ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kangaro60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
kangaroΜέλος
25/09/2018, 18:48:35
quote:
Καταρχάς είμαι οικονομικά ανεξάρτητος εδώ και 10 χρόνια (τώρα είμαι 36 ετών)

Και δεν ντρέπεσαι για την ξεφτίλα σου ;

quote:
Δεύτερον, τον πατέρα μου τιποτένιο σκουπίδι άστον ήσυχο εκεί που είναι για να μην έχουμε άλλα.

Γιατί ; Στον θίξαμε ; Εσύ έχεις θίξει οικογένειες και οικογένειες εδώ μέσα.

quote:
Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ ανθρώπων όπως εσείς και ανθρώπων όπως εγώ. Και δεν εννοώ μονάχα ασχολίες και δουλειές. Εννοώ πάνω απ'όλα το ήθος και τα παντελόνια.

Το είδαμε το ήθος σου και τα παντελόνια σου τόσες μέρες. Μπας και είναι κοντά και παιδικά ;

quote:
Για εσένα τι να πούμε βρε απίθανη περίπτωση?

Έλα ντε ... τι να πεις ;

quote:
Νομίζω έχεις και οικογένεια, και ανάθεμα εάν οι δικοί σου γνωρίζουν για τα διαδικτυακά σου χάλια...ή ακόμα χειρότερα, γνωρίζουν και νιώθουν περήφανοι...έχεις και παιδιά; ζιπάκια; Τα λυπάμαι τα δόλια από καρδιάς...

Μόλις χώρισα ...

kangaroΜέλος
25/09/2018, 19:17:45
Heretic, βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί ο Τσίπρας αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα. Θα μπορούσε να το αφήσει για κάποια άλλη στιγμή.

25/09/2018, 19:41:57
Προφανώς Αμερικάνοι πιθανόν και Ευρωπαίοι, θέλουν να κλείσει το θέμα. Ισως στο βάθος βλέπουν άνοδο του εθνικισμού και θέλουν να προλάβουν την συγκυρία σε Ελλάδα και Σκόπια.

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)

kangaroΜέλος
25/09/2018, 20:03:53
Συνεπώς, ασκήθηκε πίεση στον Τσίπρα να προχωρήσει σε λύση. Και γιατί ενέδωσε σ' αυτήν την πίεση ; Αυτό, το "μακεδονικό ζήτημα" δηλ. δεν ήταν κάτι που αφορούσε το μνημόνιο. Δεν ήταν "δέσμευση" δηλ. δική μας. Τελείως άσχετο πράγμα δηλ. που δεν άπτεται της οικονομικής συμφωνίας με τους δανειστές. Γιατί υποχώρησε σ' αυτές τις πιέσεις ;

25/09/2018, 20:21:22
quote:
Επειδή όμως λυπάμαι να σε βλέπω να αυτό-ξεφτιλίζεσαι κάθε μέρα, έχω να σου πω πως από ευγένεια δεν έχουν βγει άλλοι τρεις που ξέρω σου να γράψουν ανοικτά τη γνώμη τους για σένα.

Έτσι έλεγες και για έναν 'φιλόλογο' τον οποίο ουδέποτε εμφάνισες. Βρε φώναξε και άλλους δέκα να μού τα χώσουν...από απειλές χορτάσαμε.

25/09/2018, 20:24:12
quote:
Και γιατί ενέδωσε σ' αυτήν την πίεση ;

Διότι ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ήδη από το 2013 κατευθύνεται από αμερικάνικα κέντρα...ακόμα και αυτός ο heretic τα έχει γράψει αυτά παλιά αλλά τώρα το παίζει σεμνή παρθένα...

Και μού αρέσει πού παίρνετε και σοβαρό ύφος για συζήτηση, τρομάρα σας.

kangaroΜέλος
25/09/2018, 20:29:46
quote:
Διότι ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ήδη από το 2013 κατευθύνεται από αμερικάνικα κέντρα...

Αποδεικτικό/ά στοιχείο/α για το παραπάνω ... ;

kangaroΜέλος
25/09/2018, 20:34:50
Έστω ... κάποιες ενδείξεις, κάποια γεγονότα που να το επαληθεύουν.

kangaroΜέλος
25/09/2018, 20:47:47
Ή απλώς πετάμε ότι μαλακία μας κατέβει στο μυαλό χωρίς καμία απολύτως λογική βάση ;

25/09/2018, 20:53:08
Θέλεις μήπως και απόρρητα ντοκουμέντα?
Η λογική τι λέει? Δες την ιστορία της χώρας σου.

