ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αριστεροχειρία - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αριστεροχειρία - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

mystic56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/10/2004, 17:44:12
ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ
ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΤΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
ΠΟΔΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ?

endoramaΜέλος
14/10/2004, 23:04:18
quote:
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΤΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
ΠΟΔΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ?
ο φιλαθλος
αυτα τα ευτραπελα δημιουργουνται απο την μανια των γονεων να κανουν τα παιδια τους να χρησιμοποιουν το "καλο" χερι

και το μονο που καταφερνουν ειναι να ζορισουν/βασανισουν τα παιδια τους κανοντας τα κατι που δεν ειναι
δεξιοχειρες δηλαδη

we'll all take turns
i'll get mine, too

mysticΜέλος
15/10/2004, 10:52:47
Καλημέρα σε όλους.
Βρήκα κάποια ενδιαφέροντα links.

http://www.indiana.edu/~primate/left.html
Ναι λοιπόν ο Μ.Αλέξανδρος ήταν αριστερόχειρας! Για να δούμε θα το προβλέψουν στην ταινία τους οι Αμερικάνοι;

http://www.nibs.com/Left-hand%20writers.htm
Εσείς με ποιο τρόπο γράφετε; Εγώ πάντως με τον πρώτο.

http://www.left-handersday.com/
Το ξέρατε ότι υπάρχει ΄΄μέρα των αριστερόχειρων΄΄ (left handers day)
Άντε ένας λόγος για ένα δώρο παραπάνω

Φτου!!! Την χάσαμε!!!

16/10/2004, 19:59:19
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ

mysticΜέλος
25/10/2004, 10:58:02
Αγαπητε Open Mind σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Θα με ενδιέφερε να ξέρω τον συγγραφέα για να το βρω πιο εύκολα.

25/10/2004, 20:33:05
ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ =ART OF TEXT
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ=ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ ΜΕΣΟ ΤΕΣΤ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ

mysticΜέλος
26/10/2004, 10:32:32
Σε ευχαριστώ φίλε Open Mind για την γρήγορη και κατατοπιστική απάντησή σου.
Έχω παιδάκι[:), και σίγουρα θα αγοράσω το βιβλίο. Αν και μάλλον από ότι έχω αντιληφθεί και το μικρό μου αριστερόχειρας θα γίνει.
Είναι μια καλή πρόταση δώρου και ξέρω σε ποιον θα απευθυνθώ.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''

OBSERVERΝέο Μέλος
02/11/2004, 20:44:25
Παιδια έχετε ακόμα μία αριστερόχερη στην παρέα σας.
Αυτο που θα ήθελα να πω είναι ότι αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες όλοι οι άνθρωποι έχουμε προσαρμοστικότητα. Εγώ, για παράδειγμα, ενώ γράφω αποκλειστικά με το αριστερό (όπως και τα περισσότερα πράγματα που κάνω), το ποντίκι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το αριστερό με τίποτα, μάλλον γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς από την αρχή και δεν συνάντησα καμία δυσκολία στον χειρισμό του. Επίσης, αντίθετα με τα χέρια, όσον αφορά τα πόδια, έχω περισσότερη δύναμη στο δεξί (είμαι ένα τέρας της φύσης?). Δυσλεκτική δεν υπήρξα ποτέ, ίσα ίσα ήμουν η "σπασίκλας" της ορθογραφίας και της "ρητορικής" στο δημοτικό, (καλλιτεχνική φύση μάλλον είμαι όμως). Επίσης, ο αδελφός μου και τα 2/3 από τα ξαδέλφια μου είμαστε αριστερόχειρες ενώ οι μαμάδες μας δεξιόχειρες!!Σίγουρα η κληρονομικότητα παίζει ρόλο λοιπόν, αλλά σε μας με ποιό τρόπο?
Οσο για το γράψιμο, γυρίζω το τετράδιο 90 μοίρες για να γράψω άνετα χωρίς να μουτζουρωθώ. Αλλωστε είναι η μόνη στάση που με βολεύει (και εδώ ακόμα προσαρμόσθηκα)!!

endoramaΜέλος
03/11/2004, 01:32:06
γεια σου OBSERVER
quote:
το ποντίκι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το αριστερό με τίποτα,

το ποντικι ειναι αμαρτωλη ιστορια
προσωπικα το χρησιμοποιω μονο με το αριστερο

ομως μερικες φορες πρεπει να αλλαζω και τα κουμπια (κλικ με το δεξι κουμπι) οχι γιατι δεν με βολευει αλλα επειδη παταω συνεχεια το λαθος κουμπι
και οταν δεν κουμπωνει το κουμπι ξεκινουν τα νευρα.

quote:
Οσο για το γράψιμο, γυρίζω το τετράδιο 90 μοίρες για να γράψω άνετα χωρίς να μουτζουρωθώ.
μαλλον εμεις οι αριστεροχειρες θα πρεπει να χαραζουμε σε πηλινες πλακες για να μην γεμιζουμε μελανια

αλλα τωρα που το σκεφτομαι ισως οι υπολογιστες να δημιουργηθηκαν για να μην λερωνομαστε με μελανια

απλα οι υποχθονιοι δεξιοχειρες διαμορφωσαν τα πληκτρα αναποδα για να μας μπερδεψουν.

quote:
Επίσης, ο αδελφός μου και τα 2/3 από τα ξαδέλφια μου είμαστε αριστερόχειρες ενώ οι μαμάδες μας δεξιόχειρες!!Σίγουρα η κληρονομικότητα παίζει ρόλο λοιπόν, αλλά σε μας με ποιό τρόπο?

δεν ξερω
κανενας απο τους γονεις μου δεν ειναι αριστεροχειρας και ομως εγω βγηκα "αναποδος"
το ιδιο και ο αδερφος μου

το ιδιο συμβαινει με αρκετα ξαδερφια μου

μυστηρια πραγματα

we'll all take turns
i'll get mine, too

mysticΜέλος
03/11/2004, 14:46:06
Καλώς ήρθες στην παρέα μας OBSERVER,

quote:
το ποντίκι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το αριστερό με τίποτα, μάλλον γιατί δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς από την αρχή και δεν συνάντησα καμία δυσκολία στον χειρισμό του.

Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό endorama, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ποντίκι με το δεξί χέρι καθόλου. Μάλιστα στο σπίτι και στην δουλεία μοιράζομαι το pc με δεξιόχειρες και έτσι για να μην τσακονώμαστε έμαθαν να χρησιμοποιούν το ποντίκι με το αριστερό.

quote:
μαλλον εμεις οι αριστεροχειρες θα πρεπει να χαραζουμε σε πηλινες πλακες για να μην γεμιζουμε μελανια

Πολύ καλό!!!

quote:
Επίσης, ο αδελφός μου και τα 2/3 από τα ξαδέλφια μου είμαστε αριστερόχειρες ενώ οι μαμάδες μας δεξιόχειρες!!

Εγώ είμαι η μοναδική αριστερόχειρας σε ένα σόι δεξιόχειρων!

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
03/11/2004, 18:37:18
ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΙ ΜΕ
ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟ
ΣΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΑΠΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΧΕΙΡΑΣ

PeronosporosΜέλος
08/01/2006, 20:05:20
Ας γελάσουμε λίγο...
Πέστε μου τί έγινε εδω πέρα γιατί δεν νιώθω πολύ καλά
Ρίξτε μια ματιά σε ένα παλιότερο πόστ μου εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=6&TOPIC_ID=7402 το οποίο και παραθέτω
quote:
Απεστάλη: 28/11/2005, 09:20:29 by Peronosporos

quote:
peronospore,να διαβάζεις καλύτερα τι λέω.Αυτό που είπα, διευκρίνησα ότι είναι η προσωπική μου άποψη.Δεν μπορείς λοιπόν να με κατηγορείς επειδή τολμώ να πώ τη σκέψη μου,αλλά μπορώψ να σε κατηγορήσω εγώ επειδή σου λείπει το θάρρος να πείς τη δική σου.

