ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι Πλανήτες ως Θεία Όντα - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Οι Πλανήτες ως Θεία Όντα - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Osmosis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
17/11/2015, 22:13:18
ΜΜμμμμμ DSM. MMMMMMmmmm DSM. MMMMMmmmmmm DSM
All together!

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
17/11/2015, 22:14:59
quote:

Ναι ρε συ Κοστ,
βάζεις θεότητες σε καλούπια
είναι ποτέ δυνατόν μια θεότητα να καίγεται για σένα και άλλες να είναι σε πιο παγιωμένα καλούπια και απο αυτά του Νικομάχου;
Αν ει ποτέ δυνατόν δηλαδή.
Εδώ ο Αιρετικός πήγε να υπολογίσει την χρονική διάρκεια της εμφάνισης μιας επιπλέον διακύμανσης στην αναστροφή των πόλων,πραγματικά έκπληκτος έχω μείνει ,δηλαδή έστω και μπακαλίστικα μιλάμε για τι αποτύπωμα, μιας κόλλας Α4;μιας γραμμής😋
Έχω πάθει την πλάκα μου με εσας!
Μπορώ να δω μέσω παραδειγμάτων φυσικά τι σας έλκει εσας σε αυτόν το χώρο;
Εδω,στο esoterica,σόρρυ για τα γκρικλις μου

Οχι εδώ,στο άλλο θέμα,

Εκει δηλαδή!!!

Μα δεν ξύνεστε;

17/11/2015, 22:31:12

αντίο λατρεμένε...και να προσέχεις μπαγάσα τον εαυτό σου εκεί τους κρύους μήνες του χειμώνα...αχ δε τους μπορώ τους αποχαιρετισμούς...

17/11/2015, 22:39:28
quote:
και να προσέχεις μπαγάσα τον εαυτό σου εκεί τους κρύους μήνες του χειμώνα...

Δεν κρυώνει αυτός ... θα πάρει μια κουβέρτα από εκτόπλασμα και μια θερμάστρα με αιθερικό και θα την περνάει κοτσάνι ...

Αλλά τώρα ... ετοιμαστείτε για trollίαση...

Ξέρω, ξέρω, δεν είναι όλοι σαν και μένα, ε;

zip, ο προφήτης...

... ένα αυγουλάκι, να σας ξεφλοδίσομεν ... ;;;

"enlighted mind sees the endless emptiness"

Edited by - z_i_p on 17/11/2015 22:55:14

17/11/2015, 22:53:22
Αντε... πάει κι αυτός. Τώρα ο dsm έμεινε

17/11/2015, 23:00:33

Άντε μωρέ ντάξει ας μείνει...δε τους μπορώ τους διωγμούς και τις εξορίες...

18/11/2015, 22:11:24
Εμένα θα μου γράψεις τι λένε τα άστρα;
Ποιούς έχω απέναντι μου ρε φίλε,έτσι για να ξέρω!
Αλλιώς βιντεάκι δε βλέπω!
Εκτός και αν είναι να σε ματιάσω

21/02/2016, 18:47:26

Πολύ ενδιαφέρουσα η τελευταία ομιλία του Rupert Sheldrake τον Δεκέμβριο με τίτλο 'έχει ο Ήλιος συνείδηση?'. Δείγμα ώριμης επιστημονικής σκέψης που εξετάζει τον κόσμο γύρω της χωρίς δογματικές προκαταλήψεις και ταμπού.
Το συμπέρασμα που καταλήγει είναι ότι είναι πολύ πιθανό, τόσο ο ήλιος όσο και τα υπόλοιπα ουράνια σώματα να έχουν συνείδηση. Χρησιμοποιεί διάφορα επιχειρήματα για τον ήλιο, όπως πχ. ότι πρόκειται για ένα αυτο-οργανωμένο δίκτυο, ένα εκπληκτικά περίπλοκο μοτίβο ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας (πολύ πιο σύνθετη από την ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα του μυαλού μας).

Προχωράει το πράγμα στην επιστήμη, αργά και σταθερά, και με βιβλία όπως το Mind and Cosmos του Thomas Nagel τα ψωμιά της υλιστικής κοσμοθεωρίας είναι μετρημένα.

Και θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι η κοινή παραδοχή Πλάτωνα-Αριστοτέλη και άλλων αρχαίων ότι τα ουράνια σώματα είναι οπωσδήποτε συνειδητά και έμψυχα είναι μία από τις πολλές ξεχασμένες γνώσεις της επιστήμης...οι οποίες είναι θέμα χρόνου να αναδυθούν και πάλι στο προσκήνιο...εξάλλου η περίοδος που ζούμε είναι μεταβατική, και η επιστήμη είναι ακόμα στην αρχή ενός γιγάντιου άλματος.

http://www.sheldrake.org/

21/02/2016, 21:54:41
Τι να πω?
Η ανθρώπινη βλακεία ξεπερνά σε απεραντοσύνη το σύμπαν, αν και αυτό δεν είναι δυνατόν.Τουλάχιστον έχει τα ίδια όρια.

Μπρρρρ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/02/2016, 23:34:16

Πάλι άναρθρες κραυγές;;
21/02/2016, 23:35:29

είσαι μυρωδιάς είσαι κι αχάριστος...
21/02/2016, 23:56:11
Τράβα ρε κουπί, που θα μας πεις πως ο ήλιος και οι πλανήτες έχουν συνείδηση.Οχι μόνο εσύ, αλλά και όποιος κόπανος το ισχυρίζεται αυτό, έστω και για φιλοσοφική "φάση".

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/02/2016, 00:33:26

Είπα και εγώ να γράψω κάτι στο θέμα αυτό, αλλά μού το χαλάς...τέλος πάντων, την επόμενη που θα κάνεις τρόλινγκ σε θέμα μου δεν θα σε αντιμετωπίσω τόσο ψύχραιμα...θα πρέπει επιτέλους να μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος και να εκφράζεις τις διαφωνίες σου πολιτισμένα...το ξέρω είναι δύσκολο (διότι είσαι απαίδευτος), ωστόσο θα προσπαθήσουμε εδώ να σε εκπαιδεύσουμε...πού θα πάει...
22/02/2016, 00:54:24
Οταν λοιδορείς την νοημοσύνη ασυστόλως, θα σε κυνηγάω μέχρι τα καζάνια της κόλασης του Χ.Ο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/02/2016, 01:31:07

βρε σκιάχτρο του φόρουμ, 5 χρόνια μάς έχεις κατσικωθεί στο σβέρκο, βρε άξεστε ποιός είσαι εσύ που θα κρίνει ποιός θα μιλάει, πότε και τι θα λέει;; έλα πάρε τον πούλο και γρήγορα για να μην αρχίσω τα χοντρά μπινελίκια...και δε φταις εσύ άλλα εγώ που σού χάρισα το εξάμηνο, σεβόμενος τον εθισμό σου στο φόρουμ αυτό...εγώ ο βλάκας φταίω, θα'χαμε ηρεμήσει πλήρως τώρα...
22/02/2016, 02:43:59
Tρίχες κατσαρές.
Επί της ουσίας έχεις να αντικρούσεις κάτι?
Εχουν συνείδηση ρε όρνιο οι πλανήτες?

ΝΑΙ η ΟΧΙ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/02/2016, 11:17:10

άντε ρε μπετόβλακα, που θες και απάντηση 'ουσίας' με ένα ναι ή όχι βάλε ένα όριο επιτέλους στην αμορφωσιά σου, τόσα χρόνια κοπρίζεις το φόρουμ κι εσύ....

22/02/2016, 11:46:23
Κοίτα ποιός μιλάει!!
Αστρολόγος, καφετζής και χαρτορίχτης!!

Χθες το βράδυ ακουγόντουσαν κάτι ερωτικοί αναστεναγμοί από 380.000 χιλ. μακρυά.

πάει την χάσαμε την Σελήνη

ερωτεύθηκε τον ήλιο και αυτός ανταπέδωσε!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/02/2016, 12:22:44

10.000 μηνύματα απίστευτης κοπριάς...και θα το ξαναπώ, εγώ φταίω που δεν στην έκοψα την 'πρέζα' μια και καλή....
ΗΧΩΜέλος
22/02/2016, 14:22:40
kost που το διάβασες αυτό στον Πλάτωνα?
Στον Πλάτωνα απλά υπάρχουν κάποιοι διάλογοι Σωκράτη Τίμαιου που αναφέρουν ότι έγινε κάποιο σπορα ψυχών στους πλανήτες. Και πάλι ψυχών αναφέρει.
Τώρα αν πάρουμε βάση ότι η ψυχή έχει συνείδηση αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και ο πλανήτης που κατοικεί.