ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιλλουμινατοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιλλουμινατοι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kristina60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
22/01/2011, 02:31:24
quote:
Admin: Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου και πάνω σε κάποια άλλα σημεία του μηνύματός σου, όμως πριν από αυτό -και χωρίς καμία διάθεση παρεξήγησης:

Πραγματικά, δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις κάτι περίεργο στο παρόν θέμα;;

Πολύ ευχαρίστως αγαπητέ Admin, και εγώ χωρίς διάθεση παρεξήγησης κάνω αυτή τη κουβέντα !!

Κάπως περίεργο μου φάνηκε αυτό που αναφέρει ο θεματοθέτης για τη αποδοχή των όρων και με κάλυψε ο φίλος Macfor με τα όσα είπε.. παρακάτω έχω το απόσπασμα

quote:
JollyRoger , καλως ηρθες και ελπιζω να μεινεις ...

α) το οτι δεν διαβαζεις τι λεει αυτο που "υπογραφεις"/"αποδεχεσε" δεν το βρισκω και τοσο λογικο , ειδικα οταν βαζεις ερωτηματα που ισως αυτο που "αποδεχτηκες"/"υπογραψες" το εξηγει ... γιου νόου , εκει που βαζουμε την υπογραφη μας και κατι αλλο ??? αυτο ακριβως !!! το αλλο !!!!

β) δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο εχει ενα θεμα προβληματισμου περι εγγραφης εφοσον εχεις εγγραφει ηδη ? τι θα κερδισεις ειτε βγει + ειτε βγει - ? (απορια μου τιποτα περισσοτερο)

Μπορώ και καταλαβαίνω πως πολλοί θεωρούμε τυπική διαδικασία την αποδοχή των όρων μέσα στο ίντερνετ και πολλές φορές δεν τις διαβάζουμε καθόλου γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επιτυχία της διαδικασίας, στη προκειμένη να γίνουμε μέλος στο φόρουμ, δεν σημαίνει πάντως πως έχουμε αποδεχτοί 100% αυτό που τυπικά έχουμε πράξει..ακόμα και αν έχουμε διαβάσει... είναι κάτι σαν (ναι, ναι, μπλα μπλα μπλα, πάμε παρακάτω)
Ξέρω πως οι όροι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι κάτι παράλογο, καλό πάντως θα ήταν να διαβάζονται γιατί δεν είναι οι όροι σε όλες τις περιπτώσεις ίδιοι, τυπικά όμως ακολουθούν κάποιους κανόνες που βρίσκουμε σχεδόν παντού όταν έχουμε να κάνουμε με μικρές κοινωνίες μέσα στο διαδίκτυο.
Αυτό ήταν κάτι που όντως μου φάνηκε παράξενο αλλά μπορώ να πω πως δεν μου φάνηκε τόσο παράλογο ώστε να μου κινήσει κάποιες υποψίες, για τους παραπάνω λόγους που αναφέρω.
Κατά τα άλλα, παρά τις ερωτήσεις του θεματοθέτη, δεν είδα κάτι άλλο παρά μία θετική διάθεση από το μέλος JollyRoger/θεματοθέτη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεται παρακάτω στα όσα οι συντονιστές του απάντησαν.
Και ας πούμε πως είναι ένας μελλοντικός "Τρολλ" ή και ένας "Τρολλ" που άνοιξε νέο λογαριασμό από κάπου αλλού Τί με αυτό??? Θα αρχίσουμε να "καταδικάζουμε" οποιονδήποτε επειδή κάνει κάποιες ερωτήσεις λίγο διαφορετικές από αυτό που έχουμε συνηθίσει??
Και αν δεν είναι???
Για αυτό μίλησα για Τρολλ-ο-φοβία

Και για να μη παρεξηγηθώ, δεν είπα πως "καταδικάσαμε" κάποιον αλλά πως υπάρχει μία διάθεση λίγο "περίεργη" και από την άλλη πλευρά!!

Φιλικά!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

22/01/2011, 02:46:35
quote:
amalia: Άχουτσου τι ωραία τρολλάκια!!!

