- Γιατι; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Ανθέλληνα μπορεί να μη σε κάνει, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι και τα όσα λες ενδέχεται να σε κάνουν φανατικό χριστιανομάχο, για παράδειγμα.
αθεος
η αρνητική κριτική των κακών κειμένων του χριστιανισμού με κάνει χριστιανομάχο;όταν λοιπόν κάποιος με ιστορικές αποδείξεις μας λέει ότι ο χριστιανισμός επιβλήθηκε με φωτιά και τσεκούρι είναι χριστιανομάχος
όταν κάποιος δείχνει ότι οι παπάδες/βοσκοί κατακλέβουν τα πρόβατα/πιστούς είναι χριστιανομάχος
καλό είναι ψηλέ να σταματήσεις να βλέπεις παντού εχθρούς και να καταλάβεις ότι όλοι αυτοί που τα λένε αυτά έχουν δίκιο
Λυπούμαι που αδυνατούμε να επικοινωνήσουμε. Φαίνεται πως δεν εκφράζομαι καλά και δεν γίνομαι κατανοητός.
Σε παρακαλώ, για ακόμη μια φορά, να είσαι πιο προσεκτικός όταν διαβάζεις αυτά που γράφω.
Δεν μίλησα για αρνητική κριτική. Μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Και, δυστυχώς, με αυτό που έγραψες για βοσκούς και για πρόβατα, θέλοντας να προσβάλεις τους συνανθρώπους σου μόνο και μόνο γιατί δεν ασπάζεσαι την πίστη τους, επιβεβαιώνει αυτό που είπα πως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται κάποιος, και όχι η μη συμφωνία ή η μη αποδοχή της πίστης των άλλων, ενδέχεται να τον κατατάξουν στους φανατικούς χριστιανομάχους για παράδειγμα. Το δεν συμφωνώ ή κρινω αρνητικά κάτι δε σημαίνει αυτομάτως πως ο άλλος είναι πρόβατο ή ζώον ή ηλίθιος, σωστά;
Για ποιες ιστορικές αποδείξεις μιλάς;;
quote:
αθεος
η απάντηση μου δεν είναι η εξυπνότερη αλλά η σωστή απάντηση
Το ότι είναι σωστή για μένα δεν σημαίνει ότι είναι σωστή και για τους άλλους.
Δεν έχει παρά να μας πείσεις. Με αυτό, όμως, που υποτίθεται ότι απάντησες, δεν θα έλεγα πως μπορούμε να δεχθούμε την απάντησή σου ως σωστή.
quote:
αθεος
αν έχεις αποδείξεις ότι ο χριστιανισμός δεν είναι ειδωλολατρική θρησκεία μπορείς να τις προσκομίσεις
Σαν να με ρωτάς, δηλαδή, να σου αποδείξω πως δεν είσαι ελέφαντας, σωστά;
Δεν θα ήταν προτιμότερο να μου πεις εσύ που στηρίζεις την άποψή σου αυτή και να το συζητήσουμε;
quote:
quote:
Το ποιος είναι φανατικός άσε σε άλλους που μας διαβάζουν και τους δυο να το κρίνουν.Πάντως, να με συγχωρείς που παρέβλεψα πως τα παρόντα θέματα ανοίχτηκαν για να στοχεύσουν στο Χριστιανισμό και όχι στην αρχαιότητα!!!
Αλλά βρε παιδί μου, ένα θέμα μόνο δεν σας έφτανε και ανοίξατε ένα σωρό θέματα με το ίδιο μπλα-μπλα;
αθεος
και ο παραλογισμός καλά κρατεί
Γιατί παραλογισμός;
Σε όλα τα θέματα, εσύ και αρκετοί άλλοι στήνετε στον τοίχο το Χριστιανισμό. Και σε ρωτώ, ανοίξατε όλα αυτά τα θέματα για να στοχεύσουν στο Χριστιανισμό; Ένα μόνο θέμα δεν έφτανε;
Στη συζήτησή μας τόλμησα να αναφερθώ στην ειδωλολατρία της αρχαιότητας και μου είπες πως να ανοίξω θέμα άλλο και να το συζητήσουμε. Αν είναι να ορίσεις εσύ σε τι θα πρέπει να αναφέρεται ο καθένας που συζητά μαζί σου, θα έπρεπε να το είχες κάνει από την αρχή, ως θεματοθέτης, για να ξέρει ο καθένας μας αν θα συμμετάσχει ή όχι.