Είναι ποτέ δυνατόν ελληνική κυβέρνηση να μην υπακούσει σε αμερικάνικες εντολές? Πήγε να το κάνει ο τεμπελο-Κωστάκης μια φορά και τον ρίξανε νύχτα...το είχε κάνει και ο Παπαδόσκυλος της Χούντας με κάτι αεροπορικές βάσεις και εντός ενός μήνα αντικαταστάθηκε από τον 'αόρατο' Ιωαννίδη.

Τον Τσίπρα τον είχαν στηρίξει (αλλά και τού είχαν φουσκώσει τα μυαλά) κάτι κενσυανοί οικονομολόγοι από κάτι Levy Institute πείθοντάς τον να πάει προς ρήξη. Πολύ πιθανόν και άλλα κέντρα στα πλαίσια του πολέμου ευρώ-δολαρίου. Τού ρίξανε και τον Βαρουφάκη από δίπλα και έδεσε το γλυκό.

Δεν λέω ότι ακολουθούσε κατευθύνσεις σε όλα διότι αρχικά έκανε πολλές επαφές με Ρωσία. Πήγαν οι άπειροι να το παίξουν σε διπλό ταμπλό αλά Αντρέας Παπαντρέου αλλά δεν είχαν καμία τύχη, ειδικά σε τέτοιο τάιμινγκ.

Αναγκαστικά πλέον επέλεξαν ξεκάθαρα πλευρά, αυτή των Αμερικάνων. Ο δε Τσίπρας περιμένει να αποκομίσει όχι τόσο εθνικά όσο πολιτικά οφέλη από την επιλογή αυτή.

Κοίτα που ο καρνάβαλας με έπεισε να συζητήσω σοβαρά...

kangaroΜέλος
25/09/2018, 21:06:15
Όχι, δεν θέλω απόρρητα ντοκουμέντα. Θέλω απλώς να δω μια αλληλουχία γεγονότων / πράξεων / κινήσεων / συμπεριφορών που να δείχνουν σωστό τον ισχυρισμό σου.

25/09/2018, 21:18:39

Πολλά ζητάς.
Για το σήμερα είναι δεδομένο.
Όλοι το βλέπουν ότι η κυβέρνηση τα πόνταρε όλα στις ΗΠΑ.

Άσε που υπάρχει και ένα άλλο πολύ σοβαρό ενδεχόμενο.

Ο Τσίπρας πληροί το προφίλ του 'ιδανικού' πρωθυπουργού για την χώρα.
Πώς είχαν καταλήξει παλιά ότι ο Ομπάμα είναι ιδανικός για χρίσμα κάπως έτσι και εδώ.
Είναι νέος, ξύπνιος, απέραντα λαϊκιστής, το γελαστό παιδί που θέλει η μαμά για την κόρη, αγωνιστής για τον λαό (εδώ γελάνε και οι πέτρες), και το πιο σημαντικό 'αδιάφθορος' στα μάτια του κοσμάκη, καμία σχέση με τους παλιούς.

Κατά συνέπεια, είναι ο μοναδικός που μπορεί να περάσει μέτρα επώδυνα και δυσβάσταχτες συμφωνίες κάθε είδους χωρίς να καίγεται η χώρα κάθε λίγο και λιγάκι.

Και όντως το καταφέρνει αυτό!
Και εννοείται ότι ακόμα και εάν χάσει τις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να παραιτηθεί, διότι έχει ακόμα μεγάλο μέλλον.

Για φαντάσου να είχαν γίνει επί Μητσοτάκη όλα όσα έγιναν από το 2015 έως σήμερα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε νομοσχέδια και μέτρα, αλλά ακόμα και σε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη.

Ο μαλάκας ο Έλληνας ήταν πάντα φοβερά ευάλωτος στον λαϊκισμό.
Και παρότι είμασταν πάντα λαός συντηρητικός, ωστόσο μετά την πτώση της χούντας η λέξη 'δεξιός' είναι συνώνυμο βρισιάς.

