ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Avallon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
morphΜέλος
30/07/2003, 16:26:44
για μένα το τοπικ λήγει εδώ. ως μη "Ελλην" μάλλον δεν έχω δικαίωμα άποψης...

whatevever...

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

ΕΝ.ΚΙΝέο Μέλος
30/07/2003, 18:22:15

Αγαπητέ ΑΙΟΝ,

είναι φανερό ότι η δυναμική τοποθέτηση μου επί του θέματος σε "ερέθισε" να μου απαντήσεις μάλλον άκομψα.

Προσπερνώ το ρηχό σου χιούμορ και αναλύω περισσότερο το νόημα της τοποθέτησης μου.

Είναι άδικο να κατηγορέίς τους φίλους του εθνικοσοσιαλισμού ως φανατικούς νεοναζί που την "βρίσκουν" με τα μεγαλεία της σκληρότητας του Γ' Ράϊχ και των οργάνων του.
Η εύκολη απάντηση/υπεράσπιση στην σκληρότητα των Ναζί (που επιλεκτικά ανέδειξες με την φωτογραφία του "κακού" αξιωματικού της Wermacht να κρεμάει τους μη Αρείους χωρικούς) θα ήταν ότι στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και οι "παράπλευρες" απώλειες είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αλλά δεν είμαι φίλος της συγκεκριμένης τακτικής.
Σίγουρα ο εθνικοσοσιαλισμός ως σύστημα δεν είναι ούτε τέλειο, ούτε πανάκεια, όπως άλλωστε όλα τα πολιτικά συστήματα.
Έχει στοιχεία όμως που προκαλούν ενδιαφέρον και είναι άξια προς μελέτη και γιατί όχι και να ασπαστεί κάποιος τις βασικές αρχές του.

Θα συμφωνήσω επίσης με τον φίλο morph σχετικά με την χειραγώγηση του πλήθους από πολιτικά συστήματα και από ικανούς στην πλάνη ηγέτες.
Άλλωστε έχω μελετήσει την πορεία και το έργο του Χίτλερ καθώς και μερικά σκοτεινά σημεία της Γερμανίας την εποχή του μεσοπολέμου και σας διαβεβαιώ ότι έχω σήμερα άλλη εικόνα του Χίτλερ στο μυαλό μου από αυτή που είχα παλαιότερα.

Ως ερασιτέχνης ερευνητής της ιστορίας δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητος, ούτε από το φαινόμενο Αδόλφος Χίτλερ, ούτε από το φαινόμενο του εθνικοσοσιαλισμού.

Φίλε ΑΙΟΝ, να είσαι σίγουρος πως δεν είμαι ούτε φανατικός, ούτε καν θερμός φίλος του εθνικοσοσιαλισμού.
Απλά έχω διυλίσει τα θετικά στοιχεία και τα επικροτώ, αλλά να είσαι σίγουρος οτι δεν ντρέπομαι για το ότι οι Ναζί ήτανε οι εκφραστές του...

μάλλον θα επανέλθω....

.....καλή μέρα να έχετε.....

DAGONΜέλος
30/07/2003, 18:58:12
"Απλά έχω διυλίσει τα θετικά στοιχεία και τα επικροτώ"

Πολύ σωστός! Διστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλοι έτσι, ακόμα και οι φέροντες την ταμπέλα του "ανοιχτόμυαλου", "ανθρωπιστή"κλπ.

Με αποτέλεσμα να

"ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΙΣΤΗΣ,
και βαφτιζονται οι Ελληνες,
χουντικα σταγονιδια,φασιστες,ναζι,εθνικοσοσιαλιστες"

Κύριοι "ανθρωπιστές",
άραγε γνωρίζετε ότι ο ίδιος ο Χίτλερ εξολόθρευσε το δεξί του χέρι(Ρεμ)-κύριο εκφραστή του ναζισμού-και τα Ες Ες? Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι τόσο απλά όσο τα νομίζετε στο """ανοιχτό""" κεφαλάκι σας.