Για κοίτα και αυτό??
Τί να κάνω, δεν το θέλω αλλά μου αρέσουν !!!
Όπως είπε και ο Admin για τις ταινίες "Trool" και "Troll 2" εγώ θα το γενικεύσω και θα πω πως μερικά πράγματα είναι τόσο πολύ άσχημα που τελικά γίνοται όμορφα

22/01/2011, 02:58:22
μετα απο λιγο μπλα simori πειθεσαι

22/01/2011, 03:41:55
quote:
stiv :μετα απο λιγο μπλα simori πειθεσαι

Δεν νομίζω πως είναι θέμα πειθούς, αλλά τυπικής διαδικασίας που πρέπει να αποδεχτείς και οι περισσότεροι κατά τη γνώμη μου δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή ακριβώς γιατί ειναι κάτι πολύ διαδεδομένο και απλό και όσο και αν ακούγεται παράξενο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν αυτές οι διαδικασίες ή ακόμα έχουν μία λάθος αντίληψη να αντιμετωπίζουν τους όρους ως "ψιλά γράμματα"

Να πω ένα παράδειγμα, πριν από κάποιο καιρό, μέσα στο 2010, όχι πιο πίσω, είχα ξεκινήσω να γράφω σε ένα φόρουμ που αφορά τα games.
Έκανα ακριβώς αυτό που λέω, δεν διάβασα καθόλου τους όρους και αποδέχτηκα κανονικά ως μία τυπική διαδικασία!
Έκανα όμως το λάθος κάποια στιγμή και ένα μου ποστ το έγραψα ολόκληρο με κεφαλαία γράμματα, δεν ξέρω από που μου ήρθε αυτό!!!
Anyway το θέμα είναι πως ο συντονιστής χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο τρόπο, κρατήθηκα μόλις και μετά βίας να μην απαντήσω καταλλήλως, αλλά όταν πλέον μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τους όρους γιατί μου τους έτριψε στη μούρη, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ, είδα πως μέσα στους όρους αναφερόταν και αυτό και μάλιστα επεξηγούσε τους λόγους και εμένα δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο.
Όμως η ανθρώπινη συμπεριφορά ήταν "παντελώς άξεστη" και αυτό πλέον είχε τελειώσει για μένα!!!

Edited by - simori on 22/01/2011 03:42:43

quote:

Δεν νομίζω πως είναι θέμα πειθούς, αλλά τυπικής διαδικασίας που πρέπει να αποδεχτείς και οι περισσότεροι κατά τη γνώμη μου δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή ακριβώς γιατί ειναι κάτι πολύ διαδεδομένο και απλό και όσο και αν ακούγεται παράξενο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν αυτές οι διαδικασίες ή ακόμα έχουν μία λάθος αντίληψη να αντιμετωπίζουν τους όρους ως "ψιλά γράμματα"

Να πω ένα παράδειγμα, πριν από κάποιο καιρό, μέσα στο 2010, όχι πιο πίσω, είχα ξεκινήσω να γράφω σε ένα φόρουμ που αφορά τα games.
Έκανα ακριβώς αυτό που λέω, δεν διάβασα καθόλου τους όρους και αποδέχτηκα κανονικά ως μία τυπική διαδικασία!
Έκανα όμως το λάθος κάποια στιγμή και ένα μου ποστ το έγραψα ολόκληρο με κεφαλαία γράμματα, δεν ξέρω από που μου ήρθε αυτό!!!
Anyway το θέμα είναι πως ο συντονιστής χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο τρόπο, κρατήθηκα μόλις και μετά βίας να μην απαντήσω καταλλήλως, αλλά όταν πλέον μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τους όρους γιατί μου τους έτριψε στη μούρη, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ, είδα πως μέσα στους όρους αναφερόταν και αυτό και μάλιστα επεξηγούσε τους λόγους και εμένα δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο.
Όμως η ανθρώπινη συμπεριφορά ήταν "παντελώς άξεστη" και αυτό πλέον είχε τελειώσει για μένα!!!

Edited by - simori on 22/01/2011 03:42:43

Σ' εκείνο το φόρουμ όσο συμμετείχες, είχες παρατηρήσει επιθεσεις από trollς?

