- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
σαν τα χιόνια.....
quote:
Εν τω μεαξύ, το θράσσος των πιλότων των ψεκαστικών του US Navy εχει ξφύγει απο κάθε όριο:Αναρρωτιέμαι τι άλλη αποδειξη χρειάζονται οι άπιστοι Θωμάδες των φόρουμ, ότι μας πηδάνε καθημερινά;
Abyssus Abyssum Invocat
Μερακλής ο πιλότος....
Δεν διευκρίνισε όμως τον αποστολέα και τον παραλήπτη του "μηνύματος" ή άλλως, ποιος τον παίρνει και ποιος τον δίνει.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Η αλήθεια είναι όντως εκεί έξω και όσο υπάρχουν γενναίες ψυχές όπως ο Καλιφορνέζος Michael Hughes υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
Ο τύπος ετοιμάζει εκτόξευση ρουκέτας (με τον ίδιο εντός της ρουκέτας) με 500 μίλια την ώρα ώστε να αποδείξει ότι η γη είναι επίπεδη...το project χρηματοδοτήθηκε από ένα γκρουπ ονόματι Research Flat Earth...
Ο άνθρωπος αγανάκτησε με αυτή την απίστευτη συνωμοσία περί δήθεν σφαιρικότητας και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους (και τα αμερικανά άλλωστε ψοφάνε για ένα καλό show)...'δεν πιστέυω, σού λέει στην επιστήμη, και στα ψέματα που μάς ταίζουν' (πού'σαι Αίολε)...
Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας...οδηγός λιμουζίνας είναι ο τύπος και κάτι μού λέει ότι θα εφαρμόσει το παλιό γνωστό κόλπο, κάνω τα πάντα για 5 λεπτά δημοσιότητας, και την τελευταία στιγμή κάνω την κωλοτούμπα (ώστε να γλυτώσω τα χειρότερα)...

Abyssus Abyssum Invocat
Μενω στα Ιαωαννινα και μελλετω καιρο τωρα το θεμα με τους χημικους αεροψεκασμους σε βιντεο και σε φορουμ καθως και σε ολο το διαδικτυο για να συγκεντρωσω οσες περισσοετερες πληροφοριες μπορω..
Αποφασισα λοιπον προ δεκα ημερων να φτιαξω εναν νεφοδιαλυτη συμφωνα με τα πιο κοινα χαρακτηριστικα και να τον τοποθετισω στο σπιτι μου. Αν και το κοστολογιο για την σημερον ημερα δεν ηταν μικρο(180 ευρω), σε σχεση με τα οφελη που θεωρητικα προσφερει, ειναι μηδαμινο..
Θεωρητικα, βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι η σωστη λεξη, διοτι και πρακτικα ποια, μπορω να πω, πως αυτη η απλη αλλα τοσο περιεργη κατασκευη, φαινεται να λειτουργει και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο. Απο την μερα που την τοποθετησα στον κηπο μου, αρχισα να παρατηρω τους ουρανους, που μεχρι τωρα συνηθιζαν να ειναι τριλιζα απο τους αεροψεκασμους..
Αυτο που ειδα, ειναι οτι ολες αυτες τις μερες, μεχρι και σημερα που γραφω αυτο το κειμενο, εχω δει δεκαδες αεροπλανα να περνανε το ενα πισω απο το αλλο, αλλα ΟΥΤΕ ΜΙΑ γραμμη.. δεν εχω δει ενα ιχνος σε ολη την πολη.. το περιεργο ειναι οτι τα συννεφα φαινονται διαφορετικα και η βροχη ειναι τοσο ηρεμη και καθαρη που επλυνα προ ολιγων ημερων το αυτοκινητο μου και ειναι ακομα καθαρο. Το τοπιο πεντακαθαρο οσο ποτε. ουτε σκονη ουτε λασπη..
τοσο καθαρη βροχη δεν εχω δει χρονια τωρα.. θα ελεγα οτι ειναι στην φαντασια μου εαν δεν ακουγα και απο αλλους για το θεμα βροχης και για το θεμα χημικων.. ολοι λοιπον το παρατηρησανε και πιστευω πως οφειλεται στην κατασκευη αυτη..