Τι κι αν μου βάζεις φίλε ΑΙΟΝ τις κρεμάλες και από πάνω την Καγκελαρία συνοδευόμενη από ειωνικά σχόλια. Λες και σήμερα, δεν γίνονται αυτά. Λες και οι ίδιοι που είναι πάνω στις κρεμάλες, σήμερα δεν σκοτώνουν κόσμο. Έχω ρατσιστικές τάσεις απένατί τους θα πεις(το έχεις πει άλλωστε κι αλλού).
Βλέπεις την μία πλευρά, με τους καημένους τους εκλεκτούς που τους κρεμάνε και τρως το παραμύθι του Ολοκαυτώματος, αγνοείς όμως ότι οι ίδιοι οι εκλεκτοί χρηματοδότησαν το κίνημα και ότι πέθαναν πολλοί λιγότεροι από όσους λένε. Σίγουρα θα πιστεύεις και ότι οι ναζί είχαν και φούρνους και "κάνανε σαπούνι ανθρώπους". Αλλά θα αγνοείς ότι οι ναζί αντί να σκάβουνε τάφους για τους ΗΔΗ νεκρούς αιχμαλώτους καίγανε απλώς τα πτώματά τους. Άσε που οι περισσότεροι "φούρνοι" φτιάχτηκαν αποδεδειγμένα μετά την πτώση του Χίτλερ.
Και φυσικά θα είμαι σοβινιστής εάν πω ότι εμείς είχαμε περισσότερες απώλειες(στατιστικά) από τους εκλεκτούς. Βλέπεις ο Άρειος Αδόλφος μπορεί να σέβονταν την αρχαία Ελλάδα, αλλά τους νεοέλληνες μας θεωρούσε γύφτους. Σε καμία άλλη χώρα δεν πέθαναν 700.000 παιδιά από την πείνα αναλογικά με τον τότε πληθυσμό μας.
Και φυσικά θα αγνοείς ότι οι κουμουνιστές στην αρχή ήταν κατά του πολέμου. Θεωρούσαν βλέπεις ιμπεριαλισμό το να αντισταθείς στους σφαγείς των ομοεθνών σου.

Ας μην είμαστε μονόπλευροι. Ας εξετάζουμε αντικειμενικά τα ζητήματα αυτά.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι έτσι όπως τα προβάλλουνε σήμερα.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν κάποιος παρεξηγήσει την αντικειμενικότητά μου. Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου.

HeliosΜέλος
30/07/2003, 23:53:01
Ο ΕΟΝΑΚΟΣ,καλα θαταν να παραθεσει και τα κομματια απο το πτωμα της Υπατιας,
η τις σταχτες απο το σωμα του Ιλαριου,η...η...η...
και αν μας κατηγορουν οτι γραφουμε τα ιδια και τα ιδια,
ειναι γιατι ακομα δεν εχουν κατανοηθει τα αυτονοητα...

Η Ελλαδα,ειναι συγκεκριμενος τοπος
με τα βουνα της ,τα ποταμια της,τους θεους της
την ιστορια της,και...και...και...
(για συνειδητα τυφλους ,με κεφαλαια)
Ο ΧΩΡΟΣ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΙ
ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ,
ΟΡΙΣΕ ΚΑΡΜΙΚΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ
ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΥΛΙΚΟ-ΨΥΧΙΚΟ-ΝΟΗΤΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ
Ω-Ρ-Ι-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Υ Τ-Υ-Π-Ο-Υ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ,
ΑΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΟΡΓΑΝΟ
ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,
και γινομαστε -Γιωργακης-Μπιστης- μελη του συνδεσμου Ελληνοτουρκικης η Ελληνοαλβανικης "φιλιας",μπρρρ!!!

31/07/2003, 10:39:04
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Οι έννοιες των εθνών και των κρατών είναι βοηθητικές προσδιορισμού και όχι αξιωματικές ταυτοποιήσεις."

