ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CARPE DIEM - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- CARPE DIEM - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Ιλούβαταρ35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Oculatis AbisΜέλος
19/07/2004, 21:03:31
Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά;

Μια και μιλάμε για Ναϊτες να σας πληροφορήσω για το άγαλμα ενός ιππότη, γονατιστού, με το πρόσωπο στραμμένο προς τα επάνω και τα χέρια ενωμένα σε στάση προσοχής!

Το εν λόγω άγαλμα βρίσκεται στην Αθήνα, μέσα στο νεοκλασικό κτίριο-μυητικό κέντρο με κύρια είσοδο στην οδό Ακαδημίας 58Α (η πόρτα με τον μεταλλικό δράκο...). Η άλλη είσοδος βρίσκεται επί της οδού Μαυρομιχάλη. Το κτίριο ήταν ιδιοκτησία του Δ. Λοβέρδου, συνιδρυτή της Ιονικής κ' Λαϊκής Τράπεζας και κατασκευάστηκε από τον ίδιο. Τώρα είναι ιδιοκτησία του Βυζαντινού μουσείου.

Στο εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν πολλές αίθουσες με μία όπου υπάρχουν δύο μεγάλες μαύρες στήλες (ring any bells??? έχω και φωτό!), καθώς και μία άλλη αίθουσα τελετών. Επίσης υπάρχει ένα παρεκκλήσι, δίπλα στο οποίο βρίσκεται η αίθουσα με το εν λόγω άγαλμα.

Πληροφοριακά αναφέρω ότι ο Λοβέρδος ήταν υψηλόβαθμος τέκτων... έτσι για να γίνεται κουβέντα βρε αδελφέ!

Άντε πείτε τίποτα και για το κεφάλι του Ιωά... εεεε Baphomet να μάθουμε τι συμβαίνει και μ' αυτό το θέμα γιατί αρχίζει να πονάει το κεφάλι μου!

quote:
Κάθε μύθος έχει το εξωτερικό του περίβλημα και το εσωτερικό του νόημα. Όπως ένα βερύκοκο, για παράδειγμα. Εξωτερικά είναι ελκυστικό, ζουμερό, γευστικό, να το βλέπει ο πολύς κόσμος και να θέλγεται. Εσωτερικά είναι το koukoutsi, κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί του -αν και το βλέπει- και μόνο οι γνώστες της βερυκοκολογίας καταλαβαίνουν ότι αν δεν υπήρχαν koukoutsia δεν θα υπήρχαν και βερύκοκα.
Αυτό ισχύει και για το φίλο μας το (μέγα ή άγιο) Κωνσταντίνο, και για τους φίλους μας τους Ναΐτες και για κάθε μύθο. N'est-ce pas? (Ο καλός μας Oculatis Abis που δεν μου βγάζετε από το μυαλό ότι ξέρει γαλλικά, να σηκώσει το χέρι του.)

Φίλε Spiral γαλλικά δεν γνωρίζω, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου! Πάντα υπάρχει το κεκρυμμένο, άλλωστε η υπερβολική έκθεση στο "φως" τυφλώνει...

Sub rosa

19/07/2004, 21:14:21
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, αγαπητέ Oculatis Abis.

Για πες μας λοιπόν, τί σημασία έχει αυτό που αναφέρεις σχετικά με την παρούσα συζήτηση ή μήπως το αναφέρεις εγκυκλοπαιδικά και δε σε εννόησα;

(Εγώ το λαδάκι το προτιμώ στη χωριάτικη. Είναι μούρλια, δοκίμασέ το...)

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 19/07/2004 21:16:29

Aphrodite ArtemisΝέο Μέλος
19/07/2004, 21:44:02
Hmmmm...ok, lets try this quick(osoi den miloun agglika mou to lene kai metafrazw tin epomeni fora ;-) ):
Templars

Troy

Helen of Troy

Paris

Paris

Londinium

Trojan Souls

Arcadia

Argo

Jean

Jean-Baptiste

St John's Wood, London

Summer Solstice/Midsummer

Shakespeare

The RosyCross(Faith Patience Hope Love)

Yin Yang

Rose

Eros

Boticelli

Da Vinci

Jean Cocteau

Camelot

Albany

Jesus

Mary Magdalene

Isis

Wicca

Amor Vincit omnia

(that's all for now...see ya all later ;-)

Amor vincit omnia

19/07/2004, 21:54:30
Καλώς την Aphrodite Artemis (ωραίος συνδυασμός, δε λέω)!