Ωστόσο εγώ θα το ξαναπώ, όσο και αν με αηδιάζει το φαινόμενο 'Σύριζα' οφείλω να παραδεχτώ ότι ο τύπος αυτός θα βγάλει πενταετία σχεδόν, έχοντας περάσει τις πιο απίστευτες αντι-λαϊκές συμφωνίες, και όμως είναι ακόμα δημοφιλής και με καταλληλότερο προφίλ πρωθυπουργού!

Όλα κι όλα, είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση στη χώρα που το χειρότερο είναι να γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι εκλογές.

Γι'αυτό και ίσως τελικά η περίπτωση Σύριζα να είναι ο εξυπνότερος τρόπος 'διαχείρισης' της Ελληνικής κρίσης.

kangaroΜέλος
25/09/2018, 21:25:49
quote:
Είναι ποτέ δυνατόν ελληνική κυβέρνηση να μην υπακούσει σε αμερικάνικες εντολές? Πήγε να το κάνει ο τεμπελο-Κωστάκης μια φορά και τον ρίξανε νύχτα...το είχε κάνει και ο Παπαδόσκυλος της Χούντας με κάτι αεροπορικές βάσεις και εντός ενός μήνα αντικαταστάθηκε από τον 'αόρατο' Ιωαννίδη.

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό. Δυσκολευόμαστε σαν Έθνος να πούμε "όχι" στους Αμερικανούς. Κι από παλιά δηλ. όχι μόνο τώρα ...

quote:
Τον Τσίπρα τον είχαν στηρίξει (αλλά και τού είχαν φουσκώσει τα μυαλά) κάτι κενσυανοί οικονομολόγοι από κάτι Levy Institute πείθοντάς τον να πάει προς ρήξη. Πολύ πιθανόν και άλλα κέντρα στα πλαίσια του πολέμου ευρώ-δολαρίου. Τού ρίξανε και τον Βαρουφάκη από δίπλα και έδεσε το γλυκό.

Δεν λέω ότι ακολουθούσε κατευθύνσεις σε όλα διότι αρχικά έκανε πολλές επαφές με Ρωσία. Πήγαν οι άπειροι να το παίξουν σε διπλό ταμπλό αλά Αντρέας Παπαντρέου αλλά δεν είχαν καμία τύχη, ειδικά σε τέτοιο τάιμινγκ.

Αναγκαστικά πλέον επέλεξαν ξεκάθαρα πλευρά, αυτή των Αμερικάνων.

Αυτό δεν με πείθει. Και δεν με πείθει διότι η ίδια η πολιτική (ως έννοια δηλ.) δεν επιλέγει πλευρές. Μπορεί να δείχνει πως επιλέγει μία αλλά κρατά πάντα πισινή για να μπορεί να επιλέξει - αν χρειαστεί - και την άλλη. Οι επαφές με την Ρωσία π.χ είναι σε αυτό το πνεύμα.

Edited by - kangaro on 25/09/2018 21:27:36

kangaroΜέλος
25/09/2018, 22:20:54
Πάω λίγο πιο πίσω (στο θέμα) για να μπορέσουμε να πούμε και κάτι άλλο παραπάνω :

quote:
Heretic

Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπεις το "κατασκεύασμα του Τίτο" να αυτοαποκαλείται "Μακεδονία κάτι". Το πρόβλημα είναι πως 140 χώρες τους είχαν ήδη αναγνωρίσει σαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Οπότε αν ακολουθούσες τη λογική των συλλαλητηρίων, θα τους αναγνώριζαν και οι υπόλοιποι έτσι, erga omnes και χωρίς καμία αλλαγή στο σύνταγμα τους. Και τότε αυτοί θα περίμεναν σαν τα κοράκια (βλ VMRO), μαζί με τους "καλούς γείτονες" Αλβανούς, την πρώτη πολεμική διένεξη μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Nα πάρουν το μήνυμα από τον "σύμμαχο" σουλτάνο και να μπουκάρουν στα βόρεια σύνορα για να προστατεύσουν τις μειονότητες τους στην Ελλάδα. Οι μεν τους "τσάμηδες", αυτοί τους "σλαβομακεδόνες". Περιττό να γράψω ότι η Μικρασιατική Καταστροφή θα έμοιαζε με τροχαίο ατύχημα σε αυτή την περίπτωση, ε;

Είπαμε πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά εσύ το παρατράβηξες από τα μαλλιά το θέμα.

