστειλα στο μέiλ ολο αυτό.
Υ.Γ:Παρακαλώ όπως διαγράψετε τον λογαριασμό Reich.
Υ.Γ:Ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο η Άτμα ελαβε κωδικούς του λογαριασμού Praying Fairy.Ρωτα τον Deva,ηταν εδώ οταν το μάθαμε.
Υ.Γ:"ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ"
COPYRIGHT: MASTER OF THE SIXTH RAY,THE LORD MAITREYA

Ryche..
Γιατι αλλο ο πονηρός άνθρωπος
και άλλο ο Πονηρός άνθρωπος...

27/11/2005, 09:10:22
Ryche
quote:
Και σου το λέω από τώρα ότι θα βρεις τρυπες.Γιατι γνωρίζω που τις αφησα.Κανε λοιπόν ό,τι νομιζεις.Δεν με νοιαζει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

ΟΤΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ...ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ...ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ...ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΨΥΧΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ.

ΟΤΑΝ Η ΚΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ/ΤΙ/ΠΟΥ/ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ...ΤΥΦΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ:

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ...ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΕΠΙΔΕΣ.

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
Η ΛΕΠΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ.
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΔΥΟ ΦΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ.

ΤΥΦΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ FORUM:
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ/ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ:

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ.
ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΠΙΛΙΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΚΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑ Ε;

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...EMAIL...ΚΑΙ...ΑΠΕΙΛΕΣ.

ΤΥΦΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ...ΕΙΣΤΕ ΜΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ...ΠΟΥ...ΦΥΣΙΚΑ...ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΓΩ.

ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΙ...ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.
ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ...ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.
ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ...ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ.

Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται για να ξέρουμε που και με ποιους βαδίζουμε.
αυτό το κείμενο μπορεί να πάει στην σαλάτα ή όπου αλλού θέλει.
αυτά ήθελα να πω και αυτά είπα.
χωρίς ψίθυρο.

..

rizitisΜέλος
27/11/2005, 09:49:54
quote:
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

62 Μηνύματα Απεστάλη: 22/11/2005, 16:36:42

Ακολουθεί κεφάλαιο από το βιβλίο «ο Φυγάς»

«ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ»

«Ένας άνθρωπος ενθουσιώδης , ζωντανός , είναι σίγουρο ότι θα έχει πολυτάραχη ζωή.
Βέβαια η ζωή χρειάζεται αρμονία, γιατί αλλιώς χάνετε η ουσία και αρχίζει η ασυδοσία. Ένα κομμάτι σημαντικό της αρμονίας αυτής είναι και η λεγόμενη ηθική. Το ήθος του ανθρώπου ίσως να είναι και η ταυτότητα του. Το δακτυλικό αποτύπωμα της ψυχής που είναι σίγουρα διαφορετικό για κάθε άνθρωπο.

Όπως και να έχει πάντως η ηθική σίγουρα επηρεάζει την αρμονία της ζωής των ανθρώπων, τουλάχιστον εκείνων που προσπαθούν να φιλοσοφούν , να σκεφτούν και να ζουν με τα χτυπήματα της καρδιάς τους και όχι του ρολογιού τους!

Έτσι από μόνος του ο κάθε άνθρωπος δημιουργεί , σύμφωνα με το πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του και ηθικούς φραγμούς.
Ένας ηθικός φραγμός πχ είναι ότι ο γονιός αγαπάει τα παιδιά του , όχι όμως ερωτικά.
Ένας άλλος ηθικός φραγμός είναι ότι τουλάχιστον τους ανθρώπους που αγαπάμε , που εκτιμάμε ,που σεβόμαστε , που νιώθουμε φίλους , δεν θέλουμε το κακό τους ούτε χαιρόμαστε με αυτό αλλά το αντίθετο ακριβώς επιζητούμε για αυτούς και αν συμβεί μας χαροποιεί.
Υπάρχουν και άλλα πιο μεστά παραδείγματα αλλά και αυτά τα light πιστεύω ότι είναι αντάξια του προσδοκώμενου νοητικού συνειρμού που θέλουμε να εννοήσουμε.
Ουσιαστικά λοιπόν η ηθική του ανθρώπου , αν και ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο , είναι αυτή που μας επιτρέπει να έχουμε ,έστω και φαινομενικά , μια σχετική αρμονία στις σχέσεις μας. Όταν βέβαια υπάρχουν σχέσεις και για όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Όσο θα σκέφτομαι γιατί ζω , θα διαμορφώνω και την ηθική πάνω στην οποία θα ζω.
Θα βάζω τους φραγμούς που πρέπει , όχι επειδή πρέπει , αλλά γιατί έτσι χτυπάει η καρδιά μου.
Δεν είναι στέρηση ελευθερίας αυτό, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΗΣ!»