--------------------------------------------------------------------------------

Συμφωνώ απόλυτα. Ο άνθρωπος πάνω από όλα, πάνω από χρώμα, πάνω από τη γη, πάνω από τη θάλασσα, πάνω από τη γλώσσα, πάνω από τη φυλή, πάνω από το πολιτισμό. Πάνω από όλα ο άνθρωπος και η ανθρώπινη ψυχή.

AIONΜέλος
31/07/2003, 10:49:27
Tην Υπατία Ελληνες δεν την έφαγαν ?

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ?

Α Ξέχασα ...η κασσέτα...

31/07/2003, 11:26:05
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

α) ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;

β) ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ;

γ) ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΟΠΙΑ

α) ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΙΧΙΤΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ Β΄ΠΠ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ)

β) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ

γ) Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΤΑΞΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

31/07/2003, 12:13:11
Να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις επί προσωπικού επιπέδου και οι "Ερεθιστικές" δηλώσεις...

... παρακαλώ

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

31/07/2003, 16:29:18
quote:

Autoi pou mas kuvernane omws einai anthellhnes h na tous pw me to onoma tous... Evraioi!!!

Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε μου αυτούς που εσύ αποκαλείς Εβραίους τους ψήφισε η πλειοψηφία του λαού... μήπως μεταξύ των άλλων θα ήθελες να καταργηθεί και η δημοκρατία?

Η μήπως μια δημοκρατία όπου η μειοψηφία θα έχει το λόγο??

"Τάδε έφη Avallon"
EnasΜέλος
01/08/2003, 15:09:08
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ! ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ! ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ! ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;

I am no human now
because I choose to know..

01/08/2003, 18:34:56
quote:

Δεν είσαι μόνο άνθρωπος φίλε μου, αλλά και Έλλην.
Δες τον Επιτάφιο του Περικλή για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να είσαι πατριώτης και όχι απλώς άνθρωπος. Το ότι όλοι είμαστε άνθρωποι είναι πολύ γενικό. Όταν πρόκειται για το καλό της πατρίδας σου θα πεις είμαι άνθρωπος πρώτα και ύστερα Έλληνας?

Η σημασία του έθνους είναι τεράστια και σε μερικές περιπτώσεις μέγιστη.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΙΣΑΞΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Εάν δεν υπήρχαν αυτά δεν θα ήσουν άνθρωπος αλλά απολίτιστο ζώο. Δεν θα ζούσες σε οργανωμένες κοινωνίες εάν δεν υπήρχε το έθνος. Δεν θα μπορούσες να επικοινωνήσεις εάν δεν υπήρχε γλώσσα. Ο άνθρωπος δεν είναι πάνω από τη γη. Η γη-όπως την λες, δεν είναι μόνο χώμα αλλά και αίμα αυτών που την υπερασπίστηκαν. Είναι και το μέρος που άνθησε ο πολιτισμός. Είναι και η ιστορία. Η γλώσσα, η ένταξη σε μία οργανωμένη κοινωνία(έθνος), η κουλτούρα(παράδοση), η ιστορία. Αυτά σε κάνουν πολιτισμένο. Και ο άνθρωπος συμβαδίζει με τον πολιτισμό. Σε αυτό διαφέρει από τα ζώα: στο ότι εξελίχθηκε-εκπολιτίστηκε. Πρέπει λοιπόν να τα διαφυλάξεις αυτά που με κόπο δημιούργησαν και στην συνέχεια διαφύλαξαν οι πατέρες σου και τα παρέδοσαν σε εσένα. Το οφείλεις σε εκείνους, στην πατρίδα σου και στον εαυτό σου.