Κατ' αρχήν, το επιχείρημα πως "140 χώρες τους είχαν ήδη αναγνωρίσει σαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας"", συνεπώς θα έπρεπε κι εμείς να τους αναγνωρίσουμε είναι μούφα. Ας τους είχαν αναγνωρίσει. Στην επαπάρα μας. 200 χώρες περίπου έχει ο πλανήτης, εντάξει, παραπάνω από τις μισές τους έχουν αναγνωρίσει αλλά υπάρχουν κι αυτές που δεν τους έχουν αναγνωρίσει. Και το σημαντικότερο : Η αναγνώριση ενός έθνους γίνεται από τον Ο.Η.Ε., από τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Ο.Η.Ε δεν τους έχει αναγνωρίσει. Συνεπώς, δε πα να τους είχαν αναγνωρίσει και οι 140 χώρες. Εμείς, ως έθνος και ο Ο.Η.Ε, δεν τους είχαμε αναγνωρίσει. Ο δε Ο.Η.Ε. από το 1993 έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια με την ονομασία Vardaska [Ψήφισμα 187, 1993] (το σχετικό έγγραφο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο)

quote:
Οπότε αν ακολουθούσες τη λογική των συλλαλητηρίων, θα τους αναγνώριζαν και οι υπόλοιποι έτσι, erga omnes και χωρίς καμία αλλαγή στο σύνταγμα τους.

Σώπα ... μη με το λες! Προφήτης κι έτσι την είδες ρε φίλε ;

quote:
Και τότε αυτοί θα περίμεναν σαν τα κοράκια (βλ VMRO), μαζί με τους "καλούς γείτονες" Αλβανούς, την πρώτη πολεμική διένεξη μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ε ; Στ' άρματα / στ' άρματα / εμπρός στον αγώνα ... Ελάτε να τα πάρετε!

quote:
Nα πάρουν το μήνυμα από τον "σύμμαχο" σουλτάνο και να μπουκάρουν στα βόρεια σύνορα για να προστατεύσουν τις μειονότητες τους στην Ελλάδα. Οι μεν τους "τσάμηδες", αυτοί τους "σλαβομακεδόνες". Περιττό να γράψω ότι η Μικρασιατική Καταστροφή θα έμοιαζε με τροχαίο ατύχημα σε αυτή την περίπτωση, ε;

Πολλά έργα βλέπεις ρε Heretic ...

Edited by - kangaro on 25/09/2018 22:22:43

25/09/2018, 23:01:47
quote:

Έτσι έλεγες και για έναν 'φιλόλογο' τον οποίο ουδέποτε εμφάνισες. Βρε φώναξε και άλλους δέκα να μού τα χώσουν...από απειλές χορτάσαμε.

Μην μπερδεύεις το "σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει" με τις δήθεν απειλές. Όπως σου εξήγησα επίσης, εγώ δεν κάνω απειλές, αλλά νόμιμες ενέργειες. Εσύ έχεις βρει το μαγαζάκι εδώ με την μαύρη τρύπα της Ελληνικής νομοθεσίας και ξεψαρώνεις εκ του ασφαλούς.

Επίσης εγώ δεν είμαι ο πάτρωνας κανενός να τον φωνάξω για βοήθεια, όπως φαντασιώνεσαι. Εσύ κάτσε και αναρωτήσου τι εικόνα δίνεις σταθερά στους άλλους και ίσως πάρεις μια απάντηση. Και δεν εννοώ μόνο αυτούς στο φόρουμ. Στους ανθρώπους γύρω σου γενικά, αναφέρομαι. Μόνο ένας βαθιά προβληματικός χαρακτήρας θα έβγαινε να αυτοδιαφημίζεται κάθε λίγο, παρέα με τα μπινελίκια που αμολάει.

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)

25/09/2018, 23:22:17
quote:
Όπως σου εξήγησα επίσης, εγώ δεν κάνω απειλές, αλλά νόμιμες ενέργειες.

Nαι, αλλά δεν μού εξήγησες ποιά είναι η νόμιμη ενέργεια που έκανες ώστε να πάρω και εγώ τα νόμιμα μέτρα μου.

quote:
Εσύ κάτσε και αναρωτήσου τι εικόνα δίνεις σταθερά στους άλλους και ίσως πάρεις μια απάντηση. Και δεν εννοώ μόνο αυτούς στο φόρουμ. Στους ανθρώπους γύρω σου γενικά, αναφέρομαι. Μόνο ένας βαθιά προβληματικός χαρακτήρας θα έβγαινε να αυτοδιαφημίζεται κάθε λίγο, παρέα με τα μπινελίκια που αμολάει.

