ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Κostakourtas60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
ΚostakourtasΜέλος
04/09/2013, 00:14:43
quote:

Χρίστο , έχεις την ειλικρινή συμπάθεια μου.

notirk εχει κ τη δικια μου....ειπαμε στην αρχαια ελλαδα ειχε μπολικη ομοφιλια κ σοδομα κ γομορα...αλλα κ στην νεα ελλαδα κ οι παπουδες μου μ ελεγαν προσεχε τους καλογερους κ τους παπαδες...κατι κασετες κ βιντεο δειξανε κ οι τηλεορασεις προ πενταεξατιας

p.s.επηρεαστηκα απ τις αναρτησεις στο βλαστημιες του λουκιανου κ εγραψα το σχολιο...μην τα ισοπεδωνουμε ολα...ελεος!

...mind the gap between the brain and the thoughtform

Edited by - Κostakourtas on 04/09/2013 00:22:17

04/09/2013, 00:26:50
Μου αρέσει πολύ όλο αυτό.
Χρίστο, έχεις και τη δική μου συμπάθεια.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

05/09/2013, 23:24:41
Χρήστοοοοοο... πού είσαι βρε;;

Γιατί αφήνεις τα θέματά σου ορφανά;;

Δεν τα προλαβαίνεις;

Καλά το πήγαινες με τα "θα σου απαντήσω στο άλλο θέμα", είχανε όλα δουλειά....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

07/09/2013, 14:39:17
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ηλιθίων - guest star ο Δίας

Αμεινίας: Αδέρφια, είμαι όλο και πιο πεπεισμένος πως αυτή είναι η τελευταία μου ζωή ως άνθρωπος. Νιώθω έτοιμος να πάρω προαγωγή σε Θεό, και όχι ότι και ότι αλλά Θεό Ολύμπιο!

DSM: Καλά τα λες αδελφέ, δεν απέχουμε πολύ από τον αιθέρα. Σε αυτή την ζωή έχουμε ρίξει τρελό διάβασμα και η σοφία μας έχει ανέλθει στα ουράνια. Ακόμη και οι Θεοί την ζηλεύουν.

Νικόμαχος: Όπως τα λέτε. Ούτε ήρωες, ούτε δαίμονες, ούτε θεοί, αλλά Θεοί Ολύμπιοι! Τους βάζω όλους γυαλιά έγω. Δεν παίζομαι, γιατί ο εγκέφαλός μου λειτουργεί σε χιλιαπλάσια ταχύτητα Mhz από εκείνον των Χριστιανών.

DSM: Καλά, αυτοί έχουν μείνει αιώνες πίσω. Ας μην χάνουμε την ώρα μας τώρα με δαύτους. Ήρθε η ώρα να ανέλθουμε ψηλά.

Αμεινίας: Πιο ψηλά!

Νικόμαχος: Ακόμη ψηλότερα!

DSM: Ναι! Ναι! Στην κορυφή του κόσμου. Είναι τόσο μεθυστικό!

(Κεραυνοί σείουν την οικουμένη...)

Δίας: Τί; Μου θέλετε και προαγωγή στον Όλυμπο; Να κουβαληθείτε στα δώματά μου και να είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την επιδεικτική βλακωδία σας; Τί άλλο μπορώ να κάνω για εσάς;

Πάρτε για αρχή μια βόλτα κάτω στο ορυκτό βασίλειο και βλέπουμε στην συνέχεια.

Όσο για τον Νικόμαχο λέω να κάνω μια εξαίρεση. Μισούσε τις σαύρες τόσο, οπότε λέω να του την χαρίσω και να μην τον εξελίξω σε σαυρίδιο. Γι' αυτό θα τον κάνω γαριδάκι να τον φάνε οι χελώνες του Χρίστου Έλ.

Άιντε κουτορνίθια μπετόβλαχοι αρμέξτε κανένα πρόβατο.

07/09/2013, 14:44:09
Χρίστος Έλ

quote:
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ηλιθίων - guest star ο Δίας

Αμεινίας: Αδέρφια, είμαι όλο και πιο πεπεισμένος πως αυτή είναι η τελευταία μου ζωή ως άνθρωπος. Νιώθω έτοιμος να πάρω προαγωγή σε Θεό, και όχι ότι και ότι αλλά Θεό Ολύμπιο!

DSM: Καλά τα λες αδελφέ, δεν απέχουμε πολύ από τον αιθέρα. Σε αυτή την ζωή έχουμε ρίξει τρελό διάβασμα και η σοφία μας έχει ανέλθει στα ουράνια. Ακόμη και οι Θεοί την ζηλεύουν.

Νικόμαχος: Όπως τα λέτε. Ούτε ήρωες, ούτε δαίμονες, ούτε θεοί, αλλά Θεοί Ολύμπιοι! Τους βάζω όλους γυαλιά έγω. Δεν παίζομαι, γιατί ο εγκέφαλός μου λειτουργεί σε χιλιαπλάσια ταχύτητα Mhz από εκείνον των Χριστιανών.