Ζήσε σε αρμονία με τους άλλους ανθρώπους και αντιμετώπιζέ τους ως ίσο προς ίσο. Γιατί αυτό είσαστε:ίσοι στα ανθρώπινα σας δικαιώματα. Αλλά όχι ίδιοι. Διατήρησε όμως την εθνική σου ταυτότητα. Κι όταν κινδυνεύει η εθνο-φυλετική σου ακεραιότητα, τότε προέχει το καλό της πατρίδας σου.

Συμβιβάσου λοιπόν με αυτό που είναι πολύ σωστό:
"Ας μάθουμε να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν ως πολίτες αυτής της χώρας...
ας μάθουμε να απαιτούμε αξιοκρατία και συνέπεια από τους πολιτικούς...
ας μάθουμε να ζητάμε ευθύνες από τους καρεκλοκένταυρους...
ας μάθουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον αυτής της χώρας και την κουλτούρα μας..."

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ..........................ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

DAGONΜέλος
01/08/2003, 18:55:49
"Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε μου αυτούς που εσύ αποκαλείς Εβραίους τους ψήφισε η πλειοψηφία του λαού...

μήπως μεταξύ των άλλων θα ήθελες να καταργηθεί και η δημοκρατία?"<-<-

Δεν είναι εδώ ο χώρος που θα μιλήσουμε για τη δημοκρατία,
αλλά με σιγουριά μπορώ να σε πληροφορήσω για κάτι:

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ """ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"""(με την σημερινή έννοια) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Εάν λοιπόν αυτοί που λες ότι ψήφισε ο κοιμησμένος λαός μου, πλήττουν την χώρα μου, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν πηγαίναν στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα.

01/08/2003, 19:15:36
quote:

"Απλά έχω διυλίσει τα θετικά στοιχεία και τα επικροτώ"

Πολύ σωστός! Διστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλοι έτσι, ακόμα και οι φέροντες την ταμπέλα του "ανοιχτόμυαλου", "ανθρωπιστή"κλπ.

Με αποτέλεσμα να

"ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΙΣΤΗΣ,
και βαφτιζονται οι Ελληνες,
χουντικα σταγονιδια,φασιστες,ναζι,εθνικοσοσιαλιστες"

Κύριοι "ανθρωπιστές",
άραγε γνωρίζετε ότι ο ίδιος ο Χίτλερ εξολόθρευσε το δεξί του χέρι(Ρεμ)-κύριο εκφραστή του ναζισμού-και τα Ες Ες? Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι τόσο απλά όσο τα νομίζετε στο """ανοιχτό""" κεφαλάκι σας.

Τι κι αν μου βάζεις φίλε ΑΙΟΝ τις κρεμάλες και από πάνω την Καγκελαρία συνοδευόμενη από ειωνικά σχόλια. Λες και σήμερα, δεν γίνονται αυτά. Λες και οι ίδιοι που είναι πάνω στις κρεμάλες, σήμερα δεν σκοτώνουν κόσμο. Έχω ρατσιστικές τάσεις απένατί τους θα πεις(το έχεις πει άλλωστε κι αλλού).
Βλέπεις την μία πλευρά, με τους καημένους τους εκλεκτούς που τους κρεμάνε και τρως το παραμύθι του Ολοκαυτώματος, αγνοείς όμως ότι οι ίδιοι οι εκλεκτοί χρηματοδότησαν το κίνημα και ότι πέθαναν πολλοί λιγότεροι από όσους λένε. Σίγουρα θα πιστεύεις και ότι οι ναζί είχαν και φούρνους και "κάνανε σαπούνι ανθρώπους". Αλλά θα αγνοείς ότι οι ναζί αντί να σκάβουνε τάφους για τους ΗΔΗ νεκρούς αιχμαλώτους καίγανε απλώς τα πτώματά τους. Άσε που οι περισσότεροι "φούρνοι" φτιάχτηκαν αποδεδειγμένα μετά την πτώση του Χίτλερ.
Και φυσικά θα είμαι σοβινιστής εάν πω ότι εμείς είχαμε περισσότερες απώλειες(στατιστικά) από τους εκλεκτούς. Βλέπεις ο Άρειος Αδόλφος μπορεί να σέβονταν την αρχαία Ελλάδα, αλλά τους νεοέλληνες μας θεωρούσε γύφτους. Σε καμία άλλη χώρα δεν πέθαναν 700.000 παιδιά από την πείνα αναλογικά με τον τότε πληθυσμό μας.
Και φυσικά θα αγνοείς ότι οι κουμουνιστές στην αρχή ήταν κατά του πολέμου. Θεωρούσαν βλέπεις ιμπεριαλισμό το να αντισταθείς στους σφαγείς των ομοεθνών σου.