Ubi Dubium Ibi Libertas
22/01/2011, 05:17:41
quote:

Μπράβο amalia... και "quote μούφα" τώρα;;

Δε φταίω εγώ Admin!!
Το σπρέι που έφερε ο PREDATOR το έκανε! (μίκρυνε την εικόνα).
Κανονικά, θα εξαφάνιζε τα troll της εικόνας, όπως γράφει στην ετικέτα:

Αλλά μάλλον ήταν ληγμένο και αντί να εξαφανίσει την εικόνα την έκανε μικρότερη.
Να, στης simori το troll, που έριξα περισσότερο σπρέι, έκανε καλύτερη δουλειά:

22/01/2011, 05:22:36
η ερωτηση σου simori σε εμενα αναφερεται?

amalia, 4-6 εσυ έχεις σκοπιά;

Ubi Dubium Ibi Libertas
22/01/2011, 06:05:38
Καλό το Spray amalia! Πολύ καλό! Κάνει όμως για όλες τις περιπτώσεις; Κάνει και για έναν υπερδιογκωμένο, αυτοκαταστροφικό εγωισμό, ανάμεικτο με πικρία και φθόνο;;
Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την περίπτωση κάποιου που παλιά ήταν φυσιολογικός άνθρωπος, εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχει μετατραπεί σε κάτι πιο άσχημο και πιο κακό από ένα troll. Ας πούμε πως τον έλεγαν Παναγιώτη ή Ξενοφώντα ή Εμμανουήλ ή ...

Δυστυχώς για τον ίδιο, είχε κρατήσει μέσα του πολλά απωθημένα, τα οποία τώρα πια βέβαια δεν ξέρει ούτε ο ίδιος "πως λέγονται", και συνεχίζει και τα θωρακίζει σαν να ήταν αυθεντικά κομμάτια του εαυτού του, θάβοντάς τα ακόμη πιο βαθιά... Με τον ίδιο τρόπο όμως συνεχίζει και βλάπτει, πάνω απ'όλα τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτός ο ίδιος είναι ο μεγάλος χαμένος και ακόμη πιο δυστυχώς, αυτό του γίνεται όλο και λιγότερο εμφανές... Δύσκολο να βρει πια το δρόμο πίσω για την επιφάνεια...

Λες κάποιου είδους Spray να τον βοηθούσε άραγε;;

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Αν εννοείς εμένα Admin, θα έλεγα πως δεν χρειάζεται κανένα σπρέι. Ένας διαλογος ίσως...

Πάντως στά ονόματα έπεσες έξω.

Ubi Dubium Ibi Libertas

Edited by - libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς on 22/01/2011 06:24:18

22/01/2011, 06:48:10
Διάλογος έτσι;;

Μήπως σαν αυτόν που σου είχαμε προτείνει πριν από παραπάνω από 3 χρόνια:

Μήνυμα για χρονική απενεργοποίηση λογαριασμού - 16/10/2007, 01:34:12

Νομίζω δε, πως δεν ήταν και η μοναδική φορά εκείνη...

Εμείς μέσα είμαστε, όπως πάντα συνήθως! Να βρεθούμε από κοντά να μας εξηγήσεις και να εξηγήσουμε. Γνωστοί και φιλήσυχοι άνθρωποι ήμαστε όλοι οι Συνεργάτες, δεν έχουμε κάνει κακό σε κανέναν έως τώρα, όπως ήδη θα ξέρεις... Όλοι έχουν βγει σώοι από τις συναντήσεις μαζί μας...

Κατά τ'άλλα,

όποιος θέλει πραγματικά να συμμετάσχει στην Κοινότητα των Συζητήσεων, είναι γνωστός ο τρόπος: συμμετέχει με έναν καινούργιο λογαριασμό -δικτυακή ταυτότητα- χωρίς "τερτίπια και παραφερνάλια" που σκοπό έχουν μόνον να δημιουργήσουν προβλήματα, εντυπώσεις και αναταραχή.

----------------------

22/01/2011, 07:30:27
quote:
stiv: η ερωτηση σου simori σε εμενα αναφερεται?

Δεν κάνω καμία ερώτηση αγαπητέ μου stiv, απλά είπα την άποψή μου με αφορμή το ποστ σου περί πειθούς

quote:
libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς: Σ' εκείνο το φόρουμ όσο συμμετείχες, είχες παρατηρήσει επιθεσεις από trollς?

Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα ήταν η σύγχιση του ρόλου του συντονιστή που είχε μετατραπεί σε ρόλο μπάτσου, δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που λέω, ίσως όμως δεν ήταν τυχαίο γιατί φαντάζομαι θα πρέπει να υπήρχαν και πολλά άτομα μικρή ηλικίας, όχι πως δικαιολογεί κάτι απαραίτητα!!