Μίλησα εγώ για αποδοχή της πίστης τους εκ μέρους σου; Ό, τι θες καταλαβαίνεις από όσα γράφω;
Εγώ μίλησα για προσβολή και απαξίωση της πίστης των προγόνων μου!
Ελπίζω πως μια ακόμη ανάγνωση των όσων έγραψα θα σε βοηθήσει να τα κατανοήσεις.
αθεος
έστω,η προσβολή και η απαξίωση λοιπόν του δωδεκάθεου από μέρους μου λόγο αθεΐας αυτομάτως (σύμφωνα με την και καλά λογική σου) προσβάλει και τους υπερασπιστές έλληνες κατά των περσών
με λίγα λόγια πιάσε το αυγό και κούρευτο ψηλέ είναι η λογική σου
Κοίτα να δεις.
Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι άθεος. Πιστεύω πως μισείς το Χριστιανισμό γι’ αυτό και εκφράζεσαι έτσι.
Ο άθεος, αν υπάρχει άθεος σήμερα, μπορεί να μη συμφωνεί με κάποια θρησκεία αλλά σέβεται όσους πιστεύουν σε κάτι και δεν εκφράζεται με χυδαίους ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ούτε για την πίστη τους, ούτε για τους ίδιους.
Και δίκαιο να έχεις, όταν προσπαθείς να μειώσεις το συνομιλητή σου χαρακτηρίζοντάς τον πρόβατο, χάνεις το δίκαιο και το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να τον προκαλέσεις να κατεβεί και αυτός στο επίπεδό σου.
Να χαρώ εγώ έναν άθεο!!
Μην κάνεις το παν να με επιβεβαιώσεις σε όσα ανέφερα για σένα!! Δεν χρειάζεται!
αθεος
γιατί ψηλέ εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς που λες τον αλέξανδρο φονιά των λαών;
ο τρέχα και εσύ δεν λέτε ότι οι αρχαίοι λάτρευαν δαίμονες;λοιπόν ψηλέ;
Η απάντησή μου αυτή ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με το είδος των απαντήσεών σου. Βλέπεις και βλέπω πως μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι εις το άπειρο χωρίς να βγει τίποτα το θετικό.
Αν θέλεις και έχεις σκοπό, όμως, να βγει κάτι από τη συζήτηση θα πρέπει να αλλάξεις τη στάση σου.
Όπως και να έχει, η στάση σου αυτή, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα πως είναι η στάση ενός «άθεου».
Το τι λέω εγώ για τον Μέγα Αλέξανδρο και για το τι λάτρευαν οι αρχαίοι δεν γίνεται να το συμπεράνεις από τα δύο λόγια που ανέφερα, πιθανώς, στις δικές σου προκλήσεις ή τις προκλήσεις των άλλων.

quote:
...με αυτό που έγραψες για βοσκούς και για πρόβατα, θέλοντας να προσβάλεις τους συνανθρώπους σου...
Αν έλεγε, ποιμήν και ποίμνιο, θα ήταν όλα καλά;;;![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
...για τους αδικημένους σου προγόνους...
quote:
...των αρχαίων σου προγόνων.
Οι δικοί σου πρόγονοι ποιοί είναι;
Αν το θεωρείς προσωπικό δεδομένο, μην απαντήσεις, από περιέργεια ρώτησα, για να μάθω την εθνικότητά σου.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Γράφεις:
"Οι δικοί σου πρόγονοι ποιοί είναι;
Αν το θεωρείς προσωπικό δεδομένο, μην απαντήσεις, από περιέργεια ρώτησα, για να μάθω την εθνικότητά σου."
Μιας και για ότι λέγεται εδώ μέσα υπάρχει η τάση, ο άλλος να ζητάει γραπτά στοιχεία και μιας και οι ελληνικές υπηρεσίες λειτουργούνε εδώ και 180 χρόνια, και μιας και χαρτιά για πιο νωρίς απο 100 χρόνια δεν τα βρίσκεις με τίποτα, θα σου πω για τους προγόνους μου, μόνο για αυτό, για το οποίο έχω γραπτά τεκμήρια. Είναι για το χαρτί που φυλάω σαν οικογενειακό κειμήλιο, και είναι το απολυτήριο του στρατού απο τον παππού μου.