DSM: Καλά, αυτοί έχουν μείνει αιώνες πίσω. Ας μην χάνουμε την ώρα μας τώρα με δαύτους. Ήρθε η ώρα να ανέλθουμε ψηλά.

Αμεινίας: Πιο ψηλά!

Νικόμαχος: Ακόμη ψηλότερα!

DSM: Ναι! Ναι! Στην κορυφή του κόσμου. Είναι τόσο μεθυστικό!

(Κεραυνοί σείουν την οικουμένη...)

Δίας: Τί; Μου θέλετε και προαγωγή στον Όλυμπο; Να κουβαληθείτε στα δώματά μου και να είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την επιδεικτική βλακωδία σας; Τί άλλο μπορώ να κάνω για εσάς;

Πάρτε για αρχή μια βόλτα κάτω στο ορυκτό βασίλειο και βλέπουμε στην συνέχεια.

Όσο για τον Νικόμαχο λέω να κάνω μια εξαίρεση. Μισούσε τις σαύρες τόσο, οπότε λέω να του την χαρίσω και να μην τον εξελίξω σε σαυρίδιο. Γι' αυτό θα τον κάνω γαριδάκι να τον φάνε οι χελώνες του Χρίστου Έλ.

Άιντε κουτορνίθια μπετόβλαχοι αρμέξτε κανένα πρόβατο.

Εύγε!

07/09/2013, 14:51:43
DSM
Αλήθεια βρε?
Ψάχνεις θέση στον Ολυμπο?
Σου παραχωρώ την δική μου αν θέλεις.Αποφάσισα να μετακομίσω στην Γη Χαναάν.Εχει περισσότερα βόδια εκεί.Οι Ελληνες ξύπνησαν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/09/2013, 14:58:48
Νικόμαχε

Ως μπετόβλακας και γιουσουφίτσα, αδυνατείς να αναγνωρίσεις, τί λέω, να θαυμάσεις, το συγγραφικό μεγαλείο του μάστορα. Κι όμως!

Εύγε, και πάλι εύγε, του μάστορα.

promitheus90Μέλος
07/09/2013, 15:01:18
Βασικά θα ήθελα να μιλήσω επιτέλους και για αυτά που πράγματι ήθελα να σχολιάσω από αυτό το θέμα. Είναι οι τρεις διάλογοι στην αρχή του θέματος. Δε θα πω πολλά. Απλά φίλε Χρήστο Ελ είσαι παντελώς άσχετος με την ελληνική μυθολογία και γενικά αρέσκεσαι να βάζεις στο στόμα άλλων λόγια δικά σου. Δε μου φαίνεται να καταλαβαίνεις τι και ποιος είναι ο Προμηθέας, ο Απόλλωνας ή ο Πύθωνας. Απλά έκανες μια ωραία σαλάτα από Γέννεση και απλά άλλαξες τους πρωταγωνιστές και τους έδωσες αρχαία ελληνικά ονόματα. Θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να διαβάσεις τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου για να δεις πώς αντιμετώπιζαν άνθρωποι φωτισμένοι (οπως ο Αισχύλος) σύμβολα όπως ο Προμηθέας, ο Δίας και άλλοι. Μετά αν πιστεύεις ακόμα αυτά που πιστεύεις, συνέχισε να γράφεις βλακείες και να μπλέκεις τα πάντα μεταξύ τους.

Αυτός ήταν τέλος πάντων ο πρώτος και ο βασικός λόγος που ήθελα να σου απευθύνω το λόγο. Και παρότι μιλάς για βλασφήμιες, σου είναι εύκολο να διαστρευλώνεις κι εσύ για να περάσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Δε λέω ότι βλασφημάς. Κάνεις κάτι πολύ χειρότερο. Διαστρευλώνεις τη λογική εν γένει, κι αυ΄το είναι πολύ χειρότερο από το να βρίζεις το θεό, το Χριστό και όποιον άλλον.

07/09/2013, 15:09:47
quote:

Βασικά θα ήθελα να μιλήσω επιτέλους και για αυτά που πράγματι ήθελα να σχολιάσω από αυτό το θέμα. Είναι οι τρεις διάλογοι στην αρχή του θέματος. Δε θα πω πολλά. Απλά φίλε Χρήστο Ελ είσαι παντελώς άσχετος με την ελληνική μυθολογία και γενικά αρέσκεσαι να βάζεις στο στόμα άλλων λόγια δικά σου. Δε μου φαίνεται να καταλαβαίνεις τι και ποιος είναι ο Προμηθέας, ο Απόλλωνας ή ο Πύθωνας. Απλά έκανες μια ωραία σαλάτα από Γέννεση και απλά άλλαξες τους πρωταγωνιστές και τους έδωσες αρχαία ελληνικά ονόματα. Θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να διαβάσεις τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου για να δεις πώς αντιμετώπιζαν άνθρωποι φωτισμένοι (οπως ο Αισχύλος) σύμβολα όπως ο Προμηθέας, ο Δίας και άλλοι. Μετά αν πιστεύεις ακόμα αυτά που πιστεύεις, συνέχισε να γράφεις βλακείες και να μπλέκεις τα πάντα μεταξύ τους.