ΥΓ . το εκάστοτε ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί κάποιος άνθρωπος ,σε οποιοδήποτε ρόλο αυτός ο ίδιος το έχει τάξει να διαδραματίσει στην ζωή του , δεν παύει να είναι ένα ψυχικό αποτύπωμα της οντότητας που το χρησιμοποιεί.
Ηθικά είναι ταυτόσημο και παράλληλο με τα χτυπήματα της καρδιάς που πατάει ένα πλήκτρο ή μια πένα , ένα πινέλο κτλ.
Τα ψευδώνυμα δεν έχουν καρδιά ,σώμα ,νου, ψυχή , οι άνθρωποι έχουν…

ο ελάχιστος όλων

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.

---------------------------------------

ΥΓ. I Love you κάργα.!.

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

27/11/2005, 11:32:02
quote:

Τώρα τελευταία, αρχίζω και κάνω συλλογή τα ποστ της Αφροδίτης, σ' εκείνα τα οποία αναφέρονται πλείστως οι λέξεις "κάποιος", "κάποια" & "κάποιοι"

Έχω βάσιμες και ισχυρές ενδείξεις, πως η φίλη Αφροδίτη, εννοεί εμένα & την galadriel. Γιατί δεν βγαίνει να το πει ευθέως Ταμπουρωμένη την κόβω κι αυτή. Δεσμοελεύθερη.

Έ, ρε έρ'με Σολωμέ.

Απ' του Adminου βγαλμένη /
των μελών σου η μαγκιά /
κι ες αεί ταμπουρωμένη /
χαίρω, ω! χαίρε, κλειδαριά !

Deva Parinito

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - 23rd_Thief on 26/11/2005 22:04:47

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
ΑΓΝΗ ΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΜΕΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ,
ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΩ.
ΖΩ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.
ΕΓΩ ΑΝΑΣΑΙΝΩ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΗ.
Τ΄ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ
Η ΖΩΗ...ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...
ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΙΩΝΕΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

27/11/2005, 11:35:31
Να γκρινιάξω και γω τώρα?

quote:
Δεν απογοητεύτηκα από σένα λοιπον.Ακομα σε Εμπιστευομαι.Ακομα σε Πιστευω.Η σύντροφος μου δεν διαφέρει από μένα.

Απορίας άξιον λοιπόν πως ξεχυλίζετε από τρυφερότητα και τάσεις εναγκαλισμού ενός φιδιού που τρέφατε στον κόρφο σας... ή για να πω καλύτερα που του ανοίξατε το σπίτι όπως εσείς είπατε...

Αν δεν σας ήξερα θα το πίστευα αμέσως...
Μόλις πριν από ένα χρόνο δεν ήταν που με πετροβολάγατε χωρίς να με έχετε γνωρίσει από κοντά βασισμένοι ΜΟΝΟ σε υποψίες συνομοσίας?

Εσείς (και οι υπόλοιπες διπλές ταυτότητές σας) δεν είσασταν που μου κηρύξατε τον πόλεμο επειδή σε κάποιο τόπικ είχα αποδοκιμάσει τη στάση της Ατμας ξεχνώντας σε πόσα άλλα την είχα επιδοκιμάσει και την είχα στηρίξει?

Εσείς δεν είσασταν που μου χρεώσατε για δασκάλα ένα μέλος που βρήκε το κουράγιο απλά να σταθεί δίπλα μου σε αυτόν τον "πόλεμο"?
Τελικά ο χρόνος αγαπητοί Ryche και ATMA είναι ο καλύτερος δάσκαλος για να μας ανοίξει τα μάτια...

Ενα χρόνο μετά είμαι μόνη εδώ ... χωρίς την δασκάλα που εσείς για τους δικούς σας λόγους μου χρεώσατε... και εδώ είστε εσείς ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ και με τις υπόλοιπες ταυτότητές σας να συνεχίζουν το έργο τους...

Τι άλλο να πω? Χαίρομαι που δεν ανήκω σε καμμιά εσωτερική Σχολή...

quote:
Δεν πειράζει αγαπητέ ,έχουμε συνηθισει,παντα τα καλύτερα χτυπήματα έρχονται από τους φίλους...
Δεν ήξερες δε ρώταγες?Δεν χρειαζόταν να πας σε εσωτερική σχολή για να το μάθεις...
Ετσι δε την πάτησα και γω με τους κολλητούς σας?
Ετσι δεν την πάτησε και η Ατμα με τον τότε κολλητό της Greg?

Υ.Γ. Οι εσωτερικές σχολές δεν είναι πανάκεια στην ηλιθιότητα και στην ανωριμότητα... ούτε αποτελούν άλλοθι σοφίας...

Υ.Γ.2. Ατμα το τηλέφωνό μου το πήρες που το πήρες χρησίμοποίησέ το και καμμιά φορά... αλλιώς τι νόημα είχε?

(φτου γμτ πάλι χαλάστηκα με αυτά τα παλιά ξυνά σταφύλια)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
27/11/2005, 11:37:30
quote:

quote:

Deva Parinito

Κάποτε στο τραγούδι του Εsoterica σου έγραψα:

Για ποιον είναι η Ασκητική
γι'αυτους που Ασκούνται
ή γι Αυτόν που τους Aσκει;

Οι αναδουλειές που λαμβάνουν μέρος στην ασκητική είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας σου να εμπνεύσεις πλέον εμπιστοσύνη στους συνομιλητές σου.Για να δεχτείς όμως εμπιστοσύνη πρέπει και να μπορείς να
χαρίσεις Εμπιστοσυνη.Απο μένα και την Άτμα δέχτηκες αρκετη.Το σπίτι μας το ανοίξαμε όπως και τις καρδιές μας σε σένα και σε πολλούς αλλους.Ποτε δεν σε αδικήσαμε και σε βοηθήσαμε και σε όσα ζητήματα είχαν να κάνουν εντός και εκτός forum esoterica.Kαι αυτό όχι γιατί ήσουν εναντίον της galandriel που όπως δηλώνεις όπου βρεθείς και οπου σταθείς ότι σε στρέψαμε εναντίον της,μιας και την galandriel την "έκραζες" πριν ακόμα μας γνωρισεις.Και βέβαια την έκραζες γιατί πίστευες ότι αυτά που έλεγε ήταν ανούσια.
Αν σε επηρεάσαμε εμείς τόσο βαθιά σημαίνει ότι δεν είσαι τόσο Συνειδητός όσο θα ήθελες να εισαι.Θα πρέπει μάλλον να συνεχίσεις την σχολή που άφησες στην μεση,γιατι μετά τις ασκήσεις μόνιμης απόκτησης συνείδησης του βάρους σου,ακολουθουν κι αλλες,πολυ πιο χρήσιμες και ουσιαστικές που εκτός από το να αποκρυσταλλώσουν τα διάφορα "εγώ" σου,θα σου προσφέρουν μια πρωτοφανή εκδήλωση ενός μόνιμου κέντρου βαρους,με αποτέλεσμα να νιώσεις ίσως αυτό που σου λείπει πολύ εντονα,Σταθεροτητα και Ενότητα.

Όταν αποκτήσεις αυτα,τοτε θα είσαι έτοιμος να γευτείς την χαρά να Εμπιστευεσαι,να Είσαι φιλος,να Είσαι Συζυγος,να Εισαι Καλός ή Κακός και όχι απλά να Γίνεσαι φιλος,εχθρος,καλος,κακος με τα δεδομένα της στιγμης.Ισως τότε ανακαλύψεις ότι εκτός από το να γινεσαι,που έτσι και αλλιώς συμβαίνει και το έχεις πολύ σωστά συνειδητοποιήσει ότι έτσι πράττουμε όλα τα τρικεντρα οντα,να αποκτήσεις και την δυνατότητα να Είσαι ένα πραγμα,μια γροθιά και από κει και πέρα ίσως να αποκτήσεις το δικαίωμα από τον Μεγάλο και Κοινό Δημιουργό Όλων μας να είσαι ο κανεις,ο πουθενά και το τίποτα αλλά και τα πάντα.