Εκεί γράφει:
Έτος γεννήσεως: 1907
Τόπος γεννήσεως: Σούλι
Καλή σου μέρα
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Απ' την άλλη αυτό το Σαμουήλ, ως "ψευδώνυμο" συνεπικορούμενο απ' τις τοποθετήσεις σου, με μπέρδεψαν λίγο.
Αλήθεια, οι αρχαίοι Έλληνες, δεν είναι και δικοί σου πρόγονοι;
Τουλάχιστον, μέχρι εκεί που γνωρίζεις.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Εύχομαι η αποριά σου να είναι καλοπροαίρετη και να μην πάει για δούλεμα.
Ο β ενικός είναι σχήμα λόγου, ώστε να αποκτάνε αυτά που λέω μια αμεσότητα. Και θα στο εξηγήσω πως το εννοώ.
Όταν σκέφτεσαι κάτι αναφερόμενος στον εαυτό σου, τι λες;
Αφηγείσαι (π.χ. σε ένα άλλο πρόσωπο) μία φάση, που μάλλωνες με τη δικιά σου (λέμε τώρα, δε λέω ότι σε αφορά).
και λες:
Και εκείνη την ώρα που άκουσα τη μουρμούρα της σκέφτηκα:
"Γιάπετ άστηνα να μιλάει και κάνε υπομονη, έτσι κι αλλιώς άμα της ΠΕΙΣ τίποτε, θα γίνουνε χειρότερα τα πράγματα" ;;;;
ή λες (μάλλον σκέφτεσαι) και αφηγείσαι αναλόγως για αυτό που σκέφτηκες:
"Γιάπετ άστηνα να μιλάει και κάνε υπομονη, έτσι κι αλλιώς άμα της ΠΟΥΜΕ τίποτε, θα γίνουνε χειρότερα τα πράγματα" ;;;;
ή μήπως λες:
"Γιάπετ άστηνα να μιλάει και κάνε υπομονη, έτσι κι αλλιώς άμα της ΠΩ τίποτε, θα γίνουνε χειρότερα τα πράγματα"
;;;;
Επειδή λοιπον ο πληθυντικός, ακούγεται απόμακρος και ο ενικός ποιο οικείος με τη συνείδηση, τον χρησιμοποίησα αναφερόμενος στους προγόνους του συνομιλητή μου, ώστε έτσι να ακούγομαι περισσότεο σαν συνείδηση παρά σαν συνομιλητής, ώστε να του το κάνω πιο κατανοητό αυτό που θέλω να του πω. Συγγραφική αδεία.
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Κανένα δούλεμα φίλε μου, ήταν αληθινή απορία, διότι, πράγματι μου φάνηκε παράξενο.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Λυπούμαι που αδυνατούμε να επικοινωνήσουμε. Φαίνεται πως δεν εκφράζομαι καλά και δεν γίνομαι κατανοητός.Σε παρακαλώ, για ακόμη μια φορά, να είσαι πιο προσεκτικός όταν διαβάζεις αυτά που γράφω.
Δεν μίλησα για αρνητική κριτική. Μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Και, δυστυχώς, με αυτό που έγραψες για βοσκούς και για πρόβατα, θέλοντας να προσβάλεις τους συνανθρώπους σου μόνο και μόνο γιατί δεν ασπάζεσαι την πίστη τους, επιβεβαιώνει αυτό που είπα πως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται κάποιος, και όχι η μη συμφωνία ή η μη αποδοχή της πίστης των άλλων, ενδέχεται να τον κατατάξουν στους φανατικούς χριστιανομάχους για παράδειγμα. Το δεν συμφωνώ ή κρινω αρνητικά κάτι δε σημαίνει αυτομάτως πως ο άλλος είναι πρόβατο ή ζώον ή ηλίθιος, σωστά;Για ποιες ιστορικές αποδείξεις μιλάς;;
το θέμα πλαταίνει επικίνδυνα
οι ερωτήσεις μου είναι συγκεκριμένες κάλο θα ήταν να τοποθετηθείς επί των ερωτήσεων και όχι να χαλάς το θέμα
quote:
Κοίτα να δεις.
Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι άθεος. Πιστεύω πως μισείς το Χριστιανισμό γι’ αυτό και εκφράζεσαι έτσι.