Καλή μου, εδώ όλοι γράφουμε εν γένει ελληνικά ανεξάρτητα από το ποιός καταλαβαίνει και ποιός όχι.

Εν πάσει περιπτώσει, αναμένουμε να μας γράψεις τί σημαίνει αυτή η αλληλουχία και πώς εσύ τη συνδέεις με το θέμα, γιατί εγώ πχ. θυμήθηκα και το Jean-Baptiste Lully, αλλά μάλλον άσχετο είναι ή δεν είναι;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

SpiralΜέλος
19/07/2004, 23:16:20
...Κι εγώ θυμήθηκα το Trojan Remover, ένα προσφιλές μου πρόγραμμα αφαίρεσης ηλεκτρονικών ιών!

Ε, δεν είναι και άσχετα αυτά τα χαριτωμένα ονόματα. Ελπίζω η Aphrodite - Artemis - Μαγδαληνή να μας πει περισσότερα και να μας μεταφράσει. (Τι να μας μεταφράσει;)

Βρε τερατάκια που ξεπεταχτήκατε όλα μαζί, θα με αφήσετε να απαντήσω στη Zadok;

Πάντως ο Oculatis Abis με σκανδαλίζει, δεν μπορώ να αφήσω το θέμα του ασχολίαστο. Φίλτατε, στο εν λόγω κτίριο οι τουρίστες έφταναν και π.μ. (προ μετρό) από υπόγειες στοές, επόμενη στάση το κτίριο της Ιονικής στην Πανεπιστημίου (μέχρι που βούλιαξε εκείνο το περίπτερο, ευτυχώς που δεν ήρθε σε κανένα κεφάλι).
Τουλάχιστον έτσι λέει η παράδοση.
Άσε που το κτίριο αυτό όσο πάει και καταρρέει, του αφαίρεσαν και εκείνο το δρακουμέλ από την έξοδο υπηρεσίας... χάλια, χάλια.

Όμως Ναΐτες ακούω και Ναΐτες δεν βλέπω (ή και αντίστροφα) στην Ελλάδα. Έχουμε χάσει τελείως τον ιπποτισμό μας;

Το κεφάλι του -μπιπ!- ονόματα δεν λέμε, τέλος πάντων του Baphomet, είπαμε ότι μάλλον σήμαινε Sophia... Και Sophia σήμαινε Σοφία! (Άψογα τα γαλλικά μου.)

Λοιπόν, άκου να σου πω φιλτάτη Zadok, αλλά να μείνει μεταξύ μας, εντάξει; Πόσον καιρό βλέπουμε αυτό το Sang Real που χρησιμοποιεί ο φίλτατος Oculatis Abis; "Βλέπουμε" που λέει ο λόγος, γιατί μάλλον ποτέ δεν το προσέξαμε, ποτέ δεν το σχολιάσαμε, ποτέ δεν τον ρωτήσαμε μπας και κρατάει από τους Μεροβίγγειους. Θέλω να πω με αυτό κάτι που έλεγες κι εσύ παλιά, ότι η απάντηση μπορεί να είναι μπροστά μας και να μην της δίνουμε σημασία.

Να δω πότε θα αξιωθώ να σου γράψω για τα παραπάνω.

19/07/2004, 23:45:37
Φίλτατε Spiral,

εξασκώ την υπομονή μου, μην ανησυχείς.

Αλήθεια, ποιός είπε ότι δεν προσέξαμε το Sang Réal;

Ο Τελευταίος Πειρασμός υπάρχει και είναι πάντα η πιο σκοτεινή ώρα πριν το ξημέρωμα.

No name human

Oculatis AbisΜέλος
19/07/2004, 23:58:10
quote:
Πόσον καιρό βλέπουμε αυτό το Sang Real που χρησιμοποιεί ο φίλτατος Oculatis Abis; "Βλέπουμε" που λέει ο λόγος, γιατί μάλλον ποτέ δεν το προσέξαμε, ποτέ δεν το σχολιάσαμε, ποτέ δεν τον ρωτήσαμε μπας και κρατάει από τους Μεροβίγγειους.

