- Mα ολα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ελληνικα??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Φίλε allzzaro έπεσες πολύ έξω σε αυτό!

Μπορεί να έκανα παραπομπή τη δική σου απάντηση,αλλά ότι έγραψα αφορούσε και τα υπόλοιπα μέλη της συζήτησης.
Όσα στοιχεία ιστορικά παραθέτεις τα δέχομαι.
Είναι άλλωστε γνωστά σε όποιον μελέτησε ιστορία.
Εγώ όμως μίλησα για τις συζητήσεις σας εδώ στο forum.
Βλέπω εκφράσεις μερικές φορές απόλυτες,βλέπω γενικεύσεις,ακόμα και
ύβρεις.
quote:
αυτους τους υπανθρωπους να τους δεχθω σαν συνανθρωπους Ελευθερια;
Προσωπικά δεν σου είπα να δεχτείς <εκληματίες> με καλοσύνη και χαρά.
Αυτό που ήθελα όμως να πω είναι,ότι κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά που λέτε και υποστηρίζει με πάθος ο καθένας σας,υπάρχει και μια χρυσή τομή.
Ανάμεσα σε αυτούς που μάχονται για τον χριστιανισμό και στους άλλους που διαφωνούν.
Να γίνει όμως ένας σωστός διάλογος.
Και με τέτοιες εκφράσεις που χρησιμοποιείτε δεν το βλέπω...
Είναι λογικό να πεισμώνουν και οι μεν και οι δε.
Ως και αυτό το θέμα <Προς admin> που το ανοίξατε για να πείτε κάποια παράπονα στον admin πάντα,το καταντήσατε κι αυτό, αρένα...
quote:
Φίλε μου να τον αντιμετωπίσεις ως συνάνθρωπό σου.
Λες: υγιείς άνθρωποι που τάσσονται..Οι υγιείς άνθρωποι και οι ελεύθεροι δεν τάσσονται μόνο,αγαπούν τον συνάνθρωπό τους έστω και αν νομίζουν ότι αυτός βρίσκεται στον Μεσαίωνα.
Ακούν,προβληματίζονται,ακόμα φτάνουν στο σημείο να αναρωτηθούν:Βρε μπας κι έχει δίκιο? Και αν νομίζει πως έχει άδικο,δεν τον βλέπουν ως αντίπαλο.Απλά του χαμογελούν.Με ένα ζεστό,αληθινό χαμόγελο.
Έτσι πρέπει να είναι ο άνθρωπος της εποχής της γνώσης όπως είπεςΕλευθερια
Όταν εγώ έγραφα αυτό,δεν αναφερόμουν ούτε στους Αζτέκους,ούτε στην Κεντρική και Νότια Αμερική.
Αναφερόμουν στη λυσσαλέα μανία που βλέπω να σας διακατέχει.(και μιλάω γενικά,δεν το λέω μόνο για σένα)
Βρε παιδιά,βρε συνέλληνες,κοινή καταγωγή έχουμε, ας δούμε όλα αυτά που μας ενώνουν.
Ας μην βαδίζουμε με την τακτική τσεκούρι και φωτιά.
Αυτό ακριβώς εννοούσα με:
<< Με ένα ζεστό,αληθινό χαμόγελο.
Έτσι πρέπει να είναι ο άνθρωπος της εποχής της γνώσης όπως είπες>>
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
Βλέπω εκφράσεις μερικές φορές απόλυτες,βλέπω γενικεύσεις,ακόμα και ύβρεις.
quote:
Αναφερόμουν στη λυσσαλέα μανία που βλέπω να σας διακατέχει.(και μιλάω γενικά,δεν το λέω μόνο για σένα)
Μη γενικεύεις . . . μη γενικεύεις
Το πράγμα είναι δυσκολώτερο απ' ότι φαίνεται στην αρχή . . .![]()
Ελεύθερος
Να ο δρόμος προς το φως: Τί, γιατί και πώς; Και πότε, πού, και ποιός; ![]()
Σε πειράζει ο τρόπος που γράφω? Για δείξε μου εσύ ένα καλύτερο...
Προτείνω λοιπόν να το σταματήσετε εν τη γενέση του, γιατί και οι δύο είσαστε μέλη αξιόλογα καθώς έχετε να προσφέρετε αρκετά στις συζητήσεις και είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται εκφράσεις που δεν ταιριάζουν στο επίπεδο κανενός από εσάς.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
Alzaro τι μαλακία ήταν αυτή που πέταξες?Ποιος είναι αυτός ο ΑΙΟΝ??????????????????
Σε πειράζει ο τρόπος που γράφω? Για δείξε μου εσύ ένα καλύτερο...
Μα τι είναι αυτά που που λές... Με δουλεύεις???
Στο κάτω κάτω σου μιλώ οπως σου αρέσει. Ετσι δεν εχεις πεί...οτι σου αρέσει να μιλούν έτσι... Εκτός αυτού βέβαια .. Εδώ μπορείς να λές οτι δεν γνωρίζεις τον ΑΙΟΝ αλλά μιλάς οπως αυτός... ακριβώς...
Εχεις μόνον 200 μηνύματα και μιλάς σαν να τους ξέρεις ολους...
Εμένα ο ΑΙΟΝ δεν με ενοχλούσε γιατί μιλούσε με αλλο τρόπο, εσύ μιλάς οπως ο ΑΙΟΝ αλλά με ενοχλεί γενικά ο τρόπος που μιλάς..
Τέλος πάντων αγνόησε αυτά που εχω πεί στο αλλο τόπικ αποσύρομαι χάριν της Αμαλίας .. και οχι μόνο ... δεν θέλω ούτε να τσακώνομαι , ούτε να βρίζω .. γιατί μετά το μετανοιώνω.