Δήλωσες πως οι άνθρωποι που έχουν διαγράφει χρησιμοποιούν 5-6 λογαριασμους.Σαφως και το κάνουμε αγαπητε.Συνεχιζουμε να προσφέρουμε
και να δεχόμαστε στο αγαπητό Esoterica.Βεβαίως προσωπικά έχω 7 λογαριασμους.Επτα εντελώς διαφορετικές προσωπικοτητες,οι πέντε από αυτές 1ης Βαθμιδος,και οι υπόλοιπες είναι νέα μέλη ακομα.Ποσταρουν αλλοι για μενα απλα εγώ γράφω τα κείμενα.Γνωριζεις μονάχα την μια.Αυτες οι διαφορετικές προσωπικότητες γράφουν με εντελώς διαφορετικό τροπο,με greeklish,σαν παιδακια,σαν σοβαροί αναζητητές κτλ.Αν δεν ήμουν αρκετά συγκροτημένος πραγματικά θα
μπαινόβγαινα στα τρελοκομεία της Μολδαβιας.Αλλα μου είναι εύκολο, μιας και αγαπητέ, στην γκουρτζιεφικη σχολή της Μαδρίτης κάναμε πολύ καλή Εργασια.Εγω λοιπόν, να 'μαι εδω,να προσφέρω όσα γνωρίζω και να μαθαίνω όσο αγνοω,μεσα από προσωπικότητες που δεν ενοχλούν κανένα και προσπαθούν να συμβάλλουν στην γενικότερη ανάπτυξη ενός διαδυκτιακου τόπου που βρίσκεται σε παρακμη.Δεν μπορείς να τους καταλάβεις ούτε εσυ,γιατι είναι χτισμένοι πάνω σε οτιδήποτε Δεν έχουμε συζητήσει..
Κάποτε είχα ρωτήσει αν θα δεχόσασταν το διαδικτιακο θάνατο σας και εσύ μου είχες πει,οτι ναι θα τον δεχομουν.Αλλα κοιτά τι εκανες.Οχι μόνο δεν δέχτηκες τον "θάνατο" του Deva-Parinito,αλλα οι πράξεις σου μέσα σ'αυτον τον τόπο στράφηκαν προς όλους όσους είχες πιει μια κανάτα κρασι.Και γνωρίζεις πολύ καλά γιατί έγινε αυτο.Γιατι και ο Deva αποτελεί τελικά ένα μικρό "εγώ" ανάμεσα στα άλλα που γνώρισα σε σένα, που δεν θέλει να πεθάνει.
Το χειρότερο είναι ότι κατέστρεψες τον πραγματικό Deva parinito που τόσο καιρό προσπαθούσες να φτασεις.Και τι εγινες;Η αρσενική διαδικτιακη galandriel, αλλα αγαπητέ, η galandriel θα παραμείνει για πάντα galandriel.Εσυ;Θα συνεχίσεις να τριγυρνάς μέσα στα φορούμ σαν πίθηκος, αφήνοντας Υπονοουμενα,και να μουρμουριζεις.Αυτα που κορόιδευες κανεις;Aυτα που εφτυνες;Θα συνεχίσεις να προσβάλλεις και να χτυπάς όλα τα ευτυχισμένα ζευγαράκια του Esoterica;Aυτο θα κανείς;
Που είναι ο Deva;

