ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/01/2010, 08:56:14
Αγαπητοί φίλοι, καλά θα ήταν να αποφύγουμε την σύγχιση....Κομμάτια
και τμήματα του Θεού είμαστε,έγραψα, προερχόμενοι εξ Αυτού, πως να είναι κανείς σκληρός με τον εαυτό του και δη ο Θεός;
Ή μη μόνον για καλό....Όπως η θεραπεία, ή η ωρίμανση..
"Όποιος με αγαπάει, με κάνει και κλαίω κι όποιος δεν με αγαπάει, με κανει και γελάω", λέει η παροιμία...Έχουμε την ωριμότητα, να δούμε το καλό μας, ή θα κάνουμε και πάλι τα παιδιά, που θέλουν μόνο παιχνίδι;;
ar_iaΜέλος
05/01/2010, 09:30:21
quote:
trexa

"Όποιος με αγαπάει, με κάνει και κλαίω κι όποιος δεν με αγαπάει, με κανει και γελάω", λέει η παροιμία...

Μπούρδες, αυτούς που αγαπάμε θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι και ποτέ δεν πρέπει να τους κάνουμε να κλαίνε αλλιώς είναι αγάπη ημιτασιόν!

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

05/01/2010, 10:42:33
Αγαπητή μου ar_ia,ξέρεις πολυ καλά, πως λέω, ότι στην εποχή μας, οι σχέσεις είναι επιδερμικές και γι αυτό το γέλιο είναι κάτι σαν... τσίχλα, ενώ, μας είναι δύσκολο να δεχτούμε την επιπολαιότητα, που προκύπτει απ την ταχύτατη και γεμάτη άχρηστες κινήσεις ζωή μας...Ρε φιλαράκι, δεν ζούμε σήμερα, υπηρετούμε,δε καθόμαστε όμως να αντιμετωπίσουμε το κόστος των ενεργειών μας στην ζωή μας αυτή και να δούμε αν πάμε καλά....
Για να γίνει ο άλλος ευτυχισμένος, πρέπει να αντέχει την αλήθεια, γιατί αυτή υπάρχει άσχετα απο το πόσο τη βλεπουμε εμείς, θολωμένοι απο τις προσδοκίες μας.
Γιατί καλέ μου DPJ10, πιστεύεις ότι αυτο που ήθελε ο Θεός ήταν να θυσιάσει τον Υιό Του; Ήταν μια πράξη προς τον άνθρωπο και απελευθερωτική του προβάτου του χαμένου...Έπρεπε να γίνει για να γυρίσουν οι άσωτοι....Όχι απαραίτητα με όλες τις έννοιες να μας εκπροσωπούν..Η άγνοια και η παιδική μας αντιμετώπιση των πραγματων, λόγω της βιασύνης μας, δεν μας αφήνουν να δούμε ποιοί και τι είμαστε...Αλλα, πλέον, ο νούς μας, το μυαλό μας, μπορεί να καταλάβει..Ξέρει περισσότερα....
05/01/2010, 10:56:05
quote:

quote:
trexa

"Όποιος με αγαπάει, με κάνει και κλαίω κι όποιος δεν με αγαπάει, με κανει και γελάω", λέει η παροιμία...

Μπούρδες, αυτούς που αγαπάμε θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι και ποτέ δεν πρέπει να τους κάνουμε να κλαίνε αλλιώς είναι αγάπη ημιτασιόν!

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

Φίλη Aria..έχουμε πολλάκις αναλύσει τι εστί αγάπη!

Δυστυχώς οι θρησκείες μιλούν για κάτι , το οποίο δεν έρχεται μέσα απο ηθικούς προστακτικούς κώδικες και δεν είναι καθόλου απρουπόθετο..!