Αυτός ήταν τέλος πάντων ο πρώτος και ο βασικός λόγος που ήθελα να σου απευθύνω το λόγο. Και παρότι μιλάς για βλασφήμιες, σου είναι εύκολο να διαστρευλώνεις κι εσύ για να περάσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Δε λέω ότι βλασφημάς. Κάνεις κάτι πολύ χειρότερο. Διαστρευλώνεις τη λογική εν γένει, κι αυ΄το είναι πολύ χειρότερο από το να βρίζεις το θεό, το Χριστό και όποιον άλλον.

Νιώθω συγκλονισμένος από την απόφαση του δικαστηρίου... σνιφ

07/09/2013, 15:13:04
quote:

Νικόμαχε

Ως μπετόβλακας και γιουσουφίτσα, αδυνατείς να αναγνωρίσεις, τί λέω, να θαυμάσεις, το συγγραφικό μεγαλείο του μάστορα. Κι όμως!

Εύγε, και πάλι εύγε, του μάστορα.

Μπετόβλακα DSM, να διαβάζεις καλύτερα πριν αποφανθείς.

Το ότι επιθμείς θέση στον ολυμπο, ήταν ερώτημά μου, ορθώς ορμώμενο, απο τους "διαλόγους" του ΑΤΜ (Αρχιμάστορα των Μπετόβλακων) και ουχί έκ δόλου ή αμάθειας, προερχόμενη!!
Παρακαλώ δια τα καθ'υμάς!

Υ.γ
τυχόν λάθη και ασυνταξίες, παρακαλώ αποτανθείτε στον ΑΤΜ, για διόρθωση

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/09/2013 15:14:35

07/09/2013, 15:13:12
Χρίστος Έλ

Πάντως, γειά στο στόμα σου που τους τα έσουρες και τους ξεφτίλισες. Ειδικά του Αμεινία. Πολύ κωλόπαιδο λέμε...

07/09/2013, 15:14:02
Από τρεις γίνανε τέσσερις τώρα.

07/09/2013, 15:15:29
Δεν φθάνουν Χριστο.

Φωτο των σκύλων της Δαλματίας να βάλεις.
Ξέρεις εκείνη με τα εκατοντάδες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

promitheus90Μέλος
07/09/2013, 15:22:51
quote:
Νιώθω συγκλονισμένος από την απόφαση του δικαστηρίου... σνιφ

Καλά σε κλείνω, γήλε

07/09/2013, 15:25:54
Ε τότε και αυτοί που κάνουν θρησκευτικούς συγκριτισμούς θεοτήτων διαστρεβλώνουν όλοι την Θεά Λογική( η Λογική είναι ο νέος θεός των νεοπαγανιστών της Θεοσοφίας που αντικαθιστά την Αθηνά). Ο Prometheus90 τί είναι; Η μετενσάρκωση του Προμηθέα το 1990, ή ο 90ος Προμηθέας; Φαντάσου πόσοι άλλοι Προμηθέες υπάρχουν.

Δεν με ακούτε. Αφήστε τα βιβλία και αρμέξτε καμμιά γίδα στην στάνη του χωριού σας! Μπεεεε...

07/09/2013, 15:27:45
Προμηθέες...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/09/2013, 15:30:45
quote:

Προμηθέες...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πάψε γαριδάκι.

Είναι ώρα να ταϊσω τις χελώνες μου με τον εχθρό των ερπετών.

07/09/2013, 15:41:34
Προμηθείς, αγράμματε.

07/09/2013, 17:58:29
quote:

Προμηθείς, αγράμματε.

Πάρε εδώ έναν μπουρτζόβλαχο. Σώπα ρε βλαχαδερό. Θα μας μάθεις και ορθογραφία. Εγώ γουστάρω να λέω Προμηθέες.

Σου χαλάει την αισθητική;

07/09/2013, 18:20:15
Λοιπόν εδώ έχουμε φτάσει σε νέα κλάση!!!

Η προηγούμενη περιπτωσάρα (o regulus ντε) με είχε χρίσει Admin.(αξέχαστες στιγμές γέλιου).

Η καινούρια περίπτωση ανάγει σε θεότητες του Ολύμπου, τρία ταυτόχρονα μέλη του forum,εμού περιλαμβανομένου.

Επείγον μήνυμα προς Δ.Ο ... :

παιδιά κάτι κάνετε λάθος, και έχετε ξεμείνει κοινοί θνητοί.
---------------------------------------------------------------------

ΧρίστοΕλ,

Περιμένω οπωσδήποτε να θέσεις ιεραρχία μεταξύ των τριών μας,διότι αλλιώς θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Πες μου σε παρακαλώ ποιος είναι ο πιο μπετόβλαχος μεταξύ μας.
Ποιος έχει την πρωτοκαθεδρία?

Μπας και είναι ο DSM? Μήπως ο Νικόμαχος? ή η αφεντιά μου?

Κρέμεται όλο το forum από τα χείλη σου..

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.