ακομα και τωρα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω και ειμαι ακομα καχυποπτος και ψαχνω δικαιολογιες οτι κατι αλλο συμβαινει αλλα ειλικρινα δεν νομιζω πως στην τελικη ειναι κατι αλλο.. η συσκευη λειτουργει και εχει φερει ενα πολυ ωραιο κλιμα στην πολη μου και εχει καθαρισει τον ουρανο πολυ αποτελεσματικα..καποιοι λενε οτι εχει ακτινα δρασης 5,20,40,145 χιλιομετρα, αλλα η αληθεια ειναι πως εχει να κανει καθαρα με την κατασκευη. προσωπικα μελλετησα, ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα οσο πιο οικονομικα και η ακτινα δρασης σιγουρα ειναι μεγαλυτερη των 100χλμ.
Εαν λοιπον εχει καποιος το μικροβιο να το δοκιμασει, θα το συνιστουσα ανεπιφυλλακτα. το κοστος βεβαια, με λιγο ψαξιμο μπορει να μειωθει και στα 120 με 130 ευρω..
ειναι η δικη μας μαχη εναντια στα μεγαλα κεφαλια και πιστευω πως οχι ολοι αλλα λιγοι να κανουν την προσπαθια, τους εχουμε χαλασει τα σχεδια για τα καλα.
τα υλικα που χρησιμοποιησα προσωπικα για την κατασκευη και που αναγραφονται και στο διαδικτυο ειναι:
1. 6 χαλκοσωληνες Φ28 των 2 μετρων
2. 6 μουφες και 6 ταπες
3. 1 πλαστικο κουβα 10 λιτρων(και 8 λιτρων κανει)
4. 5lt κουβας εποξικης ριτινης
5. 2 μπουκαλακια σκληρυντικο 50ml
6. 3kg ρινισματα αλουμινιου
7. 6 μονοτερματικους κρυσταλους καθαρους χαλαζια
8. αλουμινοταινια για την μονωση στις μουφες και στις ταπες
9. θερμοκολλα για την κολληση των κρυσταλλων στην βαση των σωληνων(και κολλα σιλικονης κανει)
10. 3 ξυλινα στηριγματα για τους σωληνες
οι οδηγιες κατασκευης αναφερονται και παραπανω για καποιον που δεν ειναι ενημερος στην κατασκευη..
(παντως πραγματικα στην περιπτωση αυτη τους εχει προκληθει ζημια χιλιαδων ευρω αν οχι εκκατομυριων)
καλη χρονια σε ολους τους φιλους συνΕλληνες με υγεια και χαρα..
Μενω στα Ιαωαννινα και μελλετω καιρο τωρα το θεμα με τους χημικους αεροψεκασμους σε βιντεο και σε φορουμ καθως και σε ολο το διαδικτυο για να συγκεντρωσω οσες περισσοετερες πληροφοριες μπορω..
Αποφασισα λοιπον προ δεκα ημερων να φτιαξω εναν νεφοδιαλυτη συμφωνα με τα πιο κοινα χαρακτηριστικα και να τον τοποθετισω στο σπιτι μου. Αν και το κοστολογιο για την σημερον ημερα δεν ηταν μικρο(180 ευρω), σε σχεση με τα οφελη που θεωρητικα προσφερει, ειναι μηδαμινο..
Θεωρητικα, βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι η σωστη λεξη, διοτι και πρακτικα ποια, μπορω να πω, πως αυτη η απλη αλλα τοσο περιεργη κατασκευη, φαινεται να λειτουργει και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο. Απο την μερα που την τοποθετησα στον κηπο μου, αρχισα να παρατηρω τους ουρανους, που μεχρι τωρα συνηθιζαν να ειναι τριλιζα απο τους αεροψεκασμους..
Αυτο που ειδα, ειναι οτι ολες αυτες τις μερες, μεχρι και σημερα που γραφω αυτο το κειμενο, εχω δει δεκαδες αεροπλανα να περνανε το ενα πισω απο το αλλο, αλλα ΟΥΤΕ ΜΙΑ γραμμη.. δεν εχω δει ενα ιχνος σε ολη την πολη.. το περιεργο ειναι οτι τα συννεφα φαινονται διαφορετικα και η βροχη ειναι τοσο ηρεμη και καθαρη που επλυνα προ ολιγων ημερων το αυτοκινητο μου και ειναι ακομα καθαρο. Το τοπιο πεντακαθαρο οσο ποτε. ουτε σκονη ουτε λασπη..
τοσο καθαρη βροχη δεν εχω δει χρονια τωρα.. θα ελεγα οτι ειναι στην φαντασια μου εαν δεν ακουγα και απο αλλους για το θεμα βροχης και για το θεμα χημικων.. ολοι λοιπον το παρατηρησανε και πιστευω πως οφειλεται στην κατασκευη αυτη..