Το παρόν φόρουμ μού βγάζει προ πολλού τον χειρότερο εαυτό. Γι'αυτό και επιθυμώ διακαώς πλέον να με διαγράψουν.

Δεκάδες άνθρωποι που με έχουν γνωρίσει έξω στην πραγματική ζωή έχουν εξαιρετική ιδέα και εικόνα για το άτομό μου (και το λέω χωρίς την παραμικρή εγωπάθεια).

Έχω όμως ένα ελάττωμα, όταν μού πατάνε τον κάλο, και όταν μου επιτίθενται με ύπουλους τρόπους γίνομαι αγροίκος και μετά δεν σταματάω. Έχω αθεράπευτη αλλεργία στην αγένεια και την θρασύτητα. Είναι αδιανόητο για την δική μου κοσμοθεωρία και ηθική ένας τυχαίος τύπος να νομίζει ότι έχει δικαίωμα να κάνει σχολιάκια επί προσωπικού (επειδή τού θίξαμε τον Σύριζα) και εν συνεχεία να απειλεί (με γελοίες βέβαια απειλές) ότι θα με βλάψει προσωπικά!

Η εικόνα αγροίκου που μού βγαίνει εδώ μέσα έχει να κάνει με την πολύ χαμηλή ποιότητα της παρουσίας σου εδώ μέσα.
Είναι μία αλλεργική αντίδραση εκ μέρους μου.

Και το ξέρεις πολύ καλά.
Γι'αυτό και όταν φαντάστηκες ότι θα μπορούσα να σε εκθέσω δημοσίως άρχισες να απειλείς θεούς και δαίμονες.

kangaroΜέλος
26/09/2018, 07:37:44
Ρε Κώστα, ειλικρινά σου μιλάω, είσαι περιπτωσάρα ρε φίλε. Λες ...

quote:
Το παρόν φόρουμ μού βγάζει προ πολλού τον χειρότερο εαυτό. Γι'αυτό και επιθυμώ διακαώς πλέον να με διαγράψουν.

Αυτό το πράγμα, εγώ τόσα χρόνια στο esoterica, δεν το έχω ματα-συναντήσει.

quote:

quote:
, υπάρχει και η δύναμη της συνήθειας ξέρεις.
Όσο είσαι κανονικό μέλος, σε τρώει να μπεις να γλεντήσεις κάτι ρεντίκωλα του λόγου σας...

Δηλ. κάτι σαν τα τσιγάρα δηλ. σαν το κάπνισμα. Το παρόν φόρουμ σου κάνει κακό, αλλά το έχεις συνηθίσει (αυτό παραδέχθηκες πιο πάνω), είναι μια κακή συνήθεια δηλ. Ωστόσο, θα πρέπει να πάθεις κάτι ώστε ο γιατρός να σου δώσει εντολή να το διακόψεις.

quote:
με το που διαγραφείς όμως ούτε που ασχολείσαι, τελειώνει εκεί το πράγμα...

Τι σόϊ λογική είναι αυτή ρε φίλε ; 'Ντάξει, αυτό το πράγμα μπορεί να είναι ειλικρινές από μέρους σου, αλλά ρε φίλε είναι λίγο παράλογο. Άμα σε πειράζει ρε φίλε, κόψ' το. Άμα σε πίνει, γιατί το πίνεις δηλ. ; Από συνήθεια ; Κόψ' την. Δηλ. πρέπει να σου κόψει την συνήθεια κάποιος άλλος ; Μόνος σου δεν μπορείς ; Και στην τελική ρε φίλε, άμα δεν μπορείς να κόψεις μια "κακή" συνήθεια για τον ευατό σου, ε, κάτσε και φάτην δηλ. και ανέλαβε και την ευθύνη αυτής της κακής σου συνήθειας δηλ. Δηλ. πετάς το μπαλάκι στους άλλους για μια δική σου "κακή" συνήθεια που δεν μπορείς να κόψεις. Τι να πω ρε φίλε ...

quote:
Δεκάδες άνθρωποι που με έχουν γνωρίσει έξω στην πραγματική ζωή έχουν εξαιρετική ιδέα και εικόνα για το άτομό μου (και το λέω χωρίς την παραμικρή εγωπάθεια).