Ο άθεος, αν υπάρχει άθεος σήμερα, μπορεί να μη συμφωνεί με κάποια θρησκεία αλλά σέβεται όσους πιστεύουν σε κάτι και δεν εκφράζεται με χυδαίους ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ούτε για την πίστη τους, ούτε για τους ίδιους.
Και δίκαιο να έχεις, όταν προσπαθείς να μειώσεις το συνομιλητή σου χαρακτηρίζοντάς τον πρόβατο, χάνεις το δίκαιο και το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να τον προκαλέσεις να κατεβεί και αυτός στο επίπεδό σου.
κοιτά το τι πιστεύεις για μένα δεν με παραξενεύει από την στιγμή που πιστεύεις σε εγκυμοσύνη μέσω κρίνου όλα μπορείς να τα πιστέψεις
τώρα όσο άφορα τα πρόβατα και τους βοσκούς εσείς μεταξύ σας έτσι προσφωνείστε αν έχεις πρόβλημα τα παράπονα σου στον αρχιμανδρίτη σου
quote:
Η απάντησή μου αυτή ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με το είδος των απαντήσεών σου. Βλέπεις και βλέπω πως μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι εις το άπειρο χωρίς να βγει τίποτα το θετικό.
Αν θέλεις και έχεις σκοπό, όμως, να βγει κάτι από τη συζήτηση θα πρέπει να αλλάξεις τη στάση σου.
Όπως και να έχει, η στάση σου αυτή, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα πως είναι η στάση ενός «άθεου».
Το τι λέω εγώ για τον Μέγα Αλέξανδρο και για το τι λάτρευαν οι αρχαίοι δεν γίνεται να το συμπεράνεις από τα δύο λόγια που ανέφερα, πιθανώς, στις δικές σου προκλήσεις ή τις προκλήσεις των άλλων.
ααα!!! καλά ψηλέ
στο χωρίο μου αυτή η απάντηση λέγετε και άνανδρη
τελικά θα μου πει κάνεις γιατί στο μυαλό κάποιων ο μη χριστιανός είναι προδότης της χώρας του;
και από που και ως που ο μη χριστιανός είναι αναγκαστικά αρχαιόθρησκος;
Λυπούμαι που αδυνατούμε να επικοινωνήσουμε. Φαίνεται πως δεν εκφράζομαι καλά και δεν γίνομαι κατανοητός.Σε παρακαλώ, για ακόμη μια φορά, να είσαι πιο προσεκτικός όταν διαβάζεις αυτά που γράφω.
Δεν μίλησα για αρνητική κριτική. Μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Και, δυστυχώς, με αυτό που έγραψες για βοσκούς και για πρόβατα, θέλοντας να προσβάλεις τους συνανθρώπους σου μόνο και μόνο γιατί δεν ασπάζεσαι την πίστη τους, επιβεβαιώνει αυτό που είπα πως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται κάποιος, και όχι η μη συμφωνία ή η μη αποδοχή της πίστης των άλλων, ενδέχεται να τον κατατάξουν στους φανατικούς χριστιανομάχους για παράδειγμα. Το δεν συμφωνώ ή κρινω αρνητικά κάτι δε σημαίνει αυτομάτως πως ο άλλος είναι πρόβατο ή ζώον ή ηλίθιος, σωστά;Για ποιες ιστορικές αποδείξεις μιλάς;;
το θέμα πλαταίνει επικίνδυνα
οι ερωτήσεις μου είναι συγκεκριμένες κάλο θα ήταν να τοποθετηθείς επί των ερωτήσεων και όχι να χαλάς το θέμα
quote:
Κοίτα να δεις.