Ξέρεις φιλε,θυμαμαι τα πάντα από σενα,κινησεις,το ηχόχρωμα της φωνής σου,τις γκριμάτσες σου,σχεδον ότι έχεις πει μπροστά μου.Τα παντα.Βλεπεις,όσο μιλουσες,εγω ήμουν σιωπηλός και το μόνο που έκανα ήταν να σε κοιτω.Και να καταγραφω.Θυμαμαι τα παντα,απο όλες τις συναντήσεις μας ,ακόμα και τους θορύβους του περιβαλλοντος.Λες να μην θυμάμαι τι έχεις πει για τους ανθρώπους που γνώρισες από το φορουμ;Λες να έχω ξεχάσει πόσες χαρακτήρισες Π..... και πόσους θεωρείς απλά ηλιθιους;Λες να μην έχω μάθει ακόμα και τα πιο αποκρυφα..;Λες να μην πήγα στο σχολείο σου;Λες να μην επικοινώνησα με την σχολή της Αθηνάς να μάθω τις διάφορες με την δική σου;Tι με κάνει να μην τα έχω πει;

Ξέρεις τι είναι...το ξέρεις βαθιά μέσα σου...συναντάς κάθε πρωί την έλλειψη του στον καθρέπτη σου...είναι αυτό που το διακηρύσσεις ότι δεν "έχεις" όποτε μπορείς στο φόρουμ...

Ηθική...

Όχι των αλλων,οχι του διαμορφωμενου,οχι την ψευτοηθικη των κανόνων του εσωτερικά αλλά αυτήν την ηθική που την λέει και ο Γκουρτζιεφ και μάλλον δεν την γνωρίζεις ακομα.Ειναι η Ηθική που την "επιβάλλει" ο βαθμός συνειδητοτητας που έχεις κατακτήσει ως τριμυαλο Ον.Αυτη είναι η μόνη Ηθική που κρατά τα χείλη μου σε ακινησια.Και όχι μόνο...

Είμαι στην σιωπή όχι από Ενοχη,δεν πέφτω τόσο εύκολα στα κόλπα του νου,αλλα γιατί ότι και αν έκανες και ότι και να κανείς από δω και πέρα δεν κατάφερες να στερήσεις από την σωματοψυχη μου την χαρά της Εμπιστοσυνης,της Φίλιας και της Αγαπης.Γιατι ολα αυτα,αν τα διαθέτεις σαν ποιότητες δεν μπορούν να προδοθούν από τίποτα και από κανεναν.Σε αυτά θεωρώ τον Εαυτό μου "πλούσιο" και γι αυτό αγαπητέ φίλε μου,θα συνεχίσω να πιστεύω στους ανθρωπους.Δεν απογοητεύτηκα από σένα λοιπον.Ακομα σε Εμπιστευομαι.Ακομα σε Πιστευω.Η σύντροφος μου δεν διαφέρει από μένα.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν εμπιστεύεσαι, γι αυτό και δεν μπορείς να διατηρήσεις ούτε μια φιλια.Να τώρα κοιτά τι κανείς, χτυπάς εμας.Αλλα όμως, δεν μπορει.Θα υπάρχει μέσα σου κάποιου είδους συνειδησης.Γνωριζεις ότι δεν σου έχουμε κάνει τιποτα,εκτος από το να σε βοηθήσουμε και να σου φερθούμε φιλικα.Τι σε στρέφει εναντίον μας;Ή μάλλον Ποιος σε στρέφει εναντίον μας;Gνωριζεις;Σαφως και γνωριζεις...

Δεν πειράζει αγαπητέ ,έχουμε συνηθισει,παντα τα καλύτερα χτυπήματα έρχονται από τους φίλους...αλλά εμείς σου λέμε:

Βest of Deva Prinito:13/01/2005

quote:
Όμως εγώ θα σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι. Γιατί δεν προδίδεις εμένα, αλλά τον ίδιο σου το εαυτό, γιατί μέσα σου είσαι Θεός, αλλά δεν το γνωρίζεις. Γι’ αυτό εγώ θα πονάω για σένα περισσότερο και δεν θα σε προδώσω ακόμη και τώρα, που βρίσκεσαι σε τούτη την θέση...