Ωραία. Μπράβο. Καμιά αντίρρηση. Στο esoterica γιατί ξεπέφτεις τόσο στα μάτια των άλλων ; Γιατί βγαίνει ο κακός σου εαυτός ; Ε, γιατί τον αφήνεις και βγαίνει ; Παρασύρεσαι ; Μην παρασύρεσαι. Είναι απλό.

quote:
Έχω όμως ένα ελάττωμα, όταν μού πατάνε τον κάλο, και όταν μου επιτίθενται με ύπουλους τρόπους γίνομαι αγροίκος και μετά δεν σταματάω. Έχω αθεράπευτη αλλεργία στην αγένεια και την θρασύτητα. Είναι αδιανόητο για την δική μου κοσμοθεωρία και ηθική ένας τυχαίος τύπος να νομίζει ότι έχει δικαίωμα να κάνει σχολιάκια επί προσωπικού (επειδή τού θίξαμε τον Σύριζα) και εν συνεχεία να απειλεί (με γελοίες βέβαια απειλές) ότι θα με βλάψει προσωπικά!

Φίλε, αυτό είναι όντως ένα προβληματικό ανθρώπινο χαρακτηριστικό και για μένα πρέπει να το κοιτάξεις λίγο. Λέγεται "υπεροψία".

quote:
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%AF%CE%B1

υπεροψία = το να έχει κανείς μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και η συνακόλουθη περιφρόνηση για τους άλλους

Δυστυχώς, στα φόρουμς υπάρχουν πολλοί "τυχαίοι τύποι". Αν δεν μπορείς να τους αντέξεις, δεν συμμετέχεις. Πολύ απλά. Αν αυτή την υπεροπτική στάση που έχεις απέναντι στους, δεν την "παλεύεις" μέσα σε ένα φόρουμ, φίλε, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Εσύ έχεις τέτοιο χαρακτήρα. Δικό σου είναι το πρόβλημα, όχι των άλλων. Και αυτό εν μέρει το παραδέχεσαι, θεωρώντας το ως ελάττωμα.

quote:
Έχω όμως ένα ελάττωμα, όταν μού πατάνε τον κάλο, και όταν μου επιτίθενται με ύπουλους τρόπους γίνομαι αγροίκος και μετά δεν σταματάω.

Ναι, όντως, αυτό είναι ελάττωμα. Είναι ελαττωματικότητα. Αλλά φίλε, είναι δική σου. Όχι των άλλων.

Όσον αφορά αυτό (το υπόλοιπο μέρος της πρότασής σου, αυτό περί απειλών)

quote:

o ίδιος παραδέχεσαι πως αυτές οι απειλές είναι γελοίες. Ε, ρε φίλε, αφού είναι γελοίες γιατί σε ενοχλούν ; Εμένα π.χ με έχεις πει ένα σωρό. Με χαρακτήρισες με ένα σωρό κοσμητικά. Ξέρω, εγώ, για μένα, ότι τίποτε απ' όσα λες δεν ισχύει. Εγώ, για μένα, για τον εαυτό μου δηλ. Ε, πες μου ότι θες, δεν με ενοχλεί. Στα παπάρια μου. Εσύ, έχεις παπάρια να γράψεις αυτές τις απειλές ; Γράψ' τες! Τι φοβάσαι ; Στο κάτω κάτω ρε φίλε, ζεις στο εξωτερικό. Τι θα σου κάνει ; Τι μπορεί να σου κάνει δηλ. ; "Θα σε βλάψει προσωπικά". Σώπα! Τι με λες ... ; Σοβαρά ; Θα σου κλάσει μια μάντρα. Είσαι σοβαρός ρε Κώστα δηλ. ;

quote:
Η εικόνα αγροίκου που μού βγαίνει εδώ μέσα έχει να κάνει με την πολύ χαμηλή ποιότητα της παρουσίας σου εδώ μέσα.
Είναι μία αλλεργική αντίδραση εκ μέρους μου.

Κώστα, αν είσαι αλλεργικός, να πάρεις χάπια. Υπάρχουν χάπια για την αλλεργία. Εγώ προχθές έβγαλα κάτι εξανθήματα από μια συκιά και ο γιατρός μου έδωσε Xozal. Πάνε πάρε χάπια ... Δεν σου φταίει ο άλλος και μην ρίχνεις την ευθύνη στον άλλον. Είναι δική σου.