22 κόψε τις βλακείες, το έχω πεί 500 τουλάχιστον φορές ότι εγώ νομίζω ότι το 2008 θα γίνουν όλα αυτά και όχι νωρίτερα... Υπάρχουν πειστήρια και στο προφητείες αγίων Νο3.
Βεβαίως αν δεν κατάλαβα κάτι από την παράγραφο που παράθεσα στο προηγούμενο Post μου να μου πείς. Εγώ σε είδα να "προβλέπεις" πόλεμο μέσα στον επόμενο μήνα περίπου.
Εγώ προβλέπω λοιπόν σεισμό στα κύθηρα μέσα στον επόμενο μήνα εντάσεως 6.7 ρίχτερ. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε????
Δεν είμαστε καζαμίας εδώ μέσα, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

Edited by - Peronosporos on 28/11/2005 09:26:05

Τελικά η τύχη παίζει πολύ παράξενα παιχνίδια....
Ελπίζω να μην μου κάνει μήνυση το ελληνικό κράτος....
Νούμερα τζόκερ από βδομάδα

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

angiΜέλος
08/01/2006, 20:22:16
Αγαπητε μου Περονοσπορε,
εγω επαθα σοκ σημερα (παρολο που δεν καταλαβαμε εδω το σεισμο).
3 φορες ξυπνησα κατα τη διαρκεια της προηγουμενης νυχτας.
Οταν ξανακοιμομουν, εβλεπα στο ονειρο μου οτι προσπαθουσα να
πεισω διαφορους γνωστους μου οτι θα γινει σεισμος!!!
Διαφορετικα ονειρα, αλλα με το κυριο θεμα τον σεισμο!!
Μηπως αναφερθηκε τιποτα χθες, στα ΜΜΕ, και περασε στο υποσυνειδητο μου;

www.myhoroscope.gr

08/01/2006, 20:59:00
quote:
Ας γελάσουμε λίγο...
Πέστε μου τί έγινε εδω πέρα γιατί δεν νιώθω πολύ καλά
Ρίξτε μια ματιά σε ένα παλιότερο πόστ μου εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=6&TOPIC_ID=7402 το οποίο και παραθέτω

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Απεστάλη: 28/11/2005, 09:20:29 by Peronosporos

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
peronospore,να διαβάζεις καλύτερα τι λέω.Αυτό που είπα, διευκρίνησα ότι είναι η προσωπική μου άποψη.Δεν μπορείς λοιπόν να με κατηγορείς επειδή τολμώ να πώ τη σκέψη μου,αλλά μπορώψ να σε κατηγορήσω εγώ επειδή σου λείπει το θάρρος να πείς τη δική σου.

22 κόψε τις βλακείες, το έχω πεί 500 τουλάχιστον φορές ότι εγώ νομίζω ότι το 2008 θα γίνουν όλα αυτά και όχι νωρίτερα... Υπάρχουν πειστήρια και στο προφητείες αγίων Νο3.
Βεβαίως αν δεν κατάλαβα κάτι από την παράγραφο που παράθεσα στο προηγούμενο Post μου να μου πείς. Εγώ σε είδα να "προβλέπεις" πόλεμο μέσα στον επόμενο μήνα περίπου.
Εγώ προβλέπω λοιπόν σεισμό στα κύθηρα μέσα στον επόμενο μήνα εντάσεως 6.7 ρίχτερ. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε????
Δεν είμαστε καζαμίας εδώ μέσα, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

Edited by - Peronosporos on 28/11/2005 09:26:05

Τελικά η τύχη παίζει πολύ παράξενα παιχνίδια....
Ελπίζω να μην μου κάνει μήνυση το ελληνικό κράτος....
Νούμερα τζόκερ από βδομάδα

Περονόσπορε...Για τσέκαρε λίγο το γενεαλογικό σου δέντρο!! Καμιά συγγένεια με γνωστό σόι πολιτικών από την Κρήτη μήπως; (Ναι, ναι, ΑΥΤΟΣ με το τικ κι ονόματα δε λέμε! )

Ή μήπως είσαι όντως ο agent Smith και κάνεις τώρα τον...Κινέζο;

nossoforosΜέλος
08/01/2006, 21:35:35
καμιά συγγένεια με Νοστράδαμο?
Ιωάννη?
μήπως να γράψεις κανένα βιβλίο?
κάτι σαν..."Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PERONOSPOROU"?
να ξέρουμε να προφυλαχτούμε ρε παιδάκι μου...

Never Leave Me...

08/01/2006, 23:51:11
LOL! Φοβερό! Θα πεις κάτι και για μένα;! Πληρώνω καλά!

Σοβαρά τώρα... ο 22 μπορεί να στα χώσει άνετα μετά από αυτό!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

PeronosporosΜέλος
09/01/2006, 08:52:04
Durden δεν ξέρω να φέρνω από Κρήτη μεριά (πάντως ψηλό δεν με λένε )
Μάλλον είμαι ο Agent smith....

quote:
καμιά συγγένεια με Νοστράδαμο?
Ιωάννη?
μήπως να γράψεις κανένα βιβλίο?
κάτι σαν..."Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PERONOSPOROU"?
να ξέρουμε να προφυλαχτούμε ρε παιδάκι μου...
Να πάρει δεν υπάρχει και Γιάννης στο σόι, ούτε Γάλλοι είμαστε γμτ...

quote:
LOL! Φοβερό! Θα πεις κάτι και για μένα;! Πληρώνω καλά!

Σοβαρά τώρα... ο 22 μπορεί να στα χώσει άνετα μετά από αυτό!

Ασήμωσε κυρά να σου πώ την τύχη σου να σου πώ το ριζικό σου

09/01/2006, 11:37:15
περονοσπορε μετα απο την επιτυχια που ειχες στην προβλεψη με αναγκαζεις να σε αποκαλυψω για να καλυφθω δεν θα πω ποιο απο τα παρακατω σε καλυπτει αλλα οι συμφοριτες θα καταλαβουν

1)εχεις οπλα τεσλα που προκαλουν σεισμο τον σεισμο τον εκανες εσυ και εχεις στηλει στην κυβερνηση τα αιτηματα σου για να μην υπαρξη συνεχεια

2)εισαι σε οργανωση που σκοπο εχει να καταπνηξει τις οποιες φωνες αυτων που ερμηνευουν τις προφητειες και προκαλεσατε εσεις τον σεισμο
(κλεψατε απο τον 1) το οπλο τεσλα που ειχε)

3)εισαι εξωγηινος που εχει μπει σε μια οργανωση που σκοπο εχουν να
καταπνηξουν τις οποιες φωνες αυτων που ερμηνευουν τις προφητειες
για να μην πιστευει ο κοσμος και να ερθετε εσεις οι εξωγηινοι και να
κατακτησετε τον κοσμο (ο σεισμος εγινε με οπλα που εχεις στο σκαφος σου)

4)εισαι παλιοημερολογητης τωρα για το αν εχεις προφητικο χαρισμα δεν μας νοιαζει γιατι δεν εισαι δικος μας το πως βρηκα οτι εισαι παλιοημερολογητης
με το δικο μας ημερολογιο εχεις πεσει εξω απο τις προβλεψεις σου για τον μηνα ιανουαριο ενω για το δικο σας ημερολογιο οχι

5)εισαι ενας τυχερος ατυχος,την ωρα που εγραφες την προφητεια
δεν εγραφες και ενα τζοκερ; λιγες φορες καποιος εχει τετοια εμπνευση και εσυ την αφησες να παει χαμενη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

GDS1Μέλος
09/01/2006, 12:09:23
χαχαχαχαχα

Φοβερός....

Περονόσπορε ήδη έχεις μεταφερθεί η προφητεία σου σε άλλο φόρουμ "περί προφητειών" και συζητιέται η αγιοποίηση σου.......

κανένα νουμεράκι θα πείς, κληρώνει και το ΤΖΟΚΕΡ....

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

PeronosporosΜέλος
09/01/2006, 15:43:41
Gigenis προφανώς συμβαίνει το 1 και το 3 μαζί. Είμαι ένας εξωγήινος που η φυλή του κατέχει όπλα τέσλα και ήρθα από τον Ορίωνα για να καθυποτάξω του μιαρούς γήινους που τόσο τολμούν να αντιστέκονται μουχαχαχαχα, μουχαχαχαχα

quote:
Περονόσπορε ήδη έχεις μεταφερθεί η προφητεία σου σε άλλο φόρουμ "περί προφητειών" και συζητιέται η αγιοποίηση σου.......

κανένα νουμεράκι θα πείς, κληρώνει και το ΤΖΟΚΕΡ....

Τέλεια, τώρα που έρχονται οι απόκριες θα κυκλοφορώ και με γιαλαντζί φωτοστέφανο. (έκανα αίτηση για κανονικό αλλά θα μου το δώσουν από του χρόνου. Καταραμένη γραφειοκρατεία έφτασε και στον παράδεισο ). Νά στε καλά ρε παιδιά....