κοιτά το τι πιστεύεις για μένα δεν με παραξενεύει από την στιγμή που πιστεύεις σε εγκυμοσύνη μέσω κρίνου όλα μπορείς να τα πιστέψεις
τώρα όσο άφορα τα πρόβατα και τους βοσκούς εσείς μεταξύ σας έτσι προσφωνείστε αν έχεις πρόβλημα τα παράπονα σου στον αρχιμανδρίτη σου
quote:
Το τι λέω εγώ για τον Μέγα Αλέξανδρο και για το τι λάτρευαν οι αρχαίοι δεν γίνεται να το συμπεράνεις από τα δύο λόγια που ανέφερα, πιθανώς, στις δικές σου προκλήσεις ή τις προκλήσεις των άλλων.ααα!!! καλά ψηλέ
στο χωρίο μου αυτή η απάντηση λέγετε και άνανδρη
τελικά θα μου πει κάνεις γιατί στο μυαλό κάποιων ο μη χριστιανός είναι προδότης της χώρας του;
και από που και ως που ο μη χριστιανός είναι αναγκαστικά αρχαιόθρησκος;
Αν και από την αρχή έπιασα τη συχνότητα στην οποία έκπεμπες, θέλησα να δω αν και κατά πόσο ζητάς πράγματι να γίνει συζήτηση ή απλά θέλησες να επιδοθείς στο γνωστό παιχνιδάκι με το κουβαδάκι και τη λάσπη.
Φαίνεται πως ο χώρος εδώ μέσα είναι φιλικός και κατάλληλος για όσα παιδάκια πλήττουν και αφού δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, ζητούν μια εναλλακτική λύση.
Για να μη σας χαλάω το παιχνίδι, λέω να σας αφήσω να ανταλλάξετε φιλοφρονήσεις και σαλιαρίσματα και να την κάνω για άλλες γειτονιές.
Βοήθειά σας!
****Ρίξτε και καμιά σπονδή σε κανένα ξώανο και αν είστε νεαρούληδες και αφράτοι, να προσέχετε και να φιλάτε τα νώτα σας από κάτι μουρντάρηδες π.χ. τραγοπόδαρους που μυρίστηκαν ψώνια και άρχισαν να περιφέρονται στις άνω γειτονιές!!

quote:
Αν και από την αρχή έπιασα τη συχνότητα στην οποία έκπεμπες, θέλησα να δω αν και κατά πόσο ζητάς πράγματι να γίνει συζήτηση ή απλά θέλησες να επιδοθείς στο γνωστό παιχνιδάκι με το κουβαδάκι και τη λάσπη.
απάντησες στα ερωτήματα μου και δεν το κατάλαβα;
γιατί το μόνο που είδα από εσένα είναι κάτι κραυγές περί κακών αρχαίων ελλήνων
μπορείς να απαντήσεις στα ερωτήματα μου ή όχι;
quote:
Φαίνεται πως ο χώρος εδώ μέσα είναι φιλικός και κατάλληλος για όσα παιδάκια πλήττουν και αφού δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, ζητούν μια εναλλακτική λύση.Για να μη σας χαλάω το παιχνίδι, λέω να σας αφήσω να ανταλλάξετε φιλοφρονήσεις και σαλιαρίσματα και να την κάνω για άλλες γειτονιές.
Βοήθειά σας!
η αλλιώς αφού έκανα ότι μπορούσα για να πω τον πόνο μου για τους κακούς αρχαίους μη χριστιανούς τώρα την κάνω για το επόμενο θέμα που θα γράψω τα ίδια άσχετα με το τι πραγματεύεται το θέμα
quote:
****Ρίξτε και καμιά σπονδή σε κανένα ξώανο και αν είστε νεαρούληδες και αφράτοι, να προσέχετε και να φιλάτε τα νώτα σας από κάτι μουρντάρηδες π.χ. τραγοπόδαρους που μυρίστηκαν ψώνια και άρχισαν να περιφέρονται στις άνω γειτονιές!!
βρε κακομοίρη σου είναι δύσκολο να δεχτείς το ότι υπάρχουν άτομα που δεν δέχονται κανένα θεό;
τώρα για το τι παθαίνει ο κάθε πιστός από τον εκάστοτε ιερέα ή μεταμφιεσμένο ιερέα εσύ πρέπει να ξέρεις πολύ καλά από ότι βλέπω
άντε και καλοφάγωτη η "ευχή" του άγιου παππούλη που θα σε δεχτεί στις αγκάλες του
quote:
Για να μη σας χαλάω το παιχνίδι, λέω να σας αφήσω
Λυπαμε παιδακια χωρις Ψηλό δεν γινεται παιχνιδι... τι να κανουμε ετσι γινεται στο μπασκετ... μονος του ενας Ψηλός δεν φτιαχνει ομαδα... αλλα εσεις σαν ομαδα γεμιζετε ενα γηπεδο.