Ανάρτησε ένα θέμα ...με το τι εστί αγάπη και κει θα δείς τι γλέντι θα γίνει..έχει να πέσει πολύ γέλιο φίλη μου..ΠΟΛΥ!!!

soul

05/01/2010, 11:40:57
Αγαπητέ trexagireve, αντί να γίνεσαι δυσάρεστος με πικρές αλήθειες γιατί δεν τους λες γλυκά ψέματα να χαρούν?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

ar_iaΜέλος
05/01/2010, 12:03:46
quote:
Εαρινός

Δυστυχώς οι θρησκείες μιλούν για κάτι , το οποίο δεν έρχεται μέσα απο ηθικούς προστακτικούς κώδικες και δεν είναι καθόλου απρουπόθετο..!

Ανάρτησε ένα θέμα ...με το τι εστί αγάπη και κει θα δείς τι γλέντι θα γίνει..έχει να πέσει πολύ γέλιο φίλη μου..ΠΟΛΥ!!!

Τι να ανοίξω καλέ μου Εαρινέ?
Σάμπως δεν ξέρω και ξέρεις τι θα μας πουν?
Γι αυτούς η αγάπη βρίσκεται μέσα στα γνωστά σεντόνια που μας ποστάρουν συνεχώς και μέσα από εκεί ψάχνουν να βρουν το νοημά της. Και το αστείο είναι πως νομίζουν ότι το έχουν βρει.Δεν είδες πόσο καλά νομίζουν πως ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ρημαδολέξη? Δεν βλέπεις με τι πάθος την εφαρμόζουν εδώ μέσα κάθε τρεις και λίγο?
Δεν πάει το μυαλό τους να κοιτάξουν απλά μέσα στην καρδιά τους, ψιλά γράμματα βλέπεις.....
Και βέβαια δικαιωμά τους είναι να την μεταφράζουν όπως τους κάνει κέφι, απλά είναι εντελώς γελοίο που προσπαθούν να μας πείσουν κι εμάς για το μεγαλείο της θρησκείας τους και την ¨Αγάπη¨της!

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

Edited by - ar_ia on 05/01/2010 12:09:49

05/01/2010, 14:30:18
quote:

quote:
Εαρινός

Τι να ανοίξω καλέ μου Εαρινέ?
Σάμπως δεν ξέρω και ξέρεις τι θα μας πουν?
Γι αυτούς η αγάπη βρίσκεται μέσα στα γνωστά σεντόνια που μας ποστάρουν συνεχώς και μέσα από εκεί ψάχνουν να βρουν το νοημά της. Και το αστείο είναι πως νομίζουν ότι το έχουν βρει.Δεν είδες πόσο καλά νομίζουν πως ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ρημαδολέξη? Δεν βλέπεις με τι πάθος την εφαρμόζουν εδώ μέσα κάθε τρεις και λίγο?
Δεν πάει το μυαλό τους να κοιτάξουν απλά μέσα στην καρδιά τους, ψιλά γράμματα βλέπεις.....
Και βέβαια δικαιωμά τους είναι να την μεταφράζουν όπως τους κάνει κέφι, απλά είναι εντελώς γελοίο που προσπαθούν να μας πείσουν κι εμάς για το μεγαλείο της θρησκείας τους και την ¨Αγάπη¨της!

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

Edited by - ar_ia on 05/01/2010 12:09:49

Προσωπικά Άρια , θα μπορούσα και μπορώ να δώ , ως μια προσωπική ανάγκη και "αλήθεια" του κάθε ανθρώπου να πιστεύει για δικούς του λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ , όπου νομίζει και το έχω ξανα-πεί καλά κάνει ..!

Αλλα απο αυτό ... μέχρι του να προσπαθούν να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τα της ανθρώπινης φύσης και καταστατικότητάς της .. έχει τεράστια διαφορά!

Το κακό ξέρεις ποιό είναι:"Ότι δεν παραδέχονται τίποτα"...βρίσκονται σε μια κατάσταση που τους κρατάει δέσμιους και καθηλωμένους...ακόμα και όταν τους πείς κάτι εύκολο για να το αντιληφθούν -και το καταλαβαίνουν- εκνευρίζονται και βλέπουν παντού Χριστιανο-μαχους..!