Aς αφήσουμε λοιπόν αυτά τα "π_ _στικα" υπονοούμενα και τις Διαστρεβλωμένες δηλώσεις που Αποκαλύπτεις, αφού την φωνάρα εσύ την έχεις μιας και Δημιούργησες το Best of Deva Parinito και εσύ είσαι
αυτός που αναζητά διακρίσεις συντονιστή στο Μύθος και Θρησκεία.
Οσο αφορα το copyright εσυ εισαι ο ανθρωπος που ειπες στην Ατμα:

"Tα εχεις πει ολα.Φτιαξε ενα best of και συ και απολαυσε τις δαφνες σου."
Θυμασαι τι σου απαντησε η Ατμα;

Βλέπεις λοιπόν εγώ στα είπα όλα καθαρά και ξαστερα.Δεν έχω να κρύψω κατι.Σταματα λοιπόν να ενεργείς εναντίον της Άτμα που δεν σου έκανε τιποτα.Τα υπόλοιπα ,όπως σου είπα στο μέιλ που σου έστειλα εδώ και μέρες ,από κοντα.

Όπως σου είπαμε από την πρώτη μερα,σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και συγχαρητήρια για τον γάμο που κοινοποιησες πως θα πραγματοποιησεις.Σου εύχομαστε κάθε ευτυχία.

Ξέρω ότι θα απαντήσεις τεμαχίζοντας όλα αυτά που εγραψα,προσπαθωντας να βρεις τρύπες να τρυπωσεις.Και σου το λέω από τώρα ότι θα βρεις τρυπες.Γιατι γνωρίζω που τις αφησα.Κανε λοιπόν ό,τι νομιζεις.Δεν με νοιαζει.Δεν θα ξαναπαντησω.Ολα τα άλλα θα σου τα πω από κοντά.

αν και θα προτιμούσα να έκανες το εξής:

best of deva parinito:

quote:
16/04/2005

O έξυπνος άνθρωπος όταν συνειδητοποιήσει το σφάλμα του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να το αποδεχθεί. Αυτό, θα τον γλιτώσει από πολλές σκοτούρες...

Μετά, θα πρέπει να το αφήσει να υπάρξει μέσα του, χωρίς να ασχοληθεί μαζί του. Αυτό, θα τον γλιτώσει από το να επαναλάβει το ίδιο...

Εμείς δεν κάνουμε το εξής:
quote:

Όποιος με διαχωρίσει και με κατατάξει κάπου, ό,τι κι αν πει, βλακεία θα είναι, λάθος θα κάνει, και θα απέχει πολύ από ό,τι εγώ είμαι.

Eπειδη λοιπόν δεν σε ξερουμε,αλλα και επειδή δεν μας ξερεις,παψε να ασχολείσαι με την πάρτη μας.Η"μεταβιβαζόμενη συγγνώμη"
της galandriel "για οσα εχει κανει και δεν εχει κανει" εμεινε στα λογια,δεν την αναζητουμε.

Βρηκατε ο ενας τον αλλο,ασχοληθειτε λοιπον με αυτο.

Υ.Γ:Ποιον θα συναντησουμε σε λιγες μερες;Ξερεις;Εκτος από σενα..σκεψου.
Υ.Γ:Επίσης σκέψου γιατί δεν στο έστειλα στο μέiλ ολο αυτό.
Υ.Γ:Παρακαλώ όπως διαγράψετε τον λογαριασμό Reich.
Υ.Γ:Ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο η Άτμα ελαβε κωδικούς του λογαριασμού Praying Fairy.Ρωτα τον Deva,ηταν εδώ οταν το μάθαμε.
Υ.Γ:"ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ"
COPYRIGHT: MASTER OF THE SIXTH RAY,THE LORD MAITREYA

Ryche..
Γιατι αλλο ο πονηρός άνθρωπος
και άλλο ο Πονηρός άνθρωπος...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ-ΜΟΙΑΖΟΥΝ Μ΄ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΓΕΡΜΕΝΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.
ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΚΙ Η ΑΤΜΑ ΘΕΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΠΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.
ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ.
ΔΑΚΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΩ. Η ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΕΝΙΟΤΕ.
Η ΑΝΟΗΣΙΑ; ΕΚΕΙ ΣΦΑΔΑΖΕΙΣ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.

Α.Ρ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΩ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΛΥΓΙΖΩ ΔΕΝ ΣΠΑΩ.