Αααχχ, ευσεβείς πόθοι φίλε μου, ευσεβείς πόθοι! Πάντως κάτι μου έλεγε ο παπούς μου για κάτι μακρινούς μας συγγενείς πέρα εκεί στη Γαλατία, στα παλιά μας τα λημέρια...

Πάντως θεωρώ ότι το όλο concept του sang real είναι συναρπαστικό και βρίσκεται στην top list των εσωτερικών μου αναζητήσεων!

Sub rosa

20/07/2004, 01:09:42
Μα και το λελουδάκι δεν είναι τυχαίο:

Η δομή του παραπέμπει και στο:

(πολύ καλό λινκ αγαπητέ Oculatis Abis) σύμβολο του Πoσειδώνα, κυβερνήτη πλανήτη των ιχθύων. Ψάρια - ψαράδες... you know.

Δείτε και εδώ: The Invisible Basilica: Liber XV: The Gnostic Mass: Annotations and Commentary

No name human

Edited by - Zadok on 20/07/2004 01:11:10

Oculatis AbisΜέλος
20/07/2004, 01:28:15
Να θυμίσω και τις θηλυκές προεκτάσεις του fleur-de-lis. Παρατηρείστε το σύμβολο και βρείτε τι θυμίζει (και η γνωστή προέκταση δεν είναι παρατραβηγμένη...)

Sub rosa

DreamweaverΝέο Μέλος
20/07/2004, 02:20:22
Ξαναγύρισα, παιδιά με ελληνικά αυτή την φορά!

Αλλά έλεος, έλεος. Με όσα γράψατε στην 11η σελίδα, χρειάζεται κανείς εβδομάδες για να τα διαβάσει και (ίσως) πολλές ζωές για να τα εν-νοήσει. (πόσο μάλλον να τα βιώσει...)

Έλεος σας έχω πια χάσει.

Σκεφτείτε τι λέτε άμεσα και έμμεσα:

Ότι η Παναγία γέννησε το Χριστό αφού τη βίασε ένας Ρωμαίος Στρατιώτης
Ότι ο Χριστός παντρεύτηκε τη Μαγδαληνή στην Κανά και την έκανε την πρώτη του μαθήτρια και απόστολο. (ή μήπως ο Χριστός έγινε μαθητής της Μαγδαληνής; Τα έχω χαμένα...) (και ο Ιωάννης ο αγαπητός, ο αποδοθείς ως υιός στη μάνα του τι έγινε;)
Ότι ο Χριστός δεν πέθανε στο σταυρό, ίσως έζησε, ίσως τη θέση του την πήρε άλλος την τελευταία στιγμή (και δεν το κατάλαβε κανείς...;)
Ότι η Μαγδαληνή γέννησε την κόρη του, την Σάρα στη Νότια Γαλλία, εξού και οι Μαντόνες. (Αλήθεια η Μαγδαληνή ήταν μελαψή;)
Μετά ξεκίνησε η δυναστεία των διαδόχων αυτών που έχουν το βασιλικό αίμα και αυτό το γενεολογικό δέντρο είναι το Άγιο Δισκοπότηρο... Και γιατί ρε παιδιά τα παιδιά του Ιησού είναι το βασιλικό αίμα, οι άλλοι άνθρωποι δηλαδή τι φταίνε; Και άμα ο Χριστός δίδαξε ισότητα και αδελφότητα, τότε γιατί να λέμε για βασιλιάδες κλπ και υποτελείς...
Ότι αυτά και άλλα πολλά ανακάλυψαν οι Ναϊτες, όπως και ο αββάς Σωνιέρ στη Ρέννη. Ότι μυστικά βρίσκονται σε διάφορους ναούς (Ρόσλιν, Νοτρ Νταμ, St. Sulpice κλπ κλπ. και τελειωμό δεν έχει).
Ότι οι Ναίτες έκαναν τα ακατανόμαστα όργια, παγανιστικές τελετές, έκαναν ναργιλέ με τους Ασσασίνους και έσφαζαν τους απίστους κλπ.
Ότι οι Ναίτες μυήθηκαν από έναν τοπικό ιερέα σε τελετουργικά έξω από το δόγμα.
Ότι το κεφάλι του Baphomet είναι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, που ήταν Εσσαίος και μύησε στα μυστήρια τον Χριστό, ο οποίος με την σειρά του μύησε άλλους. Αλλά μπορεί να είναι και η Σοφία (Πίστις Σοφία)
Ότι ο Ναϊτης Έλγιν πήρε τα μάρμαρα και τέτοιοι πλιατσικολόγοι ήταν ούλοι τους...
Ότι οι Ρωμαίοι πήραν τα ιερά των Ιουδαίων στην Ρώμη.
Ότι το fleur-de-lys το σύμβολο των Δελφίνων της Γαλλίας είναι το σύμβολο του Ποσειδώνα... μία φαλλική τρίαινα
Ότι υπάρχει ακόμα στα κρυφά Βυζάντιο και ναϊτισμός
Ότι ο JDM ήταν προφήτης ή έριχνε κατάρες που έπιαναν
Ότι το κτήριο στην Αθήνα είναι κρυφός Ναϊτικός ναός
Ότι ίσως τελικά οι Ναϊτες δούλευαν για να ενώσουν τον κόσμο μέσω της οικονομίας για μία καινούργια αντίληψη θρησκευτικότητας πιο κοντά στα ανθρώπινα (εν υμίν Θεός κλπ.) και όλες οι θρησκείες το είδαν αυτό σαν απειλή για τα οφίτσια.
Ότι υπάρχει και το Ηγουμενείο της Σιών που μέχρι και μαθηματικοί (Νιούτον) ήταν αρχηγοί του
Ότι οι Ναίτες είχαν ανακαλύψει την Αμερική και μετέφεραν αμέσως ή αργότερα εκεί τα φράγκα και άντε να τα βρεις.
Ότι όλα αυτά είναι το τσόφλι και το έξω φύλο του κρεμμυδιού και τελικά το νόημα βρίσκεται σε περισσότερο εσωτερικά πράγματα.