Φίλε, κοίτα να δεις : Εγώ μπορώ να δεχτώ ένα ελάττωμα που έχεις. Αυτό το έλαττωμα που λες

quote:
Έχω όμως ένα ελάττωμα, όταν μού πατάνε τον κάλο, και όταν μου επιτίθενται με ύπουλους τρόπους γίνομαι αγροίκος και μετά δεν σταματάω.

εγώ μπορώ να το δεχτώ. Ωραία, συνεπώς, εφ' όσον το δέχομαι, για να μην γίνεσαι αγροίκος όπως λες, δεν θα "σου πατάω τον κάλο". Παρ' ότι αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το ισχυριστείς σε ένα φόρουμ - είναι ανόητο - παρά τούτο, εγώ δέχομαι να μην σου πατάω τον κάλο. Υπάρχουν όμως άλλα μέλη, που δεν το δέχονται αυτό ρε φίλε. Τι να κάνουμε τώρα δηλ. ; Να διαλύσουμε όλο το φόρουμ επειδή εσένα δεν θέλεις να σου πατάνε τον κάλο ; E, κάποιος θα περάσει και θα σου τον πατήσει. Και θα πονέσεις γιατί ο κάλος πονάει. Και τι κάνουμε τώρα ; Να προσέχουμε να μην σε πονέσουμε ; Δεν σε τιμάει ρε φίλε αυτό το πράγμα. Το να έχεις κάλο, δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε κάλους. 'Ντάξει, φρόντισε να μην εκθέτεις τον κάλο σου πολύ για να ελαχιστοποιήσεις και την πιθανότητα να στον πατήσουν. Όταν εγώ έχω κάλο, εγώ προσέχω. Ξέρω ότι υπάρχουν άλλοι που είναι απρόσεχτοι. Εγώ λοιπόν προσέχω τον κάλο μου, να μην μου τον πατήσουν.

'Ντάξει, δεν μιλάω τώρα να σου επιτεθεί τώρα κάποιος έτσι ; Άνευ λόγου και αιτίας ... Εκεί, στο κάτω κάτω δεν είναι θέμα και δικό σου, νομίζω η διαχείριση και ο συντονιστής θα το αντιληφθεί εγκαίρως και θα επέμβει. Νομίζω τα παιδιά μπορούν να διακρίνουν πότε κάνει επίθεση ένα μέλος σε κάποιο άλλο. Τουλάχιστον, αυτό έχω καταλάβει εγώ τόσα χρόνια εδώ. Αλλά λες "όταν μου πατάνε τον κάλο". Τι να μην στον πατήσουν ρε φίλε δηλ. ; Δημόσιο φόρουμ είναι αυτό ... Κι εγώ να μην στον πατήσω, κάποιος άλλος μπορεί να στο κάνει. Είναι σαν να λες, πάω μέσα σ' ένα χωράφι να δουλέψω, να οργώσω, να σπείρω κτλ αλλά δεν θέλω να λερωθώ με τα χώματα γιατί φοράω καθαρή μπλούζα. Δεν γίνεται ρε φίλε αυτό ...

Κοπρέντε φιλαράκι ;

Edited by - kangaro on 26/09/2018 08:16:37

26/09/2018, 08:05:28
Δεν έχω παρατηρήσει πού χάνεται η αρχή της κόντρας Heretic - Kost.
Ούτε έχω καταλάβει όλους τους λόγους και τα παρελκόμενα.

Ίσως να είχε ένα ενδιαφέρον και ένα τζερτζελο ως ένα σημείο, προκαλώντας μια κάποια κίνηση και φασαρία στο βαλτωμένο φόρουμ, αλλά από εκεί και πέρα προφανώς καταντάει κουραστικό.

Και αυτό βρε Κοστ, με το να 'παρακαλάς' για τη διαγραφή σου τί φρούτο είναι?
Άμα σε χαλάει η συμμετοχή σου εδώ, απέχεις. Για λιγότερο ή περισσότερο χρονικό διάστημα. Πρέπει να στο πει ντε και καλά κάποιος συντονιστής αυτό?