ακομα και τωρα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω και ειμαι ακομα καχυποπτος και ψαχνω δικαιολογιες οτι κατι αλλο συμβαινει αλλα ειλικρινα δεν νομιζω πως στην τελικη ειναι κατι αλλο.. η συσκευη λειτουργει και εχει φερει ενα πολυ ωραιο κλιμα στην πολη μου και εχει καθαρισει τον ουρανο πολυ αποτελεσματικα..καποιοι λενε οτι εχει ακτινα δρασης 5,20,40,145 χιλιομετρα, αλλα η αληθεια ειναι πως εχει να κανει καθαρα με την κατασκευη. προσωπικα μελλετησα, ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα οσο πιο οικονομικα και η ακτινα δρασης σιγουρα ειναι μεγαλυτερη των 100χλμ.
Εαν λοιπον εχει καποιος το μικροβιο να το δοκιμασει, θα το συνιστουσα ανεπιφυλλακτα. το κοστος βεβαια, με λιγο ψαξιμο μπορει να μειωθει και στα 120 με 130 ευρω..
ειναι η δικη μας μαχη εναντια στα μεγαλα κεφαλια και πιστευω πως οχι ολοι αλλα λιγοι να κανουν την προσπαθια, τους εχουμε χαλασει τα σχεδια για τα καλα.
τα υλικα που χρησιμοποιησα προσωπικα για την κατασκευη και που αναγραφονται και στο διαδικτυο ειναι:
1. 6 χαλκοσωληνες Φ28 των 2 μετρων
2. 6 μουφες και 6 ταπες
3. 1 πλαστικο κουβα 10 λιτρων(και 8 λιτρων κανει)
4. 5lt κουβας εποξικης ριτινης
5. 2 μπουκαλακια σκληρυντικο 50ml
6. 3kg ρινισματα αλουμινιου
7. 6 μονοτερματικους κρυσταλους καθαρους χαλαζια
8. αλουμινοταινια για την μονωση στις μουφες και στις ταπες
9. θερμοκολλα για την κολληση των κρυσταλλων στην βαση των σωληνων(και κολλα σιλικονης κανει)
10. 3 ξυλινα στηριγματα για τους σωληνες
οι οδηγιες κατασκευης αναφερονται και παραπανω για καποιον που δεν ειναι ενημερος στην κατασκευη..
(παντως πραγματικα στην περιπτωση αυτη τους εχει προκληθει ζημια χιλιαδων ευρω αν οχι εκκατομυριων)

Abyssus Abyssum Invocat
Εμείς φίλε μου ανοίξαμε ενα γραφείο στην πόλη μου
κι έκλεισαν οι εφορίες σε ακτίνα 500 km...

quote:
παντως πραγματικα στην περιπτωση αυτη τους εχει προκληθει ζημια χιλιαδων ευρω αν οχι εκκατομυριων
Πραγματικά, το σκέφτεσαι να σου έρθει κανένα μπουγιουρντί μερικών εκατομμυρίων για διαφυγόντες ψεκασμένους;
quote:
Τωρα μου τα χαλάς..... νόμιζα οτι είχαμε Πρωταπριλιά
Αυτο ειναι που μας κανει και διαφερουμε αλλωστε απο τους υπολοιπους..
Το κειμενακι αυτο ομως το εγραψα οχι για αυτους που εχουν χασει καθε ελπιδα και ειναι πεζοι στο πως αντιμετωπιζουν οτι κατασταση(αν την αντιμετωπιζουν) αλλα για αυτους οι οποιοι εχουν οραματισμο και εχουν μαθει να ψαχνουν και την παραμικρη ευκαιρια να αξιοποιησουν την πιθανοτητα να φτιαξουν ενα καλυτερο αυριο, με οτι οπλα υπαρχουν διαθεσιμα..
οποτε..
RELAX... SIT ON THE COUTCH AND WACH...

Σελίδα 1173.