Ας μην είμαστε μονόπλευροι. Ας εξετάζουμε αντικειμενικά τα ζητήματα αυτά.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι έτσι όπως τα προβάλλουνε σήμερα.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν κάποιος παρεξηγήσει την αντικειμενικότητά μου. Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΑΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΣΟ , ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ".ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

morphΜέλος
01/08/2003, 19:29:49
quote:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΣΟ , ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ"

να ήξερα και τι είναι αυτά, και που θα τα έβρισκα. πάντως ωραία ακούγονται....επικά!!!!!

για την ώρα πάντως σφίγγω το χέρι σε όλους και ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για ικαρία. καλό καλοκαίρι!!!!!

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

02/08/2003, 08:01:42
[/quote]ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΑΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΣΟ , ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ".[/quote]

Tώρα γιατί δεν υπάρχουν σε βιβλίο ή σε κάποια αναφορά στο ίντερνετ είναι άλλη υπόθεση.... (ή μήπως είναι η ίδια?) Γενικώς μου φαίνεται περίεργο που κυκλοφορεί μέσα στην Ελλάδα και όχι σε άλλες αντισημιτικές χώρες...

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
02/08/2003, 14:29:16
Αγαπητή AVALLON
Νομίζω πώς το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί στο εξωτερικό
με τον τίτλο "The protocols of the elders of Zion".
Η Ελλάδα δεν είναι αντισημιτική χώρα , για τον λόγο
που δέν είναι αντικελτική ή αντισαξονική.
Αντισιωνιστική μπορεί να είναι , άν και δέν φαίνεται επίσημα
απο πουθενά.

02/08/2003, 21:59:01
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ", ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΥΡΙΩΣ.ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ "ΣΟΦΟΙ" ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ" ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΤΟ 1897...ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΤΑΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ "ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ"...ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900...Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΕΡΣΤΛ...ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ(ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΣΜΟ)....

03/08/2003, 22:34:30
quote:

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ """ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"""(με την σημερινή έννοια) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

To Θέμα φίλε μου δεν είναι αν ΜΠΟΡΕΙ να καταργηθεί η δημοκρατία αλλά το αν ΠΡΕΠΕΙ!

Και για να τελειώνω από το τόπικ αυτό θεωρώ ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι απαραίτητος όσο και οι παιδικές ασθένεις. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να τις περάσουμε αλλά όταν είμαστε μικροί αλλιώς γίνονται επικίνδυνες...

"Τάδε έφη Avallon"
HeliosΜέλος
03/08/2003, 23:48:28
ΕΟΝΑΚΟ,διαβασα τελευταια κατι διασκεδαστικα πραγματακια,καποιου ιερεα,χρησιμοποιωντας μονον εκκλησιαστικες πηγες-Σωκρατης-οτι δηλ.η Υπατια δολοφονηθηκε,επειδη εκφραζε φιλοιουδαικες αποψεις,απο το ευσεβες χριστεπωνυμο αγελαιο πληθος.
Η φυλετικη προελευση εγκληματιων-ιουδαιοχριστιανων ναζι της εποχης-οπως ο Κυριλλος,και ο Πετρος Αναγνωστης,με αφηνει αδιαφορο,γιατι στο συνεδριο που συμπαθεις τοσο ακουστηκε και...
"εμεις οι Ελληνες,ειμαστε πιο Ιουδαιοι,και απο τους Ιουδαιους".
Βαθεια νοηματα,πλεριος ελληνισμος,και φουλ αγαπες.
Δεν υπαρχει σημειο επαφης μεταξυ τετοιων ανθρωπων,και ελληνικης φιλοσοφιας,και το αιμα των δολοφονημενων εθνικων,απο τους εβραιοχριστιανους Ναζι,θα κυλα παντα στα μυαλα σας...
και εσυ ειδικα,κατι ξερεις απο κασσετες...
οπως και ο πιλαφας ο φιλος σου...
Ουτε εθνικοσοσιαλισμος υπαρχει,ουτε ναζι,ουτε τιποτε αλλο,
γιατι ολοι αυτοι,μπροστα στους Ιουδαιοχριστιανους-WASP-Ναζι,
ειναι αγγελουδια...