Αμαλία μπερδεύτηκα, τελικά τί κάνει αυτό το σπρέυ, εξαφανίζει την εικόνα ή τα τρολλ της εικόνας???

Καλά... τρελό ξενύχτι σήμερα

quote:

Διάλογος έτσι;;

Μήπως σαν αυτόν που σου είχαμε προτείνει πριν από παραπάνω από 3 χρόνια:

Μήνυμα για χρονική απενεργοποίηση λογαριασμού - 16/10/2007, 01:34:12

Σ' εκείνο το μήνυμα η Αμαλία μου επέδωσε καταρχάς ψευδείς κατηγορίες (οτι προσβάλλω, κατά κανόνα κιόλας , τα αλλά μέλη, πως υπονομεύω τις συζητήσεις)
και υπαινίχθηκε πως είμαι παραπλανητικός λογαριασμός. Ειδικά για το τελευταίο, δεν ήταν η πρώτη φορά. Με κατηγόρησε πως αποκρίπτω την IP, χωρίς αποδείξεις, πως διαθέτω κάποια μαεστρία 2,3,4 ετών.

2ον
Δεν έκανε πρόταση για διάλογο, αλλά για συνάντηση, ως προϋπόθεση ενεργοποίησης του λογαριασμού μου. Δεν παρατήρησα να ζητάτε και αλλά μέλη για face control, είδα όμως να απενεργοποιούνται χρονικα, 2-3 φορές άλλοι λογαριασμοί, χωρίς αυτην την προϋπόθεση.

quote:
όποιος θέλει πραγματικά να συμμετάσχει στην Κοινότητα των Συζητήσεων, είναι γνωστός ο τρόπος: συμμετέχει με έναν καινούργιο λογαριασμό -δικτυακή ταυτότητα- χωρίς "τερτίπια και παραφερνάλια" που σκοπό έχουν μόνον να δημιουργήσουν προβλήματα, εντυπώσεις και αναταραχή.

Έχω βαρεθεί να το λέω.
Βάζω αυτόν τον χαρακτηρισμό στο νικ νεημ μου, ακριβώς για να φανεί πως, ο λογαριασμός "libero" είναι Διεγραμμένος και όχι Μέλος 2ης Βαθμίδας, όπως ψευδώς αναγράφεται. Διαγράψτε λοιπόν κανονικά τον λογαριασμό μου, για να ησυχάσο και 'γω και 'σεις.

Συγνώμη κιόλας για την καθυστερηση, αλλά γράφω από το κινητό μου [και όχι από την Νορβηγία .

Ubi Dubium Ibi Libertas

Edited by - libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς on 22/01/2011 07:52:09

22/01/2011, 07:56:47
άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Εμείς, όπως σου έγραψα και πιο πάνω είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, από κοντά. Και έχουμε ονοματεπώνυμα και πρόσωπα.

Εσύ που υποτίθεται ότι τον ζήτησες; Έχεις να απαντήσεις κάτι περί τούτου;

----------------------

quote:

Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αυτό που μου έχει μείνει πολύ έντονα ήταν η σύγχιση του ρόλου του συντονιστή που είχε μετατραπεί σε ρόλο μπάτσου, δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που λέω, ίσως όμως δεν ήταν τυχαίο γιατί φαντάζομαι θα πρέπει να υπήρχαν και πολλά άτομα μικρή ηλικίας, όχι πως δικαιολογεί κάτι απαραίτητα!!

Εγώ πάντως την έλλειψη των trollς που λες, την αποδίδω στους ξεκάθαρους όρους του φόρουμ. Τόσο ξεκάθαρους που ακόμα και η άσχημη συμπεριφορά των συντονιστών, δεν είναι ικανή να δημιουργήσει trollς.

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:

άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Εμείς, όπως σου έγραψα και πιο πάνω είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, από κοντά. Και έχουμε ονοματεπώνυμα και πρόσωπα.

Εσύ που υποτίθεται ότι τον ζήτησες; Έχεις να απαντήσεις κάτι περί τούτου;

Για να καταλάβω, με διαγράφετε με το έτσι θέλω και ζητάτε μετά τα στοιχεία μου?