Δεν είναι το ότι κλονίζεται κάθε τι που μας έμαθαν σαν δόγμα που με κάνει να υποφέρω. Ο αναζητών μαθαίνει να είναι νυχτοκόπος...
Αυτό που με κάνει να υποφέρω είναι πως είναι δυνατόν όλα αυτά τα σπουδαία και θαυμάσια να είναι γνωστά, να συζητώνται με τόση άνεση και εγώ να τα αγνοώ πνευματικά και ψυχικά... Ίσως όπως λέει εκείνος που τους μαθητές διατάζει, το φως να είναι πολύ έντονο για τα δικά μου μάτια. Α βρε πανοράτορα τι έργα ανθρώπων βλέπεις και συ....

Μήπως όμως με τόσα που έχουμε πει για αυτό το μυστικό των Ναϊτών που ο ευλογημένος Nikosgr άνοιξε, μήπως έχουμε δημιουργήσει τόσο θόρυβο πληροφορίας, τόση σύγχυση που τελικά κατορθώνουμε αυτό που ίσως κάποιοι να θέλουν, να παραμείνει το μυστικό για τους μύστες... Ειδάλλως αν έστω και το ένα δέκατο από όλα αυτά αν πιστεύουμε, πρέπει να σταματήσουμε ΤΩΡΑ ότι κάνουμε, να δώσουμε όλα τα υπάρχοντά μας στους φτωχούς και να πάμε να χτίσουμε το Ναό (όχι τον εκεί, αλλά τον εδώ, τον εντός...)

ΥΓ. Spiral λες για yssyn κάπου. Πως το λέει ο ψαλμός του Δαβίδ "... ραδιής με υσσώπω..." Αλήθεια γνωρίζεις ότι η τακτική σταύρωσης των Ρωμαίων περιλάμβανε να δίνουν στους εσταυρωμένους σφουγγάρι βουτηγμένο σε κρασί φτιαγμένο από μανδραγόρα και άλλα βότανα, έτσι ώστε να απαλύνουν τον πόνο; Μόνο που ορισμένοι σταυρωθέντες από τα οπιοειδή καταστέλονταν τόσο, που για να δουν οι στρατιώτες αν ζούσαν ακόμα ή όχι τους κεντούσαν τα πλευρά με μία λόγχη... Και μερικοί δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό και αποκαθηλώνονταν. Μόνο που καμμία φορά έκοβαν ή έσπαγαν κάποια μέλη τους, έτσι για να σιγουρευτούν.