quote:
βρε κακομοίρη σου είναι δύσκολο να δεχτείς το ότι υπάρχουν άτομα που δεν δέχονται κανένα θεό;
τώρα για το τι παθαίνει ο κάθε πιστός από τον εκάστοτε ιερέα ή μεταμφιεσμένο ιερέα εσύ πρέπει να ξέρεις πολύ καλά από ότι βλέπω
άντε και καλοφάγωτη η "ευχή" του άγιου παππούλη που θα σε δεχτεί στις αγκάλες του
Ουυυυ! Τα χωνει γερά ο μικρός... παρ'ολο που ειναι καινουργιος στην ομαδα... νομιζω θα κατσω να το δω αυτο... προβλεπω ΜΒΑ για το παιδι..
quote:
I am a world before I am a man
I was a creature before I could stand
I will remember before I forget
BEFORE I FORGET THAT!
![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Προφανως κατι τετοιους εννοει ο Ψηλος οταν λεει τραγοποδαρους :

Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ...

Ειναι το Before I forget απο Slipknot... να μη λετε δεν εβαλα τη πηγη μου..
Ρε Αδιαβαστε κατι τετοια μας βαζεις και μας απογειωνεται το Φ16.
Γιαο μι εισαι καλα? Εισαι καλα???
...
![]()
...
Να βλεπεις, πώς να ενεργησει τωρα ο καημενος!
Λοιπον το βγαλαμε το συμπερασμα
Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ!
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
...Α... σορρυ δεν καταλαβα οτι εγραφα...ειχα πει δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το καταραμενο απο τον (θεο? ασε καλυτερα δεν το λεω) διαολο φορουμ...
Λοιπον, δεν σας πειραζει να ακουω μουσικη οσο εσεις μιλατε ε?
Γιατι βεβαια εδω που τα λεμε σε αυτο το φορουμ παει πολυ μια μεταλ υποκρουση... πειτε το και στο συντονιστη... θα κερδισει πολλα μεμπερς με μια σκληρη backround μουσικη... μονο να βγει αυτος ο χαζος κανονας που απογορευει την εξυβρηση...
γιατι ελεος δηλαδη αυτη η δημοκρατια ολα τα χει ισοπεδωσει...
Αν δεν έχεις να γράψης τίποτα σοβαρότερο , το καλύτερο που θα κάνης είναι να συνεχίσης να ακούς μουσική .
*
Dr Jekyll Mr Hyde
...Α... σορρυ δεν καταλαβα οτι εγραφα...ειχα πει δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το καταραμενο απο τον (θεο? ασε καλυτερα δεν το λεω) διαολο φορουμ...
Λοιπον, δεν σας πειραζει να ακουω μουσικη οσο εσεις μιλατε ε?
Γιατι βεβαια εδω που τα λεμε σε αυτο το φορουμ παει πολυ μια μεταλ υποκρουση... πειτε το και στο συντονιστη... θα κερδισει πολλα μεμπερς με μια σκληρη backround μουσικη... μονο να βγει αυτος ο χαζος κανονας που απογορευει την εξυβρηση...
γιατι ελεος δηλαδη αυτη η δημοκρατια ολα τα χει ισοπεδωσει...
Αν δεν έχεις να γράψης τίποτα σοβαρότερο , το καλύτερο που θα κάνης είναι να συνεχίσης να ακούς μουσική .
Ναι ρε συ Jekyll, τίποτα σοβαρότερο δεν έχεις να πεις;;
Ας πούμε, δεν έχεις καμία σοβαρή φωτογραφία σαν και εκείνη του ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ να παραθέσεις εδώ;;
Έλα τώρα, μην ενοχλείς τα παιδία!!!! Έλα ντε!!!!!
Μην τολμήσεις να τους ξαναενοχλήσεις θα έχεις να κάνεις με μένα, εντάξει;;![]()
![]()

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ" ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ "Ειμαστε αθεοι, πιστευουμε στην επιστημη, ζητω η παγκοσμιοποιηση και η Green Peace" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΟΙ "αφελεις πιστοι"(Κανουν το συμφερον τους με οποιαδηποτε προφαση:Τους τρομοκρατες, το μποξερακι του Ιησου)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ 0!!
ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΛΛΛΑΓΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "Καναν ο,τι μπορουσαν" ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
Ενα καθεστως χωρις θυσια, ενα καθεστος χαμενο
Αυτο μας λέει ο Ιησους παιδακια
Λοιπον κυριοι αθεοι μη σας πηραζει τπτ γιατι οσο για σας δεν υπαρχει θεος δεν υπαρχει και η εννοια του κακου.Τουλαχιστον οταν αφορα την προσωπικη ευτυχεια σας ειναι 100% λογικο να μην υπαρχει αυτη η εννοια.
Τιποτα άυλο και αορατο δεν εχει αξια, οι ιδεες κ οι κανονες δεν εχουν καμια αξια.
Μοοοονο τα συναισθηματα:τα οποια βεβαια το πιο πιθανο ειναι να ειναι αποτελεσματα ορμονων και χημικων ουσιών του εγκεφαλου, οποτε δε πειραζει, μια μερα, χαρη στην επιστημη θα κυκλοφορουν χαπακια που θα διαγραφουν τις ενοχες, θα σε κανουν ευτυχισμενο, θα σε κανουν να συγχωρεις, οποτε ας βαλουμε εκει τις ελπιδες μας.-και ας αφησουμε τις μπουρδες του χριστιανισμου.
Αλλωστε αφου δεν υπαρχει θεος το σωστοτερο που εχει να κανει ο καθενας μας ειναι να ΜΗΝ ειναι ηρωας.Να κανει τη ζωουλα και ας ειναι και πανω στα κεφαλια των αλλων, γιατι βεβαια δεν υπαρχει λογος να νιωθει κανεις ενοχες, εκανε το λογικα σωστοτερο:κερδισε την ευτυχεια του οταν και όπως ηθελε.
Μιλαμε το ευχαστιομουν οταν το γραφα... ξερεις... θυμωσε ο Mr Hyde..
Να μην τον κάνετε παρέα.
Και κάνει και... μοντάζ!!!!!!!!!![]()
Τυχεράκια, έπρεπε να έχεις γεννηθεί καμμιά πεντακοσαριά χρόνια νωρίτερα.
Το κεντρικό φωτιστικό στο Σύνταγμα θα ήσουν.![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ" ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ "Ειμαστε αθεοι, πιστευουμε στην επιστημη, ζητω η παγκοσμιοποιηση και η Green Peace" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΟΙ "αφελεις πιστοι"(Κανουν το συμφερον τους με οποιαδηποτε προφαση:Τους τρομοκρατες, το μποξερακι του Ιησου)ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ 0!!
ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΛΛΛΑΓΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "Καναν ο,τι μπορουσαν" ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
Ενα καθεστως χωρις θυσια, ενα καθεστος χαμενο
Αυτο μας λέει ο Ιησους παιδακιαΛοιπον κυριοι αθεοι μη σας πηραζει τπτ γιατι οσο για σας δεν υπαρχει θεος δεν υπαρχει και η εννοια του κακου.Τουλαχιστον οταν αφορα την προσωπικη ευτυχεια σας ειναι 100% λογικο να μην υπαρχει αυτη η εννοια.
Τιποτα άυλο και αορατο δεν εχει αξια, οι ιδεες κ οι κανονες δεν εχουν καμια αξια.
Μοοοονο τα συναισθηματα:τα οποια βεβαια το πιο πιθανο ειναι να ειναι αποτελεσματα ορμονων και χημικων ουσιών του εγκεφαλου, οποτε δε πειραζει, μια μερα, χαρη στην επιστημη θα κυκλοφορουν χαπακια που θα διαγραφουν τις ενοχες, θα σε κανουν ευτυχισμενο, θα σε κανουν να συγχωρεις, οποτε ας βαλουμε εκει τις ελπιδες μας.-και ας αφησουμε τις μπουρδες του χριστιανισμου.Αλλωστε αφου δεν υπαρχει θεος το σωστοτερο που εχει να κανει ο καθενας μας ειναι να ΜΗΝ ειναι ηρωας.Να κανει τη ζωουλα και ας ειναι και πανω στα κεφαλια των αλλων, γιατι βεβαια δεν υπαρχει λογος να νιωθει κανεις ενοχες, εκανε το λογικα σωστοτερο:κερδισε την ευτυχεια του οταν και όπως ηθελε.
Μιλαμε το ευχαστιομουν οταν το γραφα... ξερεις... θυμωσε ο Mr Hyde..
Δεν είναι τίποτα θα περάση , μερικές κρύες κομπρέσσες στο κεφάλι , και πολλά υγρά .
*