Κατα τ'αλλα η αλήθεια αποτελεί μια προσωπική τους υπόθεση -βιωματικού χαρακτήρα- και συντονίζεται απόλυτα , με τα όσα έχει συγκροτηθεί η νοησή τους και θεωρεί αληθή η ίδια και αυτό -δυστυχώς- δεν πρόκειται ποτέ ν'αλλάξει...υπάρχει ο θεματοφύλακς του νού τους , που δεν αφήνει οτιδήποτε που δεν είναι συμβατό με τα δεδομένα του .. έστω να ακουσθεί!

soul

05/01/2010, 18:14:38
Προσωπικά φίλε μου Εαρινέ,απορώ πως παρά το τόσες φορές αιτηθέν, όπως σταματήσεις να διακρίνεις και να θεωρείς κάποιους ανθρώπους,
απο άλλους και δη τους περισσότερους,αφού είναι η πλειοψηφία των συμπατριωτών δσου,συνεχίζεις ...ακάθεκτος, την ...ωραιοποίηση σου.....
Για πές μας φίλε μου, πως ορίζεται επιστημονικα η αγάπη, για να δούμε τι λένε οι θρησκείες τι ο καθένας και τι η επιστήμη...Να δούμε που διαφέρουμε..Ούτε την αγάπη δεν μπορούμε να έχουμε κοινή; Αυτό είναι θέση, όχι άποψη και συγκεκριμένη θέση.Κάτι απο ένα άσχημο παρελθόν της ανθρωποτητας...Απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.....
Αλά,ρε φίλε, ειλικρινά, χωρίς τη διάκιση σου, δεν έχεις άποψχη ή ότι άλλη γνώμη;Μόνο η κρίση σου, η χολή σου, για τους χριστιανούς;Είναι φοβερό..Χωρίς τον χριστιανισμό, δεν προσδιορίζεσαι με τίποτες;....Απλά, πιο έξυπνος απο του χριστιανούς;
Χωρίς τους χριστιανούς, επαναλαμβάνω, δεν προσδιορίζεσαι ή δεν μπορείς χωρις να τους προσδιορίζεις;
Συγνώμη και πάλι,αλλά απο διακρίσεις φέρνει, κάτι απο ..απαρτχάιντ..Για δές το λίγο το ζήτημα....
΄Εχει καταντησει πληκτικό,ανιαρό, πρέπει να το δεις..Λέει ο άνθρωπος μια φορά τη γνώμη του και καταλογίζεται η ανάλογη δημοκρατικότητα των θέσεων του..Εσύ με το ζόρι, όλοι να δεχτούμε την άποψη σου...ζίγκ χάιλ!!!Τι λές,όλοι οι χριστιανοί,σαπούνια στο...Άουσβίτς;...
Απλά η κρίση σου για τους χριστιανούς και τις θέσεις τους...Αυτή είναι η ζωή σου; Οι χριστιανοί;...Έ τότε, να είσαι ευχαριστημένος και να μιλάς με καλά λόγια γι αυτούς..Χάρη σε αυτους αναπνέεις,οπως δείχνεις...
Αυτές οι κρίσεις ...ψυχοπαθολόγου,δε, είναι σπαρταριστότατες!!!!Πάς για ρεκόρ!!!
05/01/2010, 18:22:31
.....Την ......καταστατικότητα σου!!!!!....
05/01/2010, 18:26:34
Καλα για το άν ο άνθρωπος είναι δημιουργία ή δημιουργική αντιγραφή, καλέ μου Εαρινέ ξέρω...Ας μη σε ρωτήσω...Το έχεις ..ζωγραφίσει, ΑΝΆΓΛΥΦΑ!!!
05/01/2010, 21:22:56
Τι έγινε βρέ.. ολοι εδώ τι τρεχαγύρευε, τι εαρινός, τι ευρωπαίος, τι άρια, μιμόζα, μακφορ D.P.J. 10 χαμός στο ίσωμα..

Φίλε τρεχαγύρευε ο Γιαχβέ είναι ενα κομμάτι του Θεού?
Δεν ξέρω παιδιά εχω χάσει τον μπούσουλα.
Ωστε έτσι ευρωπαίε ο Σβάμπε??

Πάρτε ενα.. γιορτάζω αυριο..

Edited by - allzzaro on 05/01/2010 21:28:58