ΥΓ2. Αναρωτιέμαι ώρες-ώρες με αυτά που διαβάζω αν μας αξίζει ... τίποτα... αφήστε το

Edited by - Dreamweaver on 20/07/2004 02:31:05

Oculatis AbisΜέλος
20/07/2004, 03:52:17
Χμμ, ωραία η σύνοψις. Τώρα, αν μερικές προεκτάσεις είναι προϊόν dreamweaving θα φανεί εις το πέρας των ετών! Ποιός είπε ότι σταματάμε εδώ την έρευνα; Τα καλύτερα έπονται!

quote:
ΥΓ. Spiral λες για yssyn κάπου. Πως το λέει ο ψαλμός του Δαβίδ "... ραδιής με υσσώπω..." Αλήθεια γνωρίζεις ότι η τακτική σταύρωσης των Ρωμαίων περιλάμβανε να δίνουν στους εσταυρωμένους σφουγγάρι βουτηγμένο σε κρασί φτιαγμένο από μανδραγόρα και άλλα βότανα, έτσι ώστε να απαλύνουν τον πόνο; Μόνο που ορισμένοι σταυρωθέντες από τα οπιοειδή καταστέλονταν τόσο, που για να δουν οι στρατιώτες αν ζούσαν ακόμα ή όχι τους κεντούσαν τα πλευρά με μία λόγχη... Και μερικοί δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό και αποκαθηλώνονταν. Μόνο που καμμία φορά έκοβαν ή έσπαγαν κάποια μέλη τους, έτσι για να σιγουρευτούν.

Αυτό πάλι που το ξέρεις; Εκτός κι αν τα λόγια σου εμπεριέχουν ειρωνεία. Να θυμίσω ότι πρώτον, οι προς σταύρωση ήταν εγκληματίες και κανείς δε νοιάζονταν να τους απαλύνει τον πόνο και δεύτερον ο μανδραγόρας ήταν δυσεύρετο φυτό με ιδιαίτερες χρήσεις και ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι οι εσταυρωμένοι θα ήταν οι τελευταίοι στον κόσμο που θα έχαιραν της γνωριμίας του.

Ετούτα.

Sub rosa

20/07/2004, 04:44:02
Καλώς τον Dreamweaver με τα "ελληνικά" του!

Αγαπητέ μου, ότι δύναται ο καθείς εννοεί. Να με συγχωρείς για τον εκνευρισμό μου, αλλά δεν γνωρίζω πια πώς μπορεί να καταγραφεί και να γίνει κατανοητό ότι με το να καταγράφουμε τις υπάρχουσες απόψεις και τα πιθανά σενάρια, δε σημαίνει ότι τα υιοθετούμε ως αληθινά και θέσφατα.

Μήπως να το γράψω έτσι:

...με το να καταγράφουμε τις υπάρχουσες απόψεις και τα πιθανά σενάρια, δε σημαίνει ότι τα υιοθετούμε ως αληθινά και θέσφατα.

Εκτός από το φίλο Oculatis Abis (ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος), ο οποίος εξ όσων διακρίνω, είναι λίγο περισσότερο επιρρεπής στη συνωμοσιολογία (αν και ορθολογιστικότατα σου έθεσε ένα ερώτημα, στο οποία θα ήθελα και γω μία απάντηση), όλοι οι υπόλοιποι ερευνούμε μία τεράστια γκάμα πληροφοριών και η ομάδα μέχρι στιγμής αισίως περιλαμβάνει μέχρι και τελείως σκεπτικιστές όπως ο Junk95 και ο kynikos. (επίσης, συγχωρέστε με αν κάνω λάθος στην κατάταξη)

Λοιπόν, εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το εγχείρημά μας.

Μπορεί να είναι λίγο υδροκέφαλο σε κάποια σημεία, αλλά η πολυφωνία χρειάζεται σε ένα τόσο πολυδιάστατο θέμα.

Πού ξέρεις; Μπορεί το όνειρο του φίλτατου Spiral: να γίνει Dan Brown στη θέση του Dan Brown κατά το "χαλίφης στη θέση του χαλίφη", να γίνει πραγματικότητα...
Pas mal!