sailorΝέο Μέλος
05/08/2003, 14:55:02
ΑΛήθεια πώς ορίζετε τον Έλληνα ή τον Ευρωπαίο? Από το χρώμα, το σχήμα των ματιών, τη θρησκεία, τη γλώσσα που μιλά, το μέρος που γεννήθηκε, ή πόσες γενιές πίσω πρέπει να γυρίσει κανείς για να αποδείξει-διασφαλίσει την "εθνική του καθαρότητα"? Μήπως τελικά πρέπει να φύγουμε όλοι μας από την Ελλάδα και να μείνουν σε αυτή μόνο οι νεκροί και τα αρχαία μνημεία ώστε να εξασφαλιστεί η καθαρότητα? Αλήθεια, ποιός είναι πιο Έλληνας? Εγώ που γεννήθηκα στη γεωγραφική περιοχή που σήμερα ονομάζεται Ελλάδα, που έμαθα να μιλώ τη νεοελληνική και ολίγη από αρχαία (τότε διδασκόταν ακόμα στα σχολεία, σήμερα νομίζω όχι), που έχω ακούσει πολλάκις (αλλά έχω πάψει να ενστερνίζομαι) όλες τις εθνικοχριστιανικές ιστορίες και έχω μαύρα μεσάνυχτα για την πραγματικότητα, τις ιδέες και τα ιδανικά της αρχαίας Ελλάδας? Ή μήπως ένας νεαρός μαύρος φοιτητής της φιλοσοφικής που ήρθε από την πατρίδα του τη Νιγηρία να σπουδάσει στην ΑΘήνα και να μελετήσει την αρχαία ελληνική ιστορία, φιλοσοφία και παιδεία, από καθαρή αγάπη προς τον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό? Σε ποιόν ανήκει περισσότερο η Ελλάδα σε μένα ή σ' αυτόν? Ποιός είναι πραγματικός κοινωνός του αρχαίου ελληνικού πνεύματος εγώ ή αυτός?

Διαβάζω ότι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εκείνο το πολιτικό σύστημα που θα επιτύχει την εθνική καθαρότητα και τη διάσωση του Ελληνικού Πολιτισμού. Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, με τον οποίον εμείς οι νεοέλληνες ουδεμία σχέση έχουμε, επέζησε, χωρίς τις υπηρεσίες του εθνικοσοσιαλισμού για κάποιες χιλιάδες χρόνια και σήμερα εξακολουθεί να είναι ιστορικός φάρος, αλλά και ζωντανή οντότητα χάρις στη συνεχή μελέτη του, αλλά και την επικράτηση πολλών εκ των ιδανικών του. Ας μήν ξεχνάμε ότι ένα από τα μεγάλα κληροδοτήματα του ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα είναι το δημοκρατικό πολίτευμα, ώς ιδέα και μορφή διακυβέρνησης. Αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα που ο εθνικοσοσιαλισμός έρχεται να απορρίψει και να καταλύσει εάν κάποιοι "πεφωτισμένοι" κρίνουν αναγκαίο (σύμφωνα με ένα συνομιλητή μας).