Υ.Γ. Όταν μία πρόταση καταλήγει σε ερωτηματικό, μάλλον χρήζει απάντησης. Εκτός κι αν το ερώτημα είναι ρητορικό. Κάνεις βήματα προόδου...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Ευχαριστώ
Καλά, καλά. Πάρε κι αυτό που ζήτησες:
Σε λίγο δε θα χρειάζεται να αναλύω καθόλου,
θα κάνω τις ερωτήσεις και θα γράφετε μόνοι σας τα επιχειρήματά μου ![]()
για το πρώην κομμουνιστής
ο υλισμός έχει πολλές πόρτες
η αριστερή ήταν πάντα μεγάλη
Φυσικά, ένας πρώην κουκουές, ανανήψας ως νεοφιλελέ, έχει κι όλο το πακέτο για να δει τα πράγματα καθαρά. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εδώ χάμω. Πρώην τροτσκιστές, μαοϊστές, ρηγάδες κλπ. Και ξέρεις ποιά είναι η μεγάλη πλάκα? Εσύ κι άλλα καραγκιοζάκια του τύπου, υπέρ αυτών προπαγανδίζετε και ψηφίζετε. Ως ΝΔ βεβαίως, υπέρ όλων αυτών των λαμόγιων οπωσδήποτε.
quote:Κοίτα τώρα τι λες: νεοφιλελευθερισμός ελληνικού τύπου.
DSM
Ο νεοφιλελευθερισμός, ειδικά ελληνικού τύπου, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με το κράτος.
Ή κάτι είναι νεοφιλελευθερισμός ή δεν είναι. Τι πάει να πει ελληνικού τύπου;
Το να τα τρως απο το κράτος, δεν έχει ιδεολογία
Αν όμως σχετιζόταν με κάποια, θα σχετιζόταν με τον κρατισμό
Ο κρατισμός είναι βασικό στοιχείο κάθε αυταρχικού οικονομικού συστήματους και φυσικά των λεγόμενων "αριστερών", δηλαδή κομμουνισμός, σοσιαλισμός κοκ.
Στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος, ο αριστερισμός μεταφράζεται σε μεγάλο κράτος, άρα είναι η πολιτική που περισσότερο ευνοεί τη μάσα μέσω του κράτους
Τι το "φιλελεύθερο" λοιπόν έχει ένας κρατιστής που τρώει τα λεφτά του κράτους;
Ο φιλελευθερισμός, όπως υποδηλώνει και λέξη, σχετίζεται με την ελευθερία. Όταν συνδέεις τον φιλελευθερισμό, έστω και όταν λες "νεο"φιλελευθερισμό, με οποιαδήποτε κρατικίστικη, ανελεύθερη νοοτροπία, χρησιμοποιείς τη λέξη κατά το δοκούν
ή όχι;
Edited by - Πύρινος on 11/05/2016 02:50:40
Σοβαρευτείτε. Στείλτε κανέναν αξιόλογο νεοφιλελέ Ρωμαίο. Να έχει κάποιο γνωσιακό υπόβαθρο όμως. Ετούτος, εκτός που έχει πιαστεί με τα βρακιά κάτω στο παρελθόν, δεν φτουράει. Κάντε του κάνα εντατικό φροντιστήριο, ή στείλτε άλλον. Αυτόν τον βαρεθήκαμε.
Υ.Γ.1. Όλα τα είδες στην ποιότητα των διαφόρων κομματικών επιτελείων κι επιλογών, αλλά ψάχνεσαι ακόμα με τον φραπεδιάρη. Δεν είσαι κι εντελώς σίγουρος. Καλή φάση ο Λεβέντης. Μοιάζει με το μουστάκι. Ξέρεις τί λένε για το μουστάκι...
Υ.Γ.2. Βρε μπαγλαμά. κάνεις πολιτικές κουβέντες, ενώ δεν γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ φιλελευθερισμού και νεοφιλελευθερισμού? Και τους ψηφίζεις κιόλας? Πόσο καραγκιόζης πλέον...
Υ.Γ.3. Χάρη σου κάνω, που σε θεωρώ βαλτό και πληρωμένο. Αν δεν ισχύουν αυτά τα δύο, είσαι απλώς για τον μπερντέ...
quote:
Ο φιλελευθερισμός, όπως υποδηλώνει και λέξη, σχετίζεται με την ελευθερία. Όταν συνδέεις τον φιλελευθερισμό, έστω και όταν λες "νεο"φιλελευθερισμό, με οποιαδήποτε κρατικίστικη, ανελεύθερη νοοτροπία, χρησιμοποιείς τη λέξη κατά το δοκούν
ή όχι;
Ρε συ, έχεις τελειώσει το σχολείο, ή τζάμπα σε κάνουμε παιχνίδι?
quote:Ο νεοφιλελευθερισμός, έιναι αυτό που γράφει ο Μπαμπινιώτης,
Υ.Γ.2. Βρε μπαγλαμά. κάνεις πολιτικές κουβέντες, ενώ δεν γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ φιλελευθερισμού και νεοφιλελευθερισμού?