No name human

Edited by - Zadok on 20/07/2004 04:48:17

DreamweaverΝέο Μέλος
20/07/2004, 09:39:54
quote:
Αυτό πάλι που το ξέρεις; Εκτός κι αν τα λόγια σου εμπεριέχουν ειρωνεία.

Ειρωνεία; ...

Ορίστε η βιβλιογραφία:
Carter AJ.
Myths and mandrakes.
J R Soc Med. 2003 Mar;96(3):144-7.

Aziz E, Nathan B, McKeever J.
Anesthetic and analgesic practices in Avicenna's Canon of Medicine.
Am J Chin Med. 2000;28(1):147-51.

Dafni A, Yaniv Z.
Solanaceae as medicinal plants in Israel.
J Ethnopharmacol. 1994 Aug;44(1):11-8.

Emboden W.
The sacred journey in dynastic Egypt: shamanistic trance in the context of the narcotic water lily and the mandrake.
J Psychoactive Drugs. 1989 Jan-Mar;21(1):61-75.

Vidal F.
An anesthetic 19 centuries old: mandragora
Chir Dent Fr. 1982 Oct 7;52(173):21-6.

S Afr Med J. 2003 Dec;93(12):938-41.
The history and pathology of crucifixion.
Retief FP, Cilliers L.

ή αν προτιμάτε πλήρη κείμενα:
http://bmj.bmjjournals.com/cgi/content/full/313/7072/1630

http://bmj.bmjjournals.com/cgi/content/full/327/7429/1469

http://bmj.bmjjournals.com/cgi/content/full/319/7225/1623

Edited by - Dreamweaver on 21/07/2004 00:14:40

20/07/2004, 10:49:28
Για να δουμε τι εδωσε η αναζητηση,
Μπορεί να μην βρηκα παλι στριγκς Σπιραλ (η ισως και να βρηκα αλλα
η καλη μου διαγωγη δεν μου επετρεψε....)
Αλλα βρηκα τα εξης
http://www.omnibusol.com/medieval.html#knight
http://www.renaissancemagazine.com/backissues/templar.html
http://www.webpages.free-online.co.uk/ksj/ksj.html
http://www.cbel.com/history_middle_ages/
Και ένα site που ρίχνει φως στην πραγματικότητα της εποχής
http://www.terravista.pt/PortoSanto/1086/first.html
Αλήθεια την ιστορία του Ροζέ δε Φλόρ την ξέρετε;
Και αυτός προσπάθησε να πατήσει πόδι στο Βυζάντιο (άσχετα με το τι λέει το λινκ)
http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Catalan%20Company
Από το επόμενο site θα μαρκαρω μονο το εξης
«TO IMPOSE A LATIN KING ON BYZANTIUM”
τα αλλα δειτε τα αν θελετε μονοι σας.
http://www.consultsos.com/pandora/temper.htm

Για αλλη μια φορα να ζητησω συγνωμη για τον μονοπλευρο προσανατολισμο
μου στην Ελληνική(Βυζαντινη) πλευρα του θεματος αλλα αυτο γινεται
(οπως εχω ειδη πει) γιατι μου αρεσει τον μυθο να τον προσεγγιζω μεσα απο την ιστορικη πραγματικοτητα για να υπαρχει το σχετικο φιλτρο,
αλλα και γιατι η θρησκευτικη πλευρα του μυθου (τα περι Ρωμαιων στρατιωτων κλπ) βρισκει αντιθετες τις θρησκευτικες μου πεποιθησεις
και προτιμω να μην σχολιασω.
Α, Κυνικε καλα να περασεις, και ριξε και καμμια βουτια και για μας...
Και για να κλεισω Σπιραλ, πριν θυμωσα γιατι το φιλτρο που ανεφερα παραπανω "μπηκε στα κοκκινα" if you know what i mean... τιποτα
προσωπικο, εσυ καλα εκανες που το ανεφερες...
Τα ξαναλεμε

20/07/2004, 11:45:12
Έχω την εντυπωση οτι καποιος "ξεχύλωσε" την επιφανεια εργασιας
προς τα δεξια
Εκτος απο το να παταμε συνεχεια enter για παραγραφο,
η να την βαλουμε στο πλυντηριο να "μαζεψει",
ξερει κανενας αλλο τροπο να γινουμε πιο λειτουργικοι;
some help here....
Α ρε Σπιραλ, για χαρη σου εγινα και χιουμοριστας...παναθεμα με