Τέλοσπάντων, στα της Μακεδονίας, συμφωνώ με τον Ζιπ.
Και άστοχη, και άτοπη η 'συμφωνία' (ή το προσύμφωνο αν θέλετε)
και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, τουλάχιστον για τους Βορειοελλαδίτες να γίνει δεκτή οποιαδήποτε τέτοιου είδους παραχώρηση και παραχάραξη της Ιστορίας και της κληρονομιάς, επί του ονόματος, των παραγώγων του,κλπ.
Κάποιοι το καταλαβαίνουν αυτό, κάποιοι άλλοι απλώς κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

kangaroΜέλος
26/09/2018, 08:22:58
quote:
RY8AGORAS

Και αυτό βρε Κοστ, με το να 'παρακαλάς' για τη διαγραφή σου τί φρούτο είναι?
Άμα σε χαλάει η συμμετοχή σου εδώ, απέχεις. Για λιγότερο ή περισσότερο χρονικό διάστημα. Πρέπει να στο πει ντε και καλά κάποιος συντονιστής αυτό?

Άντζυ Σαμίου : Σταυρώστε με, σταυρώστε με / κι από το φόρουμ σώστε με!

*τι κόλπα είναι αυτά ρε Μήτσε ; για πες ...

Edited by - kangaro on 26/09/2018 08:23:19

kangaroΜέλος
26/09/2018, 08:37:08
quote:
PY8AGORAS

Δεν έχω παρατηρήσει πού χάνεται η αρχή της κόντρας Heretic - Kost.
Ούτε έχω καταλάβει όλους τους λόγους και τα παρελκόμενα.

Ίσως να είχε ένα ενδιαφέρον και ένα τζερτζελο ως ένα σημείο, προκαλώντας μια κάποια κίνηση και φασαρία στο βαλτωμένο φόρουμ, αλλά από εκεί και πέρα προφανώς καταντάει κουραστικό.

Θυμάσαι ένας τύπος που είχε περάσει κάποια στιγμή και μας έλεγε για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων πως ήταν παραμύθι και προπαγάνδα των Αμερικανών ; Και την είχε πέσει ο Agnostic, και γινόταν χαμός ... Φίλε, εκείνο το θέμα, το γούσταρα άπειρα. Γιατί εκείνος ο "τυχαίος τύπος", μπορεί να ήταν ότι ήταν, δεν ξέρω, αλλά πέφτανε επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Έγραφε ο ένας κάτι, ερχότανε μετά ο άλλος έριχνε αντεπιχειρήματα, links, φωτογραφίες, γεγονότα ... φίλε, και γαμώ τα θέματα. Πραγματικά, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Δηλ. έψαχνα να βρω χρόνο να μπω στο φόρουμ, για να διαβάσω και να συμμετέχω σ' αυτό το θέμα. Και άσε τον αναγνώστη να βγάλει το συμπέρασμά του. Εδώ τώρα τι γίνεται ; Βασικά, κι εγώ δεν έχω καταλάβει.

quote:
Τέλοσπάντων, στα της Μακεδονίας, συμφωνώ με τον Ζιπ.

Αυτό έλειπε ... Απ' το Νευροκόπι της Δράμας είσαι ρε ... γαμώ τα εμιράτα σου. Οι παππούδες σου ρε φίλε, τι γλώσσα μιλούσαν ; Γιατί προχθές είχα μια συζήτηση με έναν τύπο από το Κιλκίς, Συριζαίο. Και μάλιστα, κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.'Ντάξει, no problem. Αλλά μου λέει "εμένα, οι παππούδες μου μιλούσαν σλαβομακεδονικά, μια διάλεχτο δηλ. σλάβικη, ιδίωμα." Και του λέω, ρε φίλε, τι σλαβομακεδονικά δηλ. ; Πως είναι αυτή η γλώσσα ;

*Να μια ωραία πρόταση : Δεν θα ήταν ωραίο (για τις συζητήσεις στο φόρουμ του esoterica), να δούμε τι ακριβώς είναι αυτή η γλώσσα που την αποκαλούν "σλαβομακεδονικά" ; Εγώ π.χ δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει δηλ. Ε, αν αρχίσει κάποιος και λέει κάτι, ενδιαφέρον, με επιχειρήματα, γεγονότα κτλ. ε, κι εγώ θα μπω στον "πειρασμό" να κάνω μια ψιλο-έρευνα. Έτσι αποκτούν ενδιαφέρον τα θέματα και μεγαλώνει και η συμμετοχή.

Edited by - kangaro on 26/09/2018 08:58:01