ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/08/2015, 07:30:48
quote:

Θα έχει κέρατα, ουρά, μυτερά δόντια και θα είναι μικροτσούτσουνος.

Αρα ο Ιταλός δεν μας κάνει.

Πολύ σωστά αγαπητέ Νικόμαχε.
Το τελευταίο στοιχείο ήταν και το καταλυτικότερο.

Κύριοι είμαι σε διακοπές, και εχει πονέσει η μέση μου από τον πολύ (και απαραίτητο ομολογουμένως) ύπνο. Από βδομάδα θα επιστρέψω δριμύτερος. Καλημέρα!

Edited by - Italos on 12/08/2015 09:42:35

ΗΧΩΜέλος
12/08/2015, 12:33:56
ΧΟ και Νικομαχε καλά είναι και τα δύο θέματα. Του αντιχριστου και του Νιμπιρου. Τι χρονολογιες βάζετε και οι δύο. Λες και ξέρουμε πως είναι οι ανουνακοι ή τα ανταμους και τα ανταπας?

Sesostris,
δεν με ενδιαφερει τι νομίζει ο κάθε ''τυχαρπαστος'' θεολογος,για το ποσο χρονων ήταν ο Ιησους όταν αναστηθηκε,αλλα τι λενε οι Αγιοι της Εκκλησιας μας για αυτό:

Δες ένα κειμενο του Αγιου Νικοδημου του Αγιορειτη:

Η Παναγία ήταν κόρη των Αγίων Ιωακείμ και Άννης που καταγόταν από το γένος του Δαβίδ.Η Αγία Άννα ήταν στείρα και γέννησε σε μεγάλη ηλικία.Η Παναγία δόθηκε σε μικρή ηλικία στον Ναό[Εισόδια της Θεοτόκου].Σε ηλικία 15 ετών αρραβωνιάστηκε τον Ιωσήφ[ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος ησυχαστής].Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ της αννήγειλε ότι ήταν έγκυος εκ Πνεύματος Αγίου.Tις Προφητικές πληροφορίες διασταύρωσε στην επίσκεψη που έκανε στην ξαδέρφη της Ελισάβετ,όπου ήταν κι αυτή έγκυος έχοντας στην κοιλιά της τον Αγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή.Το βρέφος της Ελισάβετ σκίρτησε στην επίσκεψη της Παναγίας.Σε ηλικία 16 ετών η Παναγία είχε στην αγκαλιά της το Θείο Βρέφος.Είχε την μοναδική τιμή να λέει το γιό της''Υιέ μου και Θεέ μου".Σε ηλικία 49 ετών έζησε τα Πάθη και την Σταύρωση του Χριστού.Εζησε άλλα 10 χρόνια και σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τον κόσμο τούτο,μαζί με το σώμα της.
http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

Συνεπως,49-16=33 ετων τα Παθη και η Στευρωση του Χριστου!

Αλλα δες και εδώ:

Βλέπουμε ανθρώπους που πεθαίνουν και ενώ το σώμα τους λιώνει εξαιτίας μιας βαριάς αρρώστιας ή από αυτοκινητικό ατύχημα ή από γεράματα, εν τούτοις αυτό το ταλαιπωρημένο σώμα θα αναστηθεί κάποτε με δόξα σε ηλικία 33 ετών

http://paravouniotissa.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=786:%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD&Itemid=74

12/08/2015, 14:09:18
quote:

ΧΟ και Νικομαχε καλά είναι και τα δύο θέματα. Του αντιχριστου και του Νιμπιρου. Τι χρονολογιες βάζετε και οι δύο. Λες και ξέρουμε πως είναι οι ανουνακοι ή τα ανταμους και τα ανταπας?

Που είδες εσύ, θέμα με Νιμπίρου?
Ποιός μίλησε για Ανουνάκι?
Από την Νιάρνια είσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/08/2015, 16:04:05
quote:
Ποιός μίλησε για Ανουνάκι?

Αφήστε τους Ανουνάκι

κι ελάτε να μιλήσουμε για κανα μουν@κι....