Δηλαδή να κατέβω από Αλεξανδρούπολη - Αθηνά, την οποία δεν έχω επισκεφτεί ποτέ για πολύ σημαντικότερους λόγους, να παω τώρα για έναν διαχειριστή, ενός φόρουμ???

Πλάκα μου κάνεις?!

...και για να αποδείξω τι??? οτι δεν είμαι ελέφαντας, όπως εσείς φαντάζεστε?

Δεν παμε καλά...

Ubi Dubium Ibi Libertas
22/01/2011, 08:42:31
admin,

τι θα αλλάξει μια συνάντηση με κάποιο μέλος ;

22/01/2011, 09:09:14
quote:
admin

Και έχουμε ονοματεπώνυμα και πρόσωπα.

Γιατί, τα μέλη δεν έχουν ;

22/01/2011, 11:58:02
quote:
libero Διεγραμμένος Λoγαpιασμoς: Εγώ πάντως την έλλειψη των trollς που λες, την αποδίδω στους ξεκάθαρους όρους του φόρουμ. Τόσο ξεκάθαρους που ακόμα και η άσχημη συμπεριφορά των συντονιστών, δεν είναι ικανή να δημιουργήσει trollς.

Νομίζω πως αυτό που αναφέρεις είναι το πιο πιθανό

quote:
zip: τι θα αλλάξει μια συνάντηση με κάποιο μέλος ;

Αυτό είναι άξιο απορίας
Γιατί θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση με κάποιο μέλος για να τερματίση η "αντιπαράθεση"?
Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουνα, εκτός και αν συντρέχουν λόγοι που δεν μπορώ να φανταστώ!!!

Φιλικά

Βασικα εγω καταλαβαινω τον Libero και το Geo(λες και θα μπορουσε να γινει διαφορετικα ). Εχει παγιδευτει εδω μεσα ενα κομματι της ψυχης τους και εξαιτιας και της θεματολογιας εδω μεσα, ειναι ακομα πιο δυσκολο να παρουν διαζυγιο. Ομως επειδη ειμαι ο πιο τρελος που περασε ποτε απο εδω μεσα(και για αυτο θα σας μεινω αξεχαστος ), ειμαι απο τους λιγους αν οχι ο μοναδικος που δεν φοβατε να πει την αληθεια.

Αντε και να δεχθουμε οτι υπηρξε αδικια. Ετσι ειναι η ζωη, grow up. Tους εχετε κανει και εσεις(εμεις) την ζωη δυσκολη και εχει ηδη παραγινει το κακο και καλο θα ηταν να υπαρξουν υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες, αν υπαρχει θεληση να συνεχιστει αυτη η ρομαντικη σχεση. Αλλιως παρτε το αποφαση, οτι πρεπει να υπογραψετε διαζυγιο κοινη συναινεση και να αφησετε πισω σας τις πληγες.

Αυτο που προτεινει ο admin να μπειτε με νεο λογαριασμο, θα μπορουσε να ειναι μια ευκαιρια να επουλωθουν οι πληγες και θα μπορουσε να ειναι μια λογικη υποχωρηση και απο τις δυο πλευρες.

Εγω παλι δεν πιστευω στον γαμο στις μερες μας και εχω παρει οριστικο διαζυγιο απο την ανθρωποτητα. Ο Μανωλης σας παντρευτηκε, εγω σας χωριζω και η τρελα μου ειναι αθεραπευτη. Δεν μπορει να υπαρξη λογικη λυση στο δικο μου θεμα, μην σπαταλατε τσαμπα ενεργεια να βρειτε λυση για το δικο μου θεμα.

Αμα με πεθυμησετε παρα πολυ και δεν μπορειτε αλλο χωρις εμενα(που ειναι απολυτα λογικο ) μπορει να γραφτω με νεο λογαριασμο απο αλλη ip, αλλα και παλι αν δεν αλλαξει κατι δραματικα μεσα μου(δικο μου ειναι κυριως το προβλημα), αν δω οτι δεν τσουλαει η κατασταση και υπαρχει αδιεξοδο, θα συνεχισω να κανω τα ιδια και αυτο το εχουν καταλαβει καλα τα παιδια της διαχειρισης.

Αμαλια σε αγαπω.

Edited by - Ο Τρελός του χωριού on 22/01/2011 14:42:09