Αλλά να ξέρεις οτι δεν κολλάω πουθενά... μπορεί να μην γράφω στο προφίλ μου για άρση βαρών και τα τοιαύτα αλλά εχω και εγώ τα προσόντα μου.
quote:
Φίλε allzzaro, συχνά μία υπόθεση που έχουμε κάνει, μπορεί να είναι και λανθασμένη. Μπορεί βέβαια και όχι, αλλά σε περίπτωση που δεν μπορούμε ούτε να το αποδείξουμε, μα και που υπάρχει αυτή η πιθανότητα του λάθους, το αποτέλεσμα είναι να προσβάλλουμε κάποιον, και να καταλήξει να γίνει μία διαμάχη, όπως αυτή εδώ που δημιουργείται μεταξύ εσένα και του alexeyev1970.
Δεν κάνω λάθος είναι ο ΑΙΟΝ. Τα ``μπριζώματα`` και τα περί ``Πλεύρη`` καθώς και ο καυστικός τρόπος που μιλά είναι σαν να ακούω τον ΑΙΟΝ.
Τώρα τι είναι αυτά που μου γράφεις Αμαλία.. ``το αποτέλεσμα είναι να προσβάλλουμε κάποιον`` ... εδώ προλαλεί οτι θέλει και να μιλά έτσι και να του μιλούν. Οπότε του μιλώ ετσι οπως θέλει... τι να τον προσβάλλω.. Μετά σε αλλο τόπικ μου λέει οτι γνωρίζει τον ΑΙΟΝ.
quote:
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι απλώς συμπτωματική...Φίλε allzzaro έπεσες πολύ έξω σε αυτό!
Τέλος πάντων για να το λέτε αρκετοί αυτό πάει να πεί οτι ξέρετε κάτι.
Ας είναι....Αλλά έχει άρωμα ΑΙΟΝ... Τι να σας πώ εσάς δεν σας τον θυμίζει????
Τέλος πάντων alexev1970 κάποτε υπήρχε ενας ΑΙΟΝ που είχε εναν τρόπο να μιλά ακριβώς σαν και εσένα. Εκτός αυτού υποστήριζε τον ιδιο τρόπο συζήτησης με τον δικό σου...
Προς Avallon:
Σχετικά με το θέμα των "χαμένων μηνυμάτων" που αναφέρεις, διερεύνησα το ζήτημα και απάντησα στην αντίστοιχη Συζήτηση(Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια). Πραγματικά αποτελεί... Ανεξήγητο Φαινόμενο!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Εγώ που έχω λίγα μηνύματα ...
(προσωπικά δεν ξέρω κι ούτε με απασχολεί το ποσά έχω)
Έχω ή δεν έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου σε αυτό το φόρουμ ????
Άντε γιατί έχω βαρεθεί μερικούς μερικούς εδώ μέσα που κάνουν σαν τα παιδάκια με τα «γυαλένια»
«ΚΟΙΤΑ !!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!!»
Για σοβαρευτείτε !!!! ![]()
![]()
![]()
« Κι όμως … γυρίζει »
quote:
Εγώ που έχω λίγα μηνύματα ...
(προσωπικά δεν ξέρω κι ούτε με απασχολεί το ποσά έχω)
Έχω ή δεν έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψη μου σε αυτό το φόρουμ ????
Σχετικά με τον αριθμό των μηνυμάτων φίλε Αντρέα από το Αίγιο, μυστήριο σκεπάζει το όλο θέμα. Ποτέ στην πραγματικότητα δεν ξέρεις πόσα μηνύματα έχεις!
Είναι κάτι σαν τον χρόνο: Κοιτάζεις το ρολόι σου, να δεις τι ώρα είναι και βλέπεις "10:35:22". Δεν μπορείς όμως να το πεις αυτό. Γιατί την ώρα που το λες, η ώρα είναι "10:35:24" , πάει εφυγε...Το ίδιο και τα μηνύματα. Το να ξέρεις πόσα έχεις, είναι τελείως ανώφελο, σα να μετράς πόσες λέξεις λες την ημέρα. Μπορεί να λες πολλές. Και με κάθε λέξη, περισσότερες.
Πόσες όμως αλήθεια από αυτές έχουν σημασία; ![]()
Δικαίωμα να εκφράσεις την άποψή σου έχεις, και σε αυτό, αλλά και στα υπόλοιπα forum. ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
γιατί παρακολουθώ από το ’02 το φόρουμ (οπως κι εσυ).
Και δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται τέτοια ,
όπως τα παραπάνω που ανέφερε κάποιος .
Σαφώς και μπορώ να εκφράσω την άποψη μου σε αυτό
και σε κάθε θέμα του φόρουμ ,
ακόμα κι αν εγγράφω μόλις σήμερα ως μέλος ...
(όχι πως δεν κατάλαβες … απλά υπερθεματίζω) ![]()
« Κι όμως … γυρίζει »
Η αλήθεια είναι ότι όταν προωτομπήκα στα φόρουμς έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου κάτι που φερόταν ως τέτοια συμπεριφορά αλλά στη συνέχεια είδα ότι δεν ήταν η συμπεριφορά αυτή επειδή ήμουν νέα εδώ μέσα αλλά επειδή το άτομο εκείνο εκφραζόταν πολύ έντονα ώρες ώρες με αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα και τους καινούργιους.
Στη συνέχεια είδα ότι η συμπεριφορά γενικευόταν και προς τους παλιούς (για την ακρίβεια περισσότερο στους παλιούς -λόγω περισσότερου θάρρους)