Πιο ενδιαφέρον θα είναι το θέμα!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ΗΧΩΜέλος
12/08/2015, 20:30:28
Νικομαχε αν δεν θυμάσαι τι έχεις αναφέρει προγενέστερα δεν φταίω εγώ
. ΧΟ με βάση τα κεφάλαια των ευαγγελιων σωστά τα λες, αλλά θα τα λέγαμε καλητερα αν ξέραμε τι έλεγε το αποκρυφο ευαγγέλιο του Ιακώβου. Χρονολογιτε το 70 μ. Χ

13/08/2015, 00:38:05
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Sesostris,
δεν με ενδιαφερει τι νομίζει ο κάθε ''τυχαρπαστος'' θεολογος,για το ποσο χρονων ήταν ο Ιησους όταν αναστηθηκε,αλλα τι λενε οι Αγιοι της Εκκλησιας μας για αυτό:

Ούτε κι εμένα μ' ενδιαφέρει Χριστιανέ Ορθόδοξε τι γράφει ο κάθε ανιστόρητος αγιορείτης. Τα στοιχεία που σού παρέθεσα και ως φαίνεται δεν μπήκες στον κόπο να τα διαβάσης, είναι μέσα από τα ίδια τα ευαγγέλια, που υποτίθεται ότι τα πιστεύεις γιατί αποτελούν τη βάση και το δόγμα της θρησκείας σου. Εκτός και αν ανήκεις σε κάποια από τις αιρέσεις της ορθοδοξίας και δεν μας το λες.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Δες ένα κειμενο του Αγιου Νικοδημου του Αγιορειτη:

Η Παναγία ήταν κόρη των Αγίων Ιωακείμ και Άννης που καταγόταν από το γένος του Δαβίδ.Η Αγία Άννα ήταν στείρα και γέννησε σε μεγάλη ηλικία.Η Παναγία δόθηκε σε μικρή ηλικία στον Ναό[Εισόδια της Θεοτόκου].Σε ηλικία 15 ετών αρραβωνιάστηκε τον Ιωσήφ[ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος ησυχαστής].Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ της αννήγειλε ότι ήταν έγκυος εκ Πνεύματος Αγίου.Tις Προφητικές πληροφορίες διασταύρωσε στην επίσκεψη που έκανε στην ξαδέρφη της Ελισάβετ,όπου ήταν κι αυτή έγκυος έχοντας στην κοιλιά της τον Αγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή.Το βρέφος της Ελισάβετ σκίρτησε στην επίσκεψη της Παναγίας.Σε ηλικία 16 ετών η Παναγία είχε στην αγκαλιά της το Θείο Βρέφος.Είχε την μοναδική τιμή να λέει το γιό της''Υιέ μου και Θεέ μου".Σε ηλικία 49 ετών έζησε τα Πάθη και την Σταύρωση του Χριστού.Εζησε άλλα 10 χρόνια και σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τον κόσμο τούτο,μαζί με το σώμα της.

Μπορεί ο Αγιος Νικοδημος ο Αγιορειτης να γράφη ή μάλλον να αντιγράφη ότι θέλει, όμως μην είσαι και τόσο σίγουρος για την άμωμο σύλληψη κλπ, γιατί στο «Κατὰ Λουκάν» Ευαγγέλιο, που αναφέρεται στὸν Ευαγγελισμὸ της Θεοτόκου (κεφ.α, στίχ. 26-35) γράφει:

«Ἐν δὲ τῷ μηνὶ ἕκτῳ ἀπεστάλη ὁ ἄγγελος Γαβριὴλ ὑπὸ τοῦ Θεοῦ εἰς πόλιν τῆς Γαλιλαίας, ᾗ ὄνομα Ναζαρέτ, πρὸς παρθένον μεμνηστευμένην ἀνδρί, ᾧ ὄνομα Ἰωσήφ, ἐξ οἴκου Δαυίδ, καὶ τὸ ὄνομα τῆς παρθένου Μαριάμ. καὶ εἰσελθὼν ὁ ἄγγελος πρὸς αὐτὴν εἶπε, “χαῖρε, κεχαριτωμένη” ὁ Κύριος μετά σου “εὐλογημένη σὺ ἐνγυναιξίν. ἡ δὲ ἰδοῦσα διεταράχθη ἐπὶ τῷ λόγῳ αὐτοῦ, καὶ διελογίζετο, ποταπὸς εἴη ὁ ἀσπασμὸς οὗτος. καὶ εἶπεν ὁ ἄγγελος αὐτῇ “μὴ φοβοῦ Μαριάμ” εὗρες γὰρ χάριν παρὰ τῷ Θεῷ. καὶ ἰδοὺ συλλήψῃ ἐνγαστρὶ καὶ τέξῃ υἱόν, καὶ καλέσεις τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἰησοῦν.

Στο παραπάνω απόσπασμα υπάρχουν δύο σημεία που προβληματίζουν τον κάθε ουδέτερο παρατηρητή, για το κατά πόσον άμωμος ήταν η σύλληψις του Ιησού. Γιατί στο κείμενο αναφέρεται ασπασμός και μάλιστα ποταπός, αλλά το κυριότερο είναι στην φράση "εἰσελθὼν ὁ ἄγγελος πρὸς αὐτὴν". Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλικά κείμενα, η έκφραση "εισήλθε προς αυτήν" στην Βίβλο χρησιμοποιείται για να αποδώση την γενετήσια πράξη.

Και ιδού μερικά παραδείγματα:

εἶπε δὲ Σάρα πρὸς Ἅβραμ· ἰδοὺ συνέκλεισέ με Κύριος τοῦ μὴ τίκτειν· εἴσελθε οὖν πρὸς τὴν παιδίσκην μου, ἵνα τεκνοποιήσωμαι ἐξ αὐτῆς. Γεν. 16,2

εἶπε δὲ Ἰούδας τῷ Αὐνάν· εἴσελθε πρὸς τὴν γυναῖκα τοῦ ἀδελφοῦ σου καὶ ἐπιγάμβρευσαι αὐτὴν καὶ ἀνάστησον σπέρμα τῷ ἀδελφῷ σου. Γεν. 38,8

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, γιατί βαριέμαι να σκαλίζω νυχτιάτικα βιβλία και σημειώσεις. Και όπως σου είχα ξανά γράψει στο παρελθόν, τα θρησκευτικά κείμενα δεν είναι ιστορικά.

*

ΗΧΩΜέλος
13/08/2015, 12:04:57
Εισελθων είναι αρχαίο κλητικο και σημαίνει μπαίνω μέσα. Δεν λέει ο Λούκας πήγε στην Μαριαμ. Για την φράση ποταπος ασποσμος, το λέει και από μόνη της, δεν αναφέρεται σε χαιρετισμό.

Sesostris,
για να καταλάβεις περιπου τι γινεται,ή τι περιπου προκειται να γινει,ειναι δυσκολο.Ουτε εγω τις πληροφοριες που σας μεταδιδω τωρα τις ηξερα από την αρχη,καθε μερα μαθαινω και ένα καινουργιο πραγμα που πριν δεν ηξερα....Δεν ηξερα παραδείγματος χαρη το παλαιο 2009,οτι οι Ισραηλιτες θελουν να παρουσιασουν τον Μεσσια τους,σαν τον Χριστο στην Δευτερα Παρουσια!Αυτο δεν το ηξερα!Πριν μπλέξω με τον Μάξιμο,ειχα μεσάνυχτα από τα εσχατολογικα,οτιδηποτε εμαθα στην συνεχεια,το εμαθα από τους Πατερες και από συγχρονους συγγραφεις.....Από την εμπειρια μου στα φορουμς αλλα και στην πραγματικη ζωη,διαπιστωνω ότι παρομοια μεσάνυχτα επικρατουν σε ολους!Ετσι,ειναι πολύ δυσκολο να ξεχωρισεις την πραγματικοτητα με την αλλοιωμενη πραγματικοτητα.
Σημερα,μπορω να πω ότι ξερω αρκετα,αλλα μου διαφευγουν και αλλα τόσα,που ισως μαθω στο μελλον.Αυτη την στιγμη,πιστευω στον Δεκεμβρη.Μακαρι να μην χρειαστεί να ''εκπλαγω'' για δευτερη συνεχομενη φορα,μακαρι τον Δεκεμβρη να εχουμε εμφάνιση.....Αλλα επειδή την ''πατησα'' αγρια ΜΙΑ ΦΟΡΑ,φυσαω πλεον και το γιαούρτι.....

13/08/2015, 13:25:25
quote:

Sesostris,
για να καταλάβεις περιπου τι γινεται,ή τι περιπου προκειται να γινει,ειναι δυσκολο.

Μόνο για σένα.Ολοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν πόσο βλήμα είσαι.Εκείνο που δεν ξέρουν ακόμη είναι, πότε θα εκραγείς.Πότε θα γεμίσεις τον περιβάλλοντα χώρο σου, με φαιά ουσία.

Ο Sesostris κουράζεται να σε ξυπνήσει, να σου δώσει γνώση, να σε κάνει να στροφάρεις.Επί ματαίω.
Εσύ το βιολί σου.Ανίατη περίπτωση.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.