η Wikipedia αναφέρει πιο αναλυτικά:
"Τα κίνητρα των νεοφιλελευθέρων κατά τις δεκαετίες του 1930 και 1940 ήταν η επιθυμία να αποφύγουν τις αποτυχίες των πολιτικών που οδήγησαν στην κρίση του 1929, οι οποίες αποδίδονταν σε ανεξέλεγκτο καπιταλισμό, ενώ ταυτόχρονα να αποφύγουν τον απάνθρωπο Εθνικοσοσιαλισμό. Στις δεκαετίες του 1940 και 1950, η νεοφιλελεύθερη θεωρία διέφερε αρκετά από τη laissez-faire προσέγγιση του κλασικού φιλελευθερισμού και αντιπρότεινε μία οικονομία της αγοράς που θα ελεγχόταν από τους κανόνες ενός ισχυρού κράτους δικαίου, ένα μοντέλο που τελικά ονομάστηκε Κοινωνική Οικονομία της Αγοράςβ[›] και αργότερα εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Σκανδιναβία και τη Γερμανία (όπου ονομάστηκε Soziale Martkwirtschaft).
Είναι χαρακτηριστικό πως ο υπέρμαχος των laissez-faire οικονομικών της ελεύθερης αγοράς, Λούντβιχ φον Μίζες, κατέκρινε σφόδρα τη "νεοφιλελεύθερη" αντίληψη εκείνων των καιρών, που απαιτούσε μία ισχυρή κρατική παρέμβαση για να "μπαίνει τάξη στον ανταγωνισμό".[5]
Έως και τα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτό που οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονταν ως "νεοφιλελευθερισμό" προσιδιάζει σε αυτό που σήμερα αντιλαμβανόμαστε ως "σοσιαλδημοκρατία", και εκφράστηκε από τον Γάλλο διανοητή Μισέλ Φουκώ ο οποίος έγραφε το 1978 πως ο "νέο-φιλελευθερισμός" ήταν "η Γερμανική κοινωνική οικονομία της αγοράς: […] η αγορά, αν και αποτελεί τον μόνο ορθολογικό τρόπο εκτίμησης αξιών, είναι πολύ ασταθής από μόνη της και έτσι απαιτεί στήριξη, διαχείριση, και «ευταξία» που επιβάλλεται από το κράτος πρόνοιας (π.χ. βοήθημα ανεργίας, ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, στεγαστική πολιτική, κλπ.) [6], "ο νεοφιλελευθερισμός δεν είναι Άνταμ Σμιθ, ο νεοφιλελευθερισμός δεν είναι κοινωνία της αγοράς",[7] και "Ο νεο-φιλελευθερισμός δεν πρέπει να συγχέεται με το laissez-faire, αλλά με την ανάγκη για συνεχή [κρατική] εποπτεία, δραστηριότητα, και ρύθμιση"
πηγή
Τα υπόλοιπα, περι σχολής του Σικάγου κοκ, είναι μεταγενέστερα
Ο φιλελευθερισμός (σκέτο) σε ο,τι αφορά την οικονομία πιστεύει στην ελαχιστοποίηση της κρατικής παρεμβατικότητας
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα
ή τέλος πάντων ποια είναι η ένστασή σου
Τι να πώ, ίσως επειδή είναι αργά και εγώ να μη σκέφτομαι σωστά
Καληνύχτες
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.Μην ξανοιγεσαι εκεί που δεν κατέχεις.
Το να λες ότι είσαι φιλελεύθερος την εποχή της τραπεζοκρατίας είναι σαν να λες ότι είσαι αναρχικός.
Το χρήμα ως ανταλλακτικό μεσο είναι από την αρχή του ιδιόκτητο, και εσύ το δανείζεσαι.Δεν είναι καν κρατικό. Η έννοια του κράτους δε, τείνει προς εξαφάνιση.Ούτε ανάμεσα σε κράτη δεν δύναται ελεύθερη οικονομία.
Το να λες ότι είσαι φιλελες δλδ, για να στο γυρίσω με τους αριστερούς, είναι μια ουτοπία.Το πρόβατο ή παράσιτο πάνω στα κοινωνικά αγαθά είναι μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση... Έχεις αντιληφθεί πως λειτουργεί το σύστημα στο οποίο αναφερομαστε;Αν οχι να σου δώσω παράδειγμα...
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...