ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- What if this was a womens world??? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

e_shadow30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
noelΜέλος
03/06/2005, 18:49:20
παντως αν νομιζετε οτι δυσφυμω και βλαπτω το esoterica με οποιοδηποτε τροπο πειτε μου να μην ξαναμπω για το καλο του site.Σας ακουω῞
kswtikoulaΜέλος
03/06/2005, 18:54:19
Φίλε μου αν σκοπό έχεις να συμμετέχεις λέγοντας την άποψή σου χωρίς να προσβάλεις την προσωπικότητα που είναι πίσω από την οθόνη,
καλωσόρισες.
Αν θέλεις απλά να χλευάσεις άτομα για δικούς σου λόγους,
εσύ ποια πιστεύεις ότι θα είναι η προσφορά σου στο esoterica αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ?
Φιλκά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

03/06/2005, 18:54:26
quote:
να απολογηθω????να απολογηθω για πιο πραγμα επειδη ειπα την γνωμη μου?????εσυ το ακουσες????ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΗ
Μάλλον φταίμε όλοι

Α..... έτσι .. ναι το άκουσα.. φυσικά και το άκουσα..καθ` εικόνα και καθ`ομοίωσιν..

Νομίζω οτι εχω αρχίσει να γίνομαι ρεζίλι..

03/06/2005, 19:04:00
Αγαπητέ φίλε noel νομίζω οτι γνωρίζεις πολύ καλά την άποψη μου περι ``ελευθερίας του λόγου`` είσαι λοιπόν ελεύθερος να λές οτι θές ..αλλα να ξέρεις οτι απο τα λόγια σου θα κριθείς..
και οχι μόνο εσύ ..

Νομίζω οτι γίνομαι αντιληπτός...

undeafetedΜέλος
03/06/2005, 23:45:21
φευγοντας απο το site θα σας αφησω να καταλαβεται ποιος πραγματικα ειμαι και τι σκοπο εχω......θα μιλησω με μια εικονα που μου θυμιζει πιο πολυ απο ολα τον ιδιο μου τον ευατο

αΦιερωμενη σε ολα τα μελη του esoterica.gr

04/06/2005, 00:00:18
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ [ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ] ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΨΥΧΗ.
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

04/06/2005, 10:24:56
Αυτο το πραγμα χρειαζεταιεπειγοντως αισθητικο,οδοντιατρο,ενα καλο μανικιουρ και θα φτιαξει.Τωρα για το χρωμα δεν ξερω....
HermesΜέλος
04/06/2005, 12:57:51
Το σιγουρο για εμενα ειναι ενα...
Για την δικια μου ζωη...this is a womans world...
Αλλα μοναχα μιας...τι να κανεις την παγκοσμια κυριαρχια...οταν εχεις την δυναμη να εισαι Θεος στην ψυχη του ανθρωπου που εχεις ερωτευτει?

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
kswtikoulaΜέλος
04/06/2005, 19:58:17
quote:
τι να κανεις την παγκοσμια κυριαρχια...οταν εχεις την δυναμη να εισαι Θεος στην ψυχη του ανθρωπου που εχεις ερωτευτει?

Δίκιο έχεις.
Αλλά η παγκόσμια κυριαρχία έίναι από αρχαιοτάτων χρόνων ο καημός των μεγάλων αντρών.
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

05/06/2005, 09:00:05
Αλλά η παγκόσμια κυριαρχία έίναι από αρχαιοτάτων χρόνων ο καημός των μεγάλων αντρών.
"γνώρισα" έναν τόσο σημαντικό άντρα,που είχε την υποστήριξη και την ώθηση απο μιά τόσο σπουδαία γυναίκα με το όνομα ολυμπιάς.....

η σκέψη είναι ίδια όταν έχει σκοπό να επιτελέσει,είτε σε γυναικείο ,είτε σε αντρικό μυαλό.....

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS