ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Agnostic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/03/2009, 18:52:56
Η Νέα Εποχή φίλε Τρέχα..

Δεν ήρθε να εννώσει, ήρθε να αναιρέσει, να διαιρέσει, να μπουρδοκλώσει και να ισοπεδώσει τα πάντα.
Με εννωτικό τρόπο βέβαια!

Πρώτα ήταν η οικογένεια.
Τώρα η θρησκεία.
Το τελευταίο το ξέρεις..
η δημιουργεία της ΕΕ είναι η αρχή..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

16/03/2009, 21:30:12
Αγαπητέ μου Μακεδών,δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι δεν
είναι πολλοί οι καλοί κληρικοί,δεν είναι νέο αυτό...
Αλλά,δεν είναι αυτοί που αντιπροσωπεύουν τον κλήρο εις τον
αιώνα...Της εποχής μας της κίβδηλης παιδιά είναι...Ότι και
να πεις θα επικροτήσω....Ή σχεδόν ότι και να πεις...Μην βρεις
καμιά ευκαιρία ....
Αγαπητέ μου Dr Jeckyl & Mr Hyde,η διάλυση που λές είναι γιατί ο
καθένας κρίνεται μόνος του..Είναι η εποχή της Κρίσης, απλά δεν
το καταλαβάινουμε..Τώρα παίρνουμε αποφάσεις, εσωτερικά..Τώρα
διαλέγουμε τι θέλουμε...Κι οι κληρικοί, είναι δείγμα της εποχής μας.
"Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι"λέμε...
16/03/2009, 23:46:09
quote:
macedon:
Αγαπητέ ευρωπαίε, κάνεις πολύ ανόητες υπεραπλουστεύσεις σε σύνθετα ζητήματα επειδή έχεις μάθει (προσφάτως) να διαβάζεις και όχι να κατανοείς. Θα μπορούσα λοιπόν και γω να σου απαντήσω απλοϊκά και απλουστευμένα, ώστε να είμαι μέσα στο πνεύμα της "συζήτησης" που επιδιώκεις.

Aποφάσισε..........πόσοι είμαι: 1? 2? 3? 4? 5?

quote:
macedon:
Δεν ξέρεις τι λες. Οποιος κατηχούνταν δε σήμαινε ότι γινόταν και μέλος. Ο Καποδίστριας ουδέποτε έγινε μέλος. Και για να σου απαντήσω πιο απλοϊκά, σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, μπας και το καταλάβεις. Αν ένας Μάρτυς του Γιαχωβά έρθει και σε κατηχήσει και συ αρνηθείς να γίνεις μέλος της εκκλησίας τους, σημαίνει ότι εφόσον σε κατήχησε, σε μύησε κιόλας και έγινες μέλος;

Μας δουλεύεις?
Κατήχηση σημαίνει μύηση σε κάτι.
Εάν ένας μάρτυρας του ιεχωβά έρθει και με κατηχήσει θα γίνω και εγώ ιεχωβάς. Απλά μπορεί προκειμένου να μην "εκτεθώ" στον κοινωνικό μου περίγυρο, να αρνηθώ να γίνω επίσημο μέλος. Με τη βούλα που λέμε.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν έπαιρναν σβάρνα τα καφενεία και τις γειτονιές. Όλα γινόντουσαν με άκρα μυστικότητα.

quote:
macedon:
Σημαίνει ότι έγινε βολιδοσκόπηση των διαθέσεών του. Πλήρης ανάλυση θα γινόταν μετά, λέει ο κοινός νους

Βολιδοσκόπηση? για πες μας ένα τέτοιο σενάριο.......πλάκα θα χει.....να δούμε ποιος θα πει το ποιο ωραίο ανέκδοτο.
Που είδες γραμμένο ότι τα οι Φιλικοί πρώτα βολιδοσκοπούσαν, μετά συνέρχονταν τα έβαζαν κάτω και έκριναν εάν θα προχωρήσουν στη μύηση ή όχι?

Να στο πω αλλιώς!
Ο Καποδίστριας αρνήθηκε την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας.
-Άρα κατά την κοινή λογική σου......δεν τον είχαν βολιδοσκοπήσει καλά!........και μάλιστα απέτυχαν παταγωδώς στη βολιδοσκόπηση!......αφού ήσαν σίγουροι ότι θα αναλάβει ακόμη και την ηγεσία.
-Εδώ βέβαια τίθεται και άλλο ερώτημα. Πως έκαναν πρόταση σε κάποιον που δεν ήταν καν μέλος της Εταιρείας......να αναλάβει την ηγεσία της?

quote:
macedon:
Δεν τα έχω γράψει εγώ από το κεφάλι μου, τα έχει πει ο Γρηγόριος.

Απέναντι σε ποιους? στους Έλληνες ή τους Τούρκους?
Και αφού τα είχε πει ο Γρηγόριος, ο Φαρμάκης τι σόι βολιδοσκόπηση πήγε να κάνει?........κοινή Λογική δε νομίζεις?

quote:
macedon:
1. Γιατί δεν ήξερε τα ονόματα των συμμετεχόντων.
2. Γιατί φοβήθηκε μην τον σκοτώσουν οι Φιλικοί (όπως κάνανε με το Γαλάτη που πήγε στον Χαλέτ Εφέντη στην Κωνσταντινούπολη για να φανερώσει τα μυστικά της Εταιρείας). Εχεις τα απομνημονεύματα του Ξάνθου, εκεί μέσα είναι. Διάβασέ το.
3. Γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο, θα τον κρεμούσαν οι ίδιοι οι Ελληνες.

και πάει λέγοντας...

1.Δεν ήταν δύσκολο να τα μάθει.
2.Ο Ξάνθος γράφει ότι ο Γαλάτης που ήταν μυημένος από το 1816, τους εκβίαζε να του δώσουν χρήματα για να μην τους μαρτυρήσει.Μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα ενέδωσαν στους εκβιασμούς και του έδιναν χρήματα. Επειδή όμως το κακό παραγινε τον σκότωσαν.
Πως? ......με δόλο. Που? ......στην Ερμιόνη (κοντα στο Άργος)

-Τα έχεις μπερδέψει με τον Φιλλήμωνα ,που παρουσίασε ένα γεγονός με βάση τη μαρτυρία του ίδιου του Γαλάτη, ο οποίος ενδεχομένως απλά να έλεγε ψέματα για να πιέσει και να πάρει κι άλλα χρήματα.
Πάντως στο έργο του Ξάνθου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γαλάτης ήξερε τα πάντα.

-Εάν ο Πατριάρχης είχε καταδώσει τη Φιλική Εταιρεία! ποιος θα τολμούσε να πλησιάσει στην Πόλη? ή νομίζεις ότι θα τον είχε μόνο και απροστάτευτο ο Σουλτάνος?
3.Oι Έλληνες καλά καλά δεν ήξεραν την ύπαρξη της Φιλικής Εταιρείας τότε..........αλλά γιατί να το μάθουν? ...... πως?

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω.......αλλά τα κόλπα σου δεν πιάνουν.

quote:
macedon:
Και ποιος σου είπε ότι ο Γρηγόριος γνώριζε τα ονόματα των Φιλικών; Εδώ ο Γαλάτης που ήταν από τα πρώτα μέλη και αγνοούσε τα μέλη της Αρχής. Η επιμονή του μάλιστα να τα μάθει, "ψύλλιασε" τον Ξάνθο.

Μα τι λες? όχι μόνο ήξερε την Αρχή της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο ίδιος είχε μυήσει τον Πρίγκηπα Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο τον Φυραρήν.
Στη συνέχεια σήκωσε μπαιράκι και άρχισε τις απειλές. Στις σελίδες 15 και 21 (εκδόσεις Βεργίνα) τα γράφει όπως ακριβώς τα παρουσιάζω.
Εάν αμφιβάλεις να τα σκανάρω.

quote:
macedon:
Από στρατηγική και διπλωματία έχεις μαύρα μεσάνυχτα.

Τι λες άνθρωπε μου?

quote:
macedon:
Ο βλάκας είναι αυτός που δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα.

Εδώ λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

-Τα όσα έχω παρουσιάσει δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τους ισχυρισμούς μου.

quote:
macedon:
Δεν μας απάντησες όμως από πού είχε την πληροφόρηση ο Κολοκοτρώνης σχετικά με το τι ειπώθηκε ανάμεσα στον σουλτάνο και τον πατριάρχη. Ποιός τον ενημέρωσε;
Ο σουλτάνος;
Ο πατριάρχης;
Κανείς και έγραψε αυτό που πίστευε ότι λέχθηκε;
Κανείς και έγραψε αυτό που ήθελε να γράψει για δικούς του λόγους;

Συνεχίζεις να μην το απαντάς. Για ρώτα κανέναν από κει μπας κι έχει καμιά ιδέα...

Θα σου απαντήσω όταν πρέπει. (δεν ξεχνώ....έχω μνήμη ελέφαντα και σε άλλα θέματα που έχεις τοποθετηθεί και δεν έχω προλάβει να απαντήσω, όταν μπορέσω θα λάβεις απάντηση)

quote:
macedon:
Κανείς δεν έχει τόσο μεγάλες φιλοδοξίες να σου ανοίξει τα μάτια. Πιο εύκολο είναι να ξαρμυρίσει η θάλασσα από το να αρχίσεις να σκέφτεσαι.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις πως την ιστορία την ευτελίζεις και την κατεβάζεις στο επίπεδο της ανοησίας, καθώς δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα λογικό συνειρμό πάνω σ'αυτά που διαβάζεις και δεν μπορείς να κατανοήσεις ούτε τα αυτονόητα.

Η περίπτωσή σου είναι ανίατη.

Τι έγινε? βουίζει το κεφάλι σου από τις τάπες?

quote:
macedon:
Οι μόνοι που κάνουν κακό στην Ελλάδα είναι αυτοί που δεν έχουν ελληνική αλλά χριστιανική συνείδηση, που έχουν αντικαταστήσει την εθνική τους ταυτότητα με τη θρησκευτική.

Χριστιανοί σε ελευθέρωσαν και όχι δωδεκαθεϊστές.....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 17/03/2009 00:23:13

17/03/2009, 01:36:55
quote:
europaios2
Κατήχηση σημαίνει μύηση σε κάτι.

Ο,τι πεις. Απλά ρώτησε τον παπά της ενορίας σου αν "κατήχηση" σημαίνει και "ένταξη στο σώμα των χριστιανών". Κι αν σου πει "ναι", ρώτησέ τον γιατί υπάρχει διαφορετική λειτουργία για τους κατηχούμενους και διαφορετική για τους βαφτισμένους (ή τουλάχιστον υπήρχε όταν η κατήχηση και η βάφτιση γινόταν σε διαφορετικό χρόνο).

quote:
europaios2
Που είδες γραμμένο ότι τα οι Φιλικοί πρώτα βολιδοσκοπούσαν, μετά συνέρχονταν τα έβαζαν κάτω και έκριναν εάν θα προχωρήσουν στη μύηση ή όχι?

Το λένε όλοι οι συγγραφείς που περιγράφουν τη διαδικασία της μύησης. Η μύηση είχε δύο στάδια, την κατήχηση και την κυρίως μύηση. Η μύηση ολοκληρώνονταν με τη σύνταξη και αποστολή του αφιερωτικού. Μόνο με την κατήχηση δεν γινόταν κανείς μέλος της Φιλικής Εταιρίας.

quote:
europaios2
-Εδώ βέβαια τίθεται και άλλο ερώτημα. Πως έκαναν πρόταση σε κάποιον που δεν ήταν καν μέλος της Εταιρείας......να αναλάβει την ηγεσία της?

Λόγω της θέσης του και της επιρροής του. Οπως ακριβώς τα κόμματα βάζουν υποψήφιους βουλευτές επικρατείας άτομα που δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο κόμμα. Απλό είναι.

quote:
europaios2
Απέναντι σε ποιους? στους Έλληνες ή τους Τούρκους?

Απέναντι στον εργοδότη του

quote:
europaios2
Και αφού τα είχε πει ο Γρηγόριος, ο Φαρμάκης τι σόι βολιδοσκόπηση πήγε να κάνει?........κοινή Λογική δε νομίζεις?

Ισως γιατί ο Φαρμάκης πήγε 3 χρόνια πριν κάνει τις δηλώσεις του ο Γρηγόριος.

Αλλωστε, με την κοινή λογική δεν έχεις και πολλές σχέσεις

quote:
europaios2
1.Δεν ήταν δύσκολο να τα μάθει.

Ηταν εξαιρετικά δύσκολο να τα μάθει. Το λέει και ο όρκος των φιλικών.

quote:
europaios2
-Εάν ο Πατριάρχης είχε καταδώσει τη Φιλική Εταιρεία! ποιος θα τολμούσε να πλησιάσει στην Πόλη?

Οπωσδήποτε επίσημο άγημα δεν θα στέλνανε οι Ελληνες.

quote:
europaios2
ή νομίζεις ότι θα τον είχε μόνο και απροστάτευτο ο Σουλτάνος?

Μα ο Σουλτάνος δεν είχε κανένα πατριάρχη απροστάτευτο. Ολόκληρο σώμα γενιτσάρων είχε για προσωπική του φρουρά ο εκάστοτε πατριάρχης, ήδη από το 1454.

Μάλιστα, τη συμμορία του Ρουμ Πατρικανεζή την προστάτευε και έναντι των τουρκικών αρχών. Οποιοσδήποτε είχε χαρτί του πατριαρχείου, κινούνταν ελεύθερα στην επικράτεια, απολαμβάνοντας ασυλίας.

quote:
europaios2
-Τα όσα έχω παρουσιάσει δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τους ισχυρισμούς μου.

Άνοησίες παρουσιάζεις χωρίς ειρμό και σκέψη.

quote:
europaios2
Θα σου απαντήσω όταν πρέπει.

Καλά, μη βιάζεσαι και σκοντάψεις. Για δες τι λένε και οι υπόλοιποι.

quote:
europaios2
Τι έγινε? βουίζει το κεφάλι σου από τις τάπες?

Οχι, πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια.

quote:
europaios2
Χριστιανοί σε ελευθέρωσαν και όχι δωδεκαθεϊστές.....

Και γω που νόμιζα ότι με ελευθέρωσαν οι Ελληνες. Είχαμε τελικά θρησκευτικό πόλεμο το '21;

ΥΓ. Ολα αυτά που γράφεις, μάζεψτα σε ένα τεφτέρι και στείλτα στο Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια καινούρια ιστορία που δικαιούσαι να βάλεις το όνομά σου από κάτω, ταλαίπωρε ευρωπαίε ΕΠΕ.

macedon

17/03/2009, 08:34:22

Να μην έρχομαι στο πάρτυ με άδεια χέρια, ε;

In anticipation of my resurrection...

ar_iaΜέλος
17/03/2009, 11:12:49
trexagireve
quote:

Πάντα ήταν εθνική υπερηφάνια να δηλώνεις Έλλην
και χριστιανός..Πολλούς αιώνες τώρα...

Λοιπόν, τις προάλλες μας έλεγε ο γαμπρός μου ότι αισθάνεται εθνικά υπερήφανος που η Ελλάδα συμμετέχει στην γιουροβίζιον!

Πιστεύω ότι, αν και διαφέρετε ηλικιακά, μια χαρά θα τα βρίσκατε οι δύο σας....έχετε ακριβώς το ίδιο μυαλό!!!!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

17/03/2009, 13:44:03
Τι έγινε αγαπητή ar_ia; Σε βάλανε στην επιτροπή αξιολόγησης
εθνικού φρονήματος;
Μαζί με τον Μακεδών, παρεούλα...Τυχερούλα....
18/03/2009, 19:17:36
quote:
macedon:
Ο,τι πεις. Απλά ρώτησε τον παπά της ενορίας σου αν "κατήχηση" σημαίνει και "ένταξη στο σώμα των χριστιανών". Κι αν σου πει "ναι", ρώτησέ τον γιατί υπάρχει διαφορετική λειτουργία για τους κατηχούμενους και διαφορετική για τους βαφτισμένους (ή τουλάχιστον υπήρχε όταν η κατήχηση και η βάφτιση γινόταν σε διαφορετικό χρόνο).

Γιατί να τρέχω στον παπά? Μπορώ ν΄ ανοίξω ένα λεξικό!.......Ή ακόμη καλύτερα να συμβουλευτώ κάποιο έργο. Διάβασε:
[«Η Φιλική Εταιρεία» για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της επαναστατικής μας οργάνωσης, υπό του Διευθυντού των Γεν. Αρχείων του Κράτους Ε.Γ. Πρωτοψάλτη σελ.28]

"Κύριον όργανον της διαδόσεως της Φιλικής Εταιρείας ήσαν οι ιερείς.
Ηδύνατον ούτοι να κατηχήσουν κατά την κρίσην των εις τους κατωτέρους βαθμούς, αλλά και εις τον βαθμόν του ιερέως απ' ευθείας.
Πας κατηχούμενος υποχρεούτο να εισφέρη εις την Εταιρείαν χρηματικόν ποσόν και να συντάξη επιστολήν απευθυνόμενην τυπικώς μεν προς οιονδήποτε, ουσιαστικώς όμως προοριζομένην δια την Αρχήν.
Διά του αφιερωτικού τούτου γράμματος παρείχεν ο κατηχούμενος συγκεκριμένας πληροφορίας περί της ιδιαιτέρας του πατρίδος, της ηλικίας του, του επαγγέλματός του και καθόριζε το ποσόν το οποίον ακτέθετεν ή υπέσχετο να συνεισφέρη εν καιρώ......."

Πρόσεξε τώρα:
(σελ.32)...."Εις τον κατάλογον των Φιλικών, τον οποίον είχον συντάξει οι αρχηγοί της Εταιρείας εις την Κων/λιν.....φαίρεται ως ημέρα κατηχήσεως του Γεωργίου Σέκερη
η 13 Δεκεμβρίου 1814. Ο Ξάνθος όμως εις το υπόμνημά του προς Γρηγόριον Θεοχάρην (1835) σημειώνει ότι η μύησις του Γ. Σέκερη "έγινε την ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, την 26ην Οκτωβρίου, δια τούτο και εκανονίσθηνα εορτάζει η Εταιρεία αυτήν την ημέραν επίσημον .........

Εάν από όλα αυτά εσύ συμπεραίνεις ότι άλλο κατήχηση και άλλο μύηση.....δεν έχεις παρά να σε διαβάσει ένας παπάς.

quote:
macedon:
Το λένε όλοι οι συγγραφείς που περιγράφουν τη διαδικασία της μύησης. Η μύηση είχε δύο στάδια, την κατήχηση και την κυρίως μύηση. Η μύηση ολοκληρώνονταν με τη σύνταξη και αποστολή του αφιερωτικού. Μόνο με την κατήχηση δεν γινόταν κανείς μέλος της Φιλικής Εταιρίας.

Να το ξαναγράψω λοιπόν μόνο του......μη μου μπερδευτείς :.... "Διά του αφιερωτικού τούτου γράμματος παρείχεν ο κατηχούμενος συγκεκριμένας πληροφορίας....."

quote:
macedon:
Λόγω της θέσης του και της επιρροής του. Οπως ακριβώς τα κόμματα βάζουν υποψήφιους βουλευτές επικρατείας άτομα που δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο κόμμα. Απλό είναι.

Θες να πεις ότι απλά του κάναν την τιμή?...........Γιατί εάν τον έπιανε ο Τούρκος .........Να φανταστώ ότι χωρίς να γνωρίζει ο Καποδίστριας τους σκοπούς της Εταιρείας, (αφού δεν έγινε μέλος).....του πρότειναν να γίνει αρχηγός της?......δε λέω με την τετράγωνη λογική σου......όλα είναι πιθανά.

quote:
macedon:
Απέναντι στον εργοδότη του

Στον εργοδότη εάν δε σ' αρέσει του ρίχνεις και κανά δυό μπινελίκια τον στέλνεις στον αγύριστο, βάζεις το καπελάκι σου στραβά ρίχνεις και καμιά κλοτσιά σε κανά γραφείο και φεύγεις...........να φανταστώ ότι είχε αυτή την επιλογή απέναντι στο Σουλτάνο ο Γρηγόριος? ή ο κάθε Γρηγόριος?..........θα μου πεις με τη τετράγωνη λογική σου μπορεί!

quote:
macedon:
Ισως γιατί ο Φαρμάκης πήγε 3 χρόνια πριν κάνει τις δηλώσεις του ο Γρηγόριος.

Σωστά τις δηλώσεις ο Γρηγόριος της έκανε παραμονές της κρεμάλας του.......οπότε μέχρι τότε ήταν ο πατριώτης και φίλος Γρηγόριος ενώ τον τελευταίο μήνα της ζωής του έγινε ο ρουφιάνος και προδότης του Ελληνικού Έθνους.......(από περιέργεια όταν τα λες αυτά στα παιδάκια της τάξης σου, σε κοιτάνε στα μάτια ή στο στόμα?)

quote:
macedon:
Ηταν εξαιρετικά δύσκολο να τα μάθει. Το λέει και ο όρκος των φιλικών.

Και ο Γαλάτης πως τα έμαθε? Ο Ξάνθος μας το λέει στη σελίδα 15 (εκδόσεις Βεργίνα) λίγο ποιο κάτω από τη μέση.

quote:
macedon:
Οπωσδήποτε επίσημο άγημα δεν θα στέλνανε οι Ελληνες.

Ούτε απέξω δε θα περνούσανε.

quote:
macedon:

Μα ο Σουλτάνος δεν είχε κανένα πατριάρχη απροστάτευτο. Ολόκληρο σώμα γενιτσάρων είχε για προσωπική του φρουρά ο εκάστοτε πατριάρχης, ήδη από το 1454.

Μάλιστα, τη συμμορία του Ρουμ Πατρικανεζή την προστάτευε και έναντι των τουρκικών αρχών. Οποιοσδήποτε είχε χαρτί του πατριαρχείου, κινούνταν ελεύθερα στην επικράτεια, απολαμβάνοντας ασυλίας.

Βλέπεις λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να τον πλησίαζαν κάποιοι εκτελεστές? Πολύ σινεμά βλέπεις με τον Βαντάμ.......

-Βλέπεις λοιπόν και πόσο χρήσιμο και απαραίτητο ήταν το Πατριαρχείο στην επανάσταση? καταλαβαίνεις τώρα γιατί "ο γραμματέας του Πατριάρχη Γρηγόριου" τοποθετήθηκε από τη Φιλική Εταιρεία έφορος στην Κωνσταντινούπολη? ......ψιλά γράμματα θα μου πεις!!!

quote:
macedon:
Άνοησίες παρουσιάζεις χωρίς ειρμό και σκέψη.

Τι άλλο να πεις?........ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται....

quote:
macedon:
Καλά, μη βιάζεσαι και σκοντάψεις. Για δες τι λένε και οι υπόλοιποι.

Δε χρειάζεται έχω δει εδώ και καιρό τι λένε και έχω προμηθευτεί και το απαραίτητο υλικό......είναι γεμάτη η φαρέτρα μου με λίγα λόγια.....απλά περιμένω κάποιον συνδυασμό.

quote:
macedon:
Οχι, πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια.

Δε νομίζω να είναι από τα γέλια....κάτι σε ξίνισε...

quote:
macedon:
Και γω που νόμιζα ότι με ελευθέρωσαν οι Ελληνες. Είχαμε τελικά θρησκευτικό πόλεμο το '21;

Σε ελευθέρωσαν οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ο πόλεμος ήταν "και θρησκευτικός".....
-Δεν το λέω εγώ το φετφά και ο Σουλτάνος το λένε.....Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης το λέει......ο Κοραής το λέει....κ.ο.κ.

quote:
macedon:
ΥΓ. Ολα αυτά που γράφεις, μάζεψτα σε ένα τεφτέρι και στείλτα στο Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια καινούρια ιστορία που δικαιούσαι να βάλεις το όνομά σου από κάτω, ταλαίπωρε ευρωπαίε ΕΠΕ.

Ποιες και λίγο ξυδάκι.......θα κάνει καλό και στην κοιλίτσα σου....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 18/03/2009 20:05:47

19/03/2009, 19:51:44
Executive manager, το να παρουσιάζεις ένα βίβλιο και να το σκανάρεις, δεν σημαίνει πως αυτό είναι και απόδειξη ε; [το καταλαβαίνεις αυτό ; Μπαααα! δεν νομίζω αλλά λέμε... ] Μπορούμε άλλα τόσα να σου φέρουμε που να λένε ακριβώς το αντίθετο. Δηλ. τι ; Πήραμε ένα βιβλίο και εντάξει ; μας είπε την αλήθεια το ένα βιβλίο ; Άσε δηλ. που όλα αυτά είναι άσχετα με το θέμα ... άλλα 'νταξ' νόμιζε εσύ πως μας αποδεικνύεις κάτι ...
19/03/2009, 20:22:40
Εσύ παραδείγματος χάρην, αγαπητέ zip, το κάνεις χωρίς να
εχεις διαβάσει,ακόμη πιο άνετος..
Το ξέρουμε πια ότι δεν πείθεσαι με τίποτε,έχεις το στίγμα
του ασυμβίβαστου, αλλά προς τι οι ταμπέλες;
Μόνο ταμπέλες βλέπεις;
Διάλογο